Rainmeter, a legjobb asztali widget platform Windows 7, Vista és XP számára - oktatóvideó

Helló barátok, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan kell használni a híres Rainmeter asztali testreszabási platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kisalkalmazások segítségével a legfrissebb híreket, időjárás-előrejelzéseket, e-maileket és információkat hozzuk a számítógépünk képernyőjére. a laptop akkumulátorának töltöttségi szintjéről, mennyi szabad helyünk van a partíciókon, mennyi RAM-ot használunk, mennyit használunk a processzorról, milyen hőmérsékletek vannak az alaplapon, processzoron, új frissítések a twitteren vagy a facebook-on és több. Ahogy a Mac OS X operációs rendszer rendelkezik egy Irányítópulttal, amelyen keresztül egy gyorsgombbal előtérbe hozhatunk olyan információkat, mint az időjárás, az árfolyam, a számítógép és más hasznos funkciók, és a Windows felhasználói ugyanazon funkciókat élvezhetik rajta keresztül Esőmérő. A Windows Vista és a Windows 7 operációs rendszer előre telepítve van egy oldalsávval, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új widgeteket használjunk vagy telepítsünk, de bármennyi widgetet is telepítünk, nem lesznek olyan rugalmasak a testreszabásban, mint a Rainmeterben. A Reinmeter segítségével diavetítéseket futtathatunk a háttereinkben található kedvenc képeinkkel, ezek egymás után automatikusan futnak, és megcsodálhatjuk őket, miközben a szoftver, amin dolgozunk, egy kis időre van szükség a feladat megnyitásához vagy elvégzéséhez jó vég. Megváltoztathatjuk a váltás időintervallumát, valamint a megjelenő mező méretét. Bármely Windows operációs rendszeren használható, legyen az 32 vagy 64 bites. Biztos vagyok benne, hogy a Windows XP-t használók nagyon elégedettek lesznek ezzel a szoftverrel, mert nem is részesülnek olyan oldalsávból, mint a Vista vagy a 7, így a Rainmeter lehetőséget nyújt számukra, hogy élvezhessék a kütyüket, modulokat és asztali kisalkalmazások. Az alkalmazás nagy előnye a nagyon alacsony erőforrás-felhasználás, valamint egy nagy közösség, ahol segítséget, új témákat és bőröket, új widgeteket, kisalkalmazásokat, tippeket és trükköket (trükköket és tippeket) találhat a Rainmeter számára . Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg ezt a video oktatóanyagot, hogy lássa, hogyan kell használni a Rainmetert.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Rares - mondta

  Hasznos bemutató láttam mindent, de azt hiszem, kellett lennie valahol 25 perc nem mindenki nézi útmutatók oly sokáig
  Fogyasztanak több forrás? Nem akadályozza pc_ul?
  További sok sikert !!!

  • AdrianGudus - mondta

   Rares:
   Hasznos bemutató láttam mindent, de azt hiszem, kellett lennie valahol 25 perc nem mindenki nézi útmutatók oly sokáig
   Fogyasztanak több forrás? Nem akadályozza pc_ul?
   További sok sikert !!!

   Ha még mindig látja fej-farok bemutató, olvass és 10 sornyi szöveget (a fenti tutorial) volt a legnehezebb, igaz? A válasz nem a szövegben!

   • mucea - mondta

    AdrianGudus: Ha még mindig látja fej-farok bemutató, olvass és 10 sornyi szöveget (a fenti tutorial) volt a legnehezebb, igaz? A válasz nem a szövegben!

    SCZ nem olvassa, és megkérdezte aprost lam de már késő volt, és fáradt voltam

  • Sorinu - mondta

   Rainmeter kevés hasznát majdnem egy évig. Segítségével kb ~ 10mb RAM, néha kevésbé, néha több, ez attól függ, hogy mit moduloknál. De egyébként nem fogyaszt többet, mint 20mb sok kütyü. :) Softu viselkednek nagyon jól.

   Rares:
   Hasznos bemutató láttam mindent, de azt hiszem, kellett lennie valahol 25 perc nem mindenki nézi útmutatók oly sokáig
   Fogyasztanak több forrás? Nem akadályozza pc_ul?
   További sok sikert !!!

