Mi ez, és hogyan telepítheti a Windows Live Essentials Windows Vista és a Windows 7 - video bemutató

Szia barátok, a videotutorialul ma hogy megtanulják, hogyan tudjuk telepíteni a Windows Live Messenger, a Windows Live Writer, a Windows Live Mail, a Windows Live Movie Maker, a Windows Live Photo Gallery, a Microsoft Silverlight, Windows Live Mesh, Windows Live Family Safety segítségével egy futtatható úgynevezett Windows Live Essentials. Amikor fut a Windows Live Essentials tudjuk telepíteni ezeket a termékeket, vagy mi csak választhatja a termékek érdekelnek minket. Mint mindannyian tudjuk, a Windows XP jön A Windows Movie Maker A videoszerkesztő szoftver, a Windows Live Messenger azonnali üzenetküldő szoftver Az Outlook Express levelező kliens. Nos, a Windows Vista és a Windows 7 három szoftverek eltávolították az alapértelmezett telepítés, és úgy döntött, hogy hozzon létre a Windows Live Essentials csomag, csak, hogy a Windows felhasználókat, hogy telepítsék a számítógépen, hogy a kamat csak a programok. A másik ok, amiért a Microsoft úgy döntött, hogy távolítsa el ezeket 3 alapértelmezett telepítés szoftver a Windows Vista és a Windows 7 az volt, hogy az ISO kép elég nagy (2GB valami), és azt akarta, hogy mérete nem haladja meg az a DVD kapacitásának és néha jobb, ha a választás, hogy kihasználja a kedvenc szoftver, mivel a legtöbb nem használja a Windows Movie Maker vagy a Windows Live Messenger vagy az Outlook Express. Úgy tűnik, hogy a Microsoft végül felismerték, hogy bizonyos dolgokat meg kell hagyni, hogy a felhasználók, és joga van választani, hogy mit használ, vagy sem.
Sokan szeretnék csak az operációs rendszer, és akkor úgy, hogy az alkalmazások a fejlesztők telepíteni a kedvenc, mások akarják az operációs rendszer előre telepített szoftver szükséges
Mit szoftver, amit telepíteni a Windows Live Essentials?
Windows Live Messenger - egy azonnali üzenetküldő kliens, amely képes beszélgetni azonosítók MSN / Hotmail és a Yahoo Messenger ID-
Windows Live Writer - egy olyan alkalmazás, amellyel meg tudjuk írni / közzé cikkeket a blog vagy Blogspot vagy WordPress nélkülünk jelentkezzen be az adminisztrációs felületen az oldalon.
Windows Live Mail - Mail kliens elvezet minket e-maileket a mi asztalon. Használhatja a számlák Hotmail, Gmail és más, akkor jön, hogy cserélje ki a régi Outlook Express a Windows XP. A Windows Live Mail funkciót naptárak, névjegyek, tudjuk hozni eszik, amelyek mindegyike egy-egy beágyazott alkalmazás kezelőfelületéről Windows Live Mail
A Windows Live Movie Maker - mint A Windows XPEgy olyan szoftver, amely lehetővé teszi a videó szerkesztés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy adjunk hatások vagy szöveget tartalmaznak, lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre diavetítések fotókból, hozzátéve, egy dalt a diavetítés vagy videoklip (tehette fel a Hang a video, és cserélje ki a kívánt új)
A Windows Live Photo Galéria - egy olyan alkalmazás, vagy inkább egy menedzsernek fényképek a számítógépünk teszünk ajánlatot egyszerű szerkesztést, vagy adunk nekik a lehetőséget, hogy megosszák néhány fájlt (osztás, mutat) az internetes barátok
Microsoft Silverlight - Microsoft saját fejlesztésű alkalmazás hasonló a Flash Player, amely lehetővé teszi, hogy online videók futó néhány interaktív vagy képek egyes oldalakon általuk kifejlesztett
Windows Live Mesh - olyan szoftver, amely lehetővé teszi, hogy szinkronizálni fájlokat egyik számítógépről a másikra, lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférést a PC bárhonnan vagy típusú fájlok megoszthatók a szeretteiket.
Windows Live Family Safety - gyerekzár szolgáltatás lehetővé teszi a szülők felügyelete gyerekek, amikor online. A szolgáltatás alapja Windows Live OneCare beszélgettünk egy korábbi bemutató.
Körülbelül minden alkalmazás, amely áll a Windows Live Essentials fog beszélni a jövőben oktató kérjük, hogy mondja el az észrevételeit részében ez a bemutató, amely olyan alkalmazások, hogy érdekli a leginkább.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Jully - mondta

