Újdonságok az új Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal operációs rendszerben - oktatóvideók

Helló barátok, ma egy tutorial beszél jön vissza az Ubuntu operációs rendszer Quantic Quetzal 12.10 megjelent tegnap. Ki tudja, Ubuntu egy operációs rendszer nyílt forráskódú (ingyenes, nyílt forráskódú szoftver), és le kell tölteni és telepíteni minden PC-felhasználó anélkül, hogy engedély. A cég mögött ezt az operációs rendszert, és minden Canonical 6 hétfő kiadott egy új verziót az operációs rendszer.
Újdonságok az Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal?
Nos, egy kicsit félénk elmozdulás Canonical fejlesztések ezzel kapcsolatos kiadás. Úgy döntöttek, hogy erőteljes hangsúlyt fektetnek a cloud szolgáltatások integrációja és szociális szolgáltatások az operációs rendszer. Pontosabban azt fogjuk megnézni közvetlenül Dash Otthon tárolt Google Drive, fotók a Facebook, Picasa Web Albums, vagy a Flickr számlák, vagy postai úton a szociális barátok Twitter, Facebook, Google Plus.
Emellett Dash Otthon nem habozik javaslatokat tesz kontextuális keresési feltételeket. Például, ha megnézzük a mi fájlok előadó, zenekar vagy a dal, Dash Otthona kínál javaslatokat albumok Amazon, ugyanez történik a filmek vagy szoftver.
Ez a legnagyobb és legfontosabb változás az Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal de lássuk, mi van a többi változás történt a rendszer:
- a telepítés során lehetőségünk van az operációs rendszer biztonságára és titkosítására
- A Távoli Bejelentkezés lehetőséget kínál arra, hogy bejelentkezzünk egy másik számítógépre vagy operációs rendszerre, amint megnyitjuk a számítógépet, és mielőtt elérnénk az Ubuntu Desktop felületet.
- A Web és az Asztal bluring funkciója révén különféle webszolgáltatásokat vagy webalkalmazásokat integrálhatunk az indítóval és a MeMenu-val az értesítésekhez és a szolgáltatásokhoz való gyors hozzáféréshez. Ez azt jelenti, hogy értesítéseket kapunk a Launcherben vagy a MeMenu-ban az új e-mailekről, amelyeket a Yahoo-fiókba, a Gmailbe fogadtunk
- Az Unity Preview lehetőséget kínál a dokumentumok, fényképek, könyvek, filmek és zeneszámok, a felhőben történő áttekintésére, a közösségi vagy helyi szolgáltatások, valamint a Facebookon vagy a Twitteren közzétett hozzászólások áttekintésére.
- Az Alkalmazások telepítésének előnézete lehetővé teszi az új alkalmazások keresését és telepítését az Ubuntu Software Center megnyitása nélkül
- Online számlák - egy olyan alkalmazás, amely központosítja az összes közösségi fiókot vagy felhőalapú szolgáltatást, megkönnyítve azok gyors és egyszerű kezelését
- új animáció az ablakok minimalizálásához és maximalizálásához
- a Home mappában lévő fájlok korábbi verzióinak visszaállítási lehetősége. Az automatikus mentést aktiválni kell a Dejadup segítségével, az Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal telepített biztonsági mentési szoftverével.
Látjuk a tendencia felhő és integráció szociális szolgáltatások minden gyártó az OS. Közös trend és a Microsoft Windows 8, Apple iOS6 új Google Android operációs rendszer és a ChromeOS és a Canonical az Ubuntu operációs rendszer. Jó irányba haladunk, és üdvözöljük a véleményem, hogy fájlok biztonságos helyen funkciót, titkosítás, amely gyors hozzáférést biztosít a fontos fájlokat bárhonnan és bármilyen eszközzel. További előny az, hogy a webes szolgáltatások és alkalmazások, a feldolgozás történik a felhő, a szervereken lévő Copan amelyek ezeket a szolgáltatásokat, ahogy kell, a PC, hogy az egyik, vagy a teljesítmény korlátozott tárhely. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan milyen fejlesztések az új operációs rendszer Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Mircea - mondta

  Szia, van egy régi asztali, hogy a Windows XP, mint a többi új jól fut, nem gondolod, hogy megérdemli, hogy megy ubuntu?
  Nem vagyok tisztában vele egyáltalán, akkor hiszem, hogy jobban fut, mint a Windows XP-csomagtartó gyorsabb és több.

