Hogyan csatlakoztassa az USB eszközöket VirtualBox, ha a rendszer Ubuntu Linux valós - video bemutató

Hogyan csatlakoztassa az USB eszközöket VirtualBox, ha a rendszer Ubuntu Linux valós - video bemutató
5 (5) 100%

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell használni az USB eszközöket VirtualBox, ha a valós rendszer Ubuntu Linux és a Windows a VirtualBox, legyen az XP, Vista vagy Ubuntu Linux 7 vagy az összes.
Már eddig is bemutató az elmúlt mintegy USB-eszközök VirtualBox De aztán az igazi rendszer a Windows. Ha a Windows-dolgok egyszerűbb és az USB eszközök VirtualBox Extension Pack előírja, csak a telepítés, és telepítse Vendég kiegészítések a virtuális operációs rendszer Ubuntu változnak a dolgok egy kicsit. Amellett, hogy szükséges lesz ide a telepítéshez az Extension Pack és a VirtualBox Guest Additions a rendszerben, meg kell tennie valamit a valós rendszer (Ubuntu Linux). Pontosabban, akkor kell hozzá Ubuntu felhasználó csoport "vboxuser"
VIGYÁZAT: Miután hozzáadta a felhasználónevet a csoport "vboxuser" meg kell adni a valódi rendszer újraindítása. Célszerű, hogy nem kell, és nem fut a VirtualBox virtuális rendszer, ha hozzá a felhasználónevét a csoport "vboxuser"
Miután ezt megtette ezeket a lépéseket, élvezhetjük USB eszközök és az operációs rendszer a VirtualBox is, ha a valós rendszer Ubuntu Linux. Mint mondtam, a bemutató a Windows, csatlakoztatott USB-eszközök a virtuális rendszer nem folosoite és a valódi rendszer egyszerre. Meg kell húzza ki az USB-eszközt a virtuális rendszer, így fel lehet használni a valós rendszerben. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mit kell tennie, hogy az USB eszközöket a virtuális rendszert, ha a valós rendszer Ubuntu Linux.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagok



Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. kérem csinál egy tutorial, hogy hogyan, hogy a jelszót egy CD / DVD-t vagy meg tudjuk csinálni, amit nem lehet alátámasztani, amíg bizonyos sfoturi? KÖSZÖNJÜK!

 2. keverőgép - mondta

  Köszönjük Adrian, mert úgy döntött, hogy a bemutató. Azt hiszem, ez hasznos lesz sok.
  PS nem kell újraindítani, csak hogy egy log out, jelentkezzen be és megy.

  • AdrianGudus - mondta

   keverőgép:
   Köszönjük Adrian, mert úgy döntött, hogy a bemutató. Azt hiszem, ez hasznos lesz sok.
   PS nem kell újraindítani, csak hogy egy log out, jelentkezzen be és megy.

   Újraindítás több "szent" nem hagyja ki a vonatot ... miért nem sietett. Ezért sokan találkozás hiba, és nem megy ba ba egymást. hír, hogy nem beteg, gyakran kihagy kis lépések és fontos gondolkodás, hogy hiábavalók

 3. Daniel - mondta

  A audio konverter aparuy Fremake ingyenes! Töltse VideoDownloader és VideoConverter suite.

 4. Daniel - mondta

  Sajnálom ... meg!

 5. Marian Matcaş - mondta

  Telepítettem most (november 15 2011) Host OS Virtualbox Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10. Jön most (alapértelmezett) VirtualBox vers.4.1.2 és nem vers.4.0.2. Mondd meg kérlek, ha valaki tudja, hol lehet letölteni a Vendég hozzáadása 4.1.2. iso? Köszönöm mindenkinek előre. Várakozás a választ, ha nem túl nagy kérés, hogy [Email protected].

 6. Georgekent - mondta

  Szia Adrian, Zimi nekem kérlek a 12.04 Ubuntu verzió, ahol a felhasználók, és úgy találta, hogy a csekket én vboxusers k Grups gasesc.Ms nem sok.

 7. mauscky - mondta

  Kaptam ugyanazt a kérdést, kérem, mondja meg, amelyben Ubuntu 12.04 találtak, a felhasználók és Grups ", hogy ellenőrizze a vboxusers. Nagyon köszönöm!

 8. Ionut - mondta

  Először Nagyra értékelem a kedvességet és energiát Adrian, valósult meg a bemutató.

  A Synaptic System Manager telepítése gnome-system-tools és a rendszer-tools-háttereket.
  A DashHome, adja meg felhasználó keresési, és nehéz megtalálni "felhasználók és csoportok".
  A többi megtalálható a tutorial.

 9. Ionut - mondta

  SCZ!
  Ez a Synaptic csomagkezelő, nem Synaptic System Manager

 10. Georgekent - mondta

  Ionut mond köszönetet a segítségért, maradj közel, talán problémákat.

 11. Catalin - mondta

  Szia, ez már egy ideje valaki írt aici.Pentru ubuntu 13.o4 valaki tudja, hogyan lehet megtalálni a felhasználók és a csoportok?

 12. győztes - mondta

  felhasználói csoportok és azt tapasztaltam, de sikerül csoportok is, ha kinyit (ubuntu 14.04.2)

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.