Gyors és egyszerű fájlok átvitelét FTP korlátozás nélkül - videó bemutató

Szia barátok, ma is megtanulják, hogyan kell fájlokat anélkül, méret vagy sebesség korlátozás FTP (File Transfer Protocol), ez akkor nem kell telepíteni semmit, akkor használja XAMPP szoftver csomag beszéltünk más alkalmakkor, de ma is, olvassa el a XAMPP készlet, de FileZilla FTP-szerver, ami integrált kiszolgálói XAMPP csomagot.

Az utolsó bemutató csináltam egy XAMPP telepítőkészlet és beszélt a komponens integrált is (Apache, PHP, MySQL, phpMyAdmin, FileZilla FTP szerver), ez a videó bemutató fogunk beszélni csak a fájlok átvitele a Server FileZilla FTP, használjuk a zip archívum, ami történik, egy nagyon okos módon, így nem kell telepíteni semmit továbbá ha lehetséges újratelepítése a Windows, így kit XAMPP szerveren FileZilla FTP szerver nem hatással lesz semmilyen módon, amennyiben ez a kurzus lesz kapható az első fázisban egy másik partícióra, minden partíciót a C:, a szerver és futtatható egy USB stick egyszerűen azért, mert az a könnyedség, amellyel lehet futtatni Ez a szoftvercsomag egy kicsit ördögi oldala, de nem az, amit beszélünk ma.

Fájlok átvitele FTP nagyon egyszerű és kényelmes, akkor kap fájlokat, hanem küldhet fájlokat egy FTP szerver nem szükséges, hozzájárul a továbbításhoz, a szerver indítható a Windows-szolgáltatás integrált nagyobb kényelem használat.

Gondolj az alábbiakat: szintetikus egy barátja, és ez egy film vagy egy játék, hogy szüksége van rá, ha van egy szerver számítógépen otthon, akkor át fájlokat a számítógépről barátja a gépen néhány perc alatt így amikor hazaértem már fájlokat át, és készen áll a telepítéshez, vagy megtekintésére, ha a számítógép ki van kapcsolva, akkor elkezd nagyon könnyen távolról protokoll WOL (Wake on LAN), amelyhez egy oktatói, Majd át a számítógépes fájlokat ugyanúgy a számítógépen barátja, ez a tanfolyam, ha elkezd FileZilla Server FTP szerver, mint a szolgáltatás a Windows, ez történik, ha egyszerűen kiválasztja őket SVC a XAMPP Control Panel, a megfelelő alkalmazást FileZilla .

Fájlátvitel még soha nem volt és soha nem lesz könnyebb és kényelmesebb, szerver konfiguráció nem veszi csak néhány másodperc, az előnyök számos, már nem kell küzdenie lassú adatátviteli Messenger vagy a Skype-ot, nem kell pazarolni az időt torrent nem kell megosztani semmit csomópontok meg, nem kell feltölteni bármit fájlmegosztó oldalakon, hogy tudja, jól lesz szükség sok korlátozás.

A funkció, FTP szükség két részből, az első komponens FTP szerver, amit a fent említett, és a második komponens az FTP kliens, az ügyfél szerepet játszhatnak a rendszeres böngésző, de bizonyos korlátozások, a böngésző Nem lehet le több fájlt egyszerre böngészőt, ha nem tud feltölteni fájlokat kiterjesztéseket.

A legegyszerűbb és kéznél FTP kliens az alkalmazás, amely nap mint nap használunk, akkor a Windows Explorer, sokan nem tudják, a Windows Explorer, a Windows Explorer az alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy nyissa meg a Sajátgép, amikor nyílt Sajátgép és adja a válaszfalak és mappák a Windows Intézőben. Ahhoz, hogy a Windows Intéző használatával elegendő, hogy írjon az FTP szerver címét a címsorba (a tetején, amikor nyitva van My Computer), adja meg a címet követi a "ftp: // ip /", ha azt akarjuk, hogy megvédje a bejelentkező ablak, ahol felhasználónév és jelszó szükséges, vagy az "ftp: // felhasználó:[Email protected]/ "Hol verm nélküli kapcsolódást a bejelentkező ablak.

Természetesen a Windows Explorer, FTP-kliens, amely nem kínál sok lehetőséget a haladó felhasználók számára, a magasabb elvárásoknak is fellebbezni több szakmai alkalmazásokat át fájlokat ftp:WinScp, Total Commander, FileZilla Client Cute FTP, Core FTP, SmartFTP stb.

Reméljük, ez a videó bemutató FileZilla FTP szerver és elkapni, és kezdjük el használni ezt a módszert egyre inkább incerdere használja az FTP protokollt, akkor egy csomó a függetlenség és a sebesség, alapvetően használja szélesség zenekar, hogy a szolgáltató biztosítja a maximális hasznos, akkor korlátozott, ha nem foglalkozik senki és semmi.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Tiby - mondta

  Szuper kemény ez a szerver használják a Counter-Strike, ha ő üzemelteti sv: X

 2. Traian078 - mondta

  szép tutorial
  s FTP
  Szeretnék néhány oktató a linux, ha lehetséges
  te vagy a legjobb. köszönöm

 3. bossmaster - mondta

  nekem ez nem működik a pasii.prietenii clicknet.am figyelte videotutorialul és látok semmit (nem vidám oldal megjelenítéséhez.) egyébként szép videotutorialul.felicitari

 4. daniyl - mondta

  Miért nem látom a 2 perc, megállt, és indítsa újra

 5. Petre - mondta

  helló Bajban vagyok olyan Nagy-Britanniában van csatlakoztatva BT ezért adok IP-hálózat nevű lu-myo testvére be a kép, ahol én vagyok, Sharat azt lehet mondani, hogy nem működik, mi a probléma?

 6. Petre - mondta

  daniyl: Miért nem látom a 2 perc, megállt, és indítsa újra

  probleama ugyanaz, ha én, és olvasd el a kapcsolat gyenge

 7. Beţivu - mondta

  Helló jó és nyereséges tutorialul.La én jelenik meg az alkalmazás, és feladat igazgató nemcsak services.A helyes ez?

 8. Catalin - mondta

  Nem tudom, dc, de én csak látni akár 9min45sec
  Traian található rengeteg ismertetők a linux, csak használja a keresési frerastra jobb felső oldalán ..

