Ahogy belépsz a fiókot, hogy valaki másnak, és olvassa el a WhatsApp beszélgetések

Ahogy belépsz a számla másnak, és olvasni WhatsApp beszélgetéseket?
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan olvassuk, és hogyan tudunk kémkedni beszélgetések WhatsApp gyermek, feleség, barát, emberek közel.

Ahogy belépsz a fiókot, hogy valaki másnak, és olvassa el a WhatsApp beszélgetések

Hogyan működik a számla valaki másnak a WhatsApp

Lehet, hogy nem feltétlenül akar kémkedni valaki csak figyelemmel kíséri a gyermekek vagy unokái.
Bemutató megmutatja, ma már nem egy hack.
Vajon speciális szoftver, és nem kell a root.
A bemutatott módszer a bemutató egyszerűen kihasználva olyan funkció, amely WhatsApp van; Arról van szó, WhatsApp Web.

Miért van szükség, hogy menjen valaki más veszi WhatsApp

Mindössze arra van szükség, hogy telepítse a telefon (az egyik, amikor azt akarjuk, hogy kémkedjen az áldozat) nevű alkalmazás WhatWeb Whatsapp és hozzáférhetnek az áldozat telefon (amit szeretnénk, hogy kém) legfeljebb 5 másodpercig.

Amennyiben a módszer nem fog működni Spy WhatsApp?

1 - ha a sértett kódot vagy ujjlenyomat-mintát lezárni a telefont, és nem tud hozzáférni 5 másodpercig, ahogy azt fentebb már említettük

2 - amennyiben az áldozat által telepített alkalmazás, amely blokkolja a hozzáférést bizonyos alkalmazásokhoz és nem tud hozzáférni a WhatsApp áldozat, még ha mi való más alkalmazások vagy funkciók között az áldozat.

Hogyan védjük a hozzáférést a fiók valaki WhatsApp

Hogyan lehet megvédeni valakit, így nem kémkedni WhatsApp a telefonbeszélgetéseket?

Jelszó vagy ujjlenyomat telefon

- Biztonságos a telefont, így egy jelszót, PIN-kódot vagy a feloldási mintát (vagy az ujjlenyomat-érzékelő), és soha ne hagyja, hogy a telefon zárolva, és felügyelet nélkül.

Pin egyetlen alkalmazás WhatsApp

- ha sokkal kényelmesebb, és nem tetszik, hogy menjen át a szokásos biztonsági és kinyit a PIN-kódot, modell kibocsátás, jelszó vagy ujjlenyomatHasználhatja olyan alkalmazás, amely szelektíven blokkolja a hozzáférést az alkalmazásokhoz is választották.
Mások képes lesz használni a telefont, de nem alkalmazások úgy dönt, hogy biztosítsa a jelszót, vagy ujjlenyomat

Bemutató, hogyan kell beállítani a jelszót alkalmazások

A tutorial, hogyan csirke jelszó alkalmazások és fájlok itt találhatók Paroleaza telefon és a tabletta alkalmazások az App Lock

Oktatóvideó - Hogyan működik a számla másnak, és olvasni WhatsApp beszélgetések

Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. SorinC - mondta

  Bemutató azoknak hitték, hogy csalt

  • Adrian Gudus - mondta

   Vagy a szülő, aki azt akarja, hogy néz utódaik. Bármi, ami lehet használni egy jó cél, vagy rossz célra. Mindegyik választani ahhoz, hogy használni, hogy a dolog.

 2. Mihai - mondta

  valami hasonlót messenger?

 3. marcghi - mondta

  Az áldozat WhatsApp az Internetes előzmények marad a csatlakoztatott eszközök és húzza ki az összes ülés.

  • Szeretném tudni, hogy az iOS, hogyan kell látni, ha már észrevette Mi WATS fel a webet! mennyi a

  • Azt hiszem, nézem, hogy elmentem a wappweb-be, és láttam egy utolsó szinkronizálást, amelyrõl elszakítottam az összes darabot, szerinted még mindig figyeled?

