Ingyenes és könnyen használható távirányító szoftver tightvnc - HD videó bemutató

Ez a videó bemutató lesz egy ingyenes alkalmazás távirányító (Távirányító) számítógépes szoftver neve TightVNC és nagyon népszerű, mert könnyen kezelhető és többnyire ingyen.

Ez a szoftver két alkalmazásból áll, az első kérelem indítandó TightVNC szerver és PC vezérelt, a második TightVNC megjelenítő alkalmazás, amely elindítja a számítógépet, amely ellenőrzi.

Ezek az összetevők vannak telepítve egy időben, de csak akkor, ha szükség van rájuk indítanak sem pedig vagy egyidejűleg, továbbá a létesítmény van olyan lehetőség, hogy TightVNC mint szolgáltatás a Windows minden egyes alkalommal, amikor elindítja a PC, Aces lehetőséget biztosít számunkra hogy mi lehet férni egy számítógépen bármikor be van kapcsolva, és a kapcsolatot az interneten, persze ez nem azt jelenti, mindenki hozzáférhet számos biztonsági funkciók, amelyek szinte lehetetlenné teszik az emberek csúszik rosszindulatú szerver.

A Tightvnc nagyon egyszerűen használható, és nincs korlátozása annak, hogy 100% -ban ingyenes alkalmazás legyen, pénzügyi felelősségvállalás nélkül, vannak olyan cégek is, amelyek ilyen szoftvert nyújtanak nekünk (logmein, teamviewer, radmin), de ezek A szoftverek korlátozása annak köszönhető, hogy valójában egyes kereskedelmi alkalmazások "lekerültek" verziói.

TightVNC tudja, hogyan lehet és fájlátvitel felületet fájlkezelő hasonló a teljes parancsnok, az átadás elég jól, azt kell mondanom, hogy én vagyok a TightVNC a hálózaton belül az asztali számítógépek (vezetékes) és a notebook (vezetéknélküli ), de az internet valószínűleg lassabban mozognak, ez attól függ, a kapcsolatot az internet.

Rendelésre pc valaki csak adja meg a számítógép IP-vezérelni kívánt, majd adja meg a jelszavas védelmet a kiszolgálón TightVNC az, aki az egyik, akinek számítógépén kell ellenőrizni.

Oldalunkon megtalálja video oktatóanyagokat és egyéb távirányító vagy távoli asistanceNézzük már nem beszél, és most az üzletet, kívánok kellemes megtekintésére.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Keres valamit szabad, mint hogy ez jó ötlet

  2. Ionel Popescu - mondta

    kérem, olvasson el egy oktatóanyagot is a feliratok közvetlenül a filmbe helyezéséről.

  3. Ionel vágott levelek ... - mondta

    Nene ... ez a kis jól bemutatott kis szoftver. Azt hiszem, el kell kezdened valami ilyesmit csinálni ... „távoli segítségnyújtás” ... nehéz oroszlánt kellene odakinn is kapnod ... és megszabadulnál az olyan megjegyzésektől: mit mondtál nekem, hogy tegyek az oktatóanyagban..de ne menj hozzám ”... vagy például:„ nekem van (nem tudom) mi a probléma

  4. Gabriel - mondta

    Több ilyen programot kipróbáltam, de egyik sem működött az interneten a Romtelecom-tól (clicknet), megértettem, hogy az ip vb-je lesz, mert nincs rögzítve ... Kérem, legyen valami megoldás, vagy van más progi. távirányító, hogy azokhoz menjen, akiknek van net (from clicknet).
    Köszönjük!

  5. Adrian - mondta

    Gabriel kipróbálja a TeamViewert! ez egy ingyenes szoftver is, de természetesen van kereskedelmi verziója is, még ebben az oktatóanyagban is elhangzott róla ... ha nem követted fejjel, akkor semmi közöm hozzád!

  6. beb3_mykk - mondta

    Trbuse próbálja látni KAPU dolgokat: d Megmondom, ha elhagyja: d

  7. Pro_to - mondta

    @beb3_mykk: @beb3_mykk:
    Észrevettem néhány a hozzászólás ezen az oldalon ..sincer nekem kell peeved nekem a néma üzenetét!
    Visszafogja a pokol ADATAI !!!!!!!!!!!!!!!! Túlságosan megérdemli vagy megérdemli. MILYEN IGAZ KÍNÁLATTAL MEGKÖZÖLJÜNK, MIT Kipróbálunk, hogy milyen puha, és különösképp azt, hogy elmondja nekünk… BLA..BLA? PRÓBÁLJA KÉSZ !!
    TÉNYLEG NEM HISZEK A TESTVÉREKRE, HOGYAN A GYEREK AKARJA ELÉRNI AZ ELSŐ HELYET A "TOP 10 LÁTOGATÓ, MEGJEGYZÉSEKKEL". .NEM A BOLTOSSÁGOD, AMI SZERETNE Kipróbálni és UTÁN MEG MONDNI, MI A FEJE ...
    Elnézést de még itt, ebben WORLD've túl messzire ment, és kihasználni a kedvesség MODERÁTOR !!

