Nyílt DNS, a sebesség, a biztonság és a webes szűrés DNS használatával

Ma megvitassák a DNS, egy olyan rendszer, amely segít, hogy cserélje ki az IP a domain nevek, így ahelyett, hogy 188.215.51.197, ami egy IP, oldalunkon neve videotutorial.ro és nem kell emlékezni IP Ez csúnya.
A DNS-szerverek IP-címeket és a hozzájuk tartozó webhelyeket tárolják, így a dolgok sokkal egyszerűbbnek tűnnek, és személyesebb oldaluk van. Mi lenne, ha azt mondanám: "Üdvözöllek 188.215.51.197-én, Cristi vagyok ...", Kicsit furcsa!
Minden szolgáltatónak rendelkeznie kell egy vagy több DNS-szerver, sajnos nem mindig úgy működik, ahogy kellene, és így minden új felhasználó számára kell szenvedni.
Annak elkerülése érdekében, csalódás, fel tudjuk használni, mint a nyilvános DNS:
Google DNS
8.8.8.8
8.8.4.4
Nyit
208.67.222.222
208.67.220.220
Public DNS sokkal jobb, mert az általa kínált stabilitás, a biztonság és a sebesség. Mögöttük tucat / száz, talán több ezer szerver, szervezett klaszterek működésének biztosítása a közszolgálati.
DNS címek felett lehet egyszerűen, írja be azokat a beállításokat hálózati kártya vagy a router és kész.
További funkciók tehetünk egy számlát az egyik nyilvános DNS szolgáltatók választottuk Nyit.
A Nyit számla van bőven lehetőség, mint például:
Támogatás a dinamikus IP
Web filtering (felnőtt tartalmak, drogok, az erőszak, fegyverek, stb)
Egyéni szűrés a mezők
Kizárása az egyéni szűrő
Security anti malware, phishing, stb
Statisztika
A szolgáltatás, mint Nyit csak segít, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy van szoftver fut a helyi, nem fogyaszt extra forrásokat és beállítások állnak rendelkezésre az összes készülék csatlakozik a router, az operációs rendszer vagy a platform.
Nyit


 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. hacker - mondta

  Helló Cristian XD ..... vagyok egy hardcore hacker .... és azt szeretném, ha a Windows busesc XD Van egy ötletem? Hadd, hogy telepíthető újra, mint te nagyokos ... mi nagy dolog, hogy az egész lista, vagy inkább az összes programok, alkalmazások és fényképek, sőt a személyes adatokat a számítógépről és telepítse aranyos srác biztos, hogy XD

 2. NUconteazaCINEsunt - mondta

  hackerHi Cristian XD ..... vagyok egy hardcore hacker .... és azt szeretném, ha a Windows busesc XD Van egy ötletem? Hadd, hogy akkor telepítse újra, okos fiú ... mi, nagy dolog, hogy az egész lista, vagy inkább az összes programok, alkalmazások és fényképek, sőt a személyes adatokat a számítógépről és telepítse aranyos srác biztos, hogy XD

  Remek "HECAR" .... Kérjük, ne törje meg a számítógépünket ... .. így hívják mindazokat a 12-13 éves gyerekeket, akik megtanultak telepíteni egy Windows-t ... .hacker? :). :) WTF .... Milyen világban élünk ... D

 3. florin - mondta

  Én nagyon sokat jelent nekem, és látni a különbséget a kezdetektől nagyon köszönöm a bemutató Cristi!

 4. Stefan - mondta

  Szia, én is kipróbáltam a beállításokat, és nem sikerültek. Talán hiányzott valami. Ugyanaz a routerem van, mint a tiéd, de dinamikus ip-m van. A Hálózat> WAN> Speciális> jelölőnégyzetből jelölje be a „Használja a következő DNS-kiszolgálókat” elemet, az Elsődleges DNS: és Másodlagos DNS-nél: adja át a 208.67.222.222 és 208.67.220.220 ip-t? Tároltam és teszteltem egy általam blokkolt oldallal az OpenDNS-en, és hozzáférhetek hozzá ... 3 percnél tovább vártam. Mi a baj?

