Mozgás beállítások, jelszavak, könyvjelzők Firefox a Chrome

Mozgás beállítások, jelszavak, könyvjelzők Firefox a Chrome
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan mozog az összes beállítást, a jelszavak és könyvjelzők Firefox böngésző, a Chrome böngésző.

Ha a kollégám volt egy bemutató Mi a legjobb böngésző - a Firefox vs Chrome vs Edge- Megmutatom ilyen lépés Az összes „catrafusele” Firefoxból a Chrome-ot.

Bár Él kijött összességében a legjobb böngésző, a Google Chrome is sikert aratott a kiterjesztések arról, hogy a fejlesztők, és nagyra értékelik a felhasználók. Néhány gyakorlati kérdésekben kevésbé most csak a kiterjesztések és a böngésző.

Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató válaszul nevű felhasználó Adi azt mondja, a megjegyzések rovatban fent említett bemutató tenné váltás Chrome böngésző ha tudnád, hogyan kell mozogni az összes beállítást, jelszavak és könyvjelzők A Firefox böngésző Chrome.

Mozgó folyamat nagyon egyszerű, és nem igényel további szoftvert. Csak keresse fel a Chrome böngésző beállításait, majd megy Könyvjelzők és beállítások importálása vagy Könyvjelzők és beállítások importálása.

Bár úgy döntöttünk, hogy adatokat importálni a Firefox Chrome, ugyanazt az eljárást beállításokat importálni, a jelszavak és könyvjelzők minden böngésző Chrome.Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Michael Alexu - mondta

  Hello! Lehet csinálni egy tutorial, hogyan kell létrehozni egy rejtett helyreállítási partíció szokás, mint például a laptopok, a Windows telepítve? Tudod, hogy minden gyártó egy kis változás, hogy az operációs rendszer még mindig találni néhány a közművek, tartalmaz néhány információt az eszköz rendszer propriertes, változtatni a hátteret, és ennyi. Én jelenleg csak Windows szoftver és illesztőprogramok telepítve a laptop, és azt akarjuk, hogy a biztonsági rendszer az állam a háttérben, hogy én most momeentul lány, programok és illesztőprogramok Lenovo hogy ve már telepítve stb, én értem. Találtam egy videót, amely bemutatja a munkát, vagy bármi, bármit, ami úgy néz ki, mint a.: https://www.youtube.com/watch?v=Pv9taoybxOs. Próbáltam mi van ott többnyire menjen csak tudom tartani a háttérben (rakjuk a kék lefelé Windows), és ha azt mondják, hogy én annyversary Update és miután megkapta a frissítéseket Alkotók frissítése és szeretnék adok visszaállítása a számítógép, nem megy, hogy ez olyan, mint én nem tiszta telepítés, nem teszik, hogy a biztonsági rejtett partíció helyreállító, amit teremtett, és én ezt így configuat video. Ha tudja, hogy más megoldást rendszer létrehozásával biztonsági üzembe azt a rejtett partíció pontosan csinálni a gyártók a laptopok és ha adsz visszaállítása a számítógép vagy a System Recovery, hogy visszatérjen az eredeti (mint amikor létrehoztam a partíciót, hogy) a hálás vagyok! Egy jó estét!

 2. Köszönet mindenkinek a segítséget és ismertetők viselni!
  Köszönöm a gyorsaság!
  Tudom, hogy ez a dolog a mozgó információs böngészők között nem bonyolult, de úgy tűnik, mintha a legegyszerűbb probléma megoldhatatlan. Követtem a lépéseket a video és én nem megyek. Igen ... Nehéz elhinni ...... de csak nem lehet importálni a jelszavakat vagy az előzmények vagy a preferenciák / marcaje.Cred ne importálja semmit. Nem tudom, mi lehet a probléma, mert a feladat nagyon egyszerű, talán valami beállítások „furcsa” általam készített Firefox, bár nem igazán tesz az orrom ott.
  Tudja, hogy lehet a probléma?
  Hogyan kezeli ezt?

  Miért ragaszkodnak? Van egy PC túl erős, és a Firefox öl .... !

 3. daniel - mondta

  A jelenlegi verzió a Chrome már nem lehet importálni közvetlenül Mozilla.
  Ez csak HTML fájl.
  De Mozilla exportálni és importálni html Chrome-ban. A probléma az, hogy nem csak azt mutatja a könyvjelzők egy mappában függőleges „importált”.

  • Adrian Gudus - mondta

   Arra is lehetőség van. Mi használjuk a legújabb verzióját a Google Chrome, a bemutató csak 3 napon küldte. Győződjön meg róla, hogy a legújabb verzióját a Google Chrome. Menj a jobb felső menü gombra, majd A Chrome vagy A Chrome és az, hogy ha egy új frissítés áll rendelkezésre, vagy ha írsz, hogy a Google Chrome böngésző naprakész

   • daniel - mondta

    Írjam meg ezt:
    Verzió 58.0.3029.110
    Google Chrome frissítik.
    A „Könyvjelzők és beállítások importálása” Csak IE vagy html fájl könyvjelzőket.

    Mit eltérőek lehetnek: nem adtam, hogy a Chrome lesz az alapértelmezett böngésző. Kell ez?
    Ez egy kell „teljes”?

    • Adrian Gudus - mondta

     Nos importálni valamit Firefox, meg kell adnunk a Firefox telepíteni és beállítani az alapértelmezett böngésző. Logikus, nem? Ha telepített Firefox, mit és hogyan kell importálni Firefox, ha van telepítve a számítógépen?

     • daniel - mondta

      Adrian
      Akkor félreértettem.
      Nyilván én Fiefox telepítve. Telepítettem a Chrome az alapértelmezett böngésző, de továbbra is a firefox.
      Presuspun mivel nem „lát”, mint a videó menü.
      Vagy nem?

 4. ViorelR - mondta

  Köszönöm a bemutató. És nekem ugyanaz a probléma, mint a további fent. Frissítve Chrome legújabb verzióját, az alapértelmezett beállítás brawser, és importálja könyvjelzők egy mappában lévő könyvjelző.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.