Mi új felület a Windows Desktop 8 (Part 3-a) - oktatóvideó

Helló barátok, ma bemutató fog beszélni arról, hogy mi az újdonság a Windows 8 asztali környezetet. Ez epizód 3 sorozat tutorials Windows dedikált 8 és látom, hogy, és ha ez segít az új változások a rendszer, ha használható asztali felületen. Ha úgy érzi, hogy bizonyos dolgokat nem kötődnek, vagy bemutató tűnik hiányos emlékeztetni csak beszélt asztal felület, és minden rendben lesz értelme, ha nézni az egész sorozatot szentelt a Windows 8 ahol foglalkozni metróval vagy Modern UI felület és a kötődik az asztal felület, és így minden rendben lesz értelme.
Az első változások utlizatorul jelenik meg azonnal hozzáférhet asztali környezetet. A kijelzőn csak a Lomtár (kuka), tálca, amely két ikon: Internet Explorer és a Windows Explorer. A lépések a bemutató látni fogjuk, hogy számítógép és a Control Panel ikonra az asztalon. Megjegyezzük, hogy a Recycle Bin, és ment egy kis változás. Amikor töröl egy fájlt, akkor nem kell megerősíteni törlés és megy egyenesen a Recycle Bin. Ebben a leckében videóban megmutatom, hogyan reakcióképesség megerősítő ablak a törölt fájlokat.
Internet Explorer 10 szenvedett CAEV fejlesztéseket. A leginkább figyelemre méltó az, hogy mi lehet állítani a böngészőt, hogy jegyezze meg az utoljára füleket is nyit, amikor zárva van. A következő alkalommal, 10 Internet Explorer böngésző automatikusan megnyitja utolsó lap, a lehetőség, hogy az összes többi böngésző is sokáig.
X menüRibbon menü van már jelen a Windows Intézőben fájlokat, és megkönnyíti a gyors munka. Egy helyi menü funkciók jelennek meg attól függően, hogy a kiválasztott fájlokat. Ribbon menüt és akkor találkozni híres Microsoft Office programcsomag. Megléte a Windows 8 fájlokat, és lehetővé teszi a gyors dolog lesz a kegyet, hogy azok, akik egy érintőképernyős kijelző.
Változás Mappa és keresés beállításai megváltoztatta helyen. Ahhoz, hogy láthatóvá a rejtett rendszer mappákat vagy fájlokat kell használni kiterjesztése ribbon menüt. Szintén a Ribbon menü gyors hozzáférést megjeleníteni fájl kiterjesztések, és megjeleníti a rejtett mappák.
Kép története vagy a történelem fájlok új "Korábbi verziók"Valami fejlettebb, több lehetőség, mint volt a Windows 7. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy mentse korábbi verziók fájlok, dokumentumok, vagy mi is vissza véglegesen törölt fájlok és dokumentumok a számítógépről. Meghívjuk Önt, hogy megtekinthesse a részletes bemutató és dedikált funkció Kép története
Témák kaméleon ahogy azt szeretném mondani. Windows 8, ha megváltoztatjuk a háttérképet (asztali háttérkép), azt látjuk, hogy a szélei az ablakok és a Task Bar lesz az egyetlen szín dominál a képen beállíthatja háttérképnek, hogy jobban igazodjon vele.
