Team Viewer távirányító hihetetlenül egyszerű - HD videó bemutató

Ma látni, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell használni Team Viewer távirányító alkalmazás, amely úgy tűnik, kell tenni, hogy lehet használni bárki függetlenül attól, hogy tapasztal.

Semmi sem egyszerűbb használni a Team Viewer, egyszerűen meg kell adnia az azonosítót és jelszót, hogy minden Team Viewer adsz és ready're csatlakozik valaki telepített Team Viewer.

Hogy kihasználják a Team Viewer nem kell telepíteni, csak elindítani, majd jelölje be a "run" Team Viewer felkészült és készen áll a használatra.

Távoli szoftver asszisztencia vagy Remote Control tervezték, hogy befolyásolja a távoli számítógép Team Viewer csinál egy nagy munka, hogy nem sok erőfeszítést a felhasználó.

Team Viewer fájlok átvitele két számítógép és a csatlakoztatott, van egy fájl mamager mint Total Commander, de ez annyira bonyolult.

Ne további nélkül, nézze meg ezt a videót bemutató Team Viewer, amely kiegészíti a gyűjtemény video oktatóanyagokat a távirányítón, videotutorial.ro több video oktatóanyagokat ebben a témában: TightVNC, LogMeIn, stb, amely megtalálható a keresőmotor szerepel az oldalon.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ionutz - mondta

  Nagyon jó tutorialul.Sunteti az árut emberek Pamant.Am kipróbált a VPN, és nem nem vagyok egy nagyon prost.Apropo mers.Transferul fájlokat, ha látok egy bemutató videót Hamachi?
  Multimiri és tisztelet az Ön számára! !

 2. Dodó - mondta

  Kérdés!
  Mennyire biztonságos ez a kapcsolat? De a többi is a kísértés, hogy körében, PC a kezét, hogy optimalizálja azt gondolod fit. :) Nos, mi a helyzet a Cristi egy ilyen szörnyszülött távoli szolgáltatás?

  Önbecsülés és tisztelet!

  Videotutorialul szívesen egy alkalommal, amikor a kísértés, hogy próbálja ki egy barátommal, de én óvatos biztonság. Hogy mennyire biztonságos ez a kapcsolat két partnerrel egyszerre?

 3. Alex - mondta

  Dodó

  Beállíthatja őket bizonyos jogokat, de az optimalizálás is, hogy a teljes, így meg tudja csinálni, amit akar feltétlenül a PC.

 4. Retex - mondta

  Hello minden lumea.Bun tutorial. Én Team Viewer egy hosszú idő, és én vagyok, szuper jó, és folyamatos műszaki util.Fac, hogy nem láttam a bemutató. Ezek a megjegyzések címzettjei a kezdők, akik még soha nem használták a programot, mielőtt.
  -Hogy adhat segítséget Team Viewer egy barátom, nagyon fontos, hogy a barátja ugyanolyan verzió van telepítve a számítógépen, vagy a program. Ha a verzió verzió 4 3 és partnere, a kapcsolat nem lehet
  -Amikor azt mondja, hogy ez segít valaki távolról számítógépes problémák, vagy az, hogy lehetséges az, hogy egyes emberek, még a közeli barátok, nagyon szívesen, és megtagadja, hogy telepítse a szoftvert a személyi számítógépek. Ez természetes azok számára, akik nem, mert úgy érzik, hogy a számítógépek, amikor akar, és kárt valamit, vagy a "kém". Ezért nagyon fontos, hogy elmagyarázza nekik, hogy a hozzáférést a számítógép tenni, ha azok az Password Viewer a csapat a genereaza.Unii azt mondja: "Igen, de ha adsz a jelszót újra, akkor ráta, és mindig az engedélyem nélkül." Semmi sem lehet rossz! Meg kell magyarázni, hogy a program létrehoz egy új jelszót minden alkalommal, amikor megnyitja, hogy feltétlenül vo kommunikálni.
  - Te meg valakinek a számítógép, a monitor pillantást, és mit csinálsz ott. Nagyon fontos: elkezd egy távoli munkamenet közölje partnere segítséget, hogy ne használja a billentyűzet és az egér során sesiunii.Spun ezt, mert, amíg bizonyos fájlokat vagy telepíteni egy programot ii partner hajlamos mozgatni az egeret, és visszavonja az összes shmecheria.De például a telepíteni kívánt programot, nyomja meg a NEXT és szeretné, hogy partnere véletlenül viszi az egeret, és akkor Mégse gombot. Összefoglalva az elején a munkamenet mondott: "Vedd le a kezed az egér és a billentyűzet, és nézd meg, mit tegyek! ":))

  Sok szerencsét a programot, és ha bármilyen kérdése van, írjon hozzá oldalunkhoz, vagy küldjön e-mailt a [Email protected] és én minden tőlem telhetőt, hogy segítsen.

