Program távirányító és távoli segítséget LogMeIn bemutató videó

Ebben a videóban a leckében bemutatjuk, hogyan kell ellenőrizni a távoli számítógép egy böngésző segítségével a cég szolgáltatásait, és a program ingyenes LogMeIn (ingyenes) minden LogMeIn.

Ehhez csak arra kötelezi érvényes e-mail címét, és töltse ki az egyszerű űrlapot, annak befejezését követően kap egy e-mailt, amely egy megerősítő linket a teljes számla érvényesítés.

Ha a Firefox böngésző, jogosult lesz a kiterjesztése, hogy segítsen nekünk jobban irányítást a számítógép szeretné irányítani távolról.

Ennek a szoftvernek sötétebb arca is lehet, ha egy nem jó szándékú "barát" kezében van, ezért fordítson figyelmet az oktatóprogramra.

Valaki rossz szándékú és informatikai ismeretekkel egyedül a számítógépünkkel "elmenekült" 5 percre, átveheti a távoli számítógépének irányítását anélkül, hogy felismernénk.

Végezetül, a lehetőséget, hogy megtanulják, hogyan kell irányítani a távoli PC, és hogyan lehet védekezni a rosszindulatú ember megpróbál ez.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Radu81 - mondta

    Itt lehet letölteni ezeket oktató?

  2. boby_admin - mondta

    Miért akarod, hogy jöjjön, ha lehet letölteni az oldalon, és látni őket ingyen?

  3. Mi oka van, le kell töltened őket?
    Hadd a kemény hely?
    Vagy fizetünk szerver mindenkinek!
    Garantáljuk, hogy ezen az oldalon ingyenes lesz örökre!
    És különben is mindig meg kell szabadítani minden nap oktatóanyagok, mint nekünk!
    Mitől félsz nem találtunk?
    Ne aggódj, van non-stop!
    És ha valaha is csak nyerhet!
    Vagy szeretik közmondás, amit fekve nem az enyém?
    Ne légy olyan béna kedves!
    Legyen roma mentalitás mögött!

  4. Töltse le őket, hogy mindenki láthassa őket otthon az én kis testvéreim!

  5. Félsz, hogy összeomlik videotutorial.ro weboldal, és nem fogja oktató?
    Olvassa el, hogy az egyik, hogy elérje mindenkinek!
    Ez a sorban állás nem megragad semmit!
    Holnaptól útmutatók kapnak csak az alapján a kapcsolatok!
    A holnap meg csak megvesztegetni!
    Aki nem halom nem lép be ezen az oldalon!
    Lökte marfaaaaaaaaaa!

  6. Miért ül Lord sor?
    Mit ad itt?
    Ők fel friss oktató?
    Tartsa tudjam a szomszédok!

  7. Kibaszott szója Lord ad oktatóanyagok!

  8. Nézzük lőni a srácok, hogy maradjunk éhes diktátor tutorials!
    Sir nincs oktatóanyagok ebben az országban, mert ellopják!
    Nézd meg ezeket a villák videotutorial.ro tolvajok!

  9. MCD - mondta

    ember, így én 2 oktató szót egy nap van valami, amit soha nem vz így Romániában (valójában nem sokat látni Románia) nagyon nehéz elmagyarázni mindent lépésről lépésre
    Úgy gondolom, a kiutat a pénzt ezen a honlapon, hogy VZ nincs reklám semmit ezen az oldalon, így nem távolítja el a pénzt a jótékonysági dolog, így ha meg tudom nevezni igen, akkor (már ami a publicitae én találtam ezt az oldalt már torrent 2 nap keres valamit a Google-on, és azt tapasztaltam, nem tudtam sokat a bemutató torrent, de tudom kezelni őket, és most te vagy a boltban címsorba. nustiu nyilvános kell beszélni, hogy milyen helyszínek Zene letöltők és hirdetni minden világ tudja, hogy ebben a tekintetben, hogy több látogatót, és segít még több ember, véleményem szerint)
    Ön erős tartani az egészet, mintha
    NB