ISO kép-és PDF-fájlok nyitható alapértelmezett operációs rendszert anélkül, hogy kénytelen Intal harmadik féltől származó szoftverek. Egyszerűen adja kattintson duplán a PDF-fájlt, és ez megnyitja a Windows 8 új Metro app hívott Reader. Felbontás után PDF file kiválaszthatja szöveget másolhatja, akkor válassza ki, hogyan szeretnénk megtekinteni az oldalakat, meg tudjuk változtatni PDF lap tájolását, akkor adjunk hozzá egy oldalt a könyvjelzők. Akkor is, ha van egy ISO képet, egyszerűen dupla kattintással, vagy kattintson a jobb gombbal hegy, a Windows 8 automatikusan felmászik a ISO kép kivonat, másolni vagy telepíteni annak tartalmát.
Egy új párbeszédablak a fájlt (File Conflict) akkor jelentkezik, ha azt akarjuk, hogy másolni vagy áthelyezni néhány fájlt egy másik helyre. Például, ha a cél mappa már létezik egy fájlt a "Pufosenie.jpg" össze tudjuk hasonlítani a két fájlt, kattintson a "összehasonlítások info mindkét fájlt", és így mi is a részleteket lásd a hely, a méret, létrehozás dátuma és ideje . Még ha a két fájlt nevezzük, és ugyanaz a kiterjesztése előfordulhat, hogy azok tartalma eltérő lehet. Mivel az új ablakban megjelent konfliktus fájlokat lehet hasonlítani, és eldönteni, hogy melyik fájlt szeretnénk cserélni a fájlt, és szeretné megtartani
Apropó Fájlok másolása és mozgatása, ha a Windows 7 ha fájlok másolása több helyről egyszerre, minden transzfer folyamat ablak jelenik meg külön ablakban a Windows 8 folyamatban jelenik meg minden egyes átutalás egy ablak, és tönkreteheti bármikor a transzfer.
Egy új Task Manager Amikor megnyitja az első alkalommal sovány és túl egyszerű. Ha rákattint a "További részletek" minden megváltozik, és sok részletet kezdenek "flow" a szemét, és akkor vajon mi lenne, és valójában mit is mondja, a diagram lapot, ahol van. Bár úgy néz ki bonyolult, hogy nem! Látjuk, hogy az egyes alkalmazás vagy folyamat fogyaszt CPU, mennyi RAM, mennyi internet sávszélességet, ami indításkor alkalmazások és ha tudunk letiltása, a grafikus processzort, ha nem, vagy nem támogatja a virtualizációt, a használata a grafikai internet, merevlemez, RAM.
Állítsa le gyorsan desktop felület szabadon használhatják az út mentén, hogy állítsa le vagy indítsa újra a PC-Modern UI és Metro UI felületet. Vége felé a bemutató bemutattuk, hogyan lehet közel, vagy indítsa újra a Windows 8 nagyon gyorsan anélkül, egérrel, vagy kapcsolja ki gombot a készüléken. Ez nagyon egyszerű, hagyja, hogy kövesse a tutorial. No lépjünk bemutató, mert nem tudom, mi hulladékot!
A vége felé tudom csak mondani, hogy az én szempontomból az új funkciók a Windows 8 az a jobb. Én többnyire, mint a tény, hogy meg tudja nyitni a PDF dokumentumokat alapértelmezés szerint lehet csatlakoztatni az ISO képeket telepítése nélkül harmadik féltől származó szoftverek. Őszintén szólva nem hagyja ki a Start gombra, és ne használja a külső alkalmazások helyett. Ennek ellenére azt mondta, kérjük Önt, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan mi az új operációs rendszer a Windows asztali 8 felületet úgy, hogy a jövőben epizódok beszélni a többi hír jön a Metro UI felületen, vagy ahogy ő nevezte a Microsoft, modern felhasználói felület . Azt mondják, a megjegyzések rovatban, hogy mit szeretsz a legjobban az Ön számára, a felület a Windows Asztal 8.

