Modemes internet-hozzáférés egy Nokia telefon Symbian - HD videó bemutató

Modemes internet-hozzáférés egy Nokia telefon Symbian - HD videó bemutató
3.9 (16) 78.75%

Ebben a videó bemutatóban debütált Luciban, aki szintén a számítógépünkhöz hasonló rajongó, a Luci újabb szenvedélye, vagyis az okos telefonok vagy az okos telefonok, amelyeknek mindenféle funkciója és érdekes lehetõségek, és néhány pillanat alatt akár sikeresen is helyettesítheti a számítógépet (e-mail, böngészõ, pdf, szöveg, blog).

Luci következő bemutató lesz egy módszert csatlakozik az internet segítségével a mobiltelefon márka a Nokia N sorozat, amely a Symbian OS (a Linux mobil) kapcsolat lesz egy kártyás (hívókártya) a Orange nem szükséges előfizetés, hogy.

Sokan a számítógép vagy laptop, és gyakran nem rövid vagy hosszú távon internetes szolgáltatások, vagy egyszerűen csak abba netul.

Most már tudjuk befejezni ezt a hiányosságot használja a kapcsolat a telefon és a számítógép, ahol a telefon működik, mint egy modem. Találunk ebben videotutorial, amire szükségünk van, és hogyan lehet sikeresen csatlakozni az internethez.

Ha bármilyen kérdése van a bemutató videót a mobiltelefon kérjük ezeket kezelni most Luci, aki gondoskodik az ebben a szegmensben.

De ahhoz, hogy abbahagyja a beszélgetést, és kövesse őt Luci első bemutató videó készült videotutorial.ro, amit én személy szerint tetszett nagyon, azt hiszem, akkor, mint te is, és látom, hogy nagyon hasznos.

Lucian bazsalikom


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokComments

 1. Adrian - mondta

  Barát egy kis tanácsot, ha lehet, valahogy rezolvo sunetu ala, hogy más beállítások és kap magának egy mikrofont jobb, mint a hangos hangok a rossz, és te és a mély hang! És próbáld meg nem, hogy olvassa el a lapot, hogy jelentenie kell a tutorial! Ismeretes, hogy az érzés! Légy önmagad, próbálja meg, hogy természetes, tanulni "leckét" a derost, alkalmi, nyugodt ...

 2. Nicu - mondta

  Meg kell tanulni, de Luci jó kezdet

 3. Adrian - mondta

  @Nicu: Jót, és tartózkodnak az ilyen megjegyzéseket a jövőben! Amikor a kommentátorok mondani valamit, és kap érveket mond és miért, és mi nem tetszik! ne dobd szavakat rossz!

 4. LucianGL - mondta

  Hidd el én megpróbáltam, amit recomanzi.Am következtetésre jutott, hogy jobb, hogy a szöveget, hogy van értelme számomra nem hosszabbít videotutorialului.Am nézte, mert sok mindent kell tenni egy bizonyos sorrendben, és a kezdő elveszti türelmét, meglehetősen gyorsan. Személy szerint úgy gondolom, amit akartam én reusit.Legat mikrofont a jövőben ez lesz tartani egy kicsit tovább.
  Ez egy jó kezdet lesz jobb
  Köszönjük, hogy Ön nézte ezt videotutorial
  Fogom bemutatni a jövőben "cucc" Nagyon érdekes, hogy valószínűleg nem hallotta, vagy nem tudom, hogy lehetséges lenne

 5. LucianGL - mondta

  Adrian ok, tudom, hogy a problémát.
  Nicu, hogy érted? Valami baj én videotutorial!?

 6. @Adrian:
  Mindenki ideges az első, és a mikrofon nem a legjobb, de minden rendben lesz beállítani az idő múlásával.
  Mi az első, hogy néhány oktató a pocsék minőségű a hang csatorna Luci a bemutató parfüm mellett az.
  Ez az első alkalom, hogy gondolom, hogy ez jó.
  Gratulálok.

 7. LucianGL - mondta

  Köszönet Cristi

 8. Gratulálok én mrd csapat nő
  PS legyünk komoly baloldali kritika helyett indul ösztönzik az ember azt mondani, hogy olvas papíron vagy mi nem mindenki érzelmek, mindenki tudja, hogy inseputul kemény ember strafuie tanít nekünk valamit ingyen (ritkán)
  Gratulálok és várakozás oktatóanyagok szerencse egy este / nap kellemes

 9. Cosmin - mondta

  Hagyja a fiú csak arra törekedett, hogy mutassa meg valami érdekeset!
  Cristi jobb érzelmeit az első, de a világot jött egy beállításához. Valójában ez egy srác kicsit homályos, de egyébként a hang rendben van! Gratulálunk tutorial! Kezdetnek ez rendben van!

 10. George Iordache - mondta

  Mr. Cristi,
  Cooptation ezek a fiatalok a csapat zseniális. Nagyra értékeljük, és gratulálok még egyszer az ötlet. Az emberek nagyon intelligens, bizonyíték a két fiatal ösztönözni kell. Hagyjuk félre a kínos rejlő bármilyen elején. Ami számít, az a típus tutorials.
  Lucian, Alex, bátorság, apa.

 11. Ionutz - mondta

  Milyen programot használ az asztali felvétel ???