  • Stefan - mondta

   … Sikerült. Úgy tűnik, hogy a fenti beállítások működnek, de kétségeim vannak. Tudom, hogy egy felhasználót használtam, és továbbítottam az útválasztót az ip frissítésére a dns szerveren, de ebben az esetben hol használjam a felhasználót az útválasztón? A menüben az útválasztótól a "Dinamikus DNS" -ig a Szolgáltatóig: Nincs OpenDNS-em. Hogyan tudom megoldani a problémát? Nem szeretném telepíteni az OpenDNS szoftvert a számítógépemre. ip frissítés.

 5. FaqTak - mondta

  Tudomásul veszem, hogy Microsft amely DNS mint Nyit, igaz?

  • Abból, amit tudok, a Microsoft nem nyújt ilyen szolgáltatást. Más, még biztonságosabb DNS szolgáltatások által kínált Norton dns.norton.com / dnsweb / huConfigurePc.do és Comodo comodo.com / biztonságos-dns

 6. Costelina - mondta

  Hacker szerint:
  Július 9 2013 származó 21: 53

  Helló Cristian XD ..... vagyok egy hardcore hacker .... és azt szeretném, ha a Windows busesc XD Van egy ötletem? Hadd, hogy telepíthető újra, mint te nagyokos ... mi nagy dolog, hogy az egész lista, vagy inkább az összes programok, alkalmazások és fényképek, sőt a személyes adatokat a számítógépről és telepítse aranyos srác biztos, hogy XD

  légy kreatív, és
  tanítvány eléri a mester, de soha nem haladja meg a

 7. IronMaiden: Ne vedd sértésnek, de azt hiszem, te egy retardált gyerek.

  NUconteazaCINEsunt: Nagy "HECAR" .... kérlek ne törd a PC-k ..... így most a gyerekeket nevezzük 12-13 éve megtanulták, hogy telepítse a Windows .... hacker? .... WTF .... a világon :) élünk ...: D

  Mit tettél srácok, most, hogy már ideges.
  Mindnyájunkat kibaszik, én már kikapcsoltam a hálót, az áramot és a vizet a WC-ben ...
  Jön anonimosu fratieeeee, mosuleeeee. Gieeeee

 8. NUconteazaCINEsunt - mondta

  Cristian Cismaru: Mit srácok, most, hogy már ideges. Majd minden picsába már nettó jelenlegi és kölnivíz ..... Jön anonimosu fratieeeee, mosuleeeee. Gieeeee

  Szeretem meghalni ezt a megjegyzést ... .. szívből nevettem.
  És "be"

 9. NUconteazaCINEsunt - mondta

  NUconteazaCINEsunt: Szeretem ezt a megjegyzést ..... nevettem haldokló gyermekek. És hogy "a"

  És "bekapcsolt állapotban" már leválasztottam a PC-t, kikapcsoltam a táblagépet ... .. kikapcsoltam a TV-t ... .. de félek a mikrohullámú sütőtől, mivel a szegény maradt. XP-vel és nincs frissítése A hűtőszekrénynél van linuxom ... ..és a kazán oktatóanyagával hackintosh-t készítek, és biztonságban leszek 🙂
  PS: Elnézést kérek a kifejezésért, amelyet nem fejeztem be ... ... de véletlenül rákattintottam a "hozzászólás küldése" gombra ... .. mit tegyek figyelmetlenséggel, és az érintőképernyő megterhel ... ... :)

 10. ionutzzz - mondta

  Bai Ala irigység hacker :))) Miért szeretsz engem? 1 formula, ahol rajta? Ön hacker-nekem most? mációk fazék élelmiszer? Legyen alapján shorty =))

 11. sapunell - mondta

  INE főnök azt mondta ATAAAAT cristy!
  GY333 :))

 12. axelluny - mondta

  Én egy pár nappal ez DNS.Merge jól, hogy a sebesség, de valahogy ellenszenv legalább zi.Acestă helyzet még nem találkoztam eddig, a DNS Comodo.Sunt 's furcsa hacker A szolgáltatás itt, és ha én is adok ip meu.Sper nem lép a nem tudom, mi proxy, ha van, hogy a véna távoli az én közvetlen lépteit.