  10. Adrian - mondta

    Cristi te vagy az ember !!! =)) Régóta nem nevettem így ... tudod, hogy mi tetszik, hogy komolyan gondolod, keménynek tűnsz, és ugyanakkor tudod, hogyan kell jól elintézni másokat. GRATULÁLOK !!! Most, hogy hozzászóljak egy kicsit ... a program nagyon erős, de nagyon sok lépést kell elérni valakinek a számítógépéhez ezzel a módszerrel! Használtam és használom a TeamViewert !! sokkal egyszerűbb, de nem tudom, mennyire profi! Egyébként a program nagyon rendben van! PS ugyanezt mondom a google-n is !! Kiejtem, ahogy van írva! Románabbul hangzik, és a Paraziták mondanak valamit a google-ról egy dalban, ezért azt mondják, hogy a gooogle ejti, ahogy van írva!

  11. Adrian - mondta

    apám giogle-nak vagy jogle-nek hívja =)) rad de mor… mindig kiejtésre késztetem, és nagyon jól szórakozom!

  12. Gelu Andries - mondta

    Beléptem ezen az oldalon, és véletlenül hagytam benyomást buna.Felicitari! A
    programot használ, hasonlóan a LogMeIn TeamViewer.Poate egy tutorial el.SUCCES!

  13. Gelu Andries.
    Teamviwer tényleg mi várólistára.
    Köszönöm, és várj.

  14. boby_admin - mondta

    Köszönöm szépen a kedves szavakat MCD
    Az üzenetei nekünk erőt és bizalmat mindenben, amit teszünk
    Ha ezt valami szórakoztató és látom, hogy a munka értékelik, és a pénz most a 2

  15. Bogdan - mondta

    nagyon érdekes ... dolgoztam már ilyen programmal ... de ez nekem sokkal érdekesebbnek tűnik

  16. martzy - mondta

    Én ezt a munkát azzal teamviwer de több optiuni.daca meg tudná csinálni a bemutató realVMC egy olyan program, ami egyfajta Hamachi LAN, és lehet tenni az összes olyan fájlt sharing.tinetio

  17. MCD!
    De Romániában vállalatok nem hiszem, hogy túl jól szervezett az online reklám valós, elemzésén alapuló és a statisztika.
    Mellett ezen a honlapon lehet kihelyezni reklám ezer euró informatikai termékek.
    A román vállalatok úgy döntenek, hogy hirdetéseiket olyan webhelyeken helyezik el, ahol a látogatók átlagosan 10 - 20 másodpercet töltenek, és ezek a látogatók a következő kulcsszavakkal érkeznek ezekre a webhelyekre: pi..da, p..a, gagici, alina plugaru , szilikonok, pornó és még sok más.
    Képest ezek a helyek a mi átlagos látogató tartózkodás között 8 9 és percet az oldalon, és jut el hozzánk a kulcsszavak vagy ezek kombinációi szó, amely kizárólag a területén az IT.
    Ha kapok egy üzletvezető pc komponensek választaná a helyszínen, mint videotutorial.ro alapján közlekedési adatok forrásának, de úgy döntenek, hogy nem tehetett másképp.
    Vagy amíg felébrednek, és adunk zsebpénz, ez az!

  18. Bravo Cristi Imádom, amikor így meghatározott, és vágjuk hús :))

  19. Traian - mondta

    Néhány napja azon gondolkodtam, hogyan lehet valós időben "kémkedni" a gyermekem (7 éves) számára, hogy lássam, hol "navigál". Tudom, hogy vannak olyan programok, amelyek korlátozzák a hozzáférést bizonyos webhelyekhez, de ez nem elég (szerintem).
    Én érdeklődve figyelte, és azt hiszem, ez videotutorial közeledik, amit néz.

    kérdés: lehetséges, hogy a kapcsolat idején (és közben) nem fedeznek fel engem egy másik helyről "figyelőnek" (vagyis hogy csak nézője legyek a monitoron történőknek - anélkül, hogy szükségszerűen irányítanám a kurzort)? (Láttam a figyelmeztető ablakot a jobb felső sarokban)

    ps Természetesen fontos, hogy megértsük a lehetséges ennek a programnak, és biztosan a távoli, ha a szülők, akik húzta a net egy pár nap, és szükség hatalmas támogatás

