OnLive, a legfejlettebb játék platform PC, mobil és még TV - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni OnLive, innovatív játék platform használatával OnLive játszhat a legújabb játékokat, anélkül, hogy szükség van a szuper hatékony hardver, még a régebbi számítógépeken élvezhetik az új játékokat. Emellett OnLive platform lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférést, és játssza le iPhone vagy az Android a kiegészítők is játszani a TV (mini konzol és a vezérlő), de meg tudjuk csinálni, hogy egy Android telefon csatlakozik a TV, tudom csinálni A beállítás, mint ezt, ha ezt kéri a megjegyzések rovatban.
Az OnLive futtatásához Android-on elvégeznünk kell néhány apró változtatást, szükségünk lesz Market Enablerre és természetesen gyökeres telefonra, a Market Enabler segítségével meghamisítjuk a telefon szolgáltatót és az országot, mert az OnLive Romániában nem érhető el. (csak egy USA és Egyesült Királyság).
A PC-khez nem kell semmilyen "különleges" lépést tennie, csak létre kell hoznia egy fiókot, le kell töltenie a telepítőt és meg kell vernie.
Ez a leírás alapján készült javaslatokat a hozzászólások részben, köszönöm barátok, és gyere vissza hamarosan javaslatokat legalább annyira érdekes.
OnLive for Android
OnLive Hivatalos oldal

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Philip - mondta

    Örülök, hogy tett egy tutorial ezen a platformon!

  2. lóhere - mondta

    Arról nem is beszélve, hogy a számítógép egy Intel Celeron által 2009 anélkül, hogy a video kártya megy simán minden meccsen. Én tényleg nem tudom, hogyan sikerült ez a bravúr, és milyen nagy játék gyártók nem alkalmazzák ezt a rendszert a játék a világ, hogy nem kell megvenni egy nagyon drága játék! Én egy vagyok nyűgözve, még mielőtt a játék nagyon nagy dolog, most ez a platform böngésző nagyobb teljesítmény. Most várja a több játék, még ha azok demo, 30 min van a pihenésre várjuk bármikor ráadásul meg is dicsekedni a barátainak, hogy játszani, aki tudja, milyen új játékot!

  3. Iulian - mondta

    Végül ... Bravo

  4. vali - mondta

    Hello sir hogyan tudnak Cristian OnLive az ASUS Eee Pad transzformátor

    • AdrianGudus - mondta

      vali:
      Hello sir hogyan tudnak Cristian OnLive az ASUS Eee Pad transzformátor

      Ha fizetett játszani, video tutorial, és elfelejtette fej-tail görgetés nélkül megtalálta ezt!
      Ne hozzászóláshoz, hogy már megvan a válasz, a bemutató, nézze útmutatók és olvassa el a fej-farok át alaposan, mielőtt hozzászólást.

  5. Mihai - mondta

    Nagyon szép bemutató. Egyébként van egy kérésem is, meg tudsz-e csinálni egy oktatóprogramot az Active @ KillDisk oldalon?

  6. Ovidiu - mondta

    A legforróbb fázis: X: X MAM játszottam, mindent át ez gyönyörű: X :)) 10 / 10 a bemutató :)

  7. Augustin - mondta

    Egy Dell Inspiron laptop Celeron 5030 900 n2,2 GHz borítani tette menjen a BIOS-ban, csak az egérrel járni.

  8. vali - mondta

    AdrianGudus: Ha fizetett játszani, video tutorial, és elfelejtette fej-tail görgetés nélkül megtalálta ezt!
    Ne hozzászóláshoz, hogy már megvan a válasz, a bemutató, nézze útmutatók és olvassa el a fej-farok fölött INTREGIMEinainte a hozzászóláshoz.

    Hello Sir Adrian bemutató Csináltam lépéseket magával a bemutató, és ez nem működött, és én majd nézd meg a bemutató, és nem ugyanaz, mint a látható Cristian


    Dmonule Helló Adrian futok a bemutató tettem, ahogy én láttam nem működött
    1.Am törölt adatok
    2.Am enable piacon történt a bemutató, és nem működött
    3.Cand megy a piaci alkalmazás nem jelenik meg

  9. Sieumaivreauuntutorialcucamereip - mondta

    És szeretnék egy beállítás bemutató

  10. vali: Hello Adrian dmonule futok a bemutató tettem ahogy láttam, nem működik
    1.Am törölt adatok
    2.Am enable piacon történt a bemutató, és nem működött
    3.Cand megy a piaci alkalmazás nem jelenik meg

    Te gyökér a telefon?
    Ha igen, a link szövege, hogy az alkalmazás keresni a piacon nem jelennek meg.