Töltse le és létre egy USB stick Windows 8 kiegészítő szoftverek használata nélkül (a 1)

Hogyan kell helyesen telepíteni a Windows 8 (part 2-a)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Gadgets a Windows 8 hol?

 2. Ovidiu - mondta

  ASUS:
  Ahol 8 modulokat Windows? az időjárás, óra, naptár, stb.

  A Metro UI

 3. Razvan - mondta

  Szerencsére a Windows 8 támogatja egy átfogó listát a parancsok vonatkozó rövid billentyűkombináció, akkor gyorsan be funkciókat kell:

  Windows gomb - elengedhetetlen a legtöbb megrendelés, egyenként megnyomta a Windows gomb lehetővé teszi a képernyő Metro stílusú otthon. Ön írja be a nevét a kívánt programot a keresési mezőbe, csakúgy, mint a Windows-7.
  Win + B - lehetővé teszi a gyors váltás ablakok a klasszikus és fel összpontosítani § tálca értesítések
  Win + C - megnyitja az úgynevezett Charms menü egy sor eszközt jelenik meg a képernyő jobb oldalán, a keresési funkciók megtalálni, részvény, és a fejlett konfigurációs lehetőségeket.
  Win + D - Show Desktop A Windows operációs 7 parancs megjeleníti a klasszikus Windows asztalon
  Win + E - Indítsuk el a Windows Explorer fájlkezelő, nyissa meg a Számítógépes Szakosztály
  Win + F - Megnyitja a Fájl Keresés Metro, ahonnan meg tudjuk kezdeni a keresést a megállapítás fájlok és információk a fájlokat tárolt merevlemezen
  Win + H - Nyílt panel Metro Megosztás
  Win + I - nyissa meg a Beállítások panelt, ahol meg tudjuk állítani / indítsa újra a számítógépet, nyissa meg és a beállításokat a hálózati beállítások, illetve mennyisége és a kép fényerejét.
  Win + J - súlypontváltozásával között Metro apps egyszerre jelenik meg a képernyőn
  Win + K - megnyitja az Eszközök panel, amit lehet használni, hogy csatlakozzunk a projektorhoz vagy más eszközhöz.
  Win + L - Képernyő zárolása képernyő bekapcsol, és blokkolja a hozzáférést a számítógéphez
  Win + M - minden ablak méretét minimalizálja az asztalon
  Win + O - disable auto-forgatás a képernyő (a tabletták esetében szerelve ezzel a funkcióval)
  Win + P - aktiválja a kijelző beállítás menü
  Win + Q - aktiválja a keresésének Metro interfésszel
  Win + R - Lehetővé teszi a Futtatás parancsot, használt gyorsan elindíthatja az alkalmazásokat és más parancsokat
  Win + U - Nyílt Vezérlőpulton Könnyű Access Center
  Win + V - válthat csoportok elemeket a képernyőn
  Win + Shift + V - válthat csoportok elemek jelennek meg a képernyőn visszafelé
  Win + W - open keresési funkció Metro beállítások képernyőn
  Win + Y - lehetővé teszi a gyors megtekintését desktop classic
  Win + Z - Nyílt Bar App menüt az aktuális alkalmazás
  Win + Page Up / Down - Játssz lista előre / hátra
  Win + Tab - aktiválja Application Switcher menüt, ahol lehet böngészni a megnyitott alkalmazások listája dimenziós
  Win +, (vessző) - Aero Peek aktiválja Asztal nézet
  Win +. (Pont) - az aktuális Metro app a jobb oldalon a képernyő
  Win + Shift +. (Pont) - az aktuális Metro app a bal oldalon a képernyő
  Win + Space - Lehetővé teszi, hogy a nyelv be szöveget és elrendezése a betűk a billentyűzeten
  Win + Enter - aktiválja beszédszintetizátor programot Narrátor
  Win + bal vagy jobb nyíl - stick ablak a képernyő szélére (bal vagy jobb), hogy töltse ki pontosan a fele a képernyőt.

 4. Razvan - mondta

  Eddig főleg a PrintScreen gombot képrögzítés, de a felhasználónak szüksége lesz egy képszerkesztő program, hogy a tészta és a mentéshez. A Windows 8, a billentyűkombináció a Windows + PrintScreen, csak egy screenshot közvetlenül szabványos mappában "My Pictures".

  Minden képnek a neve "Pillanatkép", majd egy azonosító szám, és menti a PNG, JPEG tömörítés elkerülni.

 5. KodeJust - mondta

  Igen, a Windows 8 újabb, modernebb és szebb. Látom, van egy csomó előnye van a Windows-7. Most meggondoltam magam (rossz) a Windows 8,
  Azt hiszem, itt az ideje, hogy a Windows XP felhasználók számára, hogy menjen a Windows 7 8 volt.

 6. Addward - mondta

  egy nagyon jó operációs rendszer, egyértelműen optimalizálták, hogy nagyon csomagtartó, jól működik, nézd pretuuil csökkenése húzza tabletták használata az operációs rendszer win 8

 7. hé csak 90 újraélesednek csak akkor működik, nap, mint ott egyszer, vagy úgy, azt mondtad 3 újraélesednek egyszer

 8. Cristi - mondta

  Gratulálok ptr nagyban tutorial.Este ablakok 8 már mondhatjuk, régi 7 őket! Most remélem, hogy fut, és régebbi játékokat is! Mi lepett meg, hogy a feladat menedzser szerint csak azokkal 470 MB memória mi kivételes! biztos vagyok benne, a Windows 7 szabad elfelejteni hamarosan!

 9. yonut - mondta

  windowsu nagyon jó ez az egyik probléma, hogy nem találom a video vezető testület

  GeCube Radeon driver X1550! Ki tud nekem segíteni drivru videó!, Aki segíteni akar nekem, vagy talál nekem id yonut_yonut86 yonut.simion

 10. ESRD - mondta

  A Windows 8 a "godmode"

 11. ESRD - mondta

  Van egy kérdésem megosztása hangminőség Bluetooth a Windows számítógépek és 7 8 (I 2 bluetooth adapter) alapvetően tudják, hogy kap egy személyes hálózat, de azon túl, hogy nem tudom, milyen beállításokat ip, dns kell írni, kérem, aki tudja, hogyan, tegye ki a felülvizsgálat.