  8. LucianGL - mondta

    lol, és nézem, hogy hogyan fogja mondani, hogy után
    eljárás üzembe felirat avi filmeket csinálok magamnak, hogy ha nem vettem senkit

  9. cristiTM - mondta

    Nustiu hogyan TightVNC, de régen egy hasonló programot, és az úgynevezett LogMeIn AMELY csinálok RENDKÍVÜLI és villák AJÁNLJA ADR TRY VAN 2 VERSIONS egyik szabadon, és akkor használja a számítógépet, vagy ha tenne csak telepíteni PROGRAMULETUL a számítógépes vezéreljük ID TAU és a választott jelszót, valami más számítógép vezérlését szükségszerűen Usser és a jelszót, amikor van egy barátom, hogy valami történt LA PC-k, és jön be a Problémamegoldó PC nélkül megy az EL ,,, tudod, hogy atyafiak jöttek csak tanácsokat ad, persze, mindenki szabadon választhatja meg.
    CIT arról, amit Krisztus és BOBI ezen az oldalon, hogy MEGJEGYZÉS 11, akkor is, ha volt, hogy azok a díjat LAS DA LEGNAGYOBB. Kívánok jó egészséget és javítja, amit csinálsz.

    CRISTIAN TM

  10. sal, dak tud valaki mondani véleményt az avastról? Van Avira + riasztó zónám, de ki akarom próbálni, hogy lássam

  11. Adrian - mondta

    @sük: Azt tanácsolom, hogy maradjon az Avirában, nagyon jó és kevesebb erőforrást fogyaszt, mint az Avast! sokkal kevesebb! Avira nagyon jó érzékeléssel rendelkezik! 3 napig tartottam az avastot, hogy lássam, hogyan viselkedik, és őszintén szólva nem tetszett ... több olyan folyamat fut, mint az Avira, és a pc erősebben mozog vele, mert sok folyamata van, és ezek a folyamatok automatikusan felbukkannak. És véleményem szerint ez sem jobb, mint Avira!

  12. Andrew - mondta

    @Ionel Popescu: Kövesse a bemutató körülbelül bs player, és van egy felirat arról, hogyan csirke és egy filmet. Ott van még néhány felirat beállításokat. Sok szerencsét!

  13. Andrew - mondta

    Cristi, ahogy említettük ip. Mi az IP videotutorial.ro oldalon?

  14. köszi Adriane még várni véleményt k, hogy a munka :-D ko így felejtsd el, és továbbra is Avira :-)

  15. @Andrew:
    Videotutorial.ro van egy IP, amely egy olyan szerver, fogadunk.
    Ha adok ip nincs semmi köze, mert akkor nem tud belépni a webhely vele, ezt az IP használják egyéb dolgokat.

  16. Adrian - mondta

    @Andrew: Valahogy jaxorikus vagy? (ezt hívom hackereknek), ha meg akarja bontani az oldalt ... esélye sincs,
    Az IP 1 van automatikusan, és ha csinálsz valamit, és szórakozik az ember ad
    Az oldal jól biztosított ft 2
    3 Nem éri meg a kockázatot ... hagyja békén!

  17. @Gabriel: A TeamViewer! Clicknet még vagyok, mint néhány ismerősöm, mindegyik dinamikus ip, de van probléma ezzel a szoftverrel TeamViewer.

  18. Corleone - mondta

    Szia Cristi, van egy kérésem, talán tudna nekem segíteni. Hallottátok már, hogy a kezelőfelület román nyelvű a Windows Vista Home Basic számára? Regiszterek beállításakor vagy programok telepítésekor továbbra is meg tudom csinálni angolul. Elnézést kérek, hogy ide tettem. És lenne még valami: talán valahogy abbahagyhatja a vitákat az oldal látogatóival, csúnya, amikor megpróbál elolvasni néhány megjegyzést, és "ördögökkel" és még sok mással találkozik, sőt lehet, hogy a férfinak igaza van, de vannak más szavak vagy más módszerek a beszélgetésre! Köszönöm, és talán tudsz nekem segíteni!

  19. Andrew - mondta

    @Adrian: Nincs "gonosz" szándékom megtörni a videotutorial.ro oldalt. Azért kértem az ip-t, mert ha a domain továbbra is hibás, akkor az ip-vel léphettem be a webhelyre. És ha jobban belegondolok, megtudhatnám az ip-t a Firefox kiegészítőjével. 😉 De miért nem léphetek be az oldalra az ip-vel, mint más webhelyek esetén?

  20. Adrian - mondta

    @Stefanhellzone: Hagyja abba a kommentelést, hogy csak az általa készített felületes webhelyet népszerűsítse ... még mindig dolgoznia kell addig, amíg el nem kapja az eaza hozzászólást, anélkül, hogy megadná a linket a spammereknek. Beleegyezik abba, hogy eljön a webhelyemre, hogy megjegyzést fűzzen hozzá, és a végén linkeljen erre az oldalra? Legyen pofád és légy ember!

