Telepítse víruskereső és tűzfal beállítási bemutató Kaspersky Internet Security

Az útmutató bemutatja a telepítési és beállítási a legjobb víruskereső tűzfal jelenleg nevezetesen Kaspersky Internet Security.

Miért mondják, hogy a legjobb vírusirtó a világon, mert ez valójában, és nem csak nekem, hogy ezt mondom, de azt mondják, a díjat nyert vele.

Modulok ebbe víruskereső tűzfal: tűzfal, antivírus, anti-spyware, anti-spam, szülői felügyelet, az összes csomagolás a GUI kezelhető.

Videó bemutató követő mutatja részletesen minden szakaszában, szerelési, beállítási letölteni a víruskereső tűzfallal (biztonsági csomag)

De az lenne a legjobb, ha ezt a videót bemutató akkor Kaspersky Internet Security 8.0 és Elnézést a hiányzó képek miatt csak biztosítja a virtuális billentyűzet, a virtuális billentyűzet biztosítja az az oka, hogy amikor a fizetés on-line a számokat vagy betűket, hogy bemutatjuk a billentyűzet lehet állítani egy Keyloger (kémkedés programot karakternél) és a virtuális tastarura a Kaspersky Internet Security ez nem lehetséges, az ilyen magas szintű biztonságot az online fizetések, és nem csak, hogy numai.Dar inpiedicat minket, és számunkra, hogy megjelenítsük a virtuális billentyűzet a helyén jelennek meg csak néhány egérkattintással uride látszólag megragadt a képernyőn.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Smiley - mondta

  Nagyon sikeres bemutató :))

 2. Halló, Cornel és én lekérdezések, Eltávolítottam Kaspersky Internet Security 2009 a Revo Uninstaller, és megpróbáltam tárgyalása nou.Am készült bemutató, és kaptam e-mailt, ahol letölthető a Kaspersky tárgyaláson, de a telepítés kell megtörténnie, amikor a grafikus aktiválása vizsgálat nem jelenik meg csak online van a kulcs, próbáltam többször is, de még mindig úgy tűnik, azzal az üzenettel, hogy a tárgyalás expirat.Am majd megpróbálta az összes Kaspersky Antivirus A kapott e-mail, hogy ment át a fenti lépéseket, hogy telepítse de volt Engedélyezze tárgyaláson, hogy távolítsa el, instalat.Mentionez ahogy ketyegett az utolsó lehetőség, hogy avansat.As szeretné tudni, hogy miért nem megyek újratelepítése trialulului A Kaspersky Internet Security, és mit tehetnék. Köszönöm a választ, itt volt az én e-mail, ahol úgy gondolja, a d-jobb.

 3. @som:
  Nem mindig működik Revo dolog nem valami kőbe vésve.
  Mint tudod, ez egy "kiskaput", amit használunk, de ez egy hivatalos dolog, tudta, hogyan kell mondani, hogy "dobó megy gyakran a víz."
  Elkaptuk az oroszok vagy trükk, mert nem én nem dolgozott utoljára, de nem ragadt Avira Free Antivirus ingyenes tűzfal Zone Alarm egy jó kombináció, hogy én nagyon ajánlom mindenkinek.

 4. Köszönöm szépen a válaszát, és elnézést a videotutoriale deranj.Felicitari, és lépést tartani a jó munka.

 5. @admin_cristiKaspersky most, hogy már az előző verzió, verzió 7? És ha igen, akkor ez a kiadás is elérhető frissítések? És ahogy mozog, enni, több vagy kevesebb erőforrást használ, mint verzió?

 6. Adrian - mondta

  @bl: Minden változat Kaspersky fogyasztanak annyi erőforrást ... őszintén szólva én már volt egy párszor, és megyek vele Szörnyű PC ... Nem értem, miért kell olyan sok memóriát erre? Bármi ... ez egy kicsit bonyolult ... az, hogy elrontotta a forrásokat meg elszakadni, és a másik a legjobb vírusirtó ... szóval valahogy sikerült egyenlő minuses ... most, ha rsurse érdemes leszokni a szuper védelem marad a választás ......

 7. Régebben a legújabb verziók, és k.internet k.antivirus egyetlen biztonsági beléptem a beállításait, hogy letiltja bizonyos dolgokat, utalok k.internet security.Daca letiltás én ezeket mind elfogyaszt annyi?
  Őszintén szólva én nagyon szeretem ezeket a termékeket, és használja őket iarasi.Acum hiszem Avira + Zone Alarm, de még mindig áll fej Kaspersky :))

 8. Adrian - mondta

  @bl: Én nyugodtan ülni az ülésben ... véleményem szerint nagyon jól védett, és hidd el, mint a forrás-fogyasztás alacsonyabb, és még mindig védelem láb magas.

 9. MGIGI - mondta

  Mi salut.Va kérem, mondja meg, ha beépítésének. PC-n. Comodo tűzfal mellett KIS 2009 én gresitcu torrenle.dezvolta ceva.trag, mint a több észrevételét fiecare.multumesc

 10. MGIGI - mondta

  Pontosabban van egy teljesítményű rendszer

 11. Adrian - mondta

  @MGIGI: Ha nem rendelkezik a rendszer teljesítményét a legrosszabb választás, akkor csak fel a legnagyobb erőforrás-evő vagyis Kaspersky ... igen tévedsz ... K = I = S = Kaspersky Internet értékpapírosítás ... már tartalmazzák ezeket Internet Security Firewire, és már nem szükség van egy extra! Lehet, hogy nem tudja, vagy 2 2 víruskereső és tűzfal minden blokkot beszélnek egy vagy aventual érzékeli egymást, mint a vírusok! Azt javaslom, Avira Free Edition PC sovány! (Bocs ... Olvastam, hogy nincs hatékony rendszer) azonban nem tudom, 2 2 antivírus és tűzfal egy több, mint elég, egy minden, egy víruskereső és egy firewal! ! A víruskereső, hogy látni fogja a neten, és követi a szöveg Internet Security azt jelenti, hogy van egy firewal is! Ez BitDefender BitDefender Antivirus és Internet Security .. azt fentebb már említettük KIS és KAV jelenti A = K = a Kaspersky Anti Virus V =! KIS nem Antivirus + Firewall és Comodo firewal így 2 azt jelenti tűzfalak ... ülök, és vajon hogyan lehet letölteni torrentet, és mi a helyzet PC?

