Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetések a gondolataikat olvassák

Hogyan lehet megállítani a viselkedési hirdetéseket?
Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetések a gondolataikat olvassák
A moralista farkastól
Reklám, amely megmagyarázza gondolatait, vagy inkább a böngésző történetét.

Klasszikus reklám (papír, rádió, televízió, kijelző)
A reklámipar messze elment. A TV és rádió kezelik a maximum, ravasz szavakkal, barátságos hangon, suttogva, autoriter és arrogáns, javaslatok, összehasonlítások, szellemiség, pátosz, logók, stb Mindenkinek van valami. Vannak még tévéműsorok sikerült csomag egy szép csomagot ebben az iparágban, amely valóban csak egy szerep, hogy eladja.
A termékre vonatkozó információk, amelyek segíthetnek a fogyasztóknak a helyes választásban, régóta eltűntek, és manipulációra váltottak.

Online hirdetés
De az online hirdetés egy másik állat. Itt a reklámcégek hozzáférhetnek az adatainkhoz, és semmi nem akadályozza meg őket abban, hogy felhasználjuk őket. Így a reklámot már nem a levegőbe dobják, hanem egy pofonba, hanem célzottan vagy "célzottan", amint azt mondják, közvetlenül a szinapszisunkban, pontosan a célpontban, a primitív agyunk alján, amit akarok, és ezért ”. Mert nem igaz, csak azért élünk, hogy valami többet vásároljunk, és úgy ülünk, mint jó gyerekek, és várjuk a futárt ...

Leáll az online hirdetések itt?
Nem hiszem, főleg mivel hozzáféréssel rendelkezik az adatainkhoz, amelyeket sült idegsejtek mondnak: "Nincs semmi rejtem tőle."
Mindenki azon gondolkodik, hogy mások mit csinálnak az adataimmal, hisz nem számít. Ha úgy gondolja, az adatait nem fontos az, hogy a nagy informatikai cégek és adataink ezüst, össze arany és fel kell dolgozni, hogy a gyémánt. Az idő nekünk, adataink egy KAHAT.
Adatainktól kezdve jelentéseket készítünk arról, hogy milyen új termékeket szeretnénk vásárolni.
Akkor mi magunk öntudatlanul elmondjuk cégek mit építeni, vagy inkább válunk szállító ötletet a termékek, amelyek nem léteznek, és hogy ők valaha gondolták.
Tehát vigyázz az adataidra.
Gyere, vettem az ekeet ...

Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket?
1. Gyere http://www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele
2. Nyomja meg a VÖRÖS „Minden platformon elutasítása” gombot
3. Légy türelemmel, amíg meg nem állítom őket

VIGYÁZAT:
1. Az inkognitó oldalak esetében minden inkognitóoldalt meg kell nyitni.
2. A módszer ebben a bemutatóban nem szabadul meg a reklám, csak megszabadulni a célzott hirdetéseket

Kapcsolódó oktatóanyagok:
Hogyan törölhetem a helyi és az online webes előzményeket - a Google szervereinek előzményeit
STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10
Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások
Hogyan ellopni kártya adatait, telefon még ruhán keresztül is
Wireshark, lopás jelszavak ingyenes Wi-Fi hálózatok

Hogyan lehet megállítani a viselkedésbeli reklámozást, a gondolatainkat olvasó hirdetést - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Popescu ionut - mondta

  Szia Cristi, gratulálok a videó nagyon hasznos, nincs olyan dolog, és olyan hirdetéseket, hogy másodpercek vagy percek, néha, amikor egy videó megtekintését, például egy bemutató elég bosszantó, néha egy videó 30 jegyzőkönyvek több 10 reklámok, ezért úgy gondolom, hehehe fogantyúval és ilimuminatti média és mindent, ami mozog a neten.
  Megteheti videó a világ crypto segítséget, hogy megismerjék és divatos most minden George Buhnici és egyéb média az emberek kerülnek köze értékelések és nézetek kell tennie, és akkor, sok sikert kívánok, hogy egy szép napon.

  • A videotutorial.ro-n az 2012 év szólalt meg a Bitcoinról, az akkori bitcoin volt. Abban az időben senki sem beszélt róla.
   Megtanulok egy bemutatót arról a tényleges okairól, hogy a blockchain és crypto érmék megjelentek, és hogy a blokkhálózat nem csak a Bitcoinról szól.

