Kinyit bootloader Android telefon

Kinyit bootloader Android telefon

Kinyit bootloader Android telefon

Mi bootloader Android?

Android bootloader kód egy (egyfajta szoftver), amely a misszió egyes feladatok ellátására, mint például betölti a kernel (mag operációs rendszer), hibakeresés, stb
Android bootloader zárva az alap, hogy megvédje a telefont a telepítés a rosszindulatú kódot.

Hogyan kell telepíteni a frissítéseket a lezárt bootloader?

OTA frissítések jönnek közvetlenül a gyártóktól, és ezért digitálisan aláírt. Az érvényes aláírást, akkor át az ellenőrzésen, akkor még telepíteni a bootloader zárva.

Miért van oldva bootloader?

Természetesen nem mindenkinek van, hogy feltárja a bootloader telefonon, de csak azoknak, akik szeretnék, hogy a gyökér, telepíteni más hasznosítási vagy más rom.
Ha nem kell a root, a másik rom vagy más hasznosítás nem kell, hogy feltárja a bootloader.

Hogyan kinyit a bootloader?

A folyamat maga, és megnyitja az bootloader egyszerű. Nagyobb az előkészítő munka, ahol biztosítani kell, hogy az általunk az USB-illesztőprogramok telepítése és a telefon felismeri, akkor meg kell telepíteni az Android ADB. Az alábbiakban linkeket univerzális USB driver Minimális ADB.

Eszközök felszabadításában bootloader.

1. Universal a Windows ADB illesztőprogram
2. Minimális ADB és Fastboot
A telepítés után a szerszámokat haladunk telefonon és Fejlesztői beállítások Kinyit kullancs OEM (Android 5.0 itt). Ezután indítsa újra a telefont fastboot, ahol mi adjuk a parancs fastboot oem unlock. Jelenik meg a képernyőn két gomb IGEN és NEM, akkor válassza az IGEN, hogy feltárja a bootloader (vitorlázás a hangerő-szabályozó gombok és nyugtázza az erő).
VIGYÁZAT
Mielőtt felszabadítása a bootloader, akkor másolatot kell készítenie, mert a telefon visszaáll a gyári beállításokra.

Oktató ajánlott biztonsági mentés:

1. Biztonsági mentési játékok és alkalmazások - Áthelyezés másik telefonra játékok és alkalmazások adatvesztés nélkül Hélium
2. Biztonsági hívások és SMS - Kémkedés vagy hívásnapló és sms backup Android telefonok
3. Képek és filmek automatikus biztonsági mentése - SyncMate Wireless, felhő biztonsági és személyes véleményem PC

Mi a helyzet a hasznosítás és a gyökér?

Kérjük, írja meg fejtegetéseket dobozt, ha azt szeretné, hogy továbbra is a telepítés útmutatók és gyökér helyreállítás.

Kinyit bootloader Android telefon

- Video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (91)

  • pt.oneplus 3.eu egyszerűen tartsa a pro 3 Xiaomi redmi jegyzetek és kinyit a bootloader kell várni engedélyt xiaomi.si vehet 2 saptamani.nu tudom miért egyes gyártók fel saját botok roate.eu ha veszek egy telefont, automatikusan tulajdonosává válik, hogy a telefon, és szeretnék csinálni, amit akarok, de az én esetemben azt kell várni xiaomi.cunosc elfogadása minden kockázatot, amit ki magam felszabadítása a bootloader, de azt akarom, hogy szabadon azt csinálok, amit akarok a telefonommal, mert én fizettem

    • Egyes gyártók és szolgáltatók (Vodafone, Orange, stb) csak akkor használja a rum a saját honlapján, az általuk telepített egyes eszközök adatgyűjtésre.
      Ezért azt javasoljuk, telefonok OnePlus.
      OnePlus talán az egyetlen gyártó, amely lehetővé te gyökér, telepíteni más ROM, magok, stb, amely alatt fedezi a garancia.

      • Szia nekem van egy samsung galaxy Cristi grand 2 és én helyezték egyéni helyreállítási és egyéni rom nélkül bootloader kinyit. Régebben egy app rootare és használt másik ablicatie hívó rothadás engedélyeket telepíteni CyanogenMod hasznosítás és most 13 de bootloader nyitva, oké?

      • Nem, helytelen, amit mondasz Az Alcatel lehetővé teszi, hogy kinyitjam a rendszerindítót, hogy gyökérkezeljek és telepítsek egy másik helyreállítást. Így? Hagyd abba a beszélgetést, ha nem tudod a OnePlus-nál. Igen, hé, de az Alcatelnél is hagynak. Legalább az Alcatel 1 elhagyja Önt. Így???

  • CRIS néhány tutorials, mert a hangfelvétel nagyon alacsony nagyban növelte hangerő hangszóró vagy fejhallgató hallja jobb. Találni a beállításokat a legjobb, vagy próbálja felvenni valami mást

    • Ok, jó lesz a változás. Elmentem a hangminőség, nem mennyiség. Ha keres egy nagyobb volumenű, felajánlom neked.

  • Cristi, tudod, hogy egy toturial amelyek megmutatják, hogyan tudjuk, hogy két operációs rendszer egy telefon? Nemrég vettem egy OnePlus 3 és szeretnék látni, hogyan. Köszönjük!

  • Különös véletlen. Minden nap próbáltam, hogy feltárja a bootloader, gyökér-EZ telepíteni TWRP az LG és G4 övék, és tettünk. Köszönöm a bemutató. Várjon, és pihenni. információ, amely segít telepíteni CyanogenMod a telefont.

    • Helló, én egy saját G4 akit vetne egy másik rom, m`am fáradt MM. Várok választ, ha sikerül valami, kérem.
      köszönöm

  • Természetesen szeretnék egy leírást arról, helyreállítási stb Van egy A5 Smiley Allview. Gondolod, hogy lehetséges, hogy megszabaduljunk a Telecom nyomait?

  • IGEN ...... többet akarunk ... gyökérképet, helyreállítást, romot .... és még egy kérdésem lenne: Még mindig bezárhatom a rendszerbetöltőt, ha akarom. Köszönöm az oktatóprogramot. 10. megjegyzés.

  • Szia Cristi, nagyon intuitív és egyszerű útmutatók, nagyon boldog, ha továbbra is másokkal, az egyik kérdés, amit egy s5 neo I gyökerezik, én csak azt szeretném tudni, hogy van-e bármilyen módon változtatni az értéket, hogy garantálja a letöltési mód waranty void nem szólal meg újra 0x1, köszönöm

  • Cristi, tulajdonosai számára oneplus1-3 van egy segédprogram által rendelkezésre bocsátott származó oneplus.Pachetul tartalmaz mindent, amire szükség van, hogy kinyit rootare, beleértve TWRP és elérhető a honlapon oficial.Se ToolKit nevezte OnePlus.Eu oneplus1 használtuk mind a munka és a oneplus3 és ireprosabil.Este reverzibilis és nagyon intuitív, és azt hiszem, jó lenne megosztani, és összekapcsolja romana.Asta ismertette a XDA Developers;http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/development/toolkit-oneplus-3-toolkit-unlock-t3398799.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.