Mi az újdonság az új operációs rendszer Ubuntu 12.10 Quanta Quetzalban - video bemutató

Mi az újdonság az új operációs rendszer Ubuntu 12.10 Quanta Quetzalban - video bemutató
5 (3) 100%

Helló barátok, ma egy tutorial beszél jön vissza az Ubuntu operációs rendszer Quantic Quetzal 12.10 megjelent tegnap. Ki tudja, Ubuntu egy operációs rendszer nyílt forráskódú (ingyenes, nyílt forráskódú szoftver), és le kell tölteni és telepíteni minden PC-felhasználó anélkül, hogy engedély. A cég mögött ezt az operációs rendszert, és minden Canonical 6 hétfő kiadott egy új verziót az operációs rendszer.
Újdonságok az Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal?
Nos, egy kicsit félénk elmozdulás Canonical fejlesztések ezzel kapcsolatos kiadás. Úgy döntöttek, hogy erőteljes hangsúlyt fektetnek a cloud szolgáltatások integrációja és szociális szolgáltatások az operációs rendszer. Pontosabban azt fogjuk megnézni közvetlenül Dash Otthon tárolt Google Drive, fotók a Facebook, Picasa Web Albums, vagy a Flickr számlák, vagy postai úton a szociális barátok Twitter, Facebook, Google Plus.
Emellett Dash Otthon nem habozik javaslatokat tesz kontextuális keresési feltételeket. Például, ha megnézzük a mi fájlok előadó, zenekar vagy a dal, Dash Otthona kínál javaslatokat albumok Amazon, ugyanez történik a filmek vagy szoftver.
Ez a legnagyobb és legfontosabb változás az Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal de lássuk, mi van a többi változás történt a rendszer:
- A telepítés képesek vagyunk biztosítani és titkosítja az operációs rendszer
- Távoli bejelentkezés lehetővé teszi számunkra, hogy logam másik számítógépre vagy az operációs rendszer, ha nyitás előtt a PC eléréséhez az Ubuntu Desktop felületen.
- Bluring webes és asztali az, hogy hogyan lehet integrálni a különböző webes szolgáltatások és webalkalmazások launcher és az MeMenu értesítési és gyors hozzáférést ezekhez a szolgáltatásokhoz. Ez azt jelenti, hogy kap értesítést Launcher vagy MeMenu új bejövő mail fiókot a Yahoo, Gmail
- Unity Preview lehetővé teszi számunkra, preview dokumentumok, fotók, könyvek, filmek és a zene áll a felhő, a társadalmi és a helyi, valamint a küldemény a Facebook vagy a Twitter.
- Preview App települ lehetővé teszi, hogy keresni és új alkalmazások megnyitása nélkül az Ubuntu Software Center
- Online Accounts - egy olyan alkalmazás, amely központosítja a szociális számla vagy felhő szolgáltatás, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű kezelése során
- Új animáció minimalizálására és maximalizálja a Windows
- Az a képesség, hogy visszaállítsa a korábbi verziók fájlok mappában található Home. Meg kell, hogy aktiválja automatikusan a Dejadup mentés, backup szoftver, hogy jön telepített Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal.
Látjuk a tendencia felhő és integráció szociális szolgáltatások minden gyártó az OS. Közös trend és a Microsoft Windows 8, Apple iOS6 új Google Android operációs rendszer és a ChromeOS és a Canonical az Ubuntu operációs rendszer. Jó irányba haladunk, és üdvözöljük a véleményem, hogy fájlok biztonságos helyen funkciót, titkosítás, amely gyors hozzáférést biztosít a fontos fájlokat bárhonnan és bármilyen eszközzel. További előny az, hogy a webes szolgáltatások és alkalmazások, a feldolgozás történik a felhő, a szervereken lévő Copan amelyek ezeket a szolgáltatásokat, ahogy kell, a PC, hogy az egyik, vagy a teljesítmény korlátozott tárhely. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan milyen fejlesztések az új operációs rendszer Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Mircea - mondta

  Szia, van egy régi asztali, hogy a Windows XP, mint a többi új jól fut, nem gondolod, hogy megérdemli, hogy megy ubuntu?
  Nem vagyok tisztában vele egyáltalán, akkor hiszem, hogy jobban fut, mint a Windows XP-csomagtartó gyorsabb és több.