  • Adam Julian - mondta

   Me me me TeamViewer telepítve van, de nem használja, nem tudom, hogyan. Azt szeretnénk, hogy a hozzáférést egy tablettát, de tartalmaznia kér TeamViewer ID ... hogyan kapom meg? Nem tudom, hogyan lehet használni az alkalmazást

 5. Dodó - mondta

  Hát barátom Alex, ez a sors.

  De komolyan én a kísértés, hogy hagyja el a kezében Krisztus PC mit tud belőle. Most őszintén hittem, hogy képes megváltoztatni egy ilyen kapcsolatot, és az operációs rendszer? :)), Vagy csak azért, hogy néhány kisebb változás. Tehát az ötlet az, hogy a PC-re volna látni, mint egy partícióra vagy? Nézze kis program, amely felkent sok még a jövő zenéje, hogy a alifii.Mai akik tervezték nem tudja intrvina vagy kombinálni d NISC információ egy kicsit itt-ott úgy kívánják. :))

  Ps.Ar egy valóság show (hibakeresés line.ro) videotutorial.ro stílus baetii egy ötlet, és azt is nyerni valamit így vásárolni alkatrészeket testare.No ofence látott cím adomány és én nagyon kíváncsi regény cölöpök csak így biztosított.

 6. danezu - mondta

  Frumso és ez tutorial.Foloseam hogy a program hosszú ideig soha nem tudom, mi ez a dolog, már tudjuk, hogy a VPN-t.

 7. György - mondta

  Tudtam, hogy ez a program .. ez túl jó .. hogy a biztonság ke tudta nagyon biztonságos .. és a jelszó megváltozik minden alkalommal knd dezizi proramul,,, kemény .. Gratulálunk srácok, amelyek

 8. Adrian - mondta

  @Dodó: Te vagy naiv! -már elfeledett, ha a bemutató alaposabban! Nem lehet telepíteni operációs rendszerek működik a TeamViewer a Windows interfész, és csak az érintettek hozzájárulásával a másik! Ha a Windows PC kell a boot módban a BIOS-ban, így nem, hogyan kell telepíteni a Windows keresztül TeamViewer! Ha a Windows telepítése nem tesz szolgáltatás a Windows munkát, mint írni az új adatokat merevlemez csere a Windows vagy a formázott partíciókat ha szükséges ... nem működik hálózati szolgáltatások, és ez gyakorlatilag lehetetlen, hogy telepítse a Windows keresztül TeamViewer!

 9. Viorel - mondta

  , Jó bemutató, köszönöm.

 10. vali - mondta

  Ez egy jó tutorial köszönöm ez a bemutató, a programot, miután a helyszínen lehet irányítani őket, anélkül, hogy telepítve van, de az egyik, hogy meg kell, hogy telepítve van ellenőrzés.

 11. @vali:
  Köszönöm teljesítésének, ha jönnek, mindegyik valami, ami nagyszerű lenne.
  Video Tutorial + töltő comment = PERFECT

 12. Dodó - mondta

  :))

  Adrian nem az, ami este.Lasa testvérem lenne álmodozni. Tudd, hogy ez a program működik, a Windows felület, de őszintén szólva nem volt jó, hogy egy kis program, hogy a PC-IP felhasználó, és ezen keresztül az adott port hogy több multe.Programul is megkönnyíti a kapcsolat a két PC és fix dolgok, itt-ott, hogy nem épít, az biztos. :)) Egyébként lesz találkozás kérdéseket több gyerekes, hogy nekem obisnuestete azt. Sokan vannak, akik volna ezt a dolgot, de ... félnek vagy zavarban kérni orice.Important, hogy azok, akik a szemmel, hogy megtanulják, hogy hány ceva.Ca általában az a pont is. Légy éber, hogy azt jelenti, hogy érdekel.

  Self!