 13. Ratzoiu - mondta

  Én a Google DNS és go meg borotva, és ők könnyen megjegyezhető.

 14. Costelina - mondta

  baj gyorsan nem vicc
  ismert, és elismert tény, hogy a fiúk képzett
  , De miért rossz, és hamisan fenyegető
  mert nagyon nehéz, de ez több nemes, hogy jót neked
  az erőforrások, hogy kreatív
  egyébként hacker kellett mondani az oka a kilenc (és biztos vagyok benne,

 15. adrian - mondta

  hi Cristi

  f jó és hasznos az új bemutató, és azt kell, hogy kiegészítse a része számomra, hogy megoldja a problémát, ha tudsz!
  elfogadják és vélemények közösség!
  Szóval egy részét bérlők egyesület, és úgy döntöttünk, hogy felmászik a felügyeleti rendszer áll videokamerák és a lehetőséget 16 felügyelet a net honlapon!
  Ezeknek a helyzeteknek a problémája azzal az IP-vel kapcsolatos, amelynek statikusnak kell lennie. te most ... azt hiszem!
  Kijelentem, kérem, ha azt mutatják, hogy most már illik a mi esetünkben!
  Köszönöm.
  Jó szórakozást!

 16. Costelina - mondta

  adrianHi Cristi

  f jó és hasznos az új bemutató, és azt kell, hogy kiegészítse a része számomra, hogy megoldja a problémát, ha tudsz! elfogadják és vélemények közösség! Szóval egy részét bérlők egyesület, és úgy döntöttünk, hogy felmászik a felügyeleti rendszer áll videokamerák és a lehetőséget 16 felügyelet a net honlapon! Ezen situuatii probléma kapcsolódik a statikus IP, hogy rögzíteni kell .... Úgy értem ..... nem folyamatosan változik .... a megoldás az, hogy vesz egy előfizetést típusú javításában RDS statikus IP, vagy valami ilyesmi ajánlom most ... Azt hiszem! Kijelentem, kérem, ha azt mutatják, hogy most már illik a mi esetünkben! Köszönöm. Jó szórakozást!

  nincs tutorial ezen tetején látni a keresési mezőbe (oktató)
  csak írni mi érdekli, és megtalálja a bemutató az úgynevezett din dns park
  hajtjuk végre hosszú ideig

 17. Ionut - mondta

  Krisztus, mert jobb, ha hagyja az akkumulátort a laptop, miközben az csatlakoztatva van-e vagy sem?
  Gratulálunk tutorials!

  • a tápkábel közvetlenül az akkumulátorba kerül ... tehát ha kiveszi, elveszíti az áramot !!!
   Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében ajánlatos tiszteletben tartani a ciklusokat .... töltés / kisütés ... vagyis a laptopot ne csatlakoztassa az aljzathoz, amíg az akkumulátor nullához közelít: akkor töltse fel újra az áramot!

 18. adrian - mondta

  Costelina: No tutorial a top találkozunk a keresési mezőbe (oktató) csak írni mi érdekli, és rájössz, din dns bemutató úgynevezett hosszú akkor, ha

  köszönöm a tanácsot: Megkerestem a "dyn dns" szót, és találtam néhány olyan dolgot, amely szerintem nem kapcsolódik a problémámhoz: aldomainek, dinamikus ip,….
  Szeretném tudni, ahogy kezdetben megkérdeztem, hogy ez a bemutató megoldhatja-e a problémámat!… Részben vagy teljesen…
  vagyis ki képes megválaszolni a témát, és meg akarja mondani, hogy nem, vagy nem, vagy milyen módon, 2-3 szóval!
  számomra ez lesz a kiindulópont, és világos, hogy kezdem sorba venni a kapcsolódó oktatóanyagokat ...
  köszönöm!