  20. Traian ha azt szeretné, hogy kémkedni valaki fog hangzani érdekes Cristi tett egy tutorial arról, a program minden egy keylogger Keresse pontban kém oldalon. "Megpróbálom a lelkész egy linket könnyebb:

    https://www.videotutorial.ro/?p=577

  21. boby_admin - mondta

    A Traian
    Ha a program nem ad mutumeste LogMeIn https://www.videotutorial.ro/index.php?s=program+de+spionat lesz egy bemutató, mint ez, de minden kicsit bonyolult, de egy kicsit nehéz használni, de biztos vagyok benne, hogy segíteni fog
    Köszönöm a megjegyzést, és én már vártak ránk

  22. És néhány szó erről a programról: érdekes programok, köszönöm Cristi a válasz egy régi kérésemre. Az a benyomásom, hogy a program segítségével online szolgáltatást fog nyújtani, mintha úgy látnám, hogy olyan kérései lesznek, mint: bemész néhány ember számítógépébe, és csinálsz nekik valami dolgot. Aoleooo, nem akarok ötleteket adni nekik ...

  23. Adrian - mondta

    bl nyugodtan ülni kívül a távoli elképzelés asszisztencia pénz, van még, és ez a divat, és most, hogy mondod, én távoli asszisztencia ingyenes! Ki akar adni nekem egy e-mailt, hogy [e-mail védett]

  24. Corleone - mondta

    A Teamviwer a legjobb, ha minden alkalommal megnyitja a kódot! VAGY ... ... Távirányító 3.0 .... De ezzel kód nélkül és hozzáférési jog nélkül ad meg, így megsérti az adatvédelmet, csak akkor használom a PC-n, amikor a munkahelyemen nem szeretem kémkedni, de letölteni valamit a pc-ről, anélkül, hogy zavarnám a kicsiket vagy bárki mást.

  25. Adrian - mondta

    Corleone a leginkább feledésbe merült, amikor a bemutató, a kívánt programot, hogy legyen mit leírni! csőd adna az emberiség egy ilyen program nélkül kódot, és anélkül való hozzáférés jogát, azt, hogy mit tett a nyáron, ha nem volt, és nincs kód hozzáférési jog =)), ne legyünk naivak! Sosem volt nagy figyelmet!

  26. Corleone - mondta

    Teamviwer mondani, a legjobb! De a jó távirányító fog lépni anélkül, hogy bárki, csak az automatikus szerver telepítés, akkor nem látja a PC-k, és teljes ellenőrzést, de ez sérti a magánélet, ha használja valaki anélkül, hogy a jóváhagyást! Valószínűleg :))

  27. Corleone csak nonszensz fejét állsz! :))

  28. Adrian - mondta

    Corleone, még minden egy szoftver Keyloger minden baby! hogy ezek mind kémprogramok, anty kém, hack, crack, nevezzük programok vagy alkalmazások, ahogy akartam.

  29. Memo Valcea - mondta

    SZUPER ... ..mistoo igen hecarasi hol tanultak meg mindenféle dolgokat csinálni ????: D ???

  30. Traian - mondta

    vissza a probléma:

    Pontosan úgy telepítettem ezt a programot, mint a videóban, sikerült bejutnom a számítógépembe, "végtelenségig" látni magam, telepítettem a Firefox plugint is, csak… amikor bejelentkezek, automatikusan belép az explorer ablakba, és nem https://numele Én Calc https://localhost ...

    megkért, hogy intranet dolgozni, de figyelmeztetett, hogy ez nem biztonságos (nem tudom, hogy ez imp)

    probl, hogy ez nem mindig filehost engedj el (mondjuk, hogy biztonsági tanúsítványt használ helytelenül)

