ESET NOD32 Antivirus 4 - letöltés telepítés és beállítás - HD video oktatóanyag

Eset NOD32 Antivirus hány tudni megbecsült nevet a világon a biztonsági megoldások és elég idős ezen a területen, sorolják a legtöbb felhasználó, mint: anitvirusul fogyaszt a legkevesebb forrás, ami sajnos nem annyira alkalmazható 4 változat.

A kutatástól történik velem látni, hogy még az alapértelmezett beállításokat úgy érzi, mint te, és hogy ő fut, ami jó dolog, véleményem szerint úgy vélte, hogy a legutóbbi időkig NOD32 biztonság veszélyeztetése csak nem zavarja rendszere amely felhasználja!
Van egy interfész nagyon egyszerű és könnyű, első pillantásra, ez jó egyrészt azok számára, akik nem nagyon ügyesen beállításával Antivirus de minden megváltozik, amikor megy a beállításokat az Advanced módban beállíthatja, hogy a legapróbb részletekre is.

Ami nagyon érdekes, ez a vírus, és értékelik, hogy van egy funkciója, hogy lezárhatjuk Automatikus lejátszás a Windows, azaz egy plusz, mert a készülék csatlakozik a PC nem auto-run és így védve lesz a vírusoktól, amelyek ez lehet inkább egy bottal kölcsönzött egy barát.

Ez antivírus és antispyware jön a víruskeresést, valós idejű keresés és szkennelés emailurilor.Asa mint mondtam a beállítás menü rendkívül nagylelkű és ezért döntöttem úgy, hogy nem egy tutorial, hogy segítsen a állításával ezt antivírus szeret sok felhasználók számára!

Amit nem tetszett ez a vírus, hogy az aktualizálja gyakran, ami nem jó, mert egy antivírus updatandu ritkán lesz az aláírásokat vírusok dátum és igen, kitaláltad, automatikus felismerése e gyengébb és gyakran hiányzik.

Azt mondják, nem adnak NOD32 téves riasztások előrelép csak akkor, ha egy olyan vírust észlel, sőt még arra alrmele igazi! Megtalálható telepítőkészletben hivatalos honlapján angolul, mint a bűn a Liba román, megtalálja a Windows 32 bites vagy 64 kicsit, akkor elérhetővé teszik egy biztonsági csomag ESET Smart Security tartalmaz egy tűzfalat egy komplett biztonsági csomag, de ma nem fogunk beszélni róla csak a NOD32 Antivirus 4

Összesen szavak már nem kellettek a bemutató elég hosszú, mert mint mondtam eléggé vastag és beállítható, és arra hívlak, hogy együtt nézzük ez a bemutató.

Remélem élvezni, és használhatja a öröm!

Adrian Burlugeanu
 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Corleone - mondta

  Ez nagyon jó, de vannak mások is azt mutatták, még jobb a webhely látogatói rucamintea!

 2. DanyMax - mondta

  Jó tutorial. Egy kérdés: Ez jobb, mint a Kaspersky antivírus Eset Nod 32 2009?

 3. valy - mondta

  da legjobb véleményem Kaspersky ESET node terjedelmes akadémiai 32 2009!

 4. csi_dd - mondta

  Azt hiszem, jobb, mert egyszer volt AVG trójai és csomópont 32 nem öntött ki, mikor avg távolítsa el az összes

 5. Alex - mondta

  Nem, ez jobb, mint a NOD Kas, 2009 őket nem fogyaszt sok erőforrást.

 6. Ruben - mondta

  Véleményem szerint az NOd 32 egyáltalán nem jó..Nagyon sok vírusirtó járt a fejemben ... de egyikükkel sem jöttem össze annyira, mint ahogy a KAV 2009-vel és a KIS 2009-vel is jól vagyok !! A KAV a legjobb.Véleményem szerint a KAv-osok néhány év múlva felülmúlják a DEFENDER-eseket !! A kav-nál bármikor maximális védettséggel rendelkezik, és egyáltalán ne fogyasszon erőforrásokat a Bit Defenderhez képest, amely sok erőforrást igényel !!

  Besorolás: Kaspersky
  bit Defender
  Avira
  Node 32
  Norton Antivirus ... ... és a lista folytatódik !!

 7. @Ruben
  Azt hiszem, egy osztályozási antivirusurilor mint te, ez egy kis összefoglaló, hogy megértsék, hogy pontosan mit jelent. Azért, mert minden megvan pluses és hátrányával. Például ha az Outlook, akkor nem használja Avira, mert beolvassa az e-maileket. Ha net egész nap, akkor lehet csinálni, hogy az AVG beolvassa az összes linkeket weboldalakat. STB

  Először is, nincs tökéletes víruskereső. És ez egyrészt azért, mert "minden elvégzettnek meg van a nyitása", másrészt mert senkit nem érdekel a tökéletes víruskereső. Ez az ipar évente több tízmillió eurót ér. Ha valaki tökéletes víruskeresőt készítene, képzelje el ... De térjünk vissza az antivírusok osztályozásához és tulajdonságaihoz.

  Először is a NOD32-et használom, mióta megjelent a piacon. Azóta több verziót is megváltoztattam. A 3. verzió számomra a leggyengébbnek tűnt. Most NOD32 Internet Security van, és a rendszer valóban kissé lassabban mozog, mint a NOD32 v2-nél, de "jobban érzem magam" védettebbnek, mert látom, mire képes. Nem vagyok a NOD32 "eladója", de amióta megvan (kb. 5-6 év), csak kb. 4-szer fertőződtem meg borjúval, ebből 2-szer, míg a 3. verzióm volt.

  Idővel már használt AVG többször, és az én Calc és az ügyfelek, mert ingyenes. Az AVG mozog is, de ez viruseaza elég gyorsan, és ha más biztonsági intézkedéseket. Jó, ha tudod, hogyan kell használni. Ugyanakkor az észlelési arány meglehetősen kicsi (kb 80-85%). A fő előnye pásztázza a linkeket és a böngésző, amely megjeleníti az összes kapcsolatot, ha egy gyanús. (Ez a funkció nyerhetők WOT).

  BitDefender-t is használtam, amit nem is ajánlok. Sok verziót teszteltem, de mindegyik kiderült, hogy a pasziánsz visszajátszott. Oké, kicsit eltúloztam, de ez a lényeg. Ha egy BitDefender kalkulus olyan nehezen mozog, akkor sem érdekel a felismerési arány. Képzelje el, hogy a kiságyhoz köti a babáját, hogy ha kiengedi, eltalálja ...

  Nem fogsz unatkozni, így a lehetőségek a következők voltak:
  - pénzt keresőknek: NOD32 internetbiztonság vagy legalább NOD32 AV. Természetesen a 4. verzió.
  - azoknak is, akiknek csípős. ÓVATOS! Használjon kalóz verziókat saját felelősségére (csak azért, mert illegális).
  - kereskedelmi számítógépek vagy fukar és / vagy "képzetlen" felhasználók számára, AVG.

 8. Iustin - mondta

  I és IO véleményt és io lam használt évente adja luicristi amikor adtam a többiek úgy tűnik, elég superficial're ifect egy második, ha le zenét vagy játékot nem beszélve, ha letölt özön ha sal össze a Kaspersky és vékonyan kemény i kis bozontos chear ha sortüzek az összes beállítást.

 9. Adrian - mondta

  Nem összehasonlítani Kaspersky NOD32 soha !!! Hogyan mondjuk NOD32 jobb, mint a Kaspersky? Ha azonban ezt azt jelenti, hogy vannak hasonlóságok a PC ului.Pai kimutatási aránya hasonlítható hogy az ő NOD32 Kaspersy? Ébredjen emberek !!! Hallottátok, mit mondtam NOD32 a bemutató?

  Legjobb Antivirus az egyik, hogy illik leginkább, és tudja, hogyan kell futtatni a legjobb antivírus el.CEL magatokat !!!

  Furcsa, hogy nem vettem észre, hogy az, és elkezdi NOD32 szitok ezt, de mi a teendő? is a piacon nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy sok van, és ez az, amiért úgy döntött, hogy csinál egy bemutató
  A választás a tiéd én csak bemutattam !!!

 10. Adrian - mondta

  @som: Cornel Doamnu kapcsolatos értenek egyet, és hogy legyen szíves a jövőben ne tegyen valótlan állításokat, amelyek indukálják a felhasználók erroare.Avira mail scanner, de a díj nem szabad, de meg kell, hogy olvassa el, milyen verziót !!! De köszönöm a visszajelzést a jövőben, de arra kérném, hogy ne félretájékoztatták, és megjegyzést alaposabban !!

 11. tataee - mondta

  Az AVG 8.5 nagyon jó, és az Avira .BitDefender Total Security 2009 rosszul szar ………… .NOD32 és rosszabb ……………….

 12. arany - mondta

  Legjobb, ami NOD32 vagyunk, hogy
  BROTHERS lemond AVG, Avira szopni rosszul

 13. Dumitru - mondta

  Bravo Adrian, jó oktatóanyagot készítettél! 100% -ban egyetért veled, amikor kitetted magad a NOD32-hez. Egyszer rendelkeztem ezzel a szoftverrel, de miután újratelepítettem a Windows-t, mert beléptem egy vírusos webhelyre, azt mondtam, hogy soha többé nem telepítem ezt a víruskeresőt ...
  Nekem is volt KIS 2009-es verzióm (próbaverzió), most Avira prémiummal rendelkezem, mit mondhatok, a Kis jobbnak tűnik, mert tűzfala is van, míg az Avira kevesebb erőforrást fogyaszt ...


 14. Sir Adrian:

  Még nem tett valótlan nyilatkozatot. Valóban azt elfelejtette megemlíteni, hogy beszélünk erről verziók ingyenes és rövidíteni annyi véleményem, hogy nem zavar senkit.

  Tehát tisztázni, hogy mit írtam fentebb: mikor beszéltünk beszéltünk KIZÁRÓLAG NOD32 licencelt verzió (vásárolt vagy sávok). Amikor beszéltem az AVG vagy Avira beszélt az ingyenes verzióját, mert az én személyes véleményem, nem szintig NOD32 megéri a befektetést meg kell vásárolni, és nem is törött.

