Minden, az azonnali keresés a fájlok a számítógépről vagy FTP és HTTP - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy mi is szinte azonnal talál mappát vagy fájlt a számítógép egy FTP szerver vagy egy HTTP-kiszolgálón. Mint mindenki valószínűleg már kapacitású meghajtók egyre nagyobb, és van egy csomó adatot automatikusan rájuk. Nehéz, hogy a fájlra van szükséged, ha van két merevlemez tele adatokkal 500 G, különösen akkor, ha piszkos és nem túl megszokott, hogy a filmeket a Movies mappába, a zene egy mappában zene és fényképek mappába képekkel. A szoftver a mai napon tesz minket keresni a fájl nagyon egyszerű, és szinte azonnali függetlenül kapacitás és a merevlemezek száma. Ez egy hordozható alkalmazás, amely futtatható bármely Windows operációs rendszer legyen a 32 64 vagy bit. Igaz, kérem nézze meg a videót bemutató!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. h3ll $ ING - mondta

  Hogy néhány jó oktató, én hasznos volt.

  BAFTA, a h3ll $ ING

  • karbonh2o - mondta

   H3LL $ ING:
   Hogy néhány jó oktató, én hasznos volt.

   BAFTA, a h3ll $ ING

   Egyetértek, hogy a jó oktató. De ebben az esetben, akkor kimaradt egy nagyon fontos részlet. Indítsa HTTP szerver beállításokat és ETP / FTP utal arra, hogy a kis program hozhat létre hirdetési szerver. Így a http://ipcomputer:80 van egy hasonló oldalt egy keresőmotor, mint a Google. Nincs szükség, hogy ne keressen a programban, hanem a normál keresés bármely böngészővel. Érdekes, akkor is megoszthatják a fájlokat az interneten keresztül mindenki, aki ad a http címét. (Megjegyzés: mi részvény, ne hagyd, C vagy D meghajtó teljes, de a kiválasztott, indexelés, csak a mappát érdekli.) A nagyobb biztonság érdekében beállíthatja a felhasználónevet és jelszót. Ami a korlátozásokat a program megemlítem, hogy a mutatók csak NTFS partíciókat, és nem lehet keresni a csatlakoztatott hálózati meghajtó.

   • karbonh2o: Egyetértek, hogy jó oktató. De ebben az esetben, akkor kimaradt egy nagyon fontos részlet. Indítsa HTTP szerver beállításokat és ETP / FTP utal arra, hogy a kis program hozhat létre hirdetési szerver. Így a http://ipcomputer:80 van egy hasonló oldalt egy keresőmotor, mint a Google. Nincs szükség, hogy ne keressen a programban, hanem a normál keresés bármely böngészővel. Érdekes, akkor is megoszthatják a fájlokat az interneten keresztül mindenki, aki ad a http címét. (Megjegyzés: mi részvény, ne hagyd, C vagy D meghajtó teljes, de a kiválasztott, indexelés, csak a mappát érdekli.) A nagyobb biztonság érdekében beállíthatja a felhasználónevet és jelszót. Ami a korlátozásokat a program megemlítem, hogy a mutatók csak NTFS partíciókat, és nem lehet keresni a csatlakoztatott hálózati meghajtó.

    Mltumim elkészült a srác nagyon hasznos!

   • AdrianGudus - mondta

    karbonh2o: Egyetértek, hogy jó oktató. De ebben az esetben, akkor kimaradt egy nagyon fontos részlet. Indítsa HTTP szerver beállításokat és ETP / FTP utal arra, hogy a kis program hozhat létre hirdetési szerver. Így az oldal jelenik meg, hasonlóan a kereső, mint a Google. Nincs szükség, hogy ne keressen a programban, hanem a normál keresés bármely böngészővel. Érdekes, akkor is megoszthatják a fájlokat az interneten keresztül mindenki, aki ad a http címét. (Megjegyzés: mi részvény, ne hagyd, C vagy D meghajtó teljes, de a kiválasztott, indexelés, csak a mappát érdekli.) A nagyobb biztonság érdekében beállíthatja a felhasználónevet és jelszót. Ami a korlátozásokat a program megemlítem, hogy a mutatók csak NTFS partíciókat, és nem lehet keresni a csatlakoztatott hálózati meghajtó.

    Köszönöm a tippeket, de ez volt a téma, hogy megérdemli tervezett egy másik alkalommal. Te elvette előtt

 2. Boogy - mondta

  lenne egy szép bemutató, amely megmutatja, hogyan lehet egy általános kb. mint a tiéd inceput.VA Kérlek, én is nagyon érdekel ez!

 3. roma - mondta

  Il, hogy mit mondott az elején a házigazda jobb lenne, ha egy bemutató, hogyan lehet megszabadulni a reklám a yahoo a banner az e plusz távolítsa el a régi, és nem tud dolgozni, és jelenítse meg más felhasználók hogyan kell blokkolni a honlapon azaz a helyszínen, hogy kap hírnök hirdetések
  Ez nem kötelező, ha nem faci.Stiam ezt a programot, de nem tudtam, hogy mi tesz minket ilyen gyorsan megtaláltam, amit kerestem jobb, mint az egy a Windows 7

 4. ASSASSIN80 - mondta

  HA OUT TO SB, de nem tudtam segíteni, FFF fel DESCK tapéta =))))))))))))))))))))

 5. hűvös wallpaper =))))))) :))

 6. Vali - mondta

  Köszönöm. Nagyon jó kis program is. Találd meg az összes azonnal.
  Abból, amit látok, hogy alapja a "USN folyóirat", ami azt jelenti, hogy lehet keresni csak NTFS partíciókat.

