Mi az a Windows SmartScreen 8 és hogyan lehessen bekapcsolni - video bemutató

Mi az a Windows SmartScreen 8 és hogyan lehessen bekapcsolni - video bemutató
5 (2) 100%

Hé barátok, a mai video tutorial beszél SmartScreen, az egyik a védelmi szintet, amely segít, hogy biztonságos legyen, ha a Windows 8.
Amikor alkalmazást tölt le az internetről, és szeretné futtatni a nem felügyeli, és "beolvasott" a SmartScreen. SmartScreen védőréteg szolgál, hogy ellenőrizze a letöltött alkalmazásokat, függetlenül attól, hogy egy forrás a jó hírnév és a bizalmat, ha a kérelmet, hogy a népszerű. Mindez ellenőrzése SmartScreen lesz rendkívül gyors, a kérelem benyújtása előtt elindul, ez csak egy kérdés, egy pár másodpercig, amelyben az összegyűjtött adatok az alkalmazás, mint egy adatbázis a Microsoft végre legyen, vagy futtatni a letöltött végrehajtható.
Pletykák azt mondják, paranoiás, és a SmartScreen is adatokat gyűjtenek az összes telepített alkalmazások a jogszerűség adat alkalmazásokhoz, ha engedélyezett-e vagy sem, ha a repedések használják leküzdése és szankcionálása, akik kalóz szoftver. Nem igaz!
SmartScreen védőréteg teszi az adósság amint dupla kattintással (és előtte ez fut) egy alkalmazás letölthető az internetről. SmartScreen nem értesítsen minket, ha a kérelem tartalmazza a rosszindulatú kódot (ha a vírus), vagy ha az káros az operációs rendszer csak akkor tájékoztat bennünket, ha a forrás alkalmazás megbízható.
SmartScreen csak azt jelentette, hogy egy extra réteg védelmet alkalmazások megbízhatatlan, egy akadály, hogy kell menni, és így marad biztos. A védő réteg rendkívül hasznos a kezdő a számítógépek.
SmartScreen nem tud döntéseket a számunkra, és nem hagyjuk abba a görgetést, ha nem akarjuk, hogy ez.
Ha eltekintünk a paranoia és összeesküvés-elmélet, háttér meglévő Windows SmartScreen 8 egy jó dolog, a haszon és a felhasználók biztonságát.
Azonban a legtöbb képzett érdemes letiltani SmartScreen, ez a feladat könnyen elérni megy a Vezérlőpult (Control Panel) és a "Change A Windows SmartScreen beállítások".
Ez ad nekünk 3 beállítási lehetőségek:
- Az első és legalapvetőbb értéke, ha telepíti a Windows 8: "Get Adminisztrátor jóváhagyása előtt fut az alkalmazás az interneten nem ismert év" fordított "Get rendszergazdai jogokkal futtatása előtt ismeretlen alkalmazások az interneten"
- A második: "Figyelmeztetés futtatása előtt az app unrecongnized évben, de don` t rendszergazdai jóváhagyás ", ami lefordítva" Figyelmeztetés futtatása előtt ismeretlen alkalmazásokat, de nem igényel rendszergazdai jogokat "
- Az egyik a 3 a "Don`t semmit (Kapcsolja ki a Windows SmartScreen)", ami lefordítva "Do nothing (Stop Ablakok SmartScreen)"
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz egy bemutató a Windows SmartScreen veda pontosan mit és hogyan ki, vagy be a védőréteg Windows 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Nelu Gherghisan - mondta

  Érdekes. Köszönöm. Várakozás buzgón útmutatók a Windows 8.

 2. Néhány info küld a Microsoftnak az fájlokat és alkalmazásokat futtatni ezen a számítógépen.
  Mit mond valamit? ... Mit gondolsz küldött? Alkalmazás neve és a gyártó? :))

 3. Andrew - mondta

  Üdvözöllek! Nagyon hasznos tutorial.

 4. Cristi - mondta

  nagyon bn jött ez a bemutató, ms Adrian már kitisztult, és ezt én legalább is kétséges volt :) bye

 5. polferis - mondta

  Hello! Összes haszontalan ez a képernyő Smart! UAC a második ... Ha úgy döntesz, hogy vigyen után, mint a Microsoft, hogy az, hogy futni csak alkalmazásokat, amelyek az aláírás és a digitális aláírás más, akkor nem teszt semmit. Beleértve a te Adrian, nem kísérletezik semmit a helyszínen, hogy találjuk magunkat, egymást. Az első dolog, amit tehetünk, hogy egy Windows-telepítés, megbénít UAC. Ha ez a Windows 8, tiltsa intelligens képernyő telepítés óta. Így Intelligens képernyő és UAC a legnagyobb szar az OS! Az én véleményem ... Ami azt illeti, hogy le van tiltva UAC Adrian ..