    Kérdés: Miért automatikusan a LogMeIn firefox, bár van beállítva, mint a fő böngésző

    ps azoknak f előre, kérlek, bocsáss meg tudatlanság és naivitás

  31. Corleone - mondta

    Mai Control Ebben a távolságban valami olyasmi, mintha adnék neked valamit, hogy ha kinyitod, bármikor beléphetek a számítógépedbe, a Visual Basic segítségével. helyezzen el egy szervert a számítógépére. A feltétel az, hogy az illetőnek szerepelnie kell a rendetlenségi listában! Ne küldjön ip-t vagy más adatot a meil-re, ip-n találja, hogy mes-en beszél, egy másik egyszerűbb alkalmazással, amely nem telepíti. Lásd >>http://www.youtube.com/watch?v=8AG_cUCSgCM Én csak az én PC-n, hogy ne zavarja meg megy (hogy a gyerekek játszhatnak, és veszek, amit akarok a saját PC-n!

  32. Corleone.
    Ez "távoli hülyeség" vagy "távoli zaklatás".
    Hogy lehet, hogy adsz lu ala valamit, ez hülyeség, hogy kattintson, hogy mit adsz neki?
    Ha olyan hülye, akkor érdekes az ő pc?
    A távirányító tényleg azok számára, akik szeretnék, hogy ellenőrizzék a PC távolról.

  33. Corleone - mondta

    Csak amiket én használni a PC egyszerűen nem zavar van! A segíteni nekik Teamviwer.Sant prietemii értelmetlen, de biztos lehetsz benne, nincs időm, és nem öröm, hogy az én komplikációk!

  34. jó tutorial.

  35. nagyon nehéz

  36. loothze - mondta

    ha ez a tamviewer filmuletu Csak egy minut.E könnyebb TeamViewer, és nem ugyanazt az egyszerű és lényegretörő!

  37. Majd Teamviwer és oktatóanyagok, hanem más programokkal terén távirányító és a távoli asszisztencia.

  38. Alex - mondta

    Szeretem elmagyarázza, és így remek ötlet
    Egyébként, ha az adott országban az "r" billentyűt megnyomja, akkor az közvetlenül Romániába (vagy az r szavakra vezet)

  39. Andre - mondta

    Köszönöm Cristi!
    A program telepítése a bemutató, én
    nagy hasznukat.
    Egy PC-n, és az első újraindítás a telepítés után,
    adott fekete képernyő és nem tálcán, vagy egyéb ellenőrzéseket.
    Ez nem is próbál csatlakozni, hogy a PC a LogMeIn
    (Up itt a team viewer arra vonatkozóan, hogy, hogy az én PC-n)
    Csökkentett módban nem tehetett semmit visszaállítani vezetők
    video, így kaptam egy visszaszerelése OS folytatott telefonon

  40. Adja meg a LogMeIn tettem a fejemben, az egyik, hogy ingyenes, de végül is csak akkor működik 30 nap, letöltötte és telepítette a szükséges, beleértve Pentre mozilla, adtam visszaigazolást az e-mail érkezett, és persze Én csatlakozik a számomra, hogy mi a trükk asta.Dupa program, amit le, és amikor megpróbáltam csatlakozni is azt mutatja nekem, hogy nem tud csatlakozni a PC-offline és dolgoztam magasság azt.
    És ez a program az a kérdés, ui statikus ip?

  41. Adrian - mondta

    @bl: Ha dinamikus ip-je van, akkor normális, hogy nem működik, csak akkor működik, ha statikus ip-je van! Másik ip-je volt a fiók létrehozásakor, mert valószínűleg dinamikus ip-je van ... Azt tanácsolom, hogy használja a TeamViewer alkalmazást nem igényel bejelentkezést egyetlen webhelyen sem futtassa a programot, és telepítés nélkül, egyszerű és könnyen használható, sokat használom és tetszik!

  42. @bl:
    Ennek semmi köze a LogMeIn dinamikus ip, ellenőrizze a tűzfal beállításait, vagy ideiglenesen le kell tiltania.
    Azt is mindig futtatni a programot tőlük, és telepíteni a Java Fellépő környezetben.

  43. Ne csinálj a bemutató a TeamViewer?

  44. Ha csatlakozik a számítógéphez, vagy jelentkezzen be vagy TeamViewer nekem, és ez a számítógépes vírus is fertőz a számítógép?