  21. Stefanhellzone hogy valaki megáll, ő már bosszant engem?!

  22. Andrew - mondta

    @Corleone: Írd román windows vista google, és mit talál. Adsz egy készlet asi román LB vista, de van egy mód, akkor adni ász. Ha adsz nekem egy e-mailt, vagy valami, hogy küldjön egy készlet. Volt vista és sikerült csinálni román lb

  23. Corleone - mondta

    Andre Itzi [e-mail védett]

  24. Corleone - mondta

    Andrew
    a google Én már csak gogomanii.Si milyen verziójú Vista? telepíteni vagy kivonat (felülírja)? egyszer köszönöm, már kezdenek fordulni fehér!

  25. Andrew - mondta

    @Corleone: Ez magában foglalja a kis programot, ami a cucc 2 nevezett néző, amely segít, hogy telepítse a készletet alapvetően Reau. Szerintem ez olyan, mint, hogy a program, hogy a Linux a botot: Két dolog van, hogy segítséget és a másik, ami a program maga. És még egy dolog, amit a Yahoo Mail nem tud küldeni valamit, szinte 150 20 Mb Mb és a Yahoo csak fogadja el, hogy tudok. De megpróbálhatja szét az archívumban 20 Mb.

  26. Andrew - mondta

    @CorleoneVan olyan verziója a Windows Vista. A Windows Vista Home Basic Windows Vista Bisniss. Én személy szerint használtam Vista Home Premium, és azt lehet mondani, hogy a fordítás volt igazán sikeres.

  27. @Andrew: Az én yahoo mail küldhet akár 10 mb.Dar miért nem használja a Google Talk, például, hogy küldje fájlokat köztetek?

  28. LucianGL - mondta

    Tudod feltölteni egy fájlt ingyen http://www.mediafire.com/index.php a 100 MB, ha ez nagyobb vágás darabos WinRAR szoftver. sebesség nagyon jó feltöltési és letöltési

  29. aeroszol - mondta

    Azt szeretném, hogy a megbeszélés admin ezen az oldalon.

  30. Corleone - mondta

    Andrei Andrei Isten áldjon meg! Volt egyéb fájlok daunloadate, de nem tudja, hogyan kell megnyitni, vagy adja telepítés! Köszönjük, és beszélni!

  31. Corleone - mondta

    aeroszol
    Nos, most kezdtél egy vitát, vagy arra hivatkozol, hogy ki mit tud ... ... Légy jó !!!

  32. @aeroszol:
    Várakozás a levelet az én e-mail címét vagy címének boby.
    "[e-mail védett]"Vagy"[e-mail védett]"

  33. Hai én javított RSS.
    Jelentkezzen be magabiztosan, most már ellenőrzik őket, és már nincs "garancia előtoló" hiba.

    Tutorials VIDEO
    http://feeds2.feedburner.com/articolevideotutorialro

    A hozzászólások
    http://feeds2.feedburner.com/comentariivideotutorialro

  34. Andrew - mondta

    @Corleone: Örülök, hogy már tud segíteni. És remélem, egy másik oaczie tudok segíteni.

  35. @admin_cristi: Mondd meg nekem, kérlek, milyen laptop van, amit szemüveg, hogyan mozognak a Vista?

  36. @bl:
    Vettem egy notebook Romtelecom 19 ingyenes előfizetés havi három évig.
    A modell egy Fujitsu Siemens Esprimo V 6535, ez a notebook mozog hihetetlenül jól bármely operációs rendszer, de miután feltettem egy memóriamodul 1 giga, giga működik elég jól, és 1, de a legjobb 2 érzi koncertek vagy több.
    Azt hiszem, ez a szerencse notebook Intel chipset GL40 kívül minden, ami csúnya, mint a fene.

  37. ciuck_noorris - mondta

    Hogyan adja meg a helyszínen, a víruskeresőt calculator.Am a helyszínen tett JOOLMA után leírja video.MERCI

  38. Andrew - mondta

    Cristi Volna egy kérésem hozzád. Hogyan tudom megváltoztatni a beállításokat a boot menüt? Mert amikor kinyitom a számítógép boot menü jelenik meg, ahol meg kell választani 2 mindkét operációs rendszer Windows XP, én hogy nem 2 operációs rendszereket. Ha kiválasztotta először ad nekem egy jogsegély a hibát, és ha kiválasztja a második, amikor belépek az igazi ablakok. De ez elég idegesítő fickó párbeszéd, mert ha nem válassza a Windows a szokásos 3 másodpercet, akkor automatikusan belép, amelyben én adok euarea.

