Teljes útmutató a Zyxel NSA320 NAS beállításához és használatához - video oktatóanyag

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan NAS megy, meg fogom mutatni a beállításokat, és leírom egy pár dolgot, így távolítsa el annyi a készülék nem.
Néhány nappal ezelőtt Bemutattam a Zyxel NAS NSA320Ha bemutattuk a készüléket, ma adja meg a beállításokat. Emellett a beállítás fogja mondani, néhány titkot, amit tudnod kell, így a fájlok átvitelét teljes sebességgel.
Először router rendkívül fontos a gyors átutalás, szüksége van egy router Gigabit sebesség felett 10 MBps. Pontosan azért, mert sok router az a benyomása, hogy a NAS nem viheti át nagy sebességgel.
Router beállítások ugyanolyan fontos, mint a hardver, kezdetnek akkor DMZ IP hogy ez lesz a NAS szoftvert a router, miután meggyőzte minden jól megy akkor ajánlatos megtenni port forwarding portokat, hogy akkor használja, ha nem tudja, port forwarding, kövesse ezt a bemutató:
Trendnet router port forwarding beállítás Virtual Server és DMZ
vagy
TP-LINK TL-WR740N egy vezeték nélküli router szuper olcsó és szuper jó, és bemutatása beállítások
vagy
D-Link DIR router konfigurációs 655 a Romtelecom, RDS, UPC, internet önindító, 3G.
Ha a routetul csak LAN-on nem kell, hogy túl sok a beállításokat a router, azonban lehetséges, hogy egyes útválasztók blokkolni / szűrő forgalom meggyőződni arról, hogy nem történik meg ez jobb kikapcsolni a tűzfal router átmenetileg, amíg meg nem arról, hogy minden rendben van.
Amikor a hálózati mindent tökéletesnek kell lennie létre, győződjön minden beállítást, és különösen figyeljen a bemutató.
Mondhatnám többet erről NAS De a legmenőbb jellemzője az automatikus letöltést, jól hallottad, az orr lehet letölteni fájlokat és özön (és letöltési és a vetőmagot is), amely tárolja őket belsőleg segítsége nélkül a számítógép .
A funkciók ezen NAS nehéz beszélni egy bemutató, hogy azért van, mert valóban mozog, bár én tartozó legfontosabb beállításokat, és a többi marad neki részletesen másik tutorial. Általában maradt multimédiás szolgáltatások, web, ftp, stb Mi orr működése jöttél. Szintén egy másik alkalommal, és megmutatom, hogyan kell telepíteni alkalmazásokat.
Remélem, ez a leírás nem unatkozik, mert nincs 40 percig. Ha ellenállnak alvás nélkül biztosíthatom önöket, hogy továbbra is hasznos információkat.

Árak NAS (hálózati tároló atached)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Adrian_sailor - mondta

    Köszönöm Excelent.Mii.

  2. Helló, Cristi, hogyan teszel egy ex oldalt egy ilyen NAS-ra: Szeretnék megnyitni egy "www.xyz.ro" oldalt, adok egy exet. hogy teszed fel a NAS-ra? És ha nincs NAS-em, hogyan lehet egy régebbi PC-t NAS-vá alakítani? Köszönöm !! 🙂

  3. köszönöm

  4. Ha használom a NAS tartani a honlapján online, akkor kezelni egy nagyobb számú látogatót? Ha a teszt valamit, vagy bármilyen információt, meg tudja adni nekem egy egyidejű felhasználók száma, ami felbomlik egy NAS?

  5. ASUS:
    Szia Cristi, mint például a NAS csirke egy honlapon pl akarok nyitni egy oldal "www.xyz.ro" ad egy ex. Ahogy fel a NAS? És ha én viszont NAS, mint egy régebbi PC-ről NAS? Köszönöm !! :)

    Vesz egy domain és ez a domén törvényeket, nyilvános IP azaz hozzon létre egy névszerver. Ha szükséges, a megjegyzések rovatban, és megcsinálom a oktatóanyagok orra egy régebbi rendszerből.

  6. moha:
    Ha használom a NAS tartani a honlapján online, akkor kezelni egy nagyobb számú látogatót? Ha a teszt valamit, vagy bármilyen információt, meg tudja adni nekem egy egyidejű felhasználók száma, ami felbomlik egy NAS?