  Szigorúan személyes megemlítésként Mr. Adrian: Biztosítom, hogy nem a NOD32-en hirdetem. Még Romániában sem vagyok. De ha figyelembe vesszük, hogy a NOD2 4. és 32. verziója megvédett a vírusok legnagyobb hullámaitól, amelyek a használatuk óta léteznek, és figyelembe véve, hogy ezt a víruskeresőt legalább 70-80 kliensre telepítettem 4 -5 éve (klienseim 100% -a - akik közül senki sem volt fertőzött anélkül, hogy védelmet élt volna át - hogy még az óvszer sem véd meg, ha megtörik), azt mondanám, hogy a NOD32 NEM ÉRTEM ALAKÍTANI. SOKKAL átlagon felüli munkáját végzi.

  Aztán, ahogy a második személyes tanácsot: ha nem ért egyet NOD32 nem oktató róla. Ez olyan, mint te útmutatók, hogy hogyan lehet a szögesdrót csúszás a személyautók. Ha nem látja a hasznosságát, ne tegye a tutorial. Csinálj, amit akarsz egyet. Például én, ha nem dohányzik, azt soha nem fogja eladni cigarettát senkinek látnak, mint a rákkeltő és nem akar bántani senkit. Remélem van az ötlet.

  Következtetés: mindent, amit mondtam fentebb azt mondta, hogy szigorúan személyes vélemény. Bármely használata antivírus, használja a rapunderea. Különösen nem használja repedt változat, hogy illegális. Ha használja, ügyeljen rá, hogy ne senkinek.

  (PS: Egy barátom volt a romániai kereskedő felkutatása és okos ott jelentett neki, mint használ antivírus engedély nélkül. Természetesen a bizottság már kinevezett, megtalálták az összes engedély nélküli felkutatása és zseb csíptek rosszabb. Szóval vigyázz !!!!)

 15. tataee - mondta

  GOLD talán van egy PC-n is káposzta antivirusuri május bune.cred avg egyéb vegyületek, hogy a vírus, és most volt.

 16. gigi - mondta

  aki tudja, hogyan használja az úgynevezett témát plz?

 17. sük - mondta

  @ Arany, volt Avira hosszú idő, és nagyon elégedett, de szeretem kipróbálni mindenféle programjaink AVG ami szintén nagyon jó, így k uram arany először próbálja őket, és akkor majd ad a véleményüket mi a jó és mi a rossz

 18. cornel70 - mondta

  Videotutorialul érdekes, de szeretném tudni, hogy miért ismételni nekem 114 utolsó pillanatban, így megismételni 57 percig.

 19. Adrian - mondta

  @som: Köszönöm a megjegyzést, azt mondtam magamban Álláspontom ok egyetért dumneavoastra.nu nem eladni cigaretta rákkeltő? és nem akarja, hogy nem rossz, de nem jobb, ha megmutatni másoknak, hogy hozza a rossz füst vagy a nem dohányzás jó !! Most már érti, miért tettem ezt bemutató, látok túl nagy dicséri ez a csomópont, és az ügyfelek, hol volt és teszel csomópont természetes, hogy sok belőle, amíg csomópont néma Malcea és nem látja egy vírus !! Nem tudom, hány százaléka az emberek Romániában tudja, mi az, hogy a vírus, és hogyan lehet felismerni az egyik, ha nem a víruskereső, csak nem tudom, hogy ki telepítette központi telephely és hányan nincs ötlete, PC veled enni, amit egy kód, egy antyspyware, malware stb !! Én nem gondolok rángatás, és nem csak nekem !! Én tutorialu nekem megismételni figyelmeztetést, hogy mások azt mutatják, hogy nem olyan rózsás minden tökéletes, és segít a sok, akik rendelkeznek vele, és nem foglalkoznak vele, és azt gondoltam, hogy nem fognak kevésbé nyitott, és megpróbál egy másik ceva.Nu normális, és mi történik az összes használni Photoshop csak azért, hogy a vörös szem a fényképen, minden használat nero 9 egyszerűen azért, mert Vasile ... nem olyan jó !!! Meg kell tanítani az embereket, hogy megmutassák a látókörét, tanítani őket, hogy vannak más szabad szoftver CD-t, valamint a Nero szabad szoftver, amely képes eltávolítani a vörösszem-hatást a fotó !!! Egy szó, megtanítjuk nekik, hogy vannak alternatívák, tanítani őket, hogy mit kell keresni egy termék, amely folytatja, hogy fontolja meg! Én is törlődik nemrég NOD nem kell többé semmit !!! Biztos vagyok benne, hogy ha eltávolítja a vírusvédelmi NOD32 PC és kapsz egy vírus nem tudja, hogyan kell elemezni, hogy tudja, ha ez vagy nem vírus nem hivatkozhat kimutatására NOD32 Ő jó, de sajnos van egy nagyon rossz észlelési rendkívül gyenge mondhatnám !! Itt Tegnap tartani vele a pc, amikor befejeztem tutorialu és sok órát töltöttem a PC, nyitott, nem aludt az éjjel, és ő di készített frissítés, mint 2 alkalommal, ez nem igazán lehetséges, ez elfogadhatatlan frissíteni a szoftver olyan ritka szinte 2 nap !!! Tudom jól, hogy mit mondanak, és azt mondják, amit tanultam elég mély nemcsak a felszínen, és ha kívánja a harcot és definíciók szakkifejezések és n dedesupturi úgymond !!! Egy jó nap, és jön vissza később !!

  • Adrian: @som: Köszönöm a megjegyzést, azt mondtam magamban Álláspontom ok egyetért dumneavoastra.nu nem eladni cigaretta rákkeltő? és nem akarja, hogy nem rossz, de nem jobb, ha megmutatni másoknak, hogy hozza a rossz füst vagy a nem dohányzás jó !! Most már érti, miért tettem ezt bemutató, látok túl nagy dicséri ez a csomópont, és az ügyfelek, hol volt és teszel csomópont természetes, hogy sok belőle, amíg csomópont néma Malcea és nem látja egy vírus !! Nem tudom, hány százaléka az emberek Romániában tudja, mi az, hogy a vírus, és hogyan lehet felismerni az egyik, ha nem a víruskereső, csak nem tudom, hogy ki telepítette központi telephely és hányan nincs ötlete, PC veled enni, amit egy kód, egy antyspyware, malware stb !! Én nem gondolok rángatás, és nem csak nekem !! Én tutorialu nekem megismételni figyelmeztetést, hogy mások azt mutatják, hogy nem olyan rózsás minden tökéletes, és segít a sok, akik rendelkeznek vele, és nem foglalkoznak vele, és azt gondoltam, hogy nem fognak kevésbé nyitott, és megpróbál egy másik ceva.Nu normális, és mi történik az összes használni Photoshop csak azért, hogy a vörös szem a fényképen, minden használat nero 9 egyszerűen azért, mert Vasile ... nem olyan jó !!! Meg kell tanítani az embereket, hogy megmutassák a látókörét, tanítani őket, hogy vannak más szabad szoftver CD-t, valamint a Nero szabad szoftver, amely képes eltávolítani a vörösszem-hatást a fotó !!! Egy szó, megtanítjuk nekik, hogy vannak alternatívák, tanítani őket, hogy mit kell keresni egy termék, amely folytatja, hogy fontolja meg! Én is törlődik nemrég NOD nem kell többé semmit !!! Biztos vagyok benne, hogy ha eltávolítja a vírusvédelmi NOD32 PC és kapsz egy vírus nem tudja, hogyan kell elemezni, hogy tudja, ha ez vagy nem vírus nem hivatkozhat kimutatására NOD32 Ő jó, de sajnos van egy nagyon rossz észlelési rendkívül gyenge mondhatnám !! Itt Tegnap tartani vele a pc, amikor befejeztem tutorialu és sok órát töltöttem a PC, nyitott, nem aludt az éjjel, és ő di készített frissítés, mint 2 alkalommal, ez nem igazán lehetséges, ez elfogadhatatlan frissíteni a szoftver olyan ritka szinte 2 nap !!! Tudom jól, hogy mit mondanak, és azt mondják, amit tanultam elég mély nemcsak a felszínen, és ha kívánja a harcot és definíciók szakkifejezések és n dedesupturi úgymond !!! Egy jó nap, és jön vissza később !!  

   és sok antivirusuri szoktam, hogy a nod32. akiknél ESET igyekeztünk létrehozni egy víruskereső, hogy frissítse a ritkább, de hogy védelmet nyújt, valamint a frissítések antivirusurile még egy kis időt a szkennelési sebesség ora.Si ülni és 10 óra KAV ez nem és elfogadható a vizsgálat során, ahogy megy calc.Poate visszajátszás csomópont észlelési arány nem túl magas, de a cél az, hogy a vírusfertőzés megelőzésére után nem lépett felderítését törölni vírus amely észleli, hogy nem vírusok.

 20. AlekKsU - mondta

  … Az összes Avira megmarad ..: D: D: D: D

 21. Adrian - mondta

  @som: Kérjük, olvassa el az oktatóanyag feletti prezentációs szöveget, hogy lássa, hogy egyáltalán nem voltam a NOD32 végrehajtója, és szép szavakat mondtam !! De nem erre van szükségem, és most sem maradok, hogy valakit erről meggyőzzek !!! Mindenki azt használja, amit akar, és ami megfelel neki, a legjobb antivírus te vagy. Az a "kötelességem", hogy megjelenjek és megtanítsalak megmutatni a meghozott döntést

 22. Adrian - mondta

  @som: Ahogy a koncepció, mint a víruskereső pénz nem összehasonlítani ingyenes, és fordítva, ez nagyon rossz !! Azt mondják, hogy az Avira Free Edition ad bad beat rosszul a NOd32 credetima ass !!! nem is kezdő, és tudja, mit mondanak, ne tegye magam semmilyen antivírus valaha !! bármit

 23. Marius - mondta

  Van valahogy egy kis program, amely segíthet abban, hogy ideiglenesen tiltsa

  autorularea pálca (vagy CD)? Rengeteg terjedő vírusok botokkal egy autorun.inf fájlt

  Fájl hogy gyakran úgy tűnik, hogy el van rejtve. Vagy ha nem, akkor létrehozhat 2 rendszerleíró fájlokat:

  egy letiltó autorularii, a másik, hogy újra?