 9. rootalkin - mondta

  Megmutatom, hogyan logoare
  ftp: // test:[Email protected]
  Ez a szerver konfigurálható mint a neten. Gondolok?
  ftp://123.456.789:21 így semmi megállítani tölteléket a jelszót. vagyis a személy, aki ismeri az IP és a hozzáférési csak írd meg.
  Tisztában vagyok azzal, hogy az expozíció szintjét magas. De kérdezd, hogyan kell csinálni?

 10. Claudiu - mondta

  Nagyon jó és hasznos tutorial. Cristi Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet korlátozni felhasználót, hogy írjon akár 5 gb példa elsősorban, ha lehetséges. Köszönjük, további növekedése munkát.

 11. rootalkin: Ön miként logoare
  ftp: // test:[Email protected]
  Ez a szerver konfigurálható mint a neten. Gondolok?
  ftp://123.456.789:21 így semmi megállítani tölteléket a jelszót. vagyis a személy, aki ismeri az IP és a hozzáférési csak írd meg.
  Tisztában vagyok azzal, hogy az expozíció szintjét magas. De kérdezd, hogyan kell csinálni?

  Ez nem jelszó és a felhasználói, azaz névtelen kapcsolat, ebben az esetben már nincs ráhatása, akik jönnek, hogy csak akkor, ha a szűrő kiszolgáló IP.
  Neked hozunk létre a felhasználó, hogy kéri, hogy "névtelen", hogy nem tesz semmilyen jelszót uiesti részesedése, amit kívánt mappát a felhasználó számára, és kész.
  Figyelem mindenféle "banditák", aki 21 port ellenőrzi szerverek ellopni után bárki anonim felhasználó adja meg a mappát, amit megosztott, FTP

 12. Alin - mondta

  Hello!
  Hangos bemutató! Cristi mondd kérlek, mit tegyek? A localhost tökéletesen működik, de ha belép az IP megy is beszélve, hogy van egy router!
  Mit kell tennem? Ip által kijelölt router osztják 192.168.1.101, és a szolgáltató 81.181 .......

 13. manu - mondta

  ott valószínűleg látni és bemutató az AdSense?

 14. Adrian - mondta

  Alin: Hi!
  Hangos bemutató! Cristi mondd kérlek, mit tegyek? A localhost tökéletesen működik, de ha belép az IP megy is beszélve, hogy van egy router!
  Mit kell tennem? Ip által kijelölt router osztják 192.168.1.101, és a szolgáltató 81.181 .......

  Nem kell mást tennie portforwording Adik 21 megnyitása FTP port, a támogatás EZ bemutató és EZ

 15. Alin - mondta

  thanks Adrian! voltam segítőkész!

 16. Cool Stílus - mondta

  Hello.
  Van egy kérdésem.
  Én és én hirdet a fórumban kérem?

 17. florin - mondta

  Ez nagyon-nagyon jó videotutorial bravo nem hangról hangra 10 100 a + kódolt bravo!

 18. Al Capone - mondta

  PTR Fájlok átvitele számítógépek között 2 hosszabb és HFS (HTTP File Server)

  A te számító nyitva HFS és amicu / Your pretenu ahol szeretnénk átvinni a böngészőt, és adja meg a címet, és ubloadezi srii a számítógépes

  E fooarte könnyen beállítható, vedd el a ptr azok, akik tudják, jobban képes a DNS címet DynDNS

 19. Következtetések:
  És én vagyok az egyetlen, aki azt akarja, hogy egy mappába tőlem, telepíteni kell a FileZilla
  -Amikor azt akarja, hogy mappába tudnia kell: név, jelszó (a FileZilla) és az IP dinamikus IP meu.Daca site-nak nem indul újra, amíg befejezi a letöltés.
  Ez pontosan az, amit én fent?
  Köszönöm videotutorial.

 20. Adrian - mondta

  ion: A következtetések:
  És én vagyok az egyetlen, aki azt akarja, hogy egy mappába tőlem, telepíteni kell a FileZilla
  -Amikor azt akarja, hogy mappába tudnia kell: név, jelszó (a FileZilla) és az IP dinamikus IP meu.Daca site-nak nem indul újra, amíg befejezi a letöltés.
  Ez pontosan az, amit én fent?
  Köszönöm videotutorial.

  Ha azt akarja, hogy az egyik akkor nem kell minden ügyfél filezila filezila csak letöltés (ne tegye lehetővé, hogy töltse le az egész mappát, mint a például a Windows Intéző bemutató) FileZilla van 2 nagy alkatrészek és széles: FileZilla szerver (ami lehetővé teszi, hogy a többi sheruirea fájlt letölteni) és a FileZilla kliens (a kliens, amely lehetővé teszi összetettebb letöltés letöltés egy egész mappát egyszerre, és nem minden, hogy használata során a böngésző) Összefoglalva kell a FileZilla szerver egyetlen, amely kínál valami letölthető, a másik, hogy képes csatlakozni csak a Windows Explorer, a böngésző vagy kliens FileZilla.

  Önnek nem kell újraindítani a számítógépet, és töltse ki a kapcsolatot, amíg megkapta, amit kivett, mert újra kell indítani a PC, vagy a kapcsolat automatikusan IP-, a másik azt tedd, hogy ne töltse le már nem érvényes. A lehetőség, hogy újra újra, ha meg vele az új IP.

 21. papyy08 - mondta

  Én csak látni percnyi Videotutorial 4.
  Miért?

 22. neaion - mondta

  Jól megy serverul.Ai ff sör (virtuális) tőlem Cristi.

 23. Vasile - mondta

  kötelező mappák akarunk lenni Anonymous Sheru?, vagy állomány hozzá A jelenlegi környezetben, amely mappák én hozzá?
  Köszönjük!

 24. santinela2009 - mondta

  f jó tutorialul.felicitari

 25. doriangray - mondta

  Követtem a bemutató, de én teljesen következő probléma:
  bár tudom, hogy miért adtam magamnak megosztani, nem látom, mit kaptam megosztani mások. még akkor is, ha azt írja a helyes ip azt mondja, hogy én férnek permisiunisa címét, vagy hogy ez elérhető .. hol van a hiba?

 26. Adrian - mondta

  Vasile: Kötelező mappák akarunk lenni Anonymous Sheru?, Vagy állomány hozzá A jelenlegi környezetben, amely mappák én hozzá?
  Köszönjük!

  Sheri tetszőleges mappába bárhol is találni.

