Hogyan indíthat el egy számítógépet távolról az interneten keresztül a WOL segítségével, vagy felébreszthet a lan mágikus csomagokon - HD videó bemutató

Ebben a videóban bemutató fogjuk magyarázni, hogyan lehet indítani egy távoli számítógép egy kis szabad program néven magic packet Sender WOL.

Először nézzük meg, hogy néhány beállítás a hálózati kártya és a bios, hálózati kártya támogatnia kell Wake on Lan, leginkább integrált hálózati kártya az alaplapon támogatja a Wake On Lan, NIC PCI nehezen tűri így az alacsonyabb szintű opciók (mivel költségcsökkentés) valóban olcsó ezeket NIC (10-15 ron) csak a legszükségesebbeket, és semmi több.

A Wake On Lan nem jelent statikus IP-kapcsolatok problémáját, de a problémák akkor jelentkeznek, amikor dinamikus IP-kről beszélünk, a dinamikus IP-k esetében az a probléma, hogy amikor a számítógépet kikapcsoljuk, a kapcsolat elveszik, megoldást találtunk erre a problémára a router és a DynDns aldomainjével együtt, sok útválasztó támogatja a Dynamic Dns alkalmazást, vagyis képesek frissíteni az IP-t, és elküldeni a DynDns szerverhez, amikor csak változik, így nem kell többé aggódnunk az IP miatt. dinamikusan, ezen kívül egy olyan ingyenes domain előnye, mint például: "name.homeip.net", ahol a "név" helyett bármit átadhat, ami eszébe jut, átadhatja a nevét, vagy csak egy vicces szót.

Miután megoldotta az útválasztó beállításaival a Dinamikus Dns szakaszból, virtuális szervert vagy port-továbbítást kell készítenie az ébredni kívánt számítógép IP-jére, még akkor is, ha csak egy számítógépünk van, és még mindig port-továbbítást kell tennie. Az „UDP” protokoll „9” portja, az IP-nek, amelyre virtuális szervert (port továbbítást) kell készíteni, a következőképpen kell kinéznie: 192.168 ……

Az alkalmazás, amit mi használunk nagyon egyszerű a használata, csak telepíteni és elindítani, tudnunk kell, hogy a VI kívánt számítógép felébreszteni és MAC hálózati kártya, abban az esetben a dinamikus IP lesz ez hozza létre a DynDNS tartomány és MAC hálózati kártyát, majd nyomja meg a KÜLDÉS gombot.

Ez a videó oktatóanyag csak az RDS statikus és dinamikus IP módszerével foglalkozik (PPPoE kapcsolat), a Romtelecom (clicknet) ügyfelek számára az oktatóanyag szavai érvénytelenek, megpróbálok egy videojátékot készíteni, amely kifejezetten az ilyen típusú kapcsolat, mert többről kell beszélni, és a bonyolultság nagyobb, ezért döntöttem úgy, hogy ebben az oktatóanyagban nem foglalkozom a Romtelecom témával, a clicknet hálózat más megközelítést igényel, mivel telefonkábelre épül, és nem nyújt ilyen rugalmasságot tengerre van szükségünk.

Azt szeretném, ha egy kellemes és kérjük, tartózkodjon a viccek nem visszaélni ezzel a módszerrel kapcsolja számítógépek ismerősök, nem jól induljon a PC a semmiből a számítógép ezt a módszert használja.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. danezu - mondta

    sziasztok. ez a második alkalom, hogy minden ok nélkül kitiltottak az oldalon. Annyiszor elolvastam a szabályokat, és nem is szegtem meg semmit. Azt hiszem azért, mert az ip-m több emberrel van.

  2. gepeto - mondta

    Teszteltem ezt a dolgot, hogy bekapcsolja a számítógépet egy barátjának iam úgynevezett IP Macu a másik, majd megvizsgáljuk, hogy a villogó fények a NIC, ha a számítógép ki van kapcsolva, és dolgozott, majd elmentem a házamba, és adta azt az üzenetet az ébredés, hogy beszélni a számítógépet, és működött teljes sikerrel, a barátom számítógépén volt, amikor elküldte az üzenetet, és a barátom maradt videotutorial uimit.Eu fogja mondani hogy ez működni fog, ha minden feltétel, hogy század megmutatta Cristi mondták, de ha hiányzik bármilyen merge.merge nem hiszem, ez lesz 1000 1000%, ha követi a szabályokat, és nem egyezik a videotutorialul készült Cristi.
    Sok szerencsét !!! És hála a sok erre wideotutorial van tareeeee !!!

    • Zenobia - mondta

      Gyerek még át az iskolában, akkor ismétlő román. Azt írta össze, és analfabéta, mint az informatikai-ist analfabéta.

  3. Adrian - mondta

    @danezu: Olvassa el a megjegyzések rovatban gyors, fejtegetéseket a korai belépés gyors észrevételeiket az oldal !! Ő nem tiltott valaki, tegye a kezét, és olvassa el, és állományjavító az oldalon, ne nézd csak meg a videót !!

  4. Ovidiu - mondta

    Nagyon szép oktató által Cristi bravo te vagy a legjobb! Elvárom, hogy folytassa útmutatók a hardver a alaplapok és processzorok tartani, hogy a bemutató ár / siker!

  5. tataee - mondta

    egy kérdés: miért nem videotutoriale Boby

  6. Adrian - mondta

    Van egy statikus ip intrebare.Ce dinamikus és hogyan lehet megtudni, hogy milyen dinamikus ip vagy static..MERCI SOK !!!

  7. geolino - mondta

    szia .. próbáltam megtenni a beállításokat a hálózati kártyán, és nincs a shutdown wake on lan opció .. tudna nekem segíteni ... ??

  8. sherryrotaru - mondta

    Kérjük, hosszú, hosszú, és bemutatja az ügyfelek számára Romtelecom (ClickNet)
    Sok köszönet.
    Te vagy a legjobb !!!

  9. Adrian - mondta

    @Adrian: A statikus IP az IP, hogy ne változtassa meg a holnap és holnapután ugyanaz, és egy dinamikus ip, amely a változás minden indítsa újra a PC-kapcsolat az internet, vagy minden alkalommal, amikor elindítja a számítógépet !! Látni, hogy milyen IP akkor, írj a saját ip belép, kattintson az első eredmény és milyen ip van, akkor nem, ha újraindítja a PC és megy és google, írni és én ip, és nézd meg ugyanazt a ip mint egy újraindítása előtt, vagy egy másik, ha altu azt jelenti, hogy van egy dinamikus ip vagy hogyan megemlíteni néhány gyökér, ha ez ugyanaz, mint korábban az újraindítás azt jelenti, hogy egy statikus ip, fix!

  10. Adrian - mondta

    @geolino: Nézd meg az összes bemutató, és nem fut !!! Azt mondta, hogy tudni kell a PC legalább 3-4 év is, hogy a beállítás, és úgy találja, hogy beállítása a beépített hálózati kártyát nem dolog, amit vásárolni 150 ezer darab! Gratulálok Cristi, nagyon hangos!

  11. Theodore - mondta

    Van egy kérdésem: hogyan kap a cím a router?

  12. INIS - mondta

    fogadtatás
    Van egy Dell Inspiron laptop 1525 caaare van SIM-kártya foglalat.
    Azt behelyezett SIM-kártya, de nem ismeri fel.
    Mit tehetek, hogy ismerjük fel?
    tud nekem segíteni?

  13. @Theodore: Minden routernek megvan a címe, például: "192.168 ……", ez a cím megtalálható az útválasztó kézikönyvében, vagy ha csatlakozik, kattintson a jobb egérgombbal a tálcán lévő kapcsolatra, és nyomja meg az "STATUS" gombot, majd nyomja meg a "support" fület. Átjáró, amely az útválasztó címe, ha további részletekre van szüksége, nyomja meg a részletek gombot.
    Egy másik lehetőség: Indítás / Futtatás ide írása: "cmd", nyomja meg az Enter billentyűt, majd írja be az "ipconfig / all" parancsot (abban a fekete ablakban), és megjeleníti az összes információt a hálózati kártyákról és az adott pillanatban meglévő kapcsolatairól.