 13. danezu - mondta

  Cris és mondjam el kérlek, hogyan érhetem el, hogy a kép, mint te?

 14. danezu - mondta

  Cristi * Bocs tévedtem :))

 15. @danezu: Menj a Gravatar http://en.gravatar.com/ és azt, hogy egy számlát velük, hogy egy kép, és hogy avatar insotii mindenhol minden területen, amelyek támogatják ezt a kérdést.

 16. Gecx - mondta

  Igen, tudom, hogy ez program-7 8 hónapos és fogalmam sem volt a beállításokat Köszönöm:-D

 17. Florin Nistor - mondta

  Tehát a d azt mondja, és én, mi van ezzel DAB3?

  Próbálta már olvasni, hogy az Avast látni az eredményt?

  Én tényleg nagyon kíváncsi, és őszintén szólva nem akarom tönkretenni a reklám.

 18. Retex - mondta

  @ Nistor Florin: Én dab3. Ha a víruskereső látja, mint egy vírus nincs problema.Incearca, hogy a program a víruskereső és garantáltan nem lesz probléma, és tudod használni biztonságosan.

 19. Ionica - mondta

  Team Viewer I program sok, de minden alkalommal, amikor használtam volt nézni. Azt, hogy kinek adod a jelszót kell nagyon megbízható, mert látja, hogy az összes telepített programok, anyagok, dokumentumok, fényképek, stb. másolhatunk nélkül észre. Törölheti a fájlt a Windows, mert nem látni, hol járt, és aztán csodálkoznak, miért nem indul el a számítógépet. Tehát a következtetés, legyen óvatos, aki megadja ezt a programot, mert teljes ellenőrzése alatt a számítógép! Tisztelettel, Iomica!

 20. Retex - mondta

  @ Ionos fentiek elve a program. Senki sem tudja törölni a Vazia semmit nélküled. Akkor nézd meg a monitor séta közben, hogy a partnere PC.Tu lát mindent csinál, és nem adja meg az Ön engedélye nélkül.

 21. danutzz - mondta

  Cristi amikor meglátjuk a bemutató, hogy hogyan lehet a Counter Strike szerver?

 22. @danutzz:
  Tennem kellett hozatala valamit most, dolgozom napi szolgálat, de nem tudom, itt van a dolog, elvileg nem lehet nehéz, én perbe és gyorsan kapsz választ, az biztos.

 23. TeamViewer véleményem szerint egy nagyon jó, könnyen használható.
  Nem szabad félni használni, állok a számítógép előtt, meg lehet nézni a monitoron az egyik, hogy segítsen ezen keresztül a szoftver is be fogja jelenteni, ha a személy érkezett a számítógéphez (jobb felső sarokban úgy tűnik, a kis ablakban). Mint már említettük, minden egyes alkalommal a program, hogy létrehoz egy új jelszót, ami biztosan utilizatorului.Daca is szeretné beállítani, hogy indul a Windows, és ugyanazt a jelszót minden egyes alkalommal, írja be: Extrák-beállítások-Általános Startup Indítás TeamViewer a Windows gombot és töltse ki a Jelszó-Jelszó megerősítése voi.Tot kívánt itt lehet ellenőrizni, ha a személy jött meg a számítógép segítség volt valahogy ezeket a beállításokat, és akkor jönnek, és egy másik időben calc.vostru.Daca tette őket valahogy, akkor törölje dobozok tele jelszót (Password-Jelszó megerősítése), és akkor törölje, és indítsa el a Windows .

 24. Sergiu - mondta

  Hello friends!
  Ez a leírás kellene tenni sok vreme.Va mentesítési csomó kérdést gyermekded, röviden: akiknek problémái vannak a PC-ben sok „megoldotta” .TeamViewer rájöttem, egy évvel ezelőtt, miután egy hosszú kutatás és inkább (játszottam vele), rájöttem, hogy meg tudod csinálni valami hasznosat el..drept ezért amikor én érdeklődő tutorial, hogy nem értettem, azt viszont, hogy lehet bine.Este valaki, aki ismeri a bácsi Adrian

  És még egy dolog, Cristi .. Azt hiszem, te is add a joga minden felhasználónak a PM, hogy ha valaki lekérdezések egy programot, akkor ajuta.Si neki több, mint, hogy én már láttam egy csomó nem-comment és azt mondott ok alá pl "viszály" különböző utilizatori.De mi, hogy kitöltse a lapok ilyen "érvekkel", amikor igazán csodálatos, hogy írjon a magán?

