Az Avast Home Edition letöltéséhez telepítsen és állítson be egy ingyenes víruskeresőt - HD videó oktatóanyag

Ma úgy döntöttem, hogy bemutatok egy véleményem szerint egy nagyon jó víruskeresőt, nagyon konfigurálható és "bokros".

Mint NOD32 a víruskereső egyszerű, első pillantásra, aki látja, hogy az első alkalommal fogja mondani, hogy minden egyszerű, de ha egy tapasztaltabb felhasználó könnyen kaland számos speciális beállításait a víruskereső.

Avast jön alapértelmezés (alap-) már be van állítva néhány jó beállítást, nem kell nagy beállításokat, vagy megváltozik, kifejezetten a hétköznapi felhasználók számára, az otthoni felhasználók!

Mi jön ráadásul ez a vírus?

Nos, lássuk csak:

- P2P Scan * Ez azt jelenti, hogy be fogja vizsgálni a torrent kliensek által használt protokollt (utorrent, bitcomet, bitorrent) és közvetlenül csatlakozik (odc, strong dc, apex dc, dc ++), így a trackerekről és hubokról való letöltés sok lesz biztonságosabb! Lehetősége van keresni különféle szoftvereket, amelyek ezt a protokollt használják, mint például: BitComet, Bittorent, uTorrent, StrongDC és még sok más!

- Azonnali üzenetküldés * Ez azt jelenti, hogy ez a víruskereső, igen, kitalálta, hogy olyan csevegőszoftvert keres, mint a Yahoo Messenger, a GoogleTalck, a Skype, és így az ezen csevegőszoftveren keresztül végzett csevegés vagy fájlátvitel biztonságosabb lesz!

Nagyon szerettem ezeket a 2 speciális szkennelés modulját avast, mert látom, hogy nagyon hasznos és kényelmes egy ingyenes víruskereső modulok jönnek ilyen szkennelés!
Ha úgy gondoljuk, jó, mi a víruskereső kínál valamit ma, felett legyen és ingyenes?
Ismét nagyon fontos és figyelemre méltó szempont a "Time Boot scan" programozás. Alapvetően képesek leszünk programozni, hogy a későbbi újraindításkor az Avast megkezdi a mappák vagy merevlemezek vizsgálatát, még mielőtt az operációs rendszer elindulna, és indítana. nagyon fontos szempont? Hát nézzük !!

Gondolva arra, hogy vírust szedett, és mivel már tudja, hogy bizonyos vírusokat nem lehet törölni, amikor Windows rendszerben vagyunk, amikor fut, ezek itt segítenek nekünk a Time Boot Scan-ben, alapvetően az Avast átvizsgálja, mielőtt a Windows elindul, és a vírus aktívvá válik és így annak fertőtlenítése vagy letörlése könnyen elvégezhető akár az Avast gondozásával is! Ez a csodálatos és ingyenes víruskereső szintén támogatja a bőröket (grafikus interfészek a programhoz), megint értékelni, hogy az Avast nagyon óvatosan képes elérni a beállításokat és konfigurálni közvetlenül a helyi menüből, jobb gombbal kattintva az óra melletti Tálca ikonra!

Összességében Avast nagy egy ingyenes biztonsági megoldás, 's erősségei: Egyszerűség, Intelligence, Agility.

Azt mondta, hogy hagyja, hogy nézni ezt a videót bemutató, amely őszintén mondom, hogy én dolgoztam a szerelem, úgy Avast Antivirus márkák között a szabad és így tovább!

Jó böngészést és várjuk a hozzászólásokat!

Adrian Burlugeanu
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. shark_of_tornado - mondta

  Köszönöm a bemutató!

 2. tálcák - mondta

  KÖSZÖNJÜK

 3. haosss - mondta

  szuper bemutató!.!....!.! hogy őszinte legyek nem néztem meg mindent, kb 20 percet töltöttem. nagyon hosszú ... de azt szeretném mondani, hogy én is sokáig használtam, és most, miután megkaptam a KAV licencemet ... kényelmi okokból feltettem az avastot ... az a véleményem, hogy kevesebb erőforrást eszik, mint a NOD32 ... és sokkal több hatékony ... a frissítések nagyon kicsiek ... 1kb-ról 11kb-ra (vagy legalábbis Asha-nak eddig d-je volt) átlagosan ... és ha megcsinálja őket, az a véleményem, hogy egyetlen vírus sem lép be a számítógépébe, anélkül, hogy tudná ... A gyenge pont az, hogy egy idő után (1-2 hónap) ha kezdő vagy, és nem figyelsz a frissítésekre, akkor a bitdefenderhez hasonlóan több erőforrást eszik meg, és nem talál vírusokat (foltoztam) ... de önmagát is megrontja ... a többi jó, nincs semmi hibád ...

 4. Deca - mondta

  Az AVG jobb ...

 5. Adrian - mondta

  @Deca: Őszintén szólva az AVG elavultnak, felszínesnek, túl "hallgatagnak" tűnik, és a pápának sok forrása van ... Őszintén szólva nem szeretem, és nem találom túl jónak, semmiképpen sem jobb, mint az Avast, talán jobb, mint a NOD32 igen ... Ha Az ingyenes víruskeresőt választanám, amely Avira vagy nagy valószínűséggel Avast lenne!

 6. Szeretnék egy tutorial, hogy BitDefender Total Security 2009, ha tudsz

 7. shark_of_tornado - mondta

  AVG jó, csak akkor, ha már az interneten. Amikor csatlakozni az Internet probléma! Ez történt!

 8. shark_of_tornado - mondta

  SRJ jó ötlet! . Kérjük, a bemutató a BitDefender

 9. shark_of_tornado - mondta

  Hallottam egy biztonsági csomag nevű BullGuard. Meg tudná mondani, hogy ez jó? van antispyware és biztonsági mentés (Adik tehetünk hát vele)

 10. shark_of_tornado - mondta

  Kérjük, válaszoljon!

 11. Dany - mondta

  szép bemutató ...

  játszanak kérjük, hogy a bemutató a telefonon dekódolás

  kérem ...: D: D: P: P

 12. Corleone - mondta

  @shark_of_tornado: Ha okos vagy, készíts egy oktatóanyagot arról, amit itt mondok, ne kényszeríts másokat arra, ami téged aggaszt, és tudod, hogy azt mondom, hogy a leggyengébb víruskereső FRAERU, AKI NEM TUDJA, mit akar egy antivírus, Rád bízom, hogy megtaláld a legmenőbb, különben minden jót, amint azt a NOD 4 The best av.esti bemutatóján mondtam! Most BULLGUARD-tal vagy anyával dr. Tudom, mi ... és te is ezt mondod "(Adik tudsz biztonsági másolatot készíteni a segítségével)" tudod, mit bizonyítasz ??? Új vagy itt, és ami még rosszabb, nincs türelmed, ami azt illeti, hogy a "biztonsági másolat" itt viccesen mutatja be a srácok professzionális szoftvereit! Mondom így: tanul, de ne próbáljon egyszerre tanulni, időrendi sorrendben váltakozik, és látni fogja, hogy kitölti a bőröndöt! Helló és BÁR A HIBÁBAN!

 13. Dany - mondta

  Cristi válasz tegyem a tutotrialllllll

 14. Corleone - mondta

  @Dany: Remélem, nem azért, mert serv fordul elő post / két példányban, de Dany kristály van vasárnap, és azt akarja tölteni a családjával! De hogy tudja lőni, hívtam, és ő lam én átadta az úgynevezett : Mondd Dany hogy ha találok egy tollat, hogy írjon egy könyvet, csak az Ön számára. patifoane.Asa dekódolt tanulok kérni, és megadja TZI :) :)

 15. @haosss: Úgy látom, hogy tetszik a Kaspersky, akkor adott neki pénzt, nagyon jó, és én szeretem.
  Ha azt szeretné, hogy ez szabad végéig, jogilag persze, megy ez a kapcsolat http://www.kaspersky.com/windows7
  KIS a béta verzió a Windows 2009.Stii 7 szép vele? Ez kompatibilis XP és Vista, valamint az engedély érvényes, amíg az év végéig, azaz egészen december 22 2009 és ingyenes, ingyenes.

 16. Elfelejtettem valami fontosat: Miután a hozzáférést a címet, amit adtam, írja le, hogy az oldal letöltése: Technical Preview for Microsoft Windows 7 (exe) és KIS letöltések itt 2009 7 béta Windows XP kompatibilis és a Vista!

 17. Adrian - mondta

  @Dany: Sajnálom, de Dany útmutatók nyitva telefonok nem lesz, mert már fel a fejemben cégek kezelni nyitva telefon, és dekódolási módszer a telefonról telefonra, és dekódolás tekinthető hack , és ez nagyon szép, és a jogi feloldásához telefonok sokkal kevesebb látogatót 4000 pillantást, hogyan kell ezt csinálni egy nyilvános weboldalon!

 18. Irinel - mondta

  Jó pont Adrian .. és most hivatkozva Avast: ez egy jó és ingyenes víruskereső, hogy eszik kevesebb erőforrás .. én még nem használtam, de az ESET Smart Security raman.Fiecare ízlésének! Siker!

 19. haosss - mondta

  azok számára, akiknek "Készítsen oktatóanyagot !!!":

  1. tanulj meg kérdezni, mint például: srácok, nem lenne ötlet bemutatót készíteni + azokkal az érvekkel kapcsolatban, amiket meg kell tennie ... !!!

  >>> most nem akarok dicsekedni, de megtettem, és meghallgattam az ötletemet (szeretnék köszönetet mondani ADRIAN-nak és CRISTI-nek, hogy elkészítették az oszlopot oktatóanyagokkal vagy az archívummal, ahogy nevezni akarja) <<

  2.daca u nem a intrb már nem jelenti azt, hogy köteles mp múlva CNV itzi RSP!

