Írásvédett USB meghajtó FIX (végső megoldás)

Hibaelhárítás “Az USB-meghajtó írásvédett!
Kedves barátaim, néhány évvel ezelőtt csináltam egy bemutató, ahol megoldottuk állít USB stick észlelt. A hozzászólások részben az, hogy a cikk Önnek írt sokan problémákról van néhány botokkal levelet védett, ami azt jelenti, botok, hogy nem tud írni, nem lehet, és nem törölheti a fájlokat, és minden a kísérlet, hogy megoldja a problémát nem sikerült.
Ma valójában körülbelül 2 napig próbáltam kijavítani egy írásvédett botot, és ma könnyen elmondhatom, hogy sikerült megoldanom ezt a problémát: "Az USB-meghajtót ÍRVA VÉDETT".
Próbáltam több tucat módszerek, hogy feltárja a botot:
1. Próbáltam DISKPART, A segédprogram a CMD.
2. Próbáltam HP USB Format eszköz.
3. Megpróbáltam megváltoztatni az értéket a "WriteProtect = 0" beállításjegyzékben
4. Próbáltam Acronis Disk Director
5. Próbáltam EASEUS Partition Master
6. Próbáltam MiniTool Partition Wizard
De mi a fenét nem próbáltam? Az eredmény ugyanaz volt, NEM!
Végül kipróbáltam az Ubuntut, és végül megoldottam az "USB-meghajtó írásvédett" problémáját.
Hogyan jött erre?
Kölcsön adtam az USB-eszközt egy ismerősének, és amikor visszakaptam, megvan a "Lemez írása védett" probléma, és nem tudtam fájlokat törölni, nem tudtam formázni a meghajtót, csak a fájlokat tudtam elolvasni.
Hogyan lehet megszabadulni az "USB-meghajtó írásvédett" -től?
1. Én megbökte Ubuntu a memóriakártyán (lehet egy USB stick) Rufus (Bemutatója a Windows, de ez ugyanúgy működik az Ubuntu).
2. Az USB-kártyáról indítottam az Ubuntu-t (vagy a botot) és elindítottam az Ubuntut "Try Ubuntu" üzemmódban (élő mód), így nem telepíti, hanem élőben fut (a Windows nem érinti).
3. Én el az USB stick, és én vissza.
4. Elkezdtünk GParted és én formázott FAT32.
5. SIKER, megragadtam "Az USB meghajtó írásvédett"

Írjon Védett FIX-et - video bemutató


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • nagyon hasznos, de van egy másik problémám a billentyűzettel kapcsolatban, mert úgy érzem, hogy fogaimkal harapom, vagyis ... amikor az M gombot megnyomja, 0 [nulla] J-jelenik meg 1, k-2, l-3, i-5, o-6, u-4, nem tudom, mit kell még tennie, lehet, hogy van néhány billentyűkombináció, de nem tudom, kérem, segítsen, van Win7-es 32 bites, asus x301A. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

    • Az Asus X301A-nak nincs numerikus billentyűzete (mivel a szokásos billentyűzetek jobb oldalán vannak); ezeket a számbillentyűket a betű-billentyűzeten valósítják meg (J gomb 1, K gomb 2, L gomb 3 ...). A számok használatát a billentyűzet bal alsó részén található Fn (Function) gombbal lehet elvégezni (pl .: 1-hez nyomja meg az Fn-t és J-t, 2-ig nyomja meg az Fn-t és K-t ...). A probléma akkor fordul elő, amikor a számítógép a Num Lock opcióval indul a Bios vagy a rendszer számára. A rendszer úgy gondolja, hogy a billentyűzet jobb oldalán is vannak numerikus billentyűk, ám ezek nem léteznek, hanem betűkkel ellátott gombokon (betűket) számokkal helyettesítik (mintha az Fn gombot megnyomnák).
      A megoldás letiltja a Num Lock, első billentyűzet (ez egy fontos Num Lock vagy a Num Lk valahol a jobb felső sarokban), majd Bios tweakuit ahányszor valamilyen szoftvert közvetlenül a rendszer.

    • Nem tudok rájönni, hogyan véletlenül törölt Android.
      Normális esetben nem kell jogosultsága törölni az operációs rendszer fájlokat.
      Talán ha lenne Root!

  • cristi, tudod hogy történt veled az usb-val, valószínűleg lemásolt valamit az usb-re, és hatalom kialudt, tehát velem történt

    • Nem tudom pontosan, mi történt, mert ragaszkodom valaki kölcsönkért, és visszaadta Amikor én voltam törve.
      Szóval én nem tört rám.

      • Nem csavart, de unatkozik :)).
        Van egy botom 2 partícióval, amelyet egy olyan cég védett, amelyik eladta a szart kereskedelmi és 8g számomra, azaz törölheti a hozzáadott formátumot.
        A kérdés, hogy hogyan csinálom ugyanazt a dolgot, és cuy, hogy 1 giga partíció néz ki, de azt hiszem, ez 4 giga, hogy reklámok Full HD video fájlokat és még sok más.
        Másolhatom őket a rendszerbe, így nem tudom törölni őket a partíció formázására, vagy hozzáadni hozzá valamit.
        Az ötlet az, szeretnék csinálni egy bottal win7 telepíteni rá, és rávenni, hogy nem tudja felvenni vagy törölni a fájlokat, hogy nem leszek képes, hogy a vírus ragaszkodni telepítéséhez használt, sem én nem lesz képes a formátum hozzá valamit, stb.
        Számomra hasznos lenne, ha ezt nem lehet hozzáadni vagy törölni :)

  • És én vagyok tulajdonosa a Sony Xperia U és én nagyon szeretem a csapatot, ha ott is videotutorial ezt a telefont 2015 valahogy botloaderu is kinyit, és telepítse a verisune a cyanonged lennék egy csodálatos módja .. módja Dome Cismaru még nem hallottam semmit Cristi kiadás botloaderului velünk, hogy azt mondod, mint a telepíteni kívánt cyanongenmod dumnevostra kérem ... Bárcsak több lélek folytatja suucces videotutorial csapat.