  • Vasile - mondta

   Adrian:
   Sheri tetszőleges mappába bárhol is találni.

   köszönöm a választ Adrian, de ma szerettem volna telepíteni az FTP (filezila) A XAMPP, mint xampp-control kattintson duplán az aktív ablak a filezila én csak az Apache és a MySQL-t, csak ezt, és megint az a verzió, mint az egyik be az Ön ( zip szoftver). RESPECT!

   • florin - mondta

    Vasile:
    köszönöm a választ Adrian, de ma szerettem volna telepíteni az FTP (filezila) A XAMPP, mint xampp-control kattintson duplán az aktív ablak a filezila én csak az Apache és a MySQL-t, csak ezt, és megint az a verzió, mint az egyik be az Ön ( zip szoftver). RESPECT!

    és én ugyanaz a probléma.

    • Adrian - mondta

     florin:
     és én ugyanaz a probléma.

     Ezután próbálja telepíteni FileZilla szerver írj a Google FileZilla szerver letöltés, csal és kész, ha nem foglalkozunk a FileZilla szerver Hogyan írja fel a keresést ftp 3 belépsz, és megtalálja oktató vagy írni csak ftp ftp transzfer.

 27. pop Ionel - mondta

  Én is gondoltam jó, és én is ezt a szervert a játékok? és csatolni kell minden játék?

 28. Gepeto - mondta

  igen, ez nagyon jó, ez a szerver FilleZila Cristi, de
  Kíváncsi vagyok, hogy lehet, hogy egy Videotutorial és HFS
  Úgy értem, HFS ~ Http File Server
  Nekem van egy kocsi a barátok, akik még nem tanulta meg, hogy
  a mika leírás:
  ez a szoftver fel a fájlt vagy partíciót a neten, és
  Aki tudja letölteni a fájlokat Önt érdeklő és akkor fel a izom kívánt jelszót: P: P

  • vanessa - mondta

   GepetoIgen, ez nagyon jó ezen a szerveren FilleZila Cristi, de
   Kíváncsi vagyok, hogy lehet, hogy egy Videotutorial és HFS
   Úgy értem, HFS ~ Http File Server
   Nekem van egy kocsi a barátok, akik még nem tanulta meg, hogy
   a mika leírás:
   ez a szoftver fel a fájlt vagy partíciót a neten, és
   Aki tudja tölteni amely érdekli őt, és mit lehet tenni a jelszót, hogy a izom

   Hello! Amellett, hogy az által benyújtott videotutoriale fiúk csapat. Ro Itt két módon át fájlokat. Jelentés egy egy HTTP szerver (HFS ~ HTTP File Server 2.2f) és egy FTP szerver (Quick'n Easy FTP Server Lite 3.1)
   Mindkét szerver van hordozható változat, vagyis anélkül, hogy telepíteni őket.
   kattintson ide ...kattintson ide...kattintson ide

 29. Salut!

  Ki tud segíteni nekem, probléma van a bemutató? Ez tökéletesen működik az első elérhető az internet, amit telepített XAMPP szerver (FileZilla). A második próbálkozás nem tudom elérni azt, az is, hogy nem ismeri fel a jelszavát? Ha visszaállítja a szerver, de aztán megy egy hozzáférési újra majd! Segíthetsz CRISTI? Előre is köszönöm!

 30. bossmaster - mondta

  és megpróbáltam PortForwarding a router mt882 Romtelecom merge.cer nem segít, ha valaki tudja .....

 31. Costi - mondta

  BV Cristi, használom Wamp az, de nem olyan barátságos, mint XAMPP.

 32. bossmaster - mondta

  Miután nyitni port reusit.trebuie 21.am a MT882 SMARTAX a Romtelecom csinálni port forwarding ftp.

  • Adrian - mondta

   bossmaster: végül is sikerült, meg kell nyitnom az 21 portot, én vagyok a SMARTTAX MT882 a romtelecom-ból, és kikötő-továbbító "ftp" -nak kell lennie.

   Azt mondta, jóval azelőtt, hogy tegye a véleményét a fenti miért nem megy vajon mit kell csinálni, és én adtam, és csatlakozhat 2 oktatóanyagok, ha kényelmes és te nehezen olvasható a megjegyzéseket, mielőtt elküldöd a problémát !. Ön megoldotta a problémát régen. Nem hiszem, hogy lehetséges, hogy altu már volt ez a probléma előtt, és kaphatnak választ? Hogy mit kell kérdezni, és akkor 2 egyszerre? Kényelem és lustaság öl oamnii! Ha ezek a srácok, hogy ásni árkok és hólyagok a tenyér Spades II Őszintén megértem azokat, akik nem tudnak olvasni felülvizsgálatát 2 kifejezések egyszerűen nem értem. Kíváncsi vagyok, mit fog csinálni, ha kellett kapálás, vagy ásni? Valószínűleg meg?

   • Calabrese - mondta

    Adrian: Azt mondta, jóval azelőtt, hogy tegye a véleményét a fenti miért nem megy vajon mit kell csinálni, és én adtam, és csatlakozhat 2 oktatóanyagok, ha kényelmes és te nehezen olvasható a megjegyzéseket, mielőtt elküldöd a problémát !. Ön megoldotta a problémát régen. Nem hiszem, hogy lehetséges, hogy altu már volt ez a probléma előtt, és kaphatnak választ? Hogy mit kell kérdezni, és akkor 2 egyszerre? Kényelem és lustaság öl oamnii! Ha ezek a srácok, hogy ásni árkok és hólyagok a tenyér Spades II Őszintén megértem azokat, akik nem tudnak olvasni felülvizsgálatát 2 kifejezések egyszerűen nem értem. Kíváncsi vagyok, mit fog csinálni, ha kellett kapálás, vagy ásni? Valószínűleg meg?

    Nem szabad enervezi.Am és SMCWBR ugyanaz probléma-val a router 14S-N2 és fk ez sem fiú forma.Probabil feltette a kérdést, hogy lehet bárki, aki ugyanazt a modellt a router, és tudja ami nagyon jó buba.Videotutorialul egyetlen lehetőség Én személy szerint soha nem próbáltam ez előtt, és ugyanaz volt a probléma, és azt gondoltam, talán a videotutorialul jön valami új.
    Mindenesetre köszönöm, és sok szerencsét folytatódik

 33. daniyl - mondta

  neki egy kérdést, és ha én vagyok a házban 2 calculatoarelegate a net routeren keresztül lehet, hogy egy szerveren, a másik, hogy másolni a szerverre. próbálkozott magam, de én reusit.trebuie tenni valamit, különösen.

