STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10

STOP a személyiségi jogok megsértése pe WINDOWS 10 Microsoft

Mik a bemutató kb?
Ebben a leírásban megmutatom, hogyan kell letiltani az összes beállítást, amely sérti a magánélet Microsoft Windows 10 masszív használati adatok gyűjtése, navigáció, preferenciák, elhelyezkedés, stb
STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10

Mi a helyzet az adatgyűjtést?

Egyre inkább összekapcsolt világban élünk - ez azonban nem azt jelenti, hogy fel kell adnunk a magánéletet, és a személyes adatainkat a tálcára kell helyezni, amelyet a Big Data nevű nagy pörköltben kell felhasználni, amely azt használja, aki tudja, ki / mikor és milyen célokra.

Ki Big Brother?

Arról van szó, a nagy cégek, amelyek adatokat gyűjtenek: Facebook, Twitter, a Microsoft, a Google, az Apple, a Yahoo (ezek adják, és a hackerek). Az igazság az, hogy manapság az adatgyűjtés könnyebb, mint valaha, sőt a felhasználók önként megosztják a személyes életükben.
STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10

Igen, én semmit sem elrejteni!

Folyamatosan hallom ezt a kifejezést - "Nincs mit elrejtenem!" Rossz! Az adatvédelemnek továbbra is biztonságosnak kell maradnia a világ szeme elõtt. Mit szólnál ahhoz, ha idegeneket fogadnál, akik egész nap körbejárják a házadat, mert egyszerűen nincs mit rejtegetned, és nem sértett meg semmilyen törvényt.

Mit lehet tenni a mi adataink?

Nemrégiben a tévében, a hírműsorban láttam néhány állampolgárt, akiket a rendőrség felvett, megbírságoltak és megkérdeztek a Facebook egyes bejegyzéseiről - az egyik ilyen polgár csodálkozott: „Hogyan találtak meg, uram, hogy fiktív nevem volt a Facebookon? ”. Mit gondolsz, a rendőrség hogyan találta meg?

Gyakorlása képzelet?

Amint rájössz, hogy mennyire veszélyes a személyes adatok jó lehet, hogy nem egy gyakorlat. Vegyünk egy barát csere telefonok vagy a laptopok és Pillantson bele a történelem, a többi böngésző. Ígérem, lesz döbbenve, mennyire más úgy tűnik, hogy az ember itt.

Az emberi természet furcsa!

Egy barátunk előtt még mindig vannak titkaink - ehelyett egy böngésző előtt nincs titkunk!
STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10
App bemutató!
app Adatvédelmi Repairer segít bezárni azokat a „ablakokat” és „ajtókat”, amelyeket a Microsoft nyitva hagyott, hogy figyelemmel kísérhessenek minket.
videó bemutató - STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Adrian Gudus - mondta

  ÉN használ Spyboot Anti-Beacon
  Javasolt, hogy miután a Windows Update alkalmazás felület, hogy ellenőrizze, hogy megbizonyosodjon arról, hogy néhány opció nem állították vissza. Ez történt velem, hogy egy frissítés után, amikor megnéztem Spyboot Anti-Beacon felülete, néhány lehetőség lesz tiltva a frissítést, én teljesen biztos hagytam aktív felület Spyboot Anti-Beacon

 2. Karolin - mondta

  Pontosan Adrian és én csak használni Spyboot a legjobb. Ehelyett szép és különösen örvendetes ez a bemutató jön a Windows VB.

 3. Fanibu - mondta

  Mit kezdjünk az "androidokkal"? Mit kezdünk az e-mag, a bankok, a mobiltelefon, más és más szervezetek adataival, amelyekből vásárolunk? Mondtam már korábban, és ismétlem, amikor kiment a netre, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszer, milyen eszköz van, ha kapcsolatban áll az online technológiával, már nem tud aludni nyugodtan, mert magas a farka, és alvás közben. Ne szenvedjünk Paranoiától. Ez olyan, mintha nudistáknak mennénk a strandra, és öltözve lennénk, mert lát téged, nem ismerem a privát részeid vakondjait! Meglep, hogy egyik napról a másikra olyan harcos lettél a személyes adatok ellen. Tényleg annyira "páncélozol", hogy a Win 10-en kívül senki nem fér hozzá személyes adataidhoz?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez a leírás azok számára, akik a magánélet komolyan. Akkor hagyja a Windows, ahogy van. Nem kell alkalmazni, amit látsz a konzultáció.

 4. pop Ion - mondta

  A hazaszállítás nem működik!

 5. Csabaxb - mondta

  Szia, sokáig nem kommentáltam, bár minden oktatóanyagodat követem. Inkább a PC-vel foglalkozók érdekelnek. A telefonokról, a gyökeresedésről ... nem sok. Most határozottan ellenzem az adatgyűjtést bárkitől. Tehát a lehető legjobban megjelenek. 10 engedéllyel rendelkező szakemberben használom a SpybotAntiBeacon-1.5-et és a Distroy Windows 10 Spying-t, + a Windows 10-ből láthatóakat, kamerát, mikrofont, visszajelzést, frissítést ... Láttam ezt az oktatóanyagot, és ezt is kipróbáltam. Érdekes, hogy sok "nyitott" Windows kémlelési lehetőséget mutat, amikor kikapcsoltam őket, és sok más programot letiltottak. Most nem tudom, melyik a legjobb program, de igyekszünk a lehető legjobban elkerülni.
  Köszönjük, hogy a bemutató, és így tovább.

  • Baltazar szenátus - mondta

   fürdőszoba testvérek, nem érdekelt, mert észreveszem, nem vagyok a közéleti, van számla, azt fontos bizonyíték, de ha egyszer vettem, amit bárki járni, ha a számítógépet.
   Magamnak vettem, nem azért, hogy megmutassak valamit, ami bizalmasan kezeli. Ez az idő ...
   De én már nem használja, átmentem a Windows XP és a Windows Internet 7.Asa verhetetlen.

 6. Bună.Dar ezeket a beállításokat lehet tenni az operációs rendszer telepítése!

 7. ViorelR - mondta

  Igen, szívesen bemutató, és igazán nagyon jó alkalmazás, sokkal egyszerűbb, mint menni, és végezze el a beállításokat mindegyik, köszönöm.

 8. Calin - mondta

  Cristi Van egy kérdésem: hogyan működik, és ha eltörik a szavatossági és jótállási kell küldeni a cél a pe.gearbest fizettek curieru, és ahol a kereslet az ilyen hardvergaranciája? kérlek adj részleteket szeretnék venni egy Xiaomi telefon 4 megjegyzi ott. sajnálom oftopic

 9. Bogdan - mondta

  Megértem, hogy a Windows más verzióiban nem gyűjt adatokat?

 10. Corneliu - mondta

  Salut! Ahhoz, hogy nyerjünk 8, vagy valami hasonló? Köszönjük!

 11. Marius - mondta

  Hi Cristi!
  Nagyon jó tutorial.
  Az O&O hasonló segédprogramját is ajánlom: O&O Shut Up10.
  Minden jót és sok szerencsét!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.