  • Vali - mondta

   Ez volt az az időszak, amikor az 2006 2009-disztribúció meglehetősen uşurele a régi PC-k. Nos ... ez teljesen más halételek. Még A Linux egy tisztességes pc.
   Az én szempontból, 12.10 ubuntu, Unity felület, nem hiszem, hogy nagyon jól mozog a számítógépen. Megpróbálhatod társ 13 Linux Mint (a Ubuntu LTS 12.04). Mate asztali környezet egy kicsit könnyű az erőforrásokra. Még így is, nem lesz több a fény, mint a Windows XP. Windows xp megjelent 2001, és úgy tűnt, 2004 2 szervizcsomagot, hogy elég sok "új arc" XP. Ebben az időszakban nagyon különböző hardver követelményeket. Nem tartalmaz operációs rendszert, ez neki, vagy a Windows, hogy megjelent, vagy jelenik meg a jövőben, nem lesz több a fény, mint a Windows XP.
   Azt mondja, hogy nem ismeri az Ubuntu ... Én megismerkedést, mert ez teljesen más, mint a Windows. Vannak erősségei és gyengeségei. Erősségek:
   Az engedély nélküli
   -Ül sokkal jobb a biztonság szempontjából
   - Általában nem kell telepíteni antivírus vagy tűzfal

   De van számos hiányosságot:
   -Érdektelenség szoftver gyártók, így sokkal kisebb sor harmadik féltől származó programok elérhető
   -Problémák a vezetők bizonyos perifériákat (webkamerák, nyomtatók, stb)
   -Nincs natív linuxos kliens Yahoo Messenger, csak értékelés harmadik fél által. Élvezni fogja támogatja audio / video webkamera és a mikrofon. Lehet, hogy probléma a fájlátvitel.
   -Ez egy kis időt kapok ismeri, de ha egy kíváncsi ember a természet, akkor képes lesz arra, hogy ezt időben. Sok különbség a Windows és a Linux.
   -Bugs (kicsi vagy nagy), mindig is volt és lesz a Linux.
   - Úgy tűnik, hogy az Adobe rossz gondolat, a Linux felhasználók szempontjából flash player plugin. 11.2 a legújabb verzió, amely támogatja a linux. Mostantól kezdve, Veriuni legújabb flash player csak akkor jelenik meg a "paprika api". Jelenleg tart az API csak a Google Chrome, más böngészők nem (Adobe volna kötöttek együttműködési megállapodást a Google. Az én szempontból, a hozzátartozók a Adobe nagyok rándulások). A Mozilla kimondja, hogy még nem érdekli végrehajtja ezt az API. De egyébként is, az Adobe Flash Player Plugin át a "paprika api" fut nehezebb, mint a többi hagyományos (különösen a teljes képernyőn). Legalábbis úgy tűnik, hogy nekem, a saját számítógépén. Szóval le van tiltva az integrált Flash Player a Chrome-ban, és hagytam, hogy fut egy másik rendszer. Talán idővel, a Google kijavítani azokat a hibákat. Vélemény és adminisztrátorai helyek a jövőben, hogy megpróbálja, hogy alternatívát kínáljon HTML 5 videó ... ne kelljen, hogy maradjon a kezében Adobe.

   • virus2009 - mondta

    De találkozunk sok gyenge a Windows nem is hoz?

    Nem tudom felsorolni itt, egyszerűen azért, mert „túl sok”.

  • Vali - mondta

   Ha szeretné kipróbálni a Linux, továbbra is a választás.

   • Nagyon köszönöm a nagyon indokolt választ.
    Maradok az XP sp3. Lehetséges, hogy a virtuális box ubuntu telepítése és hogyan

    • bugman - mondta

     Mircea:
     Nagyon köszönöm a nagyon indokolt választ.
     Maradok az XP sp3. Lehetséges, hogy a virtuális box ubuntu telepítése és hogyan

     Próbálja Xubuntu vagy Lubuntu nem kell felgyorsítása 3D plusz Unity.Poti használ kevesebb erőforrást használ, mint egy teszt élő módban (Próbáld Xubuntu), CD-n vagy USB-stick.

  • subofferul - mondta

   próbáld kiskutya linux egy kis Linux disztribúció fut nagy régebbi PC-ken, ajánlom verzió 5.2.8

 2. Helló,

  ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
  vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

  Köszönöm szépen.

  • bugman - mondta

   Dan:
   Helló,

   ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
   vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

   Köszönöm szépen.