  45. Adrian - mondta

    @bl: attól a titkosítástól függ, amelyet ez a csapat használ valakihez való kapcsolódáshoz ... attól függ, hogy a vírus mennyire „okos”, milyen vírusról van szó ... elvileg igen ... megfertőzheti a tiédet is, ha a belépett vírusai vannak ... de mondtam, hogy ez attól függ ...

  46. @Adrian: Elkezdtem a TeamViewer és érdekes így intrebat.E programasul ezt, és ez elég könnyű használni, tetszik.

  47. Adrian - mondta

    @bl: igen, én is sokat használom ... sokkal egyszerűbb és könnyebben használható a nehéz Logmainhez képest, nagyon hasznos és hasznos! nem kell létrehoznia egy fiókot ... csak futtatja ... egyébként futtathatja telepítés nélkül ... telepítés nélkül ...

  48. @Adrian: És így kell ezt csinálni?

  49. gelusim - mondta

    fogadtatás

    Jó oldal. Tetszett az, hogy. Bravo neked.
    Adjon nekem egy e-mailt 468 × 60-as szalaghirdetéssel, amelyet a Cartiere.RO webhelyre kell feltenni. és így belefáradtam a BizooJobsba.

    gelusim

  50. Remus - mondta

    A legtöbb országban
    kérem, végezzen el egy oktatóanyagot például arról, hogyan lehet rájönni, hogy valaki a számítógépén van, vagy nem tud belépni. Sokan közületek problémákat okoznak a "román hackerekkel, akik a legtöbb kkt-vel" szeretnék, ha egy program nem tud belépni senki a pc-n, vagy bosszantani, amikor belép, és kirúgja plusz segítsen nekem:: D

  51. @Remus:
    Ez az, amit tűzfal és kémprogram-eltávolító programokat, de a tetején, hogy valaki jön a PC kell adni engedélyt.
    Ha megy az összes helyszínhez és egész mellékletek levél valószínűleg hozzád gond nélkül.
    Aki kíváncsi hamar megöregszik….!

  52. Sorin - mondta

    Bravo Cristi Tetszett a bemutatott bemutató, és azt hiszem, a logmein dolog nagyon klassz ... csak így tovább.

  53. Dumitru Munteanu - mondta

    wow emberek AcST a NASA nagyon jó munkát tesó! Mati bal cipő! Én dolgoztam egy program, amely az ilyesmit, de ez az én kool körte lejár, és ez nem túl sok, Cristi szeretnék csinálni egy bemutató
    arról, hogyan kell a Windows alpicákat telepíteni a htc-re, amit nem nagyon tudok csinálni! Nekem is van egy qtwk s200 pls segítsen nekem, hogy fogalmad sincs, mit próbálok csinálni, amikor egy oktatóanyagot csinálsz, tudasd velem a pls-t! 🙁 de annyira félni, hogy tudom tartani a kapcsolatot veled, ember veletek, srácok! megtalálsz a 073. szám alatt ………. vagy e-mailben powwe ……… .ytyktzyahoocom vagy az én …… .zgmailcom rossz árucikkek. Ebből élek, csinálok egy PC-t, és neked köszönhetően megtanulom, köszönöm srácok! Várom a választ, vagy tudunk vb rendetlenséget! rendben, sikeresnek hagylak mindenben, amit csinálsz! tisztelettel Munteanu a TGV-től!

  54. @Dumitru Munteanu:
    Mannnnnnn, soha nem hagyja el a honlapján, vagy e-mail címét, hogy akkor viszont egy cél támadók, úgy értem, az egyik az, hogy a levél a regisztrációs űrlapot, a másik pedig, hogy hagyja így legyen a honlapon videotutorial.ro.
    Windows Mobile oldalak más, ez a Windows Mobile, nincs oktató, de mi lesz valamit hamarosan, tettünk egyes részei kollégánk symbian Luci.