 12. Bravo május Lucian, le a kalappal!
  & Za` lépést tartani a jó munka!

 13. Adrian - mondta

  @Ionutz: Használhatja sok szoftver befogás! CamStudio amely ingyenes, Camtasia, Sinagua ez utóbbi 2 a pénz!

 14. CORLEONE - mondta

  Elég jól sikerült nagyon jól a kezdők !! Amit kérem vigyázni Luci a jövő hang Őszintén mondom, hogy ő megérti „a fájl fog kinézni Iike ez” nem írható szöveg papíron, de vigyázz, kiejtés, mondhatni descxarcat lesz fájl ebben a formában, nem hiszem, a zavart, van egy kérdés: ha minden, amit tudni szenvedélyes mobil szoftver kém szoftver ARM ?? ??

 15. Ionut - mondta

  őszintén ... Tetszett ... csináltam egy N72 dolgot többször is, de nem tudja, hogyan kell beállítani browswerul a narancssárga ... így én már nem fogyasztanak hitel ... szeretem .. Sok szerencsét a videotutorialele continuare.ionutz_contract7

 16. Adrian - mondta

  @LucianGL: Üdvözöljük az Ön VIDEOTUTORIAL.RO csapat! Tudd, hogy büszke vagyok rád, hogy miért? Az, hogy én még mindig a Galati! Sok szerencsét!

 17. ulariu - mondta

  nagy bemutató, és megpróbáltam egy nokia adatkábel 6300 és obtiunea narancs wap korlátlan és nagyszerű megyek 12kb sebesség / sec.Sunteti <> ....

 18. gyony - mondta

  Tetszett a Luci .... könnyű ... nyugodt ... nagyon jó munkát végzett, gratulálok!

 19. LucianGL - mondta

  Corleone ismeri a szoftver, nem az egyetlen, de egyike azoknak a kevésbé hozzáférhető szoftverek, például a klónozás SIM kártya, teljes ellenőrzést minden Nokia telefonon semmit nem szükséges telepíteni benne (itt nem tetszik a Nokia nem ismerte a különbséget I-phone felismerni, hogy itt van ez a titkosszolgálat végre minden telefon). Nem fogom bemutatni, így ez illegális.
  Azt kell mondanom, hogy én egy kicsit szerencsétlen, tegnap futottam internet a PC, és miután néhány tesztet kiderült, hogy a hálózati kártya égett ma már, hogy az én alta.Pot még mindig nagyon könnyű eljutni az oldalt telefon.
  A következő bemutató lesz bemutató ingyenes konverter SUPER, így hívják el.Totodata megmutatja, hogyan lehet használni a telefont, mint egy távirányító a teljes PC vagy laptop (PC tehet semmit mellett közvetlenül indul a telefon). Megmutatom, hogyan lehet használni a telefont, mint egy webkamera, elképeszt engem, hogy én is a jó képminőség, és természetesen ingyenes, ellentétben sok webkamerák, hogy többe kerül, és egy szörnyű minőség. Biztos vagyok benne, tetszeni fog, és igazán használni ezt az információt

 20. sük - mondta

  nagyon jó tutorial, tényleg nagyon jó, talán majd egy bemutató a Camtasia és k van, de nem tudom, hogyan tudom beállítani azt, mármint k lőni a képernyőn, de semmi sem jelenik meg filmezés olyan dak vagy videót, azt az összes fekete,,,, tud valaki segíteni .. Köszönöm

 21. LucianGL - mondta

  Doni a hivatalos oldalon video oktatóanyagokat angol használatával kapcsolatban Camtasia szoftver és 5 6.
  És bb vaku hát nagyon jó, és tetszett a komplex

 22. sük - mondta

  Kösz Luciani p most az egyik nézni ott, jó szerencsét, és a fiúk egy nagyon jó munkát minden

 23. ulariu - mondta

  Sall Ki tud nekem segíteni, hogy a Yahoo Messenger proxy beállítások nem működnek a dial-up internet a telefon nem conecteza ....

 24. Adrian - mondta

  @ulariu: Nyisd ki a rendetlenség, majd a lista conection clicl Messenger beállítások használata proxy tick, tick engedélyezése HTTP proxy szerver nevét, hogy ezt ip: szerver portot és csirke 62.217.247.252 8799 Aply majd az OK gombra sikerhez!

 25. Andrew - mondta

  Szuper kemény ebben a szakaszban .... Nem is tudtam, hogy vannak olyan ... hogy a telefont modemként egy zseniális ötlet ... különösen akkor narancs és elfogadható sebességgel. Nagyon jó. Csak így tovább a jó Luci.

 26. badaboum - mondta

  miért crtical fiú? nem jó munkát!!