  Bravo, Adrian! Nagyon jó tutorial. ÉN használ Windows Live 2 éve, bár néhány barátja minden Yahoo ('s lehetséges összekapcsolás).

  • Alex - mondta

   Üdvözlöm. Kérem, magyarázza meg, hogyan, hogy a hálózati kapcsolatokat a Yahoo fiókot a Windows Live-hogy nem. Köszönöm.

 2. Razvan - mondta

  Bravo nagyon jó tutorial! Szeretném kezdeni movie maker, mert úgy gondolom, mindenki azt akarja, hogy mit csinál a Windows funkciók 7.

 3. Mihai - mondta

  Nagyon jó tutorial. Adrian Bravo. Azt szeretnénk, hogy egy bemutató arról a Photo Gallery és Movie Maker.

 4. Nagyon jó bemutató Adrian, jól indul a Windows Movie Maker ...

 5. Dumitrel - mondta

  Nagyon jó bemutató bevezetés. És a Windows Live Essentials, kifejezetten a Windows Live Writer a blog, és a Windows Live Movie Maker te minden klip, és tedd a YouTube-on.

  Én személy szerint inkább kezdeni a Windows Live Writer, mert én személy szerint nem hiszem, hogy még mindig az igazi képesség és szeretne többet megtudni róla.

 6. Nelutu - mondta

  Én nnimic az ellen, ahogy jött létre tutorialu csak egyezik az a tény, hogy azt hiszem, ez a bemutató korig 14 évig scuzatima ha megbántani senkit, de gyerekes dolgokat.
  Legyen oktatóanyagok komolyabb, mert van egy irigylésre méltó lehetőségeket.
  Siker. sajnálom dush.

  • Dumitrel - mondta

   Nelutu sok ember-20 30 éve, és nem csak egy számítógép, és azt csak a Messenger, a Word és kinyomtatni. Nem minden számítógépet kellett 10 éve, és nem minden ideje, hogy üljön egész nap előtte. Tudom, hogy sok ember, mint ez, amelyek segítenek nekik időnként, és szeretné megtanulni, de nincs sok idő, hogy a számítógép gombját.

   Ezek a srácok nem egy nagy munka, és biztos vagyok benne, hogy te, aki már több mint 14 éve, tanulni sok mindent erről az oldalról.

   Nelutu: Én nnimic az ellen, ahogy jött létre tutorialu csak egyezik az a tény, hogy azt hiszem, ez a bemutató korig 14 évig scuzatima ha megbántani senkit, de gyerekes dolgokat.
   Legyen oktatóanyagok komolyabb, mert van egy irigylésre méltó lehetőségeket.
   Sok succes.scuze a dush.

  • Adrian admin - mondta

   Nelutu: Én nnimic az ellen, ahogy jött létre tutorialu csak egyezik az a tény, hogy azt hiszem, ez a bemutató korig 14 évig scuzatima megbántani senkit, de ha komolyabb dolog copilaresti.Faceti oktatóanyagok, mert invidiat.Mult potenciális sikere. sajnálom dush. Idéz nekem

   Oktatóprogramok a teljes világot nem tudod, hogy specifikusan, és nem foglalkozik a szakemberek, mert ha te egy profi, hogy nem jönnek ide tanulni ... Azt hiszem ... ugye?

