Hogyan lehet törölni a Windows 8 rendszert kettős rendszerindításból a Windows 7 segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy tudjuk eltávolítani a Windows 8 7 ha a dual boot Windows vagy más operációs rendszert. Mint már említettem, más oktatóanyagok, alapszabály, ha ennek a dual boot, hogy telepítse az első alkalom, egy partíció / merevlemez legrégebbi operációs rendszer és a többi partíció / merevlemez legújabb operációs rendszer.
Például, ha azt szeretnénk, hogy a dual boot a Windows XP és a Windows Vista, először telepítenie kell a Windows XP, mert a Windows Vista régebbi, majd végig a telepítés a Windows Vista.
Végrehajtani, amit ma úgy döntött, az általunk használt EasyBCD híres. Talán sokan már tesztelték a Windows 8 főszereplésével a dual boot Windows 7 vagy más operációs rendszert, és arra a következtetésre jutottak, hogy nem tetszik, amit kínál a Windows 8.
A Windows 8 "eltávolítását" nagyon egyszerű módon végezheti el, amelyhez csak néhány egér kattintás és további EasyBCD szoftver szükséges, hogy törölje a Windows 8 rendszerindító menüjét. Alapvető szabályként kell megemlíteni, hogy ha az operációs rendszereket el akarja távolítani a kettős rendszerindításból, akkor „eltávolítania” kell a rendszert, amelyet feladni szeretne, és be kell jelentkeznie a megtartani kívánt rendszerbe.
Például, ha a Windows XP dual boot Windows Vista vagy 7 és meg kívánja tartani XP, meg kell, hogy tegyen lépéseket, hogy távolítsa el a Windows Vista / 7 is bejelentkezett a Windows XP.
Azok számára, akik szeretnék, hogy egy dual boot a Linux vagy a Windows először telepítse a Windows és a Linux. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan a Windows 8 törlése dual boot Windows XP, Vista vagy Windows 7.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Easy BCD egy olyan alkalmazás, én patito kezében veszélyes idiotilor.Eu amikor megtörölte MBR és a Windows alkalmazás tesztelése kinevezheti boota.Noroc VirtualBox.Uitanduma Windows a bemutató volt, gondoltam, ha ez lehetséges, a Triple Csomagtartó: Windows 7.Windows 8 és Ubuntu.

 2. Jully - mondta

  Megcsináltam ezt, és az EasyBCD nélkül ... törölhet 8-at, és a 7-et "alapértelmezetté" teheti az msconfig-ből.

  • Igen, honnan tudod, hogy az msconfig .. "alapértelmezett" törlődik ?? Azt mondom, hogy nem törölték, csak azt az illúziót kelti, hogy törölték ... de sokáig ott marad .... Valójában .. az msconfig program olyan gyerekeknek szól, mint te, akik szintén hallottak az msconfig-ről :)). Tehát, ha töröl az msconfig-ről, akkor gyorsan menjen az "általános", azaz az első fülre, és válassza a "normál indítás" lehetőséget, majd térjen vissza oda, ahová törölte a Windows 8 törlését .. még hűvösebb! : :)))) Ezért kezdem mostanában szeretni a linuxot ... végre .. Amikor válaszokat adsz .. próbálj meg gondolkodni azon, amit írsz .. talán jobb, ha nem írsz semmit, mert információkkal félrevezetheted a világot rossz, mint a tiéd .. Mert rossz információkat terjeszt

 3. Alexandru - mondta

  tudod, hogy a bemutató, hogy hogyan orvosolható dual boot XP Consumer Preview jó tutorial!

 4. Zeyknw - mondta

  Nagyon köszönöm! Gyönyörűen részletezni és elmagyarázni! Tisztelet

 5. Dinu Alexandru - mondta

  Van egy torrent honlap, szeretném, hogy támogassák, szeretném tudni, ha szeretne hirdetni ezeket a területeket, és azt, hogy ha az, amit körülmények, és mit kap kötve egy banner.
  Elnézést a véleményét, de nem tudtam elküldeni e-mail útján az űrlapot

 6. Nagyon jó tutorialu köszönöm Adrian!

 7. Dinu Alexandru:
  Van egy torrent honlap, szeretném, hogy támogassák, szeretném tudni, ha szeretne hirdetni ezeket a területeket, és azt, hogy ha az, amit körülmények, és mit kap kötve egy banner.
  Elnézést a véleményét, de nem tudtam elküldeni e-mail útján az űrlapot

  Sajnálattal azt kell mondanom, hogy nem tudjuk a honlapok torrentet.

 8. Alex - mondta

  Köszönjük tutorial.Asi mint egy tutorial, hogyan kell aktiválni a Windows gadget 8

 9. Sebastian - mondta

  Üdvözlöm. Tudna nekem segíteni az én problémám. Néhány ideig, mielőtt megjelent a bemutató telepítettem win 7 a C és a D 8 győzelem, nagy örömmel 8 nyerni, így rákattintottam, és törölje miután törölt néhány fájlt kaptam error és én nem töröl semmit ..... Én eltűnt a boot, de úgy bérbeadása és D. Nem lehet formázni vagy törölni kötetek, amelyek "minden" a D és C lépni, mint én nem elég hely. Valami ötlet, hogyan lehet eltávolítani a maradványait win 8 és megőrizni az adatokat?