  11. Sieumaivreauuntutorialcucamereip:
    És szeretnék egy beállítás bemutató

    Úgy érted, a telefon, mint egy mini konzol TV?

  12. Sieumaivreauuntutorialcucamereip - mondta

    Da

  13. Lemmy - mondta

    valami érdekes számunkra Linux demokraták! Őszintén szólva, mivel rájöttem, a Linux nem tudok megszabadulni tőle, sokat olvasok róla fórumokon a neten, de a túlnyomó többsége angol nyelvű, ami meghaladja rólam. Előre is köszönöm.

  14. FaraVirusi - mondta

    Bemutatjuk és egy új távirányító app Android és screenshotok látni őket a monitoron. Mert találtunk egy alkalmazást az Android Market, amely az úgynevezett Auto Kérdőívek (készítette SKYLIGHT) nagyon jól fel itt, az alkalmazás nagyon jó, tekintve, hogy a szerver hosting kérdőívek hivatalos kérdőívek vannak DRPCIV, és lehetővé tette számomra, hogy a nagyon hasznos. Mondván, hogy az alkalmazás nagyon sikeres volt, csak az én LG Optimus One okostelefon kijelzővel P500 túl kicsi, és az ilyen írás túl kicsi, és a szemem fájt olvasni olyan kicsi, hogy szükségem van a távirányító, hogy megtekinthesse az asztalra több írásban.
    Kérem, mondja meg, hogy hogyan alkalmazás neve romote szabályozás? Várakozás a választ!
    köszönöm

    • FaraVirusi - mondta

      FaraVirusi: Bemutatjuk és egy új távirányító app Android és screenshotok látni őket a monitoron. Mert találtunk egy alkalmazást az Android Market, amely az úgynevezett Auto Kérdőívek (készítette SKYLIGHT) nagyon jól fel itt, az alkalmazás nagyon jó, tekintve, hogy a szerver hosting kérdőívek hivatalos kérdőívek vannak DRPCIV, és lehetővé tette számomra, hogy a nagyon hasznos. Mondván, hogy az alkalmazás nagyon sikeres volt, csak az én LG Optimus One okostelefon kijelzővel P500 túl kicsi, és az ilyen írás túl kicsi, és a szemem fájt olvasni olyan kicsi, hogy szükségem van a távirányító, hogy megtekinthesse az asztalra több scrisul.Va szíves mondja meg hogyan, hogy alkalmazás neve romote szabályozás? Várakozás a választ! Köszönöm

      Nem tudom, hol találta azt az asztali távirányító alkalmazást >> android, az Andrid Market távvezérlő alkalmazásainak többsége nem fordítva irányítja a pc-t, ahogy ez ebben az oktatóanyagban történt, ahol megmutatta nekünk, hogyan kell telepíteni az OnLive programot.
      Talán idővel majd mondd el, mi program használja, hogy látják az asztali telefon működött, azt hiszem, nagyon nehéz, hogy nem mondtad el is tudom, mi a neve .........

  15. Cristi - mondta

    Jelenleg osztom között Steam és OnLive játék. Mindegyiknek megvan a maga előnye.
    És ezen kívül, mint a javaslat egy új bemutató, azt javaslom IZArc szoftver. A nagyon erős archiváló szabad, ami szerintem jobb, mint 7-Zip.

  16. Sieumaivreauuntutorialcucamereip - mondta

    Hogyan használjuk idézet nekem a doboz Megjegyzés

  17. Anghel Gabriel - mondta

    Milyen konfiguráció van ezen a számítógépen (a film)?

