Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetések a gondolataikat olvassák

Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetések a gondolataikat olvassák
4.4 (18) 87.78%

Hogyan lehet megállítani a viselkedési hirdetéseket?
Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetések a gondolataikat olvassák
A moralista farkastól ...
Reklám, amely megmagyarázza gondolatait, vagy inkább a böngésző történetét.

Klasszikus reklám (papír, rádió, televízió, kijelző)
A reklámipar messze elment. A TV és rádió kezelik a maximum, ravasz szavakkal, barátságos hangon, suttogva, autoriter és arrogáns, javaslatok, összehasonlítások, szellemiség, pátosz, logók, stb Mindenkinek van valami. Vannak még tévéműsorok sikerült csomag egy szép csomagot ebben az iparágban, amely valóban csak egy szerep, hogy eladja.
A termékre vonatkozó információk, amelyek segíthetnek a fogyasztóknak a helyes választásban, régóta eltűntek, és manipulációra váltottak.

Online hirdetés
Az online hirdetés egy másik állat. Itt a hirdetők hozzáférhetnek adataink és semmi nem akadályozza őket, és használjuk őket. Az ilyen reklám már nem dobott éterben Pitonra, de célt, vagy a „célzott”, ahogy ők szeretnék mondani közvetlenül a szinapszisok mi a pontos cél, az alján agyunk primitív, hogy „én és neki, hogy miért ”. Mert nem igaz, élünk, csak vásárolni valamit, és üljön, mint a gyerekek türelmesen vár, és futár ...

Leáll az online hirdetések itt?
Nem hiszem, különösen azért, mert hozzáférése van adatainkhoz, amelyekről a sült neuronok azt mondják: "Nincs semmi elrejtésem".
Mindenki azon gondolkodik, hogy mások mit csinálnak az adataimmal, hisz nem számít. Ha úgy gondolja, az adatait nem fontos az, hogy a nagy informatikai cégek és adataink ezüst, össze arany és fel kell dolgozni, hogy a gyémánt. Az idő nekünk, adataink egy KAHAT.
Adatainktól kezdve jelentéseket készítünk arról, hogy milyen új termékeket szeretnénk vásárolni.
Akkor mi magunk öntudatlanul elmondjuk cégek mit építeni, vagy inkább válunk szállító ötletet a termékek, amelyek nem léteznek, és hogy ők valaha gondolták.
Tehát vigyázz az adataidra.
menjünk elkapni ...

Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket?
1. Gyere http://www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele
2. Nyomja meg a PIROS gombot, "Minden platform elutasítása"
3. Légy türelemmel, amíg meg nem állítom őket

VIGYÁZAT:
1. Az inkognitó oldalak esetében minden inkognitóoldalt meg kell nyitni.
2. A módszer ebben a bemutatóban nem szabadul meg a reklám, csak megszabadulni a célzott hirdetéseket

Kapcsolódó oktatóanyagok:
Hogyan törölhetem a helyi és az online webes előzményeket - a Google szervereinek előzményeit
STOP a személyiségi jogok megsértése a Microsoft Windows 10
Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások
Hogyan ellopni kártya adatait, telefon még ruhán keresztül is
Wireshark, lopás jelszavak ingyenes Wi-Fi hálózatok

Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetéseket, amelyek a gondolatainkat olvashatják - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Popescu ionut Azt mondta:

  Szia Cristi, gratulálok a videó nagyon hasznos, nincs olyan dolog, és olyan hirdetéseket, hogy másodpercek vagy percek, néha, amikor egy videó megtekintését, például egy bemutató elég bosszantó, néha egy videó 30 jegyzőkönyvek több 10 reklámok, ezért úgy gondolom, hehehe fogantyúval és ilimuminatti média és mindent, ami mozog a neten.
  Megteheti videó a világ crypto segítséget, hogy megismerjék és divatos most minden George Buhnici és egyéb média az emberek kerülnek köze értékelések és nézetek kell tennie, és akkor, sok sikert kívánok, hogy egy szép napon.

  • A videotutorial.ro-n az 2012 év szólalt meg a Bitcoinról, az akkori bitcoin volt. Abban az időben senki sem beszélt róla.
   Megtanulok egy bemutatót arról a tényleges okairól, hogy a blockchain és crypto érmék megjelentek, és hogy a blokkhálózat nem csak a Bitcoinról szól.