 34. Szeretnék egy rész / fórum, ahol beszélni a PC és a laptopok, amelyek csendesebb, kész műanyag nem reped ... csak nem tudom, mit kell vásárolni, és válassza ... és nem engedheti meg magának, hogy vásárolni, és választani.

  • webdan - mondta

   AEA:
   Szeretnék egy rész / fórum, ahol beszélni a PC és a laptopok, amelyek csendesebb, kész műanyag nem reped ... csak nem tudom, mit kell vásárolni, és válassza ... és nem engedheti meg magának, hogy vásárolni, és választani.

   Ha meg szeretné vásárolni a laptop vesz egy laptop ASUS.Asta csak akkor, ha tiszteletben

   • webdan:
    Ha meg szeretné vásárolni a laptop vesz egy laptop ASUS.Asta csak akkor, ha tiszteletben

    Nem tudom, hol mindenkinek ugyanaz a gondolat, mint az ASUS egy jó társaság, ez nem így van, minden egyes alkatrész vagy rendszer gyártó több termék osztályok.
    1. Vannak osztály "belépő szintű", ahol a termékek olcsó és rossz idő.
    2. Vannak középosztály "midle szint", ahol az ár-teljesítmény arány nagyon jó, sajnos az emberek néztek kizárólag áron.
    3. Itt van a legfejlettebb termékek "teljesítményt", ahol érvényesül a teljesítmény itt kiváló minőségű anyagok, az ár-teljesítmény egyensúly billen javára áron.
    4. Utolsó osztály a termékek a "szélsőséges", ahol a pénz nem számít annyira, itt az abszolút teljesítmény számít.
    Vissza a Asus, nekem úgy tűnik, néhány nagyon jó termék, azt mondanám, hogy jó termékek magas áron.
    A legjobb példa erre az alaplap veszel a Gigabyte RON 800 az Asus kínál ára £ 1200 nem hiszem, a "nem drága a semmiért" a durva drága indoklás nélkül az egyetlen igazolás az agresszív reklám, hogy az emberek az Asus kell valahogy vissza.
    Én már több ASUS termékek, és én nagyon csalódott a teljesítmény-ár arány, amit kínálnak.
    Asus egy színes és felfújt ballon meghaladja, csak úgy.
    Ki akar egy jó termék, hogy vizsgálja meg a középosztály vegyünk.
    Ne vigyázzon cégek számítógépes hardver nem olyan, mint a tévében.

 35. Alecs - mondta

  de kevésbé 7 ablakok 64 kicsit?

 36. - Merci webdan de miután egy rossz tapasztalat Apple MacBook fehér um, ahol műanyag rideg és sárgulás ef egy kicsit zajos, és nem tudom, mit szeretnék kapni szenvedélyes valamit, de nem tudom, hol

 37. - Merci webdan de miután egy rossz tapasztalat a fehér Apple MacBook um, ahol ef letörhető műanyag, sárgák és elég zajos, és én nem tudom, mit szeretnék kapni olyan szenvedélyes valami

  • webdan - mondta

   AEA:
   - Merci webdan de miután egy rossz tapasztalat a fehér Apple MacBook um, ahol ef letörhető műanyag, sárgák és elég zajos, és én nem tudom, mit szeretnék kapni olyan szenvedélyes valami

   Na, hogy a laptop hűvös srác, és attól tartok, hogy eljössz, és azt mondják: mi asus.singurele legjobb laptopok, amit tett problémák asus kártya, billentyűzet gúnyos nekem, hogy én, mint a kicsit, de a többi rendben van

 38. florin - mondta

  faqt Én csak próbáltam tutorial.am k kapcsán a webszerver és a VI a localhost a PC, működött, de adtam a barátom qnd összekötő számukra, hogy hozzáférjenek a web szerver is csak egy üres oldal.: (van-e magyarázat ?

  • Adrian - mondta

   florin: Én csak próbáltam faqt tutorial.am k kapcsán a webszerver és a VI a localhost a PC, működött, de adtam a barátom qnd összekötő számukra, hogy hozzáférjenek a web szerver is csak egy üres oldal.: (Van-e magyarázat?

   Igen van, nehéz olvasni a fenti magyarázat. Ez azt mutatja, a figyelmet, hogy a bemutató munkát, hogy "nagyon magas" a nullához ... te érdekelte annyira, hogy soha nem látott mindent, mert ha nézett, azt mondta, nagyon világosan, ha valaki nem tud csatlakozni, hogy ez azt jelenti, hogy a probléma a tűzfal, vegye le, tiltsa le vagy add FileZilla szervert tűzfal kivétel, hogy már nem blokk ha nem rooter vagy modem portot forwording (Adik kell nyitni port vagy modemet rooter 21) olvasó véleménye, mielőtt elküldöd, mert lehetséges, hogy valaki ugyanaz volt a probléma előtt, és már válaszolt. Ne légy olyan kényelmes olvasni a nem ad a lapát!

 39. Seby - mondta

  Egy nagyon érdekes program, amely segített megszabadulni a foltok adatátvitel segítségével messenger, és javasolni fogja, hogy prieteni.Multumesc kristály bemutató!

  • Vlad - mondta

   Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy nem teszi a kapcsolatot, mert a router FTP-n keresztül? Nem úgy tűnik, hogy kapcsolatot bárkivel. Követtem a bemutató, és nem pontosan. csak akkor, ha valaki megpróbál csatlakozni a szerverhez sikertelen.
   Szóval router és nettó RDS. (Dinamikus IP), de amíg nem adja az újraindítás nem változik. Nem tudom, mi lehet az. Van tűzfal vagy víruskereső. w7. köszönöm

   • Vlad: Van egy kérdésem. Lehet, hogy nem teszi a kapcsolatot, mert a router FTP-n keresztül? Nem csatlakozik bárkivel. Követtem a bemutató, és nem pontosan. csak akkor, ha valaki megpróbál csatlakozni a szerverhez sikertelen.
    Szóval router és nettó RDS. (Dinamikus IP), de amíg nem adja az újraindítás nem változik. Nem tudom, mi lehet az. Van tűzfal vagy víruskereső. w7. köszönöm


    Meg kell csinálni egy port forwarding, egyfajta szabályrendszer, hogy tiszteletben tartjuk a router, ha kap valami port.
    Az alábbi két oktató, ha sietsz egyszerűen csak nézni, hogy a port forwarding.
    https://www.videotutorial.ro/?cat=2345
    Siker.