  14. Ruben - mondta

    Cristi ... a probléma az, hogy a WOL MAGIC Lan program nem működik a vista-n ... Van egy vista a 64-en ... Mindannyian telepítettem ugyanúgy tettem, mint te a hálózati kártyán, de .. ha a program nem működik, nem tudom Továbblépek, bár a Vista is ott mondja ... ki tud valahogy segíteni? Köszönöm

  15. LucianGL - mondta

    Hi lumeeeeee
    "kissé" újdonságként ez a kiváltság közvetlenül telefonról is működik (ez nem feltétlenül okos telefon - más néven okostelefon symbian vagy Windows mobile), ennek a telefonnak támogatnia kell a Java legalább a MIDP 1.0 verzióját, amely manapság a legtöbb támogatás

    csak annyit kell tennie, hogy megadja a Krisztus mondta videotutorial személyzet a számítógépet, majd telepítse az alkalmazást a telefon és a a kép beállítása az IP személyes macula

    hivatalos kérelem telefon link: http://www.jibble.org/midlets/
    közvetlen kapcsolat letölthető jar file: http://www.jibble.org/midlets/WakeOnLan.jar
    jad fájl letölthető közvetlen kapcsolat: http://www.jibble.org/midlets/WakeOnLan.jad

    a helyszínen látható egy kép a kérelmet, és hogyan kell írni az IP és MAC szoftver

    Nokia tesztelték az otthoni PC és N95 8GB

    élvezni

  16. LucianGL - mondta

    és a másik lehetőség az lenne, hogy az ir távoli Psiloc, egy olyan alkalmazás, amely foglalkozik a Symbian okostelefonok támogatják IrDA (infravörös), ezt az alkalmazást akkor viszont mindent, ami az infravörös.
    PC-nek a TV-tuner, amely infravörös érzékelő és persze, hogy állítsa be a BIOS-t és támogatást ir távirányító, amely lehetővé teszi, hogy az aktív bekapcsológomb telefon

    ez egy kicsit bonyolult, de ez a módszer 2 és valószínűleg az utolsó, hogy lehet használni a telefont kinyitására távoli PC
    Az első az ugyanazon szoftver küldte kristály bemutató hordozott verzió, de minden mobil telefon, amely támogatja a Java és képes kapcsolódni az interneten

    ez enjpy

  17. LucianGL - mondta

    salutaaareeeeeee lumeee

    Ugyanezzel a módszerrel, hogy a kristályok vannak jelen videotutorial kérheti abban az esetben, mobil telefonok, amelyek támogatják a Java MIDP legalább 1.0 többsége támogatja a Java MIDP ma 2.0. Ez nagyon jól működik az okos telefonok -aka Symbian okostelefon.

    ez az első és a legpraktikusabb módja, hogy lehet használni bárki által egy telefon mobil.eu személyesen már sikeresen tesztelték a PC egy Nokia N95 én 8GB.

    csakúgy, mint a bemutató be kell állítania a számítógépet, majd belépett az oldalra, és töltse le és telepítse a telefon alkalmazás, amely megnyitja az alkalmazást, és kiírja az IP számítógépeken is megfelelően és a mák aktív NIC

    hivatalos honlap egy képet, ahol látni fogja, pontosan a szükséges adatokat kell írni, telefon

    hivatalos honlapja: http://www.jibble.org/midlets/ ahol megjelenik, és a fotó alkalmazás a mobiltelefonok, hogy beszéltünk

    .jar közvetlen letöltési linket: http://www.jibble.org/midlets/WakeOnLan.jar

    jad közvetlen letöltési linket: http://www.jibble.org/midlets/WakeOnLan.jad

    élvezni

  18. LucianGL - mondta

    salutaaareeeeeee lumeee

    Ugyanezzel a módszerrel, hogy a kristályok vannak jelen videotutorial kérheti abban az esetben, mobil telefonok, amelyek támogatják a Java MIDP legalább 1.0 többsége támogatja a Java MIDP ma 2.0. Ez nagyon jól működik az okos telefonok -aka Symbian okostelefon.

    ez az első és a legpraktikusabb módja, hogy lehet használni bárki által egy telefon mobil.eu személyesen már sikeresen tesztelték a PC egy Nokia N95 én 8GB.

    csakúgy, mint a bemutató be kell állítania a számítógépet, majd belépett az oldalra, és töltse le és telepítse a telefon alkalmazás, amely megnyitja az alkalmazást, és kiírja az IP számítógépeken is megfelelően és a mák aktív NIC

    hivatalos honlap egy képet, ahol látni fogja, pontosan a szükséges adatokat kell írni, telefon

    hivatalos honlapja: http://jibble.org/midlets/ ahol megjelenik, és a fotó alkalmazás a mobiltelefonok, hogy beszéltünk

    .jar közvetlen letöltési linket: http://jibble.org/midlets/WakeOnLan.jar

    jad közvetlen letöltési linket: http://jibble.org/midlets/WakeOnLan.jad

    PS: a közzétett linkek fenti helyett tegye tt xx

    élvezni

  19. LucianGL - mondta

    boby a kristályok, vagy ha meg tudják változtatni a második megjegyzést, és hagyja, hogy a tisztességes kapcsolatokat t helyett x, és végül kiköltözik az első helyen, és 2lea megjegyzést 1 helyett al2lea

  20. LucianGL - mondta

    Cristi vagy Bobi, küldtem egy sms-t, írj fel, és csak az első 2 megjegyzéseket aici.lasati én nyugalmam stergetile.inclusiv acesta.prima amikor írtam toate.nu sehol nem jelentek meg, hogy ugyanaz a dolog több vagy üzembe

  21. AlexSmenaru - mondta

    Egy másik bemutató szükségtelen és haszontalan !!!

  22. AlexSmenaru - mondta

    Tegyen valamit Hack !!!!!

  23. PUFULETE - mondta

    Őszintén szólva nem látom a bemutató hasznosságát ...

  24. Adrian - mondta

    @AlexSmenaru: Ha úgy gondolja, bármit k bemutató, hogyan kell megtörni a bank arra számít, UNL'll csinálni ma !!! Cristi egyike lesz holnap, és hogyan kell megtörni a szerverek a NASA, és remélem, hogy még ez a leírás 2 hogy a szeretet, mert látom, hogy soha senki nem köszöntem !!

    Ez csak vicc volt !!! :)) VÁRJA, hogy jobb és többet az HACK !! oktatóanyagok Ott is tutorial VIDEOTUTORIAL.RO !!

  25. Andrew - mondta

    (megoldást találtunk erre a problémára egy útválasztó és egy DynDns aldomain együttes használatával) ……… ..
    DynDNS kell fizetni. A szolgáltatás igénybevételéhez?

  26. liviu_florin - mondta

    A program Windows 7 és Vista rendszereken egyaránt működik, de x86, azaz 32 bites ...

  27. Adrian - mondta

    @Andrew: Nézte az oktatóanyagot? vagy csak a címet olvastad? Látta Cristit az oktatóanyagban, hogy adott bármilyen számot, kártyakódot? Olvastad a bemutató bemutató szövegét? Írsz valamit fizetni érte? Az oktatóanyagban elhangzott az is, hogy a DynDNS egy ingyenes szolgáltatás !!! Melyik oldalt nem érted? Aaa igen ... normális kérdéseket feltenni, mindaddig, amíg nem is nézted meg az egész oktatóanyagot ... máskor nem kapsz választ, hacsak az oktatóanyag nem mondja meg, mit fogsz kérdezni !! TANÁCSADÁS A JÖVŐRŐL: Figyeljen a bemutatóra, görgetés nélkül nézze meg az egészet, olvassa el az előadás szövegét, és csak ezután tegyen fel kérdéseket !!

  28. Catalin - mondta

    Minden tisztelet és tisztelet a srácoknak. Azonban nem kellett volna megmutatnod, hogyan változik a MAK, és nagyon jól tudod, miért vannak ezek a srácok, akiknek fogalmuk sincs, ők már nem tudnak semmit a számítástechnikáról és meg akarják csinálni "HACK- eri ”... egyik információ innen, egy másik onnan…

    Azok számára, akik nem látják ennek a programnak a hasznát, nincs okunk megbeszélni. Egymás után ... miért látja még mindig a bemutatóit ???

    Bravo fiúk

  29. Catalin - mondta

    @Adrian: A statikus IP az IP, hogy ne változtassa meg a holnap és holnapután ugyanaz, és egy dinamikus ip, amely a változás minden indítsa újra a PC-kapcsolat az internet, vagy minden alkalommal, amikor elindítja a számítógépet !! Látni, hogy milyen IP akkor, írj a saját ip belép, kattintson az első eredmény és milyen ip van, akkor nem, ha újraindítja a PC és megy és google, írni és én ip, és nézd meg ugyanazt a ip mint egy újraindítása előtt, vagy egy másik, ha altu azt jelenti, hogy van egy dinamikus ip vagy hogyan megemlíteni néhány gyökér, ha ez ugyanaz, mint korábban az újraindítás azt jelenti, hogy egy statikus ip, fix!

    Adrian, hadd contrazic.In itt tartunk Clicknet internet ip dinamikus ip nem változik, amikor átadta a PC újraindítása, de ha bezárja a modem és újraindítása

    megbecsül

  30. Adrian - mondta

    @Catalin: Tudom, Elmagyaráztam férfi mesék megérteni, nem utal Clicknet, amit mondott, és állományjavító bemutató és előadás módja, hogy ne használják fel Clicknet és magyarázat az őszi kezdete Clicknet. Azt hiszem, nem is kér, ha a dinamikus és statikus ip Clicknet szó!