  3. ha nincs rbd-je, hogy adjon rsp-t: folytassa a csevegést, és ott tzi azonnal rsp-t fog adni, ha a loomea ismeri az rsp-t, vagy ebben az esetben, ha elkészíti az "x" -ről szóló oktatóanyagot.

  4. Ha a Corleone-ról beszélünk, az ember nem köteles a nap 24 órájában tartózkodni a helyszínen egyik vagy másik miatt, ha Itzi Rsp ezt egyszerűen tisztelet és jóakaratból teszi.

  5.SPER CA SA AVETZI PTR több tiszteletet ezek az emberek, akik lehetővé teszik számunkra, hogy INV a számítógépes és a szabad idő To Lose PTR ÚJ!

  6. Minden tisztelettel megköszönöm, hogy elolvastam a hozzászólást!

 20. Paul - mondta

  Sar fasz, hogy a bemutató videót, hogyan kell telepíteni az új Windows 7 és játékok 2005 kompatibilis legyen a Windows XP, mert rosszabb megy a játék, és mi csak sp3 szoftver tökéletesen működik egyébként, lehet, hogy videotutorial, sal telepíteni Virtual Box, nagybátyja artati azt vesszük, és milyen hosszú a licenc neki.

 21. Adrian - mondta

  @Paul: Ez egy cikk a lépéseket, hogy töltse le a Windows 7, de ez egy RC nem a végleges változat Adik! És az engedély lejár júliusban
  Íme a cikk: https://www.videotutorial.ro/?p=1215

  Ha írsz fel a jobb, hogy keressen a Windows 7 találtak! Egy másik alkalommal használat Keresés! A telepítés nem egy speciális, mint a Vista!

 22. Fanibu - mondta

  @Paul: vigye el a Windows 7-et a Microsoft webhelyéről ... 2010 márciusáig ingyenesen működik ... annyi kulcsot találhat a neten, amennyit csak akar, és így fog települnihttp://www.ultranetgroup.ro/windows-7-preview-schimbari-in-procesul-de-instalare/

 23. Az AVG ... Avira ... Avast vagy NOD32 közül melyiket ajánlanád nekem ??? Mert én jobban szeretem az ingyenes víruskeresőt, így nem kell licencekkel vagy ilyesmivel foglalkoznom :))

 24. Adrian - mondta

  @Ady: Abból, amit Ön az imént felsorolt ​​3 szabadon NOD32 nem szabad, csak egy próba ajánlatot 30 nap alatt!
  Őszintén preferálom, hogy az Avira állatállomány-felismerési aránya nagyon gyors, a beolvasás nagyon gyors és nagyon éber! Az Avast-ot akkor ajánlom, ha tapasztaltabb felhasználó vagy, mert megvédi Önt az ODC-n, a torrenteken és a webhelyeken, összetettebb ... több erőforrást fog pazarolni, mert kevés, mert több modulja van ... ha ügyesebb vagy és tudod mivel egy furcsa névvel rendelkező exe vírus vagy kép vagy 1k fájl lehet egy vírus használja az Avirát!

 25. Fanibu - mondta

  @Ady: AVIRA ... kevés forrás ... időben történő frissítés ... eléggé elterjedt ... azok ajánlják, akik tudományos szempontok szerint osztályozzák az antivírusokat ... lásd online az antivírus szakemberek véleményét.
  Ez az én véleményem, és használja bizalommal évek óta.
  Nekem van használt más ingyenes víruskereső, de úgy tűnik, hogy ők f.bine munkát.
  Lehetőségek a tiéd!

 26. Viorel - mondta

  köszönöm szépen, hölgyeim, mennyi munkát betét.

 27. Dany - mondta

  bn ... adrian Ok

 28. Dany - mondta

  adrian adj meg id ???? pliz

 29. KÖSZÖNJÜK, DE KÉRJÜK, HÍVJON TOTALIUMOT: "A BIOS ABLAKOKBÓL VILLANIK". KÖSZÖNJÜK. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

 30. Deca - mondta

  Én AVG 7 verziót, és én nagyon elégedett vele.

 31. Corleone - mondta

  @Jac: Bay egy őrült Lupu füvet eszik! Májusában az emberek keresik, mi ceretzi? Ha érdekel, hogy mi a szükséges keresést, és látom, hogy valaki már megtette! FLASHUIRE kellemes és gondos nézni, hogy milyen itzi Csirke szem előtt tartva, már átírtam a BIOS-t és a végén én változott az alaplap már vr.2 luni.Dar nonszensz férfi tanulok suntetzi egyet?

 32. Adrian - mondta

  @Jac: Van egy oktatóanyagunk a BIOS villogásáról, de nem a Windowsról, hanem a BIOS-ról egy hajlékonylemez segítségével. Írja be a keresést a jobb oldalon így: "Bios frissítés gigabyte-os alaplapokhoz", és igen írja be, megtalálja az oktatóanyagot. az oktatóanyag felett, és ne futtasd az oktatóanyagot, mert vannak nagyon fontos dolgok, amelyeket nem szabad kihagyni, ha nem veszed figyelembe azt, amit most mondok, tippeket és oktatóanyagot, akkor itt sírva fogsz jönni, hogy eltörted az alaplapodat! !! NEM AJÁNLOTT A BIOSOK VILLAMOSÍTÁSA A WINDOWS CSATLAKOZÓJÁRÓL, MERT NEM KELL SZOLGÁLTATNI SZOLGÁLTATÁSOKAT, MERT ELLEN Húzódhat a BIOS frissítésével!

 33. manole76 - mondta

  Nagyon részletes bemutató, köszönöm! Én személy szerint használtam BitDefender Internet Security, de 2 3-hónapra a Avast Professional és nagyon multumit.Inca egyszer szeretnék köszönetet mondani Adrian Krisztus, és én személy szerint tiszteletben nagyon!

 34. György - mondta

  Együtt víruskereső szoftvert, és két kérdésem van:
  1. Ha a programok (alkalmazások) azonos ingyenes víruskereső
  Vírus felismerési arány, így blokkolja a hozzáférést
  -javítás, törlés - mint ugyanazon alkalmazás esetében
  kereskedelmi.
  2. Ha kap egy show egy barátja (vagy egyéb forrásból,
  internet, stb.), és jóváhagyott egy üzleti alkalmazást telepítünk,
  Egy ilyen sorozat, ez a (vírusirtó program) miatt
  munka teljesen, vagy ez az alkalmazás (víruskereső)
  kereskedelmi sorozat észlelt érvénytelennek, hagyjuk
  benyomás jó (vagy érvényes) mutatja a monitor
  hogy csinál valamit - (észlel, blokkol, javít, eltávolít) -
  de ő - (mélyen) - semmit sem csinál (miből
  meg kell tennie a vírus).
  Tekintettel a két kérdésre utalok alkalmazások
  Avast, Avira, Kapersky és kereskedelmi tanfolyamot.
  Köszönöm a választ.

 35. Adrian - mondta

  @György: A Free Antivirus különböznek csak a kereskedelmi egyik, hogy hiányzik egy vagy több modul vizsgálat, ez minden, ami nem jelenti azt, hogy gyengébb, mint a fizetés! Például Avira ingyenes 3 szkennelés modulok: Web Scan, anti vir szkennelés, antispyware.Iar a díj: a szabad plusz mail scanner, anti-rootkit vizsgálat webes modul, anti vir s szabad átkutat a olyan hatékony, és azonos a változat pénzt! Ez egy példa áll rendelkezésre minden gyártó, hogy az ingyenes és fizetős víruskereső! Az a tény, hogy van-e bolond víruskereső engedéllyel vett különböző helyeken mutatják gyengeség, hogy a termék, hogy lehet becsapott olyan könnyen, ha a kulcsot venni a helyszínen nem tudja, mit is elfogadják a termék teljes funkcionalitás, nem bolond magát semmivel! Ahogy sikerült becsapni őt! Az egyetlen vírus, amely nem lehet becsapni semmilyen formában a Kaspersky! Azt mondta egy megjegyzést bemutatója NOD32, Ha találsz egy sorozatszámot Kaspersky, és úgy neki trükk, hogy menjen vele, én garantálom, hogy KEYA mint egy napon kerül feketelistára! Ez egy jó vírusölő a tekintetben!

 36. Andrei - mondta

  Üdvözöljük és köszönjük, hogy létezik, van egy kérdésem fotonok neki DualCore proc e 7300 kapcsolatban a e5200 jobb lenne, tekintve, hogy jelenleg maga a videokártya az Ő 4670 és a Gigabyte VBA az egyik, hogy be Krisztus az utolsó bemutató arról, hogyan lehet a PC-uu, köszönöm!

 37. Adrian - mondta

  @Andrei: Természetesen az E 7300 jobb, mindkettő a 775-ös foglalaton van, de a jövő szempontjából nagyon fontos, hogy az E7300 Intel Virtualization Technology-val rendelkezik, adik virtualizálhat vele, a jövőben virtualizálhat, virtuális gépeket használhat (virtualbox, WmWare) és az E5200 nem támogat ilyet !!! Van egy E5200-asom, és sajnos nem tudok virtualizációval játszani 🙁 Nincs meg az a támogatás, amit szeretnék tőle, amikor virtualizálni akarok, ennyi ... elégedett vagyok ezzel!

 38. Corleone - mondta

  Hey all! Baietz March érdeklődés a program, vagy beállítás gpedit.msc (group policy), hogy blokkolja a szerelés a programok, mindenki jobban intzelesul: Telepítettem egy sor pr. az én pc, és én nem akarok gyerekeket, különben ő is telepíthető ceva.Daca Csak, hogy tudja, vagy hallott róla kérjük, tegye ici.Multzumesc lasatzi szép!

 39. Adrian - mondta

  @Corleone: Fale vendég fiókot, és a csempe korlátozott kiváltságokat!

 40. Andrei - mondta

  igen ez a 6300 e1,8 GB?