  Szoktam használni a live CD Ubuntu fut a számítógépen, hogy korábban egy botot iktattunk a számítógép külföldi

  A partícióra mentem azt, amit mentenem kell, majd formázom a botot - még mindig az ubuntut használva. Ezért kérdezem ... van más könnyebb és gyorsabb módszer?

  Mint például kikapcsolni ideiglenes autorularii botok windows?

 24. Adrian - mondta

  @Marius: Tudom, hogy ez egy nagyon okos program volt a Panda antivírust gyártó cégtől. Panda vakcinának vagy USB vakcinának hívták, ha nem tévedek ... Megnézem és elmondom, hogy pontosan hogyan működik !!

 25. Marius - mondta

  Van NOD 32-em is ... és meg vagyok vele elégedve, ráadásul a rendszer jól mozog, egyértelmű, hogy nem fogyaszt sok erőforrást ... ami a bemutatót illeti, a bravo nagyon magyarázó.

 26. Marius:
  Autorun Eater 2.4. Ezzel meg tudod csinálni, amit akarsz. Kattints a névre, és elviszi őt Softpedia letöltések iak.

  Adrian:
  Nem mondom, hogy én még soha nem javasolta, hogy a szabad programok rosszabbak pay: én Calc, 90% -át a programokat a vízkövet a szabad és / vagy nyílt forráskódú. És nem etie vagy jogi okokból, hanem azért, mert jobban végezzék a munkájukat alternatívák ecat azok költségét. Ismét nem általánosítani, nem tudnám mondani, hogy amit szabad soha nem téved. Épp ellenkezőleg .. nyílt forráskódú közösségek fejlesztenek, amelyek figyelembe veszik a felhasználók igényeit, míg a kereskedelmi azok rendszerint már nagy és bozontos, és használja őket, csak 10-20% kapacitásuk.

 27. DanyMax - mondta

  Most feltettem egy egyszerű kérdést (DanyMax: 12. június 2009., 07:47, jó bemutató. Egy kérdés: Az Eset Node 32 jobb, mint a Kaspersky 2009 víruskereső?), És nézd meg, mit gerjesztettem ... Végül is így van a legjobb víruskereső az, amellyel a legjobban kijön

 28. tataee - mondta

  A NOD32 azoknak készült, akiknek gyenge a PC-jük .. Ennyi az egész ... ..

 29. haosss - mondta

  Apa: Igen, ez a véleményem ...

  adryan tiltottabb vagy mi az ... .. nem léphetek be a csevegésbe ... mit kell törölnöm, hogy beléphessek, ha nem vagyok tiltva .... plusz, hogy a szabályokat nem sértik, biztos vagyok benne .... ast rsp rpd…. mc

 30. Irinel - mondta

  Istenem, hány hiába veszekszik hiába ... mindegyik a véleményével. Senki sem kényszeríti Önt arra, hogy mit tegyen a számítógépébe !!!!! Az egyik Nod32-et, egy KIS-t, egy AVG-t, egy BD-t tesz fel .... Véleményem szerint .. A NOD32 nem ér annyira csúnyán kritizálták ... de te csináltad a bemutatót, nem én ... Adrian véleménye. Ezt eltekintve, SIKER A KÖVETKEZŐ TANÍTVÁNYBAN !!!!

 31. Mihai - mondta


  ne vitatkozz már hiába. a dolog antivírushoz kapcsolódik. véleményem: panda a 2008-as verzióig (amely erőforrásokat fogyaszt, de jó volt) avg, és most bólint (jelenleg úgy tűnik, hogy ez a legjobb). néhány dolog: 32) először a vírus jelenik meg, majd az antivírus !!!!!!!!!!! 1) az antivírusok közül melyik távolítja el! 2) ha víruskeresővel víruskeresést végzett, és nem talál semmit, és egy másik megadja ... melyik a jobb? / 3) nem minden vírusként jelentő fájl vírus ... a kiterjesztés nem ismeri fel őket 4) nincs víruskereső tökéletes ... attól függ, ki dolgozik ott, és talán még az első programjukkal létrehoznak vírusokat a devirusokhoz, és növelik piaci részesedésüket, és így az én véleményem!

 32. babér - mondta

  Adrian ok, ha burzuluiesti azoknak, akik nem követik a konzultáció, hogy a végén, de itt még nem ellenőrizte a tutorial, hogy tart 114 PERC !!! Természetesen féltem, amikor láttam időtartama (mert én vagyok az a típus, aki követi a bemutató farok fej), és kíváncsi, hogy mit lehet leírni annyi percig, de nyugodt voltam, amikor láttam, hogy valójában bemutató tele 2 alkalommal (csak 57 perc) cat mintegy Eset általában úgy ez csak egy rendkívül kereskedelmi, hogy az emberek a marketing osztályon kell érteni, hogyan vanda.Produsele crackuite sokan használják, és azt máshol veszélyesek.

 33. Nod32 tartják a legtöbb jó víruskereső mert a legtöbb kalóz antivírus, özön tele vannak el.Ca mondani, hogy evés Bitdefender források hamis, ami nem jó hamis, de a legteljesebb és biztonságos a Kaspersky.Cine Bitdefender engedély és azt akarja, hogy vesz egy informatikai magazin nem ad neveket nem reklámozzák, és havi előfizetési kulcsot, amely kiterjeszti a hónapban, amelyeknek költsége csak talál revista.Nu és magazin, ahol megtalálható érdekes dolgok.

 34. Adrian - mondta

  @babér: Laurentiu, köszönöm a megfigyelésedet, tudd, hogy tudunk erről a kis "hibáról", és orvosolni fogják, ami a megfigyelésed szellemét illeti, csak dicséret !!! Ez azt jelenti, hogy valóban a végsőkig követted őt, és még egyszer köszönöm, és azt jelenti, hogy nem hiába zavartam magam, és valaki hasznos volt! Csak te vetted észre, ez azt jelentette, hogy csak te nézted őt a végsőkig? Ha újra leveszi a kalapját a többiekért ... de jobb, ha így hagyjuk ...

 35. Corleone - mondta

  Olvastam, de rájöttem, hogy PUTZIN tudja, mi a vírus! Ha egy trójai van írva jól potzi hogy anyja antivírus, akkor kap egy remoot descktop csak deshizi egy bat.Deci akár contazicanduva fáradt, én azt mondom : lehetőleg kerülni kell, vagy fájlok végrehajtható parancsok DOS majd vetzi összes av. DARRR leghangosabb jó víruskereső dolgozik pc.adica Aministratorul vagy a intzelesul TU.Ceaoo !!

 36. Pro_to - mondta

  Nagyon jó oktatóanyag (bár nem néztem meg): nagyon hasznosnak találom azok számára, akik szerepelnek a rendetlenségi listámon, és nem csak azoknak, akik rengeteg tömeget küldenek, például: „A Plzz ingyenes víruskeresőt ad nekem, Könyörgök ... a trójaiak aoloo betörtek rám..stb..bla bla ”
  Hogy a pokolba ne ugorhatna, amikor először az ANTIVIRUS GRATIS ("szent google" -be írva) pontosan a "legszentebb avirához" küld benneteket .. de nincs testvérem, el kell kevernie, mintha thoamne lenne kerülje a letöltést néhány vírussal együtt :)))
  Pt. azoknak, akik ingyenes víruskeresőt kérnek, nekem van egy különleges különleges koncert-ajánlatom, a bolygón a legjobb és legokosabb víruskereső a következő: Shocks. Ez egyfajta számítógépes őr, és csak a szaküzletekben található meg. nagyon jó hozzáadni egy "crocobazed bibistrocel" nevű plugint, ez elmenti a Shock frissítéseinek keresését. Most a könnyű verzióban!
  a Sperantza megértettem, hogy én nem nyugdíjba aludni, mielőtt draq ismét gratulálok, prealuminatul ADRIAN
  Minden jó!

 37. Adrian - mondta

  @Pro_to: Ugyanaz marad, hogy nem változik !!! Azt, hogy egy mosolyt !!

 38. Andrei - mondta

  avast antivírus jobb, mint NOD32?

 39. Adrian - mondta

  @Andrei: Véleményem szerint… igen, az Avast jobb, mint a NOD32, hamarosan bemutató lesz róla

 40. gigi - mondta

  adrian meg, milyen nevet is használta, hogy a Windows témák a bemutató

 41. Iustin - mondta

  szia hogy sokat tudni róla discutiepe anti-vírus probléma csak akkor, ha a inceputdupa iesti mi felfedi titkait PC ezért megvan félelmek, és várják az új videotutorial sortüzek.

 42. Tony - mondta

  Sall. Volt magam kérdését a víruskereső programot tekintik Dab3 Nod32 vírus? Köszönöm. Várakozás a válaszra.

 43. Adrian - mondta

  @Tony: ha figyelembe dab3 itt az új helyén, nincs vírus nem látja !! Mivel ez nem virused !! Az egyik kollégám tenni dab3 bemutató, írd fel a keresést jobb dab3 da be és megtalálni a bemutató!

 44. cornel70 - mondta

  A válasz adta Laur azt mondja, hogy az egyetlen, aki észrevette, hogy videotutorialul ismételt, de ha jobban megnézed a megelőző napon a 12 2009 június időt 18.09 pontosan ugyanazt a jelet, és én, talán annyi választ adott akarat megszökött a megjegyzést az enyém egyébként gratulálok, amit csinálsz, és tartsa fel .Mivel a jutalom (dicséret) minden, amit csinál tudja mondani, hogy mi találtuk és más helyszíneken az azonos témájú, azaz video oktatóanyagokat, de nem lehet összehasonlítani https://www.videotutorial.ro Te vagy a legjobb.

 45. pop Ionel - mondta

  Bit Defender Total Security eszem sok erőforrást, és ellenőrzi, csak akkor, ha legalább 3ore c. nekem van a legjobb antivírus mia javasolta egy szaküzletben meg.

