Az USB-eszközök, például webkamera, tv-tuner, bluetooth stb. Használata a Virtualbox-ban - oktatóvideó

Hi barátok, bemutató ma beszélni, hogyan tudjuk használni a különböző eszközök / USB eszközöket nem támogatja a operációs rendszer, hogy pontosan hogyan tudjuk használni az USB-eszközt (webkamera, nyomtató, bot Bluetooth, TV tuner) a VirtualBox . Biztos vagyok benne, hogy van a ház körül sok a webkamera régiekig, vagy bluetooth botot, amely sajnos nem használható a Windows Vista és a Windows 7 vagy ahol van, csak az illesztőprogramok a Windows XP. Nos, a segítségével VirtualBox akkor bármilyen USB eszközt bármilyen operációs rendszert, ha a PC valós általunk telepített operációs rendszer, amely már nem támogatja ezeket az USB eszközöket, függetlenül attól, hogy túl öreg, vagy egyszerűen nincs járművezetők.
Mindössze arra van szükség VirtualBox szoftver, CD-n vagy az ISO image az operációs rendszer, amely támogatja ezeket az eszközöket, és lehet kezdeni!
Meg kell majd telepíteni VirtualBox majd, hogy néhány beállítások VirtualBox és telepíteni OS VirtualBox. Ha tényleg meg akarjuk osztani (megosztani fájlokat) fájlokat a valós és a rendszer VirtualBox:
Hogy a részesedése a valós rendszer és a virtuális doboz, virtuális gép Ubuntu Linux
Hogyan részesedése közötti az operációs rendszer és a virtuális az igazi VirtualBox
VirtualBox virtualizációs szoftver, amellyel meg tudjuk csinálni sok mindent, tudjuk tesztelni a különböző szoftverek és hasznos sok esetben. Mi lehet még használni a 2D és 3D gyorsulás tényleges videokártya használata az operációs rendszer a VirtualBox így tudunk játszani, hogy nem működik, mint egy adott operációs rendszer.
Mint a fenti dolgozni, akkor kell telepíteni Guest Kiegészítések, ISO kép, hogy jön a VirtualBox akkor kell felszerelni és üzembe tartalmat. Így az operációs rendszer a virtuális környezet jobb kommunikáció az adott operációs rendszer, hogy növelje a funkcionalitás és képességek az operációs rendszer VirtualBox.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy a szükséges lépések az USB eszközt a virtuális környezetben, vagy éppen egy OS VirtualBox.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Asus - mondta

    Helló, remek bemutató, nem igazán használok virtuális bokszot, ezért sok sikert a többi oktatóanyaghoz. Valahogy Adrian valamilyen zajjal, vagy visszhangkalibrációval ellenőrizte a kezelőpanel hangját, ha vb hullámokban hallható, nem tetszik, amit ez a realtek használ egy VIA HD chipsethez VT1708S a realteknél van egy funkció, ami azt jelenti, hogy a háttérhang elrejtésére szolgál, az a benyomásom, hogy nem sikerült nekik, mégis tesztelniük kell (RightSound - talán ezt akartad kihozni belőlük, de nem jártak sikerrel).

  2. anton - mondta

    Kemény .. ~ MS

  3. anton - mondta

    o

  4. Laurentiu - mondta

    Mi témát =)) Az első alkalommal, amikor hallom sunatu srác megijeszt :))

  5. SideBySide - mondta

    Kérjük, talán megteheti a FluxBB-ről szóló oktatóanyagban, mivel láttam, hogy a phpBB-vel kapcsolatban ... FluxBB újabb és stabilabb 🙂

  6. bebe407 - mondta

    Arra számítunk, hogy sok ez a bemutató. Gratulálok, hogy a kemény munka.
    és ha Laurentiu-end nézni először hallotta a téma az úgynevezett

  7. Hi Adrian,
    Míg a videotutorial "Tippek a vásárló egy webcam"? Szeretnék venni egy webkamerát, és nem tudom, milyen modell közül lehet választani. Nem kér segítséget találkozik alapvető jellemzőit. Nem is kell egy web kamera, jó képminőség, hogy ne hajtsa végre lassított, ahogy mozog a vákuum, mint láttuk valaki. Olvastam az interneten a webkamerák, de mindegyik mondja el véleményét, és nem tudom, ki hinni. Köszönöm.