    Függ a látogatók száma, hogy van ez általában oldalakat ne tartsa az orra, de meg tudod csinálni, hogy az elején, hogy nem néhány vizsgálatot, és a vonat.

  7. florin - mondta

    Cristi miért Hitachi HDD sebességének TB 1 142 mb és amikor Cara hangosabb HD Tune teszt leesik 6 mb. Nem tudom, miért. Ez hibás? Én egy tettem HD Tune Pro teszt hiba, és nincs hiba minden zöld. HDD Hitachi Deskstar én 7K1000.C 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA2. És a diagram a következő. (Mentioenz hogy vannak elfoglalva 400 GB HDD nem üres), de nem hiszem, hogy ez fontos. http://img20.imageshack.us/img20/4444/hdtuneu.png
    http://img831.imageshack.us/img831/6251/hdtune2.png

  8. Sorina - mondta

    Tettem magam egy kérdés két oktató és a kapott választ (a kártya és tabletta)
    Köszönjük, oktatóanyagok készült, ugyanaz marad hű és engedelmes látogató.

  9. írisz - mondta

    elvárják, videotutorial használata az IP-kamerák nas- (ul)

  10. Adrian Gudus - mondta

    florin:
    Cristi miért Hitachi HDD sebességének TB 1 142 mb és amikor Cara hangosabb HD Tune teszt leesik 6 mb. Nem tudom, miért. Ez hibás? Én egy tettem HD Tune Pro teszt hiba, és nincs hiba minden zöld. HDD Hitachi Deskstar én 7K1000.C 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA2. És a diagram a következő. (Mentioenz hogy vannak elfoglalva 400 GB HDD nem üres), de nem hiszem, hogy ez fontos.

    Nem tudom, miért vagy annyira pánikban, amikor a HDD normálisan viselkedik. Van fogalma az "átviteli sebesség" kifejezésről?
    Ez azt jelenti, hogy a merevlemez minimális értéke 6. Ez nem azt jelenti, hogy mindig mindkét sebességgel fog olvasni… sebesség = határ ... tesztelje azt a határt, amely nem az aktuális kapacitás, amely a mindennapi helyzetekben működik.
    Tesztelje a maximális és a minimális határértékeket

  11. Dany - mondta

    Milyen gigabyte router használata?

  12. Dany:
    Mi routergigabytefolosesti?

    Dlink DIR-655

  13. florin - mondta

    Adrian egyetértett, de a Krisztus ala diagram sebesség nem volt olyan, amit láttam, nem volt 6 mb és viselkednek tökéletesen cikcakk.

  14. Adrian Gudus - mondta

    florin:
    Adrian egyetértett, de a Krisztus ala diagram sebesség nem volt olyan, amit láttam, nem volt 6 mb és viselkednek tökéletesen cikcakk.

    Cristi modell volt, akkor egy másik modell. Kollégám már említettük, hogy mindent, amit vezérlő, nem az összes merevlemez azonos, csak hogy Cristi úgy döntött, hogy a bemutató, hogy a vizsgált kemény alkonyat oldalon, hogy én hogyan is viselkednek a merevlemezt, és hogyan viselkedhet egy másik. Ha megnézte a bemutató nélkül fut akkor látta volna, hogy nem csak tesztelte a Toshiba merevlemez, de a Seagate Barracuda, akik szeretik, hogy nem egy szép grafika, cikk-cakk.
    Cocnluzia? A merevlemez-meghajtó gyengébb, mint Cristi ... ez olyan, mint ... hogy unalmas.

  15. florin:
    Adrian egyetértett, de a Krisztus ala diagram sebesség nem volt olyan, amit láttam, nem volt 6 mb és viselkednek tökéletesen cikcakk.

    A merevlemez-meghajtó nem működik egyedül a levegőben, ez és mit chipset használ, mennyire stabil a az alaplap, forrás, hány merevlemez telepítve van a számítógépre, ha vezetsz, hogy a vizsgálati adatokkal rendelkezik, hogy ha elérhető az operációs rendszer.
    Sok tényezőt kell figyelembe venni, ha csinál egy tesztet és a címke eszköz.

  16. Hi Adrian, régen volt, hogy a fejem NAS, de van egy probléma, azt kívánom, hogy NAS eléréséhez és a munka az interneten keresztül, mint én ezt otthon, ha dinamikus IP (RDS)?