  31. jó bemutató, én még nem tesztelték a statikus IP, így már nem probléma, de van egy kérdésem. Van jelszavam, hogy jelentkezzen be a számítógépre (nem akarja kezdeni a egy pc, ha nem otthon), és nem akarom, hogy le tudtam bekapcsolni a számítógépet és a táska és a jelszót, hogy jelentkezzen be, vagy sem, hogy miután ezek az Ön számára vezérlés TightVNC

    Várt választ

  32. Adrian - mondta

    @MCD: Mint látta, a szoftver egyszerű és nincs más lehetősége! Csak küld néhány "impulzust" vagy "mágikus csomagot" a számítógépre, és megnyitja azt. Amit szeretne, az már túl sok !!!

  33. LucianGL - mondta

    MCD annak a lehetősége, egyszerűbb és sokkal jobb, mint amit jelenleg használ
    néz ki, mint én:
    Kapcsolja be a számítógépet távolról telefonon
    menjen telefon távirányító a telefon és a számítógép
    Ha a PC automatikusan elindul blokkok EGT Locker rendszer (mely sokkal biztonságosabb, mint a Windows), a hivatalos honlap
    http://www.sowsoft.com/system-locker.htm - Ez nem ingyenes
    telefon távirányító akkor írja be a bejelentkezési jelszó és belép a normál PC, mind a telefon, és zárja le a PC

    egy ötlet, akkor kialakulhat

  34. LucianGL - mondta

    minden a mobil számítógépre, vagy akár egy nagyon egyszerű változat anélkül, hogy telepíteni, akkor kapcsolja be a számítógépet közvetlenül ezen az oldalon: http://www.wakeonlan.me/mobile

    élvezni

  35. Elkezdtem ms LucianGL számítógépet az utolsó láncszem, sétáltam a BIOS-ban, már kihaltak pc honlapján telefonu adta ezt a (nokia 6120 klasszikus) tettem IP és MAC és PC kezdődött ms

  36. KÖTELEZŐ - mondta

    Ha teheti, kérjük, néhány ajánlást alaplapok incorportate NIC (on-board) azokkal felszerelés van, hogy tettél a bemutató fent?

  37. KÖTELEZŐ - mondta

    És persze alaplapok azonos set-ari BIOS azokkal használt bemutató tábla van ?!

  38. Adrian - mondta

    @KÖTELEZŐ: Én egy nem érti az Ön kérdéseire !! Tudod, hogyan kell megfogalmazni a kérdést? ha így egyértelműbbé válik!

  39. Valentyn - mondta

    hangos, és ezúttal a szokásos módon, köszönöm szépen ... ezúttal meg merek kérdezni valamit, ha felteheti ezt az idiótát a "valentyn_edy" listájába, hátha kérdésem lenne a számítógépemmel kapcsolatban ... csak akkor, ha tudsz… üdvözletet, és ismét te vagy az ország mz

  40. KÖTELEZŐ - mondta

    @Adrian: Néhány javaslat alaplapok a lehetőséget, set-park rendszer, BIOS említettük, és hogy van, hogy több, mint a hálózati kártya épített azonos set-ari, amilyenek a videó bemutató felébresztése a Lan?

  41. Adrian - mondta

    @KÖTELEZŐ: Szinte minden Cristi mondta tartólemezek beállítások !!! Van egy nagyon régi számítógép által 1996 és még a Wake on LAN ala azt mondta Cristi és beállítások, hálózati kártya nem kell lenned egy speciális, általában minden táblák, amelyek jönnek az integrált az alaplapon beállításokat bemutató! Ez semmi különös, nem kéne vásárolni egy speciális tábla azt tenni, amit Krisztus mondott!

  42. Catalin - mondta

    @Catalin: Tudom, Elmagyaráztam férfi mesék megérteni, nem utal Clicknet, amit mondott, és állományjavító bemutató és előadás módja, hogy ne használják fel Clicknet és magyarázat az őszi kezdete Clicknet. Azt hiszem, nem is kér, ha a dinamikus és statikus ip Clicknet szó!

    Utalok arra, hogy a változó IP, anélkül, hogy bármilyen utalás WOL

    megbecsül

  43. KÖTELEZŐ - mondta

    @ Catalin
    18th júniusban, 2009 23: 51
    1. Először is, annak érdekében, hogy ne okozzon újra és újra ugyanazt a zavart: az irányítható IP azt jelenti, hogy LÁTHATÓ legyen az interneten, függetlenül attól, hogy ez dinamikus vagy statikus! Nemcsak a dinamikus irányítható, azaz látható az interneten, hanem a statikus is! A lehető legnagyobb mértékben - az adott internetszolgáltatóval kötött szerződéstől függően - mindkét típusú IP nem lehet útválasztó, azaz nem látható az interneten!

    2. Azok számára, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy a WOL alkalmazás használatával nincs esély arra, hogy ha egyszer távoli indítással indítsák el a számítógépet, hogy beléphessenek, tegyék meg (Win XP-vel rendelkezők számára) az alábbiak szerint: a "távoli" számítógépen:
    - (azok számára, akik naplózás nélkül léptek be az XP-be) lépjen be a Control-ba
    Panel> Felhasználói fiókok> Fiók módosítása> és kattintson a felhasználóra
    hogy bekapcsolja a számítógépet, majd a Jelszó létrehozása,
    hogy hozzon létre egy megfelelő adott fiók jelszavát;
    - ha még nincs telepítve, telepítse a teamviewer CA alkalmazást
    SERVICE (F.IMPORTANT!) Annak érdekében, hogy írja be a jelszót
    a "távoli" számítógép Windows távoli mezője (cel
    szeretné, hogy nyissa meg távolról;
    - pontosan azért, mert a teamviewer alkalmazás hasonlóan fut
    A "Szolgáltatás" lehetővé teszi a bejelentkezést a számítógép Windows rendszerébe
    "Remote", vagyis jóval azelőtt, hogy láthatnád
    a "távoli" PC képernyő.

    3. Cristi-admin:

    Miután végül "felébresztettem" egy asztalt egy RDS-kapcsolaton, Canyon CN-WF514 routerrel és dinamikus IP-vel, a legkisebb probléma nélkül sikerült ugyanannak az asztalnak a távoli indítását egy kapcsolat használatával - ezúttal - a Clicktel, a Romtelecom-tól, amelynek Cristi gyanúja szerint semmi köze nincs ahhoz, hogy az internetjelet telefonvonalon adják, de a készleteinek - különben hasonlóak - meg kell lenniük hogy a Romtelecom által biztosított Modem-Routerben végezzük el őket. Esetemben egy SpeedTouch516v6 modem-routert, amelyet a "9" portra portoltam, és amelyben - mivel dinamikus IP-vel rendelkezem - egy dyndns-fiókból is megadtam a megfelelő beállításokat. .com ". Pontosabban csak a fent említett modem routert ("útválasztás" módban) használtam, a SpeedTouch516v6 modem routerrel együtt pedig egy lépcsőzetes routert. Még akkor is, ha a Canyon routeremet használtam / használtam, a SpeedTouch modem routerével lépcsőzetesen, biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan könnyen sikerülni fog, két egyszerű okból: egyrészt azért, mert az egyszerűség kedvéért, SpeedTouch modem-router "híd" módban, és csak a lépcsőzetes routerben (Canyon) kellene készleteket készítenem, másodsorban azért, mert akkor is, ha a modem-routert routing módban használtam ", Az egyszerűség kedvéért is beállítanám a DMZ-be, és így biztosítanám a forgalom áthaladását bármely porton keresztül, csak a" 9 "portot kellett továbbítanom a lépcsőzetes útválasztóban (Canyon).

    MEGJEGYZÉS: A legfontosabb szempont, amelyet Cristi elmulasztott megemlíteni: azok számára, akik dinamikus IP-kkel rendelkeznek - például én - függetlenül attól, hogy hol van kapcsolatuk, de van modem routerük is (mint a Clicknetnél), vagy bármilyen más router típusa - mindenekelőtt rögzített IP-vel kell beállítaniuk a vezetékes hálózati kártyáikat, különben hiába fogják továbbítani a portok továbbítását egy bizonyos porton, ha a DHCP miatt a megfelelő PC, modem-router- ők, az útválasztók az adott osztálynak különböző IP-címet rendelnek, minden alkalommal, amikor a számítógép elindul / újraindul, vagy a hálózati kábel aljzatának megváltoztatásakor az útválasztó másik ethernet „kimenetében”. Mind a SpeedTouch516v6 modem router, mind a Canyon CN-WF514 router lehetővé teszi egy fix IP, egy számítógép hozzárendelését, még aktív DHCP mellett is, a csatlakoztatott számítógép hálózati kártyájának MAC-ja alapján.

  44. vlad - mondta

    a vezetékektől ?: D

  45. KÖTELEZŐ - mondta

    @vlad; Úgy tűnik akkor, de még mindig nem túl jó, és nagyon széles körben alkalmazzák a WOL nélküli. itt http://www.proxim.com/products/wifi/client/802.11b_pci/index.html#cooliris találni egy vezeték nélküli kártya, amely a lehetősége WOL, de nem olcsó.

