Gyermekek Browser (egyfajta szülői felügyelet) - oktatóvideó

Ha meg szeretné tudni, hogy a baba biztonságban, ha a számítógép lenne jobb, ha nem ad neki teljes és nézte.

Amikor a gyermek online (kapcsolódó internet) jó lenne, hogy egy speciális böngésző szülői felügyelet modul nem hagyja, hogy gyermekek, hogy egy kétes surfing poziciók, hogy káros lehet neki, és számítógép vagy a fájlokat.

Ha nyitva böngészője nem lehet zárni csak egy billentyűkombináció, ami nem hiszem, demneavoastra gyerek (hinni).

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Lacra - mondta

  Thanks ptr ez a bemutató, gyermekem boldog és nyugodtabb vagyok, tudja, hogy nem mehet be a net olyan területeken, nem elégedett kivételes copii.Va ptr boldog ünnepek és szeretve lenni.

 2. chris - mondta

  Bárcsak Zac Browser rakodótér. 18 év, amíg a ...
  hogy kimaradt videotutorialul

 3. boby_admin - mondta

  Egy kicsit nyíltabban semmit sem tudnak

 4. NIKOL - mondta

  Szenzációs! 4 unokám, aki, a szuper boldog! Mindent, amire szüksége van, JÁTÉKOK dalok .... NEM Fatz leválás lenne COMPUTERULUI.MULTUMIM .... és nincs magyarázat PT BELEÉRTVE Muma TUTORIAL PT és tippek ...

 5. Adrian - mondta

  Nagyon jó, ha látod, hogy az emberek és köszönöm, mennyire örülök! Furcsa érzés, és szép időben! És köszönjük NIKOL várják magát más útmutatók és javaslatok nem!

 6. PNP76 - mondta

  Köszönöm szépen .... így, amikor néztem a bemutató szuper jó ... és kell egy nagy szív, hogy ezt ingyen ... Remélem, ez a dolog nem változik ... és, hogy egészséges ... adathalászat.
  Gratulálok ismét srácok!

 7. PNP76 - mondta

  Azt akartam mondani, hogy ez a fajta böngészőt ... keres, amikor néztem a bemutató az adathalász bemutató ... várom, és valamivel magasabb a gyermekek számára.

 8. Adrian - mondta

  @PNP76: van bemutató és a böngészők az idősebbek, írja fel a keresést oldalunkon olyan jó: Firefox vagy Internet Explorer vagy Opera ... mi 7 bemutató mindegyik böngészőben külön, hogy írjon adja meg a keresésre, hogy megtalálják a bemutató, vagy menjen Playlist részt, és megkapod a "kereső" All útmutatók ezen az oldalon ..

 9. Niku - mondta

  szuper jó szuper jó tutorial.santeti

 10. Niku - mondta

  A lányom szuper boldog zac browser.va köszönhetően

 11. aeroszol - mondta

  Szuper jó!

 12. crs1993 - mondta

  ÜDVÖZLET

 13. Nikol - mondta

  Jó tudni, hogy miután majdnem 1 éve Nikol még nem fáradt fekvő böngésző is izgatott, mint az első zi.Il kifejezetten ajánlja, hogy az összes barátja, hogy szavazzanak, és a szavazásra csak nem tudom cum.multumim ismét

  • Adrian - mondta

   Nikol: Jó tudni, hogy miután majdnem 1 éve Nikol még nem fáradt fekvő böngésző is izgatott, mint az első zi.Il kifejezetten ajánlja, hogy az összes barátja, hogy szavazzanak, és a szavazásra csak nem tudom, hogyan. Köszönöm még egyszer

   Rá, hogy a Nikol ha akar szavazni a bemutató csak kattintson a csillagok fölött címmel nézte a tutorial. Ha rákattint a csillagocska már 5 Nikol bemutató biztosítja a maximális számú szavazatot. Látom, Nikol már szavazott a megjegyzés Nikol írja: "Nikolic ez a bemutató *****", ami azt jelenti, hogy ez a bemutató maximális száma csillagok. Annyi köze van, ha azt akarja, hogy Nikol szavazásra.

 14. geolino - mondta

  22ror várunk! Van egy kérdés, hogyan, hogy hívja vissza a böngésző, amíg a 6 13 évben?

 15. A legjobb az egészben ez a böngésző a gyermekek és vártam az, amit ígért az idősebb gyermekek számára. Köszönjük!

 16. DOBRYK ^ - mondta

  Szia Nekem van egy probléma Zac Browser .. (azt mondják, a talált vírusok Avast antivírus és törölje ..) Nem tudom, mit tegyek próbáltam, hogy a víruskereső beállításokat, de semmi sem szar antivirusu!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.