 46. @pop Ionel:
  Nem tudja használni egy víruskereső ahogy ajánlották a munkavállaló által a boltban azt
  Nem azt mondom, hogy ez olyan jó-e vagy sem, de minden esetben ne használjon vírusirtó ahogy már ajánlott valaki
  A kiválasztási kritériumoknak kellene teljesen más

 47. Gratulálok bemutató őszintén megmondja, eddig még soha nem láttam egy részletesebb magyarázatot illetően beállítását Nod.
  Régebben egy ideig korábbi verziója 3, de miután rájöttem, más antivirusuri, jobb, nyugdíjas :).
  Véleményem ... akiknek nagyszülő rendszerük van a Kaspersky (KAV vagy KIS) használatára, a többiek Avira Antivir Personal.
  A legjobb antivírus maga, de ez a felhasználó PC !!!

 48. Fanibu - mondta

  Kedves barátaim, szeretném elmondani, hogy a víruskereső összes lehetséges verzióját telepítettem a calc-ra. Nagyon biztos voltam benne, hogy az általam telepített víruskereső a legjobb. Mindent egy napig, amikor a calc vírusaira ébredtem. így telepítettem még egyet és még egyet. Megpróbáltam a víruskereső nélküli verziót is, és nagyjából ugyanabban az időben, amikor víruskereső volt, vírusokra ébredtem a számítógépemen. Ezt látva tiszta Windows-ot telepítettem, és egy biztonsági másolatot készítek az Acronis True Image programmal. Antivírusokat is feltettem, és amikor láttam, hogy a rendszer fertőzött, helyreállítást adtam az Acronis programmal, és nem voltak vírusaim. Lehetőségem az volt, hogy nem dolgoztam olyan bankban vagy intézményben, ahol bizalmasan kellett kezelnem Most csak az Avira víruskeresőt használom ingyenesen a netről letöltött fájlok beolvasására, és ez minden. Ellenkező esetben kerülöm a pokol hozzáférést a használt webhelyekhez, amelyekben a legkevésbé sem bízom. Bármely fájl letöltése után automatikusan átkutatom, és van-e buborékja e, kidobom a kukába, és átadom a Tune Up Shredder-t. És a "bl" szó ... "De a legjobb víruskereső maga a PC-felhasználó !!!"
  Ne essen pánikba, mint a madárinfluenza vagy a sertésinfluenza esetén ... ativírusokkal kezelik, de jobb megelőzni ... kézmosással ... stb.
  Kellemes hétvége a Cristi & Co. számára
  Érkezem és hamarosan!
  PS gyakran gondoltam ... miért nem készítenek oktatóvideót a víruskeresőkről?

 49. Andrei - mondta

  Legrosszabb antivírus! be az első 10 legrosszabb primu antivirusuri és az a hely !! Avira SECURYTI BEST SUITE E!.

 50. radu32 - mondta

  @Adrian
  Azt hiszem, ez érdekes volt, hogy egy doboz szavazás, hogy az antivírus szoftver, hogy mi fog jönni az első legjobb választás.
  Véleményem az antivírusokról nagyon egyszerű: "védje meg magát", én személy szerint folytatom a Kaspersky-t (kis), és semmi problémám nem volt, még az AVG Int Sec is jó választásnak tűnik, de a legfontosabb az, hogy vigyázzon, amerre megy és mit tölt le.

 51. Ghita - mondta

  hi srácok, én nem igazán értem a víruskereső de miután megnéztem videotutorialul mintegy Kasperski maradtam vele, és én is problémái vannak, azt hiszem, azt akarja, hogy mindenki használja ezeket, de jobb lenne, ha ezeket nézik útmutatók-kész is Ezek videotutoriale.un jó grande üdvözlő az egész banda.

 52. Adrian - mondta

  @radu32: Teljesen egyetértésben veled, még az oktatóanyagban, az előadás szövegében és a megjegyzésekben is elmondtam: Te vagy a legjobb víruskereső, mint felhasználó !!! Ami az AVG-t illeti, nem tetszik, tele volt licenccel, és a pápának is sok forrása van, és ritkán frissítik, ritkán és ahogy egy antivírus előtt mondtam, hogy a frissítések ritkán nem jók, nem kommunikál az "bázissal", és így nincs tisztában új fenyegetésekkel és új vírus-aláírásokkal!

 53. tataee - mondta

  ADRIAN de sal updatetul lehet csinálni kézzel, amikor csak akarja, nem értem a problémát.

 54. Adrian - mondta

  @tataee: Apa úr, nézze, biztosan volt ilyen, mint te, adjon neki kézi frissítést, amikor csak szeretné látni, mit ír. Az aláírásokkal ellátott adatbázis naprakész, ha románul rendelkezik, vagy az Ön adatbázisa felajánlja az Ön adatait! !! A "ritkán frissít" szóval arra gondoltam, hogy a frissítések ritkán érhetők el számára !!! És ez nem jó, azt is tudom, hogy manuálisan is lehet frissíteni, de hiába nem frissítik !!! Nos, kérdezze meg a Kaspersky-t, hogy naponta legalább hatszor frissítse a frissítését !!! Avira ugyanaz !!! Csomózzon naponta egyszer vagy kétszer, reggel és este, és ha egy elmebeteg ember víruskódot ír délután, akkor mit tegyek? estig megfertõzõdöm, amikor megjönnek a NOD6 aláírásai és frissítései?

 55. Öcsi - mondta

  Érdekes. Korlátoztad a hozzáférésemet, bár nem tettem közzé semmit (nem fűztem hozzászólásokat), néztem néhány oktatóanyagot (2-3 hét / hét, 2 hónapig), de nem vettem részt a megbeszélésekben. Nem nagyon értem a döntésedet. Szeretnék magyarázatokat. Végül amúgy is nagyon hasznos vagy számunkra, és óriási erőfeszítésekkel teszel jó dolgokat (köztük Adriannal is, akivel, bár korábban volt némi ellentétem - tisztelem őt a tudása és magyarázata miatt). Megemlítem, hogy nem hízelgek senkinek, ez a véleményem, még akkor is, ha néha nem értek egyet néhány megjegyzéssel.
  BAFTA tovább! Azonban én alaposan nézni (amíg van hátra), hogy megtanulják használni a PC jobb és biztonságosabb.

 56. WebMaster - mondta

  Hozzáférés videotutorial.ro akadályoztatása, ez a döntés valószínűleg hozott be nem tartása!
  Miért nem engedi beszélgetni? Nem csináltam semmit adminisztrátor kérem, segítsen!

 57. Adrian - mondta

  @Öcsi: Senki nem fogja ne akadályozza oldalon, nagyon elfoglalt, és van némi kényelmetlenséget, aki megkapja az üzenetet, mint a "A hozzáférés korlátozott, leginkább a nem rendszeres" késztetés, hogy üres cash Browser (böngészési előzményeket) , és újra, vagy ha még mindig nem működik eltávolítani és újratelepíteni böngészőben!

 58. Öcsi - mondta

  Most menjen. Nem tettem semmit. Egyszerűen most hozzáférhetnek minden oktató. Köszönöm a választ.

 59. pop Ionel - mondta

  Kedves adminisztrátorának egész évben site.respect a munkádat, és én betiltották nem tudom, miért, nincs regula.aseara ancalcat kaptam egy kis beszélgetésre, és ma azt tapasztaltam, hogy betiltották nélkül szabályt ancalc. Valószínűleg több ember ezzel a névvel és zavarttá vált poate.era elfelejteni tettem chat-id és néhány perc popionel valaki gúnyolódik velem punandusi ID (ionelblegul). Ezért tilos volt? minden tiszteletem Ionel pop Portugáliában.

 60. Adrian - mondta

  @pop Ionel: Bre ionel matale csak azt olvassa, ami érdekli? Emelje fel kissé a megjegyzését a megjegyzés fölött, hogy lássa, akkora nagybetűvel van írva, mint egy ló. Mit tanácsolok neked, ha megkapod ezt az üzenetet ... tedd rá a kezed és olvasd el, te vagy a felső, válaszod van fölötted Folyamatosan kérdezed, uram, hogyan olvasol mást?

 61. Tavi - mondta

  Adrian, tudnod kell, hogy szerintem voltak problémák! Ma is kétszer próbáltam belépni, és ez az üzenet a BAN-nal megjelent nekem! Most ... na ', viszontlátlak, működik!
  És tényleg arra gondoltam, hogy mi és miért? A szabályok többek között kimondják, hogy tilos oktatóanyagokat letölteni! Elismerem, hogy 2-3 alkalommal a laptop merevlemezén lőttem, nem fordítva, de kényelmesebb az ágyban feküdni és téged figyelni (az ágyas "hot spot" -nak gyenge a jele!) -jött: egyébként a film betölti a böngésző gyorsítótárába, ahol bárhová átadhatja a copy-paste-et, igaz? És akkor? honnan tudod, hogy lelőttem vagy sem?

 62. Paul - mondta

  miért nem egy oktatóvideót deltatrax ??????????

 63. tataee - mondta

  Uraim, nagyon szemtelenek vagytok…

 64. Tavi - mondta

  Apa, te dobod az első követ, tudod, mi ez a szó! ha te voltál az, akinek licencje van az összes programra, vagy aki pénzt ad minden filmért vagy zenéért ... akkor azt mondom, de hogy van ez akkor… tartózkodj! senki sem panaszkodik! Feltettem egy hipotézist és feltettem egy kérdést! (főleg, hogy amit a hdd húzásával mondtam, egy-két hónappal ezelőtt történt ... és most kitiltottnak találom magam!).
  kész! Béke!

 65. Adrian - mondta

  @Tavi: Ha ránézünk egy bemutató, nem a forgalom, amikor a letöltés egyfajta kapcsolatot más forgalommal serveru és !! Nem hiszem, hogy tudni kell, hogy magad, hogy mi tiltani magyarázat, hogy miért és hogyan kell kitalálni, hogy lőni vagy uiti.Tu k serveru úgy gondolja, hogy ez olyan rossz?

 66. tataee - mondta

  TAVI szeretsz lefekvés előtt oktatóanyagokat nézni, így nem fogsz unatkozni. De amikor online pornó filmeket nézel ... ... kényelmes ez neked ?????????????

