Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Victoras - mondta

  Egy nagyon érdekes e "2 kétlépcsős". használ, több mint fél éve. Azt hiszem, egy bemutató jó lenne.

 2. AdrianGudus - mondta

  Victoras:
  Egy nagyon érdekes e "2 kétlépcsős". használ, több mint fél éve. Azt hiszem, egy bemutató jó lenne.

  Meg kell határozni a bemutató róla

 3. mihaipacoss - mondta

  Nagy bemutató Adrian! A kérelem lehet a bemutató külön ebay? Mint például a vásárlás.

 4. daniel - mondta

  gyenge bemutató, rossz néztem ez a bemutató, és nem tudom, google megfelel nekem igen.
  Adrian Nem a legjobb bemutató hogyan vegye figyelembe 10 + cristi oktató, de nem tudom, hogyan kell érteni a tutorial azt hiszem.
  cristi're 10 + és egy megjegyzés, hogy az összes, így ha a helyedben én már nem, de nézd meg VIDEOTUTORIAL.RO még mindig úgy gondolja, hogy életben nekem.

 5. Florio - mondta

  Hi Cristi és van egy HP laptop g6 1202 és a videokártya AMD Radeon 6470 ő szentelte elképzelés az, hogy nem látom windosw így mondta nekem, hogy én HD grafika, lennél, én telepített operációs rendszer windosw 7 64 biti.stiu árok a témában, de nem nagy kell válaszolni nekem, tudom, hogy te jó sata

 6. AdrianGudus - mondta

  Florio:
  Hi Cristi és van egy HP laptop g6 1202 és a videokártya AMD Radeon 6470 ő szentelte elképzelés az, hogy nem látom windosw így mondta nekem, hogy én HD grafika, lennél, én telepített operációs rendszer windosw 7 64 biti.stiu árok a témában, de nem nagy kell válaszolni nekem, tudom, hogy te jó sata

  Már telepítette az illesztőprogramokat az ATI? Ugrás a Google, és írja ATI api kattintson az első eredmény, Kattintson a Támogatás és illesztőprogramok. Van egy tutorial történt az elmúlt mintegy egy ATI videokártya, és ott, hogy jelezze, és hogyan lehet letölteni video illesztőprogramok ATI kártyákhoz. Itt található a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv, írja oda: ATI videokártya, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
  Vagy lehet bekapcsolni az automatikus frissítések a Windows 7, és ha van egy kapcsolat akkor töltse le automatikusan elismerte vezető és azt telepíti.
  Arról, hogyan kell telepíteni az illesztőprogramokat automatikusan és a Windows Vista 7 az Automatikus frissítések bemutató már létezik az oldalon. A Keresés mezőbe írja: Illesztőprogramok telepítése az automatikus frissítések, nyomja meg, és íme.

 7. Tudor - mondta

  @ Daniel Hogy merik kritizálni a munkáját ez az ember? Először nézze meg, hogyan fejezed ki magad ... te gimnázium? Miután tanulni sok dolgot Videotutorial.Ro, engedd meg magadnak, hogy tenni critici.Felicitari Adrian, nem figyelembe az összes atotstiutorii hogy tanult, amit a Windows és a Linux, és most kritizálni ... nem az első, sem az utolsó, hogy az ilyen kijelentések ... Remélem, hogy továbbra is, mint azelőtt, és aki nem, mint a oktató megtalálható a Google vagy a YouTube-on onnan jobban.

 8. AdrianGudus - mondta

  Tudor:
  @ Daniel Hogy merik kritizálni a munkáját ez az ember? Először nézze meg, hogyan fejezed ki magad ... te gimnázium? Miután tanulni sok dolgot Videotutorial.Ro, engedd meg magadnak, hogy tenni critici.Felicitari Adrian, nem figyelembe az összes atotstiutorii hogy tanult, amit a Windows és a Linux, és most kritizálni ... nem az első, sem az utolsó, hogy az ilyen kijelentések ... Remélem, hogy továbbra is, mint azelőtt, és aki nem, mint a oktató megtalálható a Google vagy a YouTube-on onnan jobban.

  Relax, comment "tisztelt" "Danel" megérintett semmilyen módon, sőt, még szórakozott velem. Aki küld parrying nem is 0,0001%-a webhely látogatói.
  Ön vártak ránk, és Tudor "Danel", mint ...

 9. Costel b - mondta

  hello, először köszönöm a munkát végez itt, hogy tanuljunk valamit, ezek a srácok, hogy nem vezet minket HARD Hozzászólás édeskevés mostanában, de tudom, hogy én figyeltem nagy érdeklődéssel . adrian kaptam kérést, ha segítesz nekem egy szép kis válaszidő Imádkozz minden alkalommal, amikor megnyitja a Google a hiba vagy az anya ördög tudja, mi ez, és hogyan lehet tőle megszabadulni, vagy nem ülő google ..... SZERETNE, hogy csak a tartalom, ami hozta BIZTONSÁGOSAN weboldal? alább írni ... Ez a weboldal tartalmát tartalmazza, hogy nem lesz szállítva egy biztonságos https-kapcsolat, amely veszélyeztetheti a biztonságot az egész weboldal, így .... és minden alkalommal meg kell adni neki, hogy igen, el fog tűnni. talán segít nekem a választ, köszönöm szépen.

 10. tökfilkó - mondta

  Én már régóta akartam kérdezni ezt a kérdést: Hogyan és milyen programmal készült ez a kis videó minden tutorialele.PSImi start'm sajnálom írt a kérdés itt, de én nagyon szerettem volna tudni.