 2. som - mondta

  Beállításnak nincs grafikus felület, így nem vonzza engem egyáltalán ezt a játékot

  • AdrianGudus - mondta

   som:
   Beállításnak nincs grafikus felület, így nem vonzza engem egyáltalán ezt a játékot

   A használt témától függően még az oktatóanyagban is megmutattam ... 3 témát használtam. Csak kattintani akar? Meg kell tanulnia valami technikásabbat ... jó tudni más szoftverekről. Hasznos információk találhatók, és sokkal hasznosabbak, mint ha elveszítené életének 6 percét, ha szalámit és köszvényt hallgatna a youtube-on, vagy játékokat játszana.

  • Sorinu - mondta

   Eh, a GUI nem csak akkor, ha azt szeretnénk, hogy kézzel szerkeszteni .ini modul

   som:
   Beállításnak nincs grafikus felület, így nem vonzza engem egyáltalán ezt a játékot

 3. Calin - mondta

  lehet törölni fájlokat és bal revouninstaler

 4. tálcák - mondta

  kösz a videó bemutató.

 5. stefan - mondta

  Nagyon szép, hogy az alsó eszköztár, akkor persoalizat? Főleg dolgozni you tube

 6. Dragos - mondta

  Milyen különleges képeket az asztalon?

 7. Gelu - mondta

  Meg tudod csinálni egy tutorial Részletes Egér és billentyűzet Recorder ..: D

 8. Pady - mondta

  Kérjük, hogy a tutorial, hogy megmutassa, hogyan csináltad az első 10 másodperces animációt tutorialului.PLSS

  • Pady:
   Kérjük, hogy a tutorial, hogy megmutassa, hogyan csináltad az első 10 másodperces animációt tutorialului.PLSS

   Jó lenne bemutató, hogyan lehet egy általános, hogy az első 10 másodperc bemutató

 9. sailorriver - mondta

  A képzelet és a segítségével ez a szoftver akkor létrehozhat egy asztali rendkívüli, hogy úgy gondolja, hogy a háttérképet lehet megváltoztatni egy fotószerkesztő majd alkalmazza azt a kívánt widgeteket, emlékszem ilyen tema..cineva volna a háttérben egy kolostorban és a torony, hogy kolostorok helyezte widgetet ceasul..arata tűnt olyan rendkívüli és bemutató real.Frumos

 10. mély - mondta

  Idézem: "egyszerű használni", és annyi próbálkozásból, hogy változtasson valamin, egyáltalán nem sikerült !!! 🙂

  • AdrianGudus - mondta

   mély:
   Idézem: "könnyen kezelhető", és a sok próbálkozás változtatni valamit nem tettél semmit !!!

   Ha a szóban forgó modulok nem akarták megkapni a hírcsatorna linkem URL-jét, akkor már nem az én hibám, már nem az én hibám, hanem az írta a modul kódját. Egyébként mindent elértem, amire vállalkoztam. Megváltoztattam a keresőmotort, megváltoztattam a modul címét is ... kivéve a hírcsatorna-linket, amely néhány témában látta, hogy néhány nem.

 11. DJBlueScorpion - mondta

  Nagyon jó bemutató, nagyon hasznos szoftver. De van egy pontosításom ... Sörény, túl lusta ... megtanítod az embereket repülni repülni .. de belevágsz a levegő megmagyarázásába ... Mivel a mechanikára jellemző oktatóanyagot szülsz .. nem kell minden névnél megállnod "" Alátét "csavar" ... nem mindenkinek ütnek fejet, és a fejbe ütöttek nem jutnak el ide. Egyébként minden tiszteleted irántad! (Nem csak erre a TTRL-re gondolok, hanem többre, amelyeket örömmel néztem)

  • DJBlueScorpion:
   Nagyon jó tutorial, nagyon hasznos szoftver. De van egy jelzés ... Mane is Lalai világ megtanulni repülni repülőgépek .. .. de tudod magyarázni mi bűnrészesek a levegőben ... Mivel a szülés, hogy egy adott bemutató mechanika .. nem kell megállni minden név "anya "" alátét "csavar" ... nem minden néma, a buta nem éri el itt. Egyébként minden tiszteletem az öné! (Nem azok csak erre TTRL ... de erről többet néztem öröm)

   A repülésben fontos tudni, hogy mi az a lift, ha nem tudja, hogy vannak a "levegő" molekulájával, akkor a legapróbb pilótahibánál is hevesen végzi, mert elrohant az emelésre és más kérdésekre vonatkozó leckére. maradni.
   Azt szeretném elmagyarázni, meggyőződésem, hogy sok lehet a dolog, de vannak olyan látogatók, akik nem "bunghi", így jó.
   Mert mindenki próbálkozik részletes ismertetők.
   A mi útmutatók az esélyt, hogy megtanulják egyebek mellett a fő téma, aki elkapja a trükk sokat lehet tanulni.
   Oktató kétséges, zöngétlen + jegyzettömb, max 10 perc, drágakövek netul őket, mi ez a dolog a lélek, mit gondol, miért szeretnénk befejezni 5 perc, nem tudjuk, de mi nem közismerten pocsék munkát.
   Sebesség jó, de amikor a felhalmozódó tudás nem siet.