  • Sebastian:
   Üdvözlöm. Tudna nekem segíteni az én problémám. Néhány ideig, mielőtt megjelent a bemutató telepítettem win 7 a C és a D 8 győzelem, nagy örömmel 8 nyerni, így rákattintottam, és törölje miután törölt néhány fájlt kaptam error és én nem töröl semmit ..... Én eltűnt a boot, de úgy bérbeadása és D. Nem lehet formázni vagy törölni kötetek, amelyek "minden" a D és C lépni, mint én nem elég hely. Valami ötlet, hogyan lehet eltávolítani a maradványait win 8 és megőrizni az adatokat?

   Egyszerű és könnyű! Bár nem nagyon értem a fordulatot, amit csináltál, de nézzük, talán ez a tanács beválik neked. A Windows 7-es dvd-t ki kell venni a fiókból, és szépen be kell tenni a dvd-rw-be. Ezután megnyílik a Windows 7, elindítja, futtatja és beírja az msconfig mezőbe, majd elindítja és ott törli a Windows 8 rendszert
   és hagyja 7 jelenlegi Windows operációs rendszer, akkor indítsa újra a számítógépet, és adja meg a partíció D, és formázza a teljes partíciót, de menteni a fontos fájlokat, amelyek ott természetesen. Ha ez a megoldás nem segít, akkor még mindig ragadt a dvd dvd-rw, akkor indul újra, nyomja F8 gombot vagy Delete vagy mit kattintson indításhoz a DVD-t, és indítsa el pontosan telepítése A Windows, akkor megjelenik egy kék írás a bal oldalon, hogy megkérdezi, hogy szeretné rögzíteni néhány számítógép stricăcinuni, és érzi, hogy jutunk el oda, és talál egy beállítást, hogy rögzíti a Windows boot szektor 7 . egy feltétellel, hogy a DVD a Windows 7 ugyanaz, mint az, amit a Windows isntalat futtatni javítás. És még mindig vannak más lehetőségek, beleértve opţionuea ellenőrizni RAM. És ha nincs Nuti megy, akkor azt hiszem, vannak más módszerek.

 10. Claudiu - mondta

  mást lehet tenni, ha dual boot Windows és a Windows 7 8, írja 7 ablakok és adja meg a következő parancsot: msconfig, majd kattintson a Windows boot rész 8 és a hit törölni, és törölje a legkönnyebb dual boot őket, így

 11. György - mondta

  fogadtatás

  Nekem van egy probléma, van egy ötletem

  Betettem a win8-at, és tettem egy aktiváló programot, és az újraindítás után kapok egy fekete képernyőt, és ez így is marad. Megpróbálom újra betenni, de nem olvasok el egyetlen f10 f12 indító kulcsot semmi nem ad ötletet ...

  köszönöm

 12. GEAMIS28 - mondta

  Én dual boot Windows és a Windows 7 8 megfelelően telepítve, mint a bemutató. Hogyan kell telepíteni a Windows újra 7 (bajt) viteldíj érintse meg a windows 8

 13. wayne - mondta

  Nem találja a bemutató telepíteni a Windows dual boot windows8 7. 7 windows már van. Van egy üres partícióra. Tehát valaki? köszönöm.

 14. emil - mondta

  Van XP és win7, és azt akarom, hogy fel win7. Követtem a lépéseket a bemutató, de újraindítás után a Windows sajtológép nem tudja törölni vagy formázni a lemezt, vagy használja a win7 uninstalerul. Mit kell tennem?

 15. Dan C. - mondta

  Én dual boot XP és 7 be Most, hogy a végzetes napon megközelíti az XP, meg akartam törölni, és így ne használja többé. Követtem a leírt lépéseket a bemutató. Én töröltem a XP boot menü, de amikor meg akartam terjeszteni partíció 7 üres hely a partíción, ahol XP volt, amikor, hogy a jobb egérgombbal a Számítógép a számítógépre megjelenni kezelése és a menedzsment, és így tovább, Úgy tűnik, hogy töltse le és telepítse a programot a Microsoft, Context Menu Platinum, amely eltűnik, csak a Task Manager, ha telepíti rá, akkor csak akkor használja, regisztrált, és az, hogy meg kell fizetnie legalább 145 dollár, attól függően, Melyik verziót választaná. Nos, én nem választani, azt eltávolította a programot, de minden egyes alkalommal, amikor így jobb gombbal a Számítógép, én is láttam ezt a Context Menu Platinum, és ezért nem férnek törlése volumen és kibontása. Ma, miután törölte a XP boot menü, az egyetlen dolog, amit tehettem az volt formázni a partíciót. Én még a kiterjesztése azt, ami 7 a zenekar. Mi a teendő?

  • alex - mondta

   Próbáljon ki egy másik particionáló program, mint például a mini eszköz partíció varázsló, amely számos oktató az oldalon, vagy EASEUS Partition Master vagy bármely más Partition Manager. Ők még fejlettebb, mint a Windows segédprogram

 16. Ghost9 - mondta

  Valami érdekelt, például az Ubuntu kettős rendszerindításba való telepítése valószínűleg a WUBI-val, abban a helyzetben, amikor már a Windows 8.1slabe-t futtatom, esélyem van találni valami konkrét dolgot ...

 17. De ha mi nyerünk 10 telepített és reá nyerj 7 10 megszabadulni? Hasznos lenne a bemutató, és adja át nyerni 7 előzetes HDD leminősítés üres volt.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.