  46. Andrei Lucian - mondta

    Helló, nagyon klassz szakasz ... tartsd fenn a jó munkát srácok 😛

  47. @KÖTELEZŐBravo, gratulálok.
    Köszönöm a kiegészítő, igyekeztem clicknet a net, ezért sárga lapot nyilatkozatok.
    Most, hogy már bizonyított, hogy működik azt hiszem megyek egy kiegészítő a WOL (Wake on LAN) clicknet.
    Még egyszer köszönöm, és várjon.

  48. @KÖTELEZŐ: Jó lenne, ha meg tudnád mondani a "pontos" beállításokat, amelyeket az Alcatel modemben tettél, mert én ezt a Huawei-nél fogom megtenni, és nem beszélhetek az Alcatel Speed ​​Touch-ról, mert nincs elérhető.
    Kérjük, ragaszkodnak DynDNS beállítások (ahová a beállításokat modem)
    Természetesen, ha akarod.

  49. KÖTELEZŐ - mondta

    A Romtelecomban található WOL ebben a leírásban abból indul ki, hogy az Alcatel SpeedTouch516v6 modem-routert mindenekelőtt - az egyszerűség kedvéért, de azért is, hogy ez a leírás sokkal közelebb álljon a valósághoz - a útválasztás, ami azt jelenti, hogy ő az, aki "életben tartja" a kapcsolatot - amint Cristi mondta, egy olyan kapcsolat, amely PPPoE. Abból indulunk ki, hogy a Romtelecom dinamikus IP-t rendelt hozzánk, vagyis legalább minden alkalommal megváltozik, amikor újraindítjuk a számítógépet vagy a megfelelő modem-útválasztót. IP vagy IP cím - ahogy hívod - valójában akkor változik, amikor az internetszolgáltató (más néven ISP) akarja, nem csak minden alkalommal, amikor a számítógéped vagy a modem routered be van kapcsolva.

    Az első elvégzendő lépés: lépjen be a modem-router konfigurációs menüjébe egy internetes böngészőn keresztül (Internet Explorer vagy Mozilla Firefox stb.), Ahol belépünk a Home Network> Devices> -be, ahol a PC- csatlakozik, válassza ki (valami fent ugyanazon az oldalon!) Konfigurálja és kattintson rá. Miután ide beírta, jelölje be a Mindig ugyanazt a címet jelölje be jelölőnégyzetet, majd kattintson az Alkalmaz gombra, és ezzel véglegesítettük ugyanazokat az IP-címeket a számítógép hálózati kártyájához, amelyet "fel akarunk ébreszteni", ez a hozzárendelés lehetséges az adott hálózati kártya MAC alapján. Jegyezze fel ezt az IP-címet, hogy ne kelljen a hálózati kártya beállításaiban keresnie, mivel egy kicsit később felhasználásra kerül.

    Második lépés: A modem router konfigurációs menüjében is menjen balra, kattintson az Eszköztár elemre, kattintson a Játék- és alkalmazásmegosztás elemre, lépjen tovább egy kicsit az oldal láblécében, ahol az Új létrehozása elemre kattint. Játék vagy alkalmazás. Itt, a Név mezőbe írja be, hogy mit szeretne hívni az új alkalmazásának. Én például "Wake On LAN" -nak hívtam, hogy sokkal könnyebben azonosíthassam. Azt tanácsolom, hogy ugyanezt nevezze el, hogy megkönnyítse a munkáját. Kicsit lejjebb ellenőrizze a PortMaps kézi bevitele> Következő elemet, majd írja be a „9” portot mindhárom cellába, amely az „Any” mellett található. Folytassa az Add gomb megnyomásával. Még nem hagyjuk el az oldalt, és annak láblécében lehetőségünk van Játék vagy alkalmazás hozzárendelése helyi hálózati eszközhöz. Kattintson rá, és így eljutunk arra az oldalra, ahol "összekapcsoljuk" úgymond a korábban létrehozott új alkalmazásunkat, amelyet úgy hívtunk, mint a fenti példában: Wake On LAN és a Játék vagy Alkalmazás oszlopban ezt keressük Alkalmazás. Az Eszköz oszlop alatt válassza ki a jobb nyíllal a legördülő listából (angolul "legördülő listából") azt a lehetőséget, amely után írja be a fentebb kért IP-címet a felírásához. Ez az IP-cím valójában az az IP-cím, amelyet a fentiek szerint már állandóan hozzárendeltem a hálózati kártyához, annak MAC-ján alapulva.
    Továbbra is nyomja a jobb gombbal, hozzáadása és így azt sikeresen befejezte a port forwarding csomagnak a közösségi vívmányokkal, a menüben a modem router.

    Harmadszor, megyünk a feltételezésen alapulnak, hogy nyitott egy számlát a helyszínen http://www.dyndns.com és hogy a már beállított-at a gép nevét. Krisztus tette meg, amennyire én tudom, a bemutató, amely megmutatja, hogyan lehet egy fiókot http://www.dyndns.com és hogyan kell beállítani a host nevet, adja meg a számla.
    Részleteket a számla és a fogadó nevét, amely http://www.dyndns.comSzükséges beilleszthető menüben modem router Alcatel SpeedTouch 516v6 az alábbiak szerint:
    - lépjen az Eszköztár> Dinamikus DNS elemre, kattintson egy kicsit fent, a megfelelő oldalon, a Konfigurálás menüpontban, bejutunk a Dinamikus DNS szolgáltatás oldalra, ahol: Engedélyezve mezőben ellenőrizze a megfelelő négyzetet, a felhasználónévben adja meg azt a felhasználót, amelyiken úgy döntött, hogy csatolja a fiókban kiválasztott aldomainhez http://www.dyndns.comLétrehozására, hogy a befogadó és a Jelszó és Jelszó megerősítése beszúrni jelszót adja meg a számla http://www.dyndns.com. A jobb oldali mező DynDNS szolgáltatást választja, mert ezen az oldalon, ami után a host név behelyezve aldomain felhasználóneveddel választott miatt http://www.dyndns.com. Kattintson az Alkalmaz következtetni, hogy szinte minden set-aril van szükség, hogy a modem router Rometelecom, Alcatel SpeedTouch516v6.

    Példa host név és a set-árban modem router felett:

    - A „wakeonlan.mine.nu” a gazdagép neve, amely a fiókban van beállítva
    http://www.dyndns.com és be kell vezetni a fogadó területen
    modem router;
    - "wakeonlan" az a felhasználónév, amelyet meg kell adni a mezőben
    Username a modem router.

    Ha valamiben bizonytalan vagy vis-a-vis a vadóc fenti, várják a coemtnariile ezen az oldalon.

    Elnézést a fenti "kolbász" leírásért, de mivel nem tudtam videót oktatni, ezért át kell élnie ezt a leírást, amely mindig hosszabb és fárasztóbb, mint egy videoklip.

  50. KÖTELEZŐ - mondta

    Írtam egy átfogó leírást, lépésről lépésre, szükséges set-aril Alcatel SpeedTouch516v6 és nézze meg a nap nem jelenik meg semmilyen formában írt itt!

  51. vally - mondta

    srácok szikla

  52. Adrian - mondta

    @KÖTELEZŐ: Türelem uram! Comments tartalmazó linkek nem jelennek meg az oldalon, amíg az adminok ellenőrzi a linkeket, és egyetértek! Amikor egy linket automatikus komment spam script webhely kapja meg arra gondoltam, hogy te spamer, azok akkor jelennek meg, és adminisztrátori jóváhagyást igényel, hogy megjelenjen van!

  53. geolino - mondta

    Nos, pontosan .. a PC-m 1 éves .. és ezért csodálkozom, hogy még 15 lejnél sem van csatlakoztatható táblám, ahogy mondod

  54. Adrian - mondta

    @geolino: Aha… és hogyan szörfözsz a neten? hogyan tettél megjegyzést nekünk, ha nincs hálózati kártyád? Vagy valószínűleg nem tudja, mi az a hálózati kártya? Nos, a hálózati kártya, erre helyezte a csatlakozót, hogy tiszta testvérei legyenek, ezt hívják hálózati kártyának. Hogyan hagyott nekünk megjegyzést, ha azt állítja, hogy nincs integrált kártyája, és ezért nem csatolható?

  55. KÖTELEZŐ - mondta

    A szükséges addagio a kommentemre (kötelező június 22nd, 2009 16 at: 14) a fenti e-mail és a kapcsolódó linkeket videotutotorialelor ugyanabban a sorrendben a fent leírt.

    Az első lépés: http://www.girlshare.ro/551459.7 (5,11MB) (Static IP konfiguráció Romtelecom retea_conexiune lemez modem) SpeedTouch516v6

    Második lépés: http://www.girlshare.ro/551461.9 (13,5MB) (Create a New Game vagy Application_conexiune Romtelecom SpeedTouch516v6 modem (Port Forwarding)

    Három: http://www.girlshare.ro/551464.1 (7,78MB) (Set-Ari DynDNS (Dynamic DNS) Romtelecom _conexiune SpeedTouch516v6 modem).

