Töltse le a telepítés és beállítás gyorsabb és intelligensebb munka-böngésző videó bemutató

Az alábbi videó bemutató, akkor lehetősége van arra, hogy hogyan is letölti, hogyan kell beállítani, és hogyan kell használni a végén a leggyorsabb és legokosabb böngésző, hogy létezik a piacon.

Sokan nem értenek egyet velem először, de ha látják a bemutató, és próbálja meg a böngésző meg van győződve arról, hogy meggondolja magát.

Mi a különleges ebben a böngészőben? Először is tudnia kell, hogy a munka egy kereskedelmi böngésző (pénzzel) a közelmúltig az első volt sok referenciaértékek renderelés weboldalak.

Opera beépített e-mail kliens és egy e-mail kliens, amely képes kezelni letöltések beleértve torrent, és így nem kell telepíteni más alkalmazások ezeket a dolgokat.

Hangvezérlő modullal rendelkezik (a videotutorial.ro nem tesztelte), egérmozdulatokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a böngészőt csak egérmozgatással irányítsuk, és van egy érdekes dolog, amely megment minket az extra munkavégzéstől, ha linkre illesztünk a címsorban, nevezetesen a "beillesztés és menjen" opciót.

Én használja a Firefox munka nem felel meg, hanem azért, mert a Mozilla Firefox lehetővé teszi a honlap tulajdonosa, feladata, hogy megkönnyítse a bővítményeket, hogy a munka nincs, de ha kell futtatni egy honlap és én csak azt szeretném, hogy internetezhetnek munka minden bizonnyal az első választás, mert gyors és biztonságos.

Az Opera nagyon népszerű a mobiltelefonok és okostelefonok böngészőinek világában is az Opera mini böngészőn keresztül, amely néhány éven belül bizonyította megbízhatóságát és funkcionalitását.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató, és elnézést kérek a hosszú életet, amely, bár megpróbáltam, hogy ez a rövid, nem tudtam, mert a számos lehetőséget, hogy ez a csodálatos böngésző.

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Sergiu - mondta

  Igen..elég érdekes..de maradok a Firefoxnál..van gyorshívás és mozilla + gyorstárcsázás..Nem tudom, hogy nagyon megszoktam a mozillát..pt..a többi, ami fejlettebb … Telepítheti a munkájukat.
  ????

 2. Adrian - mondta

  Tehát mit mondhatok egy jó böngésző, de kissé merev, mint az a böngésző, legalábbis nekem ez tűnik, nem annyira rugalmas, mint a Firefox, van néhány pluginje, de nem haladja meg a Firefoxét! ami érdekes, az a torrentek letöltő motorja, különben őszintén szólva nem szeretem, és saját tapasztalataim szerint ellentmondhatok neked, hogy nem gyorsabb, mint a Firefox! az oldalad sokkal gyorsabban tölt be engem a Firefox-szal, mint az operával! Sokkal több erőforrást fogyaszt, mint a Firefox, és terjedelmesebb, mint a Firefox a levelező kliens és a torrent "letöltő" miatt. Az egér gesztusa tudja, és a Firefox rendelkezik egy kiegészítővel húzza a jobb oldali ugrást a következő oldalra, a böngésző "gombjai" nélkül. És ne felejtsük el, hogy a közelmúltig a mű eladó volt! nem volt ingyenes böngésző. Őszintén szeretem a Firefoxot, sokkal fejlettebb, mint jól működik ... alapértelmezés szerint a böngésző alapvető eszközeivel érkezik, de azt a tényt, hogy ft testreszabható, értékelni kell, gyakorlatilag úgy csinálod, ahogy akarod, hogy tedd, amit akarsz, amikor akarsz, ahol akarsz. Valószínűleg jobban működik jobb rendszereken, de őszintén elmondhatom az enyémet, és nincs okom hazudni vagy megőrülni kísérletezés nélkül, lassabb a sebessége, mint a Firefoxnak!

 3. Adrian - mondta

  Én használtam egy párszor, és nem mondom, nem, de az egyetlen módja a tesztek a kíváncsiság, és őszintén szólva nem vagyok elégedett, ami már be van töltve az alapértelmezett közel ezer gombok és szövegek nem ugyanaz a dolog, találok ft furcsa tulbalurile aki azt, és túl sok

 4. Adrian - mondta

  És azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy melyik böngészővel szeretnénk mostantól oktatót készíteni ... Nem érdekel, mert mindent tudok kezelni, és google chromot, Firefoxot, Opera-t, explorer-t google-ban kezelni. SZERINTEM!!

 5. Ok Adriane.
  Ezután firefox lesz boowserul alap honlapján videotutorial.ro.

 6. Tudd, hogy a böngésző mutatja meg igazi arcát csak több nap után a használat, és hidd el, hogy működik felülmúl minden sebességet, még a szafari.

 7. Sergiu - mondta

  Ellentmondok neked .. 😀 az az igazság, hogy mindenki megdicséri a böngészőjét, ami van… ami azt illeti, hogy a "szafari" nem hallható .. Nekem volt, és hidd el, hogy ez volt a leglassabb böngésző 😀

 8. martzy - mondta

  akkor mit teszel yum bine.acum jön és opera.firefox aveam.e igazán érdekes már opera.pana mam nem gondoltam, hogy azt, hogy hogyan is megy nagyon bine.cu e.imi Mozilla amikor kezdtem utorentu Nehéz db menjen dolgozni gondoltam treaba.am nem haszontalan munkát ptr tudta mindenki használ mozila.eu míg egy hónappal ezelőtt voltam az Internet Explorer csak öreg fickó voltam tesz Mozilla windows.cand Én surprins.si fog üzemelni fel.chiar Szeretem útmutatók, hogy faceti.tinetio így tovább, és egy fórumot, mint ez a fórum, ahol meg kell comment.

 9. Adrian - mondta

  Cristi Elegem 2 Opera hétig terhelést és az utolsó nap mondtam, mint te van szó, hogy milyen programokat ez az egyik, és a másik, hogy teszteljék és mikor csinál egy tesztet A program nem indul el egyszer, és ennyi! Nem veszem után, hogy ha nem tetszik a látvány nem jó ellenkezőleg láttam programok olyan felület, amely lehet, hogy béna, de hagyja a száját nyitva! Csak nem tetszett Opera viselkedése lassú nekem őszintén, és ugyanazt a verziót, hogy benyújtotta meg kellett telepítette magam! De én elégedett.

 10. Adrian - mondta

  martzy fórum mondani, az biztos, de van, hogy legyen türelemmel, minden működni fog, tudod: ecet készül lassan! Remélem, hogy nem, hogy ideges a adminok, hogy megvan a megfelelő fórum a tájékoztatást, vagy beszélt arról, hogy lesz egy forum.PACE!