   Menj printr_un frissítés 12.10 de ahogy mondták, nem ajánlott, különösen LTS verzió (12.04) a köztes fenntartása alacsony, de ha igazán akarod, hogy ... (ne veszítsék linkek hivatalos oldalakra)

 3. Adrian Gudus - mondta

  Dan:
  Helló,

  ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
  vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

  Köszönöm szépen.

  Azt mondtam, és megismétlem:
  Bár az operációs rendszer lehetővé teszi, frissíti az új változat olyan funkcióval, amely. Én nem ajánlom ezt az eljárást. A legjobb, hogy csinál egy friss felszerel a modul frissítés nem annyira világos, és nehezen

 4. kasszasiker - mondta

  "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
  "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

 5. Adrian Gudus - mondta

  kasszasiker:
  "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
  "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

  Itt szeretnék beszélni ötven százalék, hogy van valami ellen?
  Hála a "helyes", de én továbbra is használhatja a feltételek maximalizálás és minimalizálás fogok, amíg él ezen a bolygón. Lehet fellebbezni a bíróságon, ha nem "intézkedik", hogy ki magam, mint én

 6. polferis - mondta

  kasszasiker:
  "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
  "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

  A szótárt keresett meg, és nem találja ezeket a feltételeket? A ékírásos? Szeretnék kölcsönkérni egyet?

 7. Adrian Gudus - mondta

  Így bácsi kasszasiker ötlet, aki meg akarta meglepő számunkra az intelligencia:
  http://dexonline.ro/definitie/maximizare vagy http://dexonline.ro/definitie/minimizare
  Valószínűleg kasszasiker a hangszóró vége Prut "moldovai" egy állampolgár, aki verte öklével a mellét, mint a többi, hogy honfitársai Rep. nyelven. Moldova a "moldovai" (ami nem is létezik), és nem a román

 8. kasszasiker megjegyzéseket, és hogy nem okos, mint az összes rossz marad!

 9. Eugen - mondta

  de yahoo messenger kompatibilis a Linux?

  • virus2009 - mondta

   Nem. Használhatja Pidgin, Kopete, videohívás és van jó Skype nagyon jól működik (audio, video).

  • Marian - mondta

   Én nem vagyok szakértő Ubuntu és nincs benne, de ha akarsz valamit, funkcionális és némileg jó, próbáld gyachi. Gyachi csak közeledik yahoo, egyébként csak fâsâieli nincs hatása! Nem fogsz találni "videocall", és nem támogatja a hang, hanem webkamera remekül működik. (Nem tudom, és 12.10)

   sudo add-apt-repository ppa: Adilson / kísérleti
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install gyachi

   sudo add-apt-repository ppa: baudm / ppa
   sudo aptitude update
   sudo aptitude install gyachi

 10. hóember - mondta

  Mircea:
  Szia, van egy régi asztali, hogy a Windows XP, mint a többi új jól fut, nem gondolod, hogy megérdemli, hogy megy ubuntu?
  Nem vagyok tisztában vele egyáltalán, akkor hiszem, hogy jobban fut, mint a Windows XP-csomagtartó gyorsabb és több.

  Ha már vásárolt pc móka, ragaszkodj a windows. Ha elveszett a sok időt és idegek acélból, hogy a linux.

 11. virus2009 - mondta

  Miért van ez?

  Meg könnyebben, mint a Windows, hogy a terjesztés létrehozására, mely Ubuntu (alapú)?
  Azt mondja, nem ASI, telepítése programok Murány-száj, nem telepíti választása, nyomja meg, és adja át: így szájtátva őrült befejezéséig, nem a következő, a következő, törölje reklámok és egyéb szemetet (ingyenes fofturi ott megfelel így) összességében nem pontosan, mint a Windows-t.

  Példák lehet menni, de azt hiszem, hogy nem érdemli meg, hogy menjen a hiba néhány felhasználó, ha még nem tájékoztatták.

  Bay öböl egész.

  hóember: Ha már vásárolt pc móka, ragaszkodj a windows. Ha elveszett a sok időt és idegek acélból, hogy a linux.

 12. gabriel - mondta

  Köszönöm a bemutató, nagyon jó!

 13. Calin - mondta

  Kösz a tutorial.si Lenne egy kérdésem. milyen verziójú linux adod, hogy telepítse a Google Chrome azt mondja, hogy a program rossz minőségű CV és telepítse a program ilyen gyenge minőségűek súlyosan károsíthatja a rendszert. és azt mondja, ignoare és szerelése. Előző verzió nem mondjuk meg a Google Chrome.