  55. Dumitru Munteanu - mondta

    köszönöm a választ, köszönöm a tanácsot! ezt fogom tenni! aaaaaa a tutorialhoz kapcsolódik, ezzel a programmal csinálok egy tutorialt 2 PC-n, mert nem tudok vele dolgozni, és drága a program! oké srácok sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!! akkor tudok oktatót készíteni a ppc telepítéséről htcs-re, sok sikert mindenhez, amit csináltok! Őszintén a legjobbakat kívánom neked! üdvözlettel mytyktz@!

  56. Cukor - mondta

    Néhány nap múlva a keresett idejöttem, és azt hiszem, kész küldetés: p
    Nyújtunk 2 számítógépeket, és elkezdett játszani a programot már. Tetszik eddig, nagyon hasznos.

    Egy biztos, hogy még mindig nem találtam meg, hogyan / hogyan lehet megtenni - hogyan lehet eltávolítani a tálca ikont? Nem szakértő nővér, de jelenleg nyilvánvaló, hogy van egy extra program a számítógépen. Próbálom megtalálni a megoldást, de ha valaki tudja, nagyra értékelem a tippeket

    Köszönöm a tutorial!

  57. @Cukor:
    LogMeIn Ehelyett tudjuk használni TightVNC kétségbeesett és a bemutató, működik egy másik elv, és jobban megfelel a munkát gonosz.

  58. Cukor - mondta

    Muwahaha: p Köszi szépen, Cristi!

  59. ennél a programnál nehezebb ... vegye a teamvierwer a legjobb program k másoknak a pc-be történő beviteléhez

  60. Adrian - mondta

    @LeX: Ez egy útmutató a teamviewerről is ... a fenti webhely jobb oldalán található kereséssel találja meg!

  61. madalin - mondta

    azt is megnézheti, hogy az általunk nyomon követett személynek vannak-e vírusai, és segíthetünk-e neki a devírozásban ...

  62. Adrian - mondta

    @madalin: Természetesen lehetséges ... ha tudja, mit kell keresnie és mit kell telepítenie ... vírusokat is megtehet ...

  63. Ti annyira cool, még soha nem dicsérte, szeretnék esni a hízelgés, de ha valaki tesz, mit csinál, különösen a mai, és nem csoda, ha úgy gondolja, hogy ott az ilyen. Ismét sok tekintetben!

  64. Sokat tanultam az egész tiszteletteljes

  65. ciupri - mondta

    ezzel a programmal beállítható az én caculatorul másik Windows telepítése jelentheti csak azt kérdezi hülye!. ms

  66. Adrian - mondta

    @ciupri: Hozd a kicsit fáradt kis szemét, és olvasd el a megjegyzéseket korábban ez a bemutató, hogy egyszer elmagyaráztam a választ a feltett kérdésre egy másik!

  67. Adrian - mondta

    @Adrian: Nem működik, mert a Windows telepítésekor nem futtat hálózati / internetes szolgáltatásokat ... csak az a telepítő, amely telepíti az Ön Windows-ját ... nem rendelkezik a Windows kezelőfelületével a szoftver futtatásához ... Az oktatóanyagban többet megmagyaráztam a keressen a jobb felső sarokból ... írjon teamviewer adja meg az enter-t és megtalálja ... ott elmagyaráztam miért nem működik !!!

  68. Gawryel - mondta

    Szuper hangos program… bv .... hamar

  69. Mafia Underground - mondta

    hogy baietzi készített egy bemutató videót a Dreamweaver és hol dowloadeaza

  70. Nem látom értelmét ennek a programnak a használatában. Sokkal jobb. A csapat ugyanazt csinálja, és először is nem kell regisztrálnod, és ez nem is olyan nagy gond. Gondolom, annak, aki vezérelni akarja a számítógépét, meg kell Azt is elmagyarázom neki, hogy ez sok munka itt, a legegyszerűbb a félelemmel… szia és sok sikert, talán találhatunk itt valami érdekeset, különben kívánnivalót hagy maga után ... sajnálom a bemutatott rosszat, de ez … Kezdőknek szól, talán a jövőben meg kell tanulnom, hogy köszöntsek

  71. Adrian - mondta

    @Luku: Ez egy útmutató a teamviewerről is, de meg kell keresni !!! Nem hiszem, hogy láttál több mint 150 oktatóanyagot !!! írja be a jobb felső sarokban a teamviewer keresőbe igen írja be, és megtalálja ... Biztos vagyok benne, hogy nem vagy olyan jó, mint dicsekedni ... csak… ilyen vagy ... felnősz, mint minden ügyes, de ha megkérdezed tőle, hogy mi az ip vagy a PPPoE vagy NAT ... fogalmad sincs !!

