Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások

Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások
Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások

Amire szükségünk alkalmazások lopás?

Most nem hiszem, csak a lopás. Nagyon valószínű, hogy gyakran elveszti vagy elfelejti a telefon, hogy fut a parkban egy padon a fűben egy piknik, stb

Lopásgátló alkalmazások jók, és a helyét a telefon különböző okok miatt, de azt hiszem, a lopás a fő oka, hogy okoz számunkra, hogy telepíteni az ilyen alkalmazásokat.

Manapság senki sem lep meg, hogy a telefonokat ellopják, mert nagyon értékesek és a tolvajoknak nem kell sok erőfeszítést tenniük ahhoz, hogy elfogják őket. Hogy van a divat most, hátul lévő telefonnal, mintha meghívnák a tolvajt…

Ma fogok bemutatni két megoldás lopás. Az első megoldás az, hogy a Google és mindenki használhatja a Google-fiókot az aktív és az úgynevezett Find my eszköz; És a második megoldás bonyolultabb, és az úgynevezett Cerberus, ami véleményem szerint a legjobb megoldás a mobil lopás, a piac, mert nem tud ellenállni, és a teljes alaphelyzetbe a telefont.

Mit tegyünk, miután ellopták a telefont?

Nem lenne helyesebb úgy gondolja, hogy mit teszünk, mielőtt ellopják a telefont, de sajnos az emberi elme nem így működik. Ha belegondolsz előtt, akkor nevezzük paranoiás, és ha úgy gondolja, miután az úgynevezett fülhallgatót.

Nyilvánvaló, hogy a legjobb lopásgátló megoldást kell végrehajtani, mielőtt a telefont lopott, de miután mi vonatkozik a B terv, megpróbálta megtalálni a telefon a Google, amely az úgynevezett Find my eszközt.

A Google "Saját eszközom" szolgáltatása

Ez egy szolgáltatás, amely könnyen megtalálható a telefont, és nem is kell semmit telepíteni különleges. Minden be van építve az operációs rendszer Android.
Ez a szolgáltatás hasonló az iPhone vagy iPad.
VIGYÁZAT
Ha az összes távoli funkciót használni akarja, a telefon ellopása esetén engedélyeznie kell az Eszközkezelő jogait az „Android Device Manager” alkalmazáshoz.
Így zárolhatja / visszaállítja a telefon távolról.

Alkalmazás és szerviz Cerberus (ellenállni visszaállítja a telefon)

Cerberus megoldást bemutattuk a néhány év utánDe akkor a kliens alkalmazás és online is sokat fejlődött.
Most ez az alkalmazás egy igazi kém. Amellett, hogy ellenálló vissza, ha injekciót alkalmazás rendszer Link2SD, Cerberus kaphat mindenféle információt a telefont, ha birtokában volt a tolvaj.

Cerberus előnyei:

Két változat a: Cerberus és a System keret, ami egy rejtett alkalmazás.
Beszerzése helyelőzményeinek
Hívásnapló Get
Get SMS-lista
Készüléken tárolt adatok
így képek
hangfelvétel
videó
On / off wifi
On / off bluetooth
adatok küldése
Tiszta telefon memóriájába
SD-kártya törlése

VIGYÁZAT
Az összes szolgáltatás használatához engedélyeznie kell az "Eszközgazdák" lehetőséget Cerberus vagy System Framework

Kapcsolódó oktatóanyagok:
Hely telefonszám nélkül nettó SMS
Kémkedés vagy hívásnapló és sms mentés az Android telefonok
A telefon, mint a kamera, Perch

Video bemutató - Hogyan lehet ellopott és visszaállított telefont találni - lopásgátló alkalmazások

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Lucian - mondta

  Salut.Sunt és 3.Am OnePlus tulajdonos Cerberus vettem, mert akkor bemutatott egyszer mikor OnePlus trecuta.Pe root.Atunci 1, és le kellett állítani ellenálljon Flash nézni egy fájlt kell telepíteni csak TWRP.Acum APK álcázott változata vagy valamit tenni kell, hogy ellenálljon vissza?

 2. Cata - mondta

  folytassuk a bemutatóval ... különben csak dicsérő szavak, amit csinálsz.

 3. Adrian Marin - mondta

  Hello. Szóval egy Samsung Knox. Ahhoz, hogy kihasználják a tudását, és alapvetően Cerberus rezisztencia visszaállítása gyökér kell tennem? Amikor elmentem Knox gyökér.

 4. Gogu " - mondta

  '93 óta nem használják a szó közepén, és helyenként nincsenek diakritikusok. Nem érdekel, ha ez egy oktató blog, legalább nem használja őket, ha nem találja 🙂 Lásd a Vas E-t?