 7. alex - mondta

  tutorialu nagyon jó, a Windows Live Essentials

 8. Gepeto - mondta

  Szeretném megtartani a beállításokat a Windows Live Essentiales.
  Nem értem, miért nem vagy bejelentkezve, és úgy magyarázza, és új trükköket tudja, mit kell tennie, tisztellek egyik követelmény, és kétségbeesetten igyekezett nem hozzá, hogy a lista Windows Live vagy a Yahoo, Google Talk vagy Alcea. Őszintén szeretném elmagyarázni részletesen, és az új beállítások a Windows Live Essentiales 2011, yo tudom, hogyan kell bejelentkezni, és magyarázza meg többet

  • Dumitrel - mondta

   GepetoÉs csinál egy tutorial Trillian Astra emberek ismerik őt, és ez egy szégyen, hogy ez szép és megfizethető, valamint néhány nagy témák és grafikák, így várják a bemutató millió a Trillian Astra BAFTA továbbra oktatóanyagok

   Egyetértek veled, itt - Trillian megérdemel egy bemutató

 9. Mircea - mondta

  salut.este Windows Fotótár a Windows XP?

  • Adrian admin - mondta

   Mircea: Salut.este Windows Fotótár a Windows XP?

   Nem, de vannak más free photo vezetők, akikkel konzultáció. Írd fel a keresési mezőbe a jobb: Photo Manager, daenter és meg fogja találni a tutorial. Jelenleg mintegy ACDSee, Picasa, a többit lehet megtalálni őket

 10. sklipy - mondta

  jobb! szakemberek, hogy maradjanak otthon! viccel

 11. lucyan - mondta

  Super bemutató Érdekelne, ha tudod, hogyan kell egy filmet, vagy egy bizonyos részét egy lövés a nettó kamat meg lépésről lépésre, ha tudsz

  • Dumitrel - mondta

   lucyan: Super bemutató Érdekelne, ha tudod, hogyan kell egy filmet, vagy egy részét egy adott lövés a nettó kamat meg lépésről lépésre, ha tudsz

   Lucian attól, ahol a neten szeretné tenni, hogy a videó: YouTube, Facebook, blog, stb.

  • Adrian admin - mondta

   lucyan: Super bemutató Érdekelne, ha tudod, hogyan kell egy filmet, vagy egy részét egy adott lövés a nettó kamat meg lépésről lépésre, ha tudsz Idéz nekem

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: hogyan tegye, vagy hogyan, hogy egy videót a YouTube-on. Vagy írni az egészet a keresési mezőbe a jobb: CamStudio, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 12. Gigi - mondta

  Szia, jó bemutató sikeresen
  Kérjük, hogy egy bemutató programot készített: Driver Scanner, Driver Magician, Driver Genius amely pontosan a munkáját, és ez jó, bár ugyanazt a dolgot nagyon jól, várnak még egy véleményt.

 13. ionutz - mondta

  Volt telepítve egy időben win win movie maker a Live Essentials, de most szeretném intslaez CNAD a 2 perc van telepítve, és ha úgy döntök, hogy telepítse manuálisan már nem mutatják box ellenőrizni / bekapcsolása és telepítése mindössze 2minute Mert várni a válaszra ... Én iintalnit ezt a problémát.

 14. labdarúgó - mondta

  Ha eltávolítja a Windows Live esentials tudom eltávolítani és programok!

 15. Alexandru - mondta

  Köszönöm !!!

Trackbacks

 1. [...] Ez az üzenet már említettük a Twitter által Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO mondta: Mi ez, és hogyan kell telepíteni a Windows Live Essentials Windows Vista és Windows 7 | Videotutorial.ro http://t.co/Q3iOVBL [...]

 2. [...] A Windows XP. A Windows Vista 7 és a Windows Live Movie Maker illeszthetők a Windows Live Essentials, ahol beszéltem az elmúlt tutorial. Windows Live Movie Maker egy szoftver, [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.