    • ASUS - mondta

      JonHi Adrian,
      Míg a videotutorial "Tippek a vásárló egy webcam"? Szeretnék venni egy webkamerát, és nem tudom, milyen modell közül lehet választani. Nem kér segítséget találkozik alapvető jellemzőit. Nem is kell egy web kamera, jó képminőség, hogy ne hajtsa végre lassított, ahogy mozog a vákuum, mint láttuk valaki. Olvastam az interneten a webkamerák, de mindegyik mondja el véleményét, és nem tudom, ki hinni. Köszönöm.  

      Get a webcam Logitech C270 A HD 3 MegaPixels 2048 × 1536, nagyon jó a képek tisztaságával és a HD videóval, ezen felül rendelkezik egy RightSound technológiájú mikrofonnal, amely blokkolja a háttérzajt, valamint a RightLight-tal a fény bőrszínként történő beállításához. Mozgásérzékelés

  8. stefan - mondta

    hello telepítve, és a virtuális box a samba külső HDD, és vasárnap távol voltam, és amikor visszatértem, már nem olvassa el a programot, mondván, hogy hiányzik a VirtualBox COM fájlt. Miért csinálja, hogy menjen, vagy com uninstall / eltávolítása a rendszerből, így tudok telepíteni dinou Köszönjük sal

  9. Gigel - mondta

    ez az egész dolog lehet tenni VMware ??????
    Köszönöm !!!!

  10. Xantes - mondta

    Semmilyen formában nem tudtam csatlakoztatni a szkenneremet a Win XP rendszert futtató virtuális géphez. Megjelenik abban a listában, de hibát ad. Ez a szkenner nincs telepítve a gazdagépre - Win 7. Másrészt ugyanolyan típusú USB Blutooth adapterem van, amely telepítve van a gazdagépre - Win 7, de amit szintén nem tudok használni a virtuális gépen?

    De a legfontosabb dolog, hogy hasznosabb lenne, mint, hogyan lehet használni a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!

    • AdrianGudus - mondta

      XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!  

      Ha nem görgethető bemutató, biztosan megoldása munkákkal. Azt mondta, mit kapnak erroarea ... de úgy tűnik, hogy futni, hitted jobban, és mit mondanál? "Isten állok tanulni ebből? Tudtam domle..ia itt és lépjünk ... ", és akkor futott ...

      • Xantes - mondta

        AdrianGudus:
        Ha nem görgethető bemutató, biztosan megoldása munkákkal. Azt mondta, mit kapnak erroarea ... de úgy tűnik, hogy futni, hitted jobban, és mit mondanál? "Isten állok tanulni ebből? Tudtam domle..ia itt és lépjünk ... ", és akkor futott ...  

        Ha ismersz olyan jól, még akkor is, ez azt majd kérje megszólítás ?? !! Ha nem azért említem, hogy én tettem, amit ajánlott a bemutató, nem futottam végig ??? !!!
        Ha van megoldás, ha mi követtük el utasítást, azt már felajánlotta, mint egy alternatíva a bemutató, de úgy néz ki, mint te!

        És hogy megmutassam neked, hogy valójában csak azért csinálod ezeket az oktatóanyagokat, csak hogy okos legyél, vállalsz bárkit, aki csak HISZI, hogy nem követi az általad jelzett lépéseket, hogy fedezze a hiányosságokat a kérdésekben olyan helyzetekben, ahol nem ismered őket! Bizonyításként SEMMIT NEM válaszolt a fogadó számítógép modem-fax problémájára. Miért?! Retorikai kérdés, nyilvánvalóan… mert egyszerűen nem tudod, mert másrészt az, ami érdekel az oktatóanyag elküldése és a megjegyzések megjelenése után, az az, hogy valódi vagy makacs hibákat találsz meg azoktól, akik valóban tanulni akarnak, de úgy érzed, veleszületett testi szükséglet, hogy hozzáállás és nyelv révén megalázzák őket!

    • XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!  

      Ha a modem PCI Nem hiszem, hogy használható, nem hiszem, hogy a VirtualBox támogatja az ilyen típusú készülék, hogy ez volt az USB-mehet.

    • webdan - mondta

      XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!  

