Zyxel NSA 320 bemutató, hálózati tároló egység és egyebek - oktatóvideók

Hi barátok, a mai bemutató megismertet minket egy NAS, ez körülbelül Zyxel NSA 320, egy eszköz a fájlok tárolására a hálózatban, aki tudja, hogyan kell csinálni sok más dolog mellett az egyszerű tárolás.
Nem rossz egyáltalán, ha azt mondják, Zyxel NSA 320 egy szuper számítógép, nem úgy értem, a feldolgozási teljesítmény, de a funkciók sokasága van.
De először hadd mondjam el, mi az az „orr”, az orr a hálózathoz csatlakoztatott tárolóból származik, azaz a hálózathoz csatlakoztatott tárolóból, mondjuk a hálózathoz csatlakoztatott merevlemezt, amelyhez akár helyi, akár a hálózat bármely más pontjáról hozzáférhetünk. a bolygó feltéve, hogy van internet-hozzáférésünk.
A felület a készülék teljesen web-alapú, vagyis böngészőn keresztül. Az eszköz lehet hozzáférni más módszerekkel, de fogunk beszélni velük egy időben, ma már csak a termék bemutatása.
320 NSA ház készült többnyire műanyag, ez nem feltétlenül valami rossz, sajnos az emberek, akik tervezték ház nem túl ihletett. Azt hiszem, ez fellazítja bármikor, összeszerelésére ház választott megoldások nem a legjobb. Lány esik le a legkisebb érintésre és szerelés esetén sor, ha már nem akar egyeztetni. Szerencsére ez a készülék nem mozdul túl gyakran, így könnyen átmennek a kevésbé kellemes szempontokat a tervezés és összeszerelés.
Az előlapon található a gombot a start és stop alatt találunk egy gombot az USB-backup mellett egy USB slot, így ha meg az USB stick az arcodon, és nyomja meg az orr helyén automatikusan tartalom másolása USB stick, és ez lesz tárolja olyan helyen, azt jelezzük a korábban beállítások orr közösségben.
A hátlapon van a hálózatra kapcsolás slot és két USB oldalakat, amelyek segítségével csatlakoztassa a külső merevlemezt, ily módon meg tudjuk növelni a tárolási kapacitás orr közösség. Szintén vissza az alsó meg kell állítani a készüléket slot, ha elfelejtette a jelszót, vagy elszúrtam beállításokat.
Ami a hardveres Zyxel NSA 320 marad elég jó az árat fizetett, azt Ghz processzor Marvel 1.2 és 512 MB RAM. A slot PCIe 1x szerelt adapter két port sata2 minden hatalmával, mint a laptopok, amikor bevezette merevlemezek egyenesen ezekbe a nyílásokba, és nem vonható vissza, kivéve, ha egy eszköz, különleges, hogy találunk-e beillesztve a az ajtót az orra.
Összességében kiegyensúlyozott eszköz, ha túlfizetik sírás, szerencsére volt szuper olcsó Ennek a teljesítmény osztály.

Az árak NAS hálózati tárolóeszközök:

Árak NAS (hálózati tárolóeszközök) Zyxel

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Aurel - mondta

    Tudod, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni a Windows 64 kicsit merevlemez MBR partíciós tábla vagy átalakítani egy partíciót cums GPT. valóban szükség van

  2. Lehet, hogy egy online rádió szerver ezen NAS?

  3. Adrian_sailor - mondta

    Arra számítunk, a következő episodele, azokat, amelyek a szoftver ennek NAS.Multumim.

  4. ASUS - mondta

    Dabei Mamaaaa és hogyan elvárom, hogy nyújtson be egy online site ilyen NAS-t és az összes ip kamera stb kérlek szépen bemutatni még egy kicsit mindent, még március érdekel. Hol vetted azt a NAS?

  5. Vladutz - mondta

    Ön emag után vásárolt?

  6. Cristi Sok köszönet! Alig várom, hogy a következő videotutorial körülbelül retea..Mult tároló egység a folyamatos siker !!