  • vexer - mondta

   din dns írja alá ott, majd adja meg a felügyeleti rendszer konfigurációját, és tegye felhasználónevét és jelszavát dyndns.ar meg kell védeni az online dns és akkor megy, és láthatjuk a net supravegherea.merge csak IE vagy a Én csak egy kicsit, így tettem, és az ActiveX on.sper tenni!

 19. IronMaiden: Ne vedd sértésnek, de azt hiszem, te egy retardált gyerek.

  Azt hiszem, te is ... mert megsértetted az érzéseit ... még mindig van néhány gondoskodás és dasztia :)))))))

 20. Costelina: Hacker szerint: július 9 2013 a 21: 53

  Helló Cristian XD ..... vagyok egy hardcore hacker .... és azt szeretném, ha a Windows busesc XD Van egy ötletem? Hadd, hogy telepíthető újra, mint te nagyokos ... mi nagy dolog, hogy az egész lista, vagy inkább az összes programok, alkalmazások és fényképek, sőt a személyes adatokat a számítógépről és telepítse aranyos srác biztos, hogy XD

  kreatív és lehet kapni a mester tanítványa, de soha nem haladja meg a

  és ha tudsz? "Csak most a filmekben vagy rajzfilmeket :))))

 21. adrianHi Cristi

  f jó és hasznos az új bemutató, és azt kell, hogy kiegészítse a része számomra, hogy megoldja a problémát, ha tudsz! elfogadják és vélemények közösség! Szóval egy részét bérlők egyesület, és úgy döntöttünk, hogy felmászik a felügyeleti rendszer áll videokamerák és a lehetőséget 16 felügyelet a net honlapon! Ezen situuatii probléma kapcsolódik a statikus IP, hogy rögzíteni kell .... Úgy értem ..... nem folyamatosan változik .... a megoldás az, hogy vesz egy előfizetést típusú javításában RDS statikus IP, vagy valami ilyesmi ajánlom most ... Azt hiszem! Kijelentem, kérem, ha azt mutatják, hogy most már illik a mi esetünkben! Köszönöm. Jó szórakozást!

  Használhatja DynDNS szolgáltatást, amely nem kapcsolódik a Google DNS vagy Nyit.
  Van néhány útmutatók a témában.
  Az új D-Link a DDNS.
  Szolgáltatások igénybevétele, mint a DynDNS, akkor megteheti a domain név helyett IP, a frissítés automatikusan megtörténik a router, vagy az asztalon (egy ügyfél), ha az IP változik.

 22. Surfer - mondta

  Tudom, hogy az internetszolgáltató DNS-kiszolgálók gyorsabb internet, mint a Google vagy a Nyit nyilvános, vannak olyan programok, amelyek tesztelésére.

 23. FaqTak - mondta

  Én alapértelmezésben rooter második DNS. Ha cseréli a Nyit vannak?
  http://s13.postimg.org/py23xeg0n/Capture.jpg

 24. Stefan B - mondta

  Surfer: Tudom, hogy az internetszolgáltató DNS szerver gyorsabb internet, mint a Google vagy a Nyit nyilvános, vannak olyan programok, amelyek tesztelésére.

  Igazad van. Cmd-ben teszteltem, mielőtt a DNS-t megváltoztattam, a google.ro webhelyen pingeltem, és 14 milliszekundum volt az "átlag", és miután feltettem a DNS-t a Google-tól (8.8.8.8 ...), ez 18 ezredmásodperc. A következtetés az, hogy visszaváltok az RDS DNS-re, mert esetemben ez a leggyorsabb. A csúcspont az, hogy 2 milliszekundumig pingáltam a videotutorial.ro-val. Ez azoknak szól, akik azt mondják, hogy az oldalt nehéz betölteni.

 25. Theodore - mondta

  Cristi Hello!
  Követtem a tutorial 2 alkalommal, de nem tudtam megérteni a chestie.Daca nem telepíti a kliens opendns.com és dinamikus ip + router, a router tudja, hogyan, hogy a frissítéseket, amikor a változó ip? Azt is meg kell egy olyan területen (pl. oktatóanyagok DynDNS)? És ezen a területen, hogy a beállításokat a router?
  Köszönjük!

