Böngésző gyerekeknek (egyfajta szülői felügyelet) - video bemutató

Ha meg szeretné tudni, hogy a baba biztonságban, ha a számítógép lenne jobb, ha nem ad neki teljes és nézte.

Amikor a gyermek online (kapcsolódó internet) jó lenne, hogy egy speciális böngésző szülői felügyelet modul nem hagyja, hogy gyermekek, hogy egy kétes surfing poziciók, hogy káros lehet neki, és számítógép vagy a fájlokat.

Ha nyitva böngészője nem lehet zárni csak egy billentyűkombináció, ami nem hiszem, demneavoastra gyerek (hinni).

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Lacra - mondta

  Thanks ptr ez a bemutató, gyermekem boldog és nyugodtabb vagyok, tudja, hogy nem mehet be a net olyan területeken, nem elégedett kivételes copii.Va ptr boldog ünnepek és szeretve lenni.

 2. chris - mondta

  Azt akarom, hogy az ő verziója böngészőben feküdjön. 18 évesnél fiatalabbak
  hogy kimaradt videotutorialul

 3. boby_admin - mondta

  Egy kicsit nyíltabban semmit sem tudnak

 4. NIKOL - mondta

  ÉRZÉKEK !!!! NAGYANYAM, KI 4 ÉVES, SZUPER BOLDOG !!! MINDEN SZÜKSÉG, JÁTÉK, DAL ... ÉS TIPPEK…

 5. Adrian - mondta

  Nagyon jó, ha látod, hogy az emberek és köszönöm, mennyire örülök! Furcsa érzés, és szép időben! És köszönjük NIKOL várják magát más útmutatók és javaslatok nem!

 6. PNP76 - mondta

  Nagyon szépen köszönjük…. Valami ilyesmit kerestem, amikor az oktatóanyagot néztem rólad, hogy nagyon jó vagy ... és nagy szívvel kell rendelkezned ahhoz, hogy ezt ingyen végezhesd ... remélem, hogy ez soha nem változik ... és te egészséges vagy ... adathalász.
  Gratulálok ismét srácok!

 7. PNP76 - mondta

  Arra gondoltam, hogy ez a fajta böngésző ... kerestem, amikor megnéztem az adathalász oktatóanyagát ... várom az idősebb gyermekek számára készült oktatóanyagot.

 8. Adrian - mondta

  @PNP76: Van egy bemutatónk a felnőtteknek szóló böngészőkről is, írjon a keresés tetejére az oldalunk jobb oldalán: Firefox vagy Internet Explorer 7 vagy Opera ... van egy bemutatónk minden böngészőhöz, írjon a keresési operát adja meg, és megtalálja az oktatóanyagot, vagy menjen a Lejátszási lista részben, és a "keresőben" megtalálhatja az összes oktatóanyagot ezen a webhelyen.

 9. Niku - mondta

  szuper jó szuper jó tutorial.santeti

 10. Niku - mondta

  A lányom szuper boldog zac browser.va köszönhetően

 11. aeroszol - mondta

  Szuper jó!

 12. crs1993 - mondta

  HELLÓ 🙂! Ez a böngésző nagyszerű =)) Egy szomszédhoz tettem, de ne aggódj, hogy a lányának sikerült kiszabadulnia belőle ... Sokkal jobban szereti a mozillát =))

 13. Nikol - mondta

  Jó tudni, hogy miután majdnem 1 éve Nikol még nem fáradt fekvő böngésző is izgatott, mint az első zi.Il kifejezetten ajánlja, hogy az összes barátja, hogy szavazzanak, és a szavazásra csak nem tudom cum.multumim ismét

  • Adrian - mondta

   Nikol: Jó tudni, hogy miután majdnem 1 éve Nikol még nem fáradt fekvő böngésző is izgatott, mint az első zi.Il kifejezetten ajánlja, hogy az összes barátja, hogy szavazzanak, és a szavazásra csak nem tudom, hogyan. Köszönöm még egyszer  

   Mondd meg Nikolának, hogy ha egy oktatóprogramra akar szavazni, akkor csak a csillagokra kell kattintania a bemutató címe felett. Az 5. csillagos nikolra kattintva az oktatóprogram a legtöbb szavazatot kapja. Úgy látom, hogy a nikol már szavazott, a nikol megjegyzése alatt a következőket mondja: "a nikol adta ezt az oktatóanyagot *****", ami azt jelenti, hogy Ön a maximális csillagok számát adta meg ennek az oktatóanyagnak. Körülbelül ennyit kell tennie Nikolnak, ha szavazni akar.

 14. geolino - mondta

  22ror várunk! Van egy kérdés, hogyan, hogy hívja vissza a böngésző, amíg a 6 13 évben?

 15. A legjobb az egészben ez a böngésző a gyermekek és vártam az, amit ígért az idősebb gyermekek számára. Köszönjük!

 16. DOBRYK ^ - mondta

  Szia Nekem van egy probléma Zac Browser .. (azt mondják, a talált vírusok Avast antivírus és törölje ..) Nem tudom, mit tegyek próbáltam, hogy a víruskereső beállításokat, de semmi sem szar antivirusu!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.