Az alkalmazás ellenőrzi a nap épületeinek irányát

Alkalmazás a nap, az épületek és a föld irányának ellenőrzésére
Alkalmazás a nap, az épületek és a föld irányának ellenőrzésére

Miről szól a videó bemutató alkalmazás, amely ellenőrzi a nap épületeinek irányát?

Ebben az "Alkalmazás a napépületek leszállásának irányának ellenőrzésére" című oktatóanyagban megmutatom, hogyan határozhatja meg pontosan azt az irányt, amelyből felemelkedik, és azt az irányt, amelybe a nap lemegy.

Látni fogjuk, amikor a nap felkel és lemegy egy épülethez vagy földhöz képest, bármikor és bármikor, grafikusan a térképen, hogy könnyen érthető legyen.

Miért olyan fontos a nap helyzete és pályája napkeltétől napnyugtáig egy épülethez képest?

Manapság annyi eszköz áll rendelkezésre, hogy egy telket vagy lakást anélkül vásárol, hogy tudna róla.

Furcsa vásárolni anélkül, hogy belegondolnánk, vajon a ház vagy a föld, amelyre szemet vetett, jól meg van-e világítva az év különböző napjain.

Hiába mész nézni nyáron 18: 00-kor, megnézni egy műtermet északon. Abban az időben a stúdió nyáron jól fog kinézni, de tudja, hogy ott nagyobb eséllyel fog asztmát kapni, mintsem jól érezni magát.

Nem kell engednie az ingatlanközvetítőnek, hiszen a legjobb pillanatban elviszi a megtekintésre, talán még az aranykor is, amikor még egy piszkos szemetes is gyönyörűnek tűnik.

A nap helyzete döntő fontosságú a napelemek elhelyezéséhez

Akár PV (fotovoltaikus), akár termikus (melegvíz) napelemekről beszélünk, a megfelelő munkához megfelelő helymeghatározásra van szükségük.

Ideális, ha a napelemeket délre helyezzük, de néha elmegyünk egy kicsit játszani a pozícióval, ha a hely megengedi. Például van egy hőpanelem, amely dél-délkeleten helyezkedik el, és borotvaéles lesz.

Mindenesetre ezt a napelemekkel kapcsolatos dolgot lehetőleg a föld megszerzésének fázisától kezdve el kell gondolni.

A LunaSolCal egy SUPERB alkalmazás, amelyet melegen ajánlok

Régóta nem láttam ilyen alkalmazást mult .. helyes és jól sikerült. Olyan, mintha ez az alkalmazás az én igényeim szerint készült volna.

A LunaSolCal alkalmazás a Napról és a Holdról szóló sok információ mellett a TÉRKÉP TÉRKÉPÉT is kínálja nekünk, amely hab a tortán.

A térképes módban grafikusan láthatja a térképen, bármely kívánt helyre, pontosan arra az időre, amikor a nap felkel és lemegy, az év bármely napjára, a BOOM-ra.

A LunaSolCal nagyszerű!

A használati részleteket lásd az alábbi oktatóvideón ...

Már nem kell olyan épületeket vásárolnunk, amelyek a nap nagy részében más épületek árnyékában vannak

Ahol a nap belép, az orvos nem lép be, mondja egy közmondás.

Nem kell más véleményekre támaszkodnia. Nem kell megkérdeznie az ügynököt vagy a tulajdonost. Ellenőrizze maga, mennyire jól megvilágítja a lakást vagy az épületet a nap.

Ne felejtse el ellenőrizni, hogy van-e még egy magasabb épület a nap irányában, vagy tervezik-e a jövőben építeni.