 12. boby_admin - mondta

  @MGIGI:
  Nincs értelme, hogy két biztonsági szoftver ugyanazokat a feladatokat, amelyek fokozzák egymást.
  Kaspersky Internet Security elég szilárd biztonságot.
  Kérjük, mondja el, mi rendszer van hardver vagyunk szenvedélyes, és kíváncsi, hogy mit jelent a "hatékony rendszert".
  Köszönöm, és én is várt ránk.

 13. MGIGI - mondta

  Mi salut.Am elfelejtettem mondani, hogy a KIS (aki tudja, mit jelent), én törli a lui.Sistemul tűzfal-ui: P5KPL ASUS, Intel Core 2quad-Q6600-2.40GHz, 2.00GO RAM, videokártya Leadtek WinFast PX7600 EXTREME DDR3, 256MB és válasz kártya Nézd audio.Va

 14. MGIGI - mondta

  A merevlemez 250giga

 15. @MGIGI:
  Nem értem, hogy miért van kapcsolva a tűzfal Kaspersky, a Kaspersky szomjúság tudni a legelismertebb Security Suite a mai világban.
  Az a gyanúm, hogy távolítsa el Comodo firwall helyét és aktív a caspresky és lépést biztonsági "traning mode" opciót, ha azt 7 2009 lehetőséget, ha hagyja.
  Gratulálunk a rendszerhez, ezek mind nagyon jó, kivéve a videokártya, ami aluli.
  Azt javasoljuk, hogy vásároljon egy Nvidia saját gtx260 gtx280 vagy 4870 vagy 4870 2 × (ezt vesz, és most a piacon jó áron).
  Kár, hogy a fickó négymagos, amely nagy hatalom, és nem a grafika.
  Nem mondott semmit, hogy a forrás, ha módosítja a videokártya jó lenne, hogy magát és vesz egy jó forrás (újra és újra 600 20w amp minimum vonal 2 12v sorokat olvasni 20 erősítő, vagy akár egy sort minimum 38 - 40 erősítőkkel, mert láttam elég forrás, hogy veszélyeztette égett és rendszerek.

 16. MGIGI - mondta

  Mi forrás Raidmax 500WATI

 17. Adrian - mondta

  @MGIGI: Azt kérdezte adtam tisztázása, említette, hogy le van tiltva a Kaspersky tűzfal, szóval ... nem vagyunk jósnő ... Azt feleltem, és magyarázza a hozzászólást, és kérje!

 18. @MGIGI:
  Jó forrás, de, hogy ha van egy jó áramerősség egy videokártya videokártya jelenleg november kenyeredet, van egy tábla, hogy ő mindig csak enni egy 350w, és ha adsz egy q6600 120w és meghajtók és dvd rw hangkártya hálózati kártya és az alaplap, hogy elérje a nagyobb áram szükséges 500w ahová 500w forrásokat, hogy ott írni őket az áramfelvétel a hálózati forrásból.
  Ha van egy hatékony 80 + azt jelenti, hogy tiszta 400w áll a.
  Energetikai stabilitás kell a magas áramerősség, van egy Corsair 750w forrás és egy sor 12 60 erősítő.
  Mielőtt még a forrás 580w Mushkin akik olvasni a sorok 4 20 erősítők minden.
  Ez kell, hogy legyen egy stabil forrás vagy egy vonalban 38 - 40 amper annyi sor 4 20 - 24 amper.
  Egyébként lesz feszültség ingadozása az alaplap, és bemutatja instabilitás.
  Ha azt tervezi, hogy a videokártya Azt hiszem, hogy ez a forrás, de ha azt akarjuk, hogy egy új kártyát, vagy borítani York-iak az nem fog segíteni a jelenlegi forrás.
  Egyébként gratulálok, hogy az átlag feletti, amely képes átalakulni a nagy teljesítményű (ha módosítja a forrás video kártya).

 19. Andrew - mondta

  Lenne egy kérdésem: Mi az anti-vírus, és hogyan történik? És miért van az, hogy jó kombináció Avira + Zone Alarm?

 20. Adrian - mondta

  @Andrew: Az anti-vírus a "kezelés", hogy adja meg a számítógép vírusok, mint veszel egy aszpirint vagy Tylenol, ha fázol, hogy "add kezelés víruskereső, hogy ez egy alapos vizsgálat a számítógép és ha talál vírust víruskereső a számítógépen, hogy törli szerint víruskereső beállításait, amelyek egy tau.Cum tisztító? Egyszerű: Végy egy darab víruskereső telepítve van a számítógépre, és hogy jó kombináció rendszer scan.E Avira + Zone Alarm a tűzfal, mint a Zone Alarm a gyűlölt sok hackerek, és fent a szabad és Avira is szabad, nagyon jó, kevesebb munkaerő, jó érzékelő!

 21. Andrew - mondta

  :)) Jó magyarázat

 22. ando - mondta

  ANTI-SPAM: szükséges képzés, elfelejtette, hogy magyarázza ezt a lehetőséget.

 23. @ando:
  Meg kell tanulni, (a vonat) anti-spam modul, amely tudja, hogy a jövő spam és mi nem, persze, hogy lesz, majd néhány spam aránya "hamis", amely valóban tiszta levelezést.
  Ha szeretné használni ezt a lehetőséget meg kell tennie, hogy a vonat időben anti-spam modul a Kaspersky Internet Security.

 24. Costel - mondta

  Helló, a nevem Costel, figyelte érdeklődéssel és útmutatókat, hogy tegyék bevallom, hogy én vagyok segítőkész, én megtaláltam a megoldást, hogy sok dolog, ami nem stiam.Daca, ASI kérni, hogy segítsen nekem, hogy megtalálja a megoldást egy, a probléma, hogy én is ativirusu karpersky-Kis 2009,8.506, még mindig érzékeli UDP támadás worrm Helm, No ID és port (én meg, hogy az azonosító lehet hamis, mert valami ilyesmi) történik f gyakran, telepítettem mindenféle prog antikiloggere, antispy, antitroieni ... stb, hogy ha van valami calc.care továbbítja kémkedéssel velem Tudom, és mindannyian úgy nézett nimic.M feladat maneger, ha van egy prog . amely egy kijárat a kikötő és találtam nimic.Asi szeretném tudni, ha találok vriun választ erre a problémára, ha tudod, mit lehet várni a választ, e-mailben vagy sait.Multumesc várható.