  56. @KÖTELEZŐ: Köszönöm a bemutató, ha csinál egy hangot, és akkor tedd videotutorial.ro (beszél a levél, ha akarod).
    Sajnos a modem úgy tűnik, hogy az emberek a Huawei elfelejtettem, hogy támogatja a dinamikus domain megjavítani egy új firmware-t (ha van), ha úgy tűnik, hogy csak azok a Alcatel modemek clicknet hálózat Wake on LAN.

  57. KÖTELEZŐ - mondta

    @ cristi-admin: Megpróbálom vagy hozzáadni a hangot a meglévőkhöz, vagy visszaállítani őket - bár ez egy kicsit nehezebb, mert a hanggal a CamStudio alkalmazással kapcsolatban vannak problémáim - a már közzétetteken.
    Valójában láttam már két Huawei menüt, amelyek közül az egyiket úgy tűnik, hogy a románok tették, és rendkívül kusza, és nem tehetek róla, hogy szándékosan ilyen bonyolulttá tették - nem hasonlít más menüre. modem-router vagy router - mert már nem tudja / konfigurálhatja saját maga. Miért mondom ezt? Nos, abból az egyszerű okból, hogy a Romtelecom a technikai szolgáltatás mellett, amelyet "minden ember számára" biztosít, és amely ingyenes, de soha nem lehet tudni, amikor kapcsolatba lép egy üzemeltetővel, fizetős szolgáltatással is rendelkeznek, amely 5 euró ÁFA nélkül adóköteles, függetlenül a műszaki problémától és az üzemeltetőnél a telefonon töltött időtől. Ez a díj később megtalálható a megfelelő számlán. Ugyanez a helyzet az autókereskedőkkel is: az autók eladása után nyer, a garancia meghosszabbításával és ezért a garancia-javítások kifizetését követően a létezés / pénzügyi forrás biztosításával! Ugyanígy a Romtelecom is.
    Ezért csupán feltételezés, mivel ez a szolgáltatás nem ügyfelek, akkor az első dolog, amit tett, hogy megváltoztatták a modem-router: azok az Alcatel, amelyek még inkább felhasználóbarát és váltották azokkal a Huawei, amely a tetejében, ezek helyére és a menü is, mint a kiindulási, illetve az, hogy jött eredetileg! Ugyanebből az okból, én, hosszas keresés az interneten sikerült megtalálni, hogy hol és hogyan kell csinálni port forwarding, de még így is, úgy, hogy elég nehézkes módszer, mint a többi menübe más oldalakra ilyen eszközöket!

  58. KÖTELEZŐ - mondta

    @ Cristi:
    Emellett az a tény, hogy ez volt a meglepetés, kellemes, azt mondhatom, még nekem, azt akarom, hogy mind a te és mások kommunikálni ezen az oldalon keresztül, meglepetés beszéltem fent, de ugyanakkor nagy kérdőjel lehetséges, így:

    Kihívó, izgalmas téma lévén - ez a Wake On LAN, annak köszönhetően, hogy megnövekedett lehetőségeket kínál a számítógép-felhasználók számára - fentebb tettem és bebizonyítottam, hogy a WOL lehetséges a Romtelecomból, tovább mentem, nem tudtam tartózkodni, és ellentétben az elmondottakkal Cristi, egy távirányítóról és egy saját laptopomról próbáltam elindulni, egy Acer Aspire 5315-052G12MI-ről, amely ugyan nincs a BIOS-ban olyan beállítással, amely lehetővé tenné a laptop távoli indítását, de mégis sikerült , csak azért az egyszerű okból, hogy a vezetékes hálózati kártya helyett, amellyel a gyárból érkezett, megengedi. Tehát elvégeztem a szükséges beállításokat a hálózati kártyáján, csak azért, mert, mint mondtam, a BIOS-ban semmit sem kellett beállítanom. Egyszerűen nincs energiagazdálkodás vagy bármilyen más ilyen név, amely lehetővé tenné a távoli indítást!

    Ehhez ugyanazt a fenti Canyon útválasztót használtam, ettől az útválasztótól, a laptoptól kiosztottam egy fix IP-címet (statikus), a Port továbbítást ebben a routerben is elvégeztem a 9. porton, UDP protokoll, és a kapcsolat az RCS & RDS-től származik, dinamikus IP-vel a Dyn DNS-t is használtam, így eddig minden a régi.

    Elmentem a másik számítógéphez - egy asztali számítógépre -, amely az Alcatel SpeedTouch modem routeréhez csatlakozik, Romtelecom kapcsolaton keresztül, és az Ön által ajánlott alkalmazást használva: WOL Magic Packet Sender, a legkisebb probléma nélkül sikerült elindítanom a laptopot, mindkét helyzetben: nyitott fedéllel és csukott fedéllel! Nem számít, hogy a fedél milyen helyzetben van, mindkét helyzetben indul.

    Most, hogy az is, hogy a kezdő és a laptop is figyelemre méltó, de a kérdés akkor kérdezd meg magadtól most: meg lehet kezdeni a számítógép BIOS-a egyszerű, ahol sehol sem ezek a set- WOL árban, de mégis lehetett indult csak, és csak azért, mert lehetővé teszi a hálózati kártya?

  59. KÖTELEZŐ - mondta

    Bár senki nem tud válaszolni, hogy hogyan lehetséges, hogy kapcsolja be a laptop már említettük, csak hogy meg-aril hálózati kártya, vezetékes!

  60. Daniel - mondta

    A tutorial, hogyan részvény internet a PC 2 kedvenc oldalak hasznos lenne Romtelecom ms

  61. Adrian - mondta

    @Daniel: Miért nem használ FTP? Mi 2 3 oktató vagy ismertetők ha nem külön protokollt és fájlátvitel FTP-n keresztül! Ami véleményem szerint egy nagyon gyors és nagyon stabil, biztonságos (ha jól beállítva) Írj fel a keresést a megfelelő FileZilla FTP vagy Enter és megtalálja tutorials!

  62. KÖTELEZŐ - mondta

    Szorosan kapcsolódik a cím bemutató fenti és még sokan mások, de szoros kapcsolatban a jövő set-Ari és konfigurációk (rászorulók DDNS neparat!)

    Azok számára, akiknek nincs más választása, mint szerződés az internetes kapcsolatot Romtelecom (Clicknet), és még nem tette meg: ez valahogy nem fogadja a modem Huawei router SmartAX MT882 mert amellett menü egy nagyon, nagyon kifinomult, teljesen hiányzik a létesítmény a DDNS (Dynamic DNS)? Előbb vagy utóbb szüksége lesz rá! Miért? Mert, Romtelecom, szerződések egyének nem nyújt statikus IP. Ezért, akkor feltétlenül meg dinamikus IP, akkor biztosan tudja használni DDNS oldalon.

    A probléma megoldásához még több pénzt kell elővennie a zsebéből, hogy egy másik útválasztó a Huawei SmartAX MT882 modem-router és a számítógép közé kerüljön (más szóval, hogy telepítse a "kaszkádba"). többletköltségek, amelyeket már a kezdetektől elkerülhet, ha nem fogadja el az ilyen típusú modem-routert, így az Alcatel SpeedTouch sorozatú modem-routert kap (ha lehetséges, vagy mindenképpen kérjen olyat, amely DDNS funkcióval is rendelkeznek) - az Alcatel SpeedTouch sorozatból készültek rendkívül egyszerűen beállíthatók, és magukban foglalták a DDNS funkciót is!

  63. Adrian - mondta

    @KÖTELEZŐ: és azt hiszed, Romtelecom kompromisszumot senkivel? Gondolod, hogy kapsz egy Turkáló, hogy nem tetszik a nyakkendő, hogy jön a csomag? Nem hiszem, hogy megtenném!

  64. KÖTELEZŐ - mondta

    @Adrian
    27th júniusban, 2009 22: 49

    Nem tettem mást, csak azokra összpontosítottam, akik a fent említett helyzetben vannak. Nem tudom, hogy a Romtelecom fog-e ilyen kompromisszumokat kötni, vagy sem, de legalább most a többiek tudják, mi a helyzet, és legalábbis érdemes kipróbálni ... Az oka annak, hogy ilyen típusú modem-routerrel - a Huawei SmartAX MT882-vel - érkezem, éppen azért van, mert a túlnyomó többség Nem tudok róla, és tudatlanságban fojtogatja. Ha többen visszautasítják az ilyen típusú modemet, valószínűleg megtesznek valamit!
    Mint te, ezen a honlapon, mit hisz az ötlet, hogy segítse azokat, akik csak korlátozott ismeretekkel a számítógépek, meg kell tenni az e tekintetben tájékoztatása mint sok ember, és helyeken a hiányosságok mögött szerződések a Clicknet. Úgy értem, miért nem tudok megosztani másokkal ezt a fontos szempont, és hiányossága a technológia által biztosított Romtelecom! Tudom, hogy úgy tűnik, a tisztességes másoknak, mert azok is, akik követnek minket fog szerződtetni egy előfizetés Clicknet, hogy megalapozott döntést hozhassanak, nem hülye az első helyen, nem?