 27. LucianGL - mondta

  Ulariu, lehetséges, hogy néhány változata a Yahoo mesenger nem tud csatlakozni a meghatalmazott útján narancssárga wap
  Ajánlom ezt a verziót: http://www.sharemobile.ro/file.php?id=184509 Ezt tesztelte nekem, és működik a Windows XP, narancssárga wap

 28. LucianGl
  kérjük, ha tudod, hogy egy szoftvert, amelynek segítségével irányítani egy másik telefonra Bluetooth-telefon, hogy képes törölni fájlokat az áldozat, hogy hívja tudva Próbáltam néhány szoftvert, de nem jó, ha megpróbál csatlakozni egy másik telefon megkérdezte tőle, ha azt akarja, hogy kapcsolatban min Én nem akarom, hogy szeretnék valami hasonló Undercover ismerete nélkül az áldozat
  ha tudod, hogy az ilyen szoftverek (nem akarok bántani senkit, csak törölni manelel Különböző manele osztály, amely nem támogatja őket) Én 6120 classic Nokia TR e-mailt nekem, ha van idő [Email protected] ms sikeres

 29. Adrian - mondta

  @MCD: Nincs olyan dolog, szép álom! egyébként az oldal nem kap választ, és akkor is, ha volt egy ilyen dolog, én nem mondom, hogy nem mondtam, nem csapkod, repedés ha egyszer megérted, és nem célja, hogy lopni, hogyan kell megtörni, hogyan lopni, hogy a horog net, és így tovább, ha meg akarja csinálni az illegális dolgokat elfoglalt a saját! Nem tanítani, hogy az! Azt akarod, hogy törölni manelele szar ... honnan tudom, hogy ez nem mentség, mint a tiéd, a "viaszosvászon" alatt megbúvó igazi szándékait? Ne kérdezd, hack és a crack nem fog tanítani senki ezen az oldalon, hogy az!

 30. Adrian
  igen, mit gondolsz az osztályban Becali arcát, és tudom, hogy át hitel, vagy sem vagyok az osztályban néhány szalámi és cocalari hallgatni csak bobi nagy vagy hogyan hívják, hogy tudják, hogyan kell hallgatni, hogy az dicsérni minden, amit tudok. Nem akarom, mint keresd egyébként így talán menni fog megérteni, hogy mit jelent, de azt kérte, hogy adjon nekem e-mailben, ha tudod, hogy nem azt mondom, itt az oldalon, vagy bemutató erre jogellenes megérteni, hogy jó éjszakát
  PS LuciGL ms nem feledkezhetünk meg

 31. ulariu - mondta

  Thanks Adrian segítséget igen sajnos próbáltam nem akarja csatlakoztatni nem tudom, mi lehet,,, ..?

 32. ulariu - mondta

  Köszönöm szépen most menj, mutumesssssccccc egy kellemes estét ....

 33. marius512 - mondta

  Luci, vársz valami vreme.Bine jön. Míg néhány oktató a VoIP?

 34. Adrian - mondta

  @LucianGL: Van egy kérdésem, van egy app nevű MyPhoneExplorer és állítólag dolgozni bármilyen telefonról ... mind szép és jó, de nem tudom telepíteni látja a telefonom, van egy SonyEricson K510i, valami ötlete, miért? Én mondom, nem telefon CD-t? in telepítésével valamit SonyEricson? és ha igen, miért? Ahogy softu hívják? Köszi előre is választ!

 35. beb3_mykk - mondta

  Azt mondom, rendben van, hogy jó ;)

 36. luciangl - mondta

  MCD csak, amit akarsz, valami hasonló anti Nokia. Én csak próbáltam N70 és elment csatlakozni anélkül, hogy tudnánk csak néhány modell a Sony Ericsson.

  marius512 VoIP telefonok Symbian és általában csak megy keresztül internet kapcsolat, vagy wi-fi (amely fejlett köre), és a telefon támogatja ezt a szolgáltatást. Javasoljuk egy oldal elég régi ezen a területen: http://www.fring.com

  Adrian a legnagyobb mobil alkalmazás piac által a Nokia Symbian vagy Java, ezért azt ajánlom, hanem a Nokia Sony Ericsson, ha többet szeretne, mint néhány telefon.Sony Ericsson telefonok keresztül lehet csatlakoztatni adatkábellel a PC vagy laptop, próbálja jobban Bluetooth vagy infravörös kapcsolaton keresztül. Vásárlás márka Belkin Bluetooth adapter (költség kb £ 70 de minden pénzt megér), és akkor a kapcsolatok között telefonkészülékek és a PC vagy a laptop

 37. Lucian még mindig nem adja a nevét? Sajnálom, ha erősen

 38. marius512 - mondta

  Köszönöm a választ Luci.Te kérjük ajánlja, hogy mi SIP szolgáltatók kompatibilis "Fringe", és világosítsa meg, hogyan tudom hívni őt a nővérem olcsóbb, mi van az olasz, és csak telefon. mobil.Ce szoftver van szükségem, és mit kellett volna ea.Cred hogy törődik többet asta.Daca tud empirikusan magyarázni nekem. ([Email protected])

 39. LucianGL - mondta

  MCD - google keresés "mobil bluetooth hack"

  marius512 - Adtam egy kis választ a fenti, szinte az összes mobilszolgáltató internetes szolgáltatás, amely különböző árak némileg jó minőségű, teljesen ingyenes, de ha szükség van a Wi-Fi kapcsolat, vagy ha van egy számítógép Használhatja az internet kapcsolat a különböző módon.

  ne ragaszkodnak ezekről a témákról, azt hiszem, én adtam elég részletes

  Jó hírem van, ma meg a számítógépet, és készülj fel velünk videotutoriale.Am volt néhány probléma, de nem kell megismételni remediate.Sper

 40. Alex. - mondta

  Nagyon jó oktató, különösen a kezdő.
  Nekem van egy nagy sebességű UMTS telefon brionvega7010 Tim.Acum van kódolva narancssárga pre pay. (Nem lopott, szerződés, garancia ...), telepítő CD, és nem tudom elérni internetul.Poate valaki adjon nekem egy megoldás? Köszönjük!

