Mikor lehet pénzt keresni a YouTube-on a videóiddal

Mikor lehet pénzt keresni a YouTube-on
Mikor lehet pénzt keresni a YouTube-on

Mi a helyzet az oktatóprogramban, amikor pénzt kereshet a YouTube-on?

Mikor lehet pénzt keresni Youtube arról szól, hogy miként és mikor kezdhet el pénzt keresni a YouTube-platformon a videóidból.

Lehet pénzt keresni egy YouTube-csatornával?

Igen, kereshet pénzt egy YouTube-csatornával, feltéve, hogy teljesíti két feltételt:

  1. 1000 előfizetője van
  2. Nézzen 4000 órányi megtekintést az elmúlt 12 hónapban, összesítve, a csatornád összes nyilvános videódján.
  3. Miután teljesítette ezt a két kötelező feltételt, jelentkezhet az YPP-re (YouTube Partner Program) vagy románul a YouTube tartalmi alkotóinak partnerségére, amely lehetővé teszi a YouTube-csatornádon közzétett videóid bevételszerzését.

Honnan tudhatja meg, mikor jelentkezhet videóinak bevételszerzésre YouTube-csatornáján?

Ha tudni szeretné, mikor jogosult a csatorna bevételszerzésre, akkor két lehetősége van.
Vagy manuálisan, időközönként átnézheti a YouTube-fiókod statisztikáit, és kiszámítja a felhalmozott megtekintési órákat; vagy kapcsolja be a „Értesítés küldése, ha jogosult vagyok” lehetőséget, és ha teljesítette a két kötelező feltételt, a YouTube e-mailt küld Önnek, amelyben értesítheti a YouTube tartalom bevételszerzési programjáról. videó.

Mit tehetek, hogy a lehető leghamarabb teljesítsem a bevételszerzés két feltételét a Youtube-on?

Azok számára, akik még mindig olvasják ezt a cikket, és örömmel élvezhetik a szöveget és néhány őszinte véleményt, azt mondom nekik, hogy hivatkozások nem léteznek.

Nem hamisíthatja meg a YouTube "rendszert".

Az első számú célod az, hogy klipeket készítsen, amelyeket nézni szeretnél. Légy szenvedélyes a témáinál, például az, amit csinálsz, és ne vezessen számokkal, számokkal.

Tudja meg, hogy azok az emberek, akik figyelni fogják az Ön tartalmát, azonnal rájönnek, ha igazán tetszik az, amit közzétesz, függetlenül attól, hogy lelkes vagy, vagy megtakarítasz - a számok kedvéért, vagy mert divatos vagy jó az, ha YouTuber vagy.

Kapcsolódó videó bemutatók:

  1. Mit tudsz felmászni a youtube-ra, így nem maradsz csatorna nélkül?
  2. Hogyan kell meghallgatni a YouTube zenét a telefonján a képernyő zárolásával
  3. Töltse le a YouTube-csatorna az összes eredeti fájlokat

Video bemutató - mikor lehet pénzt keresni a YouTube-onKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. Micsoda! készített egy oktatóanyagot az operációs rendszer iso képének elkészítésével a pc-n, pontosabban a Windows7 képével, amely magában foglalta az egész operációs rendszert programokkal, mindennel (egyfajta biztonsági mentéssel), amelyet DVD-re vagy pendrive-ra lehet tenni és amellyel a windos újratelepíthető azokkal a programokkal, és a létrehozott DVD-re telepítés megegyezett egy Windows 7 telepítővel, de végül a programokat és a windos beállításokat is telepítették ... (a megfelelő iso képet WinPE-vel és ImageX.
    a kérdésem az, hogy alkalmazható-e a windows10-re

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.