  17. Adrian Gudus: Cristi modell volt, akkor egy másik modell. Kollégám már említettük, hogy mindent, amit vezérlő, nem az összes merevlemez azonos, csak hogy Cristi úgy döntött, hogy a bemutató, hogy a vizsgált kemény alkonyat oldalon, hogy én hogyan is viselkednek a merevlemezt, és hogyan viselkedhet egy másik. Ha megnézte a bemutató nélkül fut akkor látta volna, hogy nem csak tesztelte a Toshiba merevlemez, de a Seagate Barracuda, akik szeretik, hogy nem egy szép grafika, cikk-cakk.
    Cocnluzia? A merevlemez-meghajtó gyengébb, mint Cristi ... ez olyan, mint ... hogy unalmas.


    Nem tudod felhívni elsietett következtetés, a merevlemez lehet jó, de a többi komponensével húzza le. Megítélni összefüggésben.

  18. Dege:
    Hi Adrian, régen volt, hogy a fejem NAS, de van egy probléma, azt kívánom, hogy NAS eléréséhez és a munka az interneten keresztül, mint én ezt otthon, ha dinamikus IP (RDS)?

    Nagyon egyszerű, dinamikus tartományt használ, van néhány oktatóanyagunk róla. Nem számít, hányszor változik az IP, ugyanazzal az aldomainnel maradsz, például "" név.dyndns.com ""

  19. nem szabad DynDNS, No-IP gyengék, más módszerrel?

  20. Adrian Gudus - mondta

    Dege:
    nem szabad DynDNS, No-IP gyengék, más módszerrel?

    Ha azt szeretnénk, kényelmes, meg kell fizetni, nem minden ingyen van, és ha még mindig ingyenes, korlátozott vagy szolgáltatás nem olyan jó, mint szeretne, mint deh, ez ingyenes.

  21. florin - mondta

    Cristi-adminMerevlemez nem fut egyedül a levegőben, ez és mit chipset használ, mennyire stabil a az alaplap, forrás, hány merevlemez telepítve van a számítógépre, ha vezetsz, hogy a vizsgálati adatok azt , ha hozzáfér az operációs rendszer.
    Sok tényezőt kell figyelembe venni, ha csinál egy tesztet és a címke eszköz.

    Igen megadott adatok vannak rajta, van egy belépő szintű alaplap és SSD nem rendelkezik a WinXP ruelaza a meghajtón. Csináltam csak olvasható teszt. Ma tettem egy másik tesztet és az eredmények eltérőek voltak. Kezdetben azt hittem, kitört adatkezelő vagy nagyon hülye, vagy a régi. De úgy tűnik, nem. http://img17.imageshack.us/img17/2682/hdtunetest2.png

  22. OnWebApps - mondta

    Érdekes lenne bemutató, hogyan kell csinálni egy NAS egy régebbi rendszert, van egy barátom, aki azt mondta, hogy ha sikerül a régebbi NAS rendszer rakjuk rá amundoi adatokat.

  23. Ionut - mondta

    Egyetértek azzal, hogy csinál egy bemutató konfigurálásához NAS egy régi rendszer tényleg szükség van, és van egy olyan rendszer, hogy "disable" otthon

  24. Cristi jó, mint Carel router használata, vagy ha nem tudja ajánlani egy nagyon jó!

  25. vég:
    Cristi jó, mint Carel router használata, vagy ha nem tudja ajánlani egy nagyon jó!

    Használható két router most, van egy D-link DIR655 és egy Tp-link wr740n.
    D-link egy jó router, de manapság lehet kapni valami jobb a pénzt fizet érte.
    Azt javaslom a router Asus RT-N66U vagy modell RT-N56UHamarosan fog tartani, és én egy ilyen kettő.
    Egyre inkább több eszköz a ház körül csatlakozik a net egy kellemes élmény minden egyes ilyen eszköz van szüksége nagyteljesítményű routing, adó-vevő, a továbbfejlesztett funkciók szűrés hardver, és ha lehetséges, és a tárolás kapcsolatos router, egyfajta alagsori adatokat.

  26. Dege:
    nem szabad DynDNS, No-IP gyengék, más módszerrel?

    Beszélje meg szolgáltató, a statikus IP, akkor fizet egy kis díjat, és kész, ez így kényelmes.