 67. Ionut - mondta

  Sal és szeretnék kérdezni valamit, van egy forrása 480 w, és azt akarom, hogy az én GT videokártya a 9500 1 128 gb kicsit. [E 200 fórumon ron] {Van egy fórumon, hogy van egy PCI slot exppress 16] ha alma forrás, hogy azt hiszem, hogy a jelenlegi pápa kemény, szeretném, hogy az én 400w forrása és folosec, mint a videokártya, azt szeretném megkérdezni, ha ez lehetséges, helyezzen 2 csontváza források, Tisztelettel várják a nevetés, ahogy szeretném, hogy az én lemezt a lehető leghamarabb!

 68. Adrian - mondta

  @Ionut: Azt hiszem, túlzásba !! Oicare a videokártya, mivel nem kell külön forrást !!! És tudod, van 1G k, ha nem jobb, mint a 512 !!! Akkor dobja fel, hogy sok semmi !!

 69. János - mondta

  Hello Boby-admin: hogyan tudom megnézni, ha valaki ellopja a neten? És videotutorialele lépést tartani asa.Am tanult sok jó dolgot voi.Multumesc!

 70. Cochin Ovidiu - mondta

  Olvastam a magazin Computer Bild és 32 csomópont jobb, mint sok antivirusi.Au vizsgálatokat végezni szinte minden antivírus és az egyik legnagyobb buni.Am videotutorialul látott, és nem sokat dicsért, de azt lehet mondani, az biztos, hogy nem sikerült Kasperski sok teszt és az egyik legostobább antivirusi.AVG és bit védő antivírus nagyon jó, de fogyasztanak több forrást, ezért inkább az összes 32 csomópont, és bár próbáltam AVG és nyomkövetés mozog nagyon greu.Asta nem túl jó 32 csomópont, de szeretem, hogyan mozog felkutatása. vele, és valami történik dak dak tettem Acronis biztonsági mentési és agyagpala táska 5 min.

 71. Georgel - mondta

  sal következő bemutató avast

 72. oroszlán - mondta

  Ez szuper jó

 73. Adrian - mondta

  A legjobb antivírus ma (véleményem szerint). Érvek és ellenérvek mindig is létezni fog. Használom Eset SS v4 egy ideje, és én nem a legkisebb gond vele. Láttam, hogy Adrian boldogtalan volt, hogy ne csak ritkán frissítik (nem tudom, hogy vannak idők, amikor egy frissítést, és 4 5-szer egy nap, és ez ellenőrizhető a helyszínen u ESET bázist update- s). Mivel a téves riasztásokat is marad a legjobb (vitathatatlanul jobb, mint Bit Defender vagy Kav / Kis 2009, hogy érzékeli még a CD-meghajtókat az alaplap, vagy video trójaiak). Néhány hónapon belül próbáltam a víruskereső kielégíteni, köztük AVG, Avira, Avast, BD, KIS, panda, a Symantec, nod32. 32 node az egyetlen, akinek sikerült megszabadulni a vírus hálózat az egyetlen, akinek sikerült fertőtlenítésére fertőzött fájlok törlés nélkül. Az e-mail scnarea tudja a legjobban, hogyan lehet megkülönböztetni a spam és a mail ok. Mit tetszik legjobban 32 csomópont, hogy teszi a dolgát jól, és csendesen. Nem kell, hogy 10000 pattan, hogy elfogadja vagy blokkolni egy program telepítése, nem tudom, mit csatlakozik a letöltési oldal vagy fájl nem tudom, mi (akárcsak BD vagy Kav / Kis). Nem reklámozzák ezt a terméket !! Mindenki szabadon használhatja, mit szeret és mit illik hozzá, annál jobb! Amíg meg nem jelenik a terméket, hogy adna nekem egy + Eset teljesítményét, ez lesz a referencia számomra.

 74. Cochin Ovidiu - mondta

  Tehát a 32 csomópont best.Si teszteltem sok antivírus és minden csomópont ramas.Eu 32 nem tudom, hogyan tud védő kicsit, és ülj az apád 5 perc lap megnyitásához net.Mai megválasztották nyomkövetés újraindítás meglepetés, amikor azt látja, hogy az engedély nem jó, és kéne egy újabb, amikor frissíti a védő kicsit néha, és kéri, hogy indítsa újra az összes meglepetést jó újraindítás, és nem megy őrült Mert maradok így licenta.As különösen akkor, ha net.AVG siet surf ugyanaz, nagyon nehéz mozog felkutatása. vele, a legrosszabb Kasperski másik megálló beszél.

 75. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Barátom, normális azt mondani neked, hogy ez nem jó licenc, amíg kalózengedéllyel vett özönből veszed igénybe !! Mit szeretnél, minden pénz nélkül így rendben lesz? mohaachát? tegye a BitDefendert a helyére, nem tenne lépéseket? elfogadnád, hogy valaki ingyen használja a terméket, amin dolgozol? Nem hiszem, hogy te vetted a BitDefender-t, betetted a megvett licencet, és ő azt mondta neked, hogy ez nem jó licenc !!! Így kap jó víruskeresőt? Ha feltörhető, és meg tudja bolondítani a licencet, és a torrenteken megtalálja a licencet, az azt jelenti, hogy jó víruskereső ??? LOL A jó víruskereső az, amelyet nehéz feltörni, feltörni, ez az, aki tudja, hogyan kell jól védeni magát, és akkor te !! Hol látta a Kaspersky-t fekete színben, a torrentek licenckulcsával? igen, de működik-e valamilyen engedély? Gondolkodott már azon, miért nem működik? Mert ez egy jó víruskereső barát, egy olyan víruskereső, amely állandóan kommunikál a szerverrel és gondot visel rád és a számítógépedre !! Van néhány nagy igényed olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek nem adnak pénzt, és ezek után még mindig van bátorságod azt mondani, hogy ez nem jó, hogy a licenc nem működik ... hát ember, te vetted meg? És természetesen a licenc nem működik, ha az ODC-től vagy a Torrentétől veszi, a NOD32 annyira "jó", mert a kalóz licencet mindenhol megtalálhatja, több ezer olyan webhely kínál licenceket NOD32-re, amelyek ingyenesek, és amelyek valóban működnek !!! Miért? mert ez egy gyenge antivírus, amely eleve nem tudja, hogyan kell gondozni, és nagyon könnyen feltörik, nagyon könnyen megtalálja a licencet !! Ezért jó víruskereső? hogy ingyen megkaphatja? :))) LOL LOL LOL

 76. Adrian - mondta

  @Adrian: Azt mondom, hogy egy víruskeresőnek jó időről időre hamis riasztásokat adnia, mert így őrzi Önt, és emlékezteti Önt arra, hogy vannak vírusok, és körültekintőbben fog navigálni, és vigyázni fog, ahol kattint, de NOD32 mint már korábban mondtam, csukd be, ő nem mond semmit, neki azt mondod, hogy nincsenek vírusok, vau, hogy így van? Létezik, de nem látja őket, mert gyenge, ritkán frissít, és egyáltalán nem jó !!! Nekem volt Kaspersky, és soha nem látta, hogy az illesztőprogram CD-n vírusok vannak !! amíg naprakészen tartod, nem fog becsapni !! Rendkívül ritka Kaspersky hamis riasztások !!! hidd el nekem!! Ez a legerősebb, a legkeresettebb és a legjobb besorolású a piacon! Az ismerők, a vállalatok és még az otthoni felhasználók is nagyon tisztelik a Kaspersky-t, akik vásárolt licenccel rendelkeznek, nem crack és torrent licencekkel (csak te látod, 1 évig még 2 Kaspersky is ezt tette) használhat-e a megvásároltaktól eltérő licencet) ez rossz? Ez nem azt jelenti, hogy ez egy jó termék, amely tiszteli önmagát, nagyon jól őrzi magát, majd megvédi Önt? Vegyük logikusan, hogy mi a dolgok jól őrzött és nehezen beszerezhető? Nem jók az értékesek? Találtál már aranyat az utcán? Nos, látod, hogy nem ... aaa, és ha nem találtál aranyat az utcán, akkor a kész kupola arany nem jó, mert nem találom és nem?

 77. Adrian - mondta

  Adrian: Hogyan lehet azt mondani, hogy egy jó víruskereső jó, hogy téves riasztások időről időre. Minél többet ad téves riasztásokat még rosszabb (mint, hogy hamisak). Olyan ez, mint azt mondod, hogy egy operációs rendszer, ami jobb, mint a másik, mert ez ad több kék képernyő oldalakon. Node 32 néma, és nem. Mint mondtam, nem gyakori frissítés. Ha beállította, hogy kommunikálni a szerver 48h, az más kérdés. Nem ez volt az idő anélkül, hogy legalább egy frissítést. A legtöbb alkalommal azt mondtam Make-4 5 alkalommal egy nap (nálam van állítva egy szerver közötti kommunikációt 60 perc). Azt nem mondtam sehol, hogy szoktam kalóz verzió, így nem tudom, hol húzzák meg ezt a következtetést? Dolgozom egy üzlet, ami a forgalmazó KAS, Eset, BD és így tudtam kipróbálni, még a számítógépek antivírus cég a fent említett. Nincs okom, hogy támogassák a másik termék vagy máshol. Azt is mondták, és ismétlem nem reklámozzák groupthink, és mindenki szabadon folosesca illik, és alkalmazkodik több felhasználói igényeket. Sajnos, akik buzgón támogatja KAV.Tu nem kell meggyőzni engem, KAV Ön szerint melyik a legjobb. Kaspersky tiszteletben tartják az ínyencek, mint az, és Eset. Mindegyiknek megvan előnye és hátránya követői, és ez jó, mert ez vezet a verseny és megnyerte a végső fogyasztók. Nem értek egyet a dolgok jól őrzik, mert ez nem igaz. Ezek a dolgok nagyon jó és nagyon könnyű megtalálni, ha tudja, hol keresse. Egy jó termék mindig gond van azoknak, akik szeretnének törni illegálisan. Nem hacker nem foglalkoznak azzal, hogy megtörjék a rossz programot, amely szinte senki ott. Termékbiztonság, hogy kalóz érintett, mivel ez emberek készítik. Mindaddig, amíg ez történik az emberek, minden ember könnyen veszélybe.

 78. Fanibu - mondta

  Próbálja ki a tárgyalás és a Norton Internet Security béta .Mie 2010 találok elég érdekes.

