Hogyan kell telepíteni a VMware Tools Linux operációs rendszerek - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a Linux és a VMware Player. Pontosabban azt fogjuk látni, hogyan kell telepíteni a VMware Tools Linux disztribúciók telepítése VMware Player virtuális gép. Nem nincs értelme elmagyarázni írásban miért VMware Player, mert már látható a bemutató Telepítés és prezentáció virtualizációs szoftver VMware Player
Mi VMware Tools?
Nagyon fontos, hogy telepíteni a VMware Tools a vendég operációs rendszer (virtuális rendszer), miután a telepítés VMware Player vége.
Keresztül VMware Tools javul:
- Grafikus teljesítmény virtuális rendszer
- Mi lesz a mappák megosztása a virtuális rendszer (vendég) és a tényleges (host), hogy a mappákat a vendég fogadó egy egyszerű drag and drop
- Nem lesz szükség, hogy a Ctrl + Alt, hogy kiadja a kurzort rendszer vendég (virtuális) tudni fogja, csak akkor, ha a virtuális rendszert, és amikor ez a valós rendszer
- Mi lesz képes másolni egy URL-t a böngésző és beillesztés valós rendszer (beillesztés) a címsorba a böngésző a virtuális rendszer
- Tudjuk használni Eszközök és USB perifériák a számítógéphez csatlakoztatott igazi a virtuális operációs rendszer
Más szóval, telepítése a VMware Tools virtuális rendszerünk több rugalmasságot és jobb integrációja az operációs rendszer valódi.
Azok számára, akik a VM VirtualBox Guest Additions kell telepíteni (hasonló a VMware Tools). Hogyan kell csinálni ezt beszéltek útmutatók:
Hogy a részesedése a valós rendszer és a virtuális doboz, virtuális gép Ubuntu Linux
Hogyan csatlakoztatja az USB eszközöket VirtualBox valós rendszer Ubuntu Linux
Hogyan részesedése közötti az operációs rendszer és a virtuális az igazi VirtualBox
Hogyan kell használni az USB eszközök, mint a webkamerák, TV tuner, Bluetooth, stb Virtualbox
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni a VMware Tools Linux disztribúciók telepítve VMware Player.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. ProgrameOriunde - mondta

  Mi lehet a bemutató, hogy hogyan lehet "Guest kiegészítések" a linux: D

 2. SCz hogy kérje nem kapcsolódik a bemutató, de meg tudná mondani, hogyan lehet megszabadulni, hogy a hirdetés megjelenő amikor love7 ad ki Tyxo? vírussal?

 3. Zsolt Fehérvári - mondta

  Lenne egy kérdésem, ha telepíti a programot, hogy meg tudja mondani, hogy tegye vissza video tuturial a Windows van??

 4. KodeJust - mondta

  Mit szeretsz a legjobban a Linux Mint 13 Maya interface Mate, fahéj, KDE vagy Xfce? Én nagyon szeretek Xfce felület.
  Amíg te szenvedélyes linux, akarsz egy tutorial, hogy a Linux Mint Xfce 13 10.10 néz Ubuntu, hogy nem tetszik, hogy a fehér téma a Linux Mint, és meg akarom változtatni, hogy fekete.
  Azt akarja, vagy ha bevezetni Linux Mint Debian Egy bemutató, mert sokkal nehezebb a másik változat a Linux Mint.

 5. AdrianGudus - mondta

  ProgrameOriunde:
  Ez lehet egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni "vendég kiegészítések" a linux ?: D

  Ott már olvastam a bemutató szöveget fenti megjegyzéseket, mielőtt hozzászólások. Kattintson a címre a piros "Hogyan lehet megosztani a valós rendszer és a virtuális doboz, virtuális gép Ubuntu Linux", és akkor közvetlenül a tutorial.