  Jó napot!

 25. danutzz - mondta

  Megértem, Cristi nem jelent problémát számomra, hogy a Counter Strike szerver először úgy tűnt, nehéz elhinni, hogy ez imposible érkezett, de számos kisérlet tettük, és most úgy néz ki, nagyon egyszerű, de szeretném látni, hogyan kell ezt csinálni re 0

 26. Adrian - mondta

  @Dodó: Ön félreérti a funkció a PC, hogy nem része a Windows Windows nélkül nem érhető el anélkül, hogy a szolgáltatást, hogy a Windows fut, ha elkezd! Sem legnagyobb a világon Haker el tudja indítani, vagy hagyja abba a PC számítógép nélkül, hogy be van kapcsolva és csatlakozik az internethez! Még ha csatlakozik az internethez, de a számítógép a világ egyik le hackerek nem tudja elérni a PC! Soha nem lesz olyan szoftver, amely lehetővé teszi számomra, hogy nyissa meg a számítógép távolról , nem szoftver lehetővé teszi, hogy telepíteni a Windows keresztül Remote Assistance, ahogy semmit kártyát a mobiltelefon, és ez az, hogy nem tudunk hívásokat kezdeményezni, ha nem írja alá azon a helyen, mint a PC-k és a szolgáltatások, amíg hogy indul a Windows indításakor nem lehet, hogy a kapcsolat a TeamViewer vagy más távoli szoftver!

 27. Adrian - mondta

  @Dodó: Még ha tudom, hogy az IP és a port kap az interneten, nem tudtam semmit, amíg zárt a PC vagy van internet kapcsolat!

 28. Andrew - mondta

  Nekem van egy nagy probléma, de még mindig nem bosszantó f. Nem reagál a vagyonkezelő. Megpróbáltam megrendelni (ctrl + alt + delete) Én próbáltam jobb klikk a Start bar .... de semmi. Ez mindig bosszantó számomra, mielőtt elkezdem a játékot a játék, hogy tiltsa bizonyos folyamatok jobban működnek (Én egy rossz), de most már igen. Kérem, segítsen nekem.

 29. @Andrew:
  Ahogy hiszem, tudom, hogy nagyon nehéz megmondani, hogy mi az, vagy hogy mi történt, a legjobb ilyen helyzetekben hívás hát, hogy ha volt, takarékos, és tett egy.
  Ha őszintén mondom, hogy a legjobb megoldás az, hogy újra, gyakran könnyebb telepíteni, mint hibát találni, én ezt, amikor én vagyok a számítógép előtt több komoly problémákat.
  A vásár jól, és volt egy tartalék képet 5 percet a bajt, és ő még mindig játszani.
  Én megtettem a kötelességem, és megmutattam, hogyan kell csinálni hát, én mindig propaganda biztonsági mentés, aki csak nyert figyel.
  Sok szerencsét, vártak ránk, és ne felejtsd el, hogy telepítse újra, miután egy biztonsági másolat.

 30. Fanibu - mondta

  Andrei .... nyomja a Windows gomb (következő ctrl STG.) + R írási regedit és változtatni ... hogy ... a [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System \ DisableTaskMgr] és állítsa be a 0

 31. @Fanibu:
  Köszönöm Fanibu, ez a szellem van szükségünk, el lehet képzelni, hogy milyen jó lenne, ha mindenki olvasta a tanácsot, hogy valaki bajban van.
  Köszönjük, és szívesen magad.

 32. Ovidiu - mondta

  Andrei akkor Feladatkezelő ütemezni utilities.Vezi rázendít egy tutorial az oldalon a programról.

 33. danezu - mondta

  Cris az én probléma XAMPP és én PHPBB újratelepíteni a Windows hálózati adatok a nettó telepítettem tűzfalat (ZoneAlarm) és az Antivirus (Avira). Aztán letöltött XAMPP és a phpBB és újra adok az apache kezdő porneste.Sa nem szükséges portok ZoneAlarm indítására apache vagy Avira? megtudhatod, hogy milyen portokat használni?

 34. @danezu:
  Ügyeljen arra, hogy a chat típusú programokat: Messenger, Skype és a távoli programok, mint a Team Viewer, LogMeIn, stb
  Apache port: 80, 8080, néha használt 443 ssl.