 25. Adrian - mondta

  @Costel: Dato név, hogy már nem megfelelő, akkor igyekezett segíteni, és nem találtam semmit kapcsolódnak ahhoz, amit leírt, azaz "UDP Helm worrm" nekünk részleteket zine pontos üzenetet ... és talán tudunk segíteni Nem is tudom, mit mondjak ... ha még mindig nem találja ... Azt hiszem, a legegyszerűbb megoldás az, hogy nem egy újra a Windows, mint a fejét, megtalálni, hogy minden fáj ... Nem értem, miért mindenki rohan telepíteni a Windows? nem tart örökké, és nem eszik az életben, mint perc 45 testvérek!

 26. Costel - mondta

  Szia, köszönöm, hogy megpróbálta segíteni, elnézést kérek ptr most csak írom ezt mesaj.Ai igaza van, hogy ez jobb, hogy újra a Windows, de azt hiszem, reinstalled legalább 2 időkben, és észrevette, hogy a helyzet nem változnak, így fordultam voi.Intadevar inf. Én írtam rosszul ptr írtam, amit eszembe jutott, de közben rájöttem mes. Úgy tűnik, hogy a ptr. hogy megmentettem, és ez így van, "Network Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern támadás: UDP (következő ip) a helyi port nem blokkolt 1434.Blocked.Attacking számítógép, ITS Esetleg cím hamisított, Ez így van üzenet, most is látom. PS: Én leptop speciális ACER, a Windows Vista Home Premium, én újra a helyén windous, gyári beállítást, ha tud segítsen nekem valamit, köszönöm.

 27. Adrian - mondta

  @Costel: Van tűzfal telepítése 2? Adik bármilyen firewal aktív vagy telepített kívül részének kaspersy? Ha igen, kérjük, azonnal állítsa le az egyiket, és csak egy tűzfalat, úgy tűnik, van valami, ami kell aggódni ... ez egy érzékeny kérdés változata a Kaspersky, és minden információ és IP "át" az oldalon, akkor láthatjuk, hogy ez elég hisztérikus roham ... Kaspersky KAV-val ... Azt javaslom, Zone Alarm vagy Zone Alarm az Avira ... olyan biztonságos, és a számítógép lesz valamivel gyorsabb, Kaspersky eszik több forrás! Nem kell aggódni ... csak a Kaspersky ft hisztérikus, és nem tud igazán megszabadulni az üzenetet ... ha nem kapcsolja ki a tűzfalat ... és ahogy azt hiszem te nem ... Mondtam, hogy a fenti, amit ajánlom! Ez nem olyan könnyen hatolt még egy PC nélkül ... Comodo Firewall vagy víruskereső vagy Zone Alarm a legfélelmetesebb! K látjuk bemutató mindkét tűzfal, írja jobb felső sarkában a lap keresni COMODO vagy Zone Alarm, és megtalálni őket egy kicsit bonyolultabb ... COMODO Mindkettő ingyenes, és jön Comodo Antivirus ...

 28. Costel - mondta

  Thanks ptr válasz, bekapcsoltam a tűzfal csak a karpersky, sőt karpersy eszik több erőforrást. Közben telepített Avira Premium Security Suite, hogy a különbség, vagyok elég jó, néhány évvel ezelőtt teszteltem Avira területekkel riasztás és tetszett, hogyan viselkedtek a kombináció, hogy láttam a bemutató, amit tettem voi.SUNTETI legalkalmasabb asa.Pe lépést tartani a jövőben azt szeretnék, hogy néhány oktató és a vista.Va windows üdvözölje tekintetében.

 29. Telepítettem KIS, de nem veszi észre, úgy tűnik, tűzfal, azt lehetővé tette minden lehetséges értesítések telepítésekor a szoftver működik automatikusan alacsony trusted.nu megbízható, vagy hogy láttam piros szegéllyel jelenik meg az írás fel tűzfalat, a ablak jelenik meg, hogy Önnek konzultáció. Ha tudod, mit tehetek .... kérlek

 30. Adrian - mondta

  @ando: Lásd az értesítési opciók ... valami ilyesmi kell, értesítés pop-up, hang ... Kint találkozunk ... Kell, hogy legyen valami ilyesmi értesítési opciók, állítsa interaktív ... Adik kérdezni, mit kell tennie ... te l Úgy érted, hogy csak túl durva set színpadon ... és saját döntéseket hozni ... Állítsa be az interaktív

 31. Ionut - mondta

  sal. bemutató 10 megjegyzés tinetio összes asa.nu lerövidítése útmutatók, hogy valamilyen módon, hogy lemondanak a

 32. emil - mondta

  Üdvözlöm. Telepítettem Kaspersky Internet Security 2009. és már nem megy yahoo mesenger, hogy nem értem, miért nem küld fogadására. Miért? Köszönöm. Megpróbáltam és reinstalled messu de ot ugyanazt az eredményt. /??

 33. Adrian - mondta

  @emil: Bezár Messenger, letiltja tűzfal, akkor újra Messenger és jelentkezzen be! Ha megy azt jelenti, hogy frewallul blokk messenger, ebben az esetben létrehoz egy tűzfal szabály küldötte!

 34. emil - mondta

  Én kikapcsolta a tűzfalat, és nincs különbség.

 35. Iustin - mondta

  hi mit avetiin a nod32 képest kaspeschi

 36. Adrian - mondta

  @Iustin: NOD32 összehasonlítani Kaspersky mint összehasonlítása hangya egy elefánt! hangya NOD32 és elefantu a Kaspersky! NOD32 víruskereső egy haszontalan trehány ha talál valamit, de tudod, hogy nem csinál semmit, és ő nem tudja, hogy nem Kasperksy 1, és mindenki tudja, hogy a legjobb vírusirtó, hanem egy nagy forrás evő ! NOD32 nagyon jó, ha van internet kapcsolat, ha van, akkor kelbimbó micutu! Azt tanácsoljuk, hogy használd Avira melyről egy bemutató vagy AVG amely mint ahogy azt a bemutató!