 11. első hűvös website
  Amit én szeretnék tudni, hogy a munka minden egyes forrás enni? Firefox, hogy már 2 3 szar, hogy rossz, veszek cam70-100MB a feladat igazgató
  És egy másik dolog, hogy a pehely ki Cristi az oldalon, hogy nehéz az Apple számítógép
  egy jó nap lépést tartani a jó munka

 12. Az én szavazni a Mozilla Firefox! Ez egy nagyon jó böngésző, egyszerű, könnyen kezelhető, és megadja a lehetőséget, hogy csináld végig kiegészítőt onuri.Ce, hogy többet szeretne a böngésző? Tetszik, ahogy mozog, ez elég gyors, ha le valamit, ami tetszik, és hogyan viselkedik.
  Ami az Operát illeti, szlogenjük gyorsabb és biztonságosabb internet, kérem, nem tudom, mit jelentenek, amikor biztonságosnak mondom magam. Éppen abban az időben, amikor használtam, felhalmozódott néhány "nem kívánt vendég" (adware, spyware) a számítógépemen. Nos, hát most nem akarom az Operát hibáztatni, mert akkoriban még nem a ki tudja, mi az antivírusom, de mégis ... Ne csinálj biztonságos szlogenet, ha nem tudsz garantálni ilyesmit.

 13. Adrian - mondta

  Az MCD oldal nem megy nehezen a Cristi által elhelyezett pelyhek miatt! Biztosítom erről, hogy gyengébb a hálózata, vagy túl sok van nyitva, sőt, a videotutorial.ro oldal nehezebben töltődik be a felhalmozott video- és hanginformációs útmutatók nagy száma miatt! sem azt, hogy a pelyheknek mi köze hozzá! ha észrevette, hogy a videó oktatóanyagok minősége közel vagy akár maximális, ezért normálisabb a nehezebb betöltés

 14. boby_admin - mondta

  Az MCD
  Opera pluses látni fogod rakományról oldal gyors
  Nekem van egy nagy teljesítményű számítógép, és a net, hogy ne adjon a véleményem.
  Tekintettel arra, hogy sok alkalmazást tartalmaz (e-mail kliens, letöltéskezelő, RSS feed-kezelő, torrent kliens), akkor is megéri, ha "több erőforrást fogyaszt".
  Most már nem kell a böngészőt, hogy megítélje a források összege elfogyasztott fontos, hogy ezt a munkát

 15. Adrian - mondta

  Az MCD nagyon rossz, mert nem tartotta meg a frissített Firefox apádat! A 3-as verzió sokkal stabilabb és továbbfejlesztett, lehet, hogy ezt nem látja a grafikájában, de sok olyan dolog került a motorjába, amelyek stabilabbá és biztonságosabbá teszik, sokan úgy vélik, hogy ha egy programot frissít, akkor másképp néz ki! nem feltétlenül ilyen! a frissítés csak a futásának módjára hajtható végre, működik. Van néhány problémám a mozilla 2-vel, mert nem tölt be bizonyos oldalakat! Az Adik betölti őket, de hiába tölti be. Ez azért van, mert az internet napról napra fejlődik, és a webhelyek létrehozásának módja napról napra eltér, a szkriptek ugyanazok, és mint ilyen, egy új és frissített Firefox mindig lépést tart az újdonságokkal!, és nem okoz gondot néhány oldal betöltése! sokkal jobban fog futni ... most a problémád az, hogy mit és hogyan akarsz, de a lehető legkevesebbet akartam tisztázni a szavaimmal, mi a helyzet vagy mi a különbség a Firefox 2 és 3 között, vagy miért jó a frissítés.

 16. Adrian - mondta

  A boby_admin örül neked, ha komp géped van, de amikor a 384RAM és 800Mhz-en jársz, a processzor úgy gondolja, hogy az 1 millió ráadásul számunkra is keserűbb! Még azt is mondtam, hogy talán jobb számítógépeken jobban működik, mint a Firefox, de az enyém nem elégít ki engem, logikus, hogy ha gyorsabb, akkor nincs ereje tőle, de a pápának több erőforrása van a számítógépünkről, így gyorsabban mozog Mondjuk úgy, hogy nem szeretem azt a tényt, hogy túl "kövér" ... van neki mind ez, mind az a másik, miért kellene engem arra kényszerítenem, hogy lenyeljem a munka összes kiegészítőjét, ha nincs rá szükségem és nem használom őket ? Így kell nekem a Firefox, nem kell eltávolítanom.

 17. Mozilla 3 felület úgy néz ki rosszul, ahol címek kerülnek mentésre kerülnek csak úgy tűnik, 10 2 egyébként, és én frissített automatikusan átvált megpróbálja dolgozni, hogy mi volt, és most működik 1 évben, majd én szép, de messze a bemutató által Cristi jól nézek ki, és a gyengébb pc bármilyen 3 éves Van egy AMD Sempron és 3400gb 2Ghz 1 + RAM és nettó RDS 2,5 Mb / s letöltési ~ 300 azoknak, akik kíváncsiak kb erőforrások

 18. boby_admin - mondta

  Azt mondom, hogy érdemes kipróbálni, és azt használja a Mozilla Firefox és az Opera
  Nem azért vagyunk itt, hogy elmondjam, hogy melyik böngésző a jobb, de be őket követni, hogy a döntést
  Természetesen mindegyik pluses és minuses

 19. alex - mondta

  ... Számomra a munka gyorsabb és jobb {mindkettőt használom ... ...: D

 20. Adrian - mondta

  MCD :)) Hát ha azt mondtad, hogy már továbbfejlesztett változata 2, és a kívánt frissítéseket, hogy automatikusan frissíthető 3 Apa! ez azt jelenti, frissítés, sok zavaros! hogy ha a program frissítést az úgynevezett da mutatják altfel.Te rossz, frissítéseket lehet, hogy egy fájl, frissítés azt a stabilitást, az első helyen, és néhány extra cucc, vagy mi volt a baj verzió működik jobban, de most antrioara ez nem jelenti azt, hogy máshogy néz ki: Ha frissített biztosíthatom, hogy mindent, amit csak 3 verziója felületet 2 valószínű. Az egyetlen különbség a Firefox és a Firefox 2 3 ebből a szempontból én vagyok utalva azok az adott gomb oldal oda-vissza a 3 valamivel nagyobb és modernebb, de ez nem fontos! program maga ugyanaz!

 21. martzy - mondta

  de kevesebb munkaerő vagy mozila.pc Munkám 256 64 video.ca RAM, és tudod, hogy el kell mennem szerintem bine.eu Pc fogyasztanak kevesebb a munka, de nem sigur.astept választ.

 22. Adrian - mondta

  martzy olvassa el a megjegyzéseket, én már adtam neked a választ a kérdésre! Azt tanácsolom mindenkinek, hogy olvassa el a megjegyzéseket a bemutató néha kérdések megvitatására, amelyeket nem érintette a bemutató, és azt is, hogy gyakran lehet válaszolni a kérdésre, vagy commenturi már adható a bemutató!

