Google Lens valós használati útmutató - A kéz a kezünkben

Mi a Google Lens tényleges használati útmutatója?

Ebben az oktatóanyagban megmutatom a Google Lens tényleges használatát. Azok a módok, amelyeket mindenki használhat minden nap, az információk gyorsabb összegyűjtésére és egyes feladatok korszerűsítésére.

Mi a Google Lens?

Valójában a Google Lens alkalmazást nem lehet bevonni egy létező kategóriába, mert hibrid.

Valójában Google Lens egy felhasználói felület, ami az átlagfelhasználó számára könnyen érthető felületet jelent a Mesterséges intelligencia bizonyos részein, amelyeket a Google tart

Mit tud a Google Lens?

Néhány olyan képesség, amelyet folyamatosan fejlesztünk:

 1. A szöveg azonnali fordítása, kibővített stílusban, egyik nyelvről a másikra
 2. Azonnali szövegfelismerés a másolás képességével, fajta Élő OCR
 3. Tárgyak, növények, turisztikai helyek, állatok, ételek stb. Felismerése

A Google Lens a Google Assistant "szerve" vagy "tagja" (google most).

A Google Lens csak egy hatalmas AI (mesterséges intelligencia) Google része, amelyen keresztül a kereső óriás feladatokat kínál nekünk, és amelyeken keresztül továbbra is adatgyűjtést végez az AI szörnyeteg csiszolására vagy oktatására.

Nem tagadhatjuk azonban az általunk kínált előnyöket. Egy kicsi ló a szövegfelismerés és a szerkeszthető szöveggé történő átalakítás szempontjából nagyon nagy időmegtakarítást jelent a felhasználó számára, különösen, ha irodai környezetben dolgozunk, sok szöveg írásával / digitalizálásával.

Mire használom a Google Lencsét

Anélkül, hogy elkövetnék azt a hibát, amelyet sokan elkövetnek, és egyre inkább kiszervezik memóriámat a felhőben, és ez egy olyan üzleti vállalkozás, amely az emberi memória kapacitásának csökkenéséhez vezet, megpróbálom a Google Lens eszközt felhasználni utolsó lehetőségként, amikor sarokba kerül egy olyan probléma megoldása, amelyet ésszerű időn belül nem tudtam megoldani.

A fő jellemző, amelyet a Google Objektívben használok, a növény- és tárgyfelismerés.

A Google Lens tényleges használati útmutatója:

 1. Van egy növény az udvaron, és nem tudja, vajon hasznos-e vagy sem
 2. Lát valamit, és nem tudja, hol található
 3. Lásd egy gyönyörű képet egy turisztikai helyről
 4. A papírra írt szöveg átírása digitális szövegbe
 5. A dokumentumok fordítása nehezebb nyelvekre latinon kívüli karakterekkel

Hasonló oktatóanyagok ... Google Lens

A Google Lens videó bemutatója a tényleges használati útmutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Luc - mondta

  szia. Nincs alkalmazás iOS-on?

  • Nem az AppStore-ban található, de beépül a Google Fotók alkalmazásba. Amikor képet nézel a Google Fotók alkalmazásban, látni fogja a Google Lens gombot az alján.

 2. firenzei - mondta

  Helló,
  van-e oktatóprogram / megoldás az Antimalware szolgáltatás végrehajtható végleges leállítására a Windows 10 Pro alkalmazásban? Megállapítom, hogy szinte mindent megpróbáltam, ami a YouTube-on létezik, oktatóanyagokat, tippeket stb. ... Folyamatosan és legtöbbször fogyasztom. A TrustIstaller ellenőrzése alatt tartja őket, és nem engedi, hogy megváltoztassa őket

 3. Adrian - mondta

  Nagyon érdekes, köszönöm Cristi!

 4. Nelu - mondta

  Üdvözlet, van egy nemrégiben Android 70-re frissített Samsung A10-es verzióm, és a Google Lens nem nyílik meg. Van ajánlása?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.