Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások

Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások
4 (13) 80%

Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások
Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások

Amire szükségünk alkalmazások lopás?

Most nem hiszem, csak a lopás. Nagyon valószínű, hogy gyakran elveszti vagy elfelejti a telefon, hogy fut a parkban egy padon a fűben egy piknik, stb

Lopásgátló alkalmazások jók, és a helyét a telefon különböző okok miatt, de azt hiszem, a lopás a fő oka, hogy okoz számunkra, hogy telepíteni az ilyen alkalmazásokat.

Ma már nem meglepő, hogy a telefonok is ellopták, mert elég magas érték és a tolvajok nem kell, hogy nagy erőfeszítéseket tenni. Hogy van a divat telefon vissza, mintha meghívott tolvaj ...

Ma fogok bemutatni két megoldás lopás. Az első megoldás az, hogy a Google és mindenki használhatja a Google-fiókot az aktív és az úgynevezett Find my eszköz; És a második megoldás bonyolultabb, és az úgynevezett Cerberus, ami véleményem szerint a legjobb megoldás a mobil lopás, a piac, mert nem tud ellenállni, és a teljes alaphelyzetbe a telefont.

Mit tegyünk, miután ellopták a telefont?

Nem lenne helyesebb úgy gondolja, hogy mit teszünk, mielőtt ellopják a telefont, de sajnos az emberi elme nem így működik. Ha belegondolsz előtt, akkor nevezzük paranoiás, és ha úgy gondolja, miután az úgynevezett fülhallgatót.

Nyilvánvaló, hogy a legjobb lopásgátló megoldást kell végrehajtani, mielőtt a telefont lopott, de miután mi vonatkozik a B terv, megpróbálta megtalálni a telefon a Google, amely az úgynevezett Find my eszközt.

Szolgáltatás "Find my Device" Google

Ez egy szolgáltatás, amely könnyen megtalálható a telefont, és nem is kell semmit telepíteni különleges. Minden be van építve az operációs rendszer Android.
Ez a szolgáltatás hasonló az iPhone vagy iPad.
VIGYÁZAT
Ha azt szeretnénk, hogy minden funkció távolról mert a telefont ellopják, akkor rendszergazdai jogosultsággal kell rendelkeznie kompatibilis eszközök segítségével „Android Eszközkezelő”.
Így zárolhatja / visszaállítja a telefon távolról.

Alkalmazás és szerviz Cerberus (ellenállni visszaállítja a telefon)

Cerberus megoldást bemutattuk a néhány év utánDe akkor a kliens alkalmazás és online is sokat fejlődött.
Most ez az alkalmazás egy igazi kém. Amellett, hogy ellenálló vissza, ha injekciót alkalmazás rendszer Link2SD, Cerberus kaphat mindenféle információt a telefont, ha birtokában volt a tolvaj.

Cerberus előnyei:

Két változat a: Cerberus és a System keret, ami egy rejtett alkalmazás.
Beszerzése helyelőzményeinek
Hívásnapló Get
Get SMS-lista
Készüléken tárolt adatok
így képek
hangfelvétel
videó
On / off wifi
On / off bluetooth
adatok küldése
Tiszta telefon memóriájába
SD-kártya törlése

VIGYÁZAT
Tehát akkor az összes funkciót, must tevékenység „eszköz” Cerberus vagy System Framework

Kapcsolódó oktatóanyagok:
Hely telefonszám nélkül nettó SMS
Kémkedés vagy hívásnapló és sms mentés az Android telefonok
A telefon, mint a kamera, Perch

Video Tutorial - Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Lucian - mondta

  Salut.Sunt és 3.Am OnePlus tulajdonos Cerberus vettem, mert akkor bemutatott egyszer mikor OnePlus trecuta.Pe root.Atunci 1, és le kellett állítani ellenálljon Flash nézni egy fájlt kell telepíteni csak TWRP.Acum APK álcázott változata vagy valamit tenni kell, hogy ellenálljon vissza?

 2. Cata - mondta

  Gyere folytatás bemutató ... a többi, csak dicsérő szavak ptr, amit csinálsz.

 3. Adrian Marin - mondta

  Hello. Szóval egy Samsung Knox. Ahhoz, hogy kihasználják a tudását, és alapvetően Cerberus rezisztencia visszaállítása gyökér kell tennem? Amikor elmentem Knox gyökér.