 14. Calin - mondta

  még mindig aggodalomra ad valamit. Nem tudom titkosítani a rendszer, amely a beállítás nem választható ki. Bárki, aki tudja dc?

 15. Adrian Gudus - mondta

  Calin:
  mutumescde tutorial.si Van egy kérdésem. ezért a linux versiuneaaceasta adok instalezgooglechrome mondja acestprogram rossz minőségű cv genu és telepíteni a programot gravsistemului poatedauna minőségi előírásoknak. és spuneignoare és szerelése. Előző verzió nem mondjuk meg a Google Chrome.

  Én egy cikket honlapunkon szentelt szerelmeseinek Linux a problémamegoldás "A csomag a rossz minőségű," találkozott telepíteni bizonyos alkalmazások: http://linux.videotutorial.ro/ultimele/cum-rezolvam-problema-the-package-is-of-bad-quality-la-instalare-softuri-in-ubuntu-12-10-video/

 16. Calin - mondta

  Adtam ms figyelmen kívül hagyni, és telepíteni csak kíváncsi mit @ Adrian, és a második kérdés, vagy bármi a titkosított mi? ez a válasz, vagy ...?

 17. Claudiu - mondta

  Helló,
  Megnéztem az oktató, én nagyon izgatott, hogy hogy tehetem forrázás 2 teljesen más rendszer, ezért 7 választani a Windows és az Ubuntu.
  Már telepítve van, menj amandou, tudom élvezni 2 operációs rendszer (ez ha lehet annak nevezni Linux operációs rendszer).
  De van egy probléma ubuntu majorta, a probléma nem létezik a Windows 7.
  Nem tudom, hogy egy internet kapcsolat, ezért a DSL kapcsolat ubuntu, tedd meg felhasználónevét és jelszavát megadva a szerződést, de nem működik egyáltalán.
  Csináltam egy DSL szolgáltatás vagy név nélkül, hiszen minden pricezeaza több konzultáció.
  Ez létrehozott egy mobil kapcsolat a mobil, hogy tartsa be a digitális működik, de ha ez egy vezetékes kapcsolat nem működik egyáltalán.
  Nem tudod, mi a baj?

  • Eugen - mondta

   Idézem: "hogy ha a Linux operációs rendszer neve." Ha kíváncsi vagy, a Linux volt az első operációs rendszer, mielőtt a Windows. A Windows szárnyak elkapta azt. az egyszerű használat, nem. stabilitást. Tehát nem hiszem, hogy nem lenne egy operációs rendszer. Igen van, és egy jó. Ez nem "kóstolta" néhány neked, vagy ez "elfelejtett" a fejlesztők már egy másik történet. Egyes pt. ez bonyolult a használata, a másik. ez nem költséghatékony, mivel vannak olyan felhasználók hajlandóak alapértelmezett puha, hogy a szoftver meg kell fizetni, és az, hogy az egyik, hogy ez a munka, és néhány van, és él.

 18. Marius - mondta

  Kérem, segítsen nekem. Ezután az üzenet végén Ubuntu boot látok egy fekete képernyő, és ezt írja: megbízhatatlan CPU hőmérséklet-érzékelő, felügyeleti tiltva ...

 19. niculita59 - mondta

  Hi Adrian

  Sant használati újabb Linux Mint 16 .... sőt, ahogy azt fent tárgyalt részei, ezen értékesítési legjobb, ami az én szerény véleményem szerint elég jól lefedi az igényeket a felhasználó. Hogy hatott rám a 3-4 hónap óta nem volt blokkolva is együtt tanulni, ami egy erős pontja az OS. Valószínűleg ment egyszerűség, ami néha nem is ajánlott, és jön egy példát, gyermeteg, hogy uni, de nekem ez zavaró. Amikor megnyit egy munkaterület ablak legyen az böngésző, illetve a Word, stb intampuna én dr cuioare ablakban Greys csér, ami nekem nincs kedvem dolgozni. Kerestem a lehetőséget, hogy megváltoztatni a megjelenését az ablak is minimális, de nem találtam lehetőséget. Ha van valahol a konfigurációs menüben, mint lehetőség az lenne, hálás hozni a vitát. Összefoglalva, tetszik, hogy egyszerű, intuitív, a sok alkalmazás, kár azokat, akik alkalmazás platform nem hajlik e olyan komolyan.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.