 6. De valaki, hogy bármilyen módon, hogy az Internet-kapcsolat segítségével PPPoE kde 13 hazugság RDS? Úgy tűnik, hogy ez az információ nem létezik az interneten, és ismert, hogy az Ubuntu nem működik sem. Ha valakinek van egy kapcsolat RDS esetleg lenne érdekelt, hogy megtalálja a megoldást. Ismert változatok DSL vagy sudo pppoeconf nem működik sem. Úgy tűnik, hazugság kde nem támogatja a PPPoE. Talán meg kellene telepíteni a csomagot, amit nem tudom pontosan. De vigyázz! Csak Mint KDE, hogy nem lehet pihenés! A Mint KDE látszik 13 és a béke nem lehet jó.

 7. Lenne egy kérdésem: a telepített operációs rendszer (Win XP vagy Win 7) lehet hozni egy virtuális gép hordozhatóság haszon? Kérdezem ezt, mert már licencelt szoftver telepítve, és azt akarom, hogy tartsa és használja más rendszerekkel is, mint a rezidens.

 8. djnelutu - mondta

  anya keményen dolgozott, hogy telepíteni Zorin vmwere eszközök 6.1 év, de végül sikerült anteleg nem kell, hogy nehéz telepíteni a linux éve, szeretnék olyan lenni, mint a Windows dubluclik és a dolgokat tenni, mit mondjak Minden Linux disztribúció számos különböző módon telepíthető a linux ceva.atunci megszabadulni ezzel garantálják, hogy mindenki használni Linux már csak a programozók.

 9. Marius - mondta

  Elkezdtem nyerni 95 és mentem végig Microsoft nyerni 8 de fáradt vagyok vírusok ma úgy döntöttem, hogy menjen Zorin-os-7 32-core, de nem tudom, hogyan kell telepíteni sopcast az I dolce tv és az egyetlen módja, hogy DigiSport az internet kérem, segítsen nekem [Átmentem régen ,, játszani "számítógépes játékok közül most csak olvasni a sajtóban az interneten, hogy néhány siturii még olvasni egy-egy lapot pdf] Próbáltam ppa: ferramroberto / POS terminál és sudo apt-get update sudo apt-get install on POS-játékos, de a végén ez adta meg error kérjük, ha tud nekem segíteni? Előre is köszönöm!

 10. Mihai - mondta

  A visszalép adok sudo. / ... Stb ad nekem hiba comnand nem található! Miért?

 11. Ionut - mondta

  szia szeretnénk, hogy egy tutorial arról vmware eszközök Windows ... én vagyok zavarban, hogy meg kell erősítenie a virtuális doboz, hogy megfojtsa 3D Cestia. Várt választ, vagy egy bemutató. köszönöm

 12. BORCEAN - mondta

  és én csak ad nekem comnand nem található! Tedd, amit tud adăuda vélemények és screenshotok

 13. Julian - mondta

  [Email protected]: ~ $ Cd Desktop
  [Email protected]: ~ / Desktop $ cd vmware-tools-distrib /
  [Email protected]: ~ / Desktop / vmware-tools-elosz $ ls -a
  . FILES doc bin telepítő vgauth vmware-install.real.pl
  INSTALL stb .. CAF lib vmware-install.pl
  [Email protected]: ~ / Desktop / vmware-tools-elosz $ sudo ./vmware-install.pl d
  [Sudo] password for Julian:
  nyílt vm-tools elérhető a rendszer szállítójának és ajánlja a VMware
  nyílt vm-tools. lát http://kb.vmware.com/kb/2073803 további információért.
  Még mindig azt szeretné telepítő, hogy folytassa ezt az örökséget? [No]

  [Email protected]: ~ / Desktop / vmware-tools-distrib $ nincs
  no: parancs nem található
  [Email protected]: ~ / Desktop / vmware-tools-distrib $
  mi a baj itt van, hogy mi történik velem mi bagato helyes jelszót, ahogy mondtad én FACT

 14. Azt Ubuntu 14.10 trasty terminál és hogy máskor azt mondta, hogy nem találja a cd parancs nici- Desktopnici és a ls azt mondta, nincs lista
  Találkoztam szinte mindig lehet találni nem tudtam telepíteni cipel, amely be van állítva, hogy indítsa el a többség nem tudja megnyitni reposirory például gyakran nem akar frissíteni, azt hiszem, ez volt frissítés néhány a három napon .
  Feladtam, és dobálják nekem Azt hiszem, hogy egy másik Linux

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.