 23. adrian Én 2 verzió és ez a változat némi biztonsági frissítéseket, de minden 2asta a 2.0.0.20
  PS írjon megjegyzést Opera Méreg nem megy jól, és min tr yahoo mail a popul vásárolt (vagy hogy hívják), ez érdekes dolog egér lapozhat vissza tr, hogy tartsa meg jobb klikk, és nyomjuk meg a bal egérgombot, és a lapozhat előre, hátra
  egyébként, hogy használja azokat, és 2 Mozilla és az Opera
  És még egy dolog, a munka kevesebb erőforrást fogyaszt, mint a Mozilla 2

 24. Adrian - mondta

  MCD, hagyjuk, ahogy mondod, de amíg nem lesz egy másik, ellenőrizd újra, ha több erőforrást emészt !! Szerintem megnézted, ahol nem kellett volna, vagy rosszul tettél valamit! még a boby_admin is azt mondta, hogy több operaforrást emészt fel, ezért ellenőrizze újra

 25. Mozilla ember jött, hogy ezen az oldalon 95 mb, és minden munkát a honlapon származik 70 mb

 26. Brothers.
  Ha valami eszik erőforrások vágva húst, adja meg a beállításokat a kérelmet, és elindul: smoth scroling, e-mail, az alapvető téma, meg ilyesmi, amíg nem kap, hogy használja, amit akar.
  Ez egyszerű, csak meg kell tenni, amit akarsz.
  Mi a fene akkor számítógép a főnök vagy a főnökeik?
  Tedd azt a pontot, hogy ne egyenek így nem termel semmit!
  Fel kellett dolgozni, hogy távolítsa el a pénzét!

 27. A második változat a erőforrás-felhasználás lehet egy linux.
  Tudom, hogy néhány linux oldalak jól érzem magam a 128 mb DDR memória.
  Bassza meg az ablakokat, hogy eszik sok erőforrást, és minden verzió enni és így tovább!
  Hol vannak menni?
  LINUX a válasz a számítógépek idősebb generáció!

 28. alex - mondta

  nagyon sikeres bemutató .. köszönöm…: D

 29. Adrian - mondta

  Cristi nagyon jól gólt szerzett, de nem tudom, hányan (tudom) tudjuk, hogyan kell "húsba vágni", hogy belépjünk egy böngészőbeállításokba, vagy mi az a gördülékeny görgetés, ha megnézte az oktatóanyagot, amit valóban mondott és mutatott füstgörgető hatás! aki óvatos volt, van mit nyernie

 30. Tony - mondta

  A rendelkezésre álló információk keresést a Google úgy tűnik, hogy az Opera a leggyorsabb böngésző, a Firefox jobb tesztek és a gyakorlatban, de az összes teszt szerint a Google Chorme származik kemény hátulról, és még jobb, legalábbis elméletileg Firefox (a teszt), de azt vettem észre, hogy van néhány probléma a kijelző oldalakat, stb. De a többi elég gyors, de miután a hang még mindig szüksége van némi javulás. Lehet, hogy ki tudja a Google Chorme későbbi verziókban lesz más böngészők.

 31. Tony.
  Ha a keresés a Google Chrome normális, hogy a legjobb.
  A Google chrom egy nemrégiben elindított böngésző, és ha nem tévedek, akkor is a "béta" címkét viseli, és nem hiszem, hogy versenyre kelhetne az operával vagy a Firefoxszal.
  Milyen fejlesztések gondolsz mit kellene az Opera böngészőt?

 32. Adrian - mondta

  Tony nem beszélhetünk a verzió a Google Chrome! mert még mindig béta (teszt fázis). Google Chrome akar lenni, mint egy böngésző, akkor látni, ha kap, hogy a színpadon finala.am bizalom a Google márkanév, és mit értek el, és mit fognak elérni most!

 33. Szeretem a Firefox és az Opera körülbelül ugyanabban a helyzetben most attól függ, ízlése és a tevékenységi kör!
  Azt hiszem, egy opera böngésző, hogy jön a sok csodát (out of the box) és a kényelmesebb, hogy valaki nagyon alkalmas!
  A másik firefox jön golut üres, de meg tudod csinálni, mint egy lego!
  A választás a tiéd!
  Nem kell, hogy minden a böngésző nem tudja, hogyan, de kiderült, teszteken, de szükség van a kutatás és melyik elkap minket jobb!

 34. madalin - mondta

  Én opera óta opera volt 2004 6 7, vagy úgy néz ki, ha én nem vagyok rossz már megközelíti a 10, azt hiszem, az Opera a legjobb böngésző, de minden a véleményét. . .

 35. Tony - mondta

  Észrevettem, hogy ez még csak béta, de azt hiszem, hamarosan a legjobb böngésző, még így is elég gyorsan, és a statisztikák valóban különböző honlapokon és újságokban, hogy természetesen lehet szubjektív.
  Hoppá ... azt kellett elfelejteni, hogy nagyszerű munkát végzett ezzel a weboldallal, és a video-oktatóanyagokhoz kapcsolódóan nagyon egyértelműek, és minden nap arra vágyom, hogy megnézzem, mi új az oldalon. Köszönöm.

 36. Tony.
  Köszönjük, itt minden nap, és én várom, hogy meg észrevételeit és ötleteit!

 37. danezu - mondta

  Igazad van, "" egy böngésző csak néhány napos használat után tűnik valóságosnak "). Az Opera nagyon jó böngésző, egyértelmű, hogy az oldalakat gyorsabban tölti be, mint a mozilla. Kicsit teszteltem és láttam az eredményeket Opera Ő nyert. Tehát félretettem a Mozillát, és elmentem az Operába

 38. alex - mondta

  Szavazás az operára. Azt hiszem, érdemes kipróbálni ... Igaz, hogy rengeteg erőforrást emészt fel, de ez a legjobb böngésző ...

 39. Katoxy - mondta

  Olvastam itt: először meg kell vennie a config számítógépet, majd a net sebessége, stb
  Hogy a folyamatos fejlesztés piatza minden böngésző választ, hogyan tudja jobban. Én használja a Firefox, de szeretem amellett próbáltam szafari (ez rendben van), Avanti (inkább nehézkes), a Netscape (ez rendben van), a Firefox és ez nem azt tettem E2000 számítás proc, ram 3gb, pv 256 nvidia 7600gs. Ennyi az egész. Most mindenki használ, amit akarnak, nem jelenti azt, hogy nem próbálja meg mást.

 40. Katoxy - mondta

  Azt elfelejtettem, van egy nettó 2 mb sebesség, non-stop.

