A Windows 10 legális és ingyenes a Windows 10 Insider

Most már tudjuk, hogy az ingyenes Windows 10 határozatlan időre, bennfentes belépne a Windows programot!
Kedves barátaim, a mai bemutató fog beszélni a Windows 10 pontosan fog némi felvilágosítást, akik megkapják a frissítést ingyenesen, ha szabad lesz-e vagy sem, amikor megkapja.
Az internet kering, mint a program résztvevői kap egy ingyenes Windows-program Insider végleges változat a Windows 10 és licenc.
Ki kapja az ingyenes Windows 10?
A Windows kapnak ingyen 10, a végleges változat, csak azok, akik vontak be a Windows Insider Program. Licenc lesz érvényes, csak a következő nagyobb frissítés vagy jövőbeli Windows-verzió.
Mi lesz érvényes Windows licencet 10 kapott a Windows Insider?
Azok, akik feliratkoztak a Windows Indider megkapja a végleges változat a Windows operációs rendszer és a licenc 10. Az engedély lesz érvényes, amíg a következő nagyobb frissítés jön ki a Windows 10 vagy a Windows új verzióját. Miközben azok, akik részt vesznek a programban szüksége lesz a Windows Insider, hogy továbbra is a Windows Insider programot, és elérhetővé teszi a frissítéseket, hogy növelje az engedélyt.
Például: regisztráltak vagyunk a Windows Insider programban, megkapjuk a Windows 10 operációs rendszer legújabb hivatalos és stabil verzióját, valamint a hozzá tartozó licencet. A Windows Insider programban megmaradt Microsoft a programon belül továbbra is frissítéseket, javításokat, javításokat vagy új verziókat (előzetes kiadásokat) jelenít meg. A felhasználónak el kell végeznie ezeket a frissítéseket, vagy telepítenie kell a „kiadás előtti” verziókat a licenc meghosszabbításához és megújításához. A felhasználó minden egyes frissítésével a Microsoft meghosszabbítja az engedélyt, és a frissítés előtti rövid időn belül lejár, az új frissítés vagy a kiadást megelőző verzió kiadása után.
Ha a felhasználó szűnik meg 10 új Windows frissítések kiadta a Windows Insider programot, az engedélyezési rendszert előbb-utóbb megszűnik, amikor november fog megjelenni, jelentős frissítéseket, akkor is, ha a felhasználó nem teszi ezeket a frissítéseket. Ha lesz rá az új frissítés telepítése után a licencet kell terjeszteni, és lesz érvényes, amíg a következő frissítés, vagy előre a jövőbeni kiadásokban.
Milyen felhasználók kap a Windows Insider a programban részt vevő?
Azok, akik feliratkoztak a program javára Insider Windows verziók, vagy frissítéseket a rendszer fejlesztése, biztonsági frissítések, javítások vagy foltok a rendszerben, mielőtt azok elérnék a felhasználók segítségével verzió végleges és stabil rendszer. Azok, akik ebben a programban, hogy a jelentés, és visszajelzést adnak (nem kötelező), hogy a Microsoft abban az esetben, ha bármilyen probléma vagy inkompatibilitási Microsoft rögzíti őket, és végül elérhetővé válnak a rendszeres felhasználók, akik használja a kereskedelmi változat, a végleges és stabil operációs rendszer. Szintén részt ebben a programban korai hozzáférést kapnak a jövőbeli verziói következő generációs operációs rendszere.
Hogy lerövidíti fecsegés, hogy belépne a Windows Insider'll frissítéseket és operációs rendszerek vannak fejlesztési szakaszban, a vizsgálat és hamarosan élvezni fogja a stabil változat / végleges a Windows operációs rendszer és 10 több jönni után.
Hogyan fog kapni, vagy hogyan fogják telepíteni a frissítéseket, a Windows Insider?
Mindössze annyit kell tennie, hogy beiratkozik felhasználók ebben a programban egy Microsoft (videó bemutató megmutattuk, hogyan kell ezt csinálni), töltsd le az ISO image Windows 10 Pro Insider Preview, telepíteni és után A telepítés lépésekben beállítása az operációs rendszer, hogy jelentkezzen be ugyanazt a fiókot, hogy csatlakozott a Microsoft Windows Insider Program. Az operációs rendszer, és alapvető Windows Update engedélyezve van, és a jövőben nagy rendszer-frissítéseket, vagy ezek az előre-kibocsátások jön a Windows Update oldalakat. A felhasználónak meg kell telepíteni kiterjeszteni az engedélyt. Ellenkező esetben az lejár.
Amikor elindította a végleges változat a Windows 10?
A Microsoft szerint a végső változata az operációs rendszer fog megjelenni július 29 2015. Azok, akik nem vesznek részt a Windows Insider programban lesz egy év (a kiadás a végleges változat 29.07.2015), hogy az ingyenes frissítés a Windows 10, akik már telepítetted jogi / engedéllyel Windows operációs rendszer 7, 8 vagy Windows A Windows 8.1. A felhasználók a Windows Insider program kap egy ingyenes frissítés a verzió Windows 10 végleges és stabil, és ez a licencet lesz érvényes, amíg a következő nagy frissítés a rendszer.
Az érdeklődők számára, megmutattam a video tutorial, hogyan kell csatlakozni Windows Insider, hogy megkapja a frissítést, megbízható és stabil végleges változat a Windows 10 és 10, ahol a Windows letölteni Pro.
A letöltött ISO image Windows 10 Pro, tudod, hogy egy bootolható USB stick Rufus vagy Windows 7 USB / DVD letöltő eszköz vagy lehet, hogy egy DVD bootolható vele később telepíteni a Windows 10.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (88)