  39. Adrian - mondta

    @Andrew: Amit akarsz, bonyolult !! és jobb, ha elindítja és újratelepíti a Windows-ot, és kérjük, ne tegye fel ugyanazt a kérdést 7-szer! hogy az első megjegyzés óta láttalak ... és ha valaki nem válaszolt neked, az azt jelenti, hogy nem tudjuk, vagy senki sem tudja, hogyan kell csinálni ... nem vagyunk Isten, hogy mindet ismerjük! tanácsolom újratelepíteni a Windows-t ... az a 2. indítómenü nem tűnt olyan hülyeségnek, de be akartad tenni a Windows-ot, és meggondoltad magad, de későn gondoltad meg, amikor már sikerült duplázni a menüt boot, így jobb, ha újratelepíti a Windows-ot!

  40. @Andrew:
    Lépjen a "start / run / msconfig / BOOT.INI" oldalra, és ott törölje az utolsó ilyen operációs rendszert "sok (0) lemez (0) ... ... Viszlát, ki az utolsó, FIGYELEM általában az utolsó telepítve van a listán.

  41. Adrian - mondta

    @admin_cristi: Ellentmondok, hogy egyesíted, nem törlsz onnan semmit, mint ha első vagy második prioritást módosítasz, hogy felfelé vagy lefelé haladjon ... véglegesen meg akar szabadulni tőle 😉 😛, ezért azt tanácsoltam neki, hogy telepítse újra a rendszer

  42. @Adrian:
    Merge távolítani, ha a két rendszer: Windows XP, amelyek közül az egyik érvénytelen (kivéve, ha egy másik partíció).
    Ha nem tudod, hogy ez érvénytelen érvénytelen indításakor a rendszer törli a másikat.
    Miután törölte azt, amelyre már nincs szüksége, nyomja meg az "Ellenőrizze az összes csomagtartó alkatrészt" gombot, és utána megkérdezi, hogy törölni szeretné-e az érvénytelen bejegyzést.

  43. @Adrian:
    Az operációs rendszer, akkor úgy érezte, hogy a bejegyzés nincs értéke, és azt akarja, hogy megszüntesse azt.
    Ez a dolog csak akkor működik, ha van két Windows XP számítógépek XP és Vista nem működik.

  44. @Andrew:
    A legjobb, ha a partíciót formázza a második rendszeren, majd a "Minden indítóelem ellenőrzése" paranccsal végezze el a munkát.

  45. Adrian - mondta

    @admin_cristi: Köszönöm Cristi úgy néz ki, hogy nem tudtam ... az ő helyzetében én is az voltam, és bár azt is tudtam, hogy a BOOT.ini oldalról meg tudom oldani, ez nem sikerült ... most már tudom, miért ... köszönöm

    • Gogu - mondta

      Sok tudod. Jobb lesz, ha úgy gondolja, hogy ha soha nem Hodin, és nem szorulnak a tanácsot az emberek. Tippek, hogy újra ezek jó nagyon komoly helyzetekben. Lehet férfi Emellett a Windows, van egy csomó programot és a beállításokat. Ha nem tudja hogy hasznos tanácsokat, jobb tartózkodni.

  46. Andrew - mondta

    @admin_cristi: Köszönöm szépen Cristi. Sikerült ezen. Először fel Xp jó, mint mi is alapértelmezett, majd törölje azt az egyik, hogy extra. Köszönjük!

  47. Andrew - mondta

    @AdrianAdrian május és néha meg kell ragaszkodni ahhoz, hogy azt kapja, amit akar! Ebből az alkalomból tanultam valami újat. Az összes lehet tanulni valami újat módjától függetlenül (közvetlen vagy közvetett), amit használunk.

  48. buriman - mondta

    Sziasztok, nekem is van egy kérdésem, hogy "letölthetők-e a VIDEOTUTORALS" és ha lehetséges, hogyan? köszönöm, hogy valami mást tettél, mint a többi webhely.

  49. @buriman:
    Nem ért egyet a letöltéssel útmutatók a mesterséges szerver terhelését, és azután, hogy a webhely lépés gyűlölt mindent.
    Azt vitatták, hogy a nap a megközelítés oldalon, és aki megpróbálta letölteni betiltották, majd felháborodást minket, bár figyelmeztet.
    Meg lehet nézni útmutatók a helyszínen gond nélkül le kell töltened, mikor lesz technikailag lehetséges, hogy magunkat a letöltés gombra.

  50. Gabriel - mondta

    Köszönöm a válaszokat és a "TeamViewer" használatára vonatkozó javaslatot, de ezt a programot nehéz mozgatni. Kérem, ha van másik megoldása a radminra, nem bánom, hogy a másik számítógép dinamikus ip-vel rendelkezik, mert nem nehéz megkérdeznem mi az ip-je, de a probléma az, mert még ha az ip-m is van, még mindig nem működik. Minden fórumon kerestem, amit tudtam, és nem találtam semmi konkrétat. Kérem, ha tudna valami megoldást a radminhoz, hogy 2 Dinamikus IP-vel rendelkező számítógépek. Köszönöm szépen!