  • Vali - mondta

   Volt idő, 2006-2009-ben, amikor a Linux disztribúció meglehetősen egyszerű volt a régebbi számítógépek számára. Most egy teljesen más halétel. Még a linuxhoz is tisztességes pc szükséges.
   Az én nézőpontomból az ubuntu 12.10 az unity interfésszel szerintem nem fog túl jól mozogni azon a számítógépen. Kipróbálhatja a linux mint 13 matet (az ubuntu 12.04 LTS alapján). A Mate asztali környezet erőforrásokkal kissé egyszerűbb. De még így sem lesz könnyebb, mint a Windows XP. A Windows xp 2001-ben jelent meg, 2004-ben pedig a 2. szervizcsomag jelent meg, amely "új arcot" adott az xp-nek. Abban az időben teljesen más hardverigények voltak. Egyetlen operációs rendszer sem, amely a következő időszakban jelent meg vagy fog megjelenni vagy megjelenik a következő időszakban, nem lesz könnyebb, mint a Windows XP.
   Azt mondod, hogy nem ismeri az ubuntut ... Azt javaslom, hogy ismerkedjen meg vele, mert teljesen más, mint a Windows. Erősségei és gyengeségei is vannak. Erősségek:
   Az engedély nélküli
   -Ül sokkal jobb a biztonság szempontjából
   - Általában nem kell víruskeresőt vagy tűzfalat telepítenie

   De van számos hiányosságot:
   -Érdektelenség szoftver gyártók, így sokkal kisebb sor harmadik féltől származó programok elérhető
   -Problémák a vezetők bizonyos perifériákat (webkamerák, nyomtatók, stb)
   -Nincs natív linuxos kliens Yahoo Messenger, csak értékelés harmadik fél által. Élvezni fogja támogatja audio / video webkamera és a mikrofon. Lehet, hogy probléma a fájlátvitel.
   -Ez egy kis időt kapok ismeri, de ha egy kíváncsi ember a természet, akkor képes lesz arra, hogy ezt időben. Sok különbség a Windows és a Linux.
   -Bugs (kicsi vagy nagy), mindig is volt és lesz a Linux.
   - Úgy tűnik, hogy az Adobe félreértette a linux-felhasználókat a flash player plugin szempontjából. A 11.2-es verzió a legújabb, amely még mindig támogatja a linuxot. Mostantól a flash lejátszó újabb verziói csak a "pepper api" esetén jelennek meg. Jelenleg csak a google chrome rendelkezik ezzel az API-val, más böngészők nem (az Adobe együttműködési megállapodást kötött volna a google-val. Az én szempontomból az Adobe nagyon érzéketlen). A Mozilla azt mondja, hogy egyelőre nem érdeklik az API bevezetése. De különben is, az Adobe Flash Player plugin a "pepper api" -n keresztül nehezebben fut, mint a másik szabvány (főleg teljes képernyős). Legalábbis nekem így tűnik, a saját számítógépemen. Tehát letiltottam a google chrome-ba integrált flashlejátszót, és hagytam, hogy futtassa a rendszer másikját. Talán idővel a Google kijavítja a hibákat. Azt is tanácsolom a webhely rendszergazdáinak, hogy a jövőben próbálják meg kínálni a HTML 5 alternatívát a videók számára, hogy ne kelljen az Adobe kezébe kerülnünk.

   • virus2009 - mondta

    De találkozunk sok gyenge a Windows nem is hoz?

    Nem tudom ide sorolni őket, a "túl sok" egyszerű okból. 😛

  • Vali - mondta

   Ha szeretné kipróbálni a Linux, továbbra is a választás.

   • Nagyon köszönöm a nagyon indokolt választ.
    Maradok az XP sp3. Lehetséges, hogy a virtuális box ubuntu telepítése és hogyan

    • bugman - mondta

     Mircea:
     Nagyon köszönöm a nagyon indokolt választ.
     Maradok az XP sp3. Lehetséges, hogy a virtuális box ubuntu telepítése és hogyan

     Próbálja Xubuntu vagy Lubuntu nem kell felgyorsítása 3D plusz Unity.Poti használ kevesebb erőforrást használ, mint egy teszt élő módban (Próbáld Xubuntu), CD-n vagy USB-stick.

  • subofferul - mondta

   próbáld kiskutya linux egy kis Linux disztribúció fut nagy régebbi PC-ken, ajánlom verzió 5.2.8

 2. Helló,

  ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
  vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

  Köszönöm szépen.

  • bugman - mondta

   Dan:
   Helló,

   ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
   vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

   Köszönöm szépen.