 41. daniel - mondta

  JÓ INCERSA kérni segítő, de tudod mit I.
  Amikor ÁTSZERKESZTETT számítógép technikus Mia azt mondta, hogy ha kapok az aljára BAR CA, "Automatikus frissítések", hogy hagyja, mert nem ADR IL Bag SEAMA.FIINCA adta ki.
  És azt vettem észre, hogy én nem látok semmilyen VIDEÓHORD.BEÁLL PLEER CLASIC.IMI mindig ad ERRROR.AM követte, és van, hogy az Automatikus frissítések, hogy láttam, hogy be van zárva, mint mondta, ezek MIA TEHNICEAN.EU NEM értik, mit tegyek
  Kérem, segítsen.
  KÖSZÖNÖM
  Várja meg, amíg a válaszra

 42. Adrian - mondta

  @daniel: Ne essen kétségbe! Media Player Classic kedves meghaladta GOMPLayer játékos ... Azt javasoljuk, hogy kezdje kodekeket érkező, KMPlayer is jön a beépített codec, vagy VLC hanem szüksége van egy codec csomagot, van itt helyben tutorial arról 2 a Ezen videoplayere, írás akár keresni a jogot, hogy a GOM Player vagy BS Player és megtalálni tutorials!

 43. LucianGL - mondta

  Daniel, ha azt szeretné, hogy a problémák, és tegye a helyére a számítógép, mondd el.
  Én történetesen csinálni dolgokat, mint, hogy szükség van az Internet, és a mikrofon is jól működik, hogy azt mondjam, hogy pontosan mit akar

 44. Stefan - mondta

  Salut.Cristi egy leptop melyet telepített Vista rá tettem xp, de most már nem ismeri draiverele hogyan javasoljuk, hogy ezt így tudom használni XP? Nem hozott semmilyen hangkártya vagy bármi jöttem, hogy írjak neked a szomszéd, köszönöm!

 45. Adrian - mondta

  @Stefan: Ön ismeri őket, hogy azok a járművezetők a Vista, Írd a Search jobb felső sarokban, és nyomd meg az Entert: "Hogyan kell telepíteni a Windows XP egy konfiguráció AHCI vagy RAID tömb - HD video tutorial" Nézd meg közelről a bemutató, akkor megoldani!

 46. Stefan - mondta

  Adrian köszönöm a tanácsot, és jöjjön vissza egy kérdés, ha tudom, hogy CD-t, hogy a testre csak az én leptop vagy ablakok, hogy telepíteni egy másik leptop, amely az unokatestvérem? Megemlíteni, hogy a pc a most írásban Corleone, m konzultáltam vele, és megoldja ezt a problémát, nézd meg a filmet, ha van, hogy legyen szíves nekem raspunzi.PA.

 47. Adrian - mondta

  @Stefan: Hát hogy egy logikus ember ... mert fel, hogy a vezetők a kártyát a laptop mit gondol megy minden laptop? Természetesen nem ... ő csinál és a Windows ugyanúgy néz ki ... ii alaplap meghajtók letöltése, és azokat is a windows ...

 48. LucianGL - mondta

  telepítés lehet, hogy a munka minden számítógépen, ha a helyedben lennék

 49. hajsütés - mondta

  testvére ba mia nem tetszik, hogy hogyan részletesen kifejtjük román expica

 50. Adrian - mondta

  @hajsütés: A férfi a "expicat" románul is igen, ha "nem érti azt a nyelvet Románia jó" része 2 nincs pause gomb "gomb nevezte a" "Mia", hogy írjon nekem ... tanulni román és "megérteni és" bemutató ... szóval mit nem érti a bemutató?

 51. LucianGL - mondta

  Ha elég óvatos, hogy olvassa el a címet, és kövesse a bemutató hang nélkül, és még mindig érti

 52. Andrew - mondta

  Lucian próbált csatlakoztatni a telefont (Nokia E50) Bluetooth-on keresztül, hogy a Nokia PC Suite, de azt mondják, hogy "Nem sikerült hitelesíteni a telefon". Milyen okból?

 53. SITARU - mondta

  ms több fényt .. Már nagyon hasznos: *

 54. hi ragyog ..... mondani kérlek én nem DC go rendetlenség ..... Pontosan azt tettem, ahogy mondta u ..... google megyek .... de nem szórakozz ..... kérlek, borotvált ... ! aaaaa ..... és nem egy jó dolog .... Tineo ft így tovább!

 55. LucianGL - mondta

  Andrew lehet sok oka
  -1 telefon nem látható
  -2 telefon bluetooth nyitott
  -3 másik telefonra Bluetooth-kapcsolat
  -4 Nokia PC Suite nem frissül a legújabb verzióra
  -4 a bluetooth adapter jó minőségű, és hogy a hibák
  és valószínűleg sok más, hogy nem jöhetnek szóba

  kos ha érted a Yahoo Messenger látni, hogy mi tesz egy linket, ahol lehet letölteni korlátlan wap verzió, ami végigmegy a narancs, csak maradjon ip és port a proxy, és menj narancssárga

 56. Andrew - mondta

  @LucianGLAha Kösz a tanácsot. Első 4 valószínűleg meg lehet így ez a bluetooth adapter.