  18. Cipri - mondta

    jó Mr. Cristi, én Samsung Galaxy Ace, és mikor telepíteni OnLive for Android azt mondja, hogy: A készülék nem kompatibilis ezzel az elemmel, meg kell tennie valamit, hogy tudok telepíteni beállításait? köszönöm

    • Cipri:
      jó Mr. Cristi, én Samsung Galaxy Ace, és mikor telepíteni OnLive FOR ANDROIDimi mondja: a készülék nem kompatibilis ez a tétel, meg kell tennie valamit, hogy tudok telepíteni beállításait? köszönöm

      Giizas …… ou mai gad ……
      Azt hiszem, nézd meg a bemutató közben dolgozik, és egyéb tevékenységek, nézd meg megint.

  19. Cipri - mondta

    és a számítógép, de amikor telepíteni ONIV adom bejelentkezési szerint a kapcsolat sebessége, hogy az internet nem elég, hogy jó minőségű videó

    • Cipri:
      és a számítógép, de amikor telepíteni ONIV adom bejelentkezési szerint a kapcsolat sebessége, hogy az internet nem elég, hogy jó minőségű videó

      Azt is mutatják, mindenféle cuccot, és mozog nagy, a szolgáltatás csak az USA-ban és az Egyesült Királyságban valószínűleg egy ping magasabb, mint az Egyesült Királyságban, így párbeszédablakok jelennek meg.

  20. Cipri - mondta

    és azt kell változtatni valamit a számítógép?

  21. Anghel Gabriel - mondta

    Milyen képernyő felvevő szoftver? Tudom, hogy sokan vannak, de egyik sem, hogy tudjuk, hogy ez nem felvételi

  22. Cipri - mondta

    Cristi-admin: Én is azt mutatják, mindenféle cuccot, és mozog nagy, a szolgáltatás csak az USA-ban és az Egyesült Királyságban valószínűleg egy ping magasabb, mint az Egyesült Királyságban, így párbeszédablakok jelennek meg.

    de nem indul el egyáltalán

    • Cipri: De nem indul egyáltalán

      Én futni, és én is játszottam egy HTC HD2, ez egy régi telefon kb 2 éve. Úgy gondolom, hogy van egy pc jobb, mint a telefon?
      A probléma érkezhet a net túl gyenge (túl nagy ping szerverek kívül). Próbáld meg kikapcsolni biztonság szériák, antivírus vagy tűzfal programot, a Traffic.

  23. Michael Bacila - mondta

    aaaaa.eu nem rajongok a játékokért ... de ez nagyon klassz dolog: nem löved le játékokat, nem telepítesz és annyi közül választhatsz ... Nem tudom. Fogalmam sincs, mit mondanak azok, akik szeretik a játékokat, de csodálkozom a videó, a hang minőségén, és ne felejtsük el az internetet! A plazmával és a jó audiorendszerrel, mint eddig, barátságos találkozón ragadtam el a családot és a barátokat. Ugyanez vonatkozik az androidra is. Remekül áll a táblagépen. Nem tudom, mit mondanak azok, akik tudnak a játékokról, de csodálkozom. Akik ellopják a szabadidőmet (azok, akik a videó bemutatóból származnak) ... még több. Tényleg, de ha valaki, aki rendelkezik PC-vel vagy egy a telefon nem tud rólad ... elég hülye, hogy egy záloggal a lehetőségeihez mérten kell felhasználnia, ha mégis pénzt adott, és itt részletes információk vannak a kezdőknek és a haladóknak egyaránt. Lehet, hogy az elektronikában és a számítástechnikában jártas vagyok, nem mindig értek egyet veled, de az információról szól, és ez nagyon jó. sok szerencsét.

  24. vasi - mondta

    Nagyon szeretem a bemutatót .. Sokat kellett megtanulnom ... Nem tudom, mi történik az OnLive-mal? megeszi az egész netemet .... 15 megás sebességem van.

  25. ASUS - mondta

    Szia, van egy vírus, de nem tudja, hol jöttem a semmiből, amikor megy a google oldalakon megjelenő monkeyball.osa.pl (keresés), és azt mondja az oldal, ahol 2006 Néhány név is szerepelt, hogy a tiszta és minden maradt dolog. Hogyan lehet megszabadulni tőle?

    • FaraVirusi - mondta

      ASUSSzia, van egy vírus, de nem tudja, hol jöttem a semmiből, amikor megy a google oldalakon megjelenő monkeyball.osa.pl (keresés), és azt mondja az oldal, ahol 2006 Néhány név is megjelent, hogy tisztítsa meg a és az összes többi dolog. Hogyan lehet megszabadulni tőle?

