Szabad Kaspersky Antivirus Kaspersky egy

Szabad Kaspersky Antivirus Kaspersky egy
Szabad Kaspersky Antivirus Kaspersky egy
Szia barátok, a mai bemutató beszélni Free Kaspersky, a Kaspersky Antivirus megjelent tegnap.

Milyen védelmet nyújt a Kaspersky ingyen?
- fájlvédelem, valós idejű és felhőalapú szkennelés, viselkedési folyamatok szkennelése, gyökérkészlet-védelem, önvédelem (a rosszindulatú alkalmazások megakadályozása érdekében az antivírusok letiltása, eltávolítása vagy blokkolása érdekében), az USB-csatlakozók és a csatlakoztatott külső merevlemezek keresése PC-n.
- webes védelem, port- és forgalomkeresés, SSL-kapcsolatok, védelem a rosszindulatú webhelyek ellen és a szkriptek futtatása
- azonnali üzenetküldő szoftverek, például a Skype, a Yahoo Messenger, védelme
ügyfél-védő email adathalászat ellen (csalás) és átverés
- virtuális billentyűzet, amely megakadályozza, hogy a keylogger elfogja a billentyűleütéseket. Hasznos, ha online fizetéseket akarunk végrehajtani, vagy kitölteni az űrlapokat vagy mezőket, ahol érzékeny információkat kell megadni.

Mennyire hatékony Kaspersky szabad?
Azt hiszem, senki sem vitathatja a hírnevét és eredményességét Kaspersky óriás, amikor a biztonság. Ezt ismételten és még mindig az egyik független teszt. Szabad Kaspersky védelem ugyanazt a fejlett technológiát, mint az idősebb testvérek (biztonság szériák)

Hogy szelíd Kaspersky ingyenes számítógép erőforrásait?
Nézegetve a Feladatkezelőt, csodálkozva észrevettem, hogy a Kaspersky Free 30–60 MB RAM-ot fogyaszt, ami nagyon kevés erőforrást jelent az antivírus számára.

Kaspersky Free - hivatalos oldal

Video bemutató - Kaspersky Ingyenes ingyenes víruskereső a Kaspersky-tőlKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Csabaxb - mondta

  Szia Adrian jó tutorial a nyelvét, szeretem a Kaspersky, és van egy kérdésem:
  Milyen tűzfal külön megy vele, vagy kap egy Windows?

 2. Gika - mondta

  Nagyon közel változat Antivirus KAV. Szinte mindent, amire szükség van bizonyos fokú védelmet.

 3. Dorin - mondta

  hello my name vágyom egy kérdést Intel Core Duo 2ghz 3,17 és 4 dd3 GB RAM is jó?
  és ha a Windows Defender hagyhatja, és köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Windows Defender automatikusan letiltásra kerül, ha telepíteni más antivírus. Szabad Kaspersky keveset fogyaszt források, azt mutatta, hogy a bemutató, és azt mondta, hogy a szövegben. Használhatja, csendes!

 4. Bogdan - mondta

  Ott és Mac verzió?

 5. Florin Oake - mondta

  Szia, én is több éve Kaspersky nagyon örültem, amíg egy nap, amikor nem tudtam megszabadulni néhány vírus és rezolvato egy alapvető biztonsági, de továbbra is accasi nagyon jól érzem Kaspersky de én is csodálkoztam híreket a TV cv ideje Kaspersky honlapján klónozták, és azok, akik vásárolnak, vagy cucc őket máshol fizetett ne Kaspersky.

 6. összekötő tiszt - mondta

  wow ... .Köszönöm szépen! Jó napot kívánok, és arra biztatlak, hogy legyen minél több oktatóanyag 🙂

 7. Vigyázzatok - mondta

  Jó útmutatók fiú. Kaspersky jó, de azt hiszem, ez a legjobb BitDefender. Bitdefender hosszú engedéllyel, és soha nem volt probléma előtt. Ezen felül, ha kérdése van, vagy BitDefender bármi mást, ami a termék technikai támogatást azonnal segítséget. Most mindenki használja, amit akarnak, hogy minden lehetőséget.

 8. Lucian - mondta

  antivirus valójában egy vírus

  • Greuceanu - mondta

   Pontosan!
   Mivel a víz valójában egy könnyű, fehér valóban fekete herceg valójában kite Evil.
   Ja ...

 9. Csabaxb - mondta

  Adrian Gudus választ a kérdésre. Miután 4 nap. Ha írunk megjegyzést vagy kérdezni valamit?!

  • Adrian Gudus - mondta

   Én személy szerint a Windows tűzfal 10. Akkor telepíteni, amit akar. Van egy csomó ingyenes tűzfal megoldást, amit elénk itt az oldalon.

 10. Csabaxb - mondta

  Köszönjük ptr. Válasz.

 11. Eduard - mondta

  2 évvel ezelőtt vettem egy licencet a Kaspersky-tól, és nagy problémáim voltak, több mint a felére korlátoztam az internetes sávomat, egyáltalán nem volt lehetőségem / beállításom megadni, hogy hagyjon fel ezzel, 4 e-mailt adtam és senki sem válaszolt nekem, az egyetlen megoldás az volt, hogy teljesen eltávolítottam a számítógépről.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.