 35. danezu - mondta

  Azt mondom, még akkor is, amikor megbizonyosodott arról, hogy én eltávolított és Messenger chat programok teljesen Forwarding és a távoli, de még mindig semmi nem indul el az apache nem tudom, mit kell csinálni, és csak mysql.Enervant!

 36. danezu - mondta

  És majdnem elfelejtettem, hogy szilárd net amelynek előfizetője su Hallottam, hogy bizonyos esetekben az IP hálózatról, hogy több embert, megkérdeztem, és kiderült, hogy a cím és altcineva.Sa Ez a probléma nem az, hogy az Apache?

 37. Adrian - mondta

  @danezu: Maaaan is megvitatták a 100 minden esetben, ha nem tévedek, akkor azon, hogy mi történik veled, válaszul Apache bemutatója! Keresés megoldása legyen hát még a témában itt vb TeamViewer maaaan! Létrehozása szabályok ZoneAlarm az apache, mi olyan nehéz! A tűzfal nem blokkolja semmit, ha nem akarja, és ha a szabályok minden része, hogy megy puha interneten! Olvassa újra, és megjegyzéseket azokra, amelyek dubiect tutorials! Mit csinálunk ugyanazt beszélünk minden bemutató?

 38. Fanibu - mondta

  A Danezu .... Apache nem csak egy szerver lehet használni más célokra. Egyik képességek a meghatalmazottként jár el mind a HTTP kapcsolatok és az FTP a hálózatban.

  Mi az a proxy?

  A proxy szerver (védő fal) ... valami ... a tűzfal között helyezkedik el a belső hálózat (intranet) és a külső hálózat (Internet). Ez egy köztes szint a hálózat kérelem érkezik a hálózaton továbbítja, vagy töltse le a választ, hogy továbbítja terminált, hogy elküldte a kérést.

  Működik, mint egy "kapu" az internetre, a proxy növeli a hálózat biztonságát, és lehetővé teszi hálózati számítógépek megosztani egy IP-címet, és egy internet-kapcsolat.
  Amellett, hogy a proxy viseli a teljes hálózati forgalom más célokra. Egy példa lenne sebességének növelése az internet-hozzáférést segítségével a cache menteni gyakran használt oldalak és azokat kiszolgáló, ha a kliens által kért.

  A proxy lehet figyelemmel kíséri a hálózati forgalom-> internet vagy az internet-> Hálózat. A tanulmány nyilvántartás (forrás és a cél címét, port számát, az alkalmazás módjától, add meg, stb.) Monitorok alkalmazottak, különösen a nagy cégek. Ha ő vagy "teszi ki" korlátozhatja a hozzáférést bizonyos oldalak.

  Kezdet

  Ahhoz, hogy valami konstruktív az Apache, akkor szükség van a forráskód vagy összeállított változata is, attól függően, hogy a környezet a használni kívánt (Windows, UNIX). Ezek megtalálhatók a http://www.apache.org. Ha letöltötte a forráskódot, decompress archívum (UNIX):

  $ Cd / tmp
  $ Tar-xzvf http-2.0.36.tar.gz

  futtassa a konfigurációs script

  $. / Configure-enable-module = proxy

  Az Apache xx:

  $. / Configure-enable-proxy-enable-ftp proxy--enable-proxy-http-enable-cache-enable-disk-cache

  Itt az ideje, hogy össze:

  $ Make
  $ Make install

  Általában az Apache az / usr / local / apache, ha meg egy másik utat.

  Apache működhet mind a "forward proxy" és a "reverse proxy". A "forward proxy" megkapja a kérelmet az ügyfél elküldi az internetre, megkapja a választ küldöm az ügyfélnek. A "reverse proxy" lehetővé teszi, hogy feltérképezzék a külső címekre, így néznek ki, mint az ugyanazon a területen, amelyhez tartozik proxy.

  Meg kell szerkeszteni a konfigurációs fájl (httpd.conf) Az Apache (verzió xx verziót, ahogy magyarázta kristály bemutató)

  ProxyRequests On

  Rendelje tagadja, hogy a
  Tiltása minden
  Allow from 192.168.0.0 / 255.255.255.0 / * függően változik a hálózati konfiguráció

  2.0 verzió:

  ProxyRequests On

  Rendelje tagadja, hogy a
  Tiltása minden
  Allow from 192.168.0.0 / 255.255.255.0 / * függően változik a hálózati konfiguráció

  Itt a lehetőség

  ProxyRequests On

  forward proxy szerver, hogy aktiválja. Ezt követi a:

  ...

  vagy

  ...

  amelyek tartalmazhatnak meghatározására vonatkozó szabályokat, amelyek az ügyfelek ezt a szolgáltatást.