      Javaslom, hogy végezzen egy ellenőrzést rosszindulatú programok elleni rosszindulatú programokkal, először gyorsan (ha nem működik, vizsgálja meg teljesen), majd távolítsa el a kijelölt elemeket. Ezután szkennelje be Dr. web tisztítóval, és tegye ugyanezt, ha bűnözőket talál ...

  26. Augustin - mondta

    Jól megy dlna.Am kapcsolódik a PC-hez Android telefon tv nem kapcsolódik, mert én nem vagyok, de biztos vagyok benne, Mr. merge.Multumim Cristi.

  27. Andrew - mondta

    Cristi meg tudná csinálni a bemutató Hogyan lehet csatlakozni egy Android okostelefon vagy tablet HDMI-n keresztül TV? Pls

    • Andrew:
      Cristi meg tudná csinálni a bemutató Hogyan lehet csatlakozni egy Android okostelefon vagy tablet HDMI-n keresztül TV? Pls

      Nem minden telefon csatlakoztatható HDMI a TV, meg kell támogatni MHL (Mobile High Definition Link) szabványnak, amelyen keresztül a jel továbbítására nagy felbontású videó és hang a mikro USB-kurzus egy speciális adapter segítségével.
      Ha a telefon támogatja a KTM, akkor vesz egy adapter, amely csatlakozik a TV, reciver, projektor, stb.

  28. Sebastian - mondta

    Mi tisztelgett! Két nappal ezelőtt láttam videotutorialul Adja OnLive.Am platform hivatalosan is számlám miután letöltötte a szoftvert laptop.Bun itt minden bune.Dupa is elindította az alkalmazást, és bevezette loghare.Am megadott adatok Loghin és meglepetés: azt mondom, indisponibil.Mi szolgáltatás OnLive jelenleg azt mondta, hogy a hivatalos oldalon magyarázatot, de nem találom sehol a honlapon az OnLive platform jelenleg indisponibil.Intrebarea a szolgáltatás: Van ez történt senkinek ?
    És, hogy én vagyok az első, aki hozzászól videotutorial.ro bár kétéves videotutoriale gyakran ezen az oldalon, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak felelős ezen az oldalon megbízást munkát.
    PS: Tinetio jó munkát!

  29. ali3nnn - mondta

    Láttam sok oktató, hogy elősegítse bizonyos szoftverek. Ön ültetnek hirdetni?

  30. ali3nnn:
    Láttam sok útmutatók, amelyek elősegítik a speciális szoftverek. ők ültettek hirdetni? :D

    Nem fizettünk útmutatók.

  31. Zimi nekem, hogy a program az úgynevezett ala az asztalon látod telefonu kértem a videót, és nem válaszolt, és most látom, hogy használja :))

  32. jel:
    Zimi nekem, hogy a program neve, hogy az egyik, ahol látod az asztalon telefonu kértem a videó, és nem válaszolt, és most látom, hogy használja :) )

    Aki nem követi a bemutató, olvassa el a szöveget, és nem minden megjegyzés nem kap semmilyen választ.

  33. Nos, hölgyek időm olvasni több száz felülvizsgálatok Van egy másik munkám =)) Én meg a Google

  34. Mihai - mondta

    Mi tisztelgett! Két nappal ezelőtt láttam videotutorialul Adja OnLive.Am platform hivatalosan is számlám miután letöltötte a szoftvert laptop.Bun itt minden bune.Dupa is elindította az alkalmazást, és bevezette loghare.Am megadott adatok Loghin és meglepetés: azt mondom, indisponibil.Mi szolgáltatás OnLive jelenleg azt mondta, hogy a hivatalos oldalon magyarázatot, de nem találom sehol a honlapon az OnLive platform jelenleg nem elérhető szolgáltatás.
    ugyanazt a dolog, hogy húzza meg előre a választ treaba.Multumesc

  35. Lucian - mondta

    Van valahogy egy esélyt, hogy vásárolni ezeket a játékokat akkor is, ha nem brit, vagy amerikai?