  • Azt hiszem, én is nyomon követett, hogy beléptem a wappwebbe, és láttam egy utolsó szinkronizálást, és alatta írtam a leválasztást az összes megszakított számítógéptől, és most azt hiszed, hogy még mindig figyeli? Most, amikor a wappwebbe megyek, csak a Qr kódot mutatom be

 4. Nicolae - mondta

  Most, akkor láthatja, ha valaki kémkedett beszélgetések és hogyan blokkolja?

 5. Grigor Danut - mondta

  A gyermekek felügyelete nagyon hasznos. Az egyetlen nagy probléma seattlements áldozat telefon, és ez sokkal nehezebb elérni figyelembe véve, hogy a legtöbb jelszót hozzáférést a telefon.

 6. Nicolae - mondta

  Most fordított, mint látható, ha valaki kémkedett beszélgetések és hogyan zárja le?

 7. Simona - mondta

  útmutatók rajta Lumia telefonok?

 8. Cristian - mondta

  Szia, Android 6.0 állandó marad értesítést a felső sáv csatlakozik egy másik eszközhöz ... Web WhatsApp tehetünk valamit nem ismétlődnek?

 9. Woegell Igo - mondta

  Feltételezve, hogy öt másodpercig, hogy valaki hozzáfér a telefon és átvizsgálja a kód ... .Hogyan rendbe baj áldozat? Állítsa vissza a telefont a gyári beállításokra?

 10. Paul - mondta

  Bravo Adrian egy hasznos program azok számára, akik a gyerekek, gratulálok

 11. Daniel - mondta

  Hiába átvizsgálja a kódot kémkednek én jelenik meg az értesítési sáv, amely össze van kötve egy másik telefont, és húzza ki az ember, és nem megy jól, így nem kémkedni WhatsApp

 12. Daniel - mondta

  Ha ez volt a módja nem jelenik meg az értesítési sáv, amely össze van kötve egy másik telefonra

 13. Jó, mint a megállapítás az alkalmazás a telefonon? Találom whatweb

 14. Cristina - mondta

  Hi, szeretnék látni a férjem a leveleket, de nem férnek hozzá a telefon hazament 2luni tud segíteni, hogy a beszélgetéseket, vagy nincs mód, ha nem férnek a telefonra? Válaszra vár köszönhetően

 15. Sorin - mondta

  Hello, ki tud segíteni abban, hogy megtalálja a mobiltelefonszámmal rendelkező személy identitását ms.

 16. puscasu mihaela - mondta

  jó adrian, ezt az alkalmazást tettem a férjem telefonján ... és kíváncsi vagyok, hogy bemegyek és elolvastam a beszélgetéseit, látja, hogy olvastam vagy jön az utolsó tevékenységéért ... meg tudja mondani miért

 17. Vasilica - mondta

  Hogyan tudok bejutni, ha nem férhetek hozzá a telefonhoz?

 18. hi ... tud átvinni a weweb-t az új megvásárolt telefonon a beolvasási művelet végrehajtása nélkül?

 19. Ionut - mondta

  Hello. Külföldre dolgozom, és gyanítom, hogy a feleségem csal. Mindig a vízben van. Hogyan tudok bekerülni a vízbe, ha elmegyek?

 20. Irina - mondta

  Nagyon jó és szükséges alkalmazás

 21. Cristina - mondta

  Szia, ha az egész történetet szkenneléssel végezte el, mennyi ideig van hozzáférése számlámhoz? Hogyan tudom megakadályozni, hogy többé találkozhasson a beszélgetéseimmel? És ha eltöröltem a telefont, akkor minden beszélgetést hagytak neki? Köszönjük!

 22. Marina - mondta

  Azt is észrevette ezt a programot, elvágva hozzáférést más mindössze annyit kell tennie, hogy telepíteni és programuly whatsweb és jelölje be a „húzza ki az összes ülés”

 23. Cristina - mondta

  Hogyan telepíthetem az alkalmazást? Letöltöttem a watsapp webet, tovább?

 24. Sorin - mondta

  Hello mindenkinek, látom tenni a kérdést, Iphone, igen, ez igaz, hogy nincs webes alkalmazás WhatsApp iPhone Adrian ad nekünk egy megoldás révén oktatóprogramok és iPhone.
  Mit mondasz Adrian, lesz nekünk megoldás az iPhone-hoz?