   • The_Shadow - mondta

    Cristi-admin: A légi közlekedés fontos tudni, hogy mi befolyásolja, ha nem tudja, hogy a dolgok hogyan molekula "air" kapsz a végén hevesen a legkisebb kísérleti hiba, mert rohant a leckét a szem és a többi szar a mint ez.
    Azt szeretném elmagyarázni, meggyőződésem, hogy sok lehet a dolog, de vannak olyan látogatók, akik nem "bunghi", így jó.
    Mert mindenki próbálkozik részletes ismertetők.
    A mi útmutatók az esélyt, hogy megtanulják egyebek mellett a fő téma, aki elkapja a trükk sokat lehet tanulni.
    Oktató kétséges, zöngétlen + jegyzettömb, max 10 perc, drágakövek netul őket, mi ez a dolog a lélek, mit gondol, miért szeretnénk befejezni 5 perc, nem tudjuk, de mi nem közismerten pocsék munkát.
    Sebesség jó, de amikor a felhalmozódó tudás nem siet.
    Cristi Adrian Bravo!
    November felhasználók nem igazán tudják mondani ezeknek az embereknek, hogy mit tegyen és mit ne tegyünk, mert hogy ezeket a szabad tutorials számunkra is nekik némi iránymutatást, javaslatokat és ötleteket.
    PS "Weboldal teljes mértékben megérdemli a leírását "Minőségi video tutorials román"

  • AdrianGudus - mondta

   DJBlueScorpion:
   Nagyon jó tutorial, nagyon hasznos szoftver. De van egy jelzés ... Mane is Lalai világ megtanulni repülni repülőgépek .. .. de tudod magyarázni mi bűnrészesek a levegőben ... Mivel a szülés, hogy egy adott bemutató mechanika .. nem kell megállni minden név "anya "" alátét "csavar" ... nem minden néma, a buta nem éri el itt. Egyébként minden tiszteletem az öné! (Nem azok csak erre TTRL ... de erről többet néztem öröm)

   Ezért a GEME az "okos emberek" országa, mert nem szeretik a "lalait", okosnak gondolják magukat és mindent tudnak. Ha az összes tanár "megfelelően" és minden intézmény, amely a hallgatók oktatásával és képzésével foglalkozik, "megfelelően" működne, akkor okosabb Romániánk lenne. De a tudatlanság sok és nagy, és nézd, minden román tudja, hogyan kell bármit is csinálni ... ő is tudja, hogyan kell hegeszteni, felszerelni a dupla üvegezéseket, és gipszet készíteni, valamint repülőgépeket vezetni, de nem csinál semmit, mint egy könyv, mint például muszáj, lélekkel és szenvedéllyel. És tudod miért? mert nem szerette a lalait!

 12. Valk - mondta

  fogadtatás

  Meg tudod csinálni egy asztali Zuper kemény két csomag.

 13. vali - mondta

  sal, hogy tetszik, hogy egy videó bemutató internetes biztonsági avast lam teszteltem 6 30 nap és nagyon jó, és megérdemlik, hogy tudják, hogy más is lesz szíves, hogy a tutorial

  • The_Shadow - mondta

   vali:
   sal, hogy tetszik, hogy egy videó bemutató internetes biztonsági avast lam teszteltem 6 30 nap és nagyon jó, és megérdemlik, hogy tudják, hogy más is lesz szíves, hogy a tutorial
   avast 5 hasonlít elkészült bemutató feledkezett!