 40. NO NAME - mondta

  Amint az a bemutató videót azok számára, akik interneten: RDS, UPC és Clicknet (Romtelecom) kötelező, hogy hozzanak létre egy fiókot a honlapon Dynamic DNS kell, hogy a számítógép, hogy a telepített XAMPP oldalon érhető el bármikor, amikor újraindítja a PC vagy modem / router volt. Ellenkező esetben, ha hozzá egy másik IP minden alkalommal (a számítógép újraindításához, vagy minden alkalommal, amikor újra a modem / router), és így a megoldás nem lehet más, mint elmondani azoknak, akik szeretnék letölteni vagy elrejtése Eze feltöltötte a szerverre, kiosztott IP-címet!
  VIGYÁZAT: Modem / router Huawei őket Clicknet (Romtelecom) nem lehet beállítani, ni a Dynamic DNSEgyszerűen azért, mert nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel! Ezekhez szükségszerűen, hogy megvásárol egy router, akkor dugja be az, hogy a Huawei modem (ebben az esetben, a Huawei modem kell ideális helyen, az út Bridge).

 41. gabi - mondta

  szia eara visszatértem én hagytam pool miért nem megy egy másik lépés a számítógépes játék szerver és nem tudom a ip servaru de nem természetvédelmi vagy mi 127.0.0.1 és egy másik nyomon követés sem az Köszönöm ISTA numaru ajutoru eddig

 42. daniel - mondta

  jól megy, köszönöm, az átviteli pontosan Maxx (mint az azonos hdd) ha biztosan ad hírt

 43. cossmyn - mondta

  Hello srácok! .. Először azt szeretném mondani, hogy én nagyon értékelem, amit csinálsz, és te vagy a legkirályabb! másodszor Nekem van egy probléma .. Én a DynDNS, és amikor a táskát hostname cím nekem döntöttem, hogy nem megy csak el ... itt utalok a localhost szerverre http://ftp.credeti ez valahogy, mert Romtelecom modem Huawei ala? van célokat és port forwarding kell tenni ... kérem, ha tud segítsen nekem valahogy, hogy fogalmam sincs, hogyan kell csinálni port forwarding ! várt választ kérem!

  • cossmynSziasztok! .. Először azt szeretném mondani, hogy én nagyon értékelem, amit csinálsz, és te vagy a legkirályabb! Másodszor van egy probléma .. Én a DynDNS és mikor táska hostname ellenem én döntöttem, hogy nem megy csak el ... itt utalok a localhost szerverre http://ftp.credeti ez valahogy, mert Romtelecom modem Huawei ala? van célokat és port forwarding kell tenni ... kérem, ha tud segítsen nekem valahogy, hogy fogalmam sincs, hogyan kell csinálni port forwarding ! várt választ kérem!

   Port forwarding Huawei oldalakon Romtelecom-tól:
   Írja be a router „192.168.1.1” / fel felhasználónevét és jelszavát / írja Basic / NAT / közepén a „Virtual Server” / kattints rá, és akkor még több dolgot, akkor kattintson a legördülő lap mellé „Application „válassza ki a kívánt protokoll, azaz az” ftp „alatti” Helyi IP-cím „csirke IP-címét a számítógép, akkor általában” 192.168.1.2 „(ha csak egy csatlakoztatott PC), ha több PC megtalálni ip parancs beírásával „ipconfig” CMD után kész ip lemenni, és kattintson a „Küldés”.
   Siker.
   Ha nem lehet várni, hogy csinál egy bemutató és a Huawei modem.

   • NO NAME - mondta

    Mint már mondtam, más az értékelés más video oktatóanyagokat - Akkor megfigyelt és a kristály-admin, amit kellett volna mondani, hogy: az egyik, vagy a legtöbb modem / router Huawei által Romtelecom SET nem DYNDNS területeken!
    Ezért, nem tud semmit, akkor is, ha nyitott egy számlát a DynDNS, és rendelt egy hostname vagy megváltoztatja a Romtelecom modem-ul/router-ul, de a legmegfelelőbb és gyakorlati , kapsz egy normális router (lehetőleg és vezeték nélküli), hogy felveszi a kapcsolatot a modem Huawei router (kaszkád), akkor állítsa be a Huawei bridge módban, és az új router teszi a set-aril teszik előtt, a Huawei, valamint részletek DynDNS a hostname és jelszavával.

    Szabály (és írd a "feltétlenül szükséges"): Ha dinamikus IP (ebben a sorrendben, és nem más): 1. ellenőrizze, hogy a modem / router, amely képes DynDNS set-területeken; 2. csinál egy fiókot, és egy al-domain a dinamikus DNS szolgáltató 3. adja meg a DynDNS adatait a modem / router volt.

    Cristi-admin:
    Port forwarding Huawei oldalakon Romtelecom-tól:
    Írja be a router "192.168.1.1" / fel felhasználói név és jelszó / enter Basic / NAT / közepén a "Virtual Server" / kattints rá, és akkor még több dolgot, akkor kattintson a legördülő mellett a lap "alkalmazás "Válassza ki a kívánt protokollt, vagyis" FTP "alatt a" Local IP Address "tegye az IP-címét a számítógép, akkor általában" 192.168.1.2 "(ha csak egy PC-t), ha asi több PC találja ip parancsa írja "ipconfig" a CMD után kész az ip megy, majd kattintson a "Küldés".
    Siker.
    Ha nem lehet várni, hogy csinál egy bemutató és a Huawei modem.


    (Idéz me)

 44. Szeretném tudni, hogy mi jobban működik / gyorsabb processzor GHz vagy 3 2 2 GHz processzor a laptop / PC. használt rajz / design autocad ...?