  27. Ionut:
    Egyetértek azzal, hogy csinál egy bemutató konfigurálásához NAS egy régi rendszer tényleg szükség van, és van egy olyan rendszer, hogy "disable" otthon

    Ismét, ha gyűjteni több megkeresést a témában, ígérem, hogy nem a bemutató, én is tesz egy olyan rendszer, amelyben a por.

  28. ha 2 zsák 1Tb HDD-k RAID HDD 1 és szünetek RAID újjáépíteni ha veszek egy új merevlemezt cserélni gonosz? automatikus munka, vagy mi?

  29. Bemutatjuk a NAS DLNA funkciót. hogyan működik

  30. virus2009 - mondta

    Nem minden az, aminek sérült fájl. Akkor el fogja veszíteni ezt az információt, hogy miért olyan nehéz megérteni, ez volt minden mondott, és itt egy párszor, és megtalálja más oldalakon,. Ha azt szeretnénk, biztonsági, akkor 0 Raid (nulla), csakúgy, mint a vállalat proaktív dolgozó fontos információkat. Hátránya, hogy a sebesség csökken, mert ez az információ van írva mindkét hdd-uri.Nu játék, most majd raid0 1 raid, akkor elveszti, mindent (OS és adat) módszert akkor használja a valós rendszer vagy az orr az esemény után., ezt a tesztet, meg kell, hogy másolatot készít.

    alex:
    ha 2 zacskó 1Tb HDD RAID HDD 1 és lebontja a mátrix helyreállítani RAIDdaca vesz egy új hdd helyére gonosz? automatikus munkát, vagy mi?

  31. virus2009:
    Nem minden az, aminek sérült fájl. Akkor el fogja veszíteni ezt az információt, hogy miért olyan nehéz megérteni, ez volt minden mondott, és itt egy párszor, és megtalálja más oldalakon,. Ha azt szeretnénk, biztonsági, akkor 0 Raid (nulla), csakúgy, mint a vállalat proaktív dolgozó fontos információkat. Hátránya, hogy a sebesség csökken, mert ez az információ van írva mindkét hdd-uri.Nu játék, most majd raid0 1 raid, akkor elveszti, mindent (OS és adat) módszert akkor használja a valós rendszer vagy az orr az esemény után., ezt a tesztet, meg kell, hogy másolatot készít.

    Gyere, amíg van egy kicsit zavaros.
    Raid tükrözés = 1 vagy jobb biztonsági adatok tárolása egy másik, azonos adatokat a mentés, mint a valós idejű, hasznos teret megfeleződik.
    Raid 0 vagy Stripe = nagy sebesség, a hely teljes mértékben felhasználásra kerül, ehelyett, ha az egyik lemez… megszakad Viszlát adatok.

    Ha úgy dönt, RAID1 biztonságot, ha nem gyorsítja és inteteseaza túl sok adatot a tömb RAID0 választani.

    • Alex - mondta

      Ha van két TB HDD és egy 2 egyik 600gb tehetünk raid1 csak 600gb és a többi használt adatok tárolására lehet ez?

      • Nem lehet. És még ha sikerül, elmész egy zsákutca, amely végül el fogja veszíteni az adatokat.
        Lemezek a raid kell szinte azonosak, ha azt szeretné teljesítményt.
        Két meghajtó, különböző képességekkel rendelkeznek, vagy különböző sebességgel, majd, hogy host controller elveszíteni idő hibajavítást, és a végső raid sebesség nem fog kielégíteni.

  32. Mandea - mondta

    Cristi-adminHasználható két router most, van egy D-link DIR655 és egy Tp-link wr740n.
    D-link egy jó router, de manapság lehet kapni valami jobb a pénzt fizet érte.
    Azt javaslom a router Asus RT-N66U vagy modell RT-N56UHamarosan fog tartani, és én egy ilyen kettő.
    Egyre inkább több eszköz a ház körül csatlakozik a net egy kellemes élmény minden egyes ilyen eszköz van szüksége nagyteljesítményű routing, adó-vevő, a továbbfejlesztett funkciók szűrés hardver, és ha lehetséges, és a tárolás kapcsolatos router, egyfajta alagsori adatokat.

    Cristi döf, döf annyi rádióadók a ház körül, hogy annyi mobiltelefonok és tartózkodás közelebb hozzájuk. Később látni fogjuk hatását! Mivel a kibocsátás nagyobb teljesítmény és hosszabb tartózkodás közelükben nagyobb az elektromágneses sugárzást kap a test (csak tudom, hogy nagyon jól). Elsősorban magzatkárosító hatású.