  • Miért nem használják? Mit diszkrimináció?
   Tanultam az iskolában, és úgy érzem, ha egyszer az iskolában. Egyszer az iskolában megtanultam, hogy csak Romániában, román, stb vannak írva a â.
   … Egy másik gondolatmenetben:
   Amikor fiatalabb és gyengébben készültem, alig vártam, hogy elkapjak valakit egy hibával, megmutassam, milyen okos vagyok. Tulajdonképpen…

   Tartása az arányokat; Ha Eminescu tűnik a televízióban az ő szövegei, mindenki azt hitte, hogy helyes és azt kineveti.

   • Londoni rendőr - mondta

    Bravo !!! Cristi, te mondtad neki. Úgy tűnik, hogy egy másik helyesbíti a nyelvtani hibákat, de nem látja a sajátját. Pt. Gogu "Pecingine" látja, hogy hiányzik a diakritikus -> gondoskodás (gondozás), és még több van, olvassa el, amit írt, és látja őket, ezért fogd be a szádat. Először is az interneten, amikor írsz, fontos megérteni, miről van szó, a nyelvtant máshol végzed, ha nem tetszik. További útmutatók srácok! Siker!

   • Fanibu - mondta

    Gratulálok, Cristi! Megadta az akadémikus válaszát. Ezeket az alkalmi "nyelvészeket" is ki kell fejleszteni, akik 2 "i" -t használnak. Talán meg fognak gyógyulni, hogy több nyelvtani korrekciót végezzenek egy műszaki oldalon. Üdvözöllek és sok sikert kívánok. további.

  • Sergiu - mondta

   Nem törődünk veled és a megjegyzéseiddel sem!

 5. Catalin - mondta

  Cerberus bemutató szuper jó megy, és közben, hogy készül 10 újraindul mp. bolt előtt, hogy indítsa újra lövöldözni. A 5 évente nem sok teszi, hogy a legtöbb teszt Prey szolgáltatás mit gondol róla? Egyébként köszönöm útmutatók meg róla, hogy minden szabad idejét. Mit szólnál Gogu fent ez valójában egyfajta DOREL

 6. Lori - mondta

  Orce telepítheti lopásgátló bejelentés után visszaállítja a telefon, szia. Ami Cerberus ellenállni alaphelyzetbe kell szüntetnie telelfonul, ami kevesen tudják, vagy fogadja el. Tehát továbbra is problémát jelent megtalálni az összes felhasználó petnru telefon elveszett / ellopott.

 7. Claudiu - mondta

  Gyökér nélkül, víz, ICAT nem fog menni?

  si..a legaturacu alkalmazásban „app to sd”, fara root egyesül? Mivel nem akarom elveszíteni a garanciát a telefonomon // 7 hónapja van ... tudnád megmutatni, hogyan kell ezt az alkalmazást csinálni?

 8. Potângă Florian - mondta

  Benne vagyok a fly-tejben, hanem, hogy mennyi fonák van ebben az országban már nem szükséges, hogy Amarasti, mint a levél Q levelet. Mit fogok tenni most, hogy az én nevem van írva Q az és aki nem olvasta a nevét olvasni Potinga de Potâng .Más hírek, ha írsz egy nevet a dokumentum vagy hivatalos helyett a Q recunocut név nincs eu.Si mást .Zice a Hogyan írjunk ők vannak vagy. A Q Tehát az írásomat?

  • Lori - mondta

   Az "a" szóból származó "î" szabály nem vonatkozik sem a személyek, sem a helységek nevére. Tehát be kell töltenie a nevét az "i" "î" -nel, ha eredetileg ez volt a helyzet. 🙂

 9. Romi - mondta

  Szia, véleményem Cerberus vagy egyéb alkalmazások (főként fizetett) nem éri meg, karóra telefon és kész.
  1- olvassa el a használati feltételeket - az alkalmazás használata gyakran adminisztrátorok visszaélésének és implicit módon a számla felfüggesztésének tekinthető. A tapasztalat a saját telefonomról szól, amelyet a számlával és a számmal igazoltam, ,, Naponta 2-2 alkalommal megismétlem az alkalmazás használatát, ez visszaélés, és 3 hétre, 2 hónapra vagy véglegesen felfüggesztem a fiókomat, és nem tehetsz értük semmit. hogy aláírta a felhasználási feltételeket.
  2- Nem vagyok biztos benne, hogy a Cerberus nem kémkedik meg mint felhasználó ... (sokuknak vannak adatai és csapjai a telefonon, Pay alkalmazások ,,, nem fejlesztem).
  3- hatalmas erőforrás-felhasználás és az akkumulátor ..
  Tehát alaposan gondolja telepítése előtt az ilyen típusú kérelmeket, nem ajánlom