 25. Constantin - mondta

  Adrian, kérem, kérem. Miután telepítettem az alkalmazást, amikor az "áldozat" telefon mellett tartózkodtam, ez működött, de néhány nap múlva a munkahelyén már nem működött. Megjelenik a QR code scans képernyő. Mi a teendő?

 26. Iulian - mondta

  Jó mindenki számára !! VAGY KÉRDÉS, HOGY A WHATSAP WEB HASZNÁLT, DE MÉRLEG HATÁROZOTT, ÉS MEGZÁRJA AZ EGYÉB VARIANTE MOST! KÖSZÖNJÜK

 27. Szia, Adrian! Szeretnék megkérdezni valamit, különösen a bejövő lehetőségekről valakinek a miért. Kérem, adjon nekem egy e-mail címet? Köszönjük!

 28. Andreea - mondta

  Ha Romániában vagyok és kiment, látom az üzeneteket, és be kell vizsgálnom a kódot?

 29. Catalona - mondta

  Igaz az iPhone esetében? Megpróbáltam letölteni az alkalmazást, de nem jelenik meg az alkalmazásomban.

 30. Catalina - mondta

  Igaz az iPhone esetében? Megpróbáltam letölteni az alkalmazást, de nem jelenik meg az alkalmazásomban.

 31. Carmen daoud - mondta

  Jó éjt, kíváncsi vagyok, ha valaki átvizsgálta a Whatsup kódot a telefonon, még mindig képes olvasni az üzeneteket? Ha igen, hogyan blokkolhatom a kémkedést

 32. Carmen daoud - mondta

  Megfigyelték, hogy ha a kódot beolvasták, majd a telefon biztonságossá vált, a beszélgetés olvasása továbbra is érvényes maradt, vagy csak egy bizonyos ideig.

 33. Carmen daoud - mondta

  Az volt a tény, hogy ha a kódot beolvasták, majd a telefon biztonságban volt, a beszélgetések olvasása érvényben maradt, időm vagy csak bizonyos idő volt?

 34. Daniel - mondta

  Hello Nem találom az alkalmazást a boltban, bárki tudja, mi az alkalmazás

 35. De hogyan teheti ezt a másik személy nem gyanús? Telepítettem az alkalmazást, és mindig úgy jelenik meg, ahogy az whatsapp egy másik eszközhöz csatlakozik

 36. Ismer egy olyan programot, amely egy másik telefont követ, anélkül, hogy ugyanazt az alkalmazást telepítené a telefonra?

 37. Ismer egy olyan programot, amely egy másik telefont hív le hívásokra, üzenetekre vagy helyekre anélkül, hogy ugyanazt az alkalmazást telepítené a telefonra?

  • Adrian Guduş - mondta

   Ha nem telepít semmit a másik telefonra, akkor nem tudsz kémkedni.

   • Adrian kedves ... az összes áldozat úgy tűnik, hogy "kémkedett" .. Hozzáférem, kérem ... mondja meg, hogyan kaphatom figyelmeztetést az ő ... köszönöm ..

 38. És telepíteni a telepítés nyomon követéséhez?

 39. Maria - mondta

  Jó. Ha átmásol egy whatsapp, u egy másik androidra, mert abban az időben nem férsz hozzá a telefonhoz! Beolvashatod a kódot. Vagy az áldozat arca legyen?

 40. Bogdan ionut - mondta

  És ugyanazt a választ várom

 41. Otilia - mondta

  Jó estét kívánok.
  Ma este egy barátom férje megpróbált nekem egy szkennelési kódot demonstrálni, mi a kölyök ... és miután beolvasta a telefont, minden beszélgetésem megjelent neki .. majd az összes előttem a telefonon nyomta a dazactivációt valami ilyesmi, és eltűntek.
  A kérdésem az, hogy most hozzáfér-e az én dolgomhoz, elolvastam az utasításokat, stb. De nem veszik észre, és nem akarnak idegennel kémkedni.
  Sürgős választ várok.

 42. Maria - mondta

  Szia, szeretnék kémkedni a férje üzenetein Pe wazzap-on, de ő kapta a jelet. C'è tudok csinálni? Köszönöm szépen.

  • Nicu Bordânc - mondta

   Amikor alszik, mint egy lehetőséget, hogy használja a védjegyet, hogy ha felébred az akció során.

