Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetések a gondolataikat olvassák

Hogyan lehet megállítani a viselkedési hirdetéseket?

A moralista farkastól
Reklám, amely megmagyarázza gondolatait, vagy inkább a böngésző történetét.

Klasszikus reklám (papír, rádió, televízió, kijelző)
A reklámipar messze elment. A TV és rádió kezelik a maximum, ravasz szavakkal, barátságos hangon, suttogva, autoriter és arrogáns, javaslatok, összehasonlítások, szellemiség, pátosz, logók, stb Mindenkinek van valami. Vannak még tévéműsorok sikerült csomag egy szép csomagot ebben az iparágban, amely valóban csak egy szerep, hogy eladja.
A termékre vonatkozó információk, amelyek segíthetnek a fogyasztóknak a helyes választásban, régóta eltűntek, és manipulációra váltottak.

Online hirdetés
De az online hirdetés egy másik állat. Itt a reklámcégek hozzáférhetnek az adatainkhoz, és semmi nem akadályozza meg őket abban, hogy felhasználjuk őket. Így a reklámot már nem a levegőbe dobják, hanem egy pofonba, hanem célzottan vagy "célzottan", amint azt mondják, közvetlenül a szinapszisunkban, pontosan a célpontban, a primitív agyunk alján, amit akarok, és ezért ”. Mert nem igaz, csak azért élünk, hogy valami többet vásároljunk, és úgy ülünk, mint jó gyerekek, és várjuk a futárt ...

Leáll az online hirdetések itt?
Nem hiszem, főleg mivel hozzáféréssel rendelkezik az adatainkhoz, amelyeket sült idegsejtek mondnak: "Nincs semmi rejtem tőle."
Mindenki azon gondolkodik, hogy mások mit csinálnak az adataimmal, hisz nem számít. Ha úgy gondolja, az adatait nem fontos az, hogy a nagy informatikai cégek és adataink ezüst, össze arany és fel kell dolgozni, hogy a gyémánt. Az idő nekünk, adataink egy KAHAT.
Adatainktól kezdve jelentéseket készítünk arról, hogy milyen új termékeket szeretnénk vásárolni.
Akkor mi magunk öntudatlanul elmondjuk cégek mit építeni, vagy inkább válunk szállító ötletet a termékek, amelyek nem léteznek, és hogy ők valaha gondolták.
Tehát vigyázz az adataidra.
Gyere, vettem az ekeet ...

Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket?
1. Gyere http://www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele
2. Nyomja meg a VÖRÖS „Minden platformon elutasítása” gombot
3. Légy türelemmel, amíg meg nem állítom őket

VIGYÁZAT:
1. Az inkognitó oldalak esetében minden inkognitóoldalt meg kell nyitni.
2. A módszer ebben a bemutatóban nem szabadul meg a reklám, csak megszabadulni a célzott hirdetéseket

Kapcsolódó oktatóanyagok:
Hogyan törölhetem a helyi és az online webes előzményeket - a Google szervereinek előzményeit
STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10
Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások
Hogyan ellopni kártya adatait, telefon még ruhán keresztül is
Wireshark, lopás jelszavak ingyenes Wi-Fi hálózatok

Hogyan lehet megállítani a viselkedésbeli reklámozást, a gondolatainkat olvasó hirdetést - video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Helló, Cristi, gratulálok a videóhoz, nagyon hasznos, van olyan helyzet a youtube hirdetéseknél, amelyek néha néhány másodperc vagy perc, amikor egy videót nézel, például egy oktatóprogram nagyon bosszantó, néha egy 30 perces videó Több mint 10 hirdetés, hehehe Azt hiszem, hogy manipulálja és megvilágítja a médiát és mindent, ami a neten mozog.
    Videofilmeket készíthet a rejtjelezés világáról is, ez segít megismerni, és most már divatos, hogy George Buhnici és más médiaszereplõk ehhez hasonló dolgokba kerülnek, hogy minõsítéseket és nézeteket hozzanak, ezt is ki kell használnod, és sok sikert kívánok nektek, hogy szép napot kapj.

    • A videotutorial.ro-n az 2012 év szólalt meg a Bitcoinról, az akkori bitcoin volt. Abban az időben senki sem beszélt róla.
      Megtanulok egy bemutatót arról a tényleges okairól, hogy a blockchain és crypto érmék megjelentek, és hogy a blokkhálózat nem csak a Bitcoinról szól.

