Hogyan törölhetem a helyi és az online webes előzményeket - a Google szervereinek előzményeit

Hogyan törölhetem a helyi és az online WEB-előzményeket?


A helyi és az online internetes előzmények törlése

Böngészési előzmények - mi ez?


Az előzmények vagy a böngészési előzmények azok az adatok összegei, amelyek böngészőnk megőrzi egyes webhelyek látogatásai után.
Például: ha folytatjuk emag.ro, a böngésző a következő adatokat tárolja a telefonon, laptopon, számítógépen, táblagépen:
1. Látogatás oldal (webcím)
2. A látogatás időpontja és időpontja
3. Sütik (naplózás, reklám, nyomkövetés)
4. Az oldalon található képek

Miért van tárolva a történelem?


Számos oka van, de a legfontosabb ok az, ha nyilvántartást vezetünk az általunk látogatott oldalakon, ha vissza akarunk térni az egyik oldalra.
Egy másik, ugyanilyen fontos ok, ami a múltban jobban indokolt volt, a képek gyorsítótárának gyorsabb későbbi oldal betöltése és implicit módon az adatforgalom gazdaságossága.

A Google, az Apple, a Microsoft története.

Több évig a helyi tároló mellett a történész a nagy szolgáltatók szerverein is tart. Felismerték a bármilyen jellegű adatok fontosságát, és úgy döntöttek, hogy egy ilyen alkalomra kár lenne.
Navigációs adataink segítségével minden felhasználó számára személyes profilokat készíthetünk. Ezek a profilok sok irányban alkalmazhatók, de jelenleg profilokat használnak a célzott hirdetések egyenként történő megjelenítésére.

Érdekes tények a történelem használatával kapcsolatban:


Valószínűleg észrevette, hogy miután keres egy bizonyos dolgot, például egy helikoptert, néhány perc vagy másodpercig, a helikopter hirdetések megjelenni fognak, ha más webhelyekre lépnek be.
Ez nem új, de érdemes ebben az összefüggésben emlékezni.

Milyen módon gyűjtötték össze a navigációs adatokat?


Az on-line és helyben tárolt előzmények mellett legalább két vagy három útvonal van, amelyeken keresztül a navigációs adatokat összegyűjtjük anélkül, hogy törölnénk őket.
1. A Google Chrome eszközt szinkronizálja az eszközök között.
2. Az "Adatmentés" (proxy gyorsítótár) beállításával.
3. Az egyes webhelyeken megjelenített hirdetésekkel.

Tekintse meg a bemutatót, hogyan kell törölni a történetet a helyi tárhelyről és a Google online szervereiről.


A helyi és online web-előzmények törlése - előzmények a Google szervereknél - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. constantin - mondta

    Hello. Itt van egy feltaláló, amely a yahoo mailhez és a gmail-hez kapcsolódik. A levélszemét és a szemetet tartalmazó üzenetek önmagukban törlődnek. És elveszítik a fontos üzeneteket néha a spamektől, ami valójában nem spam. És néha szükségem van a szemetet, és semmi sem tűnik el a szemem alatt, amikor rákattintok a mappára. Leállíthatja az automatikus modelleket? Kérdése van erről? köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.