Net automatikusan csatlakozni PPPoE RDS Windows 10

Net automatikusan csatlakozni PPPoE RDS Windows 10

Net automatikusan csatlakozni PPPoE RDS Windows 10

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet automatizálni a kapcsolat RDS (PPPoE) a Windows 10. Ha egy másik bemutató Megmutattam Amint csatlakozik RDS Windows 10 azok számára, akik nem rendelkeznek a router, hogyan látjuk ma, hogy az operációs rendszer automatikusan csatlakozzon RDS UTA elindítja a számítógépet, vagy indítsa újra.
Sajnos a bemutató megy megmutatja, hogyan lehet a kapcsolat RDS Windows 10, akkor már megtalálta a módját, hogy kapcsolatot kezdeményezzen kell automatikusan és megígértem aztán amint találok egy utat, én vissza a a bemutató megmutatja, hogyan.
Mindössze annyit kell tennünk, hogy az RDS-kapcsolatot automatizáljuk a Windows 10-ben, egy .bat fájlt kell létrehozni az operációs rendszer Startup mappájába, és így a számítógép indításakor vagy újraindításakor az operációs rendszer automatikusan futtatja azt .bat fájlt, amely kezdeményezzen nekünk az RDS kapcsolatot. A .bat fájlnak a következő parancsot kell tartalmaznia:
rasdial NumeConexiune Ügyf.az jelszó
Például: rasdial RCSRDS GP08907898 bambambam (ügyfél-azonosító és jelszó megtalálja szerződés RDS)
A létrehozott .bat fájlt a "C: \ felhasználók \ felhasználónév \ AppData \ roaming \ Microsoft \ Windows \ Start menü \ Programok \ Startup" mappába helyezzük, és a következő újraindításkor az RDS kapcsolat automatikusan elindul számunkra.
Igaz, a bemutató videó előzetesek meghívja Önt, hogy jobban megértsük, hogyan is pontosan porlasztás RDS kapcsolatot Windows 10
Egyéb témák
IP Webcam, kapcsolja ki a telefont a kamera vagy webkamera
A telefon, mint a kamera, Perch
Minden, az azonnali keresés a fájlok a számítógépről vagy FTP és HTTP
Steganography lehet elrejteni egy fájl vagy kép vagy szöveges dokumentum
Egyéb hálózati útmutatók
Video bemutató - A PPPoE RDS net automatikus csatlakoztatása a Windows 10 rendszeren


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Hello Cristi, mindenekelőtt tisztelet és tiszteletem Karolt. Azóta kezdtem nyomon követni az oktatóidat, mióta elkezdted ezt a webhelyet. Őszintén mondom, hogy nélküled nem hagytam ki egyetlen oktatóprogramot, de több mint 2 hét elindításakor rendesen érdekes oktatóanyagokat hoztok, mint általában, de szerintem ez nem sok mindennapi felhasználó számára segít. Amit javasolnék, próbáljon meg hozni a BENCHMARKS-hoz vagy a PC-alkatrészekhez, azok telepítéséhez stb. Kapcsolódó oktatóanyagokat. Mint például játékprocesszorok, videokártyák, ventilátorok a legcsendesebb esethez, vagy magas légáramlás mellett, léghűtéses vagy akár folyadékhűtéses (víz), ahogy mondjuk, vagy akár esetek is. És utoljára, de nem utolsósorban az a különbség, hogy érdemes-e vízben lehűlni a légáramlás-hűtőhöz képest, amelyek a legjobbak, megéri-e a beruházást? és miért? Őszintén nagyon tetszett, amikor elkészítette ezt a bemutatót a Scythe Mugen 3 hűtőről, ez egy nagyszerű hűtő és sok más útmutatás volt. ami valóban sok felhasználót segít. ezekhez az oktatóanyagokhoz képest. Megértem ezeket is, de őszintén szólva, ezek közül az oktatóprogramok közül sok minden túllépi véleményem, összehasonlítva azzal, amit ajánlok. Meglepődött a termikus paszta alkalmazása is ... a processzor ténylegesen nagyobb hatékonysággal rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy az oktatóanyagban hogyan mutatta be a processzor teljes felületét egy borsóra. És még sokan vannak, amint mondtam: nem veszítettem el semmit, de véleményem szerint az: tartsd lépést az alkotóelemeken, jobb, ha megvásárolsz, amit érdemes befektetni stb. Köszönöm megértését és tiszteletettel és tisztelettel köszönetet mondok Karolnak. Sok szerencsét az oktatóprogramokhoz, és ezt a lehető leghamarabb várom. Köszönöm

    • Igen, az az igazság, hogy vásárold meg a világot a számítógépekre a pokolba! Az üzletekben vannak olyan várakozási sorok, amelyekben sokkal inkább zsúfolt karosszéria van. Az Altexnél a forró időjárás óta már kimerítették a hasított test és folyékony hűtőrendszerek készleteit, amelyeket forró süteményekként adtak el.
      Visszatérve, mi a gyakoriság, amellyel az ember vásárol alkatrészeket vagy új PC és sokszor munkát keres, vagy hogyan kell dolgozni, amit már?
      Utalhat, hogy!