 7. Vali - mondta

  Ott lesz keres botok, mp3 lejátszók, stb

 8. SideBySide - mondta

  uaii :)), ami húzta sima wallpaper adrian :))

 9. Cosmin - mondta

  Én még mindig Launchy keresni fájlokat a comp, és nagyon gyorsan mozog

 10. fyty - mondta

  Szeretném elmondani, milyen program és milyen beállításokat kell lőni ahhoz, hogy bizonyos szoftver: FFF fogás jó és a hang ugyanaz, és nem blokkolja, látom, ez nem titok calculatorul.Please.Sper

  • AdrianGudus - mondta

   fyty:
   Szeretném elmondani, milyen program és milyen beállításokat kell lőni ahhoz, hogy bizonyos szoftver: FFF fogás jó és a hang ugyanaz, és nem blokkolja, látom, ez nem titok calculatorul.Please.Sper

   Nem hozzák nyilvánosságra, hogy a beállításokat. Kérjük, ne baj, de ez a mi titkunk. Minden szakember sercretul vagy. Arról, hogyan lehet a videó bemutató rögzítés desktop már létezik. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: CamStudio, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

   • fyty - mondta

    AdrianGudus: Nem hozzák nyilvánosságra, hogy a beállításokat. Kérjük, ne baj, de ez a mi titkunk. Minden szakember sercretul vagy. Arról, hogyan lehet a videó bemutató rögzítés desktop már létezik. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: CamStudio, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

    Tudom, láttam a bemutató a CamStudio, de akkor is csak mondani nem setup program?

  • Vali - mondta

   fyty:
   Szeretném elmondani, milyen program és milyen beállításokat kell lőni ahhoz, hogy bizonyos szoftver: FFF fogás jó és a hang ugyanaz, és nem blokkolja, látom, ez nem titok calculatorul.Please.Sper

   Ha követjük a bemutató, és nézzük át azokat a folyamatokat, látjuk, hogy az általa használt Camtasia Studio „https://www.videotutorial.ro/?p=6251”. Ami a felbontás, kodekek, keretek és egyéb dracovenii, letölt egy próba videotutorial futtatja egy fejlettebb játékos és megtanulod ezeket a dolgokat.

   Ha azt szeretné, hogy megragad a konzultáció, úgy, hogy tudod, hogy nem kell kérdéseket feltenni itt.

 11. A Viber, X - mondta

  miért nem megy, hogy ezt a videót! Azt mondom, nem finanszírozza a szerver hiba

  • AdrianGudus - mondta

   A Viber, X:
   miért nem megy, hogy ezt a videót! Azt mondom, nem finanszírozza a szerver hiba

   Tutorial "megy" nagyon jól, kiüríti a cache és a böngésző cookie-k, vagy használjon másik böngészőt ....

 12. marinescu77 - mondta

  Mindannyian olyan nagyon jó jó Tineo softuletul Mindig követni útmutatók jelennek meg, ha megtanulod annyi vagytok a legjobb.

 13. Apollo - mondta

  Ha ezt a programot, kikapcsolhatja a Windows indexelő szolgáltatás? Ez a program nem lassítja valahogy OS indexelés mindent?

 14. Dumitru32 - mondta

  Jó program, de az egyik, hogy arra törekszik, dokumentumok keretében a kötelező. DocFetcher hívott, egy nyílt forráskódú programot lehet telepíteni a Linux.

 15. psaddict - mondta

  És mondd el, mi a helyzet azzal 1 + (köze a google) alatt bemutató?

  • psaddict:
   Azt mondom, hogy mi van azzal, hogy + 1 (köze a Google), a bemutató? :)Talán, hogy egy bemutató, ha a téma érdekes.

   Ez egyfajta ", mint a" google megvalósítja ezt a kereső promóció feltételek, ebben az esetben valószínűleg nem lesz a jövőben egy szűrő oldalak alapján népszerűsége.
   Ha szereted videotutorial.ro + 1 sajtó, ha nem kattint.

 16. Dumitru32 - mondta

  Egészségére! Ez a program csak akkor működik, rendszergazdai jogokkal? Oris XP Az én esetemben ez ad nekem, hogy nem index minden partíciót, és mikor kap a sokoldalú bázisok kötetek és partíciók index egyik azt mondja: "Nem lehet megnyitni a volume \ \ E, D, smd". Köszönjük!

 17. aura - mondta

  Hello! Segítségre van szükségem! Kinyitottam egy mappát a videók és azt akartam, hogy őket annak érdekében, úgyhogy jobb kattintott egyikük (mikor tartja a jobb klikk az ikon, a "tiltott".), És húzta le a vége felé lista ... amíg egy bizonyos ponton elvesztettem! Nem tudom pontosan, milyen nevet tettem még keresett "emlékére", de megtaláltam a laptop. Mit tehetek, hogy találom meg? Köszönöm a választ.

 18. Helló,
  Ha be a felhasználó, aki rendszergazdai jogosultságokkal, nem működik.
  Lehet valamit tenni?
  Köszönöm.

 19. Adela - mondta

  Jó estét kívánok.
  Telepítettem egy pár évig. De néhány nappal nem tűnik számomra, hogy keresni a fájlokat a botot. Miért?

 20. ffff kemény

Trackbacks

 1. [...] A fényképezőgép vagy web kamera a telefon, mint a kamera, Perch Minden, keresés instant fájlt a PC-n vagy FTP és HTTP Steganography vagy hogyan lehet elrejteni a fájlt egy fénykép vagy dokumentum más útmutatók szöveg [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.