  33. Vlady - mondta

    Mi forrás Cristi?

  34. adrian - mondta

    Érdekes lenne csinálni egy bemutató konfigurálásához NAS egy régi rendszer !!!

  35. speakurmind - mondta

    A "Bekapcsolás áramkimaradás után" NEM TARTALMAZZA - amint azt teljesen tévesen mondtad - az UPS-hez, Hanem a kemény meghajtó kezelése felé! Rohant és jó néhány hibát elkövetett az egész bemutató alatt!

  36. Julian - mondta

    Cristi-adminIsmétlem, ha gyűjteni több megkeresést a témában, ígérem, hogy nem a bemutató, én is tesz egy olyan rendszer, amelyben a por.

    Remélem, hogy nem ez a bemutató

  37. Cristi - mondta

    Igen. szép tutorial. Gratulálok az erőfeszítést. astep Tutorial NAS rendszerben (régebbi) kevesebb forrással. Nem kell 5 processzor. Megkérdeztük a látogatók a többi hozzászólás gondolkodni, mielőtt írnak, mármint az, aki megadta a választ a RAID, és Rato már az, aki kérte.
    szerencse folytatódott.

  38. Helló, kedves tutorial.Asi mint mi deazvalui mit ips Cristi otthon, de ha továbbra is bemutató, dd-wrt vagy nyitott WRT (azt mondta, hogy jobb, mint a dd-wrt).
    Köszönöm :)

  39. Hi ismét elfelejtettem mondani: szeretnék egy leírást minden raid előnyeit hátrányait készült élsz, minden harmincon túli kb ele.Sa lehet explicit és legalább egy órás
    köszönöm
    PS: Elnézést dupla post :)

    • Cristi - mondta

      Véleményem, hogy egy otthoni felhasználó nem látja a jelentőségét a RAID tömb felett 0, 1 vagy 0 1 +. (Külső szerveren, aki tudja, mi a fontos adatok, adatbázis rendőrség). Nem éri meg a befektetés. védelmére vonatkozó biztonsági fájlok léteznek külső HDD, NAS, stb

  40. florin - mondta

    Néztem az én speciális merevlemez SATA II helyett Krisztus SATA III gondolja, hogy elmagyarázza, miért nem jó, és a fordulatszám-szabályozó.

  41. NoName - mondta

    És én feliratkozni, hogy, hogy egy bemutató beállításáról a NAS egy régebbi PC. köszönöm

  42. Cristi hány yard verni a router?

  43. FlorinP. - mondta

    Vettem egy NAS képes rögzíteni a digitális TV? Feliratkozás elérése bemutató dintrun van egy régebbi PC Pentium 4, akik szeretnék, hogy tette a por, és az egyik, hogy mit kell csinálni, csak várni bemutató, amely nem baj!

  44. Jacob - mondta

    Cristi-admin: Keres egy domain és hogy a domain törvényeket, nyilvános IP azaz hozzon létre egy névszerver. Ha szükséges, a megjegyzések rovatban, és megcsinálom a oktatóanyagok orra egy régebbi rendszerből.

    Érdekes lenne csinálni egy bemutató, így

  45. ionescuadrian - mondta

    vannak különbségek nsa310 és nsa320.

    egyikük, a 310 nincs áram alatt! szomorú!

  46. dragos - mondta

    Cristi sal
    Fogalmad sincs, hogy hogyan tudok nézni útmutatók az iPad?
    Feltelepítettem lunda bemutató, de nem tudja, hogy teljes képernyős képet, de a kép ablak marad a hang megy, alacsony, és nem látható tisztán.
    Telepítettem az Adobe Flash Player, amit fizetett meg 2,45euro és még mindig nem működik
    Köszönjük a kreatív munka!

  47. Sal Krisztus!
    Vettem egy NAS ZyXEL NSA 325 modell, a szoftver hasonló az NSA 320.
    Azt akarom tudni, hogy tudok létrehozni más mappák mellett az alapértelmezett 5, ami ezzel jár. Próbáltam írni a Volume1 mappában, de nem akarja, hogy engedje meg, hogy hozzon létre. Azt szeretném kérni, ha lehet mondani, hogyan lehet létrehozni egy mappát. Köszönjük!