  • Ami a Windows Insider programot illeti, igazad van. A Windows 10 licencével és ingyen leszünk, de NEM. A Microsoft ismét megcsinálta. Délben egy hírlevelet láttam, hogy a Microsoft nem fogja megtenni, mert azt gondolják, hogy később lesz ez nagyon sok résztvevő a programban, és ők sem tudják, vagy nem akarják, hogy nagyszámú ember kapjon ingyenes licencet.

    • Ha óvatos, és tegyen meg minden óvintézkedést, akkor nem fertőz minden.
      Nézze meg, hol megy, akkor töltse le, telepítése.
      Ha mindent bekötött szemmel teszel, akkor a vírus is Linuxon van.
      Ahogy az életben-and-n virtuális rendelkeznie kell bizonyos határokat.
      A valóságban nem megy keresztül egy durva környéken, mert ösztönösen azt mondja, hogy ne tedd. Ne egyen ki a szemetet, mert van egy őrizetbe. Így van ez a számítógép fertőzések.

      • Apropó formum Ubuntu.
        Ha összege megfertőzze Linux're túl hülye.

        @ Adrian
        Megérteni és azok, akik a Windows 10 eladó és nem Muma, értékesítési csökkenni fog?

        • Az én tapasztalataim a linux és windows 10 is mondom ezt, mert van néhány porcării.M fáradt vagyok "hibák" ambele.Singurul előnye Linux az első ablakok a biztonság és lesz a hiánya popularitate.În A többi csak történeteket, hogy támogassák a Linux.

    • Tartsa meg az ISO image, hogy töltse le, amikor alkalmazza a Windows Insider programot (amint az a bemutató), és ha a vírusok, telepítse újra az operációs rendszert, és akkor elérhetőek lesznek idején.

  • Probléma merül fel a Windows 10 build 10130 telepítésekor. Ugyanezt a módszert alkalmaztam a botra történő telepítéshez a Windows 7-USB-DVD-download-Tool programmal. Az újraindítás és a kibővés után folyamatosan újraindulok, nem Megjelenik a telepítés beállítása Adrian, tud valami megoldást erre a problémára?

    • A botról való indítás előtt meg kell határoznia a BIOS-ban a meghatározott beállításokat. Ezeket a beállításokat a „Néhány rövid BIOS-magyarázat” című útmutatóban tárgyalták, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmezőben talál.

  • Letöltöttem a Windows 10 10130 Insider Preview Építsd a Microsoft honlapján (nélkülem beiratkozik a program) és telepítettem egy laptop. Duap 24 óra adtam vissza a Windows 8.1 mert problémákat okozhat: 1. Az újraindítás / zárja az első hiba, valami ilyesmit: http://forums.crackberry.com/attachments/blackberry-10-os-f269/251583d1393609626t-error-message-win-shutdown-how-do-i-stop-capture.jpg 2. Ha belép a Mozilla Firefox oldalakon Yahoo, Facebook, Google, a Mozilla azt mondta nekem, hogy biztonságos kapcsolatot problémát. Ön történik veled, vagy mi volt rossz valahol?

    • Igen . igen, az összes egyedi telepítési lehetőséget elmagyarázza. hogy ott van, hogy adatokat küldjön a microsofthoz és a böngésző archívumához. csak a keresőmotorokban végzett keresésekkel mondják ... ingyen adják el? teljes ellenőrzés lesz. Komolyan gondolkodok a linuxon, és csak a játékokhoz és a programok szerkesztéséhez akarok ablakot indítani, ha szükséges.

    • Helló, George! És nekem is volt hasonló prblema: Sikeresen telepített operációs rendszer egy notebook, asztali és betöltés közben, a touchpad nem működik! Szerencsére volt egy USB egér, amivel telepítette a szükséges drivereket touchpad.

  • Ovidiu,
    ugyanaz a hiba ad nekem. Többször megpróbáltam telepíteni a Windows 10-et különféle segédprogramokkal, indítólemez készítéséhez, de hiába. Minden alkalommal ugyanaz a hiba fordul elő, amikor leállom vagy újraindulok. Nem értem, hogy ez egy rendszerhiba. a microsoft-ból, vagy az oldalon található iso kép tartalmazza ezt a hibát. Mindaddig látni kell, amint megoldódik, majd telepítem a Windows 10-et mint fő rendszert. Nagyon szeretem ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.