 14. cristi026 - mondta

  Hello World
  azt mondja, hogy a bemutató vétel egy tabletta profisonaleAmit láttunk (Kerestem, de nem találtam)

  • AdrianGudus - mondta

   cristi026:
   Hello World
   azt mondja, hogy a bemutató vétel egy tabletta profisonaleAmit láttunk (Kerestem, de nem találtam)

   Nem kell, hogy tegye ugyanezt a hozzászólást minden tutorial. Látjuk mindenhol küldesz megjegyzést. 300 azonos kommentár kiküldték, vagy nem, mint bosszantani és ideges minket. Megjegyzések doboz tele haszontalan hozzászólás / ismétlés

 15. The_Shadow - mondta

  Lehet csinálni egy photoshop bemutató bevezeti is tudja, hogy nem mindenki akar ilyen oktató, hanem a maga nemében a Holdon lenne jó.

  • Calin - mondta

   Amennyire én tudom, ő tette a totorial körülbelül photoshop

   The_Shadow:
   Lehet csinálni egy photoshop bemutató bevezeti is tudja, hogy nem mindenki akar ilyen oktató, hanem a maga nemében a Holdon lenne jó.

   és PS ef valamint magyarázatot és a "Lala", mondván, hogy néhány megjegyzést, így annak, aki megért, és több szűk látókörű vagy párhuzamos (nem megsérteni nime) és Cristi adrian üdvözlet

   • mucea - mondta

    Calin:
    Amennyire én tudom, ő tette a totorial körülbelül photoshop

    és PS ef valamint magyarázatot és a "Lala", mondván, hogy néhány megjegyzést, így annak, aki megért, és több szűk látókörű vagy párhuzamos (nem megsérteni nime) és Cristi adrian üdvözlet

    Utalok valamit, ami alapján bemutatott és gimp program kezdete és vége, várható letöltési és egyéb beállításokat.
    Tudom volna bemutatni photoshop tutorials, de időnként előfordul mindegyik azt mondják, nem ugró fúrt oamenii.Am látta, hogy a bemutató photoshop.

 16. janos - mondta

  sajnálom, hogy foglalkozzon ezzel a bemutató, de azt tapasztaltam, hogy mi érdekel máshol, és a legújabb videó videotutorial reméljük, hogy nézd meg azokat, akik kezelni saitu. Szándékában áll-e, hogy a tutorial dolog mappa "Windows.old", amely aparedupa új Windows-telepítés 7 partíció, és hogyan lehet visszaállítani az adatok belőle? Internet kifejezés csak a Windows Vista, és azt hiszem, hogy lenne izgalmas, hogy megtanítsa nekünk, hogyan kell használni a biztonsági másolatot, amelyet tett 7, amikor a Windows Vista és telepíteni egy másik változata az azonos partíción!
  Ha valaki ismeri kommentálja rész kérem értesítsen e-mailben:[e-mail védett]

  • AdrianGudus - mondta

   janos:
   sajnálom, hogy foglalkozzon ezzel a bemutató, de azt tapasztaltam, hogy mi érdekel máshol, és a legújabb videó videotutorial reméljük, hogy nézd meg azokat, akik kezelni saitu. Szándékában áll-e, hogy a tutorial dolog mappa "Windows.old", amely aparedupa új Windows-telepítés 7 partíció, és hogyan lehet visszaállítani az adatok belőle? Internet kifejezés csak a Windows Vista, és azt hiszem, hogy lenne izgalmas, hogy megtanítsa nekünk, hogyan kell használni a biztonsági másolatot, amelyet tett 7, amikor a Windows Vista és telepíteni egy másik változata az azonos partíción!
   Ha valaki ismeri kommentálja rész kérem értesítsen e-mailben:[e-mail védett]

   Normális, hogy ne legyen Windows.old. és ha még mindig ott van, ami azt jelenti, hogy a telepített Windows, nincs megfelelően telepítve. Amikor telepíti a Windows, hogy ez a Vista, XP vagy 7 meg kell formázni a partíciót, amelyre az operációs rendszer, csak hogy megszabaduljon a régi fájlok és ablakok. Backup lehetőség, mielőtt elkezdi telepíteni a Windowst. Szép rendezni kívánt fájlokat menteni, át őket egy másik partícióra, vagy felírhatja CD / DVD vagy őket egy bottal / külső merevlemezt.