    • Ugyancsak én vagyok a sony xperia u tulajdonosa, és nagyon szeretném, ha a videotutorial csapata 2015-ben kinyitja ezt a telefont, hogy valahogy feloldja a botloaderu, és telepítse a ciánhosszúságú mod verzióját, valami csodálatos lenne .. egyébként Cismaru Cristi, nem tudtál semmit a botloader feloldásáról, azt mondanád, hogy tudatta velünk, hogy cianongenmodot is telepíteni szeretne, kérlek, sok ként ... Szeretném, ha továbbra is sikeres lenne a video bemutató csapata. KÉRJÜK, hogy senki sem válaszol nekem erre a kérdésre ??

  • @ Christie ellentmond Önnek, ha a rufus nem fog semmilyen rendszerindító rendszert indítani a stik-en. pl. nyitva, ha az ubuntu-val vagy az unebootin-lal történik, de ez megtörténik a törött kép létrehozása, és így hiba lép fel, amikor a rendszert a stik-re indítja (ez más linux-terjesztésekre is igaz). így van a saját honlapján imagiewhrite. Tehát ne mondd, hogy bármit is megtehetsz. és ez a cmd ablakokból is elvégezhető, de bonyolultabb. mivel a hasonló problémám volt, és megoldottam a győzelemből. legalábbis elment. és az alkalmazás minden linuxos terjesztésről továbbítja a botot

      • Azt mondta, az én esetemben. most attól függ, mi a stik és lezuhant rá. ez nem jelenti azt, hogy abban az esetben, ofCristi ment. de hogy a legtöbbet sikuri és memóriakártyák javítható beszélni csak linux

        • Nagyon jól tudod, hogy mire gondolok! A Rufus bármilyen Linux vagy Windows operációs rendszert felhelyezhet egy botra. Úgy teszel, mintha már nem tudnák, hogy melyik témában ellentmondsz Cristinek? Olvassa el a fenti megjegyzést, idézve: "... tehát ne mondd, hogy bármilyen rufus operációs rendszert tudsz csinálni ..." vagy "Cristi ellentmondana neked a rufus-nak, ez nem fog elindítani az operációs rendszert."

          • @adrian Azt hittem, hogy usb-ra gondolsz, mert azt mondtam, 2 említést tesz. kinyitja őket rufus-szal, és elmondja nekem, hogy indul-e a rufus-szal készített botból. és próbáljon meg több operációs rendszert magával hozni, hogy mások meglátogathassanak másokat. próbáld többször. az egyik az, hogy őket felhelyezzük, és az egyik a bootolás. olvassa el az openuse alkalmazást, mert világosan megmondja, hogy ha nem használja ezt a kézi író szoftvert, akkor ha helyesen írom. törött kép jön létre. és elmagyarázza, hogy nem tudom, mit nem csinál az UDI. Azt hittem, láttam, hogy nemi problémákkal találkoztam, nem csak azt mondom, hogy ellentmondok Krisztusnak vagy te Adriannak. tesztelje, majd mondja el nekünk, hogy működik-e a telepítés és a rendszerindítás, így bármilyen rufust operációs rendszer sikeresen telepíthető. Tesztelom a linuxos disztribúciókat, és néhányuk semmivel sem működik bootolható botokon. de igen, ez nagyon jó rufus, jó nyerésre, de a linuxos disztribúcióknál nem működik semmiféle disztribúció. ugyanúgy, mint az unebootin esetében, ez sem működik, ha bármilyen linux rendszert indíthatóvá teszünk. Ismételtem meg több Linux rendszert, hogy indíthatóvá váljak, ha akarom, és a zimi sikeresen indul, így telepítheti

      • Azt akartam, hogy melyik a védett formátum a fat32-es USB usb 4gb memóriakártyán az Ubuntu-val, adjon nekem egy hibát.
        Input / output error írás közben a / dev / SDF

    • Ami egy bootolható botot Rufus csak egy változata több altele.Dacă nem megy vele próbál Universal-USB-Installer-1.9.5.9.

  • Tisztelettel Mr. Cristi
    Problémám van egy corsair ssd-rel is, amelyet már nem látunk egyetlen operációs rendszerben sem. Nem használták túl sokat, nyerés volt. rá, így az újratelepítés eredményeként jelent meg a probléma. Segíthet nekem az ebben az oktatóprogramban szereplő megoldása? Vagy talán adsz nekem egy ilyen ötletet. Már átváltottam az "elhunyt" -ra, de megismétlem, egy éve nem használták a widdw-kkel, valószínű, hogy amikor a Windows újratelepítették, akkor rossz volt, vagy nem tudom pontosan, mi történt, mert még senki sem látta egy űrlapot.

  • Libparted hibát talált!
    Nem lehet írni a / dev / sde mappába, mert nyitott, csak olvasható.
    Még mindig nem tudom, hogy ez a bot.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.