 79. Adrian - mondta

  @Adrian: Igazad van, és hogy ismerjem a ka-t, mint te, nem hirdetek senkit, de köztudott, hogy a KAV / KIS-nek van a legnagyobb piaci részesedése és a legjobb, én az Avira mellett vagyok, de kétségtelenül a KAV / KIS a legjobb, apu apu !! Igaz, hogy a verseny jó, mert ily módon a szoftvercégek harcolni fognak az ajánlatokban és a termékek fejlesztésében. Ha tudnád, hányan küzdenek azért, hogy megtörjék a KAV / KIS biztonságát, hogy feltörjék, hamis licenccel működjenek, de Nem tudok, csak nem tudok !!! Miért? Mivel a program össze van állítva, megtervezve, és olyan szigorú és titkosított kóddal rendelkezik, hogy nem lehet ilyen egyszerűen változtatni! Míg a csomópont, ha most 5 perc múlva szeretné, adok ide egy másolópasztát arról, hogy hány lépést talált a NOD32 számára, és garantálom, hogy minden működik, miért? miért nem őrzi senki? miért olyan könnyű becsapni? végül is nem feltörik és nem is kódolják, hanem egyszerűen beírnak egy felhasználói igazolványt a regisztrációhoz, ii tudják, mire gondolok, és? hogyan lehetséges, a NOD32 hatalmas "óriása", amelyet dicsőségben emel, szuper, mega, rendkívül egyszerű, a legkisebb erőfeszítés nélkül is becsapható?

 80. Adrian - mondta

  @Adrian: Azt kell egyet újra. Nagyon jól tudja, hogy ugyanolyan könnyen megtalálja a felhasználó, és adja át az ESET olyan könnyű megtalálni, és a Kaspersky gombot, ha tudja, hogy mit és hol kell keresni. Mint a Eset, Kaspersky felhasználó deaktiválja, és adja át a kulcsot, vagy szerver kapcsolatot aktualizálása. Bocs indult valami mást, és jött hiába. Azt mondom, a végén ez a téma itt. Én csak gratulálni oktató, amit csinál, és kérjük, hogy tartsa így tovább.
  csak jó

 81. Adrian - mondta

  @Adrian: És igazad van, de valahogy venni a helyszínek a Kaspersky menni, de a maximális napi 1 1 DAY maximális önmérsékletet, így már feketelistára, a NOD32 olyan kulcsfontosságú oldalakat, hisz így akartam? 2 héttel (és mentem, de volt egy megérzésem azt vírust, és sírtam, kaptam belőle Avira, NOD32 nem látom) !!! és semmi! Nem adott semmilyen tiltólistán !!! bár ő tette frissítések zi.Ce nap meg kell mondani most? Nagyon jól tudod, hogy igazam van ft KAV / KIS fogott 1 nap és legfeljebb feketelistára, míg a NOD32 nem történik semmi !!! Tehát?

 82. Cochin Ovidiu - mondta

  Adrian válasz webhely nem mond semmit, csak néz, és melyik vírusirtó szavazások először.

 83. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Ha ez a leggyakrabban használt, nem jelenti azt, hogy a legjobb !!! Mondtam és megismételtem, a világ ezt használja, MERT NAGYON Könnyű CRACK-UIBIL, Könnyen megcsalhatja ... ÉS MERT NEM VAGY BIZTONSÁGOS, DE CSAK A TÉNY, HOGY "HOGYAN TESTVÉR ... KEZELTEM ANT , TELJESEN VETTEM A SOROZATTAL „SOK MINDEN VAGYOK VELÜNK ... AKI TÁMOGATÁSBAN OKOS, ÉS TUDJA, AMI AZ ANTIVÍRUS NEM KÖVETI A TÖMEGET !!! DE ÖTLETEK ÉS TUDJA, HOGY KÜLÖNBÖZHETŐSÉGET TALÁLHATNI ... VALAMIT NEM FELHASZNÁL CSAK AZT, HOGY MÁSOK FELHASZNÁLNAK !!! Amint azt a románoknak mondtam, ez a juhok hatása ... HA GHITA ÉS ION BETÖLTÜNK ŐKET ... MEGFELELTÉK, HOGY JÓ, ÉS MEG KELL TENNI , ÉS KÖVETKEZNE KERESNI A GOOGLE-ban, A "KI A LEGJOBB ANTIVÍRUS" UTÁN UTÁN, KÖZÖTT A KUTATÁS HELYETT, TELEPÍTENI EGYET, AMELY MEGFELEL. HASZNÁLJA A VILÁG?

 84. Cochin Ovidiu - mondta

  A vizsgálatokat nem végeztek azok bármilyen fórumon, és néhány vállalat, azt mondtam, hogy olvastam a magazin Computer Bild dak, és odaadni nincs. magazin, és a leggyorsabb 32 csomópontot, és hogy sikerült a legtöbb vírus észlelésére, Kaspersky lány, aki nem a kimutató teszt virusilor.Nr. Computer Bild magazin 1 januárban. 2006, és a vizsgálatot végezte AV-Comparatives.org és csomópont 32 46 Virus kimutatható 51 abban az időszakban, míg a Kaspersky 18 észlelt csak 51.Slabut nem, akkor már tesztelték, és a Symantec, a McAfee, Trend mikro.

 85. virus2009 - mondta

  Ovidiu beszélünk most 3 éve már 3 év csomópont volt, a felső nem mondom, vettem az engedélyt tavaly csomóponthoz 2 év, és én még nem használta a terméket csak 6 hónapig, ahogy beléptem a vírusok a kemény, és a Kaspersky használtam szinte 5 hónap ala menekülés, és most használni Avira kérdések jobb és Online vizsgálat a Kaspersky csomót, és nem ad semmilyen riasztást fertőzött fájlt.

 86. Adrian - mondta

  Tegyen egy linket később. Az utolsó teszt által végzett emberek AV-Comparatives.org májusban. http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests
  Van PDF-részletes eredményeket. Következtetés: a Microsoft, a Kaspersky Nod32 és voltak az egyetlenek, akik nyertek Advanced + (legkevesebb téves riasztások és felderítése több mint 50%).
  Avira a legjobb felismerés, de az AVG, Avast és a védő kicsit gyenge állni fejezet téves riasztásokat.
  Sajnos Nod32 verzió tesztelve volt v3.
  Várjuk az új tesztek és v4 :).

 87. OgYo *** - mondta

  melyik a jobb ... ne vitatkozz többé..egy dolgot akarok tudni..melyik a jobb ... bólint vagy32, avagy szabad, hogy..vagy átlag .. de hogy szabad legyek, nincsenek próbák (próbaverzió) ... és egy tracker kav 2009 parkból vettem ki ... Telepítem, de rettenetesen keményen működik a pc ... Van 512 RAM-os .. 256-os videokártyám (van RADEON 9550-es) és cpu 2.66 Ghz-es ... Nem tudom DAK ezeket az ügyeket .. de van egy lehetőség, amellyel le tudom szüntetni a pipát, hogy a tojás kav 2009 dak bag pc ne mozogjon olyan erősen (van licence)

 88. Adrian - mondta

  @OgYo ***: Javaslom, hogy az Avira free jó, vagy a COMODO csomag, amelyben tűzfal és antivírus is van, vagy felveheti az Avira free és a ZoneAlarm free programokat, van egy bemutatónk ezekre a "termékekre"! Írja be a nevüket a keresésbe, írja be az Enter-t, és megtalálja az oktatóanyagokat!

 89. Adrian - mondta

  @Adrian: Nem hiszek egyetlen olyan webhelyen sem, amely ilyen összehasonlításokat végezne! A NOD32 soha nem lesz túl a Kaspersky-n !!! Ezek néhány kirívó teszt, megvásárolva, a NOD32 az egyetlen webhely, amely hivatalos oldalukon akár fél oldal méretű teszt eredményeket is tartalmaz, összehasonlítva más vírusellenes vírusokkal, grafikák detektálási sebességgel ... Tudom, hogy az öndicséretnek nincs jó illata , tollakká duzzad és hangosan felsikít "nézd milyen jók vagyunk" nem gondolod, hogy őrültség? Úgyszólván figyelemfelkeltő, és nem bízom ezekben az összehasonlító tesztekben!

 90. Adrian - mondta

  Blatuite? legyünk komolyak, hogy nem az 1. ligában futballozunk. De ez így van velünk a "countertops" szindrómával is. Ami nem tetszik nekünk, az "egy pult testvér".
  Gondolod, hogy ezeknek az AV C osztrákoknak nem lesz jobb dolguk, mint a "munkalapok"? Azt mondta, hogy nem hisz egyetlen olyan webhelyen sem, amely ilyen összehasonlításokat végez. Csak nem gondolod, hogy mindet megvette :). Gondoljon arra, hogy ha valamennyien olyanok lennének, mint ti "hitetlenek", akkor a fenti webhelyek kategóriájába is tartozna. Ne vásároljunk többet az intel-től, a Tom hardveres útmutatójában található + több más webhely az Intel által fizetett hamis rések :))). Ezt gondolod, és tévedsz.

 91. Adrian - mondta

  @Adrian: Megengedett, hogy kifejezzem a véleményemet és higgyek abban, amit akarok !!! Az öndicséretnek nincs jó illata ... és az összes olyan webhelyről, ahol biztonsági szoftvereket gyártanak a NOD-on, láttam a legnagyobb bravúrt, és öklükkel a mellkasukban küzdenek, mintha domle néznének ki vagyunk !!! Nem úgy! Hadd válasszon a felhasználó, ne dicsekedjen !!!

 92. Adrian - mondta

  @Adrian: Keressen a neten, milyen benyomás van az emberekről az AV C-ről ... ha ott vannak az első helyen, miért minden rewieuri oldalon 3-4 hely jön ki a helyszínen ??? hogy magyarázza ezt Tudja, mennyi pénzt kapnak a nagy hardvercégek a Microsofttól, hogy eltávolítsák a webhelyről a Windows XP illesztőprogramjait? és tudod miért? Mert a Microsoft monopóliummal rendelkezik !! és kényszerített átállást akarnak a Windows Vista és 7 rendszerekre ... látva, hogy az embereket nem tévesztik meg egyes hatások, és a bling blings más módszereket alkalmaznak a Vista-ra való áttérés kényszerítésére, távolítsák el az XP támogatását, hogy a Vista vagy a 7-re váltsanak szóval már semmi sem lep meg !! Csak az számít, hogy Ön nem AV C vagy más rewieuri oldal! Te döntöd el, hogy neked való-e, és ha tetszik, akkor is érzed, szemek ... nem kell valakinek megmondanod, mit használj!