  48. Trifan - mondta

    Várható videotutorial használata IP kamerák NAS

  49. valentin - mondta

    ciao nekem Laotai NAS-310 lam a tervek szerint közel automatikusan nem zárt az újraindítás és ereje nem tudja, hogyan, hogy csinál lam minden programt semmi és szeretném tudni, hogyan http webkonfigurációs és több fordul elő Videó zene valami, mint a web, és akkor Sal nyitott környezetben útnak a közeli távolság, mert én inkább elhagyta az országot, és további információt szeretne.

  50. Adrian - mondta

    Helló,
    Nekem is van egy ilyen NAS. Bárcsak elmondhatnám a véleményemet róla, de ebben az évben jelenleg…
    Hogy amíg megszabadulni a probléma, hogy én is találkoztam.
    Mégpedig: az oktatóanyagot követve pontosan ugyanazokat a lépéseket követtem. Szóval behelyeztem a telepítő CD-t és futtattam a telepítést. Ezután az oktatóanyag nyomán minden rendben ment, addig a pontig, amikor be kellett jelölnöm a CIFS négyzetet az UPnP almenüben. Az APPLY gomb megnyomása után üzenetet kaptam: "nem lehet beállítani az upnp port leképezést".
    Nem tudom, hogy miért kaptuk a mesa. Mivel a router (TP-Link WR1042ND) lefoglalt IP NAS és csináltam egy leképezés.
    Ezt követően észrevettem, hogy amikor a NAS segédprogramból megnyomtam a "NAS Discovery" gombot, a kapcsolatot a NAS és az útválasztó között piros vonallal jelöltük ..., mint a linken látható képen:
    http://www1.picturepush.com/photo/a/12782334/640/12782334.jpg
    Ha valaki tudja, hogy ez miért probléma köszönt, és azt akarja, hogy segítsen nekem ... köszönöm nagyon szép.

  51. Tonny - mondta

    Üdvözlöm. Birtoklása a Zyxel NAS NSA325 és van egy probléma: nem lépett be. NAS csatlakozik egy TRENDNET Rooter TW100-S4W1CA (10 egy Rooter / 100 MB). Telepítettem a kis program, amely megjelent a CD, de nem mutatnak NAS csatlakoztatva. Bementünk a rooter a DHCP Client List, és nem jelenik meg az összes, hogy a DHCP engedélyezve van. Van egy alapértelmezett IP, vagy hogyan lehet elérni a NAS?

  52. Buculei - mondta

    hogyan kell telepíteni php mysql az orrát?

  53. Doru - mondta

    Adrian: Szia, én a saját magam egy ilyen NAS. Bárcsak adni magam felülvizsgálata, de amikor ma csak jövőre ... Hogy lehet megszabadulni a probléma, hogy én is találkoztam. Nevezetesen: figyeli a bemutató, és én pontosan követni a lépéseket, aceeiasi. Szóval be a telepítő CD-t, és futott a telepítést. Ezután, követve a bemutató, minden jól ment, egészen addig a pontig, ahol kellett, hogy jelölje meg a doboz UPnP CIFS almenüt. Miután rákattintott az Apply gombra, kaptam az üzenetet: "Nem lehet beállítani a UPnP port mapping". Nem tudom, hogy miért kaptuk a mesa. Mivel a router (TP-Link WR1042ND) lefoglalt IP NAS és csináltam egy leképezés. Utána vettem észre, hogy ha a hálózati NAS rákattintottam a "NAS Discovery", a kapcsolat a NAS és a router van jelölve egy piros vonal ... a kép link: http://www1.picturepush.com/photo/a/12782334/640/12782334.jpg Ha valaki tudja, hogy ez miért probléma köszönt, és azt akarja, hogy segítsen nekem ... köszönöm nagyon szép.

    Jómagam ugyanezt a kérdést, te adtad a végén?

    • Adrian - mondta

      Helló,
      Nem verte a fejét, hogy a probléma.
      Észrevettem, hogy FTP-t fogok csinálni kívülről és az evőeszközök többi részét ... szóval nem küzdöttem, hogy meglássam, hol kezdődött az egész probléma.

  54. doru - mondta

    Ha mégis tüsszentett volna velünk ezzel az orrával, akkor jó lenne oktatóanyagokat készíteni mindazokkal, amiket fentebb mondott, mindennel, amit csak tud ...