 37. Andrew - mondta

  Ha a Kaspersky Internet Security, tudtam tette a Spybot kémprogram-elhárító szoftver? Lehet szidni, Adik látni egymást, mint potenciális veszélyt.

 38. Adrian - mondta

  @Andrew: Kaspersky csomag nagyon összetett, és jó tudni, hogy nem tudom, miért tegye a kém és a csomagtartó? Ne kém, aki még ha vak ebben Halu lehet nem fog futtatni semmit ... így a Kaspersky eszik forrásokat egy kis spyboot nullszaldós ahogy ülsz, és kérd meg, hogy feltölteni egy app ... plusz még biztonságos használat sorozatok és repedések spyboot elhelyezés és előbb-utóbb elfogy a őket, és a játékot, hogy menjen után a vizsgálat és tisztítás spyboot lehet, hogy ne menj ... E Ft spyboot cockieurile érzékeny még azt találja, hogy nem veszélyes ... 100 megzavarja magát a víruskereső és védelmet, ha kell virused anya lenni, és akkor a Kaspersky lu! Én nem tudom, hogy sokan már használt, vagy volt telepítve, hogy mit akar, és ez az, amiért nem válaszolt, nem, mi nem mindentudó nem tudja / tudják az egészet! Ha még mindig nincs meggyőződve arról, hogy maradj a "jó", akkor csak meg kell próbálni, és meggyőzni magad, hogy nincs értelme, hogy ha egy kis spyboot, túl sok!

 39. @Andrew: Itt van, hogyan csináltuk: Telepítettem Kaspersky Internet Security, bementem a beállításokat, és kikapcsolta egyes beállítások, nem eszik így tiltva resurse.Am: anti tárcsázó, anti-spam, amellett banner hirdetés blokkoló, szülői felügyelet hogy ők már dezactivate.Daca többet szeretne, akkor tiltsa és az alkalmazás szűrés, nos, miután fog ragaszkodni a Kaspersky víruskereső és tűzfal, hogy ha azt szeretnénk, hogy tovább korlátozzák az erőforrás-fogyasztás attól függ, milyen rendszert . mellett Én is a spyware Kaspersky telepített (Mondtam neki SUPERAntiSpyware), de ne hagyd, hogy futni a saját.
  Azt, hogy kézi frissítések, és hetente egyszer adok a parancsot, hogy a scan.Nu annyira agresszív, így nem sós crackuri.Are egy nagyon jó felismerés, de nem a fly által nyújtott védelem által Kaspersky.

 40. Viorel - mondta

  Kösz srácok, kaptam magam 30 nap múlva biztosan teljesül, így gondolom, a leírások. Szeretném, ha jól.

 41. Andrew - mondta

  Eddig kellett Kis 2009 engedély lejárt, de most már azt a próbaverzió. Én is tette a Kis 2008 és én egészen 2011 engedélyt. De a különbség KIS 7 (2008) és a KIS 8 (2009) az adatbázisok. Vagy nincs-e különbség? És az INA a kérdés: Mi a különbség a próbaverzió, és a kereskedelmi változat, eltekintve a használati ideje?

 42. Adrian - mondta

  @Andrew: Én csak válaszolni a kérdésre, 2 próba ... hogy soha nem szerette a Kaspersky mert ez egy óriás, aki eszik több erőforrást ... és őszintén szólva inkább egy ingyenes víruskereső tűzfallal minden szabad! A különbség a tárgyalás és a vásárlás függ a puha lágy ... Kaspersky között nincs különbség a tárgyalás és vásárolt csak próba lejár már nem tudja használni, akkor nem frissíti ... ez a legjobb, hogy tájékoztatjuk Önöket, közvetlenül a Kaspersky honlapján a létesítmények előnyök a próbaverzió ... Azt mondtam által előállított szoftver más létesítmények

 43. @Andrew: Én még mindig KIS 2008 Kaspersky próba version.In esetén nincs korlátozás verzió torrentet trial.Cauta tárgyalás alaphelyzetbe a Kaspersky, és mielőtt lejár az 30 napos próbaverzió alaphelyzetbe, és azt használja, hogy újra 30 nap használat + frissítések, minden a helyére kerül normal.Avantajul az, hogy nem kell keresni egy másik sorozat kulcs, hagyja a meglévő, mikor visszaáll antivirusul.Daca szeretné kipróbálni mindenféle Kulcs torrentek között, néhány nap múlva azt kockáztatja, hogy feketelistára, mert a torrentet letölteni egy csomó ember, és én ugyanazt a kulcsot, és rájössz, ha a kapcsolatot a szerver ugyanazon antivirusuri számos kulcsfontosságú Kaspersky kész blacklist.Asa kulcs által generált Antivirus hogy már letölthető a honlapon egy egyedülálló kulcsot csak nem jön létre az azonos cheie.Sper többiek, hogy amit mondok. :))

 44. Andrew - mondta

  @bl: Értem csak azért, mert megpróbáltam KIS 2008 én őrült, és én is azt mondom, hogy sok vírus nustiu és porszívó kritikus hiba, de ha a vizsgálat bármilyen antivírus (beleértve KIS 2009) csak találtak semmit. Vagy ő őrült vagy enebun Kis ezen az oldalon. X-(

 45. @Andrew: Bocs, tévedtem, KIS 2009 vagyok :)). Tudni, hogy miért nem tetszik a verziót telepített verziót 2008.Lasa 2009, updateza, és adja a teljes ellenőrzést, és mit talál.

 46. Andrew - mondta

  @bl: Rendben kösz én visszaáll tárgyalás és megyek vissza telepítettem csak, mint én a beolvasás ... beolvasási 2009 KIS, és nem találtam semmit, amit talán nem volt a legjobb KIS 2008 az fn ... .

 47. Ovidiu - mondta

  Telepítettem Kaspersky Internet Security 2009 ..