 2. elméleti - mondta

  Szia, tudna segíteni, kérem, hogyan tudok megszabadulni egy hibától, amit itt említettem, de senki sem válaszolt, amikor egy bizonyos hirdetést szeretnék látni egy ptc oldalon, ezt a hibát alább kapom, nemet mondanak tőlük származik, nem ismerek egyetlen programot sem, kipróbáltam különböző böngészőket, letisztítottam az előzményeket, a gyorsítótárat ... stb.
  Hiba 1001 Ray azonosítója: 3f3cb997f2712926 • 2018-02-27 17: 04: 44 UTC
  DNS-felbontási hiba
  Mi történt?
  Ön egy oldalt kért egy olyan webhelyen (www.neobux.comm), amely a Cloudflare hálózaton található. A Cloudflare jelenleg nem tudja megoldani a kért tartományt (www.neobux.comm). Ennek két lehetséges oka lehet:

  Valószínűleg: ha a tulajdonos éppen regisztrált a Cloudflare szolgáltatásra, néhány percbe telhet, mire a webhely információi eljutnak globális hálózatunkba.
  Kevésbé valószínű: valami nincs rendben a webhely konfigurálásával. Általában erre akkor kerül sor, ha fiókokat regisztráltak egy partnerszervezetnél (pl. Tárhelyszolgáltató), és a szolgáltató DNS-je nem sikerült.
  Cloudflare Ray azonosító: 3f3cb997f2712926 • Az Ön IP-címe: xxx.166.138.200 • Teljesítmény és biztonság a Cloudflare segítségével

 3. Adrian - mondta

  Nagyon jó cikk. Tartsa így

 4. Megtették a szántás nagy dreptate.Cel legjobb példa szerintem Facebookon.
  Adj felhasználók mindent róluk arat szép platform minden adatot használja a Facebook hirdetések később, ha a cég éves árbevétele a $ milliárd.

 5. Kérjük, tegye meg, amit a következővel kapcsolatban javasolt: "Bemutatom a blokklánc és a kriptovaluták indításának valódi okait, hogy a blokklánc nem csak a Bitcoinról szól."
  Úgy érezte, rossz, hogy a múlt év decemberében, amikor megláttam az árakat Nem vettem néhány érmét Bitcoin amikor te az első tutoariale erről subiect.Atunci minden rémült minket mindenféle történeteket: Bitcoin használják a bűnözők emberkereskedők, terroristák stb. ne vásárolj. Ki nem hallott, és vettem ma egy milliomos dollárt.

  • Adrian Gudus - mondta

   Mit számít, ki használja, és milyen célra? A bitcoin nem volt és nem illegális. Néhányan piszkos célra használják, a munkájuk. És a pénz lehet vásárolni gyógyszerek, fegyverek, bűnözők fizethet. Mi a baj?

   • Nincs probléma :))
    Csak sajnálatomat fejeztem ki, hogy nem akkor vásároltam, amikor először megtudtam a bitcoinról itt, a videó bemutatón. Ez volt az elején, valami egészen új dolog volt, és természetesen a világ vonakodott, és több érv volt ellene, mint profik (nem gondoltam ezen a webhelyen, de általában a „csorda hatására”.) Ha 100 dollárt fektetnék be, akkor ma milliomos lennék 🙂 Nem hiába mondják, ne hallgasson a nem szólókra!
    Mondtam valahol, hogy illegális saját bitcoin vagy más érmék ???
    Amit mondott, hogy várjunk videotutorialul által ígért Cristi okairól a helyszínen, és elindította blockchain crypto monedele.M dokumentált mostanában erről a témáról (crypto) és érdekli, és mit mond , mert ahogy mondtam, megtudtam a bitcion-t itt ezen a honlapon, tőle.

 6. Luciangl - mondta

  A legjobb böngészők a beállítások elkerüléséhez és a biztonságos és gyors navigációhoz:
  Windows esetén - Tor böngésző
  Android - Meztelen böngésző
  A samsung android esetében a legjobb adblocker, valamint a hatékony és hatékony Disconnect Pro a Samsung számára (megtalálható a Galaxy alkalmazásokban), kínálok kedvezményt ehhez az alkalmazáshoz

 7. Dorinel Culea - mondta

  Teljesen egyetértek! De mindannyian nem gondoljuk ugyanezt!

 8. Gica - mondta

  Köszönöm Cristi videotutorial hogy minden a pénz, hogy úgy mondjam, az úton téma ez a bemutató, Ghostery közel 99,9% Hirdetések Niche (blokkolja a kimenet).

 9. Grigor - mondta

  Sokat köszönöm a videót. Nagyon jó bemutató, ezek a reklámok még bosszantóak is.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.