  Rendelje tagadja, hogy a
  Tiltása minden
  Allow from 192.168.0.0 / 255.255.255.0

  Az utolsó sor határozza meg, amely az ügyfelek használhatják a proxy.
  Miután elvégezte ezeket a módosításokat a kiszolgáló újraindításához.

  $ / Usr / local / apache / bin / apachectl restart

  A következő lépés az, hogy az ügyfelek tájékoztatására, hogy létezik a proxy hálózat. A legtöbb esetben, meg kell adnia minden ügyfél (Eszközök-> Internet beállítások-> Connections-> LAN Settings for IE)
  Ha végeztünk a beállításokkal ügyfelek, akik egyetlen dolog, amire szükséged van egy Internet kapcsolat. Meg tudja nézni a funkcionalitást a proxy naplók (feltételezve, hogy a hozzáférési terminál http://www.xxx.ro):

  hozzáférési kiszolgálók vagy ismert címek

  Miután elkezdte a proxy szerver kínált néhány érdekes lehetőségeket. Az egyik legérdekesebb lenne a lehetőségét, hogy kiszűrje a hozzáférést bizonyos oldalak. A következő példa blokkolást hajt végre a hozzáférést a Playboy honlapján:

  ProxyBlock. Xxx.com

  Lehetővé tenni, hogy több címre:

  ProxyBlock. Xxx.com badsite.ro

  Minden kísérlet, hogy érje el a területek, amelyek a "feketelista" generál hibaüzenetet a szerverről. (Természetesen a hibaüzenet oldalt testre szabható).

  ErrorDocument 403 / error403.html

  Fordított Proxy

  Apache lehet használni, mint egy "reverse proxy", amely lehetővé teszi a hivatkozások (gyorsbillentyűk), hogy meg fog jelenni a helyi címek, de pont a külső helyszínek.

  ProxyPass / xprim / http://www.xxx.ro/

  Ilyen cím http://proxy/xprim/ fog mutatni az oldalon http://www.xxx.ro

  Gyorsítótár

  Apache lehetővé teszi a felhasználónak, hogy mentse a cache gyakran használt oldalak és azokat kiszolgáló, ha a kliens által kért.
  Hogy aktiválja a cache kell vezetni a következő sorokat a konfigurációs fájlban (httpd.conf)

  CacheRoot "/ usr / local / apache / proxy"
  CacheSize 5
  CacheGcInterval 4
  CacheMaxExpire 24
  CacheLastModifiedFactor 0.1
  CacheDefaultExpire 1
  Nocache yahoo.com

  2.0 verzió:

  CacheRoot "/ usr / local / apache / proxy"
  CacheSize 500
  CacheDirLevels 5
  CacheDirLength 3

  Segítségével cache növelheti a sebességet a válasz, mert a kiszolgáló használ tárolt változat oldalak már, tekintettel arra, hogy ezek az oldalak nem változtak.

  PS minden olyan webhelyet, az úgynevezett "sebek"
  Elnézést kérek, ha túl technikai, de addig, amíg a vonat a "szimulátor" nem tud repülni a gépet.
  Sok szerencsét!
  Ha a szolgáltató "igen" nettó több felhasználó azt jelenti, hogy a transzfer szalag ... szerződéssel létrehozott áll tőlük a router.
  Találkozunk a szerződésben ... írni valami ilyesmit:
  A 3 Mbs (nap 08: 00-00: 00)
  A 5 Mbs (00 éjszaka: 00-08: 00
  Például ... figyelem "trükk", hogy a gázszámla, úgy értem ... "a", de adok neked ... a többit, ahogy lehetséges!? .
  Ezen kívül lehet, és korlátozás, ha "a főnök akar" ....
  Versenyezz .... látni, hogy sok mindent a megfelelő működését a minőségi hang?
  és van egy csomó ...