 6. Szia Adrian akarok egy tutorial, hogyan kell telepíteni net keretrendszer windows 8, mert nem. MS

 7. AdrianGudus - mondta

  madalin:
  Néhány info küld a Microsoftnak az fájlokat és alkalmazásokat futtatni ezen a számítógépen.
  Azt mondod, mi? ... Mit gondolsz küldött? Alkalmazás neve és gyártója? )

  Túl feszült ...
  Úgy néz ki, mint az egyik naplók küldött amikor SmartScreen ez a munka:
  01
  02 0
  03
  04 U2FtZUdhbWUuZXhl
  05 d3ff5939726c9f8fa6e514fb65eb470a1f9ec7a65b2706732
  06 a03749226c2520
  07 0
  08 45056
  09 1
  10 100
  11
  12 0F98AD9C-D498-42B3-B421-E6C97A8E61E7
  13 B68802CA-B396-4773-8FD9-EEECA4DE65D9
  14 ZW4tVVM =
  15 6.2.9200.0.0
  16 OS4xMC45MjAwLjE2Mzg0
  17 10.00.9200.16384
  18 2
  19
  Láttad mennyi információ "értékes" magáról, hogy biztos vagyok benne, hogy érti ... és nagyon részletes mindent, amit csinál (remélem észre a gúnyt)

 8. AdrianGudus - mondta

  madalin:
  Néhány info küld a Microsoftnak az fájlokat és alkalmazásokat futtatni ezen a számítógépen.
  Azt mondod, mi? ... Mit gondolsz küldött? Alkalmazás neve és gyártója? )

  Pontosan így: http://cl.ly/image/3Z0b0A081C0O

 9. Andrew - mondta

  polferis:
  Hello! Összes haszontalan ez a képernyő Smart! UAC a második ... Ha úgy döntesz, hogy vigyen után, mint a Microsoft, hogy az, hogy futni csak alkalmazásokat, amelyek az aláírás és a digitális aláírás más, akkor nem teszt semmit. Beleértve a te Adrian, nem kísérletezik semmit a helyszínen, hogy találjuk magunkat, egymást. Az első dolog, amit tehetünk, hogy egy Windows-telepítés, megbénít UAC. Ha ez a Windows 8 tiltsa le az intelligens képernyő óta instalare.Deci intelligens UAC képernyő és a legnagyobb szar az OS! Az én véleményem ... Ami azt illeti, hogy le van tiltva UAC Adrian ..

  Igazad van ez a rendetlenség. de van valami új, ami a szoftvert integráció Microsoft Windows

 10. polferis - mondta

  EMI:
  Szia Adrian akarok egy tutorial, hogyan kell telepíteni net keretrendszer windows 8, mert nem. MS

  NETFramework 4.0 8 jön integrálva a Windows. Egyes alkalmazások kell venni 3.5 2.0 változat. Ahhoz, hogy kövesse az alábbi lépéseket: a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások, a Windows-szolgáltatások be-és kikapcsolása. Az első lehetőség a kullancs lista, úgy dönt, hogy telepíti a Windows frissítéseit ... OK!

 11. Lucian - mondta

  Uraim adminisztrátorok ha már dicsérték, mint a legjobb sait tutorials már kritikus. ÉN kifüggesztett egy megjegyzést tegnap illetően a változás a Windows felhasználói felület 8 román, és mi történik, ha megváltoztatja a hivatalos nyelv, de úgy tűnik, hogy nem írt a helyszínen, vagy nem találja meg.

 12. Lucian - mondta

  Sajnálom, hogy megtaláltam, bűnös vagyok, hogy nem tudom, hol írt

 13. győztes - mondta

  Minden videotutorialele nagyon érdekes és hasznos!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy 8 win víruskereső szüksége, mert nem szorulnak védelemre?
  Köszönöm !!

 14. Adrian Gudus - mondta

  győztes:
  Minden videotutorialele nagyon érdekes és hasznos!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy 8 win víruskereső szüksége, mert nem szorulnak védelemre?
  Köszönöm !!

  8 jön előre telepített Windows vírus jelen volt az egyik oktató.

 15. Zeyknw - mondta

  Bízom benned! Köszönjük!

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.