 41. ando - mondta

  46 perc: 28 van a hiba, de ha fogalma sincs, mi formátum csak a helyszínen, mint azelőtt szíves mondja meg.

 42. boby_admin - mondta

  Mert változtatni
  Szereted előtt?

 43. ando - mondta

  több polírozott, legvékonyabb még meleg. Igen tetszett sokkal többet, ha vágni, mielőtt a baltát, és kevésbé ismert ravasit.si világosabb. Köszönöm a választ.

 44. ando - mondta

  Komolyan, mit csinál nagy kezdők és azon túl, és ebből az alkalomból én köszönöm, és a kollégák, és elvárják tőlünk, érdekes oktató. Folyamatos sikere

 45. Dany - mondta

  Helló, és gratulálok. oktató, hogy a jelenlegi. Én az Opera böngésző és a bemutató segített nekem, hogy a helyes beállításokat. Érdekelne, és a bemutató egy másik böngészőt Netscape Navigator. Köszönöm.

 46. emil - mondta

  Tetszik, ahogy tette a tutorial. Ez könnyen érthető videó segítségével mult.Mi már több mint egy éve, hogy megtanulják a legtöbb, amit ad a honlap, tapasztalat ügyek calc, gratulálok. Deamon eszköz Mint tudod megy W7. Létezik valahol a neten egy módja annak, hogy kapcsolja be, de én nem értettem jól. Ha lehet, és azt hiszem, igen. felé magyarázza,
  Nagyon köszönöm, és örülök, hogy bizonyos mértékig értem én és ismerősök hang
  emil

 47. Costi - mondta

  Szeretnék egy jó Windwos!

 48. @Costi:
  Mit gondolsz, hogy akarja, hogy mindenki, ha azt szeretné, hogy a legjobb Windows Szerintem megtalálhatja a boltban.
  Ha szeretne egy kalóz Windows pénz nélkül találja torrentet vagy hub, de nem hiszem, hogy akkor kap a Windows telepítve videotutorial.ro, nem foglalkozunk vele.
  Keresés és tetszik keresi a világ várom, hogy a bemutató uTorrent, majd megy vadászni torrent windows.
  Sok szerencsét!

 49. Gabriel - mondta

  Testvérek, ezért a munka a Google hagyományosan egy olyan lehetőség, amit setato engem, mert én keresem a Google-on, de emlékszem, hogy mit kerestem, és meg kell írni újra, tudok segíteni cineva.MS

 50. @Gabriel:
  Ez a beállítás.
  Eszközök / Beállítások / és itt látni, és milyen beállításokkal ért egyet.
  Ha további beállításokat: Eszközök / Preferances / Advanced.

 51. Nelutu - mondta

  Hogyan állíthatom be az Outlook Express

  köszönöm

 52. @Nelutu:
  Én oktatóanyagok és az Outlook Express és az Office Outlook.
  Mozilla Thunderbird van egy tutorial fel egymást, ezte egy nagyon jó mail kliens és testre szabható.
  https://www.videotutorial.ro/?p=710

 53. Nekem van egy probléma, a Google történész. , amikor az Opera megpróbáltam mindent, amit tudtam, de ne feledje, reusesc.Nu nimik.Un kis segítség lenne binevenit.Multumesc,. Nem tudom, miért jelennek meg pirossal, amit írtam.

 54. @emil:
  Be kell állítania a böngészőt: Eszközök / Beállítások / Speciális / Előzmények és itt bejelölheti az "Emlékezzen a kon ... memóriára is, hogy automatikus legyen, és különben megnézheti, hogy mi felel meg Önnek. cache cache manuálisan, ha nem működik jól az autóban.
  Siker.

 55. Ha csak erről lenne szó, akkor nem kérdezném, főleg, hogy fentebb valakit ugyanaz a probléma sújt. Minden opció be van jelölve, különböző opciókat próbáltam memóriával, de hiába. Megpróbálom újratelepíteni. Még egy kérdés. Románul is van interfésze? Köszönöm.

 56. Újratelepítettem, és ugyanaz a dolog ... Nem tudom, mit kezdjek velük. Kipróbáltam a FireFoxot is, és ott nincs ilyen problémám.
  Ideges vagyok ettől az operától ...

 57. Adrian - mondta

  @emil: Az opera semmire sem emlékszik, csak jelszavakra !!! így készül ez a böngésző a "gyárból"! Az írást pirossal aláhúzva látja, mert automatikus korrekciója van a beírt szövegnek, kikapcsolhatja ezt a funkciót, sajnálom, hogy nem láttam hamarabb a kérdését, de tegnap este problémák voltak az RSS-hírcsatornákkal, és én sem voltam naprakész erre Elveszem Cristi bácsitól, hogy munka és hírcsatornák nélkül hagyott engem :)). Tehát megismétlem a munkát, ne emlékezz semmire, amit írtál, kivéve a sáv tetején található címeket, ne felejtsd el őket vagy a jelszavakat, ha akarod, különben Internet Explorer, hogy emlékezzen arra, amit a különböző webhelyek keresőmezőibe ír.

 58. Ok, köszönöm. És még egy dolog. Mit javasol használok Internet Explorer vagy Opera, vagy Mozilla.? Van egy Fujitsu Siemens V5505, Intel Core Duo T2 5750 2 GHz Memória 3gb 160gb hdd. Egy lépés nehezebb, mint ment az IE? Láttam a különféle véleményeket, és szeretném hallani a véleményét véleményt. Köszönöm.

 59. Florinel - mondta

  Ez egy nagyszerű bemutató, és örülök, hogy tanultam valamit a munkát egy opera.Eu használat 3 éve örülünk, hogy nem tudja megmagyarázni, volt gyenge számítógépet, és minden jól ment vele, és én Úgy gondolom, hogy mindenki használ, hogy megy sokkal bine.Este mint az autók egyesül mások inkább egy másik márka, de videotutorialul legkellemesebb az, hogy rájöttem, nem történik minden nap az állami iskolai tanulmányi program egy-két órát, . is tanulni ceva.Va Köszönöm, és akik a legjobb, hogy az egész csapat videotutorial és javaslatot tett az összes barátom, hogy elég, és kell is tanulni valamit.

 60. radu_admin - mondta

  Nagyon jó üzemeltetőnek kell használni, hogy bármit meg fogja látni, hogy ez sokkal bonyolultabb, mint a Mozilla.
  Nagyon jó bemutató

 61. Adrian - mondta

  @radu_admin: Kérjük, hagyja abba a hozzászólást admin nevén, írja be a kívánt nevet csak admin nélkül vagy utána ... Összehasonlításként az Opera csak James Bond intelligens autója, míg a Firefox tankká alakítható! A Firefox sokkal rugalmasabb, mint az opera! és sokkal testreszabhatóbb!

