Áthelyezés másik telefonra játékok és alkalmazások adatvesztés nélkül Hélium

Áthelyezés másik telefonra játékok és alkalmazások adatvesztés nélkül, a beállítások és a haladás a játék is elég egyszerű, ha használja a megfelelő módszert.
A mai bemutató fogom bemutatni alkalmazás hélium, ami nagyon sokat segítenek mentési, visszaállítási és szinkronizációs a két eszköz között Android alkalmazások (opciós díj).

Hogyan, hogy hát a telefont?

Héliummal tehet kétféle mentés, telefon és egy számítógép. Biztonsági másolat kész a telefon, lehet a telefonon tárolt vagy a felhőben (szükséges prémium helyreállítása).
Backup telefon Ez akkor ajánlott, ha a változtatások alkalmazásokat és biztos akar lenni abban, hogy nem veszít adatot vagy haladás játékok.
Backup PC Ez tökéletes, ha azt akarjuk, hogy adatokat mozgatni egy másik telefonra vagy vissza kívánja állítani a telefont.

Mi a különbség a helyreállítás?

Helyreállítása az alkalmazás felülete nagyon elegáns, mert tudjuk választani, hogy mit akarunk visszaállítani. Még ha én 100 mentési alkalmazásokhoz, tudjuk helyreállítani számos nem vagyunk kötelesek helyreállítani őket.

Hogyan készítsünk mozgó alkalmazások egy másik telefonra?

Az alkalmazások áthelyezése egy másik telefonra a biztonsági mentési módszerrel történik a számítógépen. Amint azt a video oktatóanyagban láthatja, a telefon Hélium alkalmazásában van a „PC letöltés” ​​opció, amely elindít egy http szervert, a telefon háttérben; Ilyen módon a számítógépről tudjuk belépni a telefonba, ahol biztonsági másolatot készíthetünk és visszaállíthatunk.
Hogyan lehet mozgó alkalmazások?
fontos:
Mindkét telefon bekapcsolt állapotban kell lennie, és már az alkalmazást telepíteni és aktiválni Hélium (lásd bemutató videó)
1. A PC, telefon biztonsági 1
2. Válassza le a telefont, és csatlakoztassa a telefont 1 2
3. Tedd helyreállítása telefon 2

Szinkronizálása az egyik telefonról a másikra

A szinkronizálás lehet tenni az élő, anélkül, hogy biztonsági mentés / visszaállítás. Mindkét telefon kell telepítve van az alkalmazás és aktivált hélium, ami után kell csatlakoztatni ugyanazzal a Google fiókot. Visszaállítás menüből válassza ki a legújabb verziót.
Sajnos ez a funkció csak a prémium változata hélium.

Miért van szükség, hogy adja át a többi telefon alkalmazások és játékok?

telefon
1. Hélium Android
windows PC
1. Az alkalmazás aktiválására Hélium
2. Drivers univerzális ADB

Vigye a játékokat és alkalmazásokat egy másik telefonra anélkül, hogy adatvesztést okozna a Hélium - Video Tutorial segítségével

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Megjegyzés 10.suuuuuuuper! 100000000000000 évig él.

 2. Asztali alternatíva létezik? .. Ez lehet mozgatni az alkalmazás másik rendszer.

 3. szuper app. de támogatja, ami akkor jelölje be fiókjába goole hogy ssincronizeze stb mentési beállítások és alkalmazások nem? és hélium hát ez az alkalmazás teljesen, és ha a kérelem kerül a kártyára?

 4. Jó bemutató, köszönöm.

 5. Romeo - mondta

  Cristi, de én csak látni a fele mondta, hogy a szerver alkalmazások. Van-e megoldás.?

 6. Romeo - mondta

  Cristi, de én csak látni a fele mondta, hogy a szerver alkalmazások. Van-e megoldás.?

 7. Sorin - mondta

  Jó csak a fele! Alátámasztottam a sebességmérés és a meglepetés szükségességét ... a játék az elejétől kezdődik, annak ellenére, hogy a mentéseket tettem.

 8. John samsudean - mondta

  uram, te vagy a legmenőbb és legokosabb srác, akit ismerek, mert mindenkinek elmagyarázod, vagyis a hozzám hasonlóaknak ... szeretném megkérni, hogy segítsen feltörni egy facebook jelszót .. Szeretném tudatni veled, hogy nincs piszkos célom de meg akarok menteni egy kedves számomra… ha akarod, magánál maradhatunk, és mindent megmagyarázok neked .. kérlek, sokat segíts nekem .. mondd meg, hogyan tudunk kapcsolatba lépni, vagy itt vannak az adataim
  skype-samsudean1960
  John msn.facebook-samsudean

 9. Elena - mondta

  De ezt meg tudom csinálni facebook-val

 10. Mircea - mondta

  Szia ... a samsung J5 galaxis nincs összekapcsolva a héliummal ... miért?

 11. hajsütés - mondta

  A OnePlus 7 Pro Premium verziójában nem készít biztonsági másolatot az összes kiválasztott alkalmazásról.
  Ha törölte a mentett alkalmazást, viszlát visszaállítás.
  Nem lehet bejelentkezni, nem menti a felhőbe stb.
  NEM TUDJA MÁS KÉRELMET A ONEPLUS 7 PRO MUNKÁJÁRA?

Speak Your Mind

*