  51. @admin_cristi: Én majdnem ugyanaz a probléma, mint Andrew a boot menü indításkor calculatorului.Am a C partíciót, és XP egy másik partíción E, volt vista.Am partíció formázása, de amikor bekapcsolom a számítógépet, és úgy tűnik, két XP operációs sist.de vista.Cum tud megszabadulni a Vista boot menüben lehetőség? Említette, hogy a megoldási idő Andrew megy, ha már XP operációs rendszer partíció DIF megy, és ha az xp vista.Poti adjon nekem néhány tanácsot? Hogyan tovább?

    • Cioci - mondta

      bl: @admin_cristi: Én majdnem ugyanaz a probléma, mint Andrew a boot menü indításkor calculatorului.Am a C partíciót, és XP egy másik partíción E, volt vista.Am partíció formázása, de amikor bekapcsolom a számítógépet, és úgy tűnik, két XP operációs sist.de vista.Cum tud megszabadulni a Vista boot menüben lehetőség? Említette, hogy a megoldási idő Andrew megy, ha avutsist XP operációs on dif partíciókat megy, és ha az xp vista.Poti adjon nekem néhány tanácsot? Hogyan tovább?  

      az egyik partíció logikus törléséhez bármelyik c: vagy e: csak be kell lépnie a vezérlőpultra> rendszer> dupla kattintás a rendszerre> az egérrel haladva haladva> és az egérrel lépjen az indítás és helyreállítás beállításaira, és adja meg kattintson azokra a beállításokra, amelyekben megjelenik a használt partíció, és egy mezőre, ahol a | edit: csak annyit kell tennie, hogy beírja a szerkesztést és törli ezt: Van egy xp sp3 és ha több partíciónk van, akkor a Vista partíciót is megmutatja .de erase> multi (0) disk (0) rdisk (0 ) partíció (1) \ WINDOWS = "Microsoft Windows XP Professional" / noexecute = optin / fastdetect

      multi (0) lemez (0) rdisk (0) partíció (1) \ WINDOWS = "Microsoft Windows XP Professional" / noexecute = optin / fastdetect

      multi (0) lemez (0) rdisk (0) partíció (1) \ WINDOWS = "Microsoft Windows XP Professional" / noexecute = optin / fastdetect

      törölje az egyiket. azaz törölje partíció, mert ez logikus, de nem a fizikai. windowsu a fájlok maradnak, de nem lesz képes bejutni olyan sikeres és a figyelmet.

  52. tréfacsináló - mondta

    nem kér egy doboz?

  53. Daniel - mondta

    Kérdésem lenne ezzel a távirányító programmal kapcsolatban is. Amit láttam, az nehezen mozog, és a cristi még mindig adott a "sebesség" -nél, tehetek róla. Úgy értem, amikor megyek valakihez a PC-n, és azt mondom, hogy szeretnék Látok egy videót a youtube-on, és visszajátszás közben láthatja, hogyan lehetne egy kicsit jobban kinézni, ha lehetséges, de kétlem.

  54. CosminCJ - mondta

    Én vagyok a számítógép (szerver) egy router mögött. Azt állította be a routert, hogy elfogadja 2 nyitott portok használata tightvbc helyszínen, de nem tudok bejelentkezni a munkahelyi számítógépén. Azt hiszem, fel ip Ez nem a belső külső. Ha van egyéb beállításokat mondani nekem ők.
    MS

  55. OVIDIU - mondta

    TightVNC-Go szoftver kérdés csak akkor HA KÖSZÖNJÜK statikus IP

  56. KÖTELEZŐ - mondta

    Cristi a fenti bemutatóban azt mondja: "ahhoz, hogy szerviz módban távozzon (Teamviewer), a pénz opciót kell választania". Nem igaz, a Teamviewer szerviz módban működhet az ingyenes verzióban, feltéve, hogy bármilyen módon telepíteni szeretné a telepítési opciót: "személyes / nem kereskedelmi célú felhasználás".
    A Teamviewer nagy különbségei és előnyei, ellentétben a TightVNC-vel: szinte bármilyen típusú internetkapcsolattal képes kapcsolatot létesíteni, tudás és port-továbbító készletek, illetve A Teamviewer másik nagy előnye, hogy a "Fájlok átvitele" funkcióban át tudja vinni azt a mappát is, amelyben a fájl található. A TightVNC nem rendelkezik ezzel a funkcióval, egyébként nagyon fontos. Ez tulajdonképpen az oka annak, hogy a Teamviewer ekkora népszerűségnek örvend: hatékonyság, gyorsaság és egyszerű működés.