    • Caroline. Nincs szükség sok tanulásra tanácsadás vagy kritika formájában. Kérdés: Ki akadályozza meg az informatikai útmutatók vagy könyvjelzők készítését? . Amikor ezen a weblapon tartózkodik, "vendégként" találja magát a házban: videotutorial.ro, és kínos az, hogy rossz informatikai információkkal rendelkezik, de pretenziókkal ?! .

  • Szia Nekem van egy megjegyzés Cristian 3 9005 n5.0 android, és nem tudok gyökeret semmilyen módon Próbáltam több apps, és nem hagy el. Furcsa, hogy van egy tabletta tekintélyes kuvasz, és hogy hagy nekem ugyanezt a kérelmet mi gyökerezik a PC és jegyzetek nélkül nem működik. Lehet, hogy ez a biztonság, vagy az android. Mit gondol? És nem én nem minden megy egyes kódok

    • Van egy 4 Notes, hamarosan olyan tudnivalókat gyökér-terület megjegyzése 4 és azok számára, akik más Samsung készülékek

  • WTF, 1 millió látogató havonta, gratulálok! similarweb.com azt mondja, hogy 61% -a visitoirs vannak Romániából, 2,5% -át Anglia, Olaszország% -a 5, 6% -át Brazos stb ... Nos, legalább hogy más országokban reklám jobban fizet. Csak egy kis crontab: távolítsa € 1000 sok visite hónapban?

    • Csak 1000? Nos Cristi már 2 magánrepülőt és én éppen ragalie én nyilvántartásba előtti napon Gallardo 2016 és a jövő héten fogok elérni, és BeaMWieul X6. Hogy végül megkaptam, én bukdácsoló, hogy menjen vele a halat, hogy Gallardo 2016 így a felvonulás, az arrogáns, amikor akarok, tudod?

        • Igen, sajnos csak egy BMW 3-as sorozatot engedtem magamnak ... a Facebook-on, ha meg akarod látni, már nem volt Tico, amit én elvettem volna.

        • Nem mintha kérdezni egyetlen probléma, hogy kell egy kicsit reálisabb. Ha azt állítjuk, az USA-ban, akkor más lett volna a munkát. A mi világunkban az érdekelt országok fázisok, szalámi, kolbász és egyéb zenei halandzsa. Cégek vásárol hirdetési blogok és honlapok homályos fizető olcsóbb, inkább a hirdetési oldalakra speciális beszélni a témáról, amely magában foglalja a használatát a termék (kereskedelmi cél az embereket érdekli közvetlenül a témában . Sajnos úgy dönt, hogy a hulladék a hirdetéseket a YouTube-csatorna Manele. nem tudom, hogy a kereskedelmi forgalomba hozatalt van olyan csatornája, amely intellektuálisan és lesz érdekelt, hogyan számoljunk a termék)
          Ez Romániában, a nagykereskedelmi ez olcsóbb!

  • A Gpon modem bekapcsolva az RDS .PT korlátozásainak kiküszöbölésére port-továbbításhoz és híd módhoz az útválasztó csatlakoztatásához

  • Servus. Ha van ideje is jelen Linux, mint alternatíva a Windows számára, akik szeretnék, hogy egy menetben az egyik változatai Linux; neme, kettős bootolható live CD / USB, stb Köszönöm.

      • A Roxana esetében magabiztosan fogalmazhatja meg, még Windows-ra nincs szüksége. Óvatosan kell eljárnia a partíciókon, mert valószínűleg nagyon sok adat van az ntfs partíciókról, és talán csak azt akarja, hogy ext4 legyen, ha már nem használja a Windowsot. A linux az NTF-ken is olvas és ír. Elolvastam, amit írt, és rájöttem, hogy meg akarod bonyolítani magad a kettős indítással :)

  • Helló, az Rcs-Rds-ről optikai optikát tettem a házba, a saját ZTE F660 útválasztójukkal, de nem igazán szeretem, hogy működik, és kérdezem, találok egy speciális adaptert, amelynek egyik oldalán száloptika, a másikon UTP / FTP kábel van, jobb ASUS vagy TP -LINK útválasztót vásárolni
    Mi multumersc

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.