 57. ms ragyog ...... de még mindig nem működik .... tudok ... de ez Nik vele .... azt mutatják, hogy az online másik comp ... de ha azt szeretnénk, hogy írjon valamit, hogy a személyes lista .... az ember nem jelenik nik ... . válaszolni nekem kérlek! ms

 58. LucianGL - mondta

  kos a legjobb, hogy a bemutató, így fogok válaszolni minden kérdésre, a témához kapcsolódó

 59. Luci ok ... várom .... Remélem, hogy lesz hamarosan ....! Ms mindent!

 60. nutzu - mondta

  hi ragyog ..... Én is ugyanaz a probléma, és én ... mint kos, míg tutorialu! ast válasz .... köszönjük egész csapatnak, amit teszel értünk ... és további jó munkát!

 61. LucianGL - mondta

  Csináltam egy tutorial, hogyan kell használni a Yahoo Messenger és a narancssárga wap mind a számítógép és a telefon közvetlenül a telefon böngészőjébe

 62. dragos - mondta

  Sall creysty nai cunva egy tutorial ms TeamViewer, mint ahogy szüksége van egy barátra ok ...........

 63. @dragos:
  Van valami hasonló, és még jobb.
  Ez egy szűk vnc
  https://www.videotutorial.ro/?p=981
  és egy másik a LogMeIn
  https://www.videotutorial.ro/?p=757

 64. Adrian - mondta

  @dragos: Körülbelül TeamViewer nem oktató, de a helyzet a többi 2 programok, nem ugyanaz a dolog, és meg ... Írj keresni jobb felső és LogMeIn egy tightvnc.Succes!

 65. dragos - mondta

  ms sokkal hasznosabb, hogy mind a MIAT

 66. Dumitru B - mondta

  a href = "" title = narancs wap ""
  Köszönöm uraim, nagyon sokat kell tanulni a bemutató!
  Kérjük, Mr. Lucian, szólj, ha meg tudod csinálni ugyanazt a lehetőséget, korlátlan hozzáférést "Orange World" wap (1,5 euró)

 67. LucianGL - mondta

  Dumitru B
  orange wap kínál korlátlan internet (WAP verzió pontosan), és feladata 3,5 havonta
  Orange világ kínál csak korlátlan és online szolgáltatások által kínált Orange
  tud-e csatlakozni, de ha megy a másik oldalon, mint a Google, Yahoo, stb kerül felszámolásra

 68. tökfilkó - mondta

  Szeretem ... hasznos .... Szeretnék egy video tutorial, hogy azonos csak a Vodafone live árakat ... vagyok hiányzik valami triviális, de én nem tudom, miért. id rendetlenség vagy várjon gabymaster2005 bemutató ... köszönet előre.

 69. lázadó - mondta

  ez nagyszerű, és sok szerencsét a jövőben oktatóanyagok ...... most van egy kérdés ... de tudom, ha én csak bluetooth beállítások megegyeznek?

 70. LucianGL - mondta

  Gaby - Megkérdezem
  lázadó - ugyanaz, csak ahelyett, hogy van bluetooth adatkábel, de az átviteli sebesség kisebb lesz, és valószínűleg nem lesz elégedett

 71. Silviu - mondta

  Lucian és yo problémája Remélem tud nekem segíteni, és yo egy ALCATEL-c701 és egy nap én törölte a dal után, hogy elakadt, és yo meghaltam, majd azt követően, hogy világítani néhány másodperc, és kikapcsol, és folyamatosan erre. Mit tudok tenni??

 72. LucianGL - mondta

  Silviu - kell resoftat, hogy elment a szolgáltatás és a szoftver átírt vagy újra

 73. r3belul - mondta

  Üdvözlöm és én 6230 Nokia telefon és azt mondja nekem, hogy internet-kapcsolat: nincs modem van telepítve Nokia .Asigurati a conectivity kábel illesztőprogram telepítése megfelelő .. hol tévedtem :(? ... És alatt nem = tb talált modem teszel?

 74. LucianGL - mondta

  r3belul - a Nokia PC Suite programcsomag kell futtatni a számítógép és a telefon egy kis készletet kell helyezni a telefont, akkor ellenőrizze, hogy a készülékben, ha nem kell telepíteni
  nyitott PC Suite, kattintson a Súgó és újratelepítése támogató PC Suite, a telefon kell csatlakoztatni adatkábellel vagy Bluetooth-(vagy adott esetben IrDA)
  is telepítve van a PC-s verzió a Nokia PC Suite

 75. r3belul - mondta

  Lucian know PC suite külleme help-> letelepedési pc suite, de nem lehet ellenőrizni

 76. r3belul - mondta

  ms Lucian most írni, hogy az internet segítségével a mobil

 77. lovetulips - mondta

  milyen kit kit, ahol az előírtnál

 78. dannynho - mondta

  Egyesítés a Vodafone hálózaton? Ha igen, kérem, mondja meg, mit kell módosítani

 79. subofferul - mondta

  Reb ugyanaz a probléma, és én vagyok avuto én még nem telepítette a modemet, és csatlakoztassuk a Nokia 6070 3200 modem kapcsolatba lépni velem, mert ez bonyolultabb magyarázat gasestii Gyakran beszélgetni itt

 80. PETER GABUREANU - mondta

  Úgy hangzik, és jobban megáll csobogó! Inkább köszönetet mondani az emberek, hogy a munka az Ön számára, te idióta kedvét III?

  Jó, hogy ti fiúk BRAVO! A folyamatos siker!

