Instagram for Android, a világ legnépszerűbb közösségi fotómegosztó hálózata - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a legnépszerűbb közösségi app és képmegosztó szolgáltatás a világon. Ez az egyetlen alkalmazás Instagram iOS exkluzív közösség emelte át 30 millió felhasználóval. Tegnap indítása 3.04.2012 Instagram elérhető Android operációs rendszer. A tegnap a mai napig fel több mint 1 alkalmazás downlod millió oldalakon.
Instagram Android fut az összes verzió kezdve 2.2 Android alkalmazás lehetővé teszi a képek feltöltésével készített mobil telefon és a betöltés előtt az Instagram szolgáltatást tudjuk alkalmazni az egyik 18 fotó hatások (normál, Amaro, Rise, Hudson, Sierra, X-Pro, Lo-Fi, Earlybird, Sutro, kenyérpirító, Brannan, Inkwell, Walden, Hefe, Valencia, Nashville, 1977, Kelvin)
Szintén betöltése előtt fénykép, Instagram lehetővé teszi számunkra, hogy a növények (hogy a fotó csak része a kamat). Miután feltöltötte a fotót Instagram, megvan a lehetőségünk, hogy megosszák néhány fájlt a Facebook, Twitter, Forsquare, Tumblr.
Prncipiul működését a szolgáltatás egyszerű és nagyon hasonlít a Twitter, csak nem a kiküldetés fotót 140 karakter van, de egyébként, tudunk adni egy ismerősének Kövess minket nézni mások viszont. Mint te hogy saját fényképeit vagy azok írták a barátok, megjegyzéseket és címkéket. Instagram is lehetővé teszi a könnyű megtekintését kép, ami mindig inspirációt a tervezők és fotósok. A vége felé figyelmezteti, hogy a szolgáltatás csak akkor használható okostelefonok Android és iOS. Ne használja Instagram az asztalon.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy mi valójában Instagram és hogyan kell használni ezt a szolgáltatást.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. de nem tudja megváltoztatni a kép, majd egy Salvan a telefon memóriájába?
  vagy ha csak feltölteni?

 2. AdrianGudus - mondta

  alex:
  de nem tudja megváltoztatni a kép, majd egy Salvan a telefon memóriájába?
  vagy ha csak feltölteni?

  Ha feltöltött egy fotót az Instagram-ra, és effektust alkalmazott rá, akkor észreveszi, hogy amikor megnyitja a Galéria alkalmazást (azt az alkalmazást, amellyel fényképeket néz a telefonjáról), egy új Instagram mappát lát, amely a feltöltött fényképet tartalmazza. Az Instagram csak annyit jelent, hogy az alkalmazott hatással lesz… a kiválasztott hatással, amikor feltölt.
  Lehet feltölteni képeket Instagram alkalmazása nélkül bármely 18 hatás legyen normális hatása
  Azonban ezek a hatások akkor lehet alkalmazni, és anélkül, hogy mászni Instagram kép. t egyszerű, olyan vagy, mint a mászás, menjen végig a varázsló, válassza ki a hatást, és amikor megkapja a lépés, ahol hozzá megjegyzéseket, és válassza ki, hogy szeretné megosztani uiesti a Facebook, Twitter, Forquare, Tumblr, nyomja meg a Home gombot, hogy törli az egészet. Fényképezés nem lehet feltölteni a Instagram téma helyett van fotó az effektus a mappában, amikor megnyitja Instagram Gallery

 3. Andrew - mondta

  Azt tesztelték, és ez nem jó Instagram, kamera zoom FX nagyon milliárd lelépi az emberek Instagram.

  PS: meg tudod csinálni a bemutató az új social network Pinterest? Ez elég jó ....

 4. AdrianGudus - mondta

  Andrew:
  Teszteltük Instagram, és egyáltalán nem szép, nagyon bn kamera zoom FXII veri azokat az Instagram.

  PS: meg tudod csinálni a bemutató az új social network Pinterest? Ez elég jó ....

  Kamera zoom FX egy olyan alkalmazás, a terem, és így. Instagram app mellett a fényképezőgép lehetővé teszi, hogy tárolja a képeket a szolgáltatás. Ez egy fotómegosztó közösség.
  Nem kell, hogy mit keres egy összehasonlítás a kamera zoom FX Instagram. Két alkalmazások különböző célokra. Nem azt mondom, hogy a fő csomag kamera zoom FX kereskedelmi alkalmazás pénzbe kerül. Instagram fotókat határozatlan ideig tárolják a szerverén, és ez ingyenes.

 5. TzyTzy - mondta

  Szia, tudom, hogy a bemutató a megtakarítási elem comparerare programok Android? Beállításai és bemutatására, amely segít abban az értelemben, hogy az? ms

 6. cristian görögdinnye - mondta

  Helló, kérem, készítsen (ha lehetséges) oktatóanyagot a Nano Av-ról, erről az orosz antivírusról, kérjük (hivatalos oldal: “http://www.nanoav.ru/index.php?option=com_content&view = article & id = 4 & ItemID = & lang = hu '
  minden respecu görögdinnye cristian

 7. alex - mondta

  Egy gyors kérdés: Mi az Android?