  65. Problémám van, elindul a pc, de a merevlemez nem indul el, nem indul el, és a hdd-nek gyors segítségre van szüksége plz ”D: D

  66. pool74 - mondta

    Tekintetében minden lumea.Intr Végre, hogy távol BAN vagy NEM?
    és egy kicsit?

  67. KÖTELEZŐ - mondta

    Meglepő módon SENKI sem vette észre, hogy a PC-k vagy notebookok túlnyomó többségét (csak azokat, amelyek támogatják ezt a funkciót) NEM lehet többé "ébreszteni" semmilyen formában hosszabb idő után. ?! Itt azokat értem, akiknek sikerült távolról elindítani a számítógépüket ("felébredni").

    Ahogy hallottam, nem ébredt, mint legfeljebb néhány percig, amikor megállította őket a vizsgálat engem nem egészen 10 perccel később, de ez egy eltúlzott.

    Ha nem hiszed a fentieket - azok számára, akiknek sikerült távolról elindítani a számítógépüket - próbáld meg 10-15 vagy 20 perccel elindítani a leállítás után, és igazad lesz!

    Ezért mennyire hasznos ez a funkció, amíg a távoli indításuk gyakorlatilag nem hajtható végre, pontosan akkor, amikor el akarjuk indítani őket! Mit lehet tenni azért, hogy az "ébredés" bármikor elvégezhető legyen, tekintet nélkül megállásuk pillanatára ??? !!!

  68. jessyblue - mondta

    A "KÖTELEZŐ" pár perc múlva rögtön a számítógép halott.
    A folytatása a bemutató lenne jó, köszönöm a bemutató

  69. daniel - mondta

    Must Have dreptate.Cum megoldani?

  70. KÖTELEZŐ - mondta

    Ezért ennek a webhelynek az adminisztrációjából SENKI, de SENKI sem tudott megoldást találni a számítógép távoli indítására a WAN-ban - mert a LAN-ban meg lehet csinálni, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tart a leállítás óta számítógép - hosszabb idő után?!
    Tehát hadd mondjam el teljes bizonyossággal, hogy ez a bemutató nem tett semmit, hogy azt mutatják, hogy ez a megoldás annyira korlátozott, hogy nem használ szinte semmit! Ahhoz, hogy életképes, és valóban hasznos, kell WOL lehet használni, függetlenül az idő eltelt le, hogy a PC!

    Miért, hogy a kérdést a megjegyzés július 4 2009? Mert talált némi bizonyítékot arra az interneten, hogy meg fogja oldani ezt a helyzetet, de sajnos a tudás túl a jelenlegi és umrare kell, a megoldás, hogy ez a bemutató, már keresett a közigazgatás a helyén, kitöltötte a videotutorial. De úgy tűnik, hogy ugyanazt a közigazgatás ellenőrizték és megerősítették, hátránya távoli rendszerindítás a PC után még sokáig, vagy nem találtak megoldást - amely már korábban említettük -, vagy nem fizetnek kellő figyelmet a kifogásokat találtak amely el véleményüket, konstruktív Videotutorial helyszínen, ami egyébként előnyös mindenki számára.

  71. KÖTELEZŐ: Tehát senki, abszolút senki a közigazgatás a honlap nem volt képes megtalálni eddig megoldást távoli indítás WAN - mert LAN lehet, függetlenül attól, hogy mennyi ideig kell átadni, hogy ne hogy a számítógépes - miután hosszú ideig!
    Tehát hadd mondjam el teljes bizonyossággal, hogy ez a bemutató nem tett semmit, hogy azt mutatják, hogy ez a megoldás annyira korlátozott, hogy nem használ szinte semmit! Ahhoz, hogy életképes, és valóban hasznos, kell WOL lehet használni, függetlenül az idő eltelt le, hogy a PC!
    Miért, hogy a kérdést a megjegyzés július 4 2009? Mert talált némi bizonyítékot arra az interneten, hogy meg fogja oldani ezt a helyzetet, de sajnos a tudás túl a jelenlegi és umrare kell, a megoldás, hogy ez a bemutató, már keresett a közigazgatás a helyén, kitöltötte a videotutorial. De úgy tűnik, hogy ugyanazt a közigazgatás ellenőrizték és megerősítették, hátránya távoli rendszerindítás a PC után még sokáig, vagy nem találtak megoldást - amely már korábban említettük -, vagy nem fizetnek kellő figyelmet a kifogásokat találtak amely el véleményüket, konstruktív Videotutorial helyszínen, ami egyébként előnyös mindenki számára.

    Úgy tűnik, ez azt jelentette, acestiu helyén volt, nem értették, mi történt a bemutató, hogy hogyan működik, minden témában ki kell dolgoznia a kívánt irányba, videotutorial.ro nyisd ki a szemed, nem ad mindent a tálcára, és Bár sokszor kellett elmagyarázni bizonyos dolgokat, mint szükséges.
    Ha érdekel a hálózatépítés nem jelenti azt, hogy mindenki nem tehettünk a WOL Wake on LAN amikor 2sau 3 oktató kezelésére más útmutatók, hogy több érdekes.
    Ha annyira szereti a hálózatot, készítsen oktatóanyagokat erről a témáról, "mintha IP-kamerája lenne".
    Meg kell értenünk, hogy nem tudunk menni egy nagyon hosszú, unalmas világban, különösen a WOL, a téma, hogy nincs semmi túl sokat beszélni.
    Nem tudom, hogy észrevetted, de vannak olyan kérdések, amelyek jöttem, hogy beszéljünk velük.
    Nem azért vagyunk itt, hogy a kutatók az Ön nevében, akkor fen az étvágyat, és bemutatja az első lépéseket, akkor ki kell fejlesztenie témákról.

  72. KÖTELEZŐ - mondta

    Néhány oktatóanyag - mint például itt - nem része azoknak, amelyeket feltétlenül azoknak kellene folytatniuk, akik élvezik ezeket az oktatóanyagokat, és semmiképpen sem feltétlenül azoknak, akik egynél több szakterülethez kapcsolódnak, amint azt fentebb javasolta Cristi-admin.

    Azonban azt is jön 2 megoldásokat indítani számítógépet távolról Wake on LAN:

    Az első az, hogy legyen egy szerver, függetlenül attól, hogy milyen egyszerű és olcsó, és amely állandóan működik, és amelyet beléphet rajta, távolról és onnan elérheti az "wake on lan magic packets" alkalmazást, amely egy adott számítógép megnyitását parancsolja ugyanazon a helyen. hálózat. Természetesen ez lehet a legolcsóbb laptop is, amely állandóan nyitva marad, és vezetéken keresztül csatlakozik az adott routerhez.

    A második megoldás egy olyan firmware frissítést támogató útválasztó megvásárlása, különös tekintettel azokra, amelyek Broadcom processzorokkal rendelkeznek, és amelyek nyílt forráskódú operációs rendszerrel frissíthetők, Linux rendszeren, például Tomato, Open WRT, DD-WRT stb. Így beléphet távolról a megfelelő útválasztóra, amelynek így lehetősége van a Wake on LAN-ra (és nem Wake On WAN-re), amely megkapja a WOL parancsot és LAN-ban továbbítja azt a számítógépet, amelyiknek lenni szeretne " felébredt".

    Megjegyzés: Azért hoztam fel a router, hogy nem lehet a Wake On LAN vagy WAN Wake On nélküli router csatlakozik az internethez, függetlenül attól, hogy a helyzet! Hogy ha nincs egy megbízható szerver, amely képes futtatni parancsot Wake On LAN, mi jut kérdés itt, egy nagyon költséges megoldás, mind a szféra és logisztikailag.

    • gogobelo - mondta

      Sal.Eu egy router DD-WRT dir 300 őt, és megy egy hosszabb ideig, ha a PC nincs bekapcsolva fel, hogy nincs válasz, miután fizikailag be a stop gombot, és akkor lehet, trzit és A Wake on LAN dd-wrt.Care lehet a probléma?

      KÖTELEZŐ: Néhány oktató - mint jelenleg - nem része azoknak, akik meg kell, szükségképpen által követett, akik élvezik ezeket oktatóprogramok és semmilyen módon nem feltétlenül tükrözik csatolt több mint egy adott területen, ahogy azt a fenti, a by Cristi-admin.Totusi jönnek mindent, amit 2 megoldások indítani a számítógép távolról Wake on LAN: Az első az, hogy a szerveren, nem számít, mennyire egyszerű és olcsó, hogy folyamatosan fut, és amely megadhatja rá távolról, és attól, hogy hozzáférést az alkalmazás "Wake on LAN mágikus csomagot", hogy kötelezze a nyitó egy adott számítógép ugyanazon a hálózaton. Természetesen, nem lehet kérdés, és a legolcsóbb laptop, ami mindig nyitva, és csatlakozik a vezetékes router respectiv.O másik megoldás az, hogy vesz egy router, amely támogatja a firmaware frissítést, azaz A Broadcom processzor, amely lehet, és az operációs rendszer frissítése nyílt forráskódú Linux, mint a paradicsom, Open WRT, DD-WRT, stb Így lehet be a távoli forgalomirányító, illetve, hogy lehetősége lett Wake on LAN (nem Wake On WAN), az első, hogy a WOL és továbbítja azt tovább a LAN, a számítógép, hogy azt akarja, hogy " felébredt. "Megjegyzés: Azért hoztam fel a router, mert nem lehet a Wake On LAN vagy WAN Wake On nélküli router csatlakozik az internethez, függetlenül attól, hogy a helyzet! Hogy ha nincs egy megbízható szerver, amely képes futtatni parancsot Wake On LAN, mi jut kérdés itt, egy nagyon költséges megoldás, mind a szféra és logisztikailag.  Idéz nekem

  73. Pruteanu - mondta

    min 29:44 „pszichés megszólítás”? Mi lenne a „fizikai címmel”

  74. Törpe - mondta

    Szia srácok, nekem is van egy kérdésem, hogy lehet-e nem pazarolni az időt, mert láttam, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy routerrel rendelkezik. Van egy fix ip-m ... nincs routerem swith-en keresztül. .Jad vnc-t tettem az iPhone-ra, és szorosan kalkuláltam ... És feltettem a jelszót a csatlakozáshoz (távoli), de hogyan tovább az iwol-hoz?