  Nagyon örülök, el..folositi meg bizalommal

  Köszönöm a bemutató

 48. sumomanu - mondta

  Végignéztem a bemutató a fejtől a farok, és köszönöm. A probléma az, hogy minden alkalommal, amikor a termék telepítéséhez a Kaspersky, az első dolog, amit tehetünk, hogy blokkolja internet kapcsolat, és nem talál beállítást, amely feloldásához. Amikor hívja a RDS, akkor javasoljuk, hogy távolítsa el Kaspersky Internet Security ha azt akarom, hogy net, ami úgy tűnik, mint egy átverés.
  mit tehetek, megyek netul?

 49. @sumomanu:
  A Kaspersky beállításait megy tűzfal és egy lépést biztonsági szint (traning mód), hogy ha a Kaspersky 7 után CAE a magas biztonsági szint akkor megjelenik egy banner, hogy megkérdezi, hogy milyen kapcsolat egy olyan lehetőség, hogy a 3: stealth mode, Internet, megbízható.
  Lopakodó mód az, hogy van láthatatlan marad a hackerek az interneten.
  Azt tanácsolom, hogy tegye az "internet" a kompatibilitás.
  A legjobb, hogy újra.
  1 uninstall Kaspersky
  2 megszakítás netul (távolítsa el a kábelt a hátsó)
  3 Kaspersky
  4 csinálni a fenti beállítások
  5 visszatenni kábel
  Amikor 6 banner áll, hogy úgy dönt, "internet"
  Azt tanácsolom, hogy ne uninstall Revo Uninstaller, amely szintén a bemutató az oldalunkon.

 50. sumomanu - mondta

  azt kell mondanom, hogy a Kaspersky Internet Security 2009 és a döbbenet, nem tartalmazza ezeket a lehetőségeket, hogy a védelmi szint (vagy adok nekik.)
  És még egy dolog: Nemrég telepített Kaspersky Antivirus, pontosan ugyanazt a hatást blokkoló net kapcsolat. Eltávolítottam amíg tudtam a neten. lehetőség van arra, hogy hozzon létre egy ilyen vírus probléma?

 51. @sumomanu:
  Menj: Settings / tűzfal / settings / networks / és itt van, hogy a szabály, hogy a Kaspersky tisztelete a kapcsolatot az RDS, válassza a bal gombbal, majd kattintson a Szerkesztés gombra, és viszont próbálja a beállításokat, és ha még mindig nem működik végre meg a "megbízható".
  Ez a beállítás azt mondja meg, hogy a Kaspersky incerdere kapcsolatban az RDS.
  Azt is meg kell törölje a beállítást "TCP / IP" belül található: Vezérlőpult / Hálózati kapcsolatok / jobb klikk a hálózati kártya / properieties / törölje Internet Protocol (TCP / IP).

 52. kenőpénzt - mondta

  hello ... Van egy kérdésem .. I k telepített vírusvédelmi és internetes biztonság> Kaspersky 2009 <. s tárgyalást. De a 3 nap egymás után minden, hogy nekem ,, I tiltani valakit lebeg valami azt mondja: „hálózati támadás intrusion.win.msqql.worm.helkern: UDP re .. (IP) ....... a kapukat ;;; számítógép bántalmazó nem ő locat.adresa hamisítványok lehetnek ...
  akkor tud tanácsot adni nekem?

 53. Adrian - mondta

  @kenőpénzt: Get olvasni az összes értékelés a bemutató, ha beszéltem a problémát!

 54. Andrada - mondta

  Vissza az előző üzenetet. Én megoldotta a problémát, két nap után a gyötrelem. Tettem a "megbízható" két más vezetők az AOL, és végül menni. Kezdetben csak a fő futtatható töltelék a "megbízható", és ezért nem köszönöm mergea.Va

 55. Andrada - mondta

  Nem félrevezetni senkit, gondoltam megemlíteni, hogy a minap, amit gyorsan a comment kérjük kedves segítettek a beállításait Kaspersky mert gondjaim voltak a Aolul nem megy semmilyen körülmények között a Kaspersky. Mivel az első alkalommal, amikor írt egy hozzászólást, valószínűleg valami rosszat tettem, és nem kap a Szótár, úgy, hogy megértsék, hogyan nem terheli egy üzenetet, hogy az oldal nem igazán ...... A ............ Elnézést, köszönöm mindazt, amit nem értünk.

 56. tudom használni, hogy a frissítések nélkül? k nem akartam csinálni, és azt gondolom, hogy ez a windows.te Kérem válaszoljon nekem intrebare.multumesc


 57. @Alyn:
  A víruskereső nem frissíti víruskereső halott nem számít, mennyire jó ez
  Szóval semmi köze hozzá
  Antivirus az egyetlen szoftver, amely nem ér, ha nem teszed frissítések

 58. danezu - mondta

  Nagy kár, hogy az ugyanazt a lakosztályt nagyon szeretem free.imi különösen fertőtlenítésére fájlok nem törlődnek.

 59. Irinel - mondta

  Cristi, akkor, hogy a bemutató a "ESET Smart Security" vagy "Eset Nod32"?

 60. @Irinel:
  A hamarosan, hogy a hívást, mert ők nod32 viselet és ESET suite.

 61. costel1978 - mondta

  ziua.as jó és volt egy probléma, a Kaspersky Internet Security 2009 és ha azt akarom, hogy küld valamit a rendetlenség (mondjuk a kép) AMI összeomlik (nem továbbítja) AMI szíves mondja meg, hogy mit kell tennie, hogy menjen AMI ? köszönöm.

 62. Adrian - mondta

  @costel1978: Küldhet néhány ilyen képek messenger ... ez egy bug tőlük ... például megy, hogy küldjön egy képet JPG vagy JPEG formátumban ... Azt tanácsolom, hogy archív fotók, majd küldje el látni, hogy működik!

 63. costel1978 - mondta

  Nagyon köszönöm válaszát, de még mindig kockáztattam, és megállt Kaspersky Internet Security 2009 ment (tudtam küldeni kép), mert azt hiszem ez a antivirus.poate bár egy beállítás, amely amino blokkok nem küldhet semmi.