      Xantes, így csinálnám neked a winfax-szal (remélem, hogy a Windows 7-re is fel lesz telepítve - próbáltam letölteni a netről, de nem találtam rendben opciót): tegyük fel, hogy a winfax-ot a Windows 7-be telepítette, Megyek a futtatható fájlra, és a kompatibilitástól úgy állítom, hogy úgy fusson, mintha a Windows XP-re lett volna telepítve. Úgy értem, hogy jobb gombbal kattintson a futtatható-> Tulajdonságok-> kompatibilitás-> jelölőnégyzetre "A program futtatása kompatibilitási mód a következőhöz: ”, és válasszon a Windows XP legördülő listából (SP2 vagy SP3). Ismétlem, nem sikerült letölteni a programot, de mégis megpróbálja, és remélem, hogy működik. Siker ...

  11. Van egy kis probléma a virtualbox usb lát ez ad nekem hiba (Nem sikerült csatolni az USB-eszközt a virtuális gép Ismeretlen eszköz Windwos xp) ii a leptop

    • AdrianGudus - mondta

      dan: Van egy kis probléma a virtualbox usb lát ez ad nekem hiba (Nem sikerült csatolni az USB-eszközt a virtuális gép Ismeretlen eszköz Windwos xp) ii a leptop  

      Ha nem görgethető farok bemutató, és nézni, ahogy megtudja, mi a teendő, ha adsz, hogy a hiba

  12. Xantes - mondta

    Cristi-admin:
    Ha a modem PCI Nem hiszem, hogy használható, nem hiszem, hogy a VirtualBox támogatja az ilyen típusú készülék, hogy ez volt az USB-mehet.  

    Köszönöm - elsőA hatalmas különbség a jóság! Fax modem az egyik, hogy jött a laptop működik, mint egy virtuális gép host PC-n. Ennek ellenére, van-e megoldás erre a helyzetre?! És lehet, hogy vajon mire van szükségem és fax modem, hogy? Egyszerűen azért, mert a Symantec WinFax nem működik Win 7, de csak a Win XP és Win változatát WinFax a 7 ott.

  13. Albert - mondta

    Szép bemutató, Adrian elvetette, honnan szerezte azt a háttérképet?

  14. Xantes:
    Köszönöm - elsőA hatalmas különbség a jóság! Fax modem az egyik, hogy jött a laptop működik, mint egy virtuális gép host PC-n. Ennek ellenére, van-e megoldás erre a helyzetre?! És lehet, hogy vajon mire van szükségem és fax modem, hogy? Egyszerűen azért, mert a Symantec WinFax nem működik Win 7, de csak a Win XP és Win változatát WinFax a 7 ott.  

    Van egy oktatóprogramunk az "xp mode" -val, ez megoldhat valamit ezzel a virtualizációs üzemmóddal.

    Zsolt.
    Kérjük, fejezze be a harcot, mi a fene nem gyerekek.

  15. sal minden tesz engem annyira adtunk újraindítási hiba leptop és minden, ami van. Néztem az elejétől a végéig ott nem tudom mi lehet

  16. Mihai - mondta

    Ha már telepítve van a Windows virtuális és antivírus ??

  17. Razvan - mondta

    Hello. Egy nagyon jó bemutató, de van egy kis probléma. Vettem egy digitalizáló kártya EasyCAP Somagic SM-USB 007. Ez tökéletesen ment az XP. Most próbálom használni a VirtualBox az Ubuntu, amelynek nincs driver ezt. Én hozzá USB szűrő, én aktiválta lépéseit követve a bemutató, de én ne csatlakoztassa az USB eszköz. Van-e különbség a művelet Ubuntu?

    • AdrianGudus - mondta

      RazvanHi. Egy nagyon jó bemutató, de van egy kis probléma. Vettem egy digitalizáló kártya EasyCAP Somagic SM-USB 007. Ez tökéletesen ment az XP. Most próbálom használni a VirtualBox az Ubuntu, amelynek nincs driver ezt. Én hozzá USB szűrő, én aktiválta lépéseit követve a bemutató, de én ne csatlakoztassa az USB eszköz. Van-e különbség a művelet Ubuntu?  

      Majd én egy cikket linux.videotutorial.ro vagy küldj egy videót bemutató itt, mert ha a valós rendszer Ubuntu, akkor van egy kis beállítás történt az aktuális operációs rendszer, mint USBS menni virtuális rendszer.
      Ha jól értem, akkor az Ubuntu, mint egy valódi rendszer, és hogy a VirtualBox a Windows?

      • Razvan - mondta

        AdrianGudus:
        Majd én egy cikket linux.videotutorial.ro vagy küldj egy videót bemutató itt, mert ha a valós rendszer Ubuntu, akkor van egy kis beállítás történt az aktuális operációs rendszer, mint USBS menni virtuális rendszer.
        Ha jól értem, akkor az Ubuntu, mint egy valódi rendszer, és hogy a VirtualBox a Windows?
          