    Másrészt egy másik hiba az oktatóanyag leírásában: A Teamviewer a jelenlegi verzióban, a fent említett feltételekkel, amikor személyes / nem kereskedelmi célokra használja, és a szolgáltatás telepítve van, telepítheti MINDKÉT VÁLTOZATI VÁLTOZATTAL előre beállított jelszóval, és ezzel egy magas szintű titkosítású véletlenszerű jelszó létrehozásával. Miért van ez a lehetőség, mindkét lehetőséggel! Nos, abból az egyszerű okból, hogy átmenetileg hozzáférést szeretne adni valakinek a számítógépén, és nem szeretné, hogy az illető bármikor csatlakozzon hozzá, és csak ideiglenesen csak a véletlenszerűen generált jelszót adja meg, hogy a következő alkalommal csatlakozzon a számítógépéhez , meg kell adnia az új, véletlenszerűen és ideiglenesen létrehozott jelszót. A másik állandó jelszót csak a csak az általa használt számítógép tulajdonosa ismeri.

  57. florin - mondta

    srácok remek munkát xtraordinara. szeretné, hogy megkérdezi, valahogy kiküldött, és hogyan kell használni a programot nLite vagy úgy.

  58. Cristi Popescu - mondta

    Helló,
    Új vagyok az egyik, és észrevette, hogy van egy nagy segítség nekem.
    Kérjük szíves hadd tudjam meg, ha tudod használni TightVNC a hálózaton, amely nem statikus, vagy LogMeIn hatékonyabb egy ilyen helyzetben.

    Elnézést kérek, ha megkérdezem valami hülyeséget, de nem vagyok túl jó a számítógépek.

    Azt akarom, hogy az ilyen program, hogy ellenőrizzék a gyermek, és azt akarom, hogy elmegy, vagy nem kell megadni az engedélyt.

    Köszönöm, és gratulálok, amit csinálsz, főleg azért, mert türelmes velem tudatlan.

  59. Cristi PopescuHelló,
    Új vagyok az egyik, és észrevette, hogy van egy nagy segítség nekem.
    Kérjük szíves hadd tudjam meg, ha tudod használni TightVNC a hálózaton, amely nem statikus, vagy LogMeIn hatékonyabb ilyen situatie.Imi Elnézést, ha valami hülyeséget kérdezni, de nem vagyok túl jó calculatoare.As szeretnénk használni a programot, mint ez, hogy ellenőrizzék a gyermek, és azt akarom, hogy elmegy, vagy nem kell adni accept.Va köszönöm, és gratulálok, amit csinálsz, főleg azért, mert türelmes velem tudatlan .

    Hogy oldja meg a problémát, akkor a dinamikus IP DynDNS, van néhány útmutatók DynDNS szolgáltatást.
    Akkor tudod használni a megoldás, mint a távoli.

  60. angyal - mondta

    Nekem van egy probléma, és nem tudom, hogyan kell rezolvcu csapat néző, mentem egészen addig a pillanatig, amikor adtam egy hibaüzenetet, hogy nem csatlakozik senkinek Poty, mit kell csinálni, köszönöm.

    PS

    Hol adnak szavazattal oktató?

    • Adrian - mondta

      angyal: Én és euoproblema sinustiucum sorezolvcuteam néző, mentem egészen addig a pillanatig, amikor adtam egy hibaüzenetet, hogy nem csatlakozik a penimeni Poty, mit kell tennie, hogy multumesc.PSUnde szavazat pttutoriale?  

      Talán blokkolja a tűzfal, hogy a vezérlő panel, állítsa le a tűzfalat. szavazat lemondani róluk, a fenti a cikk címe, mint a több találatot 5 csillag, ha azt szeretné, hogy kattintson a csillagok 5 5 a csillagokat, és így tovább

  61. angyal - mondta

    Próbáltam tűzfal ki, és még mindig nem működik, és a csapat néző, én nem tudom, mit tegyek

  62. angyal - mondta

    Itt van, amit mond error:

    A kapcsolat cuold nem állapítható meg.

    A kapcsolat a partner kért nem volt megállapítható.

    Kérjük, ellenőrizze a Teamviewert és az internetkapcsolatot a partnerén
    számítógépen.

    • Ioneltaiefrunze - mondta

      angyal: Uitece írja a hiba: A csatlakozás cuold nem beestablished. A kapcsolat a partner kért fennmaradó területeket tilos létrehozni. Kérjük checkTeamviewer és theinternet conection a yourpartner a
      számítógépen.  

      És szembe ezt a problémát asta.Primeam hiba. hogy amikor a forgalomba, hogy a felhasználó és a jelszó, hogy szerettem volna csatlakozni a másolás / paste.Adica csinál felhasználó és beilleszti a csapat néző, és így a jelszó 4 cifre.Dupa ezért csak észrevettem, hogy ha a típus egyszerű felhasználónevet és a jelszót a csapat tudtam csatlakozni gond nélkül.
      Azt próbálja beírni felhasználónevet és a jelszót a megfelelő mezőkbe, ne használja a másolás / beillesztés.

  63. angyal - mondta

    És egyébként is, azt elfelejtettem mondani, hogy én tud csatlakozni.

  64. angyal - mondta

    Próbáltam, és nem akarja, hogy.

  65. angyal - mondta

    Ki lesz szíves segíteni nekem?