 62. Iustin - mondta

  helló ETSI munka és faierfox érdekes számomra, n da videotutorialele láthatjuk őt csak az internetes kutatás azt 8

 63. Adrian - mondta

  @Iustin: Nézze meg oktatóinkat bármilyen böngészőben, legyen az Firefox, Opera, Google Chrome vagy Internet Explorer, csak a Firefox vagy az Opera telepítése után telepítenie kell a FlashPlayer programot, így láthatja például a YouTube-on található videókat vagy a webhelyünkön található oktatóanyagokat ... minden böngészőnek szüksége van flashplayerre! Az Internet Explorer kivételével, mivel mivel az ActiveX-hez érkezik, már nem kell telepítenie a Flashplayert ... Nem tudom pontosan ...

 64. Iustin - mondta

  Én el sokat sal

 65. dragos - mondta

  egy tutorial, ahol nero kérem ajutatima

 66. Adrian - mondta

  @dragos: Amit lát, a webhely szűrőkkel rendelkezik ... a kategória kék oldalán írt oldal bal oldalán ... és az egyes kategóriák előtt + kattintson rá a kategória kibővítéséhez ... vagy használja a keresést az oldal jobb felső sarkában! írj oda nero, és lépj be vagy lépj a Lejátszási lista kategóriába, ahol az ezen az oldalon található összes oktatóanyag egy lejátszási listában található. A Lejátszási lista gomb az oldal tetején található!

 67. b00geyman - mondta

  Én használja a Firefox nagyon jó hosszú ideig, kiegészítők különösen figyelembe 20 NoScript vagy Adblock Plus

 68. Dragosh_ - mondta

  emiatt a probléma miatt újból telepítettem a Windows rendszert, így a probléma a következő lenne: Telepítettem az operát, és nem tettem be az alap böngészőbe, de most, amikor valami utorrentet keresek, az operával történő keresés már nem a mozzilájával keres. IE, és nem szeretek letölteni az opera.good programmal, eltávolítottam, és most, amikor elkezdek keresni egy cv-t utorrenttel, az már nem keres. Jó, megpróbálom megnyitni az IE-t ... .. nem működik. Telepítse újra az operát, sem most nem teszem k alapböngészőbe, de amikor utorrentrel keresek, ugyanaz történik + k a telepített munkaalmákkal az IE megnyitásához, és igen, az IE és a google már nem nyílik meg (a kezdőlap, amit feltettem), Megnyílik az OPERA. mit gondolsz, mi történt k… kérem, segítsen nekem, és mn k-n IE nélkül nem látok egyezést. pls !!!

 69. Dragosh_ - mondta

  … ..Több .... Újra telepítettem, és most az IE megkapta az opera ikont. nush ce vannak k ma despera /.

 70. @Dragosh_:
  Ez történt, mert ha nem vigyáz telepítése ellenőrzött box vált Opera böngésző alapú rendszer.

 71. @Dragosh_:
  Tudod, hogy a bármilyen böngészővel kívánt bármikor, nem kell eltávolítani, hogy az.
  Hogyan tudod, hogy minden böngésző az alapértelmezett?
  Bejelentkezés Elfelejtette a böngésző beállításait, alaposan van utána.
  Opera - beállítások / haladó / programok - ellenőrzés: Ellenőrizze, hogy az opera…
  Firefox- eszközök / opciók / haladó / - nyomja le a -ellenőrzés most gombot
  Iexplorer-eszközök / internetes lehetőségek / programok-ellenőrizze az alábbiakat: az Internet Explorer leellenőrizte…
  Ezt követően adja meg az "Apply" és az "ok" kifejezéseket minden böngészőhöz.
  Ez egy végtelenül egyszerű dolog, ami következtetni, hogy a logika, akkor nem kell telepíteni eltávolítás valaminek, hogy hozzanak néhány dolgot.

 72. Cosmin - mondta

  Helló,

  Sőt, azt mondta, hogy sokan nem értenek egyet veled.

  Az a gyanúm: az al 2% világszerte minden felhasználó (Wikipedia) egy böngésző ólom, tartják életben csak az Opera Mini, megtalálható sok telefon.

  Valóban, a Firefox a legjobb, köszönhetően a hatalmas közösségnek, amely nagyon jó bővítményeket fejlesztett ki. Az IE8 pedig sokat akar a kiterjesztett CSS támogatással, és nyitottabbá válik a webes szabványok elé ... de ez még várat magára.

  Őszintén szólva ragaszkodom a Firefoxhoz a személyes tapasztalatok (lásd FoxMarks) és a webfejlesztés, valamint az IE teszteléséhez. Opera…. Már csak nem számít 🙂 sajnálom

 73. Ki tudja, hogyan kell telepíteni az ATI videokártyát, mert már nincs CD-m, és nem is tudom, hol játszhatom le, csak azt tudom, hogy ez ATI ... Az APP csinálja az ATI-t bemutató oktatást, hagyja el az Nvidia-t !!! 😀

 74. viorelstrumf - mondta

  Szuper jó emberek akik olyan sokáig.

 75. Dragosh_ - mondta

  Megoldottam az operával a problémát, de hiába az IE k-val, ha duplán rákattintok, megnyílik az opera ... olyan, mintha két operaprogramom lenne a számítógépen. Ezt nem tudom megérteni. miért jött az opera IE-re ... ..vagy valami ilyesmi történt.

 76. Hello: találtam a helyszínen baleset, és azt mondta, hogy nagyon jó volt, és szeretném, hogy segítsen nekik a problema.Mi üzenet jelent meg az asztalon (lehet, hogy áldozata szoftver hamisítás), hogyan tudok
  .
  KÖSZÖNÖM

 77. Adrian - mondta

  @JEAN: Keressen a youtube-on vagy a Google-on ... hogy megtanítson erre, azt jelenti, hogy csapkodjon !!! És nem csapkodunk és nem tanulunk meg hackelést itt az oldalon !!! Ne nézz oda ahol kell !!

 78. daniel vornicu - mondta

  jó tutorial, telepítettem opera, látni, de hibáztam, hogy nem tudom, hogyan kell megjavítani, minden megpróbáltuk, mi tesz [e-mail védett] Azt tette, percenként ad nekem: hitelesítése nem sikerült, próbálja újra, és abbahagytam a munkát (egy eror etc.sorry) .Credema néztem az egész bemutató fej és a farok nem volt kicsi (Cristi van igazságosan, de azt hiszem, túl hosszú nem volt más választása) .A tanácsot, ha poate.Multumesc

 79. Logo - mondta

  Hogyan lehet az Opera nem tölti le torrenteket?
  Yo akar uTorrent letölteni őket a Opera ..
  pls

 80. Adrian - mondta

  @Logo: Nézd meg a bemutató, hogy mutatták ezt, ha hátra, mit csinálsz?? Gyönyörű legelismertebb munka közben végzett ezen az oldalon! "Sosem láttalak még és a fej-farok, és rohant a kérdés! Ő ad szép bemutató, és nem játszanak a futás, és nézd meg mindent, látni, hogy az ilyen, és azt mondják, még látható!