 41. V1p3r - mondta

  Jó bemutató, nagyapa és Avast, vers. ez az Otthon vagy INGYENES, de azt mondanám .... ha nem akarja folytonosan megváltoztatni a Windows 1000-et és még többet, jobb, ha vesz egy víruskereső licencet, különben a legjobb egy olyan csomag, amely szinte mindent tartalmaz pc a neten csendesen és fejfájás nélkül böngészhet az interneten, és jeleznénk a Kaspersky Internet Security 2010 alkalmazást, amely új modulokkal rendelkezik, és nettó kiváló védelmet nyújt más lakosztályokkal szemben, akkor a Trend Micro Internet Security Pro programcsomag ugyanaz lesz az ERŐS. Nem szabad kihagyni a Bitdefendert vagy a McAfee-t sem, de az ESET vagy az AVG lakosztályai kissé felszínesek, mondom, és nem ajánlanám őket. De először is győződjön meg arról, hogy a Windows jó verziója van, nem pedig vírus, vagy aki nem tud frissítéseket végrehajtani, mintha állna, és a víruskereső vagy a biztonsági megoldás más moduljai veszélybe kerülnének. kémprogram-elhárító vagy bármi más, de ez csak a felét védi meg, és manapság az internet olyan, mint egyfajta dzsungel, ahol kissé veszélyes a kibontakozása. Minden más nélkül. Nem tudom, miért dicséred még mindig elméletileg az Avira egyes termékeit, az Av-Comparatives.org vagy mások által végzett mesterséges tesztek után ez egy kicsit 1. számú, de a gyakorlatban kissé gyenge, sőt bosszantóan nem hatékony. Úgy gondolom, hogy az Avastul jobb, mint először Avira, majd AVG, és utána az Avira lesz, amely akkoriban, amikor használtam, segít nekem egy kicsit ... egyáltalán nem. Jó az észlelésre, de ha védik, fertőtlenítik, vagy akár blokkolják vagy tisztítják, korántsem dicsérik. Kaspersky a biztonsági megoldások atyja, és gratulálok az oroszoknak és remélem, hogy így is maradok, hogy egyre jobb munkát végzek. Eugene Kaspersky, hogy ennek éljen. :))

 42. Adrian - mondta

  @V1p3r: nagyon téved Avirával kapcsolatban! gyökeresen megváltoztatták a letapogató modulokat, az észlelési és a megszüntetési módot !!! Éppen tegnap volt néhány vírusom D-ben, amikor meglátta őket, megkért, hogy indítsam újra, én megmentettem D-t, és nem talált semmit !!! Hidd el, hogy ez a legbecsültebb és egyre erősebb !! Nem is beszélve az Avira Rescue Disk-jéről, amelyet indítással szkennel be, rendkívül hasznos, nem hagy ki semmit és nagyon jól megtisztít! Természetesen Apa, akit más megjegyzésekben elmondtam, Kav / Kis meghajol azok számára, akik tervezték a kalapot, de ez egy kicsit drága, és úgy gondolom, hogy a legjobb megoldás mind az ingyenes kiadáshoz, mind az Avira fizetéshez! ! ha lenne pénzem 2 másodperc alatt veszek egy Kis-t !! de én! amit nem szeretek a Kaspersky-ban, az az, hogy nem "játszanak", nem is kínálnak promóciókat, nem engedékenyek ... Nem tudom, homlokráncolásnak és nagyon komolynak és büszkének tűnnek, a producerek többsége ingyen kínál valamit, 3 hónapig kínálnak ajánlatokat, akciók, ingyenes verzió, míg a kaspersky nem tudom ... kissé fukar !!! és nem szép, lehetőséget ad az embereknek a termék megtekintésére, kipróbálására, ingyenes verziójának megadására, különben győzzék meg őket, hogy vásároljanak meg, nem korlátozó és fukar !!!

 43. Ionut - mondta

  Sal és szeretnék kérdezni valamit, ha az Apple videokártya egy PCI-Express slot 16. {Olvastam a gyártó honlapján, és azt mondta, hogy meg kell minimu 300w forrást, és én vagyok az egyik 450w ATX}
  ATI Radeon HD 4670

  Maximális felbontás
  X 2560 1600

  Slot:
  PCI-Express

  RAMDAC (MHz):
  400

  feldolgozó

  Chipset:
  ATI Radeon

  Architecture (nanométer)
  55

  Pixel Shader verzió:
  4.1

  Texture Fill Rate:
  24000 MTexels / sec

  Pixel Fill Rate:
  6000 Mpixel / sec

  CPU frekvencia (MHz):
  750

  emlékezet

  Memória kapacitás (MB):
  512

  Memória:
  DDR3

  Memória Frekvencia (MHz):
  2000

  Memória sávszélessége (bit):
  128

  Egyéb funkciók

  Sávszélesség (Gb / s):
  32

  Támogatás DirectX (változat):
  10.1

  OpenGL (változat):
  2.1

  Technológiák:
  ATI Stream
  ATI grafikus Premium
  ATI Kereszt Firex

  Csatlakozók

  TV-out:
  Da

  DVI:
  2 x DVI

  Hűtőrendszer

  Cooler:
  IceQ

  Más

  Egyéb:
  HDMI képes

  ha én eva alma a videokártya.

 44. Ionut - mondta

  Apple videokártya PCI-Express slot és 16 2.0 nézett SCZ

 45. Adrian - mondta

  @Ionut: világosan írja a specifikációk lemezt, hogy megy a PCI-Express .. így lehet megvenni!

 46. tataee - mondta

  Chaos játszani counter strike??

 47. virus2009 - mondta

  Még mindig azt látom, hogy mindenki úgy gondolja, hogy ez jobb, és hogy megvédi Önt. Véleményem az, hogy antivírust kell telepíteni a számítógépére. Most már beteheti, hogy milyen víruskeresőt tennél, ha letöltenéd az összes baromságot és belépnél az összes webhelyre, nem pedig egy Kaspersky édesanyjának is meg kellene jelennie neked, mert még mindig hallom, hogy jó, te döntöd el, mi kerül a PC-be, nem valaki más, én maradok az avirán, és időről időre elveszem azt az "eicar" tesztfájlt, hogy lássam, nem az antivírus halott.

 48. v1p3r - mondta

  Adrian, bizonyos értelemben igazad van, de ami Avirát illeti, kissé ellene vagyok, mert szinte a 7-es, majd 8-as, és még újabban 9-es verzió óta használom, de . nem hasonlít össze a Kaspersky-val. Van bátorságom belépni bármely oldalra, még akkor is, ha a fertőzött vagy nem kaspersky fertőzött, míg Avirával nem mernék. Nagyon sokszor sültem Avirával dicsérjétek, mert gyenge szerintem. Talán másoknak tetszik, én személy szerint nem. Inkább egy másik megoldást preferálok. És még valami. Miért mondod, hogy a Kaspersky drága? Pénzt adtam neki, és nem csinált nagy lyukat a költségvetésemben, mert csak nem adok minden hónapban, igaz? És mint minden más, látja, hogy a Kaspersky is időről időre promóciókat készít, ezek az oroszok nem olyan fázók, mint a KGB-ből származóak, bár a legjobb lenne, ha a pénzetekkel választanánk megoldást, és nem várnánk kegyelmükre. . Jelenleg van egy Kaspersky Internet Security 2009 licencem, amelyet pénzzel vásároltam, és ugyanazzal a szériával PC-re megyek a 2010-es verzióval a Vista Ultimate-en, és jelenleg minden rendben van. És ez egy ideig. Ha eddig más megoldást használtam, addig a számítógépem szinte nyikorgott. Volt egy megvásárolt BitDefender Internet Security licencem is, amely egy ideje lejárt, és mondhatom, hogy a Kaspersky mód nincs összehasonlítva a BitDefenderrel. Szinte más megoldás nélkül. A Kaspersky nagyon erős. Szinte minden pénzt megkap, amelyet neki adtak, vagyis a jogosítványának, mert ha kivisz egy kulcsot a netről, torrenteket stb., Akkor az egy hétnél tovább nem működik, és elkapom, hogy odaadja neki a kulcsot . Bravo lor pt. maradni. A Kaspersky egyértelműen felülmúlja az Avirát és még sok más megoldást is.

 49. Fanibu - mondta

  Véleményem szerint a Norton Internet Security 2010 dühöngeni fog… próbáld ki, és egy szuper antivírus jelenik meg.

 50. pop Ionel - mondta

  vagyok, üdvözlő és segítségre van szükségem szeretnék ambunatatesc én pc ezeket a pontos adatok, amelyek asi ambunatatesc a pc?
  Név: Atom 230 (Dothan)
  Órajel: 1600 Mhz
  Socket: Egyéb (U1PR)
  Feszültség: 1,60 Volt
  Technológia: 0.09 um
  Gyártó: Intel Corporation
  Típus: Modell Family 6 12 2 Stufe
  Cache (k): 32 KB Level1; 0 KB Level2; 0 KB Level3; 0 KB Trace
  Serial number: 0001-06C2-BFE9-FBFF-0040-E31D

  Alaplap
  Típus: D945GCLF
  Gyártó: Intel Corporation
  Sorszám: AZLF829005G4
  On-board készülékek: Intel (R) Extreme Graphics Controller 3
  Realtek Ethernet Device RTL8102E
  Intel (R) High Definition Audio Device

  kijelző
  Név: Intel (R) Express Chipset Family 82945G
  Chipset: Intel (R) Express Chipset Family 82945G
  RAM: 256 MB
  DAC: belső
  BIOS Date: 08 / 28 / 20

  Meghajtók
  c: [System] 136,00 GB (146072711168 bájt) (Teljes kapacitás :)
  50,62 GB (54351503360 bájt) (bájtok :)
  85,42 GB (91721207808 bájt) (bájt szabad :)

  Windows®
  Név: A Windows Vista Home Premium
  Verzió: Többprocesszoros Free 6.0.6000
  Service Pack: - 1
  Telepítés éve: 16-06-2009 16: 16: 12
  Utolsó home-23-06 2009 11: 06: 55
  ID: 89578-OEM-7318324 03198
  Kulcs:
  Regisztrált felhasználó: POP Ionel
  Cég:
  Számítógép neve: TSUNAMI
  Felhasználó név: POP Ionel

  Hálózat
  Számítógép neve: TSUNAMI
  Domain:
  IP cím (ek): 192.168.1.11; 169.254.67.102
  MAC address(es): 08-00-27-00-4C-D4 ; 00-1C-C0-5F-10-D4

  Memória (RAM)
  Maximum modulok: 1
  Telepített modulok: 1
  RAM típusa: Egyéb szinkron
  Access sebesség: ns 1
  Total: 2.037 MB
  Használt: 816 MB (41%)
  Szabadnapos: 1.220 MB (59%)

  Lapozófájl
  Total: 4.293 MB
  Használt: 989 MB (24%)
  Szabadnapos: 3.303 MB (76%)

 51. @pop Ionel: Nem hiszem, meg tudod változtatni semmit a számítógépen, vagy inkább a csúszás a számítógéphez.
  Ez vele felvonulás a legmenőbb kis srác csíp processzor, ami szerintem küzd aero felület Vista Home Premium.
  Az egyetlen változás, amit az operációs rendszer, nem lenne jó, hogy egy XP, a hardver nincs mit csinálni, minden integrált.