 8. AdrianGudus - mondta

  alex:
  Egy gyors kérdés: Mi az Android?

  Android 2.3.7

 9. alex - mondta

  CyanogenMod 7.1 vagy normális?

 10. Ovidiu - mondta

  Hello! Szép tutorial. De van egy kérdés, vagyis hogy tudják menteni a képeket közzé Instagram mások, például a kedvenc boltokban talál egy kép tetszik. Ms!

 11. Tudja, hogy a Samsung Corby megy?

 12. Adyshor - mondta

  Helló Lenne egy kérdésem!
  Mivel a program neve, amely conecatati smartfonurile? (Android)

 13. Adrian Gudus - mondta

  Adyshor:
  Helló Lenne egy kérdésem!
  Mivel a program neve, amely conecatati smartfonurile? (Android)

  Írja be a jobb felső oldalsáv SEARCH mezőjét: "Androidscreencast, rögzítse a kijelzőt és irányítsa az Android telefont a számítógépen" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

 14. Rober - mondta

  hello, nustiu miért nem tölthetek fel képeket ... Van egy samsung galaxy y android 2.3.6 ez a probléma?

 15. dana Grigoras - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma a Instagram: miután a kép, vagy válasszon ki egy példánya a galériában fekete képernyő. Említettem már, hogy van egy samsung galaxy telefon chat. Én nagyon értékelem, ha segítesz megoldani ezt a problémát ..

 16. Nicoleta - mondta

  Szia. Nekem is van problémám ... például a mások által közzétett képek, miért nem tölthetem fel őket a Facebookra, vagy tölthetem le a táblagépre? Köszönöm 🙂

 17. Zoozle - mondta

  Én Instagram az iPhone, láttuk, hogy amikor megjelent az Android egyre több bizarr képek kezdtek megjelenni, ami tényleg nem stituent Tagua.

 18. névtelen - mondta

  a feltöltés után a kép nem jelenik meg kép jelenik meg fekete. meg tudja mondani, hogy mit tegyek?

 19. Laurentiu - mondta

  Milyen program az Android kitettségét az asztalon?

 20. Adrian Gudus - mondta

  Laurentiu: Milyen programot használ Android kitettségét az asztalon?

  A válasz erre a kérdésre legalább 400 alkalommal, ha elolvassa a korábbi megjegyzések is ezt. Régebben Androidscreencast amelyben van egy tutorial, megmutattam, hogy ki vannak téve az android asztalon. Ahhoz, hogy megtalálja a bemutató írás jobb felső keresőmező: androidscreencast, nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a bemutató

 21. Amikor egy képet kapok egy szín, hanem a kép, és nem érti, hogy miért nem tudnak is választhatnak képek a galériában. Mi lenne az oka? Szeretném hozzátenni, hogy fél évvel ezelőtt még nem volt probléma az Instagram, de azt el kell hagyni a szükséges memória, most már nem megy: ((

  • Indítsa újra a telefont. Ha a probléma továbbra is fennáll, távolítsa el az alkalmazást, és a Clean Master segítségével tisztítsa meg a telefont az ideiglenes fájlokból. Ez egy olyan alkalmazás, amelyet bemutattak, és behozza a webhelyre. Írja be a "Clean Master" szót a jobb felső sarokban található keresőmezőbe, és megtalálja az oktatóanyagot. Ezután telepítse újra az Instagram-ot.

 22. Gi98 - mondta

  Hé ... meg tudnád mondani, miért nem tölthetek fel videót az Instagramra, azt írja, hogy a feltöltés nem sikerült? Próbáltam videót készíteni a telefon kamerájával és az instagramon láthatóval, és nem dolgozom ...

 23. Mihaela177 - mondta

  Jó! Miért, ha a kiküldetés képek Instagram Galéria menti nem hívj?
  PS mentem a beállításokat, azt eltávolítja az alkalmazást és telepítette dinou, mindhiába.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ugrás a Beállítások app beállításait, és győződjön meg arról, hogy engedélyezve van a Mentés eredeti fotók

 24. Vikki - mondta

  Miért nem fogadja el ismerősének kéri, vagy ha mások követni? Adtam több személy. követni lehet ADTA probléma, ez a szám is vannak korlátai?

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen, ez egy határérték feltöltött. Ugyanez történik a Facebook-on. Egy pár napra nem lehet követni senkit, nem tudom megmondani, hogy pontosan hány napig.

 25. elena - mondta

  Helló, ugyanaz a problémám van, a fotóimat nem menti az instagram mappa, mindent átnéztem a beállításokban ... Töröltem, újraindítottam a telefont és így tovább ... ötlet, hogyan menthetném el a fotóimat anélkül, hogy nyilvánosságra hoznám őket ?? köszönöm

Speak Your Mind

*