MultiROM több operációs rendszer ugyanazon a telefonon

MultiRom egy olyan alkalmazás, amely segít bennünket abban, hogy multi boot Android telefonok. Úgy értem, hogy több operációs rendszer ugyanazon a telefont, hogy nem távolítja sem őket, és a választás között induláskor.
MultiROM pontosan a boot manager WindowsEz lehetővé teszi számunkra, hogy válasszon a számítógép indításakor, milyen rendszer még mindig használja.
Mint tudjuk használni MultiROM teljesítenie kell több feltételt:

Mit kell tennünk sok boot MultiROM?

1. Gyökér
2. Egyedi hasznosítás (TWRP, CWM, stb)
3. Kernel támogatásával kexec-hardboot

Ha megfelel a fenti feltételeknek, meg kell töltse le alkalmazás MultiROM a Play Áruház és elvégzi a többit.

Bármilyen probléma!
A legtöbb alkalommal is gondot okozhat, mert a root rosszul csinált vagy nem támogatott kernel kexec-hardboot.

Nagy figyelmet !!!

Ezek afaturi követed / alkalmazni a bőrön. Miután néhány manőverező baj, a telefon meghibásodhat.
Videotutorial.ro csapat nem vállal felelősséget a problémák esetén.
Telepítéséhez és futtatásához több helyen ugyanazon a telefonon rom mindenki talál kedvére valót. Ha támaszkodik, jobb, ha nem indul el.
Ha nem tud felelősséget vállalni, kérem nem csinál semmit. Kövesse a bemutató, és kész, nem feltétlenül kell tenni értem.
Ez a művelet sokkal veszélyesebb, mint a gyökér a villanófényes a kernel uire, így vigyázz!Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Costi - mondta

  hello, Cristi.am a kérdést: lehet indítani a telefont egy bottal, mint egy PC csomagtartó a LiveCD, mint backtrack, wifislax, mint mi a pc? és ha a válasz igen, akkor lehetne csinálni backtrack telefonon mi a pc?

  • Lehetőség van futtatni néhány Linux disztribúció. Ez nem ilyen egyszerű, és működik minden telefonon.
   Oktatóanyagok minket, ha így teszünk, igyekszünk favem mindenki számára tartogat valamit, nem csak egy maroknyi lelkes felhasználók.
   Hacks lehet az Android, mint az összes Linux. A dolog nem mindenki számára elérhető. Ez túl sok munka és az eredmények nem olyan PC-n.
   Hamarosan elkészítek egy oktatóanyagot a "jelszó-helyreállításhoz" vagy az "internetes munkamenetekhez" az Android-on. Úgy gondolom, hogy ez a bemutató "hasznos" lesz, és ezen felül minden androidos telefonon működik.

 2. Mihai - mondta

  Costi, meg kell érteni a megszabott telefont. Nem számít, hogy a technológia fejlődik, jelenleg meg tudod csinálni a telefon egy alamizsna képest, amit tehetünk a számítógépen. Azt hiszem, a futtatni kívánt backtrack Android wifi hálózatok könnyebben sérült. Hát nem megy! Akkor is, ha talál egy szakértő, aki csodával határos módon, képes megváltoztatni a disztribúciótól szállni wifi telefon gyengébb, mint a PC vagy laptop. Nem támogatja azt. Ha azt szeretnénk, hogy meggyőzze magát, próbáljon ki egy bemutató módszer legrégebbi videotutorial https://videotutorial.ro/cum-rulam-ubuntu-sau-alt-distro-pe-un-telefon-sau-o-tableta-android-tutorial-video/ de azt garantálom, hogy nem fog menni

  • El Bandido! - mondta

   Milyen garanciákat ugye? Én nagyon kíváncsi! More tájékozódjon, mielőtt érvénybe nem lehet! Lehet Wi-Fi telefonkártyát is elfog "kézfogás" s, hanem egy külső OTG kábel képes erre! Gondoltad?

   • Mihai - mondta

    Lehet, hogy megy, mint ez, de a módszer lenne sokkal bonyolultabb és nem kaptak ilyet. Ott lenne az a lehetőség Windows tablettát, de mint mondtam, és ismétlem, még a legfejlettebb telefonok rosszabb sok tekintetben előtt egy PC még a közepes konfiguráció. Gondold ezt: mit lehet tenni a PC-n, és mit lehet tenni a telefonra?