  75. Razor1911 - mondta

    Hello I 7 ablakok és nem tudom, hol, hogy kell beállítani hálózati kártya.
    Azért jöttem, ott a középcsatár hálózatot, de nem tudja, hol adni nekem segíteni pls

  76. Vincent - mondta

    Salut.Am látott Mia tetszett Videotile. a WOL, csak, Cristi kezd sok vita, és nem az idő, hajlandó mondani, és nem annyi, indult WOL magic packet programot úgy jellemezte őt, és mikor kihozta sia ne feledjük, hogy,,, ,,, és a incepuse.Parerea elfeledett, miért, ha elkezd egy hozzászólást végzel, te, aki videotutorial ptr nagyon egyszerű, könnyű mondani, de ha ugrik lehetne konkrétabb, például a fog Itt vb statikus ip dinamikus ip, de itt io io, azaz nem csak nem tudom, mi ez, ha minden segítséget, és hogy a kedvesség és a türelem, hogy ez több utalást egyéb kérdések nem tudtunk leam cunoste.Acum a kérdés, hogy mi az én laptop alaplap GENERIC Marvell Yukon Ethernet Controller alapú 88E8071 telepítenie kell a WOL ala magic-csomagokhoz számítógép, és azt akarom, hogy az én fedélzeten General Santos LAPT MEU.La sok lehetőség azt Azt lehet mondani, hogy mit és hogyan is velük, sok duplex hogy beszélnek itt asta.SI be a BIOS-változást, de tudom, hogy ha IO SAR, hogy a kép, és azt mutatják, hol és mi TRE változás, hogy mi USE WOL.Sper nem fog stresszes, de itt, ahol árok másik módon kommunikálni a szakértők akkor Fain voi.Merci

  77. Vincent - mondta

    Hello nou.Un például megy egy barátom, és megyek a LAPT az én Calc, hogy valamit, vagy letölt valamit (azt hiszem, akkor is letölt valamit rajta keresztül), és miután a munkámat, ha emlékszik IP és MAC MEU aztán belép akarsz, nem ugrik tehetne egy jelszót a program, vagy Limit Aces akár nekem, amikor járni a LAPT máshol kérdezni a jelszót Fain ceva.Merci

  78. Vincent - mondta

    Hé, úgy néz ki, nem alszom, és folyamatosan kérdéseket, kérdés, hogy én találtam meg a választ a videotitorial WOL.Deci én dawloadat és telepíteni WOL magic-csomagokhoz, akkor nyitva az ablakot, hogy tette a IP és MAC lepedéket és változata internet, és adja elküldött, itt nem értettem, így ez a dolog az én tejjel összetett IP és MAC csinálni, ha én vagyok a másik számítógépen, és szeretné, hogy az én laptop, ugye?. Ha szeretné megy valaki rászoruló felkutatása ő IP és MAC és készen állok arra, vagy meg kell változtatni a BIOS beállításokat is, tetszik, és ii dawloadez is WOL programot PACK.Merci nice guy

  79. Vincent - mondta

    ONE HELLO nem válaszolt nekem,. Más kérdés, nem egy oldal, ahol tudnak küldeni mágikus csomagot, így tudok nyitni LAPT, hogy a WOL nem letölteni sis hogy send.MERCI

  80. Alex - mondta

    Jól hangzik, hogyan lehet dolgozni ma, mint én teszt ez, köszönjük útmutatók, köszönöm köszönöm

  81. Extractor - mondta

    Ez a Realtek van néhány lehetőség, hogy nem telepíti az illesztőprogramot. Miután telepítette az illesztőprogramot éppen annyi lehetőség, mint a többi. Milyen volt ász és egy másik NIC nekem mutatni találom kínos. Ez az a sofőr, hogy jön a Windows-t. A AIAC veszik:

  82. dyxanu - mondta

    Ha csinosabb és adja min hogy nekem több információt az én id dyxanu33

  83. Extractor - mondta

    Ha azt mondja Fizikai cím
    Olvassa el a fizikai címet nem psziché foglalkozni, mint a fizikai címét a hálózati kártya nem pszichikai. Ami jön nevetni, sőt rad..ha ha ha

  84. Adrian - mondta

    Mextere Extractor, a férfi meg akart nevettetni minket, nem vette észre, hogy ez egy vicc? Az oktatóanyagok remekek és viccesek itt-ott - pontosan az én nemem, ha meg akarsz érteni

  85. Denis - mondta

    Nekem is van egy problémám, a számítógépnél ülök, nem csinálom, ki mit tud ... és hirtelen kialszik ... hogyan tudom megoldani ezt a problémát !!! kérem válaszoljon.

  86. jiji bélsár - mondta

    Őszintén szólva, nem tudja folytatni a bemutató? Próbáltam minden nagy, de néhány perc után csak akkor indul el, hanem, kivéve, ha ezt a funkciót szentelt router

  87. Mihai Radulescu - mondta

    sal cristi! hála a "szuper" házipipák remek bemutatójának !! Arra gondoltam, milyen lenne a WOL wake-t használni ... de a BIOS-ban keresgéltem, és egyáltalán nincs áramkezelője, ez az asus AMI v02.61 biosz, mert nekem van egy P43D1600Twins alaplapom... adsz nekem egy megoldást ... .Hálás maradok mindazért, amit csinálsz !!!

  88. Mihai Radulescu - mondta

    még egy dolog .... Szeretném felébreszteni a számítógépemet egy vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező laptop segítségével ... mit igényel ez? ... és ha a számítógépem felébresztésére használt rendszernek ugyanazokkal a beállításokkal kell rendelkeznie a bios és a hálózati kártyán?

  89. SeverBocu - mondta

    Üdvözlöm. Van egy D-Link router és RDS hálózat dinamikus ip. Meg lehet tenni közvetlenül a router beállítva, hogy statikus IP (mindaddig, amíg a készülék ki van kapcsolva), belépő INTERNET manuális beállítással és a lehetőség mindig csatlakoztassa MODE SELECT. Azt hiszem, ez sokkal könnyebb, mint a DNS azok számára, akik router, mint az enyém. Más routerek nem tudom, hogy van ez a lehetőség. Legyen egy jó nap.

  90. gogobelo - mondta

    Sal.Eu egy router DD-WRT dir 300 őt, és megy egy hosszabb ideig, ha a PC nincs bekapcsolva fel, hogy nincs válasz, miután fizikailag be a stop gombot, és akkor lehet, trzit és A Wake on LAN dd-wrt.Care lehet a probléma?

  91. Helló srácok! Nekem is van egy kérdésem, de először meg kell osztanom veletek valamit. Néhány hónapig a számítógépemet "keményen" kémkedtek, így bárhonnan ellopták a jelszavamat. Amikor rájöttem, hogy késő, de újratelepítettem a Windows rendszert, az AVG-t és a Comodo-t további tűzfalnak tettem fel, valamint néhány olyan programot (például Malwarwbytes Anti-Malware) használok, amelyekkel szinte naponta átkutatom a rendszeremet (Ki sült el leves, puff és joghurt). A neten kerestem, hogy megismerjem a hackerek által használt módszereket mások számítógépére való belépéshez, és elvileg megértettem, hogy a fő módszer az ipod ellopása, és innen minden megy ... A kérdésem a következő: "Az IP-t csak a Messengeren keresztül lehet ellopni?" amikor az áldozat az "agresszorral" beszélget, vagy vannak más módszerek? Hogyan tudnám jobban megvédeni magam, hogy ne szenvedjem el azt, amit korábban szenvedtem, mert azt mondom neked, hogy szörnyű, hogy a hét minden napján éjjel-nappal olyan embereket kémleltem, akiknek nincs más foglalkozása, mint az állam a PC előtt, és bántottak másokat. Előre is köszönöm a válaszokat!

