Kapcsolja Androidját az új Ice Cream Sandwich-be a Google Plus 2.0, a Google Music 4.0.1 és az ICS Launcher használatával - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk átalakítani az Android változat Ice Cream Sandwich Android. Mint azt bizonyára tudják már, hogy megjelent az új operációs rendszer Android Ice Cream Sandwich szeretné egyesíteni a jellemzői a smartphone egy tablettát egy operációs rendszert tabletta és okostelefon.
Átalakulás a rendszer az új Android Ice Cream Sandwich Android teszünk 3 alkalmazások telepítése:
ICS Launcher (XDA-developers)
Google Plus 2.0 (Android Police) kivont Ice Cream Sandwich
Google Music 4.0.1 (Android Police) kivont Ice Cream Sandwich
Ezekkel az alkalmazásokkal 3 ad ízelítőt (íz) Ice Cream Sandwich Android okostelefon minket. Nagyon tetszett az új zenelejátszó az Ice Cream Sandwich, hogy részletes bemutatásra ez a bemutató, jobban szervezett, intuitív, könnyebben érthető. Szintén tetszett, és ICS Launcher és az új Google Plus hogy csak jön sokkal jobban szervezett, ikonok nagyobb, hüvelykujj-inek a barátok már körbe, képesek vagyunk létrehozni novemberben körökben törölni barátok körkörösen, vagy mozgó őket. Hozzászólások, hogy látjuk az új Google Plus sokkal tisztább, fotóalbumok Google Plus is kevésbé hüvelykujj-optimalizált, és van nagy cserépben számukra. További részleteket arról, hogyan fog kinézni az új Android Ice Cream Sandwich, elolvashatja itt http://blog.videotutorial.ro/ultimele/iata-cum-va-arata-noul-android-ice-cream-sandwich-video/ Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan átalakítani az új Android Ice Cream Sandwich Android

Archív alkalmazások

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Hogyan mondjuk a srác, aki elfog szoftvert a telefonra? Megpróbálom, és ha én, mint a futótűz úgy él. Várják további oktatóanyagok Android (Custom ROM, téma, Android 2.3 aki szerelése jó, hogy páratlan jó cián, ilyen snooping stb)

  • Adrian - mondta

   ASUS:
   Hogyan mondjuk a srác, aki elfog szoftvert a telefonra? Megpróbálom, és ha én, mint a futótűz úgy él. Várják további oktatóanyagok Android (Custom ROM, téma, Android 2.3 aki szerelése jó, hogy páratlan jó cián, ilyen snooping stb)

   Az alkalmazás, amit elérni a smartphone, hogy lásd, hogy az asztali és akkor elkapni egy olyan alkalmazás .jnlp (Java Hálózati indítás Protocol) szokás, hogy alig találni az interneten ..., hogy egy másik és lehetőséget, hogy nem és bemutató róla. Addigra, ez titok.

   • ASUS - mondta

    Adrian: Az alkalmazás, amit elérni a smartphone, hogy lásd, hogy az asztali és akkor elkapni egy olyan alkalmazás .jnlp (Java Hálózati indítás Protocol) szokás, hogy alig találni az interneten ..., hogy egy másik és lehetőséget, hogy nem és bemutató róla. Addigra, ez titok.


    Várok, nem merek fordulhat elő, ha a bemutató

 2. vali - mondta

  Nagyon kemény ICS Launcher 2.4 BRAVO !!!!!! Tinetio így tovább

 3. cristy21steaua - mondta

  Gogle + 2 van egy hibája. Nevezetesen azt kénytelen szoros kapcsolat, ha azt akarom, hogy egy új kapcsolatot vagy kapcsolatokat, amikor umbru a beállításokat.

 4. én nem megy a zene ad nekem lezárását kényszerítette valaki segíteni kérem?

 5. doareu - mondta

  Hello. Kérem, mondja meg néhány, hogyan hívják alkalmazás, amely a logó a bal felső (kis logó úgy néz ki, mint egy katicabogár Andoid) ... Köszönöm!

 6. AdrianGudus - mondta

  doareu:
  Hello. Kérem, mondja meg néhány, hogyan hívják alkalmazás, amely a logó a bal felső (kis logó úgy néz ki, mint egy katicabogár Andoid) ... Köszönöm!

  Az alkalmazás nincs az értesítési ikon jelzi, hogy az USB hibakeresés engedélyezve

 7. Vlad - mondta

  Nem kell antivírus ?????
  Nem tudja, hogy van VÍRUSOK ????

 8. tedy Stoica - mondta

  Miért nem tudok másolatot készíteni. Azt mondja, hogy nem tud csatlakozni a telefon, de a parancs ADB eszközök találja a telefont. Azt 1 Samsung Galaxy Mini (GT-S5570I).

 9. Mircea - mondta

  Hello.
  Me érdekelne, hogyan érhetem el, hogy egy egyéni kit android szoftver, változatától függetlenül a telepítés előtt, azaz, hogy távolítsa el a felesleges alkalmazásokat öntudatlanul dolgozik a háttérben, vagy felveheti, mit érdekel engem akkor telepíthető készüléket, mivel az nem a Windows XP nLite program. Előre is köszönöm.

  • Mit kérsz jelent Programozási ismeretek. Pontosan így van egyedi ROM-ok és a fejlesztők. Néha hozzá funkciókat. Előfordul, hogy a termelő haszontalan alkalmazások ki a felhasználó (felduzzasztott). Kereshet a XDA Developers rum a telefon, hogy tetszik neked. Vagy te gyökér a telefont, és a harmadik fél által készített alkalmazások távolítsa el a gyártó és a funkciókat adhatnak alkalmazásokat.

Trackbacks

 1. […] Barátok, amint arról az oktatóanyagban bejelentettük, hogyan lehet az Android-ot új fagylalt szendvicssé tenni, a Samsung Nexus Prime és az Android Ice Cream Sandwich új verzióját elindítottuk […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.