 52. Adrian - mondta

  @Fanibu: A világnak vannak már kialakult emberkoncepciói, nem látja? hogy mindenki a legtöbb antivírus port választja? Megnézte a felmérés eredményeit? nem érdekli őket, hogy ez jobban megvéd ... annyira érdekli őket ... hogy könnyen becsaphatja, könnyedén feltörheti ... rájössz, mintha látná őket, és látom, hogy „uraaaa, becsaptam a jogosítványt, tele vagyok”. kezdő hackerek, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy ez egy víruskereső gyengeségét jelenti, és ezt könnyű megérteni .... logikusan véve ... testvér: ezt túl könnyű volt megtörni, becsapni, szuper extra könnyű ... aztán kíváncsi vagyok, milyen Véd-e, ha összetörtem, ha a neten valami sorozattal tévesztettem meg? Az emberek csak járókelőkké válnak, és csak azután kezdik bántani és törődni a biztonsági csomaggal, hogy megütik őket, csak miután meglátják, hogy haszontalan és nem jó megoldás! Csak akkor látod őket, amikor "fájdalomban" sikoltoznak, látod, hogy elveszett adatok után sírnak, és hogyan nyögnek ... "Van vírusom, és nem tudok megszabadulni tőle, mit tehetek" ... Ez az a Románia, ahol élünk, inkább hallgatunk mások szája, ahelyett, hogy keresnénk a választ, mi magunk kutatnánk ... inkább olyanok vagyunk, mint a juhok, azt használjuk, amit az edények használnak, ahelyett, hogy azt kérdeznénk magunktól, honnan tudják az edények, hogy ez a legjobb?

 53. pop Ionel - mondta

  Istennek hála, rohantam az anya balek vagy anya szeretnék még lam luat.totusi az alaplap és a csere cateceva hozzá itt-ott csak játszani videojátékok igényesebb.

 54. stanly7 - mondta

  Minden védi biztonsági megoldás, hogy nőtt, vagy aki kapcsolatba.
  Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni, hogy értékelje, és melyik vírus egyik legjobb biztonsági megoldásokat:
  -Könnyű használat függetlenül a felhasználói élményt
  - a vírusok, férgek azonosításának hatékonysága valós idejű szkenneléssel számos forrásból, ideértve az e-mailt, az azonnali üzenetküldést, az alkalmazásokat, a webböngészőt és így tovább.
  -Hatékony a tisztítás, törlése vagy elkülönítése fertőzött fájlokat megállás elterjedése az egész számítógép vagy a hálózat.
  -Activity jelentés. A vírus azonnal értesíti a felhasználót (ha a fertőzés valós idejű ellenőrzés), a könnyen olvasható jelentések, amelyek meghatározzák, hogy mit találtak, és mit csinált a fertőzött fájlokat
  -A több lehetőség, annál jobb a legegyszerűbb, és befejezve a legösszetettebb
  -Egyszerű telepítés és konfigurálás hogy a telepítés könnyű átmenet az első vizsgálat mindössze néhány kattintással
  -Help dokumentáció változatosabb: e-mailben, online chat vagy telefon.Ar is kell online források, mint például a GYIK számára a kényelmes és gyors segítséget.
  -De ne feledkezzünk meg reurse.Nu használhat Top Antivirus, ha egy régi számítógép, amely nem rendelkezik a megfelelő beállítás.
  @ vip3r: és a Kaspersky minden rajongója megpróbálja megszerezni a legális kulcsokat: a "linket törölték, amíg nem kapunk pontosításokat attól, aki közzétette" a Kaspersky Internet Security 2009 egyik változata, amelyet átneveztek (Kaspersky Security Suite CBE 09) és újra elosztották egy német folyóirat.
  Elnézést, ha a vágy, hogy segítsen reklámozni.

 55. stanly7 - mondta

  Folytassa, hogy segítsen nekünk.
  Van egy jó munkát.
  Ami Stanly7.

 56. @stanly7:

  A Videotutorial.ro nem garantálja az Ön által odaírt URL-t, ezért vettük ki, amíg meg nem kaptunk néhány magyarázatot erről a szoftverről "módosítva vagy" átnevezve ".
  Kérjük, adjon meg néhány részletet a Kaspersky "átnevezett" verziójáról, és ha tisztázni szeretne néhány szempontot.
  Ez jogbiztonságot porgram?
  A Kaspersky Labs tudni, hogy létezik ez a verzió?
  Hol lehet letölteni a frissítéseket, hogy?
  Miért Computer Bild és a RapidShare?
  Ez megváltoztatja az eredeti verzió?
  Tartalmaz kémprogramok vagy más típusú malware?
  Ezek olyan kérdések, hogy valószínűleg minden szeretne veled.
  Ha kedves, kérjük felvilágosít bennünket egy kicsit!

 57. Ciprian - mondta

  PC Tools egy jó víruskereső

 58. shark_of_tornado - mondta

  Össze vagyok zavarodva! milyen víruskereső ajánlani nekem? Avast vagy Avira (k Tudom jól kijönnek a víruskereső)

 59. stanly7 - mondta

  Sajnálom, hogy nem említettem, de COMPUTERBILD és a Kaspersky is partneri kapcsolatot.
  Tanulmányunk bizonyítani, nem akarom, hogy ugyanazt a hibát én felad egy láncszem, amely még nem igazolták.
  Van COMPUTERBILD még nézett.
  Kérjük, csatlakozzon a Yahoo, ha akar, és én megmutatom (the_one205).
  Bocs újra, ha én már nem volt ott.

 60. Adrian - mondta

  @stanly7: Őszintén Kutattam egy kicsit, és tudomásom szerint soha nem történelmet Kaspersky kompromisszumokat átnevezése vagy rebranduiasca termék, mert van egy nagyon nagy cég, nem függ senkinek, az önálló, akiknek nincs kegyelem és nagyon jó és erős, amit csinálnak!

 61. stanly7 - mondta

  Nem tudom, miért harcolunk.
  Soha nem akartam segíteni, semmi több.
  Rengeteg ingyenes biztonsági megoldások is, ahol az emberek választhatnak.
  Nem feltétlenül tartják, hogy a világ minden bizonnyal használható megoldás rám.
  Offtopic: Van egy számítógép palack partíciós tábla (így mondták), kerestem a neten, de semmi konkrét, hogy hogyan lehet megoldani a problémát.
  Nem tudom telepíteni a Windows, és nem hiszem, hogy nehéz Badura új számítógépet.
  Tudom, hogy a garancia nem foglalkozik a szoftver, mint a díj.
  Tudna segíteni?
  Köszönet előre.

 62. Adrian - mondta

  @stanly7: Ne félj, mert senki nem vitatkozik !!! Szinte minden biztonsági megoldáshoz rendelkezünk oktatóanyaggal (a jövőben kiegészítjük a biztonsággal foglalkozó oktatósorozatot)! Van AVG, NOD32, Avira, Avast, Kaspersky, valamint olyan tűzfalak, mint: Zóna riasztás, COMODO, van Spy boot Search és Destroy ...

  Nem igazán értettem, mi a baj a merevlemezzel ... Soha nem hallottam a "törött partíciós tábláról". Telepítse újra az operációs rendszert és állítsa vissza a partíciókat. Van egy oktatóanyagunk a Windows XP telepítéséről, valamint a partíciókkal való munkáról az Acronis lemezkönyvtár használatával. Megtalálásukhoz írja be a jobb felső sarokban található Keresés parancsot: "Windows XP telepítése" vagy „Partíciózás” vagy „Acronis Disk Director” (idézőjelek nélkül) írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat!

 63. Julian - mondta

  Én F-Secure és vett tzeapa avg8 most már arany warez teljes séta és megszabadulni minden hibát gyűjtött. Megpróbálom egy soros Avira fogom kipróbálni

 64. @Julian:
  Ez sokat számít milyen víruskereső, de számít, és hogyan tudod, hogy távol marad a vírusoktól
  Ne hagyja, hogy minden víruskereső, hogy senki sem lesz képes megvédeni 100% nem számít, mennyire drága, vagy milyen jó
  Így megtanulják, hogy több védett és egyedül, és ne tegye azt az ajtó víruskereső

 65. aura - mondta

  Kérjük, tisztázza, melyik a víruskereső programok közül a legjobb, amelyet ingyenesen letölthetek a webhelyéről. Windows Vista. Volt egy Norton Internet Security vásárlásom a laptopommal, és egy ideig azt mondja, hogy lejárt ... (Inkább ingyen letöltöttet használok). Köszönöm, Aura

 66. Adrian - mondta

  @aura: Ajánlom az Avirát, amiről egy tutorialunk is van! Írja be az Avira szót a jobb oldali Keresésig, írja be az Enter billentyűt, nézze meg az oktatóanyagot, és tanulja meg, hogyan kell használni ...