 81. dan b - mondta

  Hello! Van egy kérdésem Luci ... én csatlakozik az internethez, a Nokia PC Suite tettem 6230 a beállításokat, ahogy mondta videotutorial, de nem tudtam meg, hogy * # 100. Az utolsó lépésben a EDGE / GPRS 1 info üzeneteket és nem tud dolgozni, mert úgy tűnik, obtiunea altceva.Am képes kapcsolódni az internethez, de anélkül, hogy ez a beállítás azt hiszem felszámított túl sok 0,30 30Ec azaz sec.Te Kérjük, egy kis segítség, ha tudsz! Előre is köszönöm!

 82. Silviu - mondta

  helló Lenne egy kérdésem! MAM a mobil internet conectatla nokya6300 a PC Suite program jól működik, de nem tudom a yahoo messenger bármelyik verzió (tud valaki segíteni?

 83. Silviu - mondta

  : (Valaki segítsen nekem ??

 84. Adrian - mondta

  @Silviu: Tiltsa le a tűzfalat

 85. Adrian - mondta

  @Silviu: Vagy írjon fel a keresést a megfelelő módon: "Hogyan lehet a Yahoo Messenger a mobiltelefon-hálózat" idézőjelek nélkül, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató! Kérjük, legyen türelemmel egy nap választ kell adni! Ne egyetlen nonstop a helyszínen válaszolni neked! Türelem Türelem RABDAREEE!

 86. Silviu - mondta

  @Adrian: MAN ME n én Yahoo Messenger csatlakozik aplycatia

 87. LucianGL - mondta

  Silviu - Csináltam egy tutorial, hogyan kell csatlakozni a Yahoo Messenger a mobil telefon vagy mobil telefon, sok változatban, és egészen biztosan kirovó telefon

 88. Tinu - mondta

  Sant lehetséges 2 Internet kapcsolat a PC-n? Eemplu letölthető, míg a második csak a navigáció.
  Az első a modem a Vodafone-tól, és a második egy Nokia telefon (PC Suite) a narancssárga sim reacarcabil vagy az összes vodafone.
  Letöltéséhez utorent használatra.

 89. Bogdan-designes - mondta

  Luci, én noky 6234 a Vodafone, de ahol Laut net csomag a telefon nem is 0 .......... nem pedig 074 .... akkor forduljon hozzám Y! M bogdan_thebeast

 90. de lehetséges, hogy az ellenkezőjét .. Adik van net ... bluetooth telefon vagy a számítógép USB-kábellel .. valaki segíteni? ms előre ..

 91. vlad kakukk - mondta

  kérjük, hogy a bemutató, hogy hogyan lehet, hogy a PC és a telefon netu kérlek, sürgős, ha elküldi nekem a link a címemre [Email protected]

 92. LucianGL - mondta

  a legjobb megoldás, hogy a net a PC-ről vezeték nélkül, sok telefonok ezt a lehetőséget, és a sebesség is nagyon jó. akkor net és vissza a számítógép vezeték nélküli, és még nem hálózat a számítógép és a telefon így mellett 3 partíciókat azt mondják, hogy a PC-t meg, és a telefon 2 illetve C-és E- , hogy képes másolni, módosítani, törölni, hozzá semmilyen csirkét közvetlenül a PC nélkül is felveszi a telefont. Ez is lehetséges, és fordítva

 93. k0rupe - mondta

  Mondjuk volt egy laptop és egy számítógép
  És net egy cég .. blablabla ...
  Mi jelentkezzen be Yahoo! Messenger 10 változások hatásoknak,
  tesszük a narancssárga is szükségünk van
  Mi meg mindent, és kijutni.
  A töltés Addicted to narancssárga, és adja meg a Yahoo! Messneger 10.

  Tehát megpróbáljuk!
  Mentél?

 94. k0rupe - mondta

  Szóval azt akarom mondani, hogy van egy laptop, és megpróbálta tutorialu készült Lucian, és nem tudtam beállítani Yahoo! Messenger 10 használható.
  Ön: - Ha fel szeretnénk hívni, hogy hangzott
  - Ahhoz, hogy a webkamera
  Arra a következtetésre jutott, hogy meg lehet csinálni Addicted obijnuit vele.
  Nekem van egy Nokia N95
  Lam csatlakozik a laptop, mint a bemutató
  Net a telefon: a jól ismert narancs
  És azt mondom, hogy majd borotva Addicted
  Nos, ne hasonlítsuk össze, hogy ezen a környéken, de jól működik.
  És szeretném megköszönni neki tutorialu Lucian ui csinálni.
  Hadd magyarázzam meg, és a beállításokat is tettél velem kapcsolatot yahoo messenger 10:
  Nyisd ki Yahoo! Messenger
  Kattints hírnök (Balra fent)
  Tick: Keresztül csatlakozik a proxy szerver
  Tick, és: HTTP proxy
  Most viszem a beállításokat Internet Explorer