 64. mihai13 - mondta

  Gratulálunk a tutorials! 2009 én KIS, de szabad engedély lejár, a kérdésem (nem szakértő a területen) vásárolja meg a terméket, tudom használni, anélkül, hogy távolítsa el a jelenlegi csak a belépő a "kulcs" csomag vásárolt Menu-> aktivált ... majd frissíteni? Vagy semmit? Egyszerűbb módja ... Köszönjük!

 65. Gelu - mondta

  Telepítettem és én KASPERKSKY 2009 2009, van egy kérést, ha tud nekem segíteni a választ, amint plzz ..........

  Tehát minden itt kezdődött
  Nézd meg alaposan KÉP ÉS CITITIO!
  http://img8.imageshack.us/img8/165/eroare1.png

  És második hiba, hogy minden gondosan plz ...

  http://img8.imageshack.us/img8/3439/eroare2.png

  PLZ akart válaszolni. SIGNED Gelu.

 66. Adrian - mondta

  @Gelu: Látom neki egy Kaspersky víruskereső játszik az Internet Explorer ... megnyitásakor többször nélküled ...

 67. l.robi - mondta

  üdvözlet

  Kiváló tutorial.
  Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondol AVAST, jó valamiben, ha már megpróbálta?

  Köszönöm.

 68. CRISTIAN TM - mondta

  - Adj kristályok, van egy kérdésem a KASPERSKY barátja vagyok B-be, és ő kezeli a nagy számítógépes hálózat, de tudom, ő használ COMODO, De bizonyos esetekben, a Kaspersky, telepít választás Mit vizsgáljon, ha tiszta számítógépet, akkor Nézze, ami odabent, valójában mit talált, az összes törléséhez. Akkor kérem, hogy távolítsa el azt csinálni, hogy aztán így amikor szükség van ingyenes, de NEM AABDATEAZA, SEMMI kell felszerelni és MIE MI AZ LogMeIn, és működött, de nem talált CINESTIE EK NÉHÁNY Az összes, helyszínek, csak azt mondta, finom Mit gondolsz róla, hogy működni fog a PC nélküli internet, adtam CHIERICI barátot, hogy VOLT FF köszönhetően, köszönöm PT. VÁLASZ.

 69. CRISTIAN TM - mondta

  - Sajnáljuk, MA CAM rohanás írásban veszteség és teheti, helyesírás hibákat ... bocs újra, köszönöm.

 70. Covi - mondta

  KIS 09 Mivel nem volt probléma a biztonsággal. Oroszok értékelik a munkáját, és nagyra értékelem az oktató tanfolyamot.

 71. később kerül meghatározásra - mondta

  Hello! KIS telepítve, és eddig még nem volt probléma. Egy héten Helkern féreg jelenik meg, de egy idő után kapcsolja ki a számítógépet (nem hirtelen, zárjon be minden programot, mint szerettem volna zárva magam). Én újratelepítése a Windows, amit beolvasott minden módon semmi sem jelenik meg. Kérem, hadd segítsek. Köszönjük!

 72. Adrian - mondta

  @később kerül meghatározásra: Lehetséges, hogy egy távoli szerverre más partíciókat, vagy vírus ... az utolsó lehetőség az lenne, hogy formázni az összes partíciót, és megszabadulni minden, amit ... tegye a dolgokat egy dvd csak a személyes, egyéni képek, videók a telefonon , és ez minden, ... Restu Muzik letölteni őket újra ... és a többiek is a neten is, és hogyan találta őket, és van eddig, és most talál ott, így ... formázza minden partíció! Vagy vegyük azt, hogy a szolgáltatást!

 73. Bogdan-designes - mondta

  Nekem van egy probléma, ha adok időfutam lesz a web szerver nem egyezik, mert én változott bios elem dp időben, és nem működik, mit tegyek?

 74. BRAVO! Veled megtanultam, hogyan kell telepíteni és beállítani HELYES KIS, én már túl bonyolult nekem ... most már könnyebb, Kis 10 Figyelem! , Mint ahogy én!

 75. ynfect - mondta


  Azt hiszem, a számítógép egy vírus kapok egyet egy darabig a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

 76. ynfect - mondta

  ynfect: A salcalculatorul úgy gondolják, hogy a vírus egy ideje nem jönnek a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

 77. Adrian - mondta

  ynfect: A salcalculatorul úgy gondolják, hogy a vírus egy ideje nem jönnek a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

  Lapolvasás: Malware bit, super anti spyware, Dr.Web CureIt, és végül csomagtartó és kém Search and Destroy, mindenki szabadon, és megtalálja a Google! Sajnos a víruskereső, amit csak nem tudják, hogyan kell kezelni a vírusok telepíti az add-on az Internet Explorer! És azt javaslom, hogy a jövőben ne az Internet Explorer, mert a por olyan is úgy gondolom, a sebesség a hajózás és a biztonság, és ne látogasson oldalak pornache! Onnan, hogy a legtöbb vírus! Siker!

 78. dumitru32 - mondta

  ynfect: A salcalculatorul úgy gondolják, hogy a vírus egy ideje nem jönnek a különböző böngészőkben, ha valaki tud segítsen nekem

  Mit kap nem egészen értem, mi ez? Bővebben ...

 79. webdan - mondta

  dumitru32: Hogyhogy nem igazán értem, mi ez? Bővebben ...

  Nagyon simplu.Intri a "csökkentett módban", és tiszta fájlok sokszorosítók és a temporare.Vezica van, és a bemutató ccleaner.Clar azt CCleaner virus.Daca nem akkor nem jobb, ha megy deviruseaza minden partíció ...

 80. Azt akarom tudni, hogy mi látható az Internet Security verziót 2010? Azaz ha difirenta közte és amely bemutatott a bemutató ... köszönöm!

 81. lehet, hogy a bemutató és a Kaspersky Internet Security verzió 2010? Van, és tudnom kell ... kérem ... ha különböző beállításokat KIS 2009 a bemutató .... köszönöm!

 82. Ez nagyon jó ezen az oldalon a megjegyzés 10 +. De mondd nekem, hogy kell egy bootolható CD-t a Windows. Én igen, módosított nLite ablakok és tette a ISO kép végre, vagy a kiterjesztése. Iso. Aztán másolt windosul CD. És az jó? Csináltam egy bootolható CD-t, vagy sem?