 11. sklipy - mondta

  Nem akarlak megbántani testvére Adrian, igen, a "naiv" a jó értelemben, anélkül, hogy haragszik rám! Ha meg vannak győződve arról, hogy folytatja ezt 100%-a a Google vagy a Microsoft, vagy legyen .. vagy csak reklám! Timpu fogja bizonyítani, hogy "azok, összeesküvés-elmélet" igaza van ürügy szabni a reklám tudsz mindent rólad és rólam, és a legtöbb felhasználó nem tetszik ez!.

 12. sklipy - mondta

  És mint kívül, amit fentebb már említettük: Paraziták még egy sort egy dalt, hogy megy, mint ez: hinni, és nem, ez egy nagy hazugság! Szóval egy kicsit paranoia, és nem is hiszem, hogy mi szolgálja fel a Google, Microsfot ... stb!

 13. AdrianGudus - mondta

  sklipy:
  Nem akarlak megbántani testvére Adrian, igen, a "naiv" a jó értelemben, anélkül, hogy haragszik rám! Ha meg vannak győződve arról, hogy folytatja ezt 100%-a Google-tól, vagy Microsofts kell őket .. vagy csak reklám! Timpu fogja bizonyítani, hogy "azok, összeesküvés-elmélet" igaza van, leple alatt a reklám tinestiu Testreszabás mindent rólad és rólam, és a legtöbb felhasználó nem tetszik ez!.

  Mikor, hogy egy fiókot, a Google, a Yahoo, vagy bármely más számla: ha valaha is olvasott a feltételeket? Biztos vagyok benne, nem ellenőrzi, és elfogadja, és adtatok elküldése vagy Befejezés nélkül is érdekel, hogy mit mond feltételek a szolgáltatás.
  Ha nem tetszik a Google, és úgy érzi kémkedett, akkor valami más! Yahoo és más keresőmotorok, hogy arcok nem követ nyomon (DuckDuckGo).
  Ön nem köteles, és nem kényszeríti, hogy bárki is a Google. Minden szolgáltatás a Google által kínált rendkívüli INGYEN kell fedezni valahogy. Van ingyenes, de nyelni, és adjunk hozzá néhány link. És tiszta, és nem is lehet mindenkinek enni után.
  Feltételezve, hogy az abszurd abszurd összeesküvés igaz, a Microsoft és a Google szeretné az adatokat (=))) az Ön számára?) Te, egy halandó ... talán dolgozik egy állami vagy magán minimálbér ... úgy gondolja, hogy a hatalom, hogy hagyja abba ez? Azt hiszed, ha nem használja a számítógépet névtelenül?
  Ne nyelje le minden összeesküvések szállított mások

 14. sklipy - mondta

  Barátom, ha feltesszük a kérdést, mint ez: "Feltéve, hogy elméletileg abszurd összeesküvés igaz, a Microsoft és a Google szeretné az adatokat (=))) az Ön számára?) Te, egy halandó ... talán dolgozik egy állami vagy magán minimálbér ... úgy gondolja, hogy a hatalom, hogy hagyjanak fel ezzel? Azt hiszed, ha nem használja a számítógépet névtelenül? "Akkor biztos, ha úgy tetszik egy kép, hogy" a halandó ... etc "társaság nem látom, így ha látni lehetett, hogy nincs pokol nem érdekelt hogy minden, amit csinál! Igen .. ez amit a szempontból, és én tiszteletben a tényt, hogy itt dolgozom. Igen, ismétlem a dalszövegek a paraziták: hisznek, és nem, ez egy nagy hazugság!

 15. Costel b - mondta

  adrian tud egy kis időt, és segít nekem egy kis választ a fenti kérdésre adott .....!

 16. Andrei - mondta

  Szia, segít nekem .. Kerestem videotutoriale és rájöttem, amit én keresek. Megtanultam, csodálkozva, hogy valaki, ismerve az összes személyes adat, létrehozott egy Gmail-fiók azonos id általam használt a Yahoo. Mit tehetek, hogy törölje ezt a fiókot, vagy információt szerezni, aki létrehozta. A multmiri

 17. Csabaxb - mondta

  Nem értek egyet, hogy tudja, mit csinál vállalatoknak, ahol megy, mikor, mit kattintson!

 18. gabriel - mondta

  Ezért google késztet fogadja el az alak nekem, ha akarom abbahagyni sait sant nem ért egyet, hogy ellenőrizze e-maileket AMI

 19. Lupe Minodora - mondta

  Nem. Igazán tudom. mit mondhatnék más kérdés, és nem kap segítséget gondolok újonc. hogy amit akár vallanom sok hibát, de talán, mert ez az, amit én letiltotta a fiók, és most, hogy tudom, hogyan kell csinálni a Reserved és lakcímét nem tudok. mert adok fiók bejelentkezési hiba, amely nem felel szabadon jegyzett parolasau ESS böngésző leáll mi mindenféle okok miatt még sikerült minden jót mondok „Üdvözli a Google, és ha zárva tel. és elengedem később azt mondja, automatikusan „eroarede kapcsolatot. NUV akkor cobectat „nem értek semmit kérjük ajutatima ha lehetséges

 20. Lupe Minodora - mondta

  Azt akarom, hogy megszünteti a számlákat. Google

 21. Lupe Minodora - mondta

  Sajnálom nem tudom, mit mondjak

 22. Chirita hűtőszekrény javítás - mondta

  Hello, mit tegyek, ha egy webhely a címemet, a képeimet használja?

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.