  • Üdvözlet, tudnál segíteni kérem, hogyan lehet megszabadulni a hibától, itt említettem, de senki sem válaszolt, amikor egy bizonyos hirdetést akarok látni egy ptc webhelyen, ezt a hibát kapom az alábbiakban, azt mondják, hogy nem tőlük van, nem ismerek semmilyen programot, kipróbáltam különböző böngészőket, megtisztítottam az előzményeket, a gyorsítótárat ... stb. semmi.
    Hiba 1001 Ray azonosítója: 3f3cb997f2712926 • 2018-02-27 17: 04: 44 UTC
    DNS-felbontási hiba
    Mi történt?
    Ön kért egy oldalt egy weboldalon (www.neobux.comm), amely a Cloudflare hálózaton található. A Cloudflare jelenleg nem tudja megoldani a kért domaint (www.neobux.comm). Ennek két lehetséges oka lehet:

    Valószínűleg: ha a tulajdonos éppen feliratkozott a Cloudflare-ra, akkor néhány percbe telhet, amíg a weboldal adatait eljuttatják globális hálózatunkba.
    Kevésbé valószínű: valami nincs rendben a webhely konfigurációjával. Általában ez akkor fordul elő, amikor egy fiókot regisztráltak egy partner szervezetnél (például egy host szolgáltatónál), és a szolgáltató DNS-je meghiúsul.
    Cloudflare Ray azonosító: 3f3cb997f2712926 • Az Ön IP-címe: xxx.166.138.200 • Teljesítmény és biztonság a Cloudflare segítségével

  • Megtették a szántás nagy dreptate.Cel legjobb példa szerintem Facebookon.
    Adj felhasználók mindent róluk arat szép platform minden adatot használja a Facebook hirdetések később, ha a cég éves árbevétele a $ milliárd.

  • Kérjük, tegye meg azt, amit javasolt: "Megmutatom a valódi okokat a blokklánc és a kriptovaluták indításához, hogy a blokklánc nem csak a Bitcoinról szól."
    Milyen sajnálom, hogy tavaly decemberben láttam az árakat, hogy nem vásároltam néhány bitcoin-érmét, amikor elkészítették az első oktatóanyagokat ebben a témában. Aztán mégis mindenféle történnel megrémítettek minket: a bitcoint bűnözők használják, emberkereskedők, terroristák stb. ne vásárolj. Aki nem hallgatta meg és vásárolt ma, milliomos dollárban.

    • Mit számít, ki használja, és milyen célra? A bitcoin nem volt és nem illegális. Néhányan piszkos célra használják, a munkájuk. És a pénz lehet vásárolni gyógyszerek, fegyverek, bűnözők fizethet. Mi a baj?

      • Nincs probléma :))
        Csak sajnáltam, hogy nem vásároltam, amikor először megismerkedtem a bitcoin-ról a video oktatóprogramban. Az elején volt, valami teljesen új volt, és természetesen a világ vonakodott, és több érvelés ellen szól, mint profik ellen (nem gondoltam ezen a webhelyen, de általában a "csordahatásra". Ha 100 dollárt fektettem be, akkor milliomos voltam :) Nem hiába mondják, hogy ne hallgassák a mondókákat!
        Mondtam valahol, hogy illegális saját bitcoin vagy más érmék ???
        Amit mondott, hogy várjunk videotutorialul által ígért Cristi okairól a helyszínen, és elindította blockchain crypto monedele.M dokumentált mostanában erről a témáról (crypto) és érdekli, és mit mond , mert ahogy mondtam, megtudtam a bitcion-t itt ezen a honlapon, tőle.

  • A legjobb böngészők a beállítások elkerüléséhez és a biztonságos és gyors navigációhoz:
    Windowshoz - Tor böngésző
    Androidhoz - Meztelen böngésző
    Szintén a samsung android számára a legjobb adblocker az akkumulátor fogyasztása szempontjából, de a hatékonyság szempontjából is a Disconnect Pro for Samsung (a Galaxy alkalmazásokban található), kedvezményt kínálok ehhez az alkalmazáshoz ;-)

  • Köszönöm Cristi videotutorial hogy minden a pénz, hogy úgy mondjam, az úton téma ez a bemutató, Ghostery közel 99,9% Hirdetések Niche (blokkolja a kimenet).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.