 93. Rachid - mondta

  Hi, szeretnék köszönetet mondani útmutatók, és azért is, hogy az orr, akik hisznek 100% szakértők testvérek tettek, amikor egy kezdő akkor tudja, hogyan kell csinálni mindent tól Z-ig? Azért, let airs ezt grandstanding és ciocu mic.Pt videotutorial.ro csapat jó szerencsét és a haladás, amit csinálsz.

 94. adevaru van: - mondta

  Akarsz valamit mondani minden jó függ a számítógépbe, amikor egy új vírus jelenik meg, és vesiune új, így Nuvára lehet ütni a fejét, hogy a legjobb, minden jó io volt avast mia tetszett kellett csomópont mia adattábla I Avitus kas mia tetszett kellett TOAE anvirusurile igen amelyek knock annyi, mint az összes ugyanazt mondja kas fogyasztanak több forrás csomópont, amely erőforrásokat használ, hogy dugni mindegy, hogy én e kas vagy csomó mindent, ami igen azt hiszem, nem működött több PC-re és én már sok pesoare zúdítva antivirusu ha mondjuk valami io ne használja, hogy rosszabb hiszem, hogy én e nélkül anti vagy anélkül, ha alultáplált után a játékok és minden intézkedést megtenni, hogy valami más hát igen ez amit akarsz neki mondta vam

 95. Cristi - mondta


  meg tudná mondani, mi ez az úgynevezett, és végül egy linket downlaod a téma, hogy beburkolja a bemutató?
  Köszönet előre

 96. Adrian - mondta

  @Cristi: A téma neve SlanXP, ingyen megtalálhatja a Google-on ... mi van a témáimmal? :))) miért kell, hogy olyanok legyenek, mint én? Nem találsz valakit a neten, aki nem olyan, mint én? Nem egy oktatóanyag volt, amit meg kellett csinálni, és nem kérdezték meg, hogy milyen témát használtam ... legyetek eredeti testvérek ... keressétek azt, ami tetszik, ne azt, amit mások látnak !!! Nem a téma a fontos, hanem a bemutató !!!

 97. Dada - mondta

  Igen, fiúk, nyugodjatok meg. A Nod32 nagyon jó ba srácok, ba ... A töréshez használom, nyugodj meg.
  Te voltál érdekel!

 98. fan3_z3u - mondta

  Sally csomót Én a 32 3 éve, és nem volt probléma

 99. adelaide - mondta

  szia! :) Jelenleg nekem is van Eset NOD32 és azt hiszem ez egy próba:.: - ?? de nem értek semmit imi .. van egy narancssárga nod32 a bárban, és azt mondja nekem, hogy még mindig van 6 napos engedélyem és utána frissíti magát, normálisnak tűnik (nekem már nem mond semmit), amikor újra bekapcsolom, a számítógépem azt mondja, hogy még 5 napom van: - ?? 🙂

 100. Nem értem, ha ez egy vírus nod32 Ön véleménye Low vita, hogy túl sokat, és egyre több és nem egy tutorial, hogy hogyan instalare.Fiecare van néhány gyenge víruskereső és a BitDefender karspersky igen, de felső 3 a nod32.Oricun Nem hiszem, hogy sokan, akik használják ezen az oldalon commenturi hagy engedéllyel antuvirus eredeti, akkor nem adják meg véleményüket egy vírus, ha nem tudod használni őket capacitatilor.Eu nod32 maximálisan kihasználja a 2 év, és f köszönöm Minden vírus menekülni vele néha, de én nem lassul karsperski szisztémás és nem megbolondul a frissítések minden órában, amikor blokkolja minden program fut a moment.Am használom, és a három említett BitDefender nekem nod32 tetszett a legjobban értéket sitem.PS teljesítmény. Én 1,5 Gb RAM

 101. Igen egyébként ha ez jobb, mint az Avira 9, bíztam Avira lam Olos eddig a napig, amikor letöltöttem néhány dalokat Kleopátra és earu vírusok, Avira nem th észlelt és miatt a vírus vagy vírusok nem működik a Windows buta ott, de majd újraindul és a fül dugványok és újra újraindítás, telepítse újra a Windows, anélkül, hogy formázni az egész merevlemezt, és minden nem megy WinXP amíg formázta a merevlemezt, és újratelepíteni a Windows, az utolsó este akut ezt, és eddig jól működik, első tettem avast otthoni 4 olvasni, ha nem a Windows vírusok, és nem tudta, hogy az avast jó észlelésére trójaiak is úgy tűnik, túl drasztikus, hogy elhagyja őt tartósan PC egyetlen módja, hogy távolítsa el néhány vírus magasabb most tettem ESET samrt Securiti 4 beállításokkal bemutató a legteljesebb és sokan mondják, hogy ha megkapjuk a beállításokat az Ön munkáját, mint egy víruskereső legjobb, így a beállításokat közepes, de nekem a Kaspersky Internet Security 2010 a legjobb, smart , érzékelés f. sima, nem akadályozza stb de sajnos ez nem szabad, és azt találtuk nyomait nicaeri vagy engedélyek !!! :(

 102. Catalin - mondta

  Emberek, a 32-es csomópont frissítése a vírusok teljes listáját tartalmazza egyetlen csomagban, így naponta egy vagy két frissítés lesz, olyan csomagok, amelyek helyi idő szerint több vírust tartalmaznak GMT + 1. Cseh Köztársaság ... Felhasználónévre és jelszóra van szükség a frissítéshez, és beállíthatja a TOOLS> SCHEDULER> ADD ... menüpontból, ezek a teljes verzió lehetőségei ... .., az oktatóanyag sok kívánnivalót hagy maga után a hangrészben ... ..és az előadásban általában 4. jegyzet tőlem :(

  • Francisc - mondta

   Catalin: Emberek, a 32-es csomópont frissítése a vírusok teljes listáját tartalmazza egyetlen csomagban, így naponta egy vagy két frissítés lesz, olyan csomagok, amelyek helyi idő szerint több vírust tartalmaznak GMT + 1 .... Szerverekről a Cseh Köztársaságból .... A felhasználónévre és jelszóra van szükség a frissítéshez, és beállíthatja a TOOLS> SCHEDULER> ADD ... menüpontból. Ezek a teljes verzió lehetőségei ... tőlem nem 4-es :(  Idéz nekem

   Ne beszélj ostobaságot. Node egy jó vírusölő. Én személy szerint nem tetszik, de innen mit állítják be van kapcsolva. Nincs több ostobaság dob. Ez nem becsmérli egyes termékek mellett mások. Nem teszünk mást, mint hangsúlyozni, amit az emberek akarnak. Mi lehet vádolják a negatív reklám. Ez nem arról szól, hogy. Nem megerősítik az ilyen dolgokat, de azt állítják, hogy nem tetszik egy bizonyos termék securtate. Tegyen fel egy moderátor, hogy tegyen lépéseket. Meg lehet büntetni.

 103. LAURENTIU - mondta

  Kiszedtem a terhet csomópont 32 zónában. Csak 4 sarcini.nu én engedélyt, amíg nem jelenik meg, hogy mit kell tenni?

 104. Armageddon - mondta

  Fratilorrrrrr !!!! Évek óta járok a NOD-val és rendben van, ne verd a mezőidet mindenféle feltételezéssel, mindenki azzal megy, amit akar, ugye? / És ami tetszik, légy nő, ha nem tetszik , nem? / tehát itt is….

 105. Oktav - mondta

  Nagyon köszönöm annak, aki elkészítette ezt a videót, de testvérem, elfelejtett valamit…. nem mondtál semmit a SysInspector-ról, ahol azt gondolom, hogy ez sokkal fontosabb pillanat, mint az összes beállítás, amelyet tisztáztál, ezen a sysinspector-on, ha tudod, hogyan kell használni, azt hiszem, ez sokkal jobban fogja dolgozni a számítógépedet vírusok nélkül, de megérted, hogy mi szükséges eltávolítani a dombod adminisztrátorának ismerete alapján ... és vizsgáld meg ezt a sysinspector-t, és készíts egy összeadót egy 10-15 perces oktatóanyagra, ha neked nem nehéz, jó napot!

 106. florin - mondta

  A nevem Florin és használt 32 nod2 és AVG és értem fecare idő Letöltöttem egy fájlt, és volt (vírus) nod32 nekem, mint a detectat.Parerea nod32 egy jó érzékelés.

 107. Oktav - mondta

  Azt hiszem, az eset nod32 ugyanolyan jó, mint a kasperski, és a 32 bólintásnak extra előnye van, mert írsz egy kulcsot, és az 3-6 hónapig tart, de a kaspersky-nél azon kell dolgoznod, hogy megtalálja és feltegye, azt hiszem, minden héten vagy egy másik kulcsfontosságú hónap, az eset nod32 általam használt frissítéseit illetően naponta 3-4 alkalommal frissül, és minden elkészített frissítés több adatot tartalmaz a megjelent új vírusokról, ami elég. , vagy ha valaki azt állítja, hogy a kaspersky tartalmaz egy tűzfalat is ... nagyon egyszerű, akkor az eset nod3 mellé tehet egy zonealarm tűzfalat, amely bemutatja, és jól működik (4) ... de szeretnék valamit magyarázni (((((( ((((SysInspector)))))) amely eset nod32-t tartalmaz !!!!!