 81. Elena - mondta

  Hello!

  Kérjük, tisztázza számomra a munkához kapcsolódó következő rejtélyeket ...

  1. Hogyan készítsünk adatgyűjtő retina megfelelő helyeket. Explorer egy listát jelez nyomokat, így nem vette észre, a munka .. Lehetséges, hogy egy beállítás? Igen vagy nem?

  2. A kapcsolat a fülek a felső sáv. Lehet, hogy ő, aki megnyitja az első borítóján?

  3. És még egy dolog ... Tegyük fel, hogy látok egy képet, és ha az egeret ráhúzom, az Internet Explorerben a bal felső sarokban 3 ikon található, mentés, nyomtatás és e-mail küldés. Ezeket a lehetőségeket nem találom az operában, lehetséges lenne itt is ilyesmi?

  Köszönjük ptr figyelmet és várom, hogy megtalálja a választ.

  • Adrian - mondta

   Abból, amit tudok, akkor működik, ha be először a helyszínen, akkor megjelenik egy pop-up, amely azt kérdezi, ha szeretné menteni a jelszót a munka, hogy a helyszínen, igen, kell, ha nem, soha nem lesz soha nem kérjük, ha nem most menteni az adott oldalon, itt van, hogyan kell kinéznie, mint a képen, kattintson a linkre http://i29.tinypic.com/34hx4rn.jpg (Ne felejtsük el jelszó segítségével funkció pálcája hívott a munka, akkor kattintson a fenti az Eszközök, Beállítások, majd a lap Wand!, És kifejtette, bemutató, jobb nézni, hogy fej-farok kérdezés előtt, mert nem semmi valaki dolgozott ki!)
   A fülek oldalán nem igazán értettem, mit akarsz ... és mi zavarja meg, hogy a megnyíló fedi az elsőt ??? és ugyanazt csinálja, és a Firefox ugyanazt, ez nem probléma, mert a régi lap vagy az az oldal, amelyen tartózkodott, nem záródik be, kattintással átkapcsolhat a fülek között, a kívánt aktív lehet, amikor csak akar… aktív a megnyitott 1 lap egyikén kattintson az elsőre, és az első fülön lesz, kattintson a 3. gombra, és a 2. fülön lesz, és ugyanaz, mint a képek esetében, ez a funkció nem működik abból, amit látok ... és nem tudom, milyen IE-t adsz nekem, hogy rendelkezhessek a levelezés küldésével, a kép mentésével és a nyomtatással kapcsolatos funkciókkal az egér a képen, és megjelenik a menü…. Mondd meg, milyen verziója van az Internet Explorer-nek, ez nagyon kíváncsi lett !!!

 82. webdan - mondta

  Az Elena:
  Az 1. pontban: egy webhely hozzáadása a "kedvencekhez", majd a munkahelyen lépjen be a "könyvjelzők" menübe, és válassza a "könyvjelző oldal" lehetőséget.
  a 2. pontban: ha menüsorokat szeretne hozzáadni vagy törölni, akkor menjen az "tools" - >> "appereance" - >> "panelek" oldalra, és onnan zsonglőrködjön a menük között. Igen, a tabuk átfedhetik egymást, de ez azt jelenti, hogy mindig válassza ki a kiválasztott fület más fülek előtt vagy mögött, ha vannak.

  3 pont: abból, amit megfigyeltem, a munka nem ezt a lehetőséget legalább verzió mea.Daca kívánja feldolgozni a képhez kattints jobb a képre, és mentsd el.
  És ha nem tudja kezelni az angol nyelvű változat, akkor tegye a munkát a menük romana.Cum csinálni? meg itt:
  Megy itt:http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=435258000, és ha nem tudja letölteni, akkor létre kell hoznia egy softpedia fiókot, könnyű és egyszerű művelettel. Miután elkészítette fiókját, térjen vissza a fent említett címre, és töltse le a Windows archívumát. Miután letöltötte archiválja, csomagolja ki, és írja be a művet az "eszközök" -> "beállítások" -> "nyelv [alul]" -> "részletek" -> menübe, majd a "válassza" -ban keresse meg azt a helyet, ahol éppen kibontotta, és keressen az “ouw927_ro.lng” fájlt. Miután megtalálta, válassza ki, adja meg, és románul fog működni…

  • Adrian - mondta

   kérjük, legyen óvatos, máskor, mert te off-topic, így 3 csak pont, hogy állítsa be a maradék pontokat 1 2, és semmi köze ahhoz, amit kért Elena! Nem mondott semmit bokmark Elena oldalak!

 83. webdan - mondta

  Elena, tedd, ahogy írtam, és nem fogod sajnálni. Miért mondtam, hogy könyvjelzővel ellátok egy oldalt? Az a tény, hogy: tetszik egy webhely, nincs kedve mindig megírni a címét, vagy kérem ... meg akarja tartani, és nem téved el, ha a számítógépet megtisztítják az ideiglenes dokumentumoktól. egyetlen kattintással érheti el a könyvjelzőt (időt takarít meg), ráadásul ez megkönnyíti a bejelentkezést. Nem, azt teszi, amit akar

 84. Gondosan tanulmányoztam "Töltsd le a leggyorsabb és legokosabb böngészőopera telepítését és beállítását", és tökéletesen megértettem, mit kell tennem. Az Opera telepítése után el akartam érni a DV webhelyét. Nem lepődtem meg kissé, amikor figyelmeztetést kaptam, amely korlátozta az oldalra való belépést. Megemlítem Önnek, hogy a korlátozás csak az Operán jelent meg, de a Firefoxon nem. Egyébként a DV szabályozás. Tisztelem ésszel és szentséggel. Talán elmagyarázza nekem, mi folyik itt.

 85. Andrei (azok, akik alapították video bemutató) - mondta

  Azok számára, akik alapították a videotutorial.ro oldalt, mindenki felébred (nem ismeri az olyan számítógépet, mint az enyém), Ön készített néhány oktató videót ... nagyszerű, de talán ha nem hagyja el, megtudtam, hogy a munka a leggyorsabb böngésző, de nem tudom felgyorsítani, legalábbis működik egy másodperc alatt rendkívüli és 28 százada egyszerre 5 helyszínt nyitott meg.

 86. A Cristi - mondta

  Cristi, van egy kérdésem, ha azt állítja, hogy a munka nagyon jó, miért nagyobb a sebessége, mint a mozilla, vagy ... miért nem használja a művet videó oktatóanyagokban, kérem, válaszoljon nekem és kedves olvasók, válaszoljon nekem is pls ???