 2. elméleti Azt mondta:

  Salaam, tud nekem segíteni kérem, hogyan lehet megszabadulni a hibát találunk, mentionato itt, de senki sem válaszolt, amikor azt akarod, hogy néhány reklám egy oldalon PTC I hiba történik, amely az alábbi, azt mondják, ez tőlük, nem tudok egy programot, próbáltam különböző böngészési szőnyegeket, történelmileg megtisztították, gyorsítótárat ... stb semmit.
  Hiba 1001 Ray azonosítója: 3f3cb997f2712926 • 2018-02-27 17: 04: 44 UTC
  DNS-felbontási hiba
  Mi történt?
  Kértél egy oldalt egy olyan weboldalon (www.neobux.comm), amely a Cloudflare hálózaton található. A Cloudflare jelenleg nem tudja megoldani a kért domainet (www.neobux.comm). Ennek két lehetséges oka van:

  Valószínűleg: ha a tulajdonos csak feliratkozott a Cloudflare-re, néhány percbe telhet, amíg a weboldal információit elosztják a globális hálózaton.
  Kevésbé valószínű: valami baj van ezen a webhely konfigurációjában. Ez általában akkor történik, amikor a számlákat egy partner szervezet (pl. Tárhelyszolgáltató) regisztrálta, és a szolgáltató DNS sikertelen.
  Cloudflare Ray ID: 3f3cb997f2712926 • IP-címe: xxx.166.138.200 • Teljesítmény és biztonság Cloudflare

 3. Adrian Azt mondta:

  Nagyon jó cikk. Tartsa így

 4. bl Azt mondta:

  Megtették a szántás nagy dreptate.Cel legjobb példa szerintem Facebookon.
  Adj felhasználók mindent róluk arat szép platform minden adatot használja a Facebook hirdetések később, ha a cég éves árbevétele a $ milliárd.

 5. bl Azt mondta:

  Kérjük, tegye, amit javasolt és kapcsolódó „hogy egy bemutató okairól a helyszínen, és elindította blockchain crypto valuták blockchain nem csak a Bitcoin.”
  Úgy érezte, rossz, hogy a múlt év decemberében, amikor megláttam az árakat Nem vettem néhány érmét Bitcoin amikor te az első tutoariale erről subiect.Atunci minden rémült minket mindenféle történeteket: Bitcoin használják a bűnözők emberkereskedők, terroristák stb. ne vásárolj. Ki nem hallott, és vettem ma egy milliomos dollárt.

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Mit számít, ki használja, és milyen célra? A bitcoin nem volt és nem illegális. Néhányan piszkos célra használják, a munkájuk. És a pénz lehet vásárolni gyógyszerek, fegyverek, bűnözők fizethet. Mi a baj?

   • bl Azt mondta:

    Nincs probléma :))
    Csak sajnáltam, hogy vettem, amikor először hallottam Bitcoin itt videotutorial.Era első teljesen új, és természetesen a világ nem volt hajlandó, és több érv szól az ellen, mint pro (nem akartam ez az oldal, de általában a "nyájhatás") Ha befektetünk, akkor 100 $ ma milliomos voltam
    Mondtam valahol, hogy illegális saját bitcoin vagy más érmék ???
    Amit mondott, hogy várjunk videotutorialul által ígért Cristi okairól a helyszínen, és elindította blockchain crypto monedele.M dokumentált mostanában erről a témáról (crypto) és érdekli, és mit mond , mert ahogy mondtam, megtudtam a bitcion-t itt ezen a honlapon, tőle.

 6. Luciangl Azt mondta:

  A legjobb böngészők a beállítások elkerüléséhez és a biztonságos és gyors navigációhoz:
  Windows - Tor böngésző
  Az android - Naked Browser
  A samsung android esetében a legjobb adblocker, valamint a hatékony és hatékony Disconnect Pro a Samsung számára (megtalálható a Galaxy alkalmazásokban), kínálok kedvezményt ehhez az alkalmazáshoz

 7. Dorinel Culea Azt mondta:

  Teljesen egyetértek! De mindannyian nem gondoljuk ugyanezt!

 8. Gica Azt mondta:

  Köszönöm Cristi videotutorial hogy minden a pénz, hogy úgy mondjam, az úton téma ez a bemutató, Ghostery közel 99,9% Hirdetések Niche (blokkolja a kimenet).

 9. Grigor Azt mondta:

  Sokat köszönöm a videót. Nagyon jó bemutató, ezek a reklámok még bosszantóak is.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.