  66. angyal - mondta

    ha valaki azt akarja, hogy segítsen nekem id phantomas_007

  67. Pedros - mondta

    és megnézheti a csapat hozott állandó jelszó
    Ez csak személyes használatra vagy megbízunk a világ kíváncsi, és azt szeretnék kíváncsiskodni

  68. dani - mondta

    Ne LOATI tele van a vírusok ALA azt mondta, hogy szabad, de nem szuper Virus vírus

  69. alex - mondta

    Nos, a program, hogy tudok menni valaki PC ip? zicetimi nekem pls

    • Adrian - mondta

      alexNos, és a program is megy valaki PC ip? zicetimi nekem pls  

      Nézd Domle a bemutató, mint ez megtörtént, ránézni, és elmagyaráztam, megkapta az összes választ. Annyira nehéz nézni a bemutató? Ne keressen a francért nem állapítható meg, ha szükség van rá, vagy sem ip, mi a franc vagy te olyan lusta? Mennyi ideig, hogy írjon ki a megfelelő csapat néző és adja meg? Ne légy olyan kényelmes, hogy senki sem a te szolgád, és a tengerimalac. Te egér, billentyűzet, FOLOSESTELE!

  70. RETEX - mondta

    Super tutorial. I am looking nagyon sok a tutorial a Real VNC Enterprise. Megértem, hogy van több funkciót

  71. Alexandra - mondta

    Telepítettem TightVNC Server és TightVNC Viewer 2 számítógépek. Adtam indítsa újra a számítógépet, hogy telepítve TightVNC Server és megpróbált csatlakozni a számítógéphez, amelyre telepítve TightVNC Viewer (másik szoba) sikertelenül a tálca ikonja TightVNC Server nem fut. A 2 számítógép csatlakozik a hálózathoz, de minden egyes alkalommal meg kell, hogy aktiválja a tálca ikon a TightVNC Server. Van egy beállítás a tálca ikon, hogy aktiválja automatikusan indításkor? Köszönöm.

    • Adrian - mondta

      Alexandra: Telepítettem TightVNC Server és TightVNC Viewer 2 számítógépek. Adtam indítsa újra a számítógépet, ami instalatTightVNC Server és megpróbált csatlakozni a számítógéphez, amelyre telepítve TightVNC Viewer (másik szoba) sikertelenül a tálca ikonja TightVNC Server nem fut. A 2 számítógép csatlakozik a hálózathoz, de minden egyes alkalommal meg kell, hogy aktiválja a tálca ikon a TightVNC Server. Van egy beállítás a tálca ikon, hogy aktiválja automatikusan indításkor? Köszönöm.  

      Keressen a lehetőségei között, hogy valami ilyesmi legyen: Indítás indításkor vagy indítás bejelentkezéskor vagy indításkor

  72. Alexandra - mondta

    Vizsgáltuk TightVNC, UltraVNC, VNC Viewer, LogMeIn de egyik esetekben nem szüntette meg a tálca ikonjára, és ellenőrizni az órát, míg a számítógépes szerver. Ideális esetben ezek a programok, és automatikusan elinduljon, amikor a számítógép indításakor (System Tray ikon rejtve persze). Én találtam a beállításokat, és egy kicsit csalódott az ebből a szempontból.

  73. alexaurel - mondta

    Üdvözlettel ..
    Én pontosan ugyanaz, mint láttuk, ez a videó, de ha egy másik számítógép táska megy ip (ip 198.87.234.298, hogy a számítógépes példa ..), és azt mondja, ez nem sikerült! Lemaradtam valamiről, vagy valami speciális?

  74. robert - mondta

    szia.
    Van néhány kérdést a szoftver. Néztem és bemutató, ahol felébreszti a számítógép távolról, (WOL magic packet)
    1. Kérdés: Ezzel a szoftverrel tudok csatlakozni PC, ha az, aki már telepítette a szoftvert, és tudniuk kell, hogy a jelszót? vagy vannak más módon tudok csatlakozni, hogy a PC, valaki?
    2. Ha érted, mire gondolok, és mit nem tudok, és ez a szoftver, meg tudod mondani egy másik szoftver?
    ,, tegyük fel, hogy van 2 pc .. statikus ip mindkettő. Az egyiknél vagyok. a másikat megállítják. Ismerem a pipacsot és az ip-t mindkét PC-n .. A WOL szoftverrel indítok egy PC-t..majd csatlakozni akarok ahhoz a PC-hez .. .. figyelembe véve, hogy az adott PC-n nincs "távirányító" szoftver, és figyelembe véve hogy csak a pipacsot és az ip-t ismerem abból a pc-ből .. .. milyen szoftvert használok?
    Köszönjük, hogy elpazarolta az idejét a "bejegyzés" olvasásával 🙂

  75. Salut.Cum keresztül csatlakoztatható TightVNC között 2 található számítógépek a különböző hálózatok? Mindegyik megkapja ip útválasztóhoz vagy egy szerver dyndns dhcp.O megoldás lenne, de talán majd május 1 rapida.Va köszönöm