  7. György - mondta
  8. polferis - mondta

    Aurel:
    Tudod, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni a Windows 64 kicsit merevlemez MBR partíciós tábla vagy átalakítani egy partíciót cums GPT. valóban szükség van

    Az MBR partíciós tábla telepíthető a Windows rendszer GPT ne tudja EASEUS Partition Master, át lehet alakítani GPT MBR törlése a teljes lemezt (minden partíción külön-külön), majd Dr. lemez inicializálása az MBR, vagy fordítva GPT.

    • Aurel - mondta

      polferis: Az MBR partíciós tábla telepíthető a Windows rendszer GPT ne tudja EASEUS Partition Master, át lehet alakítani GPT MBR törlése a teljes lemezt (minden partíción külön-külön), majd Dr. lemez inicializálása az MBR, vagy fordítva, GPT.

      Ez az, amit nem akar törölni a partíciót, azt szeretné, hogy a fájlok a lemezen, és tudja alakítani MBR vagy másképpen fogalmazva 64 bites Windows.

  9. Ha megnézzük, és hogyan jön le torrent rss Clint, veszek és nem virtuális :)

  10. Alig várom, és a további epizódokat.
    Ha megnézzük, hogy lehet beállítani rss torrent kliens nagyszerű lenne.

  11. Marius - mondta

    Köszönet számíthat úgy videotutorial

  12. polferis - mondta

    Aurel: Ez az, amit nem akar törölni a partíciót, azt szeretné, hogy a fájlok a lemezen, és tudja alakítani MBR vagy másképpen fogalmazva 64 bites Windows.

    Nem lehet csak úgy átalakítani a partíció MBR, akkor az egész pályán. Ellenkező esetben nem. Ha két HDD, könnyebb, akkor konvertálni a Lemezkezelés vagy Diskpart közvetlenül a Windows. Ezen felül, akkor lehet, hogy egy HDD-t a kérdést.

  13. cristian görögdinnye - mondta

    lehet, hogy egy tutoarial körülbelül TotalMedia Theatre Windows-kompatibilis 6 8 2 óra indított

  14. Menj vagy milyen hardver és sata és folt?

  15. Alex:
    Menj vagy milyen hardver és sata és folt?

    Belső egyszerűen szerelhető SATA merevlemezeket. Ha van egy régebbi merevlemez akkor kap egy állvány, és ez lehet csatlakoztatni a hátadon egyik USB port. Ez pontosan ugyanaz a dolog, átadhatja sebessége alacsonyabb lesz, de ez nem zavarja meg.

  16. liviu_florin - mondta

    ..Intreb És én: egy régebbi számítógép soket 478, Intel P4 viszont kap egy NAS?

  17. liviu_florin:
    ..Intreb És én: egy régebbi számítógép soket 478, Intel P4 viszont kap egy NAS?

    A régi PC válhat az orr, a probléma az energiafogyasztás, a régebbi számítógépek fogyasztása sokkal több, mint egy orr.

  18. Cristi-adminA régi PC válhat az orr, a probléma az energiafogyasztás, a régebbi számítógépek fogyasztása sokkal több, mint egy orr.

    Nos, ha volt egy Pentium 1,2 15-20W néhány kevesebbet fogyasztanak, ha volt egy PC Pentium MMX ősi műfaj, de azt hiszem, hogy egy Pentium MMX PTR NAS fogyaszt, mint 15W a forrás 90W ~ 100W Aktív PFC valami igen Lehet, hogy fogja használni a NAS, de a Pentium socket 4 478 fogyasztanak akár 60W még 100W ami sokkal. A Pentium 1,2, ha rendben van

  19. herpes zoster - mondta

    Mi ez a cucc,? WindowsAndroid.
    Néhány hír a Windows 9 [vagy Windows Blue]

  20. Tántorog - mondta

    Azt 310 és még az e szuper modell. jó alkatrészek és rossz részeket.

  21. Andrew - mondta

    Nagy…. Telepíteném a Polkast erre a NAS-ra, és privát felhőt készítenék csak nekem.
    Azt várom, hogy a következő bemutató

  22. Mihai - mondta

    Készíts egy bemutató, hogyan hozzuk létre a kapcsolatot, vagy hogyan shareruim mindkét partícióhoz, hogyan férhet hozzá a széleskörű számítógépes partíció

  23. Sági közlemény - mondta

    Kíváncsi vagyok, hol van ezen az áron. A Emag modell ez 599 lej

  24. nyugalom - mondta

    Ez NAS használhatja fel személyes webhost?