  36. tökfilkó - mondta

    szuper erős és jó grafikus játékok

  37. madalin - mondta

    Megpróbálom Salut.Cand logez hogy OnLive azt mondja, hogy ez a szolgáltatás indisponibil.De mi?

  38. Gabon - mondta

    üdvözlöm,
    OnLive működik Symbian?
    merci

  39. alex - mondta

    Van egy probléma, ha kap a játék, hogy nekem ez a hibaüzenet jelenik meg: Az alkalmazás processzor, amely támogatja SSe2 set.Try oktatás más készüléken fut az alkalmazás. (Status code: a44h)

    • AdrianGudus - mondta

      alex:
      Van egy probléma, ha kap a játék, hogy nekem ez a hibaüzenet jelenik meg: Az alkalmazás processzor, amely támogatja SSe2 set.Try oktatás más készüléken fut az alkalmazás. (Status code: a44h)

      A processzor SSe2 technológia, akkor valószínűleg túl öreg processzor .... nem mondja el a modell ...

      • Eugen - mondta

        Eugene ion:

        AdrianGudus: A processzor SSe2 technológia, akkor valószínűleg túl öreg processzor .... nem mondja el a modell ...


        AdrianGudus: A processzor SSe2 technológia, akkor valószínűleg túl öreg processzor .... nem mondja el a modell ...


        AdrianGudus: A processzor SSe2 technológia, akkor valószínűleg túl öreg processzor .... nem mondja el a modell ...


        Eugen:
        Nekem is van egy régebbi PC, és megkérdezi sse2 és nem tudom, mi ez, meg tudja mondani, hogy mi az ok

        Van egy AMD semprom 2600 +

  40. Mirel - mondta

    Valaki mondja meg, hogyan lehet vásárolni a játékot? vagy ha nem lehet megvenni Európában?

  41. Alexandru - mondta

    Kérdésem van…
    Ha van egy nem root telefon (Samsung Galaxy S GT-I9000) akárcsak az alkalmazás lesz elérhető Romániában?

  42. Dragos - mondta

    Ne engedd, hogy telepítsem. Azt mondja nekem: "Nem sikerült kapcsolatba lépni az OnLive szerverekkel". Ez negyedévenként jelenik meg számomra. Mit tegyek?

  43. Eugene ion - mondta

    lóhere: Arról nem is beszélve, hogy a számítógép egy Intel Celeron által 2009 anélkül, hogy a video kártya megy simán minden meccsen. Én tényleg nem tudom, hogyan sikerült ez a bravúr, és milyen nagy játék gyártók nem alkalmazzák ezt a rendszert a játék a világ, hogy nem kell megvenni egy nagyon drága játék! Én egy vagyok nyűgözve, még mielőtt a játék nagyon nagy dolog, most ez a platform böngésző nagyobb teljesítmény. Most várja a több játék, még ha azok demo, 30 min van a pihenésre várjuk bármikor ráadásul meg is dicsekedni a barátainak, hogy játszani, aki tudja, milyen új játékot!

  44. Eugene ion - mondta

    de ehhez az alkalmazáshoz egy grafikus kártya szükséges, amely támogatja a pixel shader 2.0-t, és úgy tűnik, hogy a kártya nem teszi meg ezt az állapotkódot a44d. Adja meg ezt a pgint, amit meg kell tennem, hogy menjek

    • névtelen - mondta

      Sal. Lehet vásárolni játékokat, de ez bonyolult, és nem tudom, hogy legális.
      1. szükség van egy VPN kliens (Goagea sok mokka) Amikor bejelentkezik a honlapon kell UK IP és adja meg a helyszínen. uk (nem azonos, vannak kisebb eltérések, beleértve a kiválasztott játék)
      2. szüksége van egy igazi címet az Egyesült Királyságban (ismét Goagea, kaptam egyet utcára néző, és nézett a dolgokat, hogy néz ki, mint raktárak, többé-kevésbé elhagyatott)
      3. Szüksége van egy MasterCard vagy Visa vagy Visa Electron óvatos, hogy ne a te akaratod.
      4. ha mindez megvan, indítsa el a vpnu programot, írja be őket az oldalra, hozzon létre egy fiókot, írja be a Nagy-Britanniából származó címet, adjon meg egy fiktív telefonszámot, vigyázzon a helyes ország- és körzetszámra, például + 44…. és a kártyádat és a nevedet.
      5 ...... profit?
      Megtettem a playpass A 3 hónapok telnek borotva nam nincs probléma, így nagyon elégedett vagyok, az ár a 7 font havonta, utoljára vett 38 ezer lej. Őszintén szólva a pénzt, és a szolgáltatás minősége nem érdemes kalózok. (Mivel azt tapasztaltam, ezt a munkát torentu nam széles körben használják.)
      ps vpn kliens kell kezdeni csak akkor, ha belépett a helyszínen számlavezetés, különben általában kap másképp megy nagyon rosszul. BAFTA