 43. Emma - mondta

  Ha a gyermek törli az üzenetet a telefonjáról, már nem látom az üzenetet. Ellenőriztem. Hogyan lehetséges?

 44. Hogyan blokkolhatom azt a személyt, aki hozzáfér a fiókomhoz a Whatsapp / FB Messenger szolgáltatásból? Nagyon köszönöm!

 45. Grigore - mondta

  Másoltam a kódot, volt egy üzenet nem nyitott, most nem tudom, hogyan lehet azt olvasni, mesajele.Va Kérjük ajutati.Mai kell olvasnia a kódot egyszer majd csak nyitott üzenetek maradjanak, de tudom, hogy Kinyitom őket Grigore

 46. Helló, nincs alkalmazás? Megkerestem az Androidot és az IOS-t, és nem találom. köszönöm

  • Eliza - mondta

   Az iOS megtalálni a google nevezik ,, whatscan a whatsweb „hang ,, telepítése”, majd megkérdezi, hogy nyissa meg az App Store, elfogadott ,, igen „és a többi jön magától.


 47. Tudja-e valaki, hogy az alkalmazás még mindig létezik-e? Nem találom

 48. Octavian - mondta

  Nem találom az alkalmazást a játékboltban!

 49. Hello, van egy problémám egy hackerrel, folyamatosan zsarolsz a wup számlámon, hogyan tudom megállítani?

 50. Alexa - mondta

  A telefonom nem hozza létre a kipróbálandó kódot!

 51. Sorin - mondta

  Szuper szerkesztőségi és nagyszerű a messenger számára?

 52. Mihai - mondta

  Telepítettem egy telefonolvasót a telefonomra ujjlenyomatsal és telefonszámmal, de csak azt mutatja, hogy az emberek, akikről beszélnek, az én bbc, hogyan látom, mit mond a whatsapp.astept válaszról

 53. iosif stan - mondta

  Kerestem egy Samsung j1 alkalmazást, és már nem jelenik meg az alkalmazáson, ami a régi telefon. Köszönöm.

 54. cypy - mondta

  Nem tudom elmenteni a képeket a gyermek számláján, láttam a beszélgetéseket, de nem tudom menteni a képeket a telefonomon (nem vagyok a listáján, hogy elküldje a képeimet) a fiókjából ...... hűvös, hogyan tudom hozzáadni a telefonomhoz, amikor a tel.Thank oldalára megyek. Köszönöm

 55. Mihaela - mondta

  Hogyan állíthatom le az értesítést, hogy csatlakozik egy másik telefonhoz?

 56. Az alkalmazás nagyszerű, az egyetlen probléma az, hogy amikor belépek az alkalmazásba, úgy tűnik, hogy az áldozat online van ... van-e lehetőség, hogy nem látom?

 57. Tartsa nyomva ezt az értesítést, majd úgy tűnik, hogy letiltja.

 58. Crina - mondta

  Jó. Ki segíthet megtalálni a telefonszámmal rendelkező személy személyazonosságát?

 59. Silviya - mondta

  Szia adrian: Mondd meg, hogy a whatsapp-i emberek felfüggesztették-e a számom, hogy esélyt kapjak a fiókom visszaszerzésére?

 60. Costy - mondta

  Ha az, amit si.a web frissítés nem látott semmit. Hogyan?

 61. Andreea - mondta

  Buna Adrian, az alkalmazás elment, nemrégiben frissítették, frissítették, eltávolították, telepítették és még mindig nem működnek a "WhatsApp update Google Chrome" frissítésének üzenete. WhatsApp megy, de a WhatWeb nem.

 62. Szia ... az értesítés a bal felső sarokban ... hogyan van letiltva? Köszönjük!

 63. Helló ... Hogyan juthattam el a férjem Whasap-jához, hogy láthassam a beszélgetéseit anélkül, hogy hozzáférnék a telefonhoz?
  Várom a választ!

 64. Valentin - mondta

  Szia. Mit tehetek, hogy úgy tűnik, hogy nem kapcsolódik egy másik eszközhöz. Vagy belép a webes watapba, és leválasztja. Hogyan lehet elrejteni az ikont az áldozat telefonján. Ha van másik alkalmazás, kérjük. Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.