  55. Iohann - mondta

    Szia, értem, milyen a letöltés, de mi a helyzet a fájlok feltöltése nem használ számítógépet
    pl Comp mászni valamit, hogyan adja át az orrát, és továbbra is vetés? Tudom letölteni az orr és így a mag?

  56. FreeNAS - mondta

    Hozhat létre saját NAS PC-n tárolt régi vagy használaton kívüli szabad SO bocsátani: http://web.freenas.org/.
    Sikerek!

  57. Michael B. - mondta

    Nagyon köszönöm a bemutatót. Az Ön javaslatára megvettem ezt a NAS-t, és most "kitisztítottam" a konfigurációt. Ha van időd, lenne még néhány kérdésem:
    1. Merevlemez szereli az NAS particionálható előtt / után és minden partíciót külön betöltött mennyiség?
    2. Formázza-e a NAS a HDHD-t, amikor kötetként illeszti? (Úgy értem, ha hagyok néhány adatot a HDD-n, megtalálom, vagy…)
    Előre is köszönöm!

  58. íriszVárakozás, videotutorial használata az IP-kamerák nas- (ul)

    Cristi kegyelem, és nem egy tutorial, hogyan lehet, hogy egy szobában ZYXEL320

  59. Hogyan kell telepíteni a programokat, amelyek a csomag? Van itt nincs alkalmazás részben.

  60. György - mondta

    Ez lehet csatlakozni egy webkamerát, hogy ip NSA310 amely tárolja a bejegyzéseket?

  61. Sebastian - mondta

    Kérem, mondja meg, miért tűnik számomra, hogy nem állíthatja be a CIFS-t. A "Nem lehet beállítani a port leképezését nem jelenik meg" felirat jelenik meg nekem. Köszönöm szépen! 🙂

    • Úgy tűnik számomra, hogy az üzenetet. Megváltoztattam egy másik router és ugyanazon üzenetet .az egy NAS nagyon rossz problémák támogatást a gyártó. Bocs vettem.

  62. Salut! Van két HDDuril orr 325v2 Zyxel NSA egyik 500 G és az egyik 1T formázva JBOD módban. A probléma az, hogy a Windows látja pro 7 azonos kapacitású egyaránt: 500G foglaltság és az ugyanabban a térben 47%.
    Miért tekinthetők a 7 nyerni?

  63. Zombi - mondta

    Hi, vettem egy NAS 320. Egy TB HDD 2 a 500Gb volt szerelve, amely a házban. Most formázott NTFS.
    Hogyan állíthatok, hogy ne veszítse adatok HDD 2 Tb (én kicsit elfoglalt 60%)?

    merci

  64. iOnUtz - mondta

    Helló, hogyan tudom beállítani a VPN egy Zyxel NAS? Vagy hogyan lehet letölteni a torrent biztosítsák a Zyxel NAS, ha a router, hogy én nem támogatja a VPN konfigurációt?

  65. Alexx - mondta

    Köszönöm szépen a bemutató! Nagyon ultil!

  66. cipriotu2006 - mondta

    Hi vettem egy 320s ZYXEL a 1Tb tettem az összes beállítást bemutató, de szeretnék ESTEC nem lehet feltölteni vele. Feltöltő jól halad, és azt szeretném tudni, hogyan tette torrentet, és indítsa el a vetés a pályán
    Multumesc.ast válaszolni fog

  67. Roberto - mondta

    Szia gratulálok tutorial. Time Machine biztonsági rendszer az Apple Mac. Furcsa, hogy egy NSA325v2 útválasztó Sitecom X7 Gigabit AC1200 (N-ig 300 Mbps, AC 900 Mbps) és egy Macbook Pro Retina lemez AC (így teljesen kompatibilis hálózati router Wi-Fi) gyorsíthatom jó wi-fi használata mappát Sharu Time Machine (írásbeli 25 MB és olvasni 50 MB Wi-Fi), de a sebesség csökken közel fele amikor kapcsolódni más mappákba (kivéve szentelt Time Machine) . Nincs probléma a kábel (MBS 70 átviteli sebesség fel és le). Köszönöm előre, hogy valaki talál megoldást, hogy megfeleljen az átviteli sebesség a Wi-Fi az összes mappa kötet, nem csak az egyik szentelt Time Machine.

  68. Adrian Marin - mondta

    Hello. Nagyon tetszett a bemutató. Kaptam egy orr NSA320S és szeretném tudni, ha nem tud többet, mint 10 letölthető torrentet. Vagy több mint 10 aktív özön. Nagyon köszönöm, és várják a választ.