 108. Oktav - mondta

  Adrian azt mondja, miért mutatja a sysinspector-ban, hogy a futtatható windows / sistem32 / zonelabs / vsmom.exe és dbghelp.dll sötétvörös 9 pontos kockázattal ??????????? zonelabs a zonealarm térképe…

 109. SMART - mondta

  Mindenkinek ajánlom ->

 110. madalin - mondta

  Nos, nem igazán számít, hogy milyen víruskereső!. Legtöbb BN lemezek, hogy óvakodjanak a vírusok, nincs víruskereső hibáztatni, mert mindent, amit mentek mindenféle oldalakon, vagy bármilyen, esetleg CD-k , és így departe.Foarte deschete jó tutorial :) tinetio így tovább srácok! Egy jó nap

 111. madalin - mondta

  tud valaki segíteni és én: én újratelepíteni a Windows (XP sp 3) és telepítette az illesztőprogramokat minden jó után nush dc da elvesztette sunetul.Am adnak újratelepíteni vezető sunet.A után ment, hogy elvesztette sunetul.Ce csinálni? Köszönöm

 112. György - mondta

  Nagyon jó és nagyon részletes bemutató ... ... te vagy a legjobb;) ... .. további sikereket érhet el egyre több és több érdekes oktatóanyaggal

 113. Dány - mondta

  A nod32-et használtam, nagyon jó, azt mondom, hogy nekem van avast 4.8, szerintem jobb az avast ... tekintve, hogy a nod32-ben a TELJES verzióban van tűzfal is ... mondjuk ez egy kis előnyt jelent ... .. BAFTAA !!!! menő vagy … !

 114. fLORYNA - mondta

  ha nem kapok magamnak egyet engedélyek nod32 programu ?????? Nem PROGRAMU engedélyeket a helyszínen

 115. Mihaela - mondta

  Szia! Örülök, hogy legalább valaki gondolt antivírus mutatják az új felhasználók számára, hogyan kell eljárni, és hogyan kell használni őket.

  • Mihaela - mondta

   MihaelaSzia! Örülök, hogy legalább valaki gondolt antivírus mutatják az új felhasználók számára, hogyan kell eljárni, és hogyan kell használni őket.  

   szavazni ilyen útmutatók

 116. Mihaela - mondta

  Köszönöm, hogy válaszoltatok email intrebare.Am látható a My Yahoo oldalra, és nagyon örültem, hogy válaszol nekem! Jó napot!

 117. Mihaela - mondta

  Sajnálom, hogy zavarom, de miért közel ernyője Avira?

  • Francisc - mondta

   Mihaela: Sajnálom, hogy zavarom, de miért közel ernyője Avira?  

   - Miért záródik az Avira esernyő?
   - mivel a program frissül (nem tévesztendő össze az adatbázis frissítésével), akkor a számítógép újraindítását kéri;
   - mert probléma van az antivírus futtatásával;
   - inkompatibilitás áll fenn egy másik biztonsági programmal, például tűzfallal, kémprogram-eltávolítóval stb.
   - mert fertőzés van.

   1) Vizsgálja át számítógépét a Malwarebytes'An-Malware és a Dr.Web CureIT segítségével! (az első oldalon a "Biztonság" részben (a második a felső menüsorban) megtalálja a két program használatát.
   2) Uninstall Avira, tiszta adatbázis egy olyan programmal, mint a CCleaner és telepítse a legfrissebb verziót.

 118. Mihaela - mondta

  „Program” licencekkel a nod32 ′ [FlorYn] programhoz. Ezt a programot a -www.eset.ro weboldalon találja. Sok szerencsét!

 119. Mihaela - mondta

  Köszönöm, [Mr.] Francis, én már válaszolt erre a kérdésre !!!!

  • Francisc - mondta

   Mihaela: Köszönöm, [Mr.] Francis, én már válaszolt erre a kérdésre !!!!  

   Örömmel. Ha bármilyen kérdése vagy bármilyen problémája van a szoftver vagy hardver fellebbez ezen az oldalon, és remélem, hasznos válaszokat.

 120. Cristi - mondta

  nustiu miért minden kritika ESET csomópont 32 amelyek hamis riasztásokat, amelyek nem jelennek meg megfelelően vírus, akkor már az AVG és BitDefender, és még mindig a vírusok, antivirus sem a legjobb a piacon, és a legerősebb ez még semmi kodekek nem nagyító több millió vírusok a neten, így ne beszélj üzlet, mint senki más antivírus, hogy létezik ez a világ nem olyan jó, talán minden csomópont 32 nem egy antivírus mondani a legjobb antivírus .. de tudom használni, mert fogyaszt annyi idő, hogy más antivirusuri.

  • Darkfun - mondta

   Cristi: Nustiu, amiért minden kritika ESET csomópont 32 amelyek hamis riasztásokat, amelyek nem jelennek meg megfelelően vírus, akkor már az AVG és BitDefender, és még mindig a vírusok, antivirus sem a legjobb a piacon, és a legerősebb ez még semmi a antivirus nem nagyító millió vírusok a neten, így ne beszélj üzlet, mint senki más antivírus, hogy létezik ez a világ nem olyan jó, talán minden csomópont 32 nem egy antivírus mondani a legjobb antivirus .. de azt használni, mert fogyaszt annyi idő, hogy más antivirusuri.  

   Phase erőforrások ha nod32 van istorie.Incearca ezt a kutatást, mielőtt állítanak valamit.

 121. catymanci - mondta

  Üdvözlöm imádod honlapon! Van egy kérdésem: Hogyan lehet kikapcsolni csomópont antinirusul 32 szeretnék telepíteni egy másik edénybe imádkozni emailben, köszönöm!

  • AdrianGudus - mondta

   catymanci: Hello csodálni honlapon! Van egy kérdésem: Hogyan tudom kikapcsolni csomópont antinirusul 32 szeretnék telepíteni egy másik edénybe imádkozni emailben, köszönöm!  

   Nem kapcsolatba léphet bárki e-mailben, akkor el kell távolítani, hogy ne csak kikapcsolni. Revo Uninstaller melyek segítségével a tutorial. Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Revo, belépsz, és megtalálja a tutorial.

 122. Ion G. - mondta

  Segíts kérlek! Telepítettem az intelligens biztonságot és elmentettem az asztalra, és most már nem tudok sem fájlokat áthelyezni, sem törölni. Mi a teendő?… Kérem, válaszoljon ... köszönöm

 123. emil - mondta

  Azt hiszem, legyőzve síkságon a csomóponton 32

 124. eugen43 - mondta

  I csomót 32 4 éve ment impecabil.Este legtöbb bun.Mai sok szakértő szerint ez lucru.Cu, mint egy víruskereső kevesebb erőforrást és a blokk vírusok még gyorsabb, annál jobb.

 125. Catalin - mondta

  NE használjon NOD 32 verziót, 130 lejt adtam újonnan, és azt gondoltam, hogy nem lesznek nagy problémáim a vírusokkal, mint korábban, és amikor kaptam egy trojan.gent, amiről nagyon jól tudjuk, hogy milyen a vírus (megnehezíti a rendszered, ellopja az adatokat a számítógépről, ez nekem a legrosszabbnak tűnik, amikor a rendszered megsemmisül stb.) jó, miután egy egész nap a fejemet a falakra vertem, eltávolítottam és feltettem egy német márkát, amely AVIRA ANTIVIR SZEMÉLYES-mentes, jó, és beléptem arra az oldalra, ahol először kaptam a vírusokat, és kellemes meglepetésem volt, az avira észlelt és töröl, hogy is mondjam, röviden kettőre, a lényegre és annak biztosítására, hogy felismertem a számítógépemet az összes ismert antivírussal, és nem találtam semmit, azóta majdnem 2 éve pontosabban használom az avirát, és őszintén elmondhatom, hogy nem vagyok olyan jó fiú most lépjen be a biztonságos webhelyekre. Kérjük, ne gondolja, hogy az avirát szeretném hirdetni, csak próbáljon odafigyelni Nem ismerem a nyilvánosságot ... és még egy dolgot nem mondok arról, hogy a 32-es csomópont nem csak azért jó, mert problémája van egy nagyot felvenni, és az a probléma, hogy elég jól felismeri a vírusokat, de nem törli őket, most ha tévedtem, akkor mentségre szóljon, mindegyik véleményével és az általa legjobban kezelt és érthető víruskereső ... ... ezeket az oktatóanyagokat eltekintve nagyon jó volt, gratulálok, 9. MEGJEGYZÉS.

 126. Geox - mondta

  sal srácok a bemutató az új víruskereső ESET node 32 5 véleményem nagyon jó, de szeretném látni a téma túra elsősorban Cristi

 127. Irina - mondta

  Feltelepítettem 32 csomópont és nem tudja eltávolítani, kérjük ajutatima

  • TyiBy - mondta

   Irina:
   Feltelepítettem 32 csomópont és nem tudja eltávolítani, kérjük ajutatima

   Távolítsa el a programot a Start Vezérlőpult hozzáadása vagy eltávolítása-Eltávolítás Rrograms

 128. cristyy - mondta

  "Uninstall ez a Start, Vezérlőpult, hozzáadása vagy eltávolítása Rrograms-eltávolítás"
  Ez nem így működik, azt mutatja, hogy nem csak eltávolítani Change.
  A másik megoldás az, hogy hogyan távolítsa el azt?

  • AdrianGudus - mondta

   cristyy:
   "Uninstall ez a Start, Vezérlőpult, hozzáadása vagy eltávolítása Rrograms-eltávolítás"
   Ez nem így működik, azt mutatja, hogy nem csak eltávolítani Change.
   A másik megoldás az, hogy hogyan távolítsa el azt?

   Nem kell írni ki szükségképpen. Kattints a változás és megy át a varázsló

 129. Cosmin - mondta

  Próbálja ESET Smart Security nagyon elégedett vagyok vele, ha nem tetszik, ha nem próbálja meg nod32 más vírusvédelmi mint Avira Csak azt mondtam, amit yum

 130. Mihnea - mondta

  Salut!

  Kérem, segítsen nekem néhány informantii, van egy ESET Antivirus NOD32 4 laptop (intel core 2.20 GHz 2 gb, Windows XP), és azt gondoltam, változtassa meg a verzió 5, akik az interneten láttam ESET Smart Security és ők most egy dilemma.
  Melyik verzió jobb NOD32 az ESET Antivirus vagy ESET Smart Security?
  Köszönet előre.

 131. HalfBebi - mondta

  Hello, én kilép az interneten, kivéve, ha a tűzfal NOD32, hogyan, hogy ez menni kivételek? Köszönöm Üdvözlettel

 132. Dima - mondta

  Az a véleményem, nagyon jó NOD32

Trackbacks

 1. […] ESET NOD32 Antivirus 4 - telepítés és beállítás letöltése - HD video oktatóanyag […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.