 4. Gogu " - mondta

  Q a szó közepén már nem használják a „93, és néhány hiányzó ékezeteket. Nem érdekel, hogy ez a blog útmutatók, akkor is, ha nem használja őket sújtotta

  • Miért nem használják? Mit diszkrimináció?
   Tanultam az iskolában, és úgy érzem, ha egyszer az iskolában. Egyszer az iskolában megtanultam, hogy csak Romániában, román, stb vannak írva a â.
   ... más hír:
   Amikor fiatalabb voltam, és ... .slab kész, csak arra vár, hogy elkapjon valakit egy hiba, hogy megmutassa, milyen okos vannak. Valójában ...

   Tartása az arányokat; Ha Eminescu tűnik a televízióban az ő szövegei, mindenki azt hitte, hogy helyes és azt kineveti.

   • Londoni rendőr - mondta

    Bravo !!! Cristi azt mondta neki. Mindegyik tűnik, hogy helyes nyelvtani hibákat, de nem látja a. Pt. Gogu a „ótvar” látni, ahogy hiányzik az ékezetek -> ellátást (ápolási) és több, citestete írtál, és látod, így kuss. Először az interneten, ha írsz fontos megérteni, mi ez az egész, nyelvtani csinálod alata részt, ha nem tetszik. Számos oktató fiúk! Sikerült!

   • Fanibu - mondta

    Gratulálok, Cristi! Adtál választ academician.Mai hozni „nyelvészek” 2 fiúk használják fel az „i” folosi.Poate fog gyógyulni nyelvtani korrekciókat, hogy jó a hely tehnic.Te szia és szerencsét kívánok további.

  • Sergiu - mondta

   Így teszünk, nem érdekel ... te és a hozzászólásokat!

 5. Catalin - mondta

  Cerberus bemutató szuper jó megy, és közben, hogy készül 10 újraindul mp. bolt előtt, hogy indítsa újra lövöldözni. A 5 évente nem sok teszi, hogy a legtöbb teszt Prey szolgáltatás mit gondol róla? Egyébként köszönöm útmutatók meg róla, hogy minden szabad idejét. Mit szólnál Gogu fent ez valójában egyfajta DOREL

 6. Lori - mondta

  Orce telepítheti lopásgátló bejelentés után visszaállítja a telefon, szia. Ami Cerberus ellenállni alaphelyzetbe kell szüntetnie telelfonul, ami kevesen tudják, vagy fogadja el. Tehát továbbra is problémát jelent megtalálni az összes felhasználó petnru telefon elveszett / ellopott.

 7. Claudiu - mondta

  Gyökér nélkül, víz, ICAT nem fog menni?

  si..in legaturacu app "app sd" gyökér nélkül megy? Mert én nem akarom elveszíteni a telefont garancia akkor én 7luni // ... és megmutatják, hogyan kell kezelni, hogy az alkalmazást?

 8. Potângă Florian - mondta

  Benne vagyok a fly-tejben, hanem, hogy mennyi fonák van ebben az országban már nem szükséges, hogy Amarasti, mint a levél Q levelet. Mit fogok tenni most, hogy az én nevem van írva Q az és aki nem olvasta a nevét olvasni Potinga de Potâng .Más hírek, ha írsz egy nevet a dokumentum vagy hivatalos helyett a Q recunocut név nincs eu.Si mást .Zice a Hogyan írjunk ők vannak vagy. A Q Tehát az írásomat?

  • Lori - mondta

   Szabály „t” „hogy” nem kell alkalmazni a személyek nevének, sem a nevét, ő város. Így van, a neve a szegénység „i” a „és” ha eredetileg is volt.

 9. Romi - mondta

  Szia, véleményem Cerberus vagy egyéb alkalmazások (főként fizetett) nem éri meg, karóra telefon és kész.
  1- olvassa el a felhasználási feltételeket utilizare-- alkalmazás gyakran tekintik visszaélés admin és az alapértelmezett fiók felfüggesztése .experienta beszélni saját telefonszámla, és megtalálta a számot, mau hívott, hogy engem, akit felfüggesztett fiók 2 héttel ,, ismételt használata alkalmazása 2-3 alkalommal egy nap visszaélés és a fiók felfüggesztett vagy véglegesen hónap 2 1 héten, és nem tud semmit értük. feliratkozott a felhasználási feltételeket.
  Természetesen Cerberus 2- én nem kémkedett utánam, mint a felhasználó ... (több csappal rendelkezik adatokkal, telefonnal, fizetős alkalmazások ,,, nem alakul ki).
  3- hatalmas erőforrás-felhasználás és az akkumulátor ..
  Tehát alaposan gondolja telepítése előtt az ilyen típusú kérelmeket, nem ajánlom