 3. Marius Catalin - mondta

  Hogyan kell root a telefon?

 4. Costi - mondta

  Köszönöm a válaszokat. Megértem a jelenlegi korlátait a telefont, de én optimista vagyok, és várják, hogy amikor egy kéz telefon a hatalom egy PC, mikor multiboot mint pc

 5. gherghisan.nelu - mondta

  Nekem van egy Nexus 5 a CyanogenMod telepítve. A kernel nem kompatibilis. Úgy nézek ki, hús nélküli kernel android nexus 5 nyalóka. A telefon lépett bootloop. Kilépek.

 6. Costi - mondta

  ez Bandido, megpróbáltam egy USB kártya tp link (az egyik, hogy elfog handshakeuri laptop), megpróbáltam egy alfa lemez egy barátja, de senki sem látta át otg.poate telefont, mert van egy Xperia z raktáron rom, rom, mert nincs más műfaj is villog CyanogenMod, mert nem tudja feloldani samsung bootloaderul.am látta s2 beléphet monitor módban lehet ezt a nexus 7

  • Adrian Gudus - mondta

   Feladtam a megjegyzés mezőbe utolsó előtti bemutató két linket, hogy lehet használni, mint erőforrás és irányítja felszabadításában bootloader Sony Xperia Z. Különösen a bemutató által készített beszámolót kollégám TWRP fellendülés.

 7. Razvan - mondta

  Hello, van egy Samsung Galaxy mag sh 355h amikor bekapcsolom a kamerát úgy tűnik hiba "kamera" Megpróbáltam a gyári beállítások visszaállítása, resetare_camera.apk kamera rögzített cm, és nem akar. Moody, ha nem akar nem akar go go, mit tehetek? Köszönjük!

 8. Constantin - mondta

  Miért nem post Adrian.
  Arra kérem a kíváncsiság, érdekes oktatóanyagokat, mint Adrian post.

 9. Catalin.81-Rm.S - mondta

  Tud részletesen, ahol telepíteni ezeket a ROM oldalon? Pontosan mi történik az új partíciót létre multiROM (gyanítom a ext4) törlése után, ha kiutalt vagy nem kiutalt hely marad árva? Face TWRP minden van vagy lenne más dolog tudni?

 10. pop Vasile - mondta

  Kedves Christian, kaptam egy e-mailt az alábbi felirattal:
  Mi mozog a Felhasználási feltételek és adatvédelmi politika aktuális Skype az új Microsoft szolgáltatási szerződés és a Privacy Policy Microsoft kelt augusztus 1 2015.

  Mit kell tenni? Ezek a dokumentumok fontos, és mi arra kérjük Önt, hogy olvassa el a navigációt a linkeket a végén ezt az e-mailt. Ha tovább használja a Skype augusztus után 1 2015, akkor elfogadja ezeket a feltételeket frissítés. Ha nem ért egyet, egyszerűen hagyja abba a Skype vagy megszünteti az előfizetését a fenti időpont előtt. Ha a szülő vagy gondviselő, te vagy a felelős, hogyan használja a Skype vagy a fiatal gyermek, köztük vásárlások.
  http://www.microsoft.com/en-US/servicesagreement/
  Ha akarom megmagyarázni, hogy a Skype, milyen változások említett, köszönöm.

 11. Andra - mondta

  Jó! Közel egy hétig nem tudok hozzáférni a Facebook, miután megerősítette a személyazonosságát az üzenet: "Majd megnézzük a dokumentumok Beküldte és visszahívom. További segítségre van szüksége, ha megerősíti a nevét, akkor elérik a dokumentáció szerint. "És pihenés .. Kaphatok számlám vagy blokkolva marad végleg?

 12. phyzzo - mondta

  Szia, most megpróbáltam párhuzamosan telepíteni a ROM-ot, és meglepetés ... A 3. MEGJEGYZÉSEK NEM TÁMOGATOTTAK. és mégsem telefon, nincs név 🙁 Bántok ...

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.