        Valódi rendszer Ubuntu (tökéletesen működik júliusban 2009, a premier az operációs rendszer a számítógép), valamint a virtuális rendszer Windows XP (még nincs Linux meghajtót).

      • keverőgép - mondta

        AdrianGudus: Majd én egy cikket linux.videotutorial.ro vagy küldj egy videót bemutató itt, mert ha a valós rendszer Ubuntu, akkor van egy kis beállítás történt az aktuális operációs rendszer, mint USBS menni virtuális rendszer.
        Ha jól értem, akkor az Ubuntu, mint egy valódi rendszer, és hogy a VirtualBox a Windows?

        Adrian és én sokat várnak a cikket, vagy bemutató, azt mondta, hogy neki egy post. Ugyanez a probléma van, és szeretem Razvan, én vagyok a Linux Mint és nem tud csatlakozni az USB eszközöket a Windows Virtual Box. Ha nincs ideje írni a cikket, vagy bemutató, kérjük, írja le nekem a lépéseket követni őket, hogy megoldja a problémát. Köszönöm.

  18. Razvan - mondta

    Hello. Megtaláltam a leírást, itt: https://help.ubuntu.com/community/VirtualBox/USB. Remélem működni fog…

  19. Razvan - mondta

    Hello. Követtem a beállításokat ott, most dolgozni az USB eszközöket, de azt a képet. Még egy dolog, hogy nem?

  20. Oktav - mondta

    akkor lehetséges, hogy egy virtuális Windows XP rendszerindító stick Windows XP

  21. Oktav - mondta

    Adrian VirtualBox hogyan beállított oservat amikor elkezdem windows xp virtuális ablakban azonnal megnyílik a magasabb

    • zenész - mondta

      Oktav:
      Adrian VirtualBox hogyan beállított oservat amikor elkezdem windows xp virtuális ablakban azonnal megnyílik a magasabb

      adja VirtualBox virtuális gép elindítása (XP), írja be a gép-switch teljes képernyős és XP megjeleníti a teljes képernyős és zárja majd xp (normál start), de hagyja, hogy a teljes képernyős, majd amikor elkezdi a virtualbox xp CPC nyílik fullscreen.

  22. Andrew - mondta

    Van egy probléma, hogy használja a mobil telefon Tre xp pc
    és ha használ XP nem tudja lejátszani semmit
    Szóval 7 ablakok és nem mentem a telefon, mint adsz mindent, amit ad nekem erroarea újra a pc, és én már nem Apre valódi USB eszköz
    Próbáltam más USB- és mennek, mint gamepad stb
    Ha tudod, hogy mit lehetett volna sunetimi kérem

  23. clonycs - mondta

    Helló. Van egy a4tech pk5 webkamerám. Szerettem volna telepíteni a virtuális operációs rendszerre, de nem működik. Remélem, hogy választ fog kapni. KÖSZÖNÖM …

  24. pc1990 - mondta

    Sajnos, ez nem megy a virtuális mikrofont.

    • pc1990 - mondta

      pc1990:
      Sajnos, ez nem megy a virtuális mikrofont.

      Elfelejtettem megemlíteni, hogy a valódi rendszer az Ubuntu 11.04, és mint fentebb mondottuk, "egy kicsit több beállítást kell megadni a valós operációs rendszerben, hogy az USB-k működjenek a virtuális rendszerben". pontosan milyen beállítást kell megtenni?

  25. A francba, hogy én sújtott Virtual Box,, VIDEOTUTORIALUL Krisztus tette liszt, de ez a régi! Meg tudod csinálni egy újabb verzióra? PA! És nagyon várt!

    • AdrianGudus - mondta

      AZRAM:
      LANAIBACAM-AMCHINUITCUVIRTUALBOX VIDEOTUTORIALULCAREL-AFACUTCRISTIEFAIN ,, ,,, DAREVECHI !!! POTISAFACIUNULCUOVERSIUNEMAINOUA ???? PA !!! simultamanticipat !!

      A bemutatót Adrian készíti, nem Cristi! (mindenki mondja a nevét az oktatóanyag elején, innen látja, hogy te futtattad az oktatóanyagot ... akkor normális, ha nem jössz ki)
      Mi látható a videó bemutató tökéletesen megy, és folytassa azonosan legújabb verzióját VirtualBox!