  92. Radu Rust - mondta

    Vincent.
    Az egyetlen megoldás az, hogy az jut eszembe, de ez az egyetlen megoldás, hogy meg tudod változtatni a hálózati kártya MAC látható a bemutató valahol kezdeni. Így a barátod nem tudja elindítani a számítógépet, és nem tölti le ezt az információt tőle. Ha kérdése van kétharmada ruginaradu mail kukac gmail pont com

  93. Sziasztok, mivel megígértétek, hogy elkészítitek a Romtelecom sti bemutatóját, tudtok róla valamit ???

  94. ion vágyak - mondta

    Helló,
    Látom DynDNS már nem ingyenes domain, május ismerik egymást?

  95. Balan - mondta

    Hogyan kell beállítani BIOS Cristi én nem találtam a AMI BIOS hatalmat jel stb kérem, segítsen?

  96. Adrian Gudus - mondta

    Balan:
    Hogyan kell beállítani BIOS Cristi én nem találtam a AMI BIOS hatalmat jel stb kérem, segítsen?

    Minden BIOS más, nem feltétlenül kell nézni, hogy a beállított Cristi de valami hasonló. WOL vagy Wake on LAN vagy Wake on esemény.

  97. Balan - mondta

    Sajnos nem sok lehetőség ott SSA azaz bios Pirossal fül csak, Smart, advenced, H / W Monitor Boot Security Kilépés, hogy mit és hol kell keresni, ha kérem, segítsen nekem, nem akarom, hogy Én elrontani calaculaorul.Nu teljesítmény opciót.

  98. Adryan - mondta

    Van egy furcsaságom a mini ITX alaplapon, a DG41AN-ban, és nem tudom aktiválni a hálózati kártyát, hogy aktív legyen, amikor a számítógép ki van kapcsolva. A BIOS-on keresztül is aktiváltam, beleértve a wake on lan-t is (megjelenik az S5-ből ) Aktív az S5-ös ébresztőrendszerem is, de hiába nem világít LED a LAN-porton, ha a számítógépet kikapcsolják ... kérem, tipp.

  99. JulesVerne - mondta

    Csak az integrált hálózati kártyámon van "ébresztés varázslatra" ébresztés apánál "ébresztés lan áramellátástól". Mindet bekapcsoltam. Bios am Acpi környezetben. Ha jól tudom, ez a szakasz meghatározza a tápegység jellemzőit és egyéb konfigurációs információkat a PC-hez, a hibernáláshoz vagy a hibernációhoz stb. Még akkor is, ha mindegyiket bekapcsoltam engedélyezve, a "routeren támogatott" Ddns-fiók (a tplink 842-t használom), valamint az átirányítás és a virtuális szerver engedélyezése nem működik. Sem bekapcsolni, sem leállítani nem tudom. Valahogy a hálózati kártyáknak köszönhető, hogy azt jelenti, hogy nem támogat több ébresztési funkciót vagy ..?

  100. Helló,
    Van dinamikus ip RDS, és követtem az utasításokat bemutató, én veszi dynds, én PortForward beállításokat a router és a router a számítógéphez szeretné, hogy felébressze. Miután tette ezeket a beállításokat, a WOL-programot én is használtam a dynds introuds + MAC és minden ment rendben.
    ESET probléma után újraindítja a routert, és megváltoztatta a ip, még nem sikerült reawaken számítógépre.
    Tudna nekem segíteni kérem a választ, ez fáj, akkor nem ébred a számítógépet?

    Köszönet előre

  101. SINEKT - mondta

    Brother, köszönöm a szívemből, és én vagyok calculatorist sokat, és azt szeretnék csinálni dolgokat otthon, és soha nem sikerült, bár, hogy őszinte legyek, én nem elvesztegetett túl sok időt erre. Az Ön bemutató tettem 2 perc és távoli segédprogram valóban gondolom, hogy a probléma az, hogy látom, hogy a hardver képes (bár néhány helyen azt mondja, hogy a lámpák továbbra is világít, NIC, és menjek el teljes és minden működik.)

    Megjegyzés 20 !!

  102. Eduard - mondta

    Én mindent megtettem, miután a bemutató, és végül nem, de ez csak, hogy a számítógép, de ha maradok hosszú időre le (nustiu pontos idő), akkor a számítógép nem akar kezdeni.
    Hogyan lehet leküzdeni ezt az akadályt?

    • Vali - mondta

      Ez a dolog engem is zavart. Probléma van az útválasztóval. Néhány útválasztó néhány perccel a számítógép kikapcsolása után eltávolítja a számítógépet az ARP listáról. Vagyis románul az útválasztó eltávolítja azt a számítógépet az aktív kliensek listájáról. A probléma megoldása könnyűtől egészen nehézig terjedhet… az útválasztó modelljétől és a használt firmware-től függően.
      Például TPLINK megoldására itt:
      https://nowhere.dk/articles/wake-on-lan-from-wan-with-a-tp-link-router

      Egyéni dd-wrt firmware esetén írja be az adminisztráció - parancsokat, és írja be a következő parancsot:
      arp-s-i br0 192.168.xxx.xxx AA: AA: AA: AA: AA: AA
      Ahelyett, pipacsok, azok, amelyek számítanak. Ezután mentse ad indításkor.

      Más router látsz. Remélhetőleg nem kell telnet vagy ssh.
      Legyen óvatos, lehet, hogy egy egyszerű foglalás (statikus bérlet) nem lesz elegendő. Különbség van a foglalás (statikus bérlet) és a statikus ARP bejegyzés között. Lehet, hogy néhány útválasztó számára elegendő lehet egy egyszerű foglalás ... de másoknak nem ...

      Abban az esetben, valaki látja ezt a cikket, és ugyanaz a probléma, akkor jó tudni.

  103. Catalin - mondta

    Hi Cristi, csináltam egy NAS a PC komponensek és szeretném tudni, ha használhatom ezt a lehetőséget, hogy kapcsolja be a NAS távolról? Meg kell vásárolni egy hálózati kártya, amely támogatja a WOL, ha igen, mit kell tennem jack csatlakoztassa az alaplap ahogy mondta a bemutató? Kösz.

  104. danut.t - mondta

    Oktató fb! Érthető és jól concepute.de hasznos!

  105. Daniel - mondta

    szia, a következő problémám van: Sikerül elindítanom a számítógépet az internetről és a LAN-ról is, de ha kikapcsolom a számítógépet, majd néhány óra múlva el akarom indítani ... nem a WOL-val kezdődik, van bármilyen hálózati kártya opció egy bizonyos idő? , köszönöm
    ps: az egyik az integrált hálózati kártya (NVIDIA nForce 10 / 100 Mbps Ethernet)
    pps: Megnéztem a nyilvános, a belső ip-t, és ezek nem változtak, a port továbbítása ugyanaz

  106. Stefan Octavian rose-Iurist - mondta

    Micsoda! Mester, bár egy régebbi operációs rendszeren mutatják be, az oktatóanyag nagyon átgondolt, könnyen követhető és érvényes ma is. Be akarom állítani ezt a történetet az otthoni asztalomra, hogy a munkából hozzáférhessek hozzá. RCS-RDS kliens vagyok, de a "probléma" az, hogy két routert használok otthon. Az egyik, mellesleg az első, létrehozza a PPOE kapcsolatot, és a második útválasztó, amelyen az asztal fut, csatlakozik az első kábeles útválasztóhoz, dinamikus IP-vel. A kérdés az, hogy milyen további beállítást kell megadnom, hogy a második elküldje a "varázscsomagot" az asztalomra?

  107. Cristina - mondta

    Van egy olyan intrebare.daca ellopták tabletta, amit meg kell címeket wirless wifi és össze volt kötve iPhone Meu.acest egyén, aki ellopta a tablet sikerült átlépni az én iPhone ptr haránthelyzetben azonos e-mail címek tabletta iPhone, de változott meg, de a kérdés az beléphet a bálba útválasztók csatlakoztatva lett a tabletta előtt? feltételezve, hogy a technológia pricpe

    • Adrian Gudus - mondta

      Túl sokat aggódsz. Ahogy tabletta tolvaj lehet bejutni a router, akkor először meg kell tudni, hol laksz, hol van, hogy router.

Trackbacks

  1. […] Hogyan indítsunk számítógépet távolról az interneten keresztül a WOL segítségével, vagy hogyan ébresszünk fel lan mágikus csomagokat -… […]

  2. […] Könnyen, távolról a WOL (wake on lan) protokollon keresztül, amelyhez oktatóanyagunk van, majd ugyanúgy vigye át a fájlokat a barátja számítógépéről a számítógépére, […]

  3. […] Ha bizonyos beállításokat szeretne aktiválni. Az ingyenes verzióban szinte mindent megtehetünk, a Wake On Lan és a szinkronizálás kivételével naponta többször. Hogyan működik a SyncMe? Az alkalmazás telepítése folyamatban van […]

  4. […] Tápellátással ellátott áramkörök. Ezek egyes USB-portok táplálására szolgálnak, WOL-hoz (wake on lan) (WOL Androidon), azaz hálózathoz, és másokhoz, amelyek együtt fogyasztanak valamit […]

Speak Your Mind

*