 39. @danezu: Próbálja WAMPP SERVER, talán nem is olyan jó változata XAMPP, őszinte és néha volt probléma, de oldották meg beállítani a tűzfal vagy a chat programok, vagy akár uninstall TeamViewer.

 40. @Fanibu:
  Nagyon jó ember, ez a lényeg, értékes információkat.
  Köszönöm Fanibu, ne várja, hogy az új dolgokat, mint hasznos.
  Nagyon koncentrált, nagyon szép.
  Ez az a pont, ahol elkezdtük videotutorial.ro.

 41. Fanibu - mondta

  Nagyon köszönöm ... Cristi értékelések kölcsönös, de nagy tisztelettel és venni nekem ... Remélem, hogy egy hatékony és célzott munkatársa, hogy tisztázni folytatott konzultációt, illetve documentate.Fac ez a szenvedély és a követő idividual munka vár ránk, hogy kérdés 12 éve ... "gombbal kapcsolja be a készüléket, hogy" Persze, hogy a monitor.
  Nem büszkélkedhet, vagy bravúr, de azt mondom nekik, tanultam prietenilo ezt videotutorial év 2001-2004 teljes gyűjtemény PC Magazine, PC játékok, Level, Extreme PC
  Mit csinálnak a modernizmus számítógép ... bármilyen számítástechnika tanuló tud tanulni sok mindent tőled.
  Amikor először járt ezen az oldalon azt hittem álmodom ... mint tanuló a felsorolt ​​kiadványok előtt.
  Kérem a szíve, akik nézni ezt videotutoriale mindig tiszteletteljes és hogy teljes mértékben támogassák.
  Értékek, mint Romániában.
  A tiszteletet és figyelmet, Fanibu.

 42. Adrian - mondta

  @Fanibu: Tisztelem nagy odaadással és a munka, és hogy megpróbálja mások tudomására is, de te egy kicsit merev ember ... azt gondolom, hogy betöltötte a magyarázat feleslegesen sus.Oricum danezu érteni semmit írtad felett! ! Aggódott miért nem megy, és csak megoldást, hogy megoldja a problémát! Azt mondták, az egész történelem Proxiului hogy mit? Így teszel, ha jön altu kérni apache? adsz Apache másolás beillesztés az egész történelem és a proxiului? kell érteni empirikusan megmagyarázni, és tegye félre ezeket az informatikai feltételek és parancssori .... egyszerűen csomagolja és azt mondja, látom, amit megosztott, és parancssort .... bármi .... nem lehet, hogy az "felcicomázott" mivel nem értem egy dolog! Legyen világos és átfogó rövid a pont az ember.

 43. Adrian - mondta

  @Fanibu: Aki igazán akar tanulni tanul! Mit ... és ha nem teszünk mindent, amit azt jelenti, hogy tolerálja a lustaság és a kényelem! Szinte mindent a tálcán, amely Omu nem csinál semmit, hogy megtanulják, hogy a kutatás! Akkor is, ha tanítani őket jól, vagy megérteni valamit, ha nem találja magát egyedül, másképpen látja, mint amikor valaki azt mondja, te!

 44. Fanibu - mondta

  @ Adrian: Köszönöm, hogy érvényes és kölcsönös apreciri igen rájöttem, magamnak, hogy egy kicsit túl gyakornok ... elnézést kérek, és megígérem, hogy nem avatkozik olyan "brutális" ... én leszek "rövid" és én csak konstruktív ötleteket más korlátozás tudásomat, hogy magukat a cél ... mintha ez szép és érdekes

 45. danezu - mondta

  A sfarist sikerült csinálni WAMPP Server fórumban, nagyon köszönöm kristály.

 46. Hello mindenkinek ezt a programot Team Viewer hónapot, és nagyon elégedett vele, ahogy a vírus irányítani, hogy némely vírusellenes de AVG vezérelhetik a programot Hello szerencse minden, amit csinál

 47. dyalex - mondta

  üdvözlő tökéletes jó és szükséges. kérdezte, és ablakok telepíteni ezt a programot?

 48. Adrian - mondta

  @dyalex: Elolvasta az összes fenti magyarázat Matale látni, hogy ezt a kérdést már válaszolt, és elmagyarázta, és ha működik, vagy nem működik! És a jövőben kérjük, olvassa el észrevételeit, mielőtt a hozzászólásod, hogy nem hal meg szemed, ha olvasni!

