Áthelyezés másik telefonra játékok és alkalmazások adatvesztés nélkül Hélium

Áthelyezés másik telefonra játékok és alkalmazások adatvesztés nélkül, a beállítások és a haladás a játék is elég egyszerű, ha használja a megfelelő módszert.
A mai bemutató fogom bemutatni alkalmazás hélium, ami nagyon sokat segítenek mentési, visszaállítási és szinkronizációs a két eszköz között Android alkalmazások (opciós díj).

Hogyan, hogy hát a telefont?

Héliummal tehet kétféle mentés, telefon és egy számítógép. Biztonsági másolat kész a telefon, lehet a telefonon tárolt vagy a felhőben (szükséges prémium helyreállítása).
Backup telefon Ez akkor ajánlott, ha a változtatások alkalmazásokat és biztos akar lenni abban, hogy nem veszít adatot vagy haladás játékok.
Backup PC Ez tökéletes, ha azt akarjuk, hogy adatokat mozgatni egy másik telefonra vagy vissza kívánja állítani a telefont.

Mi a különbség a helyreállítás?

Helyreállítása az alkalmazás felülete nagyon elegáns, mert tudjuk választani, hogy mit akarunk visszaállítani. Még ha én 100 mentési alkalmazásokhoz, tudjuk helyreállítani számos nem vagyunk kötelesek helyreállítani őket.

Hogyan készítsünk mozgó alkalmazások egy másik telefonra?

Alkalmazások áthelyezése másik telefon a PC biztonsági mentési módszert. Amint látni fogja a videó bemutató hélium alkalmazást a telefonra, mi van a „PC Download”, akkor elkezd egy HTTP szervert a háttérben a telefon; Így tudjuk be a telefont a számítógépről, ahol tudjuk, hogy a biztonsági mentés és visszaállítás.
Hogyan lehet mozgó alkalmazások?
fontos:
Mindkét telefon bekapcsolt állapotban kell lennie, és már az alkalmazást telepíteni és aktiválni Hélium (lásd bemutató videó)
1. A PC, telefon biztonsági 1
2. Válassza le a telefont, és csatlakoztassa a telefont 1 2
3. Tedd helyreállítása telefon 2

Szinkronizálása az egyik telefonról a másikra

A szinkronizálás lehet tenni az élő, anélkül, hogy biztonsági mentés / visszaállítás. Mindkét telefon kell telepítve van az alkalmazás és aktivált hélium, ami után kell csatlakoztatni ugyanazzal a Google fiókot. Visszaállítás menüből válassza ki a legújabb verziót.
Sajnos ez a funkció csak a prémium változata hélium.

Miért van szükség, hogy adja át a többi telefon alkalmazások és játékok?

telefon
1. Hélium Android
windows PC
1. Az alkalmazás aktiválására Hélium
2. Drivers univerzális ADB

Áthelyezés másik telefonra játékok és alkalmazások adatvesztés nélkül Hélium - oktatóvideó

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Megjegyzés 10.suuuuuuuper! 100000000000000 évig él.

 2. Asztali alternatíva létezik? .. Ez lehet mozgatni az alkalmazás másik rendszer.

 3. szuper app. de támogatja, ami akkor jelölje be fiókjába goole hogy ssincronizeze stb mentési beállítások és alkalmazások nem? és hélium hát ez az alkalmazás teljesen, és ha a kérelem kerül a kártyára?

 4. Jó bemutató, köszönöm.

 5. Romeo - mondta

  Cristi, de én csak látni a fele mondta, hogy a szerver alkalmazások. Van-e megoldás.?

 6. Romeo - mondta

  Cristi, de én csak látni a fele mondta, hogy a szerver alkalmazások. Van-e megoldás.?

 7. Sorin - mondta

  Csak a fele jó! Hátráltam a Need for Speed ​​és a meglepetés játék ... A játék kezdődik elölről, bár tettem szanálás.

 8. John samsudean - mondta

  Mr.'re a legmenőbb és legokosabb, hogy tudom, mert magyarázni mindenkinek, hogy az emberek, mint én ... szeretnék kérni, hogy segítsen nekem feltörni egy jelszót facebook..vreau neked, hogy van egy rendetlen vége de szeretnék megmenteni valaki kedves velem ... ha tud állni a vb a magán- és el fogom magyarázni, hogyan ajutama..spuemi f.mult totul..te kérjük lépjen kapcsolatba vagy itt az adataimat
  skype-samsudean1960
  John msn.facebook-samsudean

 9. Elena - mondta

  De ezt meg tudom csinálni facebook-val

 10. Mircea - mondta

  Helló ... Nem kapcsolom össze a samsung galaxist J5 a héliummal ... miért?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.