  26. Razvan - mondta

    keverőgépAdrian és én sokat várnak a cikket, vagy bemutató, azt mondta, hogy neki egy post. Ugyanez a probléma van, és szeretem Razvan, én vagyok a Linux Mint és nem tud csatlakozni az USB eszközöket a Windows Virtual Box. Ha nincs ideje írni a cikket, vagy bemutató, kérjük, írja le nekem a lépéseket követni őket, hogy megoldja a problémát. Köszönöm.

    Megyek az összes USB és soros eszközök, továbbá a digitalizáló kártya, hogy a képet. Mindössze annyit kell tennie, hogy add meg a felhasználói csoport vboxusers.

  27. Alin - mondta

    Szuper kemény, csinál egy nagy munka, nem indul el, mint az USB portok virtualbox, amíg meg nem láttam ezt a tutorial. Mersi mindkét szűkös

  28. Ionut gerenda - mondta

    Szia Adrian, telepítettem VirtualBox, és én vagyok a telepítés sunetu dinwos őt, és azt mondta, hogy "szaggatott", így azt mondta poayr azea 2, 27, 68 másodperc ... egy kicsit Buzz! Mit tehettem volna?

    • AdrianGudus - mondta

      Ionut gerenda:
      Szia Adrian, telepítettem VirtualBox, és én vagyok a telepítés sunetu dinwos őt, és azt mondta, hogy "szaggatott", így azt mondta poayr azea 2, 27, 68 másodperc ... egy kicsit Buzz! Mit tehettem volna?

      Hogy fordítsanak több virtuális erőforrást (több RAM), és meg kell kérni a szoftver fut a valódi rendszeren futtatásakor virtuális operációs rendszer. Ez minden, amit tehetünk.

  29. cimpeanu - mondta

    Nem látom az Aver tv tévét a virtuális dobozon, a telepítés után azt mondja: "az eszköz nem kész"
    tud valaki segíteni nekem, látom, ott tv Tunner bye ms

  30. Razvan - mondta

    cimpeanu:
    Nem imivede virtuális tv tunner Aver TV box, ha a telepítés azt mondja: "eszköz nem áll készen" tud valaki segíteni Úgy látom, tv Tunner bye ms

    E PCI vagy USB?

  31. Gabyyy - mondta

    Szia, én vagyok a helyzet ugyanaz, mint a bemutató. Én a Windows XP és a Windows 7 a 64bit a Virtual Box.
    Követtem a bemutató pontosan, de amikor csatlakoztatom a készüléket (stick) Én erroarea jelennek meg a képen. http://i50.tinypic.com/15yja82.jpg
    Mit gondolsz, ez a probléma?

    • pop Florin - mondta

      fogadtatás
      Confort ad nekem egy hiba
      Adtam igazi számítógép újraindítása, és semmi
      Tud valaki segíteni?
      köszönöm

  32. Cretu Ion - mondta

    Minden rendben van. Örülök, hogy sok kollégához kapcsolódnak, akik segítenek és segítenek valakinek.
    Van egy kérésem: Van egy virtuális XP gép Win10 / 64 bitben, de nem látja a vendég TV-tunert, és nem tudja telepíteni a Bt 878 kártyát az 2000 TV futtatásához. Hogyan használhatom ezt az analóg rádiót a WIN 10-ban?
    Köszönöm szépen!

  33. Tudor - mondta

    Helló, hogy van egy kérdésem a PCI-nyíláson található összetevőkről, ha lenne lehetőség. Van egy TV-tunerem, amely az xp-en fut, és telepítettem az XP-t a VMware Workstation15.xx-ben, és megpróbáltam telepíteni a fórumot, de sajnos a win xp-vel rendelkező virtuális másoló nem találja a táblámat

Trackbacks

  1. […] Windows, legyen az XP, Vista vagy 7, vagy az összes Ubuntu Linux. Korábban már készítettünk oktatóanyagot az USB-eszközök VirtualBox-ban történő használatáról, de akkor az igazi rendszer a Windows volt. Ha Windows rendszeren a dolgok egyszerűbbek lennének, és a […]

  2. […] Virtuális gép. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, a múltban készítettünk egy oktatóanyagot az USB-eszközök, például webkamera, tv-tuner, bluetooth stb. Használatáról a Virtualbox-ban - annak az okostelefonnak vagy táblagépnek, amelyhez vissza szeretné állítani az adatokat, ROOT-nak kell lennie / mint a […]

Speak Your Mind

*