 12. Vlad - mondta

  Super útmutatók a Windows 8, Adrian. ÉN használ Windows XP és megpróbálta windows virtuális box 8 preview kiadás, de kaptam egy üzenetet, hogy a számítógép nem kompatibilis. Azt hiszem, meg kell ezt frissíteni a BIOS-t, így tudok a Windows virtualizált 8.
  Van Acer eMachines E630.

 13. Adrian Gudus - mondta

  Vlad:
  Super útmutatók a Windows 8, Adrian. ÉN használ Windows XP és megpróbálta windows virtuális box 8 preview kiadás, de kaptam egy üzenetet, hogy a számítógép nem kompatibilis. Azt hiszem, meg kell ezt frissíteni a BIOS-t, így tudok a Windows virtualizált 8.
  Van Acer eMachines E630.

  Van egy tutorial ebben a témában. Írja be a keresési mezőbe a jobb felső sarokban az új site: "Install új Windows 8 biztonságosan még processzor hardveres virtualizáció nélkül" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Ha nem tévedek a Windows bemutató 8 Developer Preview. A Windows 8 Enterprise .....

  • Radu - mondta

   vagy ha közvetlenül a Linux és scapt fejfájás ... horror ablakok üzenetek lekvárok és sok más kellemetlenségeket. Abból, amit látok, az ugyanaz, de a ruhák Marie Nyitott Sliver, linux, opera és minden szabadon okos srác sokáig. De Bill tudta, hogyan kell őket márkanév díjat. És így, hogy megöli időt és az idegeket a windows xp adalékolt ... egyáltalán semmi új a nap alatt (kivéve az árak), mint a többi operációs rendszer nyílt szeletkét.
   Üdvözlőlapok az Adi és Videotutorial.ro csapat!

 14. Cristian - mondta

  Nincs Aero a Windows 8?

 15. doru - mondta

  K: Van esélye, hogy megtalálja a Windows fejlesztői preview 8? (ISO)? ... Kérdés: Van egy lehetőség, hogy aktiválja a windows végleg? (Via újraélesednek vagy gombot, vagy bármely aktivátor valami, vagy esetleg crackuit aktiválás nélkül funkció? dc akarod? mert ez az egyetlen építeni, hogy képes átalakulni windows7 sal RPEnabled módszer, és van egy windows 8 (sokkal jobb, mint 7) 7 Windows felület (amit használnak), és egy gombot Sooper haza! megköszönni azoknak, akik reagálnak

 16. Adrian Gudus - mondta

  doru:
  K: Van esélye, hogy megtalálja a Windows fejlesztői preview 8? (ISO)? ... Kérdés: Van egy lehetőség, hogy aktiválja a windows végleg? (Via újraélesednek vagy gombot, vagy bármely aktivátor valami, vagy esetleg crackuit aktiválás nélkül funkció? dc akarod? mert ez az egyetlen építeni, hogy képes átalakulni windows7 sal RPEnabled módszer, és van egy windows 8 (sokkal jobb, mint 7) 7 Windows felület (amit használnak), és egy gombot Sooper haza! megköszönni azoknak, akik reagálnak

  Developer Preview nem a végleges változatot, teljesen működőképes.
  Én jdemii alkalmazást, amely a Start gombra a tálcán. Már útmutatók a témában, és lesz. Még a kollégám Cristi elkészítette egy ebben a témában, hogy felteszik hamarosan.

 17. doru - mondta

  Köszönöm a választ Adrian ... a probléma az, hogy hogyan és Metro Metro kapcsoló az asztali ... pfff nem szín neve, mint az enyém .... ez olyan, mint jön át tervezték tabletta és érintőképernyős eszközök nem az asztalon! ... Csak zavar leginkább ... a2a probléma a Home gombot ... a probléma az, hogy a fenébe lehet letiltani Metro! ... Megértem, hogy a végleges változat nem működik!: (séta csak meg ala primu épít, amit említettem, a két: (... és igen, én is venni , és hogy ez nem egy teljes értékű, de amit használni is, ez csak jó! Szóval, ha nem hiszed, megtalálja a iso a WDP?, vagy ha ismer trükköt, hogyan lehet megszabadulni a Metro UI végső buildu Kérjük, ne a tutorial ezen! azt hiszik, hogy nem az egyetlen, aki úgy találja, hogy az enyém a Metro UI asztalon!