 83. Mihai - mondta

  Szuper tutorial! Ez a legjobb hely, amit valaha láttam.
  És meg tudná csinálni a bemutató a Kaspersky Antivirus 2010?

 84. Phlo - mondta

  csinál egy bemutató telepítési és beállítási Kaspersky Internet Security 2010?

 85. ANDREEAS - mondta

  Cristi, akkor nem tud a bemutató és a Kaspersky Internet Security 2010? Tudom, hogy a beállításokat, mint a Miami engedélyesek ezen, és nem tudom, hogyan tudom beállítani sal .. plsssssssssssss!

 86. flaviu_laguna - mondta

  Helló, a legmelegebb ptr.mine, sokat tanultam tőled, és szeretné megtartani az egészet, mint egy asa.Rog sfat.Am calc telepítve. Kaspersky 2009 6 luni.Pot engedéllyel telepíthető Kis 2010 2009 a sorozat? Eltávolította Kis Kis 2009 2010 vagy menjen rajta a frissítést? Esedezem tanácsát ptr. hogy ne veszítse el az engedélyt.
  Előre is köszönöm

 87. Azt mondta az oktató, hogy ez jó, hogy csinál egy átkutat, de már egy kicsit szubjektív az, ami azt jelenti, a vizsgálat átveszi 5 órát, és a számítógép dolgozik nagyon keményen scanarii.LA nod32 bemutató Találtam mindenféle KAV hibák, de úgy tűnik, hogy minden perfect.Bravo 're a dechizator a drumui.Eu nem használ KAV mert láttam szisztémás befolyásolja a teljesítményt nem akarom a rendszert, hogy korlátozza antivirus.Kav jó, de nem mondom A forrásokat kemény, mint BitDefender és így védi meg, de a költség, véleményem szerint, ha nem, legalább nem ér 2 GB RAM használata. 's ezért az emberek a cégek asztali számítógépek, amelyek nem f Nem hiszem, hogy a teljesítmény használna KAV.

  • Alex: Azt mondta az oktató, hogy ez jó, hogy csinál egy átkutat, de már egy kicsit szubjektív az, ami azt jelenti, a vizsgálat átveszi 5 órát, és a számítógép dolgozik nagyon keményen scanarii.LA nod32 bemutató Találtam mindenféle KAV hibák, de úgy tűnik, hogy minden perfect.Bravo 're a dechizator a drumui.Eu nem használ KAV mert láttam szisztémás befolyásolja a teljesítményt nem akarom a rendszert, hogy csak a jó antivirus.Kav nem mond a kemény, de ugyanazokat az erőforrásokat és a BitDefender, így védi meg, de a költség, véleményem szerint, ha nem, legalább nem ér 2 GB RAM használata. 's ezért az emberek a cégek asztali számítógépek az f előadások nem hiszem, hogy használt KAV.

   Én már nem lehet tudni, hogy hány kép van a számítógép, az én notebook tartó 3 perc beolvasási mert túl sok fájl az asztalon volt a 24 órát, mert sok merevlemezek, amelyek több különböző fájl típusok.
   Ez normális alatt víruskeresés az erőforrásokat, ha nem fogyaszt mély behatolást, és a következtetés nem hatékony.
   A frissítések már mit hozzátenni, úgy néz ki, nem tudja, mennyire fontos, hogy az antivírus frissítéseket.
   Bemutattuk a legtöbb vírusvédelmi, a választás a tiéd.

  • Adrian - mondta

   Alex: Azt mondta az oktató, hogy ez jó, hogy csinál egy átkutat, de már egy kicsit szubjektív az, ami azt jelenti, a vizsgálat átveszi 5 órát, és a számítógép dolgozik nagyon keményen scanarii.LA nod32 bemutató Találtam mindenféle KAV hibák, de úgy tűnik, hogy minden perfect.Bravo 're a dechizator a drumui.Eu nem használ KAV mert láttam szisztémás befolyásolja a teljesítményt nem akarom a rendszert, hogy csak a jó antivirus.Kav nem mond a kemény, de ugyanazokat az erőforrásokat és a BitDefender, így védi meg, de a költség, véleményem szerint, ha nem, legalább nem ér 2 GB RAM használata. 's ezért az emberek a cégek asztali számítógépek az f előadások nem hiszem, hogy használt KAV.

   Nemrég tett egy teszt ilyen 3 éve, azért jöttem, hogy egy szöveges fájlt, majd Keygen.exe keygen.bat név, nincs semmi, és én átkutat őket AVG, és mit gondolsz? Ő felsikoltott, a kígyó szájából, amelyek veszélybe =)), bár volt egy pár üres nevű fájlokat Keygen, akkor nem ugyanaz a dolog, de én beolvasott Kaspersky és a meglepetés, a Kaspersky nem szólt semmit, hogy miért? Még Kaspersky vizsgál, nem a fájlok neve, ez és a többi más NOD AntiVirus olyan gyorsan, hogy nem néz meg a fájlokat, ahogy kellene! Kaspersky egy víruskereső tetején, és még nincs semmi szemrehányást neki. a kezdetektől fogva, amikor beszélünk, a biztonság nem rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, hogy nézd meg, ha ez egy jó víruskereső fogyaszt, ez természetes és normális. Azt akarod, hogy átvizsgálja a 500 3G percek alatt? Állj fel, mint ez, ha nem a Kaspersky PC-erőforrások egyszerű, senki sem kényszerítette, hogy használja lam már csak be nem jó élni, hogy töltse le az idegeket, és felborítja minket elfogyasztott több forrás, nem tett minket. Én 2G kétcsatornás RAM és a processzor E5200 és őszintén nem érzem, mint a futás!