 26. madalin - mondta

  Helló Cristi! nagyon érdekes bemutató! Én két különböző DNS egyik ISP és az egyik szint 3 amerikai és a konfiguráció elég jól működik. mit a DNS Benchmark alkalmazás érhető el: https://www.grc.com/dns/benchmark.htm ? Azt akarom, hogy menjen el egy fejlettebb bemutató, ahogy mondta, a CNAME és más dolog kapcsolódó DNS és tárhely!

 27. IronMaiden - mondta

  eu: Azt hiszem, lafel ... Mert megbántani ... van ellát minden DAST))))))
  Egy másik írástudatlan

  • Bai Iron…. Beszélj hozzám :))))) .... Cica „Egy másik írástudatlan” mi ez a ... román? :))) maradj ott a román könyvednél, és hagyd a kommenteket a videó bemutatóban azok számára, akik rajonganak érte …. A román nyelvű „tanárok” száma, akiket most megtanult, menjen az EU-ba (az Európai Unióba, főleg neked), és napok óta új nyelv jelenik meg :))

 28. Szia, meg tudja mondani, ha cristi a tábla Gigabyte GA-M61PME processzor használatát S2 http://www.emag.ro/procesor-amd-athlon-ii-x2-250-dual-core-3000-mhz-socket-am3-box-adx250ocgmbox/pd/E0NW2BBBM/ A soket am3.

 29. Stefan B: Igazad van. Teszteltük a cmd, ping a google.roinainte foglalkozó Lia DNS változások és 14 ezredmásodperc "átlagos", és miután feltettem a Google DNS (8.8.8.8 ...), emelkedett 18 milliszekundum. A következtetés az, hogy megyek vissza RDS-képes DNS a leggyorsabb, az én esetemben. Vicces dolog, hogy ping 2 videotutorial.ro milliszekundum. Hogy azok, akik azt mondják, nehéz rakodási hely.

  Nem mindig nyilvános DNS a leggyorsabb, de ha úgy döntesz, hogy csinál egy tesztet egy hosszabb ideig látjuk, hogy nyilvános DNS komoly hardveres forrás állítása lesz a legkövetkezetesebb és ez az, ami a legfontosabb.
  Örülök, hogy észrevette, hogy mi ping.

 30. Calin - mondta

  Van egy kérdés cliknet router (nem hallani ilyen megjegyzéseket, hogy lassan megy olyan lassú megy Index rost nem tartózkodik a faluban nem tudom, mit szokott működni), és hogyan kell menteni DNS routeru táska cliknet mint Nem tudom pontosan? Ha a bemutató ezen vagy mondd el kérlek. s router WFI Desta új modell és a televízió révén ez minden, amim van.

 31. Doru - mondta

  Helló Cristian,
  Ha ezt a bemutató külső kamerák csatlakoztassa közvetlenül a TV / monitor használata nélkül a számítógép?
  Melyek a legjobb szobák tisztességes áron, és hogyan telepíteni őket a tévében.
  Csak jobb.

 32. Duallpannel - mondta

  A legjobb alkalmazás DNS DNS Jumper egy nagyon könnyen használható, hordozható alkalmazás lefordították román, közöttük IPV6

  http://www.sordum.org/7952/dns-jumper-v1-0-5/

 33. Marius - mondta

  hackerHi Cristian XD ..... készült egy gyermek .... és azt akarom, hogy hadd busesc a Windows XD Van egy ötletem? Hadd, hogy akkor telepítse újra, okos fiú ... Mi ez a nagy dolog, hogy az egész lista, vagy inkább az összes programok, alkalmazások és fényképek, sőt a személyes adatokat a számítógépről és telepítse aranyos srác biztos, hogy XD

  =))))))))))

 34. Ionuţ - mondta

  Cristi Hello!
  Szeretnék nagyon egy leírást, hogyan lehet kapni GeekBuying oldalon. Úgy hangzik, mint egy szuper jó oldalt, és számos, sok érdekes dolgot, és nagyon olcsó. Lehet, hogy még a másik (az EU-ban vagy azon kívül).
  Köszönöm.