  72. daráló Georgeta - mondta

    Kíváncsi vagyok, ha ez jó

  73. Micky - mondta

    Cristi Bravo, remek, csak egy kérdés van, másik számítógépet kell segíteni neki kell telepíteni a szükséges szoftvert, vagy csak hozzon létre egy fiókot a LogMeIn?

  74. Nagyon klassz hely!
    Csak így tovább a jó munkát, akkor érdekes tutorials!

    Csak jót hallunk !!!

  75. Ale [X] - mondta

    De nem használ Team Viewer-ek könnyebb használni, és teszel kívánt jelszót. No deposit semmit, és ez ingyenes. Itt az a hely, ahol lehet letölteni http://www.teamviewer.com/index.aspx

  76. Adrian - mondta

    @Ale [X]: Már régóta rendelkezünk oktatóval róla ... valóban úgy gondolja, hogy erről nem tudunk? Csak arra jó, hogy az emberek több megoldást tudjanak megtenni, nem csak egy módszer elvégzésére. Ha érdekel, több oktatóanyagunk van a távirányítóról ... írd fel a keresést a megfelelő "távirányító" enter enter-re, és találsz a témához kapcsolódó oktatóanyagokat ez, valamint a csapatnézővel kapcsolatos !!

  77. danutzz - mondta

    igen, annyira nehéz arra törekedjünk, hogy a távirányítót, hogy információt találni a google :)

  78. dumitru32 - mondta

    @danutzz: Mit jelent ez?

  79. Vania - mondta

    túl sokat beszél

  80. Mihai - mondta

    Még mindig nem értem, hogyan tudok valaki másnak a számítógép LogMeIn, miért van szükség, és hol, hogy őt, vagy az IP-címét, az e-mail

  81. nárcisz - mondta

    Helló,
    Követtem a bemutató felett (az egyik a log velem), és van egy kérdésem:
    Amikor tettem számla logmein.com nem láttam a bemutató, és úgy döntöttem, ingyenes. Azt hiszem, le Bejelentkezés Me Pro.
    Eddig minden jól megy, csak én nem szabadulok meg egy olyan üzenettől, amely a "nyomon követett" számítógépen jelenik meg, amikor csatlakozom hozzá. Egy üzenet jelenik meg a "BEJELENTKEZÉS BE - Távoli ÜLÉS" képernyő tetején. Hogyan szabadulhatok meg ettől az üzenettől?
    Folyamatosan kerestem a "Beállítások" között, de nem sikerült.
    A tutorial be Preferences több lehetősége van köztük Apearences, vagy valami ilyesmi.
    Csak három lehetőségem van: Általános, Biztonság, Haladó. Tovább ketyegtem - ellenőrizetlenül, és még mindig nem szabadulok meg tőle.
    Köszönöm, és néz egy nyom.

  82. Laurn - mondta

    Keresztül a radikális döntést, váratlan, ezek a LogMeIn ingyenes változata már nem létezik, hiszen január 2014 és napokon belül 7 mindazoknak ingyenes fiókok értesítést, hogy meg kell adni a pénzt lehetőségeket. Ez az ő döntése, azaz minden termék most a pénzt.

Trackbacks

  1. […] A webhelyen találhatunk más video-oktató anyagokat is a távirányítóról vagy a távoli segítségnyújtásról, ne beszéljünk többet, és menjünk egyenesen a munkába.

  2. […] Használd. Korábban más oktatóprogramokat is készítettünk a távoli megoldásokról, például: LogMeIn, Gbridge, Windows Remote Desktop, Team Viewer, TightVNC, Windows Live Mesh. Ennek ellenére, akkor […]

Speak Your Mind

*