 88. hogy az adminok ezen az oldalon azt mondják, továbbra is az a véleménye, hogy az új generációs antivírus meg kell találni az egyensúlyt a teljesítmény és a források összege consumate.Nu minden erős f számítógép és a víruskereső megengedheti magának, hogy többet fogyasztanak erőforrás f. Itt van a hátránya, azt hiszem, lehet, hogy egy jó vírusölő és nem fogyaszt sokat, azt hiszem, ez egy lehetetlen dolog, hogy realizat.eu ember nem engedi, hogy elmenjek a számítógép órákig 10 bár én csak olvasni a 100 a Gb Peter, hogy fogyaszt időt és a jelenlegi és kiszámítja az összeg a jelenlegi elfogyasztott pénzt KAV, hogy ellenőrizze a calc. Lehet bn u.Este újra a Windows-kan, de talán a leghatékonyabb, nem messze a tökéletes és ideális antivírus ex oricine.De könyvelő cégek és mások, akik tört gyengébb Intal nem engedheti meg magának, hogy a víruskereső lelassítja és így lentele a calculatoare.Cei utilaizatiri a KAV nagyobb valószínűséggel, hogy megtört az otthoni számítógép előadásokon 2 ram fel.

 89. Calin - mondta

  Helló Azt akarom tudni, mit tehetek, hogy ne szakítsa át a futár, hogy d eprimit kaphatnak, és megáll, ha fájlátvitel Kaspersky Internet Security 2010 adj, ha valaki tudja, hogy mit tehetek ebben az esetben minden részlet talán néhány Print Screen
  Sok a anticipiat (Skype MSN, és mások is adja, és hogy csak a szám EMSS)

  • Adrian - mondta

   Calin: Hello Azt akarom tudni, mit tehetek, hogy ne szakítsa át a futár, hogy d eprimit kaphatnak, és megáll, ha fájlátvitel Kaspersky Internet Security 2010 adj, ha valaki tudja, hogy mit tehetek ebben az esetben minden lehetséges részletet néhány nyomtatási képernyő
   Sok a anticipiat (Skype MSN, és mások is adja, és hogy csak a szám EMSS)

   Tedd figuridatorita icompatibilitatilor van egy változata a Yahoo egy másik változata. Lehet rendetlenség 9 és a srác akit szeretne küldeni valami nem mess 9 8 vagy idősebb. bár mindent a Yahoo inkompatibilitás verziók között! A gyors és egyszerű fájlátvitel FTP! sokkal gyorsabb és praktikus! 100 módszerek sokkal könnyebb és biztonságosabb küldeni fájlokat, és dudál marad és küldhetnek fájlokat a rendetlenség, célja az volt, hívások és video chat és a fájlátvitel nem!

   Én nagyon ajánlom EZ videó bemutató
   /\
   ||
   ||
   kattintson a "ez a"

 90. Sall miért nem megy látom a bemutató a negyedik állomása, és hogy megint megpróbálom 10 alkalommal már kérlek ajutatima

 91. suntmatol - mondta

  Nene English're por ...

  • Francisc - mondta

   suntmatol: Angol Nene a por ... Idéz nekem

   Ez az egyetlen következtetés akkor levezetni azt nézi a bemutató? Nézd meg a képeket, és figyelj arra, amit mond, és nem elég információt szerezni.

 92. Andrew - mondta

  hacker "egy" antivirusuri összetört a cég, és arra a következtetésre jutottam, hogy továbbra is vannak igazi antivirusuri.

  • Francisc - mondta

   hacker "egy" antivirusuri összetört a cég, és arra a következtetésre jutottam, hogy továbbra is vannak igazi antivirusuri. Idéz nekem

   Mit értesz azon, hogy "nem antivirusuri igazságot." Olyan ez, mintha a csata: mindig is meglepte az ellenséget, soha nem elég felkészültek a csata, hogy a következő, ne becsüld le az ellenfelet.

 93. bitza1990 - mondta

  te vagy a legmenőbb tanultam sokat tőled, és tiszteletben tartja a gyötrelem és a stressz

 94. Bogdan - mondta

  hasznos .. Magam is néhány nap intrebare.De van valami vírus, és nem tud írni a billentyűzet csak billentyűzet írni vizuala.Ce tudja, hogy a billentyűzet ..? Kérjük, válaszoljon nekem, mint REPEAT .. ha scrietimi a rendetlenség: bogdanronaldo81

 95. ALEX - mondta

  JÓ igazán segített. De van egy NAGY kérelmet akar, és ez yo CURSORU több kérjük FAIN nem találja keres sokat: ((: ((: ((

 96. kostel - mondta

  sal, van egy kis probléma, telepített víruskereső németül (mint a CD), és azt szeretném tudni, hogyan kell telepíteni English

 97. cristian - mondta

  ahol viszem engedély Kaspersky Internet Security 2011? Az anti vagy 6 hónapokban 6 hónaptól tudom, hogy van sok AMI Ziki tartsa tiszteletben, és így tovább :) x

 98. adrian - mondta

  Szeretném tudni, hogyan lehet beolvasni Kaspersky 1, hogy nem kap a játék, amikor látja, mert a játék fájlt 1 2009 nem láttam, és most 2011 és láttam valamit a játékban vírus.
  És azt szeretném tudni, ha tehetek valamit, hogy megállítsuk, vagy szkennelés tudom nem látni a fájl vírust.
  Visszatérés a fájl ül itatni, és ha törli az alkalmazás nem indul el köszönöm.

  • AdrianGudus - mondta

   adrian:
   Szeretném tudni, hogyan lehet beolvasni Kaspersky 1, hogy nem kap a játék, amikor látja, mert a játék fájlt 1 2009 nem láttam, és most 2011 és láttam valamit a játékban vírus.
   És azt szeretném tudni, ha tehetek valamit, hogy megállítsuk, vagy szkennelés tudom nem látni a fájl vírust.
   Visszatérés a fájl ül itatni, és ha törli az alkalmazás nem indul el köszönöm.

   Adja hozzá a fájlt a kivételek Kaspersky

 99. György - mondta

  Mondd el, milyen programot kell használni, hogy ne menjen a 100% CPU. A számítógép képzés nagyon lassú, nagyon meleg, lm nemrég vissza, és nem találom, hogy miért annyira ralenteaza

 100. Cristina - mondta

  Hogyan tudom eltávolítani a vírust szíves mondja meg

 101. Lucian Icu - mondta

  Helló. Véleményem szerint ez egy 10+ fokozatú víruskereső.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.