      • Helló ... tudnál bővebb információt megadni arról, hogyan sikerült feliratkozni az Onlive-ra? Amikor megpróbálom, mindig azt mondja nekem, hogy „Sajnálom, de a szülői régióban kell lennie ahhoz, hogy módosítsa számlázási adatait. Az OnLive szolgáltatást azonban távol is elérheti. További információért keresse fel ügyfélszolgálati portálunkat. ” Ha tudnál segíteni, hálás lennék.

        Mindannyian tudjuk,

  45. Danyel - mondta

    Üdvözlet! Problémám van az onlive megnyitásakor. Úgy tűnik számomra: "Sajnáljuk, de ez az alkalmazás Direct3D hardveres gyorsítást igényel, és úgy tűnik, hogy a rendszere nem támogatja. (Állapotkód: a44b). Tudna valaki segíteni kérem? :(

  46. Dany Alex - mondta

    Hello! Sz nekem egy hiba. Amikor belépek a desktop alkalmazás a508. Mondd: Hiba történt. Az OnLive szolgáltatás jelenleg UNAV. Kérjük, ellenőrizze play.games.com a részletekért.

  47. capatanacatalin - mondta

    k, hogy játszani minden játékot, amely nem támogatja az OnLive rendszer a játék telepítve van?

  48. Hogyan tudom megváltoztatni a profil kép

  49. Bogdan - mondta

    Hibát ad a Pixel Shader 2.0-ról ... Mit tegyek?

  50. Eugen - mondta

    Nekem is van egy régebbi PC, és megkérdezi sse2 és nem tudom, mi ez, meg tudja mondani, hogy mi az ok

  51. Eugen - mondta

    Nekem is van egy régebbi PC, és megkérdezi sse2 és nem tudom, mi ez, meg tudja mondani, hogy mi az ok
    Van egy AMD Sempron 2600 + segíthet

  52. Tudor - mondta

    hmm .. csak szép árat játékok a szteroidok .. azaz 10-50lei játékok 50euro (legdrágább) nem is beszélve, a játékok, a kereskedelmi forgalomban 50euro hely-2 3 drágábbak

  53. Amikor piócát rakó OnLive be MK908 mondom furcsa lovakat elérhető az Ön országában!

  54. Dani - mondta

    vannak ingyenes játékok? Adik 30 nem csak percre ahhoz, hogy játszani akar?

  55. György - mondta

    Jó estét, azt hiszem, lehet vásárolni helyett a projektort TV. Javaslatok a hardver, szoftver, fény, hang, 3D ?? Lehet, hogy vannak mások, mint én, egy választás az év végén

  56. Alin - mondta

    Te vagy a legjobb előadások online konzultáció! Nagyon köszönöm! Tőled sokat tanultam!

  57. Szuper jó bemutató Azt hiszem, ez a platform jobb, mint a gőz. Van egy kérdés, hogyan kancák csak a felét a képernyő, amely a minimalizálása és a teljes képernyőt. Ez volt az első, így aztán adtam teljes képernyőn, és most nem tud pornes megy vissza, amikor teljes képernyőn?

Trackbacks

  1. […] A világ legerősebb konzolja. Az Android egy csodálatos operációs rendszer, amelynek segítségével telepítjük az Onlive alkalmazást, amely nem elérhető a románok számára, de megtalálhatja a neten, keressen rá az "Online apk" kifejezésre […]

  2. […] Néhány évvel ezelőtt készítettem egy oktatóanyagot az Onlive-ról, egy távoli erőforrásokkal kapcsolatos játékszolgáltatásról. Sajnos a "nagy érdekek" leálltak […]

Speak Your Mind

*