   Végezhet egy frissítést 12.10-kor, de mint említettük, különösen az LTS-verzióktól (12.04) nem ajánlott a közepes, csökkentett karbantartású verziókhoz, de ha ezt meg kell tennie ... (ne hagyjon linkeket nem hivatalos webhelyekre)

 3. Adrian Gudus - mondta

  Dan:
  Helló,

  ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
  vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

  Köszönöm szépen.

  Azt mondtam, és megismétlem:
  Bár az operációs rendszer lehetővé teszi, frissíti az új változat olyan funkcióval, amely. Én nem ajánlom ezt az eljárást. A legjobb, hogy csinál egy friss felszerel a modul frissítés nem annyira világos, és nehezen

 4. kasszasiker - mondta

  "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
  "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

 5. Adrian Gudus - mondta

  kasszasiker:
  "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
  "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

  Itt szeretnék beszélni ötven százalék, hogy van valami ellen?
  Köszönöm a "korrekciót", de továbbra is a maximalizálás és minimalizálás kifejezéseket fogom használni, amíg ezen a bolygón élek. Fellebbezhet a bíróságon, ha nem "rendezi" azt a tényt, hogy úgy fejezzem ki magam, ahogy akarom

 6. polferis - mondta

  kasszasiker:
  "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
  "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

  A szótárt keresett meg, és nem találja ezeket a feltételeket? A ékírásos? Szeretnék kölcsönkérni egyet?

 7. Adrian Gudus - mondta

  Így bácsi kasszasiker ötlet, aki meg akarta meglepő számunkra az intelligencia:
  http://dexonline.ro/definitie/maximizare vagy http://dexonline.ro/definitie/minimizare
  Valószínűleg a kasszasiker "moldovai" anyanyelvű, olyan állampolgár, aki mellkasával ököl, mint más polgártársai, mint Rep. Moldova "moldovai" (ami valójában nem létezik) és nem román

 8. kasszasiker megjegyzéseket, és hogy nem okos, mint az összes rossz marad!

 9. Eugen - mondta

  de yahoo messenger kompatibilis a Linux?

  • virus2009 - mondta

   Nem. Használhatja Pidgin, Kopete, videohívás és van jó Skype nagyon jól működik (audio, video).

  • Marian - mondta

   Nem vagyok az Ubuntu vagy az informatika szakértője, de ha valami funkcionális és kissé jót akar, próbálkozzon a gyachival. Gyachi az egyetlen, amelyik közel áll a yahoo-hoz, különben csak hülyeség! Nem talál "videohívást", és nincs hangtámogatása, ehelyett a webkamera remekül működik. (Nem tudom, hogy 12.10-ben)

   sudo add-apt-repository ppa: Adilson / kísérleti
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install gyachi

   sudo add-apt-repository ppa: baudm / ppa
   sudo aptitude update
   sudo aptitude install gyachi

 10. hóember - mondta

  Mircea:
  Szia, van egy régi asztali, hogy a Windows XP, mint a többi új jól fut, nem gondolod, hogy megérdemli, hogy megy ubuntu?
  Nem vagyok tisztában vele egyáltalán, akkor hiszem, hogy jobban fut, mint a Windows XP-csomagtartó gyorsabb és több.

  Ha már vásárolt pc móka, ragaszkodj a windows. Ha elveszett a sok időt és idegek acélból, hogy a linux.

 11. virus2009 - mondta

  Miért van ez?

  Meg könnyebben, mint a Windows, hogy a terjesztés létrehozására, mely Ubuntu (alapú)?
  Azt mondja, nem ASI, telepítése programok Murány-száj, nem telepíti választása, nyomja meg, és adja át: így szájtátva őrült befejezéséig, nem a következő, a következő, törölje reklámok és egyéb szemetet (ingyenes fofturi ott megfelel így) összességében nem pontosan, mint a Windows-t.

  Példák lehet menni, de azt hiszem, hogy nem érdemli meg, hogy menjen a hiba néhány felhasználó, ha még nem tájékoztatták.

  Bay öböl egész.

  hóember: Ha már vásárolt pc móka, ragaszkodj a windows. Ha elveszett a sok időt és idegek acélból, hogy a linux.

 12. gabriel - mondta

  Köszönöm a bemutató, nagyon jó!

 13. Calin - mondta

  Kösz a tutorial.si Lenne egy kérdésem. milyen verziójú linux adod, hogy telepítse a Google Chrome azt mondja, hogy a program rossz minőségű CV és telepítse a program ilyen gyenge minőségűek súlyosan károsíthatja a rendszert. és azt mondja, ignoare és szerelése. Előző verzió nem mondjuk meg a Google Chrome.