 87. HELLO BOYS nagyon erős zavart hossz bemutató rájöttem ezen oldalán VÉLETLEN nem ad semmilyen adatot készült Tutorials

 88. HELLO Van egy problémám OPERA 10 csak telepített néhány órával ezelőtt, és talált egy dolog, amit nem szeretek megy itt http://www.fcbrasov.ro Miért nem tudok szavazni arról, hogy ki nyeri a mérkőzést x? És elvárom választ PLEASE mail címét

 89. whiteboy - mondta

  a leggyorsabb? Én tényleg nem hiszem, hogy már hallott a Chrome bármikor?

 90. Adrian - mondta

  whiteboy: A leggyorsabb? Én tényleg nem hiszem, hogy már hallott a Chrome bármikor?

  Igen, hallottam róla is, régen van nálunk egy oktatóanyag is, írd a jobb felső sarokba a „keresés a videotutorial.ro-n ...” google chrome yes enter mezőbe, és megtalálod az oktatóanyagot! Ha megnézzük a videó bemutatójának dátumát, akkor a Google Chrome-ot nem akkor találták ki, és akkoriban ez volt a leggyorsabb. Ne rohanjon nyilatkozni és vádolni, mert nem hazudunk senkinek!

 91. webdan - mondta

  Hello.

  Ha le akarod tölteni az opera új verzióit, amelyek még nem jelentek meg a webhelyen, akkor menj közvetlenül hozzájuk a "hűtőszekrényben": "ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/"… version 1010 jól megy ...

 92. Vasil - mondta

  miért nem megy, hogy a videotutorialele opera? és halálesetek látta scrisu állítani? és képek ugyanaz .. raspundetimi kérjük vr tudni

 93. Adrian - mondta

  Vasil: Miért nem megy, hogy a videotutorialele opera? és halálesetek látta scrisu állítani? sipozele ugyanaz .. raspundetimi kérjük vr tudni

  Mivel ez az oktatóanyag, ez egy régebbi útmutató, amikor az út elején voltunk a webhelypel, és az oktatóanyagok nem voltak olyan HD (hi definition), mint amilyenek ma vagyunk ... Ha utánanéz a dátumnak, amikor a cím alatt felkerült látni fogja, hogy ez egy régi bemutató. Ha nem nézheti meg az oktatóanyagot, akkor nem a mi hibánk, hanem a hálója hibája, valószínűleg gyenge hálója van, és ezért nem akarja, hogy játsszon. Pontosan most néztem meg az egészet, és gond nélkül megy a végéig . Itt van egy jobb, drágább nettó előfizetés egy másik szolgáltatótól ...

 94. Nem tudom telepíteni opera.Ce tegyek? Követtem a lépéseket a bemutató során, jogi támogatás véletlenül meglátjuk miért? Köszönöm

 95. Gyermekek helyek fel.de tetszik ajutatima. Köszönöm srácok még mindig nagyon jó a siker, szerencse.

 96. Dragan - mondta

  Szia, van egy probléma a munkát, még mindig megy nevezi email megy ancercat null felismerni, hogy miért?

  • Adrian - mondta

   DraganSzia, van egy probléma a munka, mind ancercat mail mergenumi go recunoastede null miért?  

   Nem adott meg részleteket, milyen e-mail címmel szinkronizálta az opera levelezőprogramját? Valószínűleg a gmail-lel. A böngészőben be kell jelentkeznie az e-mail fiókba, majd a jobb felső sarokban kell mennie a Beállítások menüben, majd kattintson a Továbbítás és a POP / IMAP elemre, és jelölje be a "POP engedélyezése az összes üzenethez (még a már letöltött üzenetekhez is)" elemet, majd kattintson a Módosítások mentése gombra.

 97. Dragan - mondta

  Tehát nem minden, amit mondott, de láttam, van egy éve, hogy írjon A kiszolgáló válasza [SYS / perm] pop nem megengedett user.AM meg, mert év bemutató

 98. Alexandru - mondta

  miam szia én nemrég telepített 10.10 munka és képek bármilyen weboldal nem látni, hogyan kellene, hogy mi történik ebben az esetben a adreas ms küldje el e-mailben, ha tudsz

  • Adrian - mondta

   AlexandruHi Nemrég telepítettem yum 10.10 munka és a képek bármilyen website nem látom, hogy ez kellene, hogy mi történik ebben az esetben ms várt választ az e-mail címre, ha lehetséges  

   Valószínűleg úgy aktiválta, hogy nem ismeri a Turbo módot, és emiatt a képek rossz felbontásúak és tisztábbak, mivel ez azt a Turbo módot teszi, hogy a webhely képeit és tartalmát alacsonyabb felbontással töltse be a webhely betöltéséhez. gyorsabban. Tehát állítsa le ezt a turbó üzemmódot, és a képek megfelelően láthatók lesznek ... ajánlott a böngésző újraindítása a turbó mód letiltása után. A Turbo mód be- és kikapcsolásához szolgáló gombok a böngésző alsó sávjában találhatók a bal oldalon (állapotsor)

 99. Alexandru - mondta

  salut.mai Nekem van egy probléma, nehezebb, mint én, hogy mozog mozilla lehet a probléma? ms

 100. madutz - mondta

  szia. Nekem is problémám van a munkával, a jelszavaimat nem tárolják azokon a webhelyeken, ahová bejelentkeztem ... adik egyetlen böngészőben sem. Ez lehet a probléma. köszönöm.

 101. axelluny - mondta

  Tudtam, hogy kis kiegészítéseket, mint például:
  -Egy csodálatos és páratlan dolog más böngészőkben az a tény, hogy négyféle navigációs nyíl van az oldalon, ami nagyon hasznos, ha belépünk egy olyan oldalra, ahol sok oldal van, például képek, << -tól kezdve, közvetlenül az első oldalra megyünk nagyszerű nekem.
  Opera böngésző, amely részt vesz a nyitó sok kép, akkor lesz automatikus telepítés implicit.Ori böngészőt kucru ha ez zavar minket, akkor menj be a Windows (7), különösen, és mi meg, hogy az alapértelmezett böngésző, ami nem Így tudjuk meg kiválasztásával csak, amit akarsz (ami nyitva volt.) 's könnyebb, mert meg kell nézni atataprin PTR kiszámítása minden fájltípus az alapértelmezett program megnyitása.
  Meglepő vagy sem, ez a bemutató ragaszkodott a hangutasítás funkciót, amely azt hiszem, ez a legjobb dolog a böngészőben.
  A Mozilla nem kell telepíteni az ellenőrző e-mailului.E tunderbird ptr elég brawserului telepítés megkezdése oldalt google.ro és a kék felső, mely szerint a Gmail azonnal kap hozzá, amivel lehet importálni az összes e-mailek másik számlára .
  A alata hírek csatolhat háttér (kép) 9 mögött fülek, ha a tüntetések és az ablakok is szaporodik a kedvenc oldalak a 9 25.
  Összességében igazán Opera egy olyan böngésző, érdemes venni, csak az én 10.50 win7 adott rossz csajok tot.Astept verzió eligazítás finala.Va köszönjük azoknak, akik szeretnének tanulni, és azt szeretném, ha további sikeres.