 67. György - mondta

  Multumnesc tovább!

 68. Liviu - mondta

  Frumose Kérjük ajánlja nekem egy jó anti-vírus garatuit és Windows XP.
  ms

  • Adrian - mondta

   Azt ajánlotta a fenti, és olvassa el obosestete szépen kérlek, ha nem kér túl sokat, és nem lenne jobb, ha nem tegye ugyanezt a kérdést, hogy már 20 idő előtt, ez tényleg olyan nehéz olvasni?

 69. Boghian - mondta

  Nem tudom, ha van tökéletes, de én telepített víruskereső Avira [amely mindenkit, hogy rájöttem,] és azóta nincs probléma a vírus nagyon jó, és Avast, de továbbra is az első varianta.ORICUM PTR.MINE a legmelegebb STAY FFFF.BUNA és a munkát, és köszönöm a szívemből ez alkalommal tanultam, és egy kicsit magam legalább a telepítés PREZENTATI.BAFTA ADRIÁN LE és az összes

  • Adrian - mondta

   Köszönöm szépen és továbbra is várunk !! Igen, tudnod kell, hogy nagyon régóta vagyok "szerelmes", és Avirába megyek !!

 70. carmen - mondta

  Szia, nekem is van egy problémám ... Nem tudom, miért nem aktiváltam a programmenüt (nyíl balra fent) BOOT SCAN PROGRAMMING, mint az Adrian által bemutatott oktatóanyagban?!?! számomra ez az opció inaktív, és nem tudom, mit kell tennem az aktiváláshoz. Lehet?
  Köszönöm szépen

 71. Carmen, ha követi a bemutató carefully'm benne, rájössz, valahol a programban a lehetőséget, hogy menetrend vizsgál indítani.

 72. carmen - mondta

  Cristi köszönöm a választ. Az ötlet az, hogy van rá lehetőségem, csak inaktív (vagyis nem tudom használni - a szín elhalványult ...) Mit tehetek? Előre is köszönöm a választ! Egy jó nap!!

 73. Adrian - mondta

  carmenCristi köszönöm válaszát. Az ötlet az, hogy ezzel a lehetőséggel, de az nem aktív (azaz nem használja - elmosódott szín ...) Mit tehetek? Köszi előre is a választ! Have a nice day!

  Valószínűleg még nem érvényesített víruskereső, ha jobban megnézed a tutorial azt mondta, hogy annak ellenére, hogy szabadon, hogy iratkozzon fel őket a helyszínen, hogy kap egy szabad engedély kulcs tőlük, meg kell reinnoesti minden 2 hónapig nem tévedek, a legtöbb elfelejtette ha a bemutató óvatosan azt mondtam, hogy kell csinálni regisztráció licenckulcs, tudom, hogy ez hosszú, de ha meg akarunk érteni valamit követni anélkül, hátra!

 74. győztes - mondta

  Vajon szia Megpróbáltam telepíteni a avast_home kiadás, ad nekem hiba, próbáltam Avira telepítve van, de nem tudok regisztrálni, azt mondom, hogy a kapcsolatot administratoru hálózati tűzfalat, van internet a rds, hogy a probléma?, és egy másik dolog, amit szeretnék kérdezni, hogy mi a jó vírusirtó nem tud a számítógép, amely nem rendelkezik net kapcsolat?
  Köszönöm.

 75. dumitru32 - mondta

  győztes: Vajon szia Megpróbáltam telepíteni a avast_home kiadás, ad nekem hiba, próbáltam Avira telepítve van, de nem tudok regisztrálni, azt mondom, hogy a kapcsolatot administratoru hálózati tűzfalat, van internet RDS, hogy a probléma?, és egy másik dolog, amit szeretnék kérdezni, hogy mi a jó vírusirtó nem tud a számítógép, amely nem rendelkezik net kapcsolat?
  Köszönöm.

  Az Avira telepítésével is gondjaim voltak, számomra azért, mert az Internet Explorer elavult verzió volt. Talán neked is így van ...

 76. győztes - mondta

  Kinevezheti go opció Feladatkezelő azt mondja, hogy letiltotta a rendszergazda, nem tudok olyan adatbázis, mi a teendő?

 77. webdan - mondta

  győztes:
  Kinevezheti go opció Feladatkezelő azt mondja, hogy letiltotta a rendszergazda, nem tudok olyan adatbázis, mi a teendő?

  Salut.Optiunile az blokkolja a vírus, mivel nem dezinstala.Deviruseaza a számítógépen, és ha nem csinál a Windows újratelepítése.

 78. Adrian - mondta

  győztes: Kinevezheti go opció Feladatkezelő azt mondja, hogy letiltotta a rendszergazda, nem tudok olyan adatbázis, mi a teendő?

  Győződjön meg róla, bejelentkezve rendszergazdaként!

 79. győztes - mondta

  Köszönöm a választ! "Ve telepítésén avast és devirusat, beléptem gpedit.msc, és úgy találtam, hogy!
  Még egyszer köszönöm.

 80. sal.am Avast szerint elhelyezett a bemutató, én újra telepítés után, és aztán bizonyos beállításokat, hogy megérdemeltem a munkám a neten, így a jó, hogy nekem nem csak akkor fordul elő dreaptajos Avast kupából sarokban az egyik "a" pörögni és egy 'i' Miért? tb én olvasni dupla kattintással a parancsikont az asztalon, egy másik dolog, vettem egy tesztet-vírus Avast nem figyelmeztetett engem, mikor én letöltött A számítógép (Azt hiszem, ez letiltja, én nem kérdezem) figyelmeztetett miután adtam hallható csak olvasni a partíciót, ahol intentionat.Ast vírus és Letöltöttem egy megoldás minden admin vagy olvasó, aki tudja, hogy nem vagyok volt telepítve, mint a bemutató, és ha igen, hogyan kell telepíteni, hogy aktív-e vagy sem antivirusul.ast rasp.mersi várható.

 81. colombo - mondta

  de hogy ot a kezelőfelület az avast?

 82. Cosmin - mondta

  Kaspersky AntiVirus egy ideig nem működik nekem. Laga bar eltűnik és az óra net kapcsolat, de minden marad programot. Mielőtt még propleme őt.

 83. Dr. Madalin - mondta

  Nekem van egy nagy nagy probléma, amikor instamez a Windows és telepíti az alaplap illesztőprogramok és a hang avast vírus, és én felfedezni valamit, amit már nem kap a kívánt hangot adni a hangkártya hangerő nincs-e minimális és nem engedi, mit tegyek? Antivirus nem tudja eltávolítani megpróbáltam egy víruskereső, de semmi: ((.
  valami winamp zene továbbra is megy a neten, de nem szól például You Tube
  És most szeretnék nézni a oktatóprogramok és nem
  Kérem, segítsen nekem, ha tudsz :)
  megbecsül

 84. Adrian - mondta

  Dr. Madalin: Van egy nagy nagy probléma, amikor instamez a Windows és telepíti az alaplap illesztőprogramok és a hang avast vírus, és én felfedezni valamit, amit már nem kap a kívánt hangot adni a hangkártya hangerő nincs minimumra és nem engedte meg, mit tehetek? Antivirus nem tudja eltávolítani megpróbáltam egy víruskereső, de semmi: ((.
  valami winamp zene továbbra is megy a neten, de nem szól például You Tube
  És azt akarom nézni a oktatóprogramok és nem
  Kérem, segítsen nekem, ha tudsz :)
  megbecsül

  A Windows telepítése után az első és az első alkalommal az összes illesztőprogram beillesztésre kerül, és csak ezután az antivírus !!! Valószínűleg nincs flash lejátszód ... számomra nem nagyon világos, hogy mi a problémád ... legyél egyértelműbb, és magyarázd el jobban, milyen problémád van ... A Flash Player típus telepítéséhez a google Flash Player programba írja be, és megtalálja ... A Flash Player lehetővé teszi média tartalom megtekintéséhez a webhelyeken ...

 85. Dr. Madalin - mondta

  Így driveele telepítse a Windows, majd amikor kap a neten (pl. megadása után a net nem megy hang OK) és a telepítés avast szerint vírus Decev legyen az alaplap driver?: -?
  Hang Én nemrég vettem egy CD-t, hogy ne legyen rajta vírus

 86. Razvan - mondta

  Mondd el, és kérjük meg a legjobb vírusirtó AVAST, AVG Avira OR

 87. blackarow - mondta

  Razvan: Mondd, és kérjük meg a legjobb vírusirtó AVAST, AVG Avira OR

  A kérdésre soha nem lesz egyhangú válasz: „melyik a legjobb víruskereső? Egyébként az általad említettek közül az avirát vagy az avast tandem mellett tûzfallal (riasztó vagy comodo zónák) választanám, semmi esetre sem választanám az avg-t.

 88. Bárcsak Üdvözlöm a bemutató online páncél szabad, és ha jó ceva.vamultumesc, a legjobb.

 89. adelaide - mondta

  Szia! Problémám van ... ..mikor a comp-ot az avast segítségével átkutattam, a következő rendszerfájlokba karanténba helyeztem: kernel32.dll; winsock.dll; wsock.dll. Mit kellene tennem? : -SS

  • Adrian - mondta

   adelaide: Jó! Nekem van egy probléma ..... miután beolvasott én kötelező az Avast karanténba a következő rendszer fájlokat: kernel32.dll, Winsock.dll, wsock.dll. Mit kell tennem? : CH-  

   Semmi, hagyja őket, ha biztonságos karanténba, ott állt a karantén vírusokat izoláltak

 90. adelaide - mondta

  köszönöm :)
  Van egy zavart fordulok a comp első, majd kapok netul avast-ul.e a probléma?

  • Adrian - mondta

   adelaide: Köszönöm :)
   Van egy zavart fordulok a comp első, majd kapok netul avast-ul.e a probléma?  

