Mi a legjobb böngésző - a Firefox vs Chrome vs él ...

Mi a legjobb böngésző
Mi a legjobb böngésző?
A böngésző a legfontosabb alkalmazása a PC, a telefon vagy tabletta, és hogy meg kell, hogy kiválassza a legjobb.

Piaci részesedése PC böngészők.

Chrome vezető pozíciót 63% -át a piacon. A Google lovaglás magas ... A Microsoft csak 13% -a piac, 9% az Internet Explorer és a 4% Edge. Firefox és az Opera szabadesésben és Vivaldi túl új neki megérteni a ranglistán.

De mi a legjobb böngésző?

Ha látnak egy feladat egyszerű lenne, de nem azért, mert a böngésző, hogy sok ma.
Kitalálni, hogy melyik a legjobb böngésző kell tennie teszteket, és azt jelenti, hogy a tesztek számít, hogy javascript html5 és multimédiás, mivel ezek a kenyér interneten most.
Amire szüksége van egy gyors böngészőjében?
Javascript-re van az összes internetes oldalakon, hogy kölcsönhatásba lépnek, és nem csak a Aste mindenütt, de nehéz feldolgozni.
A jelentkezőknek!
1. Microsoft él
2. Google Chrome
3. Mozilla Firefox
4. működik
5. Vivaldi
Az utóbbi egy viszonylag új böngészőt, néhány érdekes dolgot, de amiről beszélünk ma. Ma fogunk összpontosítani a vizsgálatok és eredmények.

Az első tesztek Basemark és Jetstream!

Basemark viszonyítási web General Test. Abban Basemark Microsoft szélig volt leértékelni, mert nem támogatja a WebGL 2.0, de ez lenne a valódi probléma, mert úgyis Él rendelkezik alapértelmezett hardveres grafikus gyorsító fejlesztők. Természetesen a jövőben a Microsoft támogatás kiterjed a WebGL Él 2.0.
Miután depunctării Edge jött utoljára.
Jetstream viszonyítási összpontosított javascript és feldolgozás. Itt a Microsoft Él-ben első helyen, majd a Chrome és a többiek.

Meg kell említeni, hogy az Opera, Chrome és Vivaldi használja ugyanazt a megjelenítő motort elemzi Pislog.
Firefox renderelő motor használt GekkóÉs Edge renderelő motor EdgeHTMLEgy származék Trent, futó IE.
Megjegyzés felett vizsgálatok Chrome, Opera renderelő motor és Vivaldi gyakori, de minden apró eltérések konfigurációt. Természetesen mozgó jobb, mint a Chrome vagy az Opera Vivaldi, mert a Google szakemberei egy kicsit közelebb a probléma, mivel és integrációs szolgáltatások.

SunSpider eredmények

Ez egy JavaScript benchmark, amely megmutatja, hogy milyen gyorsan tud hajtani javascript böngészők. Él természetesen okozta katasztrófa hihetetlenül gyors.

YouTube videó futó 4K 60fps

Él itt hihetetlen bármely pontját. Fogyasztása a legkevesebb forrás, a videó fut simább és 0 eldobott képkockák. Ismét beszélünk videofelbontással 4K hogy 60 képkocka másodpercenként.
Szemben a Firefox, ami fogyasztanak a legtöbb forrást, és játszik videókat legrosszabb.
Dobd kereteket, vagy kihagyott képkockák
Az átugrott képkocka azok kereteket, hogy a böngésző nem tudja dekódolni, és arra kényszerül, hogy átugorjuk őket. Ez azért történik, mert a videó 4K hogy 60 képkocka másodpercenként, akkor 60 8 képet hány megapixeles, hogy fel kell tüntetni a második. Ez a munka nem a böngésző, ami grafika és a feldolgozók, de a böngésző, hogy egy jó vezető, hogy jobban kezeljék a rendelkezésére álló erőforrások.

Erőforrás-felhasználás gördülő 4K 60fps YouTube-videó

Az átugrott képkocka böngészők futó 4K 60fps YouTube

Mi a legjobb böngésző Edge, a Chrome, a Firefox, az Opera és Vivaldi?

A vizsgálat után, és ezekkel a böngészők arra a következtetésre jutottunk, hogy a Microsoft Edge a legjobb böngésző, de ez a böngésző nem Chrome vagy Firefox ökoszisztéma, hogy van. Talán néha számít, és amit használni kell.
Akár te, megmutattam neked ezt az információt ...
Viszonyítási:
sunspider 1.0.2
Basemark Web3.0
Jetstream 1.1
YouTube-videó 4K 60fps

Mi a legjobb böngésző - Chrome vs Firefox vs Opera vs Él vs Vivaldi - videó bemutató
Háttérkép videó


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. György - mondta

  Safari mint egy jó dolog / Én az elmúlt hosszú ideig voltam elégedett.

 2. MarianZinca - mondta

  Azt hiszem, a Chrome a legjobb.

  • hajsütés - mondta

   Én is így gondoltam. Még egy számítógép-barát is telepítette nekem az Edge-et, azóta meggondoltam magam.

 3. Andrew - mondta

  A lista: Chrome, Firefox és a többi ... .. :))))

 4. Dan Ionescu - mondta

  Él használt (nagyon gyors) és Chrome (ptr néhány kiterjesztés, hanem fordítási oldalak) Firefox .ha elejtettem valami greoi.poate vreme.e Vivaldi.am és próbálja olvasni érdekes dolgot róla.