 18. ryka41 - mondta

  Üdvözlöm. Én útmutató bárki telepíthető illesztőprogramok Canon multifunkciós MP220 a CANON oldalakat dwnload és telepítse a Windows nem ismeri 8, A szkenner-illesztőprogram által támogatott szoftver nincs telepítve. Itand Telepítse újra.
  .

 19. Adrian Gudus - mondta

  doru:
  Köszönöm a választ Adrian ... a probléma az, hogy hogyan és Metro Metro kapcsoló az asztali ... pfff nem szín neve, mint az enyém .... ez olyan, mint jön át tervezték tabletta és érintőképernyős eszközök nem az asztalon! ... Csak zavar leginkább ... a2a probléma a Home gombot ... a probléma az, hogy a fenébe lehet letiltani Metro! ... Megértem, hogy a végleges változat nem működik!: (séta csak meg ala primu épít, amit említettem, a két: (... és igen, én is venni , és hogy ez nem egy teljes értékű, de amit használni is, ez csak jó! Szóval, ha nem hiszed, megtalálja a iso a WDP?, vagy ha ismer trükköt, hogyan lehet megszabadulni a Metro UI végső buildu Kérjük, ne a tutorial ezen! azt hiszik, hogy nem az egyetlen, aki úgy találja, hogy az enyém a Metro UI asztalon!

  Nem lehet menekülni devinitiv Metro. Csak akkor használhatjuk például teszi, ha viszont azt, hogy a PC-t közvetlenül a felület között egy asztalon. Bemutatója ebben a témában már létezik, a SEARCH mezőbe. Írásos van: "Hogyan kell beállítani a Windows nyitható felület 8 Asztal induláskor" nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Ismét, ez nem teljesen letiltja Metro felületet.
  Nem akarom, hogy használja a keresési mezőt, hogy megenni?

 20. ESRD - mondta

  Őszintén jelenleg szállhatnak meg MUI, tényleg sokkal kényelmesebb vele, mint a Windows-7 startu;
  Igazán nem tudom, miért van olyan sok negatív megjegyzéseket ezt a lépést microsoft

 21. yonut - mondta

  Én megoldotta a problémát a Palca drivaru videó! Mo segített egy srác ezen az oldalon! Köszönettel

 22. Sergiu - mondta

  Adrian kérem, mondja meg, hogyan húzza ki a jogot, amely azt mutatja, hogy a vízjel építeni és verzió? Kérjük sokat, kerestem az oldalon, de nem találtam semmit.

 23. Tony - mondta

  Van egy probléma a videokártya (ATI Radeon x850). Nem találom kompatibilis meghajtó, és nem látja a képet teljes képernyőn, csak a közepén. Ki tud nekem segíteni?

 24. Adrian Gudus - mondta

  Tony:
  Nekem van egy probléma a videokártya (ATI Radeon x850). Nem találom a kompatibilis driver nem látja a képet teljes képernyőn, csak a közepén. Ki tud nekem segíteni?

  Ha úgy érted, hogy mit lát Meto felület, hogy nincs probléma a videokártya, de ez normális, hogy. Metro felület nem korlátozza a nézet, automatikusan kitágul, ahogy új alkalmazást telepítünk, és keresse a metró területén, ahol ikonok alkalmazás kell az egér görgető kerék vagy a görgetősáv alján a képernyőn.

 25. Tony - mondta

  A probléma megoldása a monitor beállításait, megváltoztattam 4: 3 széles, és most úgy látja, teljes képernyőn. , mint ha tesz egy nagyobb felbontású, mint a képen látható 1024 728 × hosszúkás

 26. Salseros - mondta

  VIDEOTUTORIAL Hello, van egy kérdésem a Windows PRO 8 hosszú .Egy megkísérel optikai meghajtót látható az operációs rendszer .Egy több telepítés és az eltávolítási járművezetők bár én nem olvastam semmit egység ez látható a BIOS-ban és felfedező, de ha adok, hogy mi van a DVD-én adja ki az optikai meghajtó tálcát .Hogyan erősít ez? Mentionex nem vagyok egyedül ebben a helyzetben még érdemes megvitatni a problémát optikai meghajtók Windows 8 PRO.Mersi várható, és csókokkal. Bocs, ha én írt máshol

 27. Ovidiu - mondta

  Hello, Találtam egy programot, amely leértékeli a 10 8 7 alkalommal nyerni könnyen, azt gondoltam, hogy hasznos lehet cineva.daca megtalálható érdekes lehet, hogy a tutorial, üdvözletét.

 28. Ovidiu - mondta

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.