Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. neomorphy - mondta

  Köszönöm a bemutató, Adrian, jó munkát ... várjon ubuntu Maverick Meerkat 10.10

 2. iulian62 - mondta

  Thanks Adrian bemutató nagyszerű, ubuntu dualboot 2 év, és ez csodálatos distributie.Eu távol tartja magát a zár képernyőn, és a 10min screenserverul az SNB úgy tűnik, hogy.

 3. virus2009 - mondta

  törölni, hogy a hang be nyitás pa hangok / ubuntu hang beállításait és ott, ahol nincs meg, és nem hallja ezt a hangot nyitás, szerencse

 4. Valaki segítsen nekem.? Azt akarom, hogy telepíteni az Ubuntu Linux wubi.Am win7 64 kicsit letöltöttem Übü. vresiunea64 kicsit simább. Ha adsz a telepítés befejezéséhez ad nekem hiba. c: \ users \ silvia \ AppData \ Local \ Temp \ Wubi-9.10ubuntu1-rev160.log. Elmentem fisieru kérdéses, de ez az, amit én nem látok mataraie ott.

 5. bogdan - mondta

  Szia Adrian. Szeretnék kérdezni valamit. Nem tudom, ha játszhat Counter Strick 1.6 Ubuntu? Dak adhat az összes ablakot: P Ms előre!

  • Adrian - mondta

   Minden dual boot, és azt javasoljuk, hogy ha tudod, hogyan kell csinálni, tettünk egy bemutató róla. Írsz a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Install Ubuntu Linux dual boot a Windows, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

   bogdanCounter Strick 1.6

   Igen, menj és cs 1.6 az Ubuntu

  • iulian62 - mondta

   bogdanHi Adrian. És azt szeretném kérdezni valamit. Nem tudom, ha tud játszani Counter Strick 1.6 ubuntu? Dak kilép az összes ablakot: P Ms előre!

   Igen menj olvasni aicea, Telepítés bort, majd telepítse a cs mint a Windows ...

  • Bulgac - mondta

   bogdanHi Adrian. És azt szeretném kérdezni valamit. Nem tudom, ha tud játszani Counter Strick 1.6 ubuntu? Dak kilép az összes ablakot: P Ms előre!

   Hogy megmondjam őszintén nustiu, de látom magam.

 6. iulian62 - mondta

  A Wubi telepíteni sem ér dualboot BNE nem mint zavarja W7 atat.Oricum amennyire tudom x64 vers sok probléma, és nem megy olyan rendszer.

 7. Julian hála de elvárják néhány választ.

  • Adrian - mondta

   Neagu: Köszönet Julian de elvárják néhány választ.

   Azt javaslom, ugyanaz a dolog is. Ha telepíti az új Wubi és grub a frissítések égett az ubuntu ment a pokolba .... Wubi megéri csak tedd, mert zo 1 mondani, és nem éri meg a fáradságot, hogy menjen, ha nem megy az első, hidd el én tényleg nem érdemlik. Jobb, hogy egy Live CD, és fuss ez, mint valaki ajánlani Ubuntu 64 Wubi.Nu kicsit, hogy nem akárki ajánlani 64 bites Windows, ezek a rendszerek nem "napbarnított" 's építészet az elején, ahol a dolgok gyakran nem megy vagy menjen félúton.

 8. a kérdés az, hogy hogyan lehet blokkolni oldalak a számítógépen

 9. Szép magyarázható, de vannak ötleteink, hogyan kell változtatni a bejelentkezési képernyőn látható kép?

  • Adrian - mondta

   zam77: Szép magyarázható, de vannak ötleteink, hogyan kell változtatni a bejelentkezési képernyőn látható kép?