 5. Karolin - mondta

  A Firefox a farkát, de rendben van rám. különösen, amikor a böngészős játékok teszteltem Firefox veri az összes többit az alján. És vizsgálatok erre a célra Firefox

 6. uniós polgár - mondta

  Yandex alfa szép, de vizsgálatok még nem láttam ilyet.

 7. valentin fritz - mondta

  Én az Opera sokáig. És ez a könyv most használja a Firefox, de csak ritkán.

  • OPERA - mondta

   Fritz, Opera messze a legjobb átlagos internet-felhasználó, de az emberek ... tegyük pofa reklám. Abbahagytam a Firefox sok év után. Opera és az IE használatra Sopcast.
   A legújabb Firefoxok megsemmisülnek, hiányoznak.

 8. Adrian - mondta

  Firefox szerintem jobb a biztonság, a biztonsági nem beszélt semmit, bár ez egy elég fontos nap ez a mai ... .merge Él telepített win7?!?

 9. ION varu „Vasile - mondta

  Köszönöm szépen a magyarázatot ... további bemutató, és nagyon jól magyarázható! Me Firefox, és az EDGE (4 navigáció óra naponta).

 10. Cosmin - mondta

  Helló Van egy kérdésem Edge lehet letölteni telepíteni kell egy másik példa Windows 7.8 ... .. Köszönöm

 11. Régebben Vivaldi minden 2 hónap, de még mindig túl sok hibát. tervezés és az ökoszisztéma elég hűvös különösen egy származéka mortzilla ...
  újabban elkezdett lógni ChromeOS ...
  A Chrome a 2010 90% -át az időt ..

  • György - mondta

   Milyen tudást adsz vissza ... Vivaldi semmi köze „Mortzilla”, de az Opera

   • igen .. sőt igazad van, azt jelenti, hogy lehet telepíteni a kiegészítőket Mozilla.
    Régebben 6 hónappal ezelőtt, és feledésbe merült.
    de ha úgy tetszik, hogy üljön vissza ... a problémát.
    Nem kell arrogáns. ahhoz, hogy javíts ki. Tehát egy párbeszédet.
    Csináltam sértő megjegyzések, sosem mondtam szakértő.
    De te, mint minden rossz regényt [növekedett] hazudsz le azonnal.

 12. Nagyon fai bemutató. De azt hiszem, hogy szüksége egyet most, és hogyan haladunk információkat az egyik böngészőt egy másik. Itt például használja a Firefox és a Chrome haladna, de nem tudja, hogyan kell mozgatni az összes információt egy másik. A Firefox mentett jelszavak különböző tucat oldalt és a böngésző automatikusan csatlakozik hozzám megadása nélkül a jelszót. A liszt másik dolog, hogy a Firefox egy számlát, amit csatlakozni otthon és a munkahelyen, megtekintheti az összes mentett oldalak és a történelem (a megtekintett oldalak). Próbáltam importálni ezeket a kérdéseket a Chrome, de nem lehet importálni. A másik dolog, megközelíthetetlen a bemutató biztonság. Itt hogyan mutatja az 3 böngésző? Intimitás navigációs böngésző (által továbbított adatokat olyan egyéb) mit tud mondani nekünk kapcsolatos Chrome és él. Ez csak néhány kérdés, amelyek további bemutató. Azt hiszem, hogy élvezni fogja nagy érdeklődés, mert a böngésző a legelterjedtebb program egy számítógépen.

  • Adrian Gudus - mondta

   Csak írt ma este bemutató a Move beállítások, jelszavak, könyvjelzők Firefox a Chrome-ot. Megtalálni megy a honlapon weboldalunk vagy keres ez a keresőmezőbe a jobb felső sarokban.

 13. gabyco - mondta

  Az a gyanúm, hogy az Opera a legjobb, mert az a funkciója, hogy aktiválni tudja a VPN
  A beállítások Chrome biztosan második.

  • azonos - mondta

   Végül hoztak sötét téma, elrejti a keresőmezőbe, valamint beszélgetések közvetlenül a böngésző oldalsávot tökéletes fenyő.

 14. arko - mondta

  Azok számára, akik írjon ide, hogy a Firefox lassú valóban így a legújabb verziók.
  Használd a „http://www.palemoon.org” ez az egész firefox de alapuló ESR változat 24. Ez a legújabb Firefox, majd gépelni kezdett mindenféle brizbrizuri akadályozza azt.

 15. szia.
  Kinyitottam a Chrome és a keresett videotutorial majd a dobozban „keresése videotutorial” Kerestem „Hikvision”, és amikor az ég, hogy az eredmény ott találtam:
  "Ez a webhely nem tud biztonságos kapcsolatot létesíteni
  A videotutorial.ro nem támogatott protokollt használ.
  ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
  Takard
  Az ügyfél és a kiszolgáló nem támogatja az SSL protokoll vagy a rendszeres kódolócsomag verzióját. A hiba valószínűleg akkor fordul elő, ha a kiszolgáló kompatibilitást igényel az RC4 programmal, amely már nem tekinthető biztonságosnak. "
  Milyen beállításokat kell tennie a Chrome-ban, hogy megnyissam a talált eredményt?

 16. ViorelR - mondta

  Nem megyek sem mozilla, sem króm, hogy keressek valamit itt a keresőmezőben a webhelyen, ez nem ad eredményt, nem tudom, mi az.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.