   Nem kérdés, azt mondanám, hogy ez még egy olyan előny, különösen, ha az RDS, mert hogyan Avast PC indulása csatlakozik a net, hogy a frissítéseket, és ha netul kezdene később a frissítése avast és Virus aláírások nem tehetett.

 91. Azis Bilal - mondta

  Nem látom a tutorial sfarsit.Se félúton, és hogy kedves a solutie.Mersi inceput.Va

 92. … Ugyanaz a probléma, mint amit Azis Bilal jelentett. A végéig nem látok oktatóanyagot, középen megáll és elindul. Hogyan oldjuk meg ???

  • Nik... ugyanaz a probléma által jelentett Azis Bilal. Nem látok semmilyen bemutató végére hagyni a felét, és felszállás. Hogyan oldjuk meg ???  


   Ürítse ki a böngésző cache, indítsa újra a böngészőt, és próbálja újra.
   Oktató mennek jól, a probléma máshol általában töltve RDS hálózati szolgáltatók, túl nehéz, túl sok előfizetési és úgy érzi, nagyon éles csúcsidőben, ha a tetején, hogy van, és nyissa meg a uTorrent vagy az ODC bonyolítják tovább.
   Próbálja még, hogy a legújabb verzióját az Adobe Flash Player megtekintéséhez gond nélkül.
   Ha ez még mindig nem működik, próbálja figyelte oktató a nap folyamán, míg 15: 00 vagy éjszaka után 1: 00 amikor a hálózat ingyenes.

 93. Mihai - mondta

  jó avastu '... megjelent az avast beta 5: X új verziója :)

 94. Andrei - mondta

  Telepítettem győzelem, és nem tudom, hogy mag torrentek hogy pls segítsen nekem

  • Andrei: Telepítettem győzelem, és nem tudom, hogyan lehet, hogy segít mag pls torrentelema  


   Nézze meg, hogy van-e bemutatónk, írja meg magának, "hogyan tegye vissza a torrenteket a magba"

 95. Andrei - mondta

  és Anca valami
  Nem látom oktatóanyagok

 96. Francisc - mondta

  Megjelent az Avast végleges verziója! 5. A végleges verzió beállításainak megismeréséhez új oktatóanyagra van szükség. A szabad időtől és a moderátorok prioritásaitól függően az oktatóanyag újraszerkesztése lenne. Ez az ingyenes verzió nagyon jó, fontos új elemekkel érkezik. A tesztek kivételes eredménnyel jártak, tekintve, hogy az ingyenes béta verziót más víruskereső programokkal szemben használták, amelyek tesztelték a már bevált és licencelt verziókat.

 97. petre Mihai - mondta

  A víruskereső G DATA AntiVirus 2010 jobb, mint az avast home edition 5?

  • Francisc - mondta

   petre Mihai: G DATA AntiVirus Antivirusu 2010 jobb, mint az avast Home Edition 5?  (Idéz me)

   Attól függ. Nehéz összehasonlítani. Először is, az Avast 5 Free, amint a neve is mutatja, ingyenes, a tökéletesség igénye nélkül. Ezután a GData két motorral rendelkezik, az Avast és a Bitdefender, de az erőforrás-fogyasztás sokkal magasabb. Világos, hogy egy "otthoni felhasználó" esetében az Avast (5) vagy az Avira ingyenes verziói, kombinálva egy ingyenes tűzfallal és alkalmi vizsgálatokhoz az S&D Spybot és / vagy a Superantispyware Free és / vagy a Malwarebytes alkalmazással 'Anti-Malware Free elegendő és nagyon jó biztonságot jelent. Most attól függ, hogy milyen számítógéped van (teljesítmény és teljesítmény szempontjából), mire használod a számítógépedet, milyen operációs rendszered van és hogyan van felépítve, hogyan és mire használod a netet stb. De véleményem szerint, ha mégis pénzt akarsz adni egy biztonsági termékért (a GData nem ingyenes), akkor vásárolj licencet a termékekhez a Symantec (Norton), a Kaspersky, az Avira, a McAfee cégtől.

 98. petre Mihai - mondta

  Thanks Szerintem avast Home Edition 5 legjobb becslés. engedély 1 évben, hol lehet kapni egy aktiváló kódot?

  • Francisc - mondta

   petre Mihai: Köszönöm hiszem avast Home Edition 5 legjobb becslés. engedély 1 évben, hol lehet kapni egy aktiváló kódot?  (Idéz me)

   Az ingyenes verzió eléréséhez látogasson el a weboldalukra (www.avast.com), válassza ki az ingyenes verziót letöltésre. Töltse le, telepítse, majd lépjen be a programba. Itt lesz egy ablakod (az első megnyílik), amelyben megtalálod a "Regisztráció" parancsot, kattints, töltsd ki a mezőket, add meg az "OK" -t és kész, akkor egy évig jogod lesz használni.

 99. petre Mihai - mondta

  Köszönöm a segítséget, most aktiválom az avast key kulcsát

  • Francisc - mondta

   petre MihaiKöszönöm a segítséget most aktiválja a "kulcs" az avast   (Idéz me)

   Látja, hogy a gyártó alapértelmezett beállításai hatékonyak, de a jobb védelem érdekében beállíthatja az összes szkennelési modult és a lakosok „Magas” érzékenységét, beállíthatja az „Összes fájl” beolvasását is, illetve választhat egy napra, hetente Automatikus. Egyébként siker.

 100. petre Mihai - mondta

  Köszönöm a segítséget

 101. Francisc - mondta

  Üdvözlöm. Azt ajánlom, mint egy ingyenes tűzfal, utoljára versuinea a Tall Emu (www.tallemu.com) Online Armor Free Firewall, és az alkalmi vizsgálatok Malwarebytes'Anti-Malware Free (www.malwarebytes.org). Szintén tisztításra és karbantartásra WinUtilities operációs rendszer, a legújabb verzió (www.ylcomputing.com). Ezek a programok megfelelő védelme, karbantartása és tisztítása di PC rendszer. BAFTA.

 102. Niki - mondta

  Helló Videotutorial csapat!

  Egy ideje használom az Avast-ot, boldog voltam, de ma reggel azt vettem észre, hogy valami hasonló értesítés jelent meg: Avast Mail Scanner [svchost.exe ... és egy szám

  Mondd el kérlek, mi a probléma, és hogyan tudnám megoldani.

  Multumresc sokkal
  Niki

  • Francisc - mondta

   NikiHi Videotutorial csapat! Folosec Avast egy ideig, boldog voltam, de ma reggel vettem észre egy értesítés jelenik meg, olyasmi, mint Avast Mail Scanner [svchost.exe és számos ... Mondja kérem, mi a probléma, és hogyan solutionez.Multumresc annyira lehet ász, Niki  Idéz nekem

   Nem tudom, hogy nézek ki. Nem világos, hogy mit mond. De minden esetben a következő műveleteket:
   1) Válasszon az Avast közül! "Számítógép beolvasása" - "Boot-time Scan" opció - állítsa be, hogy mindent beolvasson (a "Hozzáadás" -tól - Teljes rendszerellenőrzés vagy Minden számítógép - nem tudom pontosan, hogyan van megírva), "Heurisztika-érzékenység" a "Nagy" és nézze meg, hogy a heurisztika alatti két lehetőség be van-e jelölve - indítsa újra a számítógépet. A programok indítása előtt átvizsgálja a rendszert (megjelenik egy kék képernyő, amelyen a szkennelési folyamat lefut). Ezután belép az ablakokba.
   2) Ellenőrizze, hogy van probléma.
   3) Függetlenül attól, hogy van-e más probléma, töltse le a Malwarebytes Anti-Malware programot, és mentse az Asztalra.
   Ezután:
   - Telepítse, és a végén ellenőrizze a következőket: "Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware" és a "Indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot". Ezután kattintson a "Befejezés" gombra.
   - A program elindítása után válassza a "Teljes vizsgálat végrehajtása" lehetőséget, majd kattintson a "Szkennelés" gombra.
   - A vizsgálat végén nyomja meg az "OK", majd az "Eredmények megjelenítése" gombot. Győződjön meg róla, hogy minden be van jelölve, majd kattintson a "Kijelölt eltávolítása" gombra. FIGYELEM: amikor kiválasztja - ügyeljen arra, hogy ha repedései vagy ilyen "majmai" vannak, megtalálják őket; nem törlik őket (nem hagyják ellenőrzés nélkül), de csak akkor, ha biztos abban, hogy ismeri a származásukat, különben nem.
   - A végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben, és a beolvasási eredmények megmutatják a program által végrehajtott mindent.
   Mindenesetre azt, amit törölte a Malwarebytes Anti-Malware programját, megtalálhatja a program karanténjában.

 103. Niki - mondta

  Bocs, az én fenti problémát. Követtem a lépéseket, de szinte semmit sem segített.
  Malwarebytes talált sok vírus, de a probléma továbbra is megoldatlan.
  Ha a számítógép nem csatlakozik a Net, akkor lehet dolgozni, de ha csatlakoztatva van, a jobb alsó sarokban Avast ikon jelenik meg egy másik ikon (valami ilyesmi: avast mail scanner [svchost.exe- "Itt megjelenik egy lehetséges IP-szám"]
  És egy ablak, amely figyelmeztet, hogy a PC leállítása 0.30 sec. és minden adat elvész (fogalmam sincs, hogyan kell opesc dolog, de nem tudom, hogyan, hogy véglegesen törölni) Esetleg van valami köze az Avast ikon mellett.
  Remélem magyarázni helyesen és lehetőség lesz, hogy adjon nekem néhány tanácsot, hogyan kell továbblépni.

  By the way, valaki tanácsolta nekem, hogy telepítse a Hide IP szoftver után el kell távolítani a problémát. Mit szóltok?