  • Adrian - mondta

   k0rupe: Szóval azt akarom mondani, hogy van egy laptop, és megpróbálta tutorialu készült Lucian, és nem tudtam beállítani Yahoo! Messenger 10 használható.
   Ön: - Ha fel szeretnénk hívni, hogy hívják használható webkamera
   Arra a következtetésre jutott, hogy meg lehet csinálni Addicted obijnuit vele.
   Nekem van egy Nokia N95
   Lam csatlakozik a laptop, mint a bemutató
   Net a telefon: a jól ismert narancs
   És azt mondom, hogy majd borotva Addicted
   Nos, ne hasonlítsuk össze, hogy ezen a környéken, de jól működik.
   És szeretném megköszönni neki tutorialu Lucian ui csinálni.
   Hadd magyarázzam meg, és a beállításokat is tettél velem kapcsolatot yahoo messenger 10:
   Nyisd ki Yahoo! Messenger
   Kattints hírnök (Balra fent)
   Tick: Keresztül csatlakozik a proxy szerver
   Tick, és: HTTP proxy
   Most viszem a beállításokat Internet Explorer

   Köszönjük, hogy szép kiegészítéseket tett ez a bemutató, és várni, hogy milyen jó lenne, ha minden felhasználó jönne valami extra minden bemutató

 95. k0rupe - mondta

  valaki sikerült beállítani mIRC, ODC, DC + +, a Steam?

 96. Volna egy kérésem, ha egy tutorial GPS, és a szoftver, egy n95 2g és nem tudom, hogyan kell működtetni a gps msms

 97. Cristian - mondta

  Különböző okok miatt a netul az RDS nem működik, és azt hittem, hogy csatlakoztassa a számítógépet egy N95 8GB én net.Merge valamint a modem.
  Kérdés? ez nekem? mielőtt kaptam ellenőrizze a felhasználónevet és jelszót, baunuiesc az RDS. Van-e lehetőség, hogy van valami köze RDS és szabad?
  Említettem már, hogy én 150 havi MB navigálni a telefon.

 98. Cochin Ovidiu - mondta

  Megkérdeztem Vlad és szeretném tudni, hogyan lehet csatlakozni a Nokia internet keresztül laptop wifi.

 99. marculetz - mondta

  Luci've remek munkát végzett ezzel a dolog, de ez egy nagy probléma:
  A narancssárga Aast nem hagyja, hogy a világ, hogy ez a cucc, mint a korlátlan WAP előfizetés, vagy ha azt szeretné, hogy kártyával fizet előre buy mb annyira magával 3mb a 20 5 euro euro euro 200 te 9mb és 500mb.
  Bft tzineo és így van, és a Kolega!

 100. Cristi - mondta

  Sall tettem a beállításokat bemutató és megyek netul csak nem tudom, hogy miért nem tudok letölteni, és adja meg mess.imi adhat magyarázatot kérlek ....?

 101. valy - mondta

  Ahogy az egyik, aki hívott telefon szoftver-és sétálhat rajta?

 102. Cochin Ovidiu - mondta

  Úgy hívják Remote Szakmai és tud járni a számítógép billentyűzetén.

 103. Radu - mondta

  Internet Explorer, hogy az Orange nem kell menni a LAN-beállításokat, mert ezek a beállítások nem vonatkoznak a telefonos kapcsolat. Milyen Orange csatlakoztatás Dial-Up * 99 #! Rábírja az embereket, tévesen.

 104. hi ragyog, tudod, hogyan kell használni a telefont modemként webnwalk a Cosmote, van egy samsung omnia hd symbian s60v5

 105. Luci sall tettem, ahogy mondta, és menjek a narancssárga netu minden net oldalt, de nem adja meg a rendetlenség, és én descarcap Mesu Ez 7 és tette adja beállítások még mindig nem működik.

 106. Radu - mondta

  sal, szükségem van a segítségedre kérem!
  Először van egy nokia e51 játék, és én vagyok, és én Cosmote Internet kapcsolat a mobiltelefon, így hogyan lehet telepíteni játékokat a telefonra
  kérem magyarázza el nekem, lassan és nyugodtan hívja a alapjai
  Telepítettem a PC Suite, és rájöttem, nem ...
  valami továbbra is használhatja a PC és a telefon internetu? azaz használja internetu nyomon a telefont, így lehet tudni, hogy játékokat és telepítheti azokat
  Köszönjük türelmét, és nem bánja meg!

 107. Andreea - mondta

  luci.am és üdvözlöm lekérdezések egy kis munka, hogy írja be a telefonszámot vagy a Mozilla Explorer nem feltétlenül kell, hogy ezek a lépések az eszközt ... lehetőségek, stb, stb?? Kérjük, válaszoljon nekem

 108. Andreea - mondta

  Tudod, hogy jön a segítség Üdülési fot magas, és azt akarom, hogy a nagyszüleim és én netul ott, és szeretem ismertet ms deamanuntul szép haj ........ kölyök

 109. Van egy nokia sal 7610 és megpróbálta a kapcsolatot, de nem megy datimi válasz

 110. datimi írj nekem választ One Touch Access nem tudott csatlakozni a készülék

 111. LucianGL - mondta

  Így kapcsolatok Cosmote NE próbáltam dolgoztam először volt a vezeték nélküli internet-kapcsolat, hogy én Sharat / wap Én csatlakozik a telefon és a számítógép segítségével a telefonon, vagy adatkábel / bluetooth sikerült Csatlakozva a W kmeleon böngészőt, miután letette a telefont böngésző ... egy kicsit bonyolultabb, mint amit mondhatok. Ahhoz, hogy az internet kapcsolat a telefon Bluetooth-on keresztül, mivel nem személyesen ajánlom fooooooarteeeee nem stabil és alacsony átviteli sebesség, így csak ajánlani vezeték nélküli. Most Orange vett egy ideig így gyakorlatilag korlátlan wap bemutató elmarad, mint a legtöbben az internet kapcsolatot úgy kell megválasztani, hogy csak a net a szolgáltató narancs / Voda és a többi magától jön. Ismét azok számára, akik igazán akar használni a web-n-séta jelenti SE a Cosmote kell használni kmeleon böngésző, és változtassa meg a böngésző + módosíthatja böngészõ proxy beállításait, és kap garantált beleértve windows7

