Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból, és forgassa el a videót

Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból
Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból

Mi a "Videó érdekes sorozatának kivágása" bemutató?

Ebben a video oktatóanyagban (az érdekes szekvencia kivágása egy videóban) megtudhatja, hogyan lehet egy videó sorozatát vágni, legyen az a videó elején, végén vagy közepén. Azt is látni fogja, hogy egy videó hogyan forog, abban az esetben, ha megfordították vagy felborították a szerkesztőben.

Miért szeretne kivágni egy sorozatot egy filmről?

Legtöbbször a telefonfázisokkal filmezzük, amelyek kiszámíthatatlanul bekövetkeznek, és hogy megkapjuk az érdekes fázist, amely történni fog, korán kezdjük a forgatást. Ezért néhány másodperces szakaszban néhány percre filmezni tudunk.

A videó érdekes szakaszán kívül nincsenek érdekes eseményei, ezért kiküszöbölhetők ezek az érdektelen keretek.

Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból.

Használhatunk kereskedelmi videószerkesztő alkalmazásokat, ám ezek drágák, nehezebben használhatók, és telepítésük során nagy lemezterületet igényelnek.

Az Avidemux egy ingyenes alkalmazás, nem gyűjt adatokat és könnyen kezelhető.

Az Avidemux egy olyan „régi iskola” alkalmazás, amely nem támadja meg az Ön adatait az adatgyűjtéssel „a termékek és szolgáltatások fejlesztése érdekében”, ingyenes és könnyen használható.

Az Avidemux alkalmazás olyan erős ......, de sajnos senki sem használja, mert az ilyen alkalmazásokat nem támogatják.

Ha analógiát fogalmaznék meg, azt mondanám, hogy az Avidemux nagyon okos, de senki sem akarja.

Ezen felül az Avidemux egy platformközi alkalmazás, ami azt jelenti, hogy Windows, Linux és akár MacOS rendszeren is fut.

Letöltés link Avidemux

Töltse le Avidemux

Ezekkel a „régi iskola” alkalmazásokkal kisgyermekeik is vannak.

Az egyetlen probléma, amellyel a video sorozat vágásakor találkoztam, az volt, hogy azt elforgatták, portréval készítették, a tájba került, és arra kényszerített, hogy a beállítások segítségével javítsam a helyzetet. Valójában a probléma kisebb jelentőségű, amelyet elhanyagolni lehet gyors megoldással, még az alkalmazási lehetőségekből is.

Hasonló oktatóanyagok

 1. Hogyan bővítheti a videón egy területet, azaz hogyan termesztik a növényt?
 2. Hogyan készítsünk vlog stílusú képeket, videókat és zenéket az Android rendszeren?
 3. Hogyan lehet visszahelyezni egy kúpos videót a telefonodon?
 4. Kdenlive ingyenes videó szerkesztő Windows és Linux
 5. Hogyan készítsünk egy lassított videofelvétellel
 6. Hogyan lehet eltávolítani a háttérzaj az audio vagy video
 7. Villámgyors Videovágó SVRT 4 igazgatója Teljesítmény
 8. Ragasztás Avidemux video fájlokat gyorsan és Power Director

Vágja ki az érdekes sorozatokat egy videó - video bemutatóból

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Razvan - mondta

  Hail! Már alig várom az ön által készített útmutatót, évek óta. Ha tudtam, szeretnék egy oktatást készíteni egy fotókról készült időintervallumok szerkesztési programjáról (nem videó időintervallumokról), amely egyszerű, intuitív és hogyan működik ezzel a programmal. Előre köszönöm!

 2. kimerül - mondta

  Helló és boldog új évet! Teljesen követem az összes feltett oktatást, rendkívül jó és oktató. Az idő múlásával igen, örömmel üdvözölnénk az Avidemux oktatóprogramjának folytatását a program többi funkciójával. Köszönöm, és csak jó!

 3. Mihai Sorin - mondta

  Boldog születésnapot!
  Nagyon érdekes oktatóanyagok, amelyeket készít, minden kedvéért figyeltem, hogy az utolsó bemutató (hosszú ideig csak az avidemux-et használtam) folytatódhat, amint mondtad, és a videofájlok csatlakoztatásával, különös tekintettel egyes területek eltávolításával a videofájlokból.
  Köszönöm és sok egészséget

 4. Octav - mondta

  Kérjük, folytassa azzal, amit ígért.

 5. Ionel Manea - mondta

  Igen, köszönöm, azonnal elkezdtem a munkát, volt egy filmem, amelyre csak két sorozatra volt szükség, kivágtam őket. BAFTA

 6. ViorelR - mondta

  Köszönjük, hogy megmutatta nekünk, hogyan kell sok mindent megtenni, kérjük, folytassa az Avidemux-szal.

 7. Ugrás, amikor kérdezi, mit akarunk?!? Tényleg tudod, hogy nem várhatunk ... MINDENKI SZÜKSÉGES ÉRDEKELT ÉS HASZNOS ... KÖSZÖNJÜK!

 8. Anghel - mondta

  Helló, Cristi, és jó minden évünkben!
  Nagyon szeretem az oktatóanyagokat, mert érdekes témákkal rendelkeznek, türelmesen magyaráznak és barátságos hangon szólnak. :)) Amit nem tudtam megérteni ebben az oktatóanyagban, az a mód, ahogyan választottad a Video output és Output Format formátumban ... ami a választás / az eredeti formátumnak való megfelelés kritériuma.
  Igen, nagyszerű oktatóanyagokat készíteni és a videódarabokra ragaszkodni.
  Köszönet és sikert!

  • A "output" menüben bármilyen formátumot kiválaszthat, de ha van mp4 fájlja, és el szeretné távolítani az mp4 fájlt is, akkor nagyon kevés az exportálás. Ha AVI-ről pm4-re vált, hosszabb ideig tart. Röviden: bármilyen formátumot választhat a kimenethez, de olcsóbb ugyanazt a formátumot választani.

 9. Ionita - mondta

  Helló, Cristi és sok évvel ezelőtt! Felborítottam egy sony kamerával DCR SR52E felhasználói kézikönyvet, amelyet nem találtam, sem pedig akivel kellene konzultálni! Tudna valahogy segíteni! Köszönöm!

 10. Iuliuovi - mondta

  A fényképezőgép kézikönyve AOvVaw007upGvYyZc007264111qpYZdaTQZZUy "

 11. Amikor bemutató készíti az akkumulátor töltési kapacitását (mennyi energiát / áramot), megtartja az androidon futó telefon akkumulátorát. Ablakon tudom.

 12. Adrian - mondta

  Nagyon köszönöm, Cristi! Boldog új évet és új történet évet!
  Több, mint üdvözlő videó bemutató IGEN! Csak egy videó szekvenálási bemutatóra várok. Ugyancsak szívesen látnánk egy anyagot egy alkalmazáson keresztül, ami készíthet videó kollázsokat fotókból.
  Köszönjük!

 13. Csak a 2020-as év örül örömmel. Köszönöm mindent, amit ad nekünk.

 14. Nagyon köszönöm, hogy tudod, hogyan kell egyszerűsíteni és elérhetővé tenni technológiánkat. Kérjük, mutassa meg nekünk egy ingyenes és gyors szerkesztési (kivágási és beillesztési) programot az mp3 audiofájlokhoz.
  Boldog születésnapot annyi hasznos útmutatással!

 15. Manea Ionel - mondta

  Dane, hello, írj és keresse meg a neten pontosan azt, amit itt írt (mp3 paste vágva) ... Ft. Nem tudok itt írni, mert nem szabad hirdetni, azt hiszem, érti. BAFTA

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.