Hogyan lehet visszahelyezni egy kúpos videót a telefonodon?

Hogyan lehet visszahelyezni egy kúpos videót a telefonodon?
Mi a bemutató a "Hogyan néz ki a videó felett a telefonon"?
Előfordul, hogy a telefonon vagy más videokamerán történő forgatás rossz irányú, azaz felborult. Ha a sportkamerákban (GoPro) a helytelen orientáció a kamrák bizonyos furcsa, szándékos pozíciókba történő szerelését eredményezi (a keret alatt, a gépsoron stb.); a telefonon probléma merül fel a telefon visszatérésével a reflexből, a portré tájékozódástól a tájig.

Milyen gyakran készítünk félrevezető videót
Személy szerint csak két vagy három lövés van a rossz irányba. Más esetekben azonban sok felborult felvétel látható a telefonban.
A bátyám megmutatta nekem egy filmet az új kerítéssel. Természetesen a lövés rossz irányba történt. Emlékszem, hogy szeretnék látni a munkát a kerítéssel (ahogy én akarom), és nem sikerült, mert a videó észrevehető volt, függetlenül attól, hogy tartottam a telefont.
Miért kapcsolta be a felvételt a telefon?
Ez egyszerű. Általánosságban, amikor eltávolítjuk a telefont a zsebéből, kinyitjuk, ez portré mód. Ha sietünk, hogy valamit gyorsan filmezünk, és megnyomom a REC gombot, amíg a telefon portré módban van, a film álló helyzetben van reteszelve. Miután elkezdtük a forgatást anélkül, hogy észrevettük volna, a telefont fekvő módban kapcsoljuk be, és itt kezdődik a káosz, mert bekapcsoljuk a telefont, de a film álló helyzetben van lezárva.

Miért nem tér vissza automatikusan a forgatás alatt?
Amikor megnyomom a REC gombot, a telefon videó formátumot állít be. Vagy portré vagy tájkép. Ez a formátum nem módosítható a forgatás alatt.

Ha meg akarjuk nézni a filmet, akkor megtöltjük az idegünket.
Normális dühös, mert meg akarjuk nézni a filmet, és a telefon nem mutatja meg a videót sem, függetlenül attól, hogy miként tartjuk a telefont. A gyorsulásmérő úgy tűnik, éppen ellenkezőleg, amikor bekapcsoljuk a telefont, bekapcsolja a videót, és véget ér, de a megfelelő dolgot csinálja.

Megoldjuk a felborult videót?
Forgatás Video FX!
Az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:
1. Kapcsolja a videót 90 fokozatban balra vagy jobbra
2. Videó indítása vagy befejezése (csak a "Normál módszer")
3. "Gyors módszer" mód a gyors videóvisszatéréshez (nem működik semmi telefonon)
4. A "normál mód" mód a maximális kompatibilitás és a videó vágása érdekében

A Rotate Video FX letöltése (Play Áruház)

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 • Bemutató Power Director, Android videoszerkesztő
 • AZ Android telefon képernyő felvétel képernyő Recoreder
 • Egy videó Wallpaper Android telefon
 • Nyomtató automatikus kikapcsolás alkalmazások Android
 • Nagyítása Android fejhallgató vagy hangszóró hangerő

 • Hogyan lehet felfordítani egy videót felborult a telefonodon - Videó bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok  Mintegy Cristian Cismaru

  Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. fütykösbot - mondta

   nagyon hasznos bemutató, de szeretnék egy megoldást egy visszaállított videó és letölteni a számítógépre, valami futtatni a Windows alatt. Köszönöm.

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.