  76. Michael Donciu - mondta

    Van egy kis probléma,
    Azt szeretnénk, hogy a kapcsolat a PC-k 2 RDS szolgáltató, az egyik a másik házban a blokk.
    Tudomásul veszem, hogy a legtöbb blokk dinamikus ip. Tudom, hogy az ip minden alkalommal, de nem csatlakozik. Biztos voltam benne, hogy TightVNC fut a háttérben, és az van beállítva.
    Amikor csatlakozni az én kis ablak jelenik meg a Status: kezdeményezett kapcsolat 30 másodperc múlva a másik ablak sikerült csatlakozni a szerverhez (IP).
    Szükségem van a segítségedre.
    Azt akarom, hogy hagyja el a baba a dada, és akarok dobni egy szem a házban dolgozik.

  77. Dan Lazarescu - mondta

    Jó tutotrialul egy ideig szinte folyamatosan látogasson el a konzultáció az Ön által, és így sokat tanultam a programot, amely intereseaza.Cit nekem erről a programról távirányító thightvnc Azt akarom tudni, ha tudod használni, ha a laptop Ausztriában tudván, IP . Köszönöm raspuns.O jó napot, hogy mit csinálsz útmutatók.

  78. Cipri - mondta

    Hello mindenkinek.
    Először is szeretném megköszönni Cristi ez a bemutató nagyon jó, és jól sikerült, mint minden aftlet ezen az oldalon.
    Cristi…. Problémám van a TightVNC-vel, vagyis munkahelyemen, mobiltelefonomon, egy másik számítógépen sikerült csatlakoznom az otthoni számítógépemhez (amelynek statikus IP-je van), de otthonról nem tudtam ellenállni Csatlakozom a munkahelyi számítógépemhez, és nem tudom, miért. A számítógép mindenféle kapcsolón keresztül csatlakozik a szolgáltatáshoz, lehet ez probléma?
    Köszönöm szépen.

    • Ha azt szeretné, hogy egy távoli PC, meg kell győződnie róla, hogy port forwarding a távoli port, hogy a szoftver teszi a dolgát.
      Természetesen az Ön esetében sokkal bonyolultabb, mert hozzá tud férni a routerhez port forwarding társaság.
      Ha a számítógép a munka közvetlenül kapcsolódik a nettó (nincs router) könnyebb volt.
      Ha a routert a cég, meg tudod csinálni port forwarding akkor majd elérni, hogy a PC bárhonnan.
      Tekintse az oldal van néhány útmutatók port forwarding.

  79. Remus - mondta

    Több mint 5 éve használom a radmint. nagyon hasonló, véleményem szerint több funkciója van, többek között élőben is megnézheted, mi történik egy másik számítógépen anélkül, hogy a felhasználó tudná. Kérjük, kicsit lassabbnak kell lennie a PC-kben (a carcotasi esetében van egy javítás, amely elrejti a tálcáról). A fázis az, hogy pénzért folyamodik ... és a munkahelyemen nem tudom telepíteni, ráadásul egyetlen ügyfél sem telepítené pénzért a kiszolgálót távoli segítségnyújtáshoz, különösen mivel egyáltalán nem olcsó. Megpróbálom ezt az alkalmazást, hogy meglássam, javulhat-e szabadon.

    • Adrian Gudus - mondta

      Azt javasoljuk TeamViewer ingyenes és éppen úgy, ahogy mutatták be a video tutorial (cauare megtalálja a doboz jobb felső) szuper egyszerűen használható, akkor azt telepítése nélkül, és akkor lehet, hogy egy Sok dolgot vele.

  80. Georgel - mondta

    Helló,
    Ezzel a program egy másik számítógépen is látni képeket az adott helyen (azaz a kamera, hogy a számítógép), ha ez calculatot monitor ki van kapcsolva. Az elképzelés az, hogy szeretném használni ezt a programot, mert így a dada felügyelet. Számítógépes monitoruo nem hagyja abba, és én soha nem húzza ki, vagy kapcsolja ki.

  81. Eugen - mondta

    Szia, nem biztos, ha megszólalt mintegy TightVNC van egy kis probléma, csak akkor működik fix ip, lehet hibázni. Köszönöm, hogy egy lehetséges válasz / corectatre.

    • TightVNC nem probléma, de a kapcsolat. Normál lenne, hogy az összes statikus IP.
      Erre is van megoldás. Dinamikus tartományt hoz létre, és az IP helyett az "eugen88.ddns.com" fájlt használja (ez csak egy példa).
      Hogy megtanulják, hogyan kell ezt csinálni, meg lehet nézni DynDNS bemutató

Trackbacks

  1. […] Az olyan távoli megoldásokról, mint: LogMeIn, Gbridge, Windows Remote Desktop, Team Viewer, TightVNC, Windows Live Mesh. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg az oktatóanyagot, és nézze meg pontosan, hogyan […]

Speak Your Mind

*