 45. gabi - mondta

  helló tud nekem segíteni, miért hívja mien felismerni ip számítás, és ha megpróbálok menni egy számítást, és a számítógép csak servaru 127.0.0.1 numaru megyek niic decum IP ajutama számítást kérek kell ezt a programot

  • Adrian - mondta

   gabiSzia potiajutasipemiendecenumirecunoasteipcalculuisidacaincercsaintrudepeunaltcalcsidepecalcupe hogy servarudoarcunumaru127.0.0.1 imimergeniicdecumcuipcalculuite Kérjük ajutamaasaveanevoiedeacestprogram

   A probléma avuto és mások, ez a bemutató már 3 oldalain megjegyzéseket, a választ a problémára adott többször olvassa el az összes értékelés ez a bemutató, a válasz helyes a szemed alatt

 46. Luchian - mondta

  Hello! Nagyon érdekes hely, és gratulálok, amit csinálsz.
  Azt lehet mondani, hogy nekem milyen konfiguráció kell tennie, ha valaki netul megy keresztül a vezeték nélküli router? Köszönöm

 47. Szomszéd - mondta

  Tareee Bv're a férfi tettem én ftp szerver ms szuper kemény, hogy mindent BFT

 48. KOMPUTER - mondta

  Helló, remélem, találkozom valakivel.
  Én jelenleg az országból. Hol tartózkodik egy internet kapcsolat kell korlátozni, hogy nem tudja letölteni torrentet, ODC stb
  Megpróbáltam a szüleimet ftp néhány fájlt az otthoni számítógép, a laptop, de nem csatlakozik az egyik, hogy a másik szerveren.
  Azt mondom,
  Ehhez a Windows Intézőben. Az Internet Explorer nem megyek mondja nekem, hogy próbálja ki a windows.
  Minden, hogy nem csatlakozik a saját szerver, de nem közöttük.
  Véleményét, tanácsát?

 49. KOMPUTER - mondta

  beszélve arról, hogy nem fog csinálni port forwarding.
  Vagy legalábbis mi azt

 50. @ Lex - mondta

  dc csak látni a fele a bemutató?

 51. hello, én ftp fiók egyetlen ember, aki nem tud bejelentkezni, és azt csinálni, én hozzám a My IP és látja a kapcsolatot, de egyébként nem tudom ... miért időben? valamit beállítani ahhoz, hogy adjon meg egy másik? ip név valamit? Nagyon köszönöm

 52. Marius - mondta

  Miért telepítése Vista, és mikor telepíteni néhány programot, hogy töltse ki

 53. Antonio - mondta

  Szia Cristi, van egy probléma, mi történt ezen az FTP-kapcsolat, a fej hátsó hiszem elfelejtettem VRO 4 alkalommal, hogy ha tettem a megfelelő kapcsolatot firezzila szerver, van egy kis probléma, miután befejezte a felhasználói jelszó azt megosztott mi megosztott néhány dolgot nem működik nekem, mint ha szeretnék bejelentkezni egy másik PC, hogy mi történt velem letöltés nem működik ... és táska „ftp: // neve:[Email protected]"Adtam egy példa, és nem működik, hogy a ezért az a személy, vagy próbáljon az alábbiak szerint:ftp://si ip ember ... és még mindig nem működik ... már, hogy ez a személy ugyanezt kapcsolatokat, mint én csak megkülönbözteti jelszavát, és ... ha az én pc, és írni "ftp://", és menj be a ip Látom, látom, mit tesz a mappában, és ha az ember, hogy miért olyan ez a probléma az, hogy mi is kapcsolódnak egymáshoz, úgy egy másik, megemlíteni, hogy a víruskereső Én csak, mint egy saroknyira a Windows tűzfal, így, és az a személy adtam Kaspersky de szoros és nem történik nimic.Va köszönöm, és remélem, én tiszta, akkor küldj e-mailt az én e-mail ha lehetséges, néhány nappal Multumesc.Astept válaszát, de sajnos nem kaptam semmilyen választ, hogy van egy probléma, csatlakozik az RDS az Ubuntu nem a kapcsolatot, írja be a felhasználónevet / jelszót, és megy. Meg kell letölteni a programot czone tudok bejelentkezni a, hogy a program, és nincs mód, hogy jelentkezzen

  • Ioneltaiefrunze - mondta

   Antonio: .... Antivirus megemlíteni, hogy én csak egy blokk tűzfal a Windows így, és az a személy Kaspersky ....

   Letilthatja a Windows tűzfal, és csatlakozik, hogy ha nem használja a router ptr. internet.Daca router kapcsolatot, hogy engedje el a port által használt FTP protokoll (PortForward-nek.)
   Mint a többi használó személy Karspersky Karsperky pl. Internet Security Antivirus (nem adja meg, hogy ő vagy Karsperky Karsperky Antivirus Internet Security), be kell állítania a FileZilla szerver "megbízható aplication".

   Probléma a kapcsolat ... Ubuntu RDS nem a kapcsolatot, írja be a felhasználónevet / jelszót, és megy ....

   Itt megint nem tudjuk, hogy mi használ Ubuntu, milyen alkalmazást érted, és mit szeretne csinálni általában exact.Conexiunea RDS (PPPoE ... a felhasználónév és jelszó) az Ubuntu 9.04 csak futni ubuntu 9.10 ptr egy kicsit nehezebb. Meg kell kijavítani a hibát magányos `sistemul.Despre, hogy hiba, és hogyan lehet csatlakozni ubuntu 9.04 Adrian beszélt ez a bemutató
   Ön várja az eredményeket, ha nem valami detalii.Spor.

 54. Andrey - mondta

  Ez nagyon érdekes, kellemes Mia!

 55. Mariana - mondta

  Üdvözlöm. Könyörgöm, valaki segíteni nekem, hogy törölje a mappát XAMPP? Ez ad nekem hiba elnyomása normális, és hogy nem férnek hozzá FileZilla server.exe. Próbáltam, hogy ez elérhető (teljes hozzáférés) - sikertelenül.

 56. Mariana - mondta

  Megoldottuk!

  • cristisg1 - mondta

   Megoldottuk!

   Igen, és én ugyanaz volt a probléma, eltávolítani cin, nem kell az (a) függvény, hogy tudja, mi fut XAMPP eltávolítási és működik! ha van egy másik partícióra, mint a helyi sajtológép (C) Törlés pénztárca egyszerű, ha ez nem működik, egy újraindítás után a törlés biztos működni fog, én személy szerint reintalat wind.si formázott partíció volt telepítve, hogy gátak nem Lehet, hogy a hibák nagyobb probléma, mint a Miami Elfelejtettem a jelszót, és meg kell pihenés után 999 óra :) kipróbálni, én meg egy gödörben ásta yum :)) Most már több mint két próbálkozás, hogy nehogy elérni 5 :)!