  25. Cristi, miért nem vettél egy NSA 325 ami valamivel drágább, de van USB3.0 és jobb processzort?

  26. Andrei S - mondta

    Salut!
    Hogyan néz filmeket a NAS a WAN interfész PlayZone? Próbáltam 445 port (megnyitva router), de nem sikerült. Köszönjük!

  27. doru - mondta

    fogadtatás
    érdekes lenne tutorial, hogyan kell használni a ZYXEL 320 kiszolgálóként kamerák

  28. Lucian - mondta

    Szia Cristi, gondosan figyeli a útmutatók, és gratulálok, hogy a kemény munka! Én a saját magam Zyxel NAS 310, és azt akarom, hogy egy személy számára a jogot, hogy letölt egy speciális mappát a NAS, de nem lát más mappákba. Van egy ötletem? Köszönjük!

  29. Corin - mondta

    Először is köszönöm a Zyxelről szóló oktatóanyagokat. Nekem van egy NAS310. Néhány nappal ezelőttig ASUS N10 routerrel használtam. Ebben a konfigurációban egyedül WAN-ban sikerült elérnem, meghatározva egy virtuális szervert és egy tartományt az Asus által biztosított asuscom.com webhelyen. Időközben vettem egy új TL-WR1042ND routert, amely kb. 50 MB / sec (Super !!!!) sebességgel mozog a LAN-ban a NAS fájlok átviteléhez - PC / PC -NAS, de sajnos nem sikerült (újra) hozzáférés a WAN NAS-hoz. Az UPnP porttérbeállítások / WAN szakaszban az alapértelmezettől eltérő beállításoknál a NAS a következő üzenetet adja vissza: Nem lehet beállítani az np port leképezést. Lehetséges, hogy bemutatja a Router - NAS beállítást. Úgy gondolom, hogy örvendetes lenne, tekintve, hogy a NAS közvetlen használatakor vannak kivételek.

  30. Helló, Kérjük, ha lehetséges, a bemutató RDS beállításait elérni és használni az eszközt Zyxel NSA 320, a hálózat tökéletesen működik, de nem csatlakozik egy másik helyre. Köszönöm.

  31. Helló,

    Egyetlen rekeszes NAS RAID konfigurálható 1 ha van egy hdd benne, és egy usb?

    Köszönjük!

  32. Marius Bogdan - mondta

    Lehet, hogy egy játék szerver, mint egy NAS sal használata metil 2 vagy játék szerver kell telepíteni az operációs rendszer más? Ha igen, melyik rendszert telepíteni a NAS?

    • Egyes felhasználók azt is, de nem hiszem, hogy működni fog annyira jól, amikor a felhasználók növeli.
      A probléma az, telepítheti, amire szükség van, hogy a NAS. Általában néhány gyártó nem engedi meg, a fejét a NAS. Szerencsére gyártóktól, mint a Zyxel több megértést és hagyja, hogy mi elrontani a sorrendben eszköz.

  33. Emil - mondta

    Szia. Kaptam egy NAS 310s nem vagy hogyan megy ez az én Twonky szerver külső feliratok, tudom vezessen, hogyan tudom megoldani a problémát? Köszönöm!

Trackbacks

  1. […] Teljesítménye, de jó áron a tárolókapacitásért. Ezt a meghajtót kellett volna használni a Zyxel NSA 320 NAS-on, most, hogy megláttam, mit gondolok használni a PC-n. Valamivel ezelőtt Ázsiában […]

  2. […] Néhány dolog, hogy minél többet kihozhasson készülékéből. Néhány nappal ezelőtt bemutattam a Zyxel NSA320 NAS-t, ha ott bemutattam a készülékét, ma megadjuk a beállításokat. A beállítások mellett elmondom […]

  3. […] A Zyxelből. Az első oktatóanyag a hardveres bemutatóval, a második pedig a szoftverrésszel rendelkezik: Zyxel NSA 320 bemutató, hálózati tároló egység, és nem csak a teljes oktatóanyag a NAS beállításáról és használatáról Zyxel NSA320 A NAS, összehasonlítva a számítógéppel, [… ]

Speak Your Mind

*