 102. Mihai - mondta

  A kedvenc böngésző. Szeretem egér gesztusok, amely nem felel meg a többi böngésző. Munka gyakran használja a jobb klikk a linkre, és p szögezték le. automatikusan megnyitja új lapon. Nagyon ultil

 103. Ovidiu Zeicu - mondta

  @ Mihai
  És más böngészők egér gesztusok, a Firefox néhány 5 ad-kiegészítők, hogy tudom, a Google Chrome minden 3. És a legtöbb sokkal könnyebb használni, mint az Opera, nem is beszélve a testre. A Opera egy igazi harcot vele módosítani a gesztus, és nem ütközik más gesztusok.
  Szóval, az én szempontomból, egér gesztusok Opera egy nagy mínusz.

 104. Viorel - mondta

  Jó. Követtem a tutorial, elolvastam a megjegyzéseket, de nem emlékszem, hogy látta írásban, vagy valami, amit mondott a bemutató, hogy hogyan hozza a Mozilla könyvjelzők opera? Jó munkát, minden jót kívánok.

 105. Viorel - mondta

  Megtaláltam, alig vártam a választ a kérdésemre, és kerestem a neten, ezt írtam a Google-be >> Hogyan importálhatok Firefox könyvjelzőket az Operába, és ez választ adott nekem a kérdésemre . Szeretem, ahogy az Opera viselkedik, gyorsabban mozog, mint a Mozila, így érzem magam a weblapok megnyitásakor, még egyszer köszönöm az oktatóanyagokkal végzett munkát, tisztelem, csak jó.

 106. Francisc - mondta

  Bejelentés rajongók, hogy megjelent az Opera böngésző az Opera webböngésző 10.51 3315 Final épít. Frissítse böngészőjét, hogy építsenek Nuoli megoldani sok a probléma, amellyel a programban. Részletek a hivatalos oldalon.

 107. Francisc - mondta

  Úgy tűnt, Opera Web Browser 10.52 3370 Final Build. Frissítse böngészőjét.

 108. mytzusky - mondta

  Megpróbáltam megoldani egy Opera Voices. Én is küldött egy e-mailt, de nem kaptam választ. Azt akarom tudni, ha valaki sikerült, vagy ha lehet próbálni tenni. Én az Opera 10.53. Könyvtárak, hogy ezen a 10.5 I letöltés mb, rakodás, eléri 100%, de nem történik semmi.

 109. anton maria - mondta

  Opera 10.53 nem tudja importálni a könyvjelzőket a Firefox vagy az IE?
  Megpróbáltam, de nem tudom megérteni.
  Luminatzi kérlek.

 110. anton maria - mondta

  Megtaláltam: A piros / bal oldali / felső rész fele valójában egy gomb, amely megnyit egy menüt ... -Beállítások-Importálás / Exportálás és itt megtalálja az összes kombinációt.
  Továbbfejlesztett job

 111. NelTen - mondta

  Szuper videó ... de .... Azzal, amit lefilmeztél.plzz :) mondd el

 112. Helló, problémám van az opera telepítéséhez is ... zice ezt a telepítőcsomagot nem sikerült megnyitni. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, és hogy hozzáfér-e hozzá, vagy vegye fel a kapcsolatot az alkalmazás szállítójával annak ellenőrzéséhez, hogy ez egy érvényes Windows Installer hiányzó-e. hogy tegyen… kérem, segítsen nekem

  • axelluny - mondta

   GabosSzia Nekem van egy probléma, mikor telepíteni az Opera ... azt mondja, ez telepítőcsomag opened.Verify ez nem lehet ott, és a csomagot, hogy el tudja érni, vagy forduljon az alkalmazás forgalmazójához, hogy ellenőrizze, hogy ez egy érvényes Windows Installer oackage.Ce e, hogy ... kérem, segítsen nekem több  

   töltse le a programot valahol máshol, és valószínűleg nem nevet változtat

 113. inkognitó - mondta

  Ami a bemutató: Gratulálunk!
  Nem rossz, de nem nagyszerű. Ez az opera és Adrian szavai ... Én inkább a Firefox-ot, mint elsődleges böngészőt, és a Chrome-ot, mint másodlagos böngészőt - állítja egy másik bemutatóban.

  Cristi ... olyan, mintha itt mondtad volna valahol, hogy a Notepad ++ programmal / vele kapcsolatos oktatóprogramot fogsz készíteni (remélem, hogy a várakozásomat díjazzák!)
  minden jó!

 114. Rares - mondta

  Én inkább Netscape (nem működik youtube, hogy tudom, hogy miért váltott Mozilla) és a Mozilla Firefox

 115. Ilie - mondta

  hello, köszönöm szépen, mint ti, nem lenne, ha tudnám oktatóanyagok és letöltések

 116. mostwanted - mondta

  kiváló böngészőben! leginkább azt szeretem a munkát, amely megnyithatja oldalakat. wml és azt is lehet állítani, mit kell tennie, hogy minden egyes fájlt, ha letölti.

 117. ionsiatat - mondta

  Helló szuper kemény videotutorial nagyban támogatás minden, amit kell, van egy probléma, működik visszaállítás beállításokat, és hogyan lehet megszabadulni a pop-up és a cookie-furcsa plocheaza adja fejemben oldalak, akik jó és nem csalás, vagy várjon pornó előre egy kis segítség a csapat videotutorial és ki tudja, hogyan lehet megoldani a problémát sok köszönet

 118. djcostel - mondta

  Azt szeretnénk, hogy egy jó bemutató, ha meg tudja fogalmazni a saját webhelyére köszönöm

 119. győztes - mondta

  Mi 2016
  Hogy érzi magát ma a OPERA ?????
  Maradtam vele, mint a böngésző, akkor is, ha a vs.12
  Azt kérem, hogy a dob egy tutorial, hogy a kiadás dátuma,
  bemutató újrakezdését dátum
  Nem számoltam, de az OPERA megy át 12 12 új lapon
  Ez szuper. \ Bookmarcs szuper. Nincs vége.
  Sok-sok használt OPERA!

 120. Daniel - mondta

  Ez gyorsabb, mint a többi böngészőjük eddig, a Chrome felett van, és egyáltalán nem kap annyi hirdetést. Ne feledje, hogy ez nem gond: https://brave.com

Trackbacks

 1. […] Hotmail stb ... Ha nem tudja kezelni és nem tudja, hogyan kell beállítani a levelező klienst, akkor videotutorial.ro weboldalunkon van egy video bemutató a csodálatos Opera böngészőről. Egy másik módszer, ha a Firefox böngészőt használja, az a […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.