 57. nicu31 - mondta

  fogadtatás
  Ne haragudj rám, de te vagy a legforróbb, jól sikerült, és azt szeretném, ha így Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet!
  Ön suuuuuper
  Üdvözlettel Nicu

 58. Catalin - mondta

  Köszönjük bemutató Cristi!
  Én postai úton értesítik, ha írt, de én most megtekinthető. nagyon hasznos! Én az én ftp net szolgáltatót, és látom, hogy bármilyen onnan elég gyorsan, és találok valamit ... különösen fejlett.
  íme ftp egy egyszerű, hatékony és praktikus.
  nem kell, hogy a webhely nem fel fájlokat a szerverre, vagy ki tudja, ki tudja, mi dracovenii kezelési programokban.
  JOB!

 59. Cipri - mondta

  Hogyan lehet egy barát seruieze az ő kötelező, aki nem tudja, hogyan kell csinálni

 60. Tyu2000 - mondta

  Hi guys, nagyon köszönöm, hogy nem egy nagy munka, így tinetio minden tekintetben.

 61. mycutzu - mondta

  Cristi szívesen! Míg videotutorial, hogyan lehet részesedése a valós rendszer a Windows XP és az igazi az ubuntu 9.04 VirtualBox? Várjon rasouns: D: D: D

 62. drshomeboy - mondta

  Super tutorial. Tömör és hasznos!

 63. Cristisg1 - mondta

  Sokan tényleg nem tudom a munkát

 64. Cristisg1 - mondta

  Vajon gyorsan át a film formátum TS, VOB / küldök formátumok Esküvők és nem lesz szükségem 8GB DVD :))

  • SYLBER - mondta

   Cristisg1: Van-e gyorsan át a film formátum TS, VOB / küldök formátumok Esküvők és nem lesz szükségem 8GB DVD)

   Cristisg1: Van-e gyorsan át a film formátum TS, VOB / küldök formátumok Esküvők és nem lesz szükségem 8GB DVD)

 65. SYLBER - mondta

  Tudom, hogy kell járni 2mbs úgyhogy szuper, ez

  • cristisg1 - mondta

   Tudom, hogy megy aprox2mbs úgyhogy szuper, ez

   Köszönöm a választ ... én még nem próbáltam, de megpróbálom

 66. bogdan - mondta

  Hello, van egy kis probléma. Csináltam egy ftp szerverre, vettem egy .homeip.net kell egy domain DynDNS. Amikor belép a „ftp: // localhost”, írja meg, hogy adja meg a felhasználónevet és a jelszót munkák, tudok letölteni olyan, de mikor adja meg a „ftp: //” vagy „ftp: //.homeip.net” Azt kérte, hogy adja meg a nevét és jelszó írok helyes, és azt mondom 530 permision megtagadva

  • bogdan - mondta

   Szia, van egy kis gondom. Csináltam egy ftp szerverre, vettem egy domaniu. Homeip.net a DynDNS. Amikor belép a "ftp://localhost" írok, hogy vezessenek be felhasználónevét és jelszavát, működik, de lehet letölteni olyan go on "ftp://" vagy "ftp://.homeip.net" kér introducnumele és jelszó , varázslat, és azt mondom, ahogy a bemutató 530 permision megtagadva füle, se farka olyan 3, de még mindig nem tudja kitalálni, mi a baj. Várakozás a választ.

   Sebaj, megoldottam

 67. Helló, nagyon hasznos és nagyon jól elmagyarázta videotutorialele. Szeretné, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni a feltöltési PHP hi2.ro típusát.
  Várakozás a választ, vagy tanácsot.

 68. láthatatlan - mondta

  Sal, ne arra törekedjünk, hogy menjek FileZilla FTP nem egyáltalán, nem tudom, lehet, hogy tévedek, nem megyek az ötleteimet. Így csináltam egy videót jobb magyarázatára bajom a XAMPP. Várja, hogy válaszoljon.

 69. láthatatlan - mondta

  Sal, ne arra törekedjünk, hogy menjek FileZilla FTP nem egyáltalán, nem tudom, lehet, hogy tévedek, nem megyek az ötleteimet. Így hát a Videó jobb magyarázatára bajom a XAMPP. Várja, hogy válaszoljon.

 70. Alex - mondta

  nekem nem csak a 600 SEM letöltések kb / sec hogyan állíthatom be az adatvédelmi tisztviselő mozogni, de még mindig nem növekszik

 71. Rares - mondta

  a gépemen, de megy, hogy valaki más, és ez a személy nem fog akarnak majd, de azt csak ő tudja meg

 72. MaSinucid - mondta

  Helló, először azt akarom, hogy vegye figyelembe, ... tulajdonképpen nincs jegyzet, amit csinálsz itt nekünk kevésbé képes megérteni a titkait számítógépek :) Én sokat tanultam, és remélem, hogy az egész úton. Nekem van egy probléma (bár én mindig olvassa el a megjegyzéseket, mielőtt elküldöd semmit) sikerült csinálni egy ftp (ff egyszerűen az úton), de csatlakozik a router, hogy nem tudja elérni (Én külföldről), és szeretem állítsd be. Például, ha megpróbál ftp://localhost az én számítások, nincs gond, és nem tud az ftp, de ha az IP-címet ad nekem hiba állítólag nem találja ftp. ip Találtam a helyszínen, hogy segít felismerni IP. Beszélve, hogy ha újra a számítógépet, az IP ugyanaz marad, nem változik. Következtetés, be kell állítani a router? Nem port forwarding, hogy a forgalom belépő http vagy ftp? Köszönöm, és gratulálok még egyszer, hogy mit csinál itt!

  • Adrian admin - mondta

   MaSinucidSzia, először azt akarom, hogy vegye figyelembe, ... tulajdonképpen nincs jegyzet, amit csinálsz itt nekünk kevésbé képes megérteni a titkait számítógépek :) Én sokat tanultam, és remélem, hogy az egész úton. Nekem van egy probléma (bár én mindig olvassa el a megjegyzéseket, mielőtt elküldöd semmit) sikerült csinálni egy ftp (ff egyszerűen az úton), de csatlakozik a router, hogy nem tudja elérni (Én külföldről), és szeretem állítsd be. Például, ha megpróbál ftp://localhost az én számítások, nincs gond, és nem tud az ftp, de ha az IP-címet ad nekem hiba állítólag nem találja ftp. ip Találtam a helyszínen, hogy segít felismerni IP. Beszélve, hogy ha újra a számítógépet, az IP ugyanaz marad, nem változik. Következtetés, be kell állítani a router? Nem port forwarding, hogy a forgalom belépő http vagy ftp? Köszönöm, és gratulálok még egyszer, hogy mit csinál itt!