   Csinálok egy tutorial arról, hogy hamarosan

 10. stefan Dumitru - mondta

  változás 2 óra scrensaverul és osa megy ez az első coment remélem, hogy nem lesz mérges KÖSZÖNJÜK több TARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 11. stefan Dumitru - mondta

  Azt szeretnénk, hogy minél több ismertetők a linux, mert sokat tanultam a Linuxot üdvözlöd Cristi, adi, te szuper dan számítunk további ismertetők vannak, mi legmelegebb

 12. neomorphy - mondta

  Van egy kérdésem ... Lehet telepíteni az Ubuntut (feladni Windows) adatvesztés nélkül a merevlemez (ek 1 Tb és van néhány adat)? Most partíció, ahol C az 150 Windows`ul Gb.

  • neomorphyVan egy kérdésem ... Lehet telepíteni az Ubuntut (feladni Windows) adatvesztés nélkül a merevlemez (ek 1 Tb és van néhány adat)? Most partíció, ahol C az 150 Windows`ul Gb.

   poti.instalezi ubuntu windows az a hely, ului.adica formátum csak 150 GB-os partíció. Ezen 150 GB ext4 egy partíció és csatolja a / (root), és a fennmaradó partíciókat 140 /home.restul hadd tegye, ahogy vannak. érheti őket ubuntu. nézd meg ezt a bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=2452 és hogy a https://www.videotutorial.ro/?p=3315 mint saintelegi hogyan kell csinálni partitionarea.Succes !!!!!

  • Adrian - mondta

   neomorphyVan egy kérdésem ... Lehet telepíteni az Ubuntut (feladni Windows) adatvesztés nélkül a merevlemez (ek 1 Tb és van néhány adat)? Most partíció, ahol C az 150 Windows`ul Gb.

   Lehet segítségével Wubi (nem ajánlom ezt a lehetőséget), vagy valós dual boot. Azt is, hogy a Linux és a Windows vagy a Linux csak akkor maradhat anélkül, hogy, mint a C-, a többi partíciót meg kell formázni, vagy törölni, hogy a Linux tudja, hogyan kell írni / olvasni / látni és formátumok NTFS partíció vagy mi a Windows FAT32 nem tudom, a formátum által használt partíciókat Linux. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: install ubuntu linux a dual boot a Windows, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató, vagy írjon: Wubi, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Ubuntu 10.04 2 és NTFS partíciókat. Tettem Ubuntu hol volt WinXP (C)

 13. neomorphy - mondta

  Köszönjük, hogy mind a választ ... az Ubuntu is, hogy biztonsági rendszer? lehet telepíteni egy virtuális gép, mint VirtualBox, hogy a Windows, mert van több program, amit használni a főiskolai, van egy Canon nyomtató, és azt akarom, hogy telepíteni az Ubuntut virtuális, ha nem működik.

  • Adrian - mondta

   neomorphy: Köszönöm mind a választ ... az Ubuntu lehet, hogy backup-rendszer? lehet telepíteni egy virtuális gép, mint VirtualBox, hogy a Windows, mert van több program, amit használni a főiskolai, van egy Canon nyomtató, és azt akarom, hogy telepíteni az Ubuntut virtuális, ha nem működik.

   Hagyja, fecsegés és nézni oktató, hogy azt mondtam, nem kell cserélni mondani-e vagy sem (swat vannak amerikai csapatok swap valami mást), hogyan kell particionálni és mindent meg kell tudni. Akkor telepíteni VirtualBox az Ubuntu és a Windows telepíti azt. Nézd oktatóprogramok a „három módszer szoftver telepítése Ubuntu Linux” megtalálni a megfelelő keresési mezőbe. Azt javasoljuk, hogy nézd meg, és „Bevezetés a terminál 1”, „Bevezetés a terminál 2”, „Bevezetés a terminál 3” Vagy írjon fel bevezetés a terminál, akkor adja meg, és meg fogja mutatni az összes epizód 3.

 14. Bulgac - mondta

  Szép!

 15. adrian - mondta

  Hogyan nézni a videót ..

más referenciák

 1. [...] Ez az üzenet már említettük a Twitter által Ady és Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO Said: Hogyan tilthatom képernyővédő, képernyőzár funkció jelszót és a bejelentkezési Ubuntu Linux | Videotutorial.ro http://t.co/M6aiF5N [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.