  • Adatvédelmi és adatbiztonsági dolog vonatkozik szinte minden Android alkalmazások, és még maga az operációs rendszer.
   Facebook
   Twitter
   Instagram
   WhatsApp
   króm
   Hangouts
   Skype
   hírnök
   Viber
   Google Play-szolgáltatások
   stb.
   stb.
   Az összes fenti alkalmazás és szolgáltatás, valamint sok más összegyűjti adatait "az élmény javítása érdekében".
   Azt hiszem, hasznosítani, amióta elkezdtem az első okostelefon.

   Most mi a teendő?

 10. 1qlee - mondta

  Van egy samsung és használata https://findmymobile.samsung.com
  Mivel garancia, és a kényelem, hogy gyökér, azt hiszem findmymobile
  Köszönjük a konzultáció.

 11. Ionut - mondta

  Az európai jogszabályok szerint a ROOT és az egyedi szoftverek NEM vezetnek a garancia elvesztéséhez. Számos eszközön gond nélkül használtam a Cerberust. Ezután telepítse a helyreállítástól, hogy ellenálljon a visszaállításnak. Jelenleg egy Meizu m2-t használok, amelyhez nincs hozzáférésem a helyreállításhoz, de telepítettem az álcázott apk-t, ami után a link2sd-ben elmentem a System Framework-be, majd rábukkantam a "change in system application" opcióra, és ez tökéletesen működik. Nem fogyaszt semmilyen forrást vagy akkumulátort, emellett könnyen használható.

 12. Valentin D. - mondta

  Helló Cristi. Tisztelet bemutató. Ha tud segíteni a probléma.
  Én telefonon a gyökér és az egyéni android XDA dev. Tel jelentése j5 (6).
  Az ötlet k megváltozott cerebus alkalmazás (a keretrendszer) a link2sd a pályázati rendszer. Most azt akarom, hogy távolítsa el, és nem találja meg a link2sd. K telefonos alkalmazások, mint a normál apk már nem probléma. Van egy módja lehet eltávolítani. Köszönöm.

 13. software3g - mondta

  A licencet a Cerberus-tól vettem .. még mindig rendben volt ... de nem indult minden alkalommal újraindítás után .. és ha visszaállítom a telefont, akkor visszatér a gyári beállításokra .. ez kissé használhatatlanná tette ... ha visszaállítja a telefont .. ne Még mindig megtalálhatom a Cerberus-fiókomban, a Cerberus az első használat után visszatér a beállításokhoz ... ez egy jó alkalmazás, de nem minden telefonra .. Azt hiszem, a szoftvernek működnie kell az alkalmazás hirdetése előtt ... zöld .. Nem vagyok boldog, mert nem tud ellenállni a beállítások visszaállításának, és szerintem hiába ha csak az alkalmazás ellenáll

 14. Helló Cristi.
  Kérem, mondja meg, milyen programot használ, hogy megjelenjen a telefon képernyőjén a számítógépen.
  merci

 15. Sorin - mondta

  Ezt fel lehet használni Vysor

 16. Adrian Covaci - mondta

  Van egy gyökeres telefon Xiaomi NOTE3 Redmire nélkül SD-kártyára. Ebben az esetben lehet telepíteni Link2SD?
  Köszönjük!

 17. Szia, ha elvesztettem a telefont, és azt találtam, hogy visszaállítom, és újból megjavítom a firmware-t, meg tudom-e találni?

 18. Daniel - mondta

  Szia Cristi, van egy gyökere 3 OnePlus de SD-kártyára. Hogyan teszel alkalmazás szerver kártya nélkül? Próbáltam link2sd és megy. A Play Áruház nem nyílt, megemlítem, hogy 8 Android telefon. Várta meg a választ, vagy ha meg tudod csinálni a tutorial Link2sd róla. Köszönöm.

 19. Daniel - mondta

  Hello Cristi, még mindig várom, hogy válaszoljon a fenti kérdésre az alkalmazással kapcsolatban. Köszönjük előre!

 20. Attila Vajas - mondta

  Helló, talán valamikor megoldást talál, anélkül, hogy elforgatná a telefont, de még mindig megtalálta az elveszett telefont, még akkor is, ha teljesen gyárilag állították vissza. Én inkább a telefont vigyázom, nem veszítem el.

  Egy szép nap!

 21. Jó! Telefonomat ellopták, és visszaállította, van egy másik telefonom, telepítettem az alkalmazást, de mit tegyek a gyökérrel? Köszönjük!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.