   Igen, meg kell tennie, port router forwording FTP-

 73. Vasi Falticeni - mondta

  Ez a legérdekesebb tutorial. mine.Am próbált valami mást, és én elrontottam sokat setari.Multumesc.

 74. Gabrielino - mondta

  Helló Cristi
  Ha adsz a "Start" FileZilla XAMPP vezérlőpanel ad nekem a következő üzenet:
  "ERROR: FileZilla FTP kell futtatni, mint a szolgáltatás"
  Bár ahogy a bemutató több alkalommal, semmilyen módon nem találni felbontású, és én még nem találtam, hogy ezt a kérdést emelkedett megjegyzéseket.
  Tudna adni egy megoldás? ... Köszönöm
  Azért említem interneten, RDS és a Windows Vista Ultimate és a víruskereső Kis

  • Gabriellino - mondta

   Gabrielino:
   Helló Cristi
   Ha adsz a "Start" FileZilla XAMPP vezérlőpanel ad nekem a következő üzenet:
   "ERROR: FileZilla FTP kell futtatni, mint a szolgáltatás"
   Bár ahogy a bemutató több alkalommal, semmilyen módon nem találni felbontású, és én még nem találtam, hogy ezt a kérdést emelkedett megjegyzéseket.
   Tudna adni egy megoldás? ... Köszönöm
   Azért említem interneten, RDS és a Windows Vista Ultimate és a víruskereső Kis

   Senki nem válaszolt nekem, de én megtaláltam a megoldást. Mivel én már Vista, elérheti azt XAMPP-vezérlés köze a "Futtatás rendszergazdaként". De most van egy másik dilemma:
   Amikor megpróbálom elérni a cím ftp://localhost Fedezze fel a Windows, én decschide a böngésző cím automatikusan. Tudja valaki, hogy mit kell tennie, így én is csak a Windows Explorer?

 75. xpert - mondta

  ii szuper kemény. egyszerű és praktikus!
  @ CRIST: Lenne egy kérdésem:
  -Ha törli a fájlokat a PC marad feltöltötte a szerverre?
  (Más szavakkal: lehet feltölteni fájlokat az FTP szerver?)

  • AdrianGudus - mondta

   xpert:
   ii szuper kemény. egyszerű és praktikus!
   @Kristály: Lenne egy kérdésem:
   -Ha törli a fájlokat a PC marad feltöltött a szerveren? (Más szavakkal: lehet feltölteni fájlokat az FTP szerver?)

   Igen, ha nem törli őket a szerverről is törlődnek van, és ha nem törli őket a szerverről is törlődik. Ez normális, hogy így momnt a szerver a számítógépen, igaz?
   Ha egy másik számítógép, mint a szerver, ha a szerver lenne máshol, akkor a helyzet más lenne.
   A szerver nem ad tárhelyet, ha marad a számítógép, ez csak egy módja annak, hogy nyissa ki az ajtót, hogy mások, akik szeretnék letölteni fájlokat tőled. Csak könnyebb most ...

   • xpert - mondta

    AdrianGudus: Igen, ha nem törli őket a szerverről is törlődnek van, és ha nem törli őket a szerverről is törlődik. Ez normális, hogy így momnt a szerver a számítógépen, igaz?
    Ha egy másik számítógép, mint a szerver, ha a szerver lenne máshol, akkor a helyzet más lenne.
    A szerver nem ad tárhelyet, ha marad a számítógép, ez csak egy módja annak, hogy nyissa ki az ajtót, hogy mások, akik szeretnék letölteni fájlokat tőled. Csak könnyebb most ...


    AdrianGudus: Igen, ha nem törli őket a szerverről is törlődnek van, és ha nem törli őket a szerverről is törlődik. Ez normális, hogy így momnt a szerver a számítógépen, igaz?
    Ha egy másik számítógép, mint a szerver, ha a szerver lenne máshol, akkor a helyzet más lenne.
    A szerver nem ad tárhelyet, ha marad a számítógép, ez csak egy módja annak, hogy nyissa ki az ajtót, hogy mások, akik szeretnék letölteni fájlokat tőled. Csak könnyebb most ...


    rendben van. köszönöm

 76. Cristina - mondta

  Szia, van egy problema.Am letöltött Total Commander, én csatlakozik csak akkor akarok feltölteni a képeket, teher csak 5% után opreste.Aveti valami ötlete, mi lenne az oka? Előre is köszönöm.

 77. Cristian - mondta

  425 Nem lehet megnyitni az adatkapcsolat
  ez az üzenet érkezik miután bejelentkezés, mondhatom, aki az oka?.

 78. atti - mondta

  hogyan lehet megtalálni archívum? akkor jelenik meg, futtatható

 79. Luca George - mondta

  Hello. Én mindent megtettem, mint a filmben, de nem működik, ha írsz ftp://localhost megy, de ha én írom ype ftp:// és megy, és nem egy másik számítógépen nem működik, ha írok én ip ftp://. Meg kell punblic STEEZ valahonnan?

 80. Hello, nagyon jó tutorial, követtem minden lépést magam, de a probléma, akkor nem másolhatja és nem levelet, bár azt állítva XAMPP hozzáférést biztosít az összes, hogy a böngésző nem tudja, és amikor megpróbálok csatlakozni a Windows Explorer automatikusan megkapja az összes böngésző ...
  Mit lehet tenni?
  Köszönöm.

 81. danuz - mondta

  átadása küldött fájlok RDS hová mennek?

 82. Ezel - ONLYKI ..... - mondta

  Szia Nekem van egy probléma FileZilla
  Állapot: Leválasztva szerver
  Állapot: Küldés parancsot hogy az aktív FTP-kapcsolat
  Állapot: Küldés parancsot hogy az aktív FTP-kapcsolat
  Állapot: Küldés parancsot hogy az aktív FTP-kapcsolat
  Állapot: Küldés parancsot hogy az aktív FTP-kapcsolat
  Állapot: Küldés parancsot hogy az aktív FTP-kapcsolat
  Parancs: PWD
  Nem tudom, hogy milyen sorrendben kell elküldeni, vagy milyen beállításokat kell tenni, hogy úgy tűnik, hogy nem sok mászni 500-1000 mappák ....

Trackbacks

 1. [...] Jó dinamikus kép. Regisztráció lehet tenni a Micro SD kártya, NVR, FTP szerver, vagy akár egy NAS. Vannak több felvételi módok. Mi lehet folyamatosan rögzíti, mi [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.