 35. babér - mondta

  Helló Cristian,

  Nemrég telepítettem a Linux Mint 15-et, és mivel nem ismerem olyan jól .... Töröltem a Win XP-t (nem tudtam telepíteni az EasyBCD-t), majd törölni akartam a Linuxot, de nem tudom, hogyan lehetne megszabadulni a GRUB-tól hogy újra tudom telepíteni a Windows rendszert. Mi a fenét csináltam itt, amit már nem ismerek ??? Lehet, hogy tudsz segíteni nekem (most Linux alatt vagyok, de nem látom az oktatóanyagokat) a linux megfelelő törlésében és az XP újratelepítésében. Így eszi meg. Nekem személy szerint tetszik, amit a kicsikkel csinálok, hogy megőrjítettek a játékokkal, és hogy a PC mennyire nem olyan új, visszatérek az XP-hez.
  Köszönet és várja a választ tőled.
  Üdvözlettel,
  babér

 36. adrian - mondta

  IonuţHi Cristi! Szeretnék nagyon egy leírást, hogyan lehet kapni GeekBuying oldalon. Úgy hangzik, mint egy szuper jó oldalt, és számos, sok érdekes dolgot, és nagyon olcsó. Lehet, hogy még a másik (az EU-ban vagy azon kívül). Köszönöm.

  látom, hogy off-topic!
  az Ön kérésének, meg kell, hogy a számla, válasszon egy fizetési (VISA vagy PayPal) közül lehet választani áruk mennyisége, hogy fogadja el a feltételeket, nekik a szállítási címet, és nem fogad el fizetséget!
  ez olyan egyszerű, hogy nincs szükséged oktatóanyagokra ... ..

 37. elena - mondta

  Helló. Segítségre van szükségem - nemrégiben az OpenDNS-t használtam, és most még azt sem engedi, hogy belépjek a Facebookba vagy a Gmailbe. Nem emlékszem, hogy ezeket a webhelyeket a "feketelistára" tettem volna, és nem tehetek róla. Semmi sem. Szeretném eltávolítani az OpenDNS-t, de nem találom sehol, vagyis tudom, hogy ez önmagában nem program, és nem tudom, hogyan tudnék megszabadulni tőle, vagy hogy törölhetném a Gmailt és más webhelyeket a "feketelistáról" ártalmatlan. Ha valaki tud nekem segíteni a régi lépések tippjeivel, hálás lennék. Van egy netem a UPC-től, kábelen.

 38. Dan Laza - mondta

  Jó munkát, srácok, köszönöm a sok, amit sokat tanultam voi.Eu wifi TP-LINK router, hogy működik a 600 n3600 wdr1 rendkívül bine.Internetul évben is az én RDS.intrebarea hogyan lehetne korlátozni ptr oldalakon. Felnőttek router közvetlenül (ne kelljen ásni minden programban minden gadget internet elérése után fiumiu.Pe PC és laptop telepítettem ajutor.PS Windows7.Multumesc szépen a megértést, és bevezettük IP a router beállításait DNS A számlanyitás hatás nélkül bár én nekik.

 39. Adrian - mondta

  DNS és DHCP kell tenni? Van egy TP Link WRT740N legújabb firmware-t, de a beállításokat a DNS-címek jelennek meg a DHCP WAN (speciális beállítások). Bárhol tenném nincs pontos szűrési lehetőségek, hogy én adtam nekik, amit én flushuit bennük. Mi a probléma?

 40. Robert Constantin - mondta

  Szia, használom a Quad9 DNS-t és nagyon jól működik. Ezt a DNS-t használom bizonyos internetes szolgáltatók által blokkolt webhelyek eléréséhez, és természetesen a biztonságért is

 41. Ganea MIhai - mondta

  Helló, mondd meg nekem, hogy van a videó elején megnyitott Windows mappában a fül

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.