  Thanks in advance,
  Niki

  • Adrian - mondta

   Niki: Bocs, az én fent említett problémát. Követtem a lépéseket, de szinte semmit sem segített.
   Malwarebytes talált sok vírus, de a probléma továbbra is megoldatlan.
   Ha a számítógép nem csatlakozik a Net, akkor lehet dolgozni, de ha csatlakoztatva van, a jobb alsó sarokban Avast ikon jelenik meg egy másik ikon (valami ilyesmi: avast mail scanner [svchost.exe- "Itt megjelenik egy lehetséges IP-szám"]
   És egy ablak, amely figyelmeztet, hogy a PC leállítása 0.30 sec. és minden adat elvész (fogalmam sincs, hogyan kell opesc dolog, de nem tudom, hogyan, hogy véglegesen törölni) Esetleg van valami köze az Avast ikon mellett.
   Remélem magyarázni helyesen és lehetőség lesz, hogy adjon nekem néhány tanácsot, hogyan kell eljárni május departe.Apropo, valaki tanácsolta nekem, hogy telepítse a Hide IP szoftver után el kell távolítani a problémát. Mit mondasz? Merci előre
   Niki  

   Azt mondom, hogy túl sokat küzd, és remélem, hogy nem javítja meg és nem szabadul meg a vírus PC-től újratelepítés és formázás nélkül !!! Hiába próbálsz vírust kipróbálni, ha nem tudod jól, megismétlem, amit Francis mondott, ilyen helyzetben nehéz tanácsot adni a megjegyzésekhez ...

   • Francis, szeretném nagyon köszönöm a tanácsot kaptam ezekben 2 napokban.

    Megcsináltam! Vettem mit mondott az ő comment Adrian. Igazából nem túl bíztatott. Ok, nem tudom, talán azért, mert, mint a baj, csak egyszer egy évben, de tudok olvasni, és megérteni, mit olvasnak!

    Adrian: Azt mondom zavarlak túl sok, és nem fix agarntez vagy csepp ala pc vírusok és újratelepítése nélkül formátumban! Hiába próbál egy anti-vírus, ha nem is értik igazán, megismétlem, amit mondott, és Francis, nehéz tanácsot adni a megjegyzéseket ebben a helyzetben ....

    Minden szoftver recomantate segített bizonyos mértékig, de megadta a végső csapást Dr.Web CureIt! Ez sokat segített, hogy valóban a!

    Francis, köszönöm szépen, hogy időt és értékes információkat!

    • Francisc - mondta

     Niki: Francis, azt akarom, hogy nagyon köszönöm a tanácsot kaptam ezekben 2 napokban. Megcsináltam! Vettem amit Adrian elmondta comment. Igazából nem túl bíztatott. Ok, nem tudom, talán azért, mert, mint a baj, csak egyszer egy évben, de tudok olvasni, és megérteni, mit olvasnak! Recomantate Minden szoftver segített bizonyos mértékig, de megadta a végső csapást Dr.Web CureIt ! Ez sokat segített, hogy valóban a! Francis, köszönöm szépen, hogy időt és értékes információkat!  Idéz nekem

     Ne örüljetek még. Adrian helyes a legtöbb esetben komolyabb fertőzés "újra és formázza" a legjobb megoldás (néha, a legrosszabb esetben még ez is.)
     Tegye a következőket:
     - Ellenőrizze, hogy működik-e az operációs rendszer.
     - Ellenőrizze, hogy minden program (beleértve a víruskeresőt is) működik-e.
     - Tisztítsa meg a regisztereket a CCleaner-rel (van egy oktatóanyag), vagy azzal, amit a számítógépére telepített. Ezután adjon töredezettség-mentesítést (töredezettségmentesítő vagy mi van a számítógépen keresztül - ez jó a Windows számára is).
     - Töltse le a Kaspersky Virus Removal Tool 2010 alkalmazást, és adjon teljes ellenőrzést, ezért ellenőrizze (általában nem csökkentett módban). A végén nézze meg, talált-e még valamit. Ha igen, akkor törölje ezeket a fertőzéseket, és folytassa a rendszerleíró adatbázis tisztítását és töredezettségmentesítését. A program eltávolításakor vagy törlésénél meg kell adnia az "Autoscan" - "Scope" kifejezést, és törölni kell az "Envédelem engedélyezése" jelölőnégyzetet. Nem frissül, újra kell telepíteni, amikor szüksége van rá, ezért el kell távolítani a PC-ről.
     Jól vagy.
     Sok szerencsét!

  • Francisc - mondta

   Niki: Bocs, az én fent említett problémát. Követtem a lépéseket, de közel sem nimic.Malwarebytes sokat segített a vírus kimutatható, de a probléma továbbra is nerezolvata.Daca számítógép nem csatlakozik a net, akkor lehet dolgozni, de ha csatlakoztatva van, a jobb alsó sarokban, közel Avast ikonja megjelenik egy ikon (valami ilyesmi: avast mail scanner [svchost.exe- "Itt megjelenik egy lehetséges IP-szám"] És megjelenik egy másik ablak, amely figyelmeztet, hogy a számítógépem 0.30 másodperc múlva leáll. és minden információ elveszik (van ötletem, hogyan állítsam le ezt a dolgot, de nem tudom, hogyan lehet véglegesen törölni) Lehet, hogy köze van az Avast ikon melletti mellé. Remélem, hogy jól elmagyaráztam, és lehet majd tanácsot adni nekem egyébként mellesleg valaki azt tanácsolta, hogy a probléma eltávolítása után telepítsek egy Hide Ip szoftvert. Mit mondasz? Köszönöm előre, Niki  Idéz nekem

   Töltse le a "Dr.WEB CureIt!" az asztalon. Nem igényel telepítést, de csak egy futtatható fájl, amelyre kattint. Most két fertőtlenítő programja van. Húzza ki a számítógépet a netről. Lépjen biztonságos módba (legtöbbször az F8 billentyű lenyomásával). És adjon Full Scan-t mindkét programmal.
   Ha ebben az esetben sem oldja meg a problémát, akkor csak annyit kell tennie, hogy megteszi azt, amit Adrian mondott, nevezetesen "újratelepítés és formázás".
   Sok szerencsét!

 104. Niki - mondta

  Ok, én meg, hogy nem kap boldog, hogy jó kislány, és kövesse a fenti lépéseket.

  Nagyon köszönjük a támogatást.
  Legyen naprakész ...

 105. Francisc - mondta

  Azok, akik Avast jó menni 4.8 5 változat. Még ha vannak problémák, nem sajnálom, és még mindig a nagyobb biztonságot.

 106. Carmen - mondta

  Van egy kérdésem.
  Ha vírust talál, aki látta őt mozogni Virus Chest, hogyan tudom beállítani, törölni?

  • Adrian - mondta

   Carmen: Szia, van egy kérdésem.
   Ha vírust talál, aki látta őt mozogni Virus Chest, cumil én meg törölni?  

   Automatikusan törlődnek egy bizonyos idő után, akkor nem kell törölni, hogy, ha a mellkas ok miért nem hagyja abba aggasztó meg.

 107. Niki - mondta

  Hi guys! Azt akarom, hogy nagyon köszönöm a támogatást az utolsó hónapban.
  Sikerült a segítséget, hogy mentse a számítógépre.

  Én inkább óvatos teremteni átvizsgálja a számítógépet gyakrabban.

  Kívánok minden produktív és boldog tavasz!

  Niki

  • Francisc - mondta

   NikiHi guys! Azt akarom, hogy nagyon köszönöm a támogatást trecuta.Am hónapban kezelni a segítségedre, hogy mentse a számítógépre. Én inkább óvatos most szeretnék olvasni gyakrabban calculatorul.Va mind a produktív és boldog tavasz! Niki  Idéz nekem

   Örülünk, hogy tudok segíteni. Köszönöm a kívánságait, és mi kívánunk öröm és boldogság, és 1 8 március és azon túl.
   Ne felejtsd el: amikor úgy gondolja, hogy valami nem stimmel a számítógépével, először is végezzen „Teljes” vizsgálatokat: Malwarebytes Anti-Malware, Superantispyware, Dr.WEB CureIt! (ha "normál indításkor" nem működik, akkor a szkennelést "csökkentett módban" hajtsa végre). A legtöbb esetben ezek a programok (egyszerre vagy csak az egyikük) megszabadulnak a "gonosz majmoktól".
   Azt ajánlom, a jobb védelem következő ingyenes programok:
   - Avira 9 Free (itt van a bemutató), vagy maradhat az Avaston, de az 5. verzió
   - Outpost Firewall Free vagy Online Armor Free (nem igényel bonyolult beállításokat; megtanulja a "leckét", és nem zavarja, amíg valami nem világos)
   - Malwarebytes'An-Malware Free (nem a memóriában él, így nem fogyaszt erőforrásokat - hetente egyszer szkennel)
   - WinUtilities Free (karbantartás / tisztítás / töredezettségmentesítés) vagy CCleaner + Defraggler (ugyanaz)
   BAFTA.

 108. Francisc - mondta

  Valós idejű (valós idejű pajzs) beolvasáskor adja meg az egyes modulokat, és törölje a "Vírusláda" elemet. De ezt nem ajánlom, mert lehet, hogy ez nem vírus, hanem "hamis pozitív", és akkor nincs hová visszaszereznie ezt a fájlt. Manuálisan is törölhet: lépjen be a karanténablakba, kattintson jobb gombbal a törölni kívánt elemre, és válassza a "törlés" opciót. Vagy, ahogy Adrian mondta, megvárja a törlését az antivírusban meghatározott idő után. De ne aggódjon, a karanténban lévő dolgok egyáltalán nem befolyásolják a számítógépet.

 109. Francisc - mondta

  Nem hiszem, hogy azért, mert Avast!. Lehet, hogy más oka. Nem értem, hogy miért írt itt.

 110. itt egy Avast Antivirus egy nevaio

  • Francisc - mondta

   itt egy Avast Antivirus egy nevaio  Idéz nekem

   "Mint avast innen" - mit csinál? Nem értem. Ha szeretné telepíteni Avast, írja be a Google a nevét, és megtalálja őt határozottan.

   • Albert - mondta

    "Mint avast innen" - mit csinál? Nem értem. Ha szeretné telepíteni Avast, írja be a Google a nevét, és megtalálja őt határozottan.  