  69. mNiosu - mondta

    Sautare,

    Üdvözlettel első, aki értékeli nagyon hasznos!
    Van egy félreértés: A CIFS, hogy hozzáférjen a NAS a Windows Explorer nem csak használni admin felhasználó? Ha beljebb tudok belépni egy másik felhasználó megy! Hogyan lehet particionálni hozzáférést más számítógépek a hálózaton keresztül a NAS mappákat, ha az összes csatlakoztatott mint admin?

  70. Ez a bemutató már nem működik?

  71. nas310 - mondta

    Szeretnék vásárolni egy 310 ZyXel orrot HDD nélkül ... hogyan juthatok el oda, ahol ez az oktatóanyag elkezdődik? Alapvetően azt hiszem, firmware-t kell telepítenie ... honnan szerzem be és hogyan telepítsem a NAS-ra?

  72. Ha minden, amit tettél sok ismertetők a Zyxel NSA320 jön egy javaslatot, hogy a tutorial, hogyan állítja be a készüléket, hogy működjön a felhő. Ígérem, nyilvánvaló, több mint te!

  73. Szórakozás Salajan - mondta

    Hi!
    Vettem egy NAS ZYXEL 325 és én segített a telepítést. Van két merevlemez NAS azonos 2TB a RAID1. Szeretnék másolni az adatokat közvetlenül a NAS egy külső merevlemezre USB porton keresztül a NAS által, de nem sikerül. Annak megadása, hogy a tájékoztatás a külső merevlemez teljes mérete kb 700GB és felépítése a különböző mappákba.
    Megértem, hogy az általa használt kis gomb fölött USB port az előlapon az orr.
    Mr. Cristi, akkor mondja meg pontosan, hogyan lehet másolni?

  74. Marius - mondta

    Helló Cristi

    Az informatikai területen szerzett tapasztalata alapján mit ajánlana a ZyXEL NAS520 és a Synology DS214 között? Vagy valami más hiányzott? Kezdetben érdekelt, és még mindig ezzel a ZyXel 320-mal vagyok. Igazolja-e a teljesítményt a ZyXel 320 (most 200-250 RON körüli 2. leosztás) és a kettő (ZyXEL NAS520 és Synology DS214) közötti árkülönbség?

    Köszönet és sok sikert a jövőben!

  75. stefan Cristache - mondta

    Cristi jó,
    Kérem, mondja meg a Zyxel NAS326 integrálható az Active Directoy, szeretném használni az ilyen eszközöket a domain, és nem tudom, mi van telepítve NAS tudom csinálni. Ez túl sok, ha kérjük a téma oktatóját? Köszönöm, és várom, hogy a javaslatot tőled.

  76. Laurentiu - mondta

    Cristi jó. Meg tudja mondani, hogy hogyan érheti el egy másik ip

  77. Alexandru - mondta

    Szia, hogyan használhatom a nyomtatható oldalt, ha a nyomtatót az orrhoz csatlakoztatják az USB-n keresztül, és hogyan használhatom a számítógépet + orr + nyomtató, nem tudom, hogyan kell ezt csinálni?

  78. Silviu - mondta

    Hello!
    Adsz nekem egy orrát?
    Költségvetés 500-800 lei
    Filmekhez, képekhez használom őket, és talán 2 kamerát teszek rá. És lenne még valami. Lehetséges-e egyszerre használni őket a "dvr-vel" és filmeket nézni rajta?
    Köszönöm szépen

    • Adrian Gudus - mondta

      Írja fel a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: Zyxel NSA 320 Prezentáció, Hálózati tárolás és még sok más, nyomja meg az Enter billentyűt és megtalálja a bemutatót.

Trackbacks

  1. […] A NAS filmje felirattal, az orra egy Zyxel, amelyet részletesen bemutattam ebben az oktatóanyagban. Annak érdekében, hogy az orrból közvetlenül a TV-n játsszon filmeket, ki kell töltenie néhány […]

  2. […] További tárhelyre van szüksége, használhat külső merevlemezt, vagy konfigurálhatja a hálózati tárhelyet. A NUC kapcsolat szempontjából jó, van egy 10/100/1000 ethernet portunk, van vezeték nélküli b / g / n […]

Speak Your Mind

*