 14. Calin - mondta

  még mindig aggodalomra ad valamit. Nem tudom titkosítani a rendszer, amely a beállítás nem választható ki. Bárki, aki tudja dc?

 15. Adrian Gudus - mondta

  Calin:
  mutumescde tutorial.si Van egy kérdésem. ezért a linux versiuneaaceasta adok instalezgooglechrome mondja acestprogram rossz minőségű cv genu és telepíteni a programot gravsistemului poatedauna minőségi előírásoknak. és spuneignoare és szerelése. Előző verzió nem mondjuk meg a Google Chrome.

  Webhelyünkön cikket készítettünk, amely a Linux szerelmeseinek szólt arról, hogy hogyan lehet megoldani bizonyos alkalmazások telepítésekor felmerült "A csomag rossz minőségű" problémát: http://linux.videotutorial.ro/ultimele/cum-rezolvam-problema-the-package-is-of-bad-quality-la-instalare-softuri-in-ubuntu-12-10-video/

 16. Calin - mondta

  ms figyelmen kívül hagytam és telepítettem csak kíváncsi voltam mi ez. @Adrian és a második probléma, vagy mi van a titkosítással? mi a válasza ...?

 17. Claudiu - mondta

  Helló,
  Megnéztem az oktató, én nagyon izgatott, hogy hogy tehetem forrázás 2 teljesen más rendszer, ezért 7 választani a Windows és az Ubuntu.
  Már telepítve van, menj amandou, tudom élvezni 2 operációs rendszer (ez ha lehet annak nevezni Linux operációs rendszer).
  De van egy probléma ubuntu majorta, a probléma nem létezik a Windows 7.
  Nem tudom, hogy egy internet kapcsolat, ezért a DSL kapcsolat ubuntu, tedd meg felhasználónevét és jelszavát megadva a szerződést, de nem működik egyáltalán.
  Csináltam egy DSL szolgáltatás vagy név nélkül, hiszen minden pricezeaza több konzultáció.
  Ez létrehozott egy mobil kapcsolat a mobil, hogy tartsa be a digitális működik, de ha ez egy vezetékes kapcsolat nem működik egyáltalán.
  Nem tudod, mi a baj?

  • Eugen - mondta

   Idézem: "ez az, ha a linux operációs rendszernek nevezhető". Ha kíváncsi vagy, a Linux volt az első operációs rendszer a Windows előtt. A Windows ilyen szárnyakat fogott. könnyű kezelhetőség, egyáltalán nem. stabilitás. Tehát nem gondolja, hogy ez már operációs rendszer lenne. Igen, és még egy jó. Az, hogy nem olyanok kóstolják meg, mint te, vagy hogy a szoftverfejlesztők "elfelejtik", az egy másik történet. Néhányban a hogy bonyolultabb használni, másokban azért hogy nem jövedelmező, nincsenek felhasználók, hallgatólagosan is olyanok, akik szoftvert akarnak, melyik szoftvert kell fizetni, és hogy működnek, és egyeseknek élniük kell.

 18. Marius - mondta

  Kérem, segítsen. Miután az Ubuntu rendszerindító üzenete lejárt, megjelenik egy fekete képernyő, amely így hangzik: megbízhatatlan CPU hőérzékelő; monitorozás letiltva

 19. niculita59 - mondta

  Hi Adrian

  Újabb felhasználó vagyok a Linux Mint 16-ban ... és a fent említettek szerint valóban jó részei ennek a disztribúciónak, amely szerény véleményem szerint elég jól lefedi a felhasználó igényeit. Feltűnt, hogy körülbelül 3-4 hónapja, mióta tanulmányoztam, még egyszer sem blokkolták, ami egy operációs rendszer erős pontja. Valószínűleg az egyszerűség kedvéért ment, ami néha nem igazán ajánlott, és kitalálok egy példát, némelyiknek talán gyerekes, de számomra ez bosszantó. Amikor kinyitok egy munkaablakot, legyen az böngésző, vagy szóoldal, stb., Egy ablak tompa, szürke körmökkel fogad, ami miatt már nincs kedvem dolgozni. Kerestem egy lehetőséget az ablak megjelenésének legalább minimális megváltoztatására, de nem találtam lehetőséget. Ha valahol van ilyen lehetőség a konfigurációs menükben, hálás lennék, ha megvitathatnánk. Összegzésképpen, tetszik, egyszerű, intuitív, elegendő alkalmazással, kár, hogy akik az alkalmazás platformját biztosítják, nem támaszkodnak komolyabban erre az operációs rendszerre.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.