    Francis miért nem kap be videotutorial.ro csapatba? Lásd, hogy jó vagy, és segít az emberek (és nem tartott még tag, de hasznos egyébként) :)

    • Adrian - mondta

     Francis miért nem kap be videotutorial.ro csapatba? Lásd, hogy jó vagy, és segít az emberek (és nem tartott még tag, de hasznos egyébként) :)  

     még lehetőség mindenki számára, hogy Francis szeretne csatlakozni a csapathoz, hogy a konzultáció kell adnia egy e-mailt, hogy egyikünk, hogy csinál egy bemutató 10 percig a téma, hogy nem tette meg a bemutató itt nekünk egy e-mailt a tutorial. Azt hiszem, Francis része a csapat hosszú ideig, része a csapat nem jelenti azt, hogy oktató, mindazok, akik hozzászóláshoz, és segít, hogy mások tudják fra a csapat tagja, mindannyian család, mindannyian nem team csak azok, akik oktató nélkül, akkor nem lenne az Ön számára, akik oktatóanyagokat és nélkülünk nem.

 111. emil Vasai - mondta

  Telepítettem két hónapja ingyenes Avast antivírus programot 4 lejárt engedély akartam törölni, és telepíteni egy másik vírusirtó, mind korlátozott, a PC nem volt hajlandó sregerea az avast, mi a probléma? miért megtagadni, hogyan tudom törölni? A nagy szakemberek tippeket ad, hogyan kell törölni nettó értettem semmit! Nem találtam senkit, aki azt mondja, BAI bolond! NEXT lépéseket mondjam SA-TII és törölheti, amit akarsz! Előre is köszönöm!!

  • Adrian - mondta

   Telepítettem avast ingyenes víruskereső programot most doualuni 4 lejárt engedély akartam törölni, és telepíteni egy másik vírusirtó, mind korlátozott, a PC nem volt hajlandó sregerea AVAST, mi a probléma? miért megtagadni, hogyan tudom törölni? A nagy szakemberek tippeket ad, hogyan kell törölni nettó értettem semmit! Nem találtam senkit, aki azt mondja, BAI bolond! NEXT lépéseket mondjam SA-TII és törölheti, amit akarsz! Előre is köszönöm!!  

   Ez egyszerű, nem a hiba olyan szakember, hogy nem tud angolul, és nem tartozom senkinek válaszokat is, segít nem garantálja az alkotmány egy olyan önkéntes aktus, amely akkor kap, ha megérdemlik, és ha valaki jónak látja, mert megérdemlik. Csak annyit írj a Google: avast eltávolítása, adja meg, vagy ITT (kattintson az ITT pirosan írt szóra) Miután eljutott az Avast oldalára, kattintson a kék színnel írt "aswClear5.exe" elemre, a linket elfelejtette a link, rákattintva megkezdődik egy kis futtatható fájl letöltése. Ismétlem, ha nem tudsz angolul, ez a te hátrányod, és senki sem felelős érte, de TE fekete nem:

   Indítsa el a Windows Alapállapotban 1
   2 Indítsa el a Windows csökkentett módban
   3 Indítsa el a Windows csökkentett módban networck

   egyszerűen a billentyűzeten lévő nyilakkal válassza ki azt az opciót, amely szerint indítsa el a Windows-ot csökkentett módban, és nyomja meg az Enter billentyűt, de a Windows nagyon alacsony felbontással indul, normális, ne féljen, és még inkább elvégzi a webhelyen leírt lépéseket avast. Ha nem tudod kezelni az angol nyelvet ... szörnyű pillanat ... használd a google translate alkalmazást, vagy van egy bemutatónk, a "fekete szegély" jobb felső sarkában található Keresőmezővel megtalálod, amire odaírod: Hogyan kell lefordítani és kiejteni az angolt helyesen, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot.

  • Francisc - mondta

   Telepítettem két hónapja ingyenes Avast antivírus programot 4 lejárt engedély akartam törölni, és telepíteni egy másik vírusirtó, mind korlátozott, a PC nem volt hajlandó sregerea az avast, mi a probléma? miért megtagadni, hogyan tudom törölni? A nagy szakemberek tippeket ad, hogyan kell törölni nettó értettem semmit! Nem találtam senkit, aki azt mondja, BAI bolond! NEXT lépéseket mondjam SA-TII és törölheti, amit akarsz! Előre is köszönöm!!  Idéz nekem

   1) Ha még mindig telepítve van: Írja be a főablakot - "Beállítások" - "Hibaelhárítás" - a megjelenő ablakban törölje az "Enable Avast!" önvédelmi modul ”- a kép megfeketedik, és az újonnan megjelenő ablakból pipa„ Igen ”. Ezután lépjen a "Vezérlőpult" - "Program hozzáadása / eltávolítása" lehetőségre, és távolítsa el innen (általában, mint bármely más program);
   2) Ha eltávolítja, és van bizonyíték arra, hogy nem kerülheti el a következőket:
   a) újra Avast! ki és lépések fejezetben 1)
   b) töltse le az eltávolító segédprogramot a hivatalos weboldalról: az Avast főoldaláról! írja be a "Támogatás" parancsot - a jobb oldalon, az "Áttekintés" alatt megtalálja az "Eltávolító segédprogram" lehetőséget, kattintson rá, majd ezen az oldalon kattintson az "aswClear3.exe" elemre, és töltse le. Ezután hajtsa végre az 5. pontban leírt lépéseket, de ne a "Vezérlőpultról" távolítsa el, hanem ennek a segédprogramnak a segítségével.
   3) Vagy használhat speciális programokat az eltávolításhoz, például a "Revo Uninstaller" programot, amelyről ismertetőt talál ezen a webhelyen (megtudhatja, hogyan kell használni ezt a programot).
   Remélem, hogy segít. BAFTA!

 112. Francisc - mondta

  Sajnálom Adrian. Amikor befejezte a szerkesztést, és válaszol a hozzászólás nem jelenik meg.

 113. SZABO Mihaela - mondta

  Jó ziua.Am és kaptam valakitől a problema.Am egy régebbi számítógépre volt telepítve avast 4 és nem tudtam reinstalez.am megpróbálta telepíteni avast ingyenes víruskereső 5 de amikor adok a jelszót, a jelszó mes, nem válaszol, és nem tudja a jelszót, hogy nyissa pag.de 4.cand avast avast. eroare.ce com és úgy tűnik, hogy nem?

  • Francisc - mondta

   - Távolítsa el az Avast! 4 alkalmazást. Tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázist. Ezután telepítse az Avast! 5-et. Az Avast! 5 regisztrációja közvetlenül az antivírusról történik, a telepítést követően. Ez a lehetőség közvetlenül az első megjelenő ablakban van. Részletesebb információkat az Avast! 5 oktatóvideó megtekintésével, majd a további beállításokkal kapcsolatos megjegyzéseim elolvasásával kaphat. Megtalálhatja, ha az egérmutatót felfelé viszi ezen az oldalon, és a "Hasonló cikkek:" részben több, piros színnel írt ajánlatot fog látni; még az első az Avast! 5.
   - Ha ez a régebbi számítógép is gyenge, akkor használja az Avira 10 Free szoftvert.

 114. oliver - mondta

  Azt hiszem, van néhány probléma ezen a honlapon, hogy az oldal G Data vírus figyelmeztetett 194.8.250.219 cím HTML RedirME-inf [TRJ] (Engine B)

 115. marian - mondta

  Én személy szerint két Hdrecovery Icebox és hardveres biztonsági megoldásai az osztály bármilyen víruskereső május viatza és soha nem fogja formázni a PC miatt egy vírus, vagy hibás a Windows.

 116. igen, ez nagyon jó, mielőtt még Avira kaptam fejfájást, mert a telepítés után az avast Lam és Lam megtalálta a vírus eltávolítása, de még mindig a probléma eczemplu eczista nyílás Avast olvas 5 min blochieaza nem tudom, miért nekem, és mondja el, miért mondod, hogy én vagyok a pentiu az SDRAM 3 160 64 MB-és MB videokártya, ha azt szeretné tudni, hogy mi PC egyébként köszönöm.

  • Francisc - mondta

   RaduIgen, nagyon buninainte én Avira kaptam fejfájást, így telepítése után avast Lam és Lam megtalálta a vírus eltávolítása, de még mindig a probléma eczemplu eczista nyitás Avast blochieaza 5 min scanareavreo nem tudom, miért mondja meg, miért, azt mondom, hogy van egy pentiu az SDRAM 3 160 64 MB-és MB videokártya, ha azt szeretné tudni, hogy mi PC egyébként köszönöm.  

   Helyezze vissza, és hogyan viselkedik után. Cam gyenge PC.

 117. bogdan - mondta

  Hogyan lehet törölni egy vírus, amit észlelt az Avast?

 118. Dány - mondta

  Az AVAST PROFESSIONAL 4.8 jobb, mint az AVAST 5, amelyik jobb ??? FELTÉTELEK AZONOSÍTÁST, A NAPJAM PLZ-T VÁLASZOLNAK VAN ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danny_bossu_danny

 119. Zee ^ - mondta

  segít nekem az avast web pajzs beállítások 6.0.1000

 120. tökfilkó - mondta

  Már nem megy Facebok mivel aktív a Malwarebytes 'Anti-Malware és én, akik segítenek nekem? ... Kérlek szépen, (((

 121. robert - mondta

  dopa lejáró engedélyt kell venni a pénzt?

Trackbacks

 1. […] Az Avast Home Edition letöltésével telepíthet és beállíthat egy ingyenes víruskeresőt - HD videó bemutató […]

 2. […] Valós idejű védelmet kell frissítenie egy magasabb verzióra, vagy ingyenes megoldásokat kell használnia: Avast, AVG, Avira. Kellemes devírus. Ne feledje, hogy ha van javaslata, panasza vagy kiegészítése, ne […]

Speak Your Mind

*