 112. cristian - mondta

  sal.am és törlődik a probléma, ha tudok segíteni magamon, AQM NE kapcsolatot, és nem tudja használni messu, mint én az összes beállítás rendben van, és hogy értem mi vezetett W Cosmote kézi proxy és a Mozilla és az Opera hívhatja megy elfelejtettem felvenni a részletekre, a buethoot Ezért tényleg mennem kell hívást adatkábel?

 113. Anamaria - mondta

  Hello, van egy kis probléma.
  Van egy nokia usb kábel 5230 vagyok rajta, telepítettem Ovi Suite és a Nokia PC Suite a laptop. Amikor le ingyenes alkalmazásokat az Ovi mondja a laptop, hogy küldtek a telefonhoz, a telefon úgy tűnik számomra, hogy telepíti, de a végén azt letölteni hiba. Tudja valaki, hogy miért?

 114. Anamaria - mondta

  Így ........... annyi oktató

 115. Szia, van egy probléma, letöltöttem K-Meleon nem tudja, hogyan kell csinálni a beállításokat, és el kell menni app írtam Nokia E65

 116. ghost9 - mondta

  Szia, van egy nagy kérés. Tudna valaki segíteni nekem, lépésről lépésre létre kapcsolatot a Windows 7 webnwalk? Tettem valamit, de nem extramultumit a NokiaOvi suite, tekintettel arra, hogy számos alkalmazás, mint a torrent, nem dolgozom .. by NokiaOvi suite amikor megpróbálok csatlakozni a böngésző megnyit egy üres oldal. Nem volt szükségem előtt és nem tudja, hogyan kell létrehozni egy új kapcsolatot az összes szükséges paramétert vagy beállítások kell tenni. Van Vezeték nélküli PC, van egy Nokia telefon wifi E65 simbian, de fogalmam sincs, hogyan sheruieste netul a wifi is .. Kérjük, vágyom, hogy tudja, és akkor hagysz néhány szót, nem tudom, hogyan kell csinálni ..

 117. ramona - mondta

  Jó, azt lehet mondani, ezer olyan beállítások, az Internet Explorer, mert nem látom a bemutató a telefonon. Köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   ramona:
   Jó, azt lehet mondani, ezer olyan beállítások, az Internet Explorer, mert nem látom a bemutató a telefonon. Köszönöm

   Tudom, hogy az okostelefonok a Windows Phone vagy Mobile nem támogatja a flash player. Nézni a konzultáció szükséges Flash player ami sajnos csak az Android okostelefonok (egyes modelleken)

 118. Van valaki, hogy az Android WiFi hotspot a web'n'walk a Cosmote? Tudtam bejelentkezni Symbian kábel Proxifier.

 119. jó ... tud segíteni nekem van egy samsung gt-b3310 táska és azt akarom, számítógépes játékok, és nem tudom, hogyan .. tud nekem segíteni? =

 120. Voicu Valeriu - mondta

  fogadtatás
  Van egy nokia e63, és nem látni, videó tartalom minden olyan webhelyet, kifejezetten a videó tartalom vagy kártyázik és a nettó kapcsolat segítségével w-fi a Romtelecom, hogy amikor megpróbálok a videó vissza
  kérem, segítsen nekem

 121. Nem hiszem, hogy a telefon videót is lejátszik a Flash. Ha valahogy modem Huawei HG655b ismert firmware problémákat. És nekem ez megszakítja a kapcsolatot bizonyos oldalakon streaming.

 122. Ionut - mondta

  Szia, én is egy kis in mozilla firefox add-ons és mennek, de van egy probléma, minden sait akkor nézd meg a képeket a köd és nustiu attól, ami most, ha valaki ismeri a problémát, kérjük tegye meg itt az oldalon ...

 123. doru - mondta

  Üdvözlöm. Hogyan és milyen módon tudok telepíteni (I, vagy más személy) antivírus nokia telefon (pl. Nokia c7), így lehet még nyugodt, ha a net a telefonon?

 124. Szia Adriane, van egy bemutató, hogyan lehet tiszta a Nokia simbyan a laptop ubuntu linux?

  • Két lehetőség van tudok:
   1: ha adatkábel nokia Ubuntu Linux automatikusan felismeri (most Ubuntu Linux), feltéve, hogy telepítette a frissítéseket, és a további illesztőprogramokat. Meglátjuk, ha egy új csatlakozó kábel (vezetékes)
   2: Ha a Nokia van wifi telepítse "Joiku spot" közvetlenül a gyártótól (nem fog feltörni), először nyissa meg a telefon böngésző a hozzáférést a böngésző oldalt először, majd miután Sheru Joiku spot kapcsolat, akkor wifi helyszínen közvetlenül a mobiltelefon a laptop ...

  • Még egy dolog ... a Linux nem kell Nokia Ovi Suite vagy PC Suite segítségével adatkábelen ...

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.