  • Adatvédelmi és adatbiztonsági dolog vonatkozik szinte minden Android alkalmazások, és még maga az operációs rendszer.
   Facebook
   Twitter
   Instagram
   WhatsApp
   króm
   Hangouts
   Skype
   hírnök
   Viber
   Google Play-szolgáltatások
   stb.
   stb.
   Minden alkalmazás és szolgáltatás a tetején, plusz sok másik, összegyűjtött adatokat „hogy javítsa a felhasználói élményt.”
   Azt hiszem, hasznosítani, amióta elkezdtem az első okostelefon.

   Most mi a teendő?

 10. 1qlee - mondta

  Van egy samsung és használata https://findmymobile.samsung.com
  Mivel garancia, és a kényelem, hogy gyökér, azt hiszem findmymobile
  Köszönjük a konzultáció.

 11. Ionut - mondta

  Az uniós jog szerint ROOT program és egyedi szoftverek nem eredményezi a garancia elvesztésével jár. Régebben Cerberus több eszköz gond nélkül. Ezután telepíteni helyreállítási ellenállni állítani. Jelenleg én egy Meizu m2, amelyek nem férnek hozzá hasznosítás, de mi telepítettük a APK álcázott link2sd aztán folytatta a keretrendszer, majd megadta neki a lehetőséget, „változás alkalmazási rendszer”, és tökéletesen működik. Ne egyen vagy ki tudja, milyen erőforrások és a hatalom, és könnyen használható.

 12. Valentin D. - mondta

  Helló Cristi. Tisztelet bemutató. Ha tud segíteni a probléma.
  Én telefonon a gyökér és az egyéni android XDA dev. Tel jelentése j5 (6).
  Az ötlet k megváltozott cerebus alkalmazás (a keretrendszer) a link2sd a pályázati rendszer. Most azt akarom, hogy távolítsa el, és nem találja meg a link2sd. K telefonos alkalmazások, mint a normál apk már nem probléma. Van egy módja lehet eltávolítani. Köszönöm.

 13. software3g - mondta

  Vettem egy engedély Cerberus .. minden rendben volt ... de nem indul el minden egyes újraindítás után .. és ha én azt a telefon visszaáll a gyári visszaállítás .. Ez teszi a kis haszontalan ... ha nem állítja vissza a telefont .. május volt Cerberus.Cerberus veszi vissza az első használat .... egy jó alkalmazás, de az összes telefonhoz .. Azt hiszem, van, hogy muncesca azok szoftvert, mielőtt reklámozni az alkalmazást ... Verd .. nem elégedett, mert nem ellenálló visszaállítani a beállításokat ,, és úgy gondolom, hogy hiába ha csak ellenállni alkalmazás

 14. Helló Cristi.
  Kérem, mondja meg, milyen programot használ, hogy megjelenjen a telefon képernyőjén a számítógépen.
  merci

 15. Sorin - mondta

  Ezt fel lehet használni Vysor

 16. Adrian Covaci - mondta

  Van egy gyökeres telefon Xiaomi NOTE3 Redmire nélkül SD-kártyára. Ebben az esetben lehet telepíteni Link2SD?
  Köszönjük!

 17. Szia, ha elvesztettem a telefont, és azt találtam, hogy visszaállítom, és újból megjavítom a firmware-t, meg tudom-e találni?

 18. Daniel - mondta

  Szia Cristi, van egy gyökere 3 OnePlus de SD-kártyára. Hogyan teszel alkalmazás szerver kártya nélkül? Próbáltam link2sd és megy. A Play Áruház nem nyílt, megemlítem, hogy 8 Android telefon. Várta meg a választ, vagy ha meg tudod csinálni a tutorial Link2sd róla. Köszönöm.

 19. Daniel - mondta

  Hello Cristi, még mindig várom, hogy válaszoljon a fenti kérdésre az alkalmazással kapcsolatban. Köszönjük előre!

 20. Attila Vajas - mondta

  Helló, talán valamikor megoldást talál, anélkül, hogy elforgatná a telefont, de még mindig megtalálta az elveszett telefont, még akkor is, ha teljesen gyárilag állították vissza. Én inkább a telefont vigyázom, nem veszítem el.

  Egy szép nap!

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.