   Mi tutorial megfelelő telepítése Windows XP és Windows Vista (7 telepíti, mint Vista) szerint a keresési mezőbe a jobb felső keresett kifejezések: sp3 telepíteni a Windows XP vagy Windows Vista telepítése és optimalizálása. Be kell, hogy ne nekünk. Senki sem fogja venni a kapcsolatot e-mailben, hogy segítsen! Legalábbis nem valaki a helyszínen

 17. cristi026 - mondta

  The_Shadow:
  Lehet csinálni egy photoshop bemutató bevezeti is tudja, hogy nem mindenki akar ilyen oktató, hanem a maga nemében a Holdon lenne jó.

  de amit keresett, és nem találtam?
  Kerestem az oldalon, és nem talált maradványok is van, mint a keresés

 18. Bogdan - mondta

  mia me szereti ezt a részletes bemutató, hogy nem számít a hossza, hanem megérteni valamit

 19. jacky_san - mondta

  Lehet, hogy néhány oktató, ahol megtudjuk, html, php vagy java?
  Még az alapokat.

  • AdrianGudus - mondta

   jacky_san:
   Lehet, hogy néhány oktató, ahol megtudjuk, html, php vagy java?
   Még az alapokat.

   Vannak már, csak használja a keresési mezőt a jobb felső sarokban, akkor írásban: hogyan lehet egy honlapot a semmiből, akkor adja meg, és megtalálja a bemutató

 20. Karolin - mondta

  Szép bemutató, de én a Windows 7 64 kicsit fázis, hogy a lemezek nem mutasd meg, hogy partíció C és D partíció E és F nem mutatott, és én változott Disk 1 és Disk 2 és adott frissítési és nem működik tanácsot kérem?

  • AdrianGudus - mondta

   Karolin:
   Szép bemutató, de én a Windows 7 64 kicsit fázis, hogy a lemezek nem mutasd meg, hogy partíció C és D partíció E és F nem mutatott, és én változott Disk 1 és Disk 2 és adott frissítési és nem működik tanácsot kérem?

   Nem adott meg részleteket !!! Nem tudunk tippelni a csillagokban !!! Milyen témát használsz? 4 témát mutattam be az oktatóanyagban .... használjon másik témát, vagy adjon további részleteket arról, hogy melyik témát használja ...

   • Caesar - mondta

    AdrianGudus: Adtál részleteket !!! Ne hiszem a csillagok !!! Milyen témát használ? Azt 4 témák bemutatott bemutató ... .foloseste másik téma vagy nagyobb detaliicu a téma a ...

    Alapvető Asteas által készített program szerkeszt bőr és úgy láttuk, hogy még több!

 21. dan Scarlat - mondta

  jó tutorial egy ideig a szoftver használatával
  Rainmeter egy szép játék
  http://imageshack.us/photo/my-images/11/mydesktopf.jpg/

 22. Silviu Popovici - mondta

  Akkor mászni egy gazda, hogy a háttérkép kérem.

 23. roma - mondta

  Hello!
  Azt 6 7 partíciókat a Windows operációs rendszer szerkesztett bőrt lemezek is sikerült a 2 5 hanem egy partíciót a május nem akarja, hogy mindent jól csinált hiba nélkül.
  Nem támogatja a több mint 4 Schin lemezeket?

 24. Efendi - mondta

  Adrian szeretnék letölteni egy bőrt deviantart de zip bontsa ki a mappát, Simi nem ad, hogy a bőr nem tudja használni sal

  • AdrianGudus - mondta

   Efendi:
   Adrian szeretnék letölteni egy bőrt deviantart de zip bontsa ki a mappát, Simi nem ad, hogy a bőr nem tudja használni sal

   Ez azt jelenti, hogy hamis hamisítványok lesznek, amelyekre nem figyeltél az oktatóanyagra, a bemutató kezdete táján meghatároztam valamit, ami a bőr más forrásokból történő letöltésével kapcsolatos. Hagyja abba a video oktatóanyagok futtatását!

 25. dan Scarlat - mondta

  ÉN használ bőre több téma
  -pragmatic1.0
  -Enigma
  -Gnometer
  -illustro alapértelmezett

 26. Cleo - mondta

  Mi a dal, hogy az intro / generic videotutorialului?

 27. sklipy - mondta

  Szeretné tudni, hogy mi a "dal" az oktatóanyag elején? :)) telepítsd a camtasia studio 7-et, és végtelenül hallhatod a dalt, őszintén szólva benne vagyok, és kétségbeesem :))) Remélem tisztáztad Cleo viszlát

 28. Raul - mondta

  Nagyon jó oktató !!!
  Van egy kérdés, ha van néhány kedvenc oldalak tesz további RSS-hírcsatornák? rss feed linkeket, vagy leírom?

Trackbacks

 1. […] Rainmeter, a legjobb asztali widget-platform a Windows 7, Vista és XP számára - oktatók ... […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.