Letöltés LunaSolCal Androidra

Letöltés LunaSolCal iOS-hez (iPhone, iPad)

Hasonló oktatóanyagok - Android

Hogyan kalibrálhatja az Android telefon iránytűjét
Az Android telefon iránytűjének kalibrálása
A maximális teljesítmény érdekében gyorsítsa fel a Google Chrome-ot
Gyorsítsa fel a Google Chrome-ot teljes sebességgel
ANDROID KERESZTEK ÉS KENYELEK, AMELYET NEM TUDJA
Android trükkök

Oktató videó - Alkalmazás, amely ellenőrzi a nap épületeinek irányát

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Niki - mondta

  Még nem teszteltem az alkalmazást. Most fedeztem fel a cikket. De az ötlet zseniális. Belefutottam ebbe a problémába, otthont keresve. Sőt, voltak olyan esetek, amikor a tulajdonosok elkerülték a pontos mondást, jól tudva, hogy mit árulnak. A térképeket "pörgettem", de nem voltam mindig tiszta. Remélem, sok ember számára hasznos lesz.

 2. Elena.P - mondta

  A nap keletről kel és nyugatra nyugszik, ha a nap első felében fényt akar, délig válassza a kelet felé néző lakást. Ha fényt szeretne a nap második részében, válasszon egyet nyugat felé. És figyelje leendő otthonát a nap legalább két különböző időpontjában.
  Egy régi közmondás szerint: „abban a házban, ahová a nap nem jut be… az orvos belép” ... ráadásul a téli fűtés kétszer annyiba kerül az É-i fekvésű lakásokban, mint az D-re orientáltakban (igazolt, saját erőművek) azonos lakásokban, ugyanabban a háztömbben… elszigetelt).

 3. Gheorghe Gheorghe - mondta

  Kérem, mondja meg, hogy működik-e az ablakokon. Érdekel, hogy most szeretném megépíteni a házat, és tudnám, hogyan kell elhelyezni. Köszönöm !

 4. György - mondta

  Cristi, kérlek, ha tudsz videojátékot készíteni a Shadow számítógéppel. Úgy gondolom, hogy ez a program még meggyőzőbb lenne azok számára, akik a sarkalatos pontok koordinátái és a nap fényessége alapján akarják felépíteni házukat. Magam is ilyen helyzetben vagyok, és szeretnék jól edzeni, mielőtt elvégezném a projektemet. Előre is köszönöm.

 5. Gratulálok

 6. Alex - mondta

  Szia! Gratulálok a bemutatóhoz. Nagyon hasznos. Ismer olyan alkalmazást, amelyen keresztül láthatom, hogyan fog árnyék hullani a nyáron egy épület mellett? 🙂 Érdekel, mert például 15: 00-kor el akarok hagyni a parkolóból, és olyan, mintha azt akarom, hogy az autó árnyékban legyen, amikor vele indulok.
  Ps; Nem tudom, miért teszed fel a filmjeidet a webhelyedre (valószínűleg meg akarsz szabadulni az yt-függőségtől), de a patak összeomlik, és ez nem jó. Ennek a fej-fasz oktatóanyagnak a megtekintéséhez háromszor frissítettem az oldalt.

  • ViorelR - mondta

   A Youtube-on is található, keresse meg, hogy megtalálja. Ugyanaz a neve.

  • Antonie Tudor - mondta

   Igen „Sun Locator Lite” vagy „Sun Locator PRO”,
   intuitívabbak és részletesebbek
   a Nap és a Hold helyzetét egyaránt jelzi
   szimulációkat is bemutat a Nap által hagyott fénnyel és árnyékkal.

 7. Nagyon hasznos alkalmazás azok számára, akik házat akarnak vásárolni vagy építeni. Úgy gondolom, hogy a fotósok számára is nagyon hasznos, ha helyet akarnak keresni a fotózásra, mert a fény rendkívül fontos ezekben a helyzetekben, és akkor is fontos, ha a nap felkel vagy lemegy. És ha még mindig a fotózásról beszélnék, megkérném, ha lehetséges, készítsen egy új laptop vásárlási útmutatót a BUDGET PHOTO max 3000 RON szerkesztésére (a LightRoom nagyon jól működik, és talán a Photoshop olyan tisztességes ÉS, hogy megfelelő képeket nézzen ki a képernyőn). És talán egy asztali számítógép is a BUDGET PHOTO 3000 RON szerkesztésére, az árban szereplő monitorral, hogy megnézzék, mi a jövedelmezőbb vásárolni. Nem tudom, hogy megvalósítható-e, amit akarok, de kíváncsi vagyok a javaslataira, ha van rá időd. Köszönöm!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.