 49. yrry - mondta

  jó erőt programot. és tisztelet. de van egy kérdésem. mások csak menj be a számítógép, hogy a DAK nem, mit tehetek?

 50. Adrian - mondta

  @yrry: Nagyon valószínű, hogy a tűzfal blokkolja, hogy van ez! Általában tűzfal blokkolja az ilyen kapcsolatokat a távoli segítséget! Lásd a tűzfal ... létrehoz egy szabályt TeamViewer nem blokkolja vele ... mit tűzfal van? ha már van egy az ablakok, és lehetővé tette, tiltsa le a gyenge amúgy nem jó semmire

 51. Karla - mondta

  Szia .. Először is tudnod kell, hogy én nem vagyok a caculatoare kikapcsol, amíg meg kellett dolgozni, de most találtam telepíteni prg 2 nap nyomon a családi otthon egy barátom, szeretném tudni, hogy tudsz Úgy látom, hogy működik a nyomon követése az engedélyem nélkül .. mindent tud jelszót. ip .. ha valaki méltatta válaszolni, kérlek ne túl szakkifejezések

 52. Adrian - mondta

  @Karla: Attól függ, mit telepített a számítógépre, hogy nem tudja, mit telepített, vagy mi beállításokat elvégezni, hogy TeamViewer! Az én véleményem az, hogy távolítsa el TeamViewer segítségével revo uninstaler amely egy ingyenes szoftver eltávolítása és amelyről van egy bemutató, akkor telepítsen egy tűzfalat és egy SpyBoot softt Search and Destroy, amely csak azt a vizsgálat bemutató ... vele, és nézd meg, hogy Keylog (kémprogram), az összes, fentiekben felsorolt ​​szoftvert ... Bemutató írjuk fel a jobb keresni oktatóanyagok tűzfal: Comodo vagy Zone Alarm, ellenőrzi a Keylog program írás jobb felső SpyBoot, mert Revo Revo Uninstaler írjon fel a keresést ... talál, és nézd ... Remélem, hogy segítsen ... Sok szerencsét!

 53. Dietrich - mondta

  Amaizing ezeket tutorials!
  Én is használtam TeamViewer megjelenése után kinyitottam a Skype ülés így sikerült megmagyarázni "a", amit csinálok a képernyőn.

 54. elena - mondta

  kérem, segítsen nekem!
  Telepítettem TeamViewer számítógépre június 4 2009 ..... Azonnal rájött, hogy mi vorba.trebuia, hogy a projekt egy kolléga azt mondta, hogy ajánlani ..... k, és megkért, hogy telepítse a programot ...... végül ... azután, hogy eltávolították láttam az interneten, ahogy beléptünk a rendetlenség indítsa el a számítógépet, anélkül, hogy csatlakozik a net ......... ad a következő lépés .... Én formázva, és megtörölte minden van bele ... teljesen törölt és formázott partíció k ...... Láttam nem azonos fázisban ..... telepítettem IAR törölne minden ..... és ez akum minden 4 idő előtt .... Lehet, hogy nem marad semmi EREDMÉNYE ezt a programot a számítás?? MS more ... AST választ mihamarabb!

 55. Andrew - mondta

  Még mindig folosesk team viewer, és megtudja, verry egyszerű yahoo jelszó

 56. Cochin Ovidiu - mondta

  Azt mondta, hogy lehet ellenőrizni az otthoni számítógép munca.Dar nem gondolja végig minden lépés szervereket?, Mint most nem csak a rendező, hogy az IP calculator.Este sem tudom, hogy ez ping.Normal hogy a DAK lehet pingelni a calc. én haza menni, és ez soft.Am észrevettem, hogy Apex nem nyílik dak IP megmutatja, hogy Ön nyomon követése. meu.Si DAK az RDS és az otthoni IP változik minden egyes alkalommal, amikor a Calc. hogyan?

 57. Catalin - mondta

  Szia Cristi, én is követője az oktató, és azt akarom mondani, hogy én vagyok extraordidare kapcsolatban a bemutató van néhány dolog, hogy egyes emberek nem tudják, és emiatt meg kell magyarázni, például, ahol megtalálható a számítógép azonosító ? ahol megtalálja a jelszavát? vagy ha a jelszót kell tenni? vagy egyszerűen mi az azonosító és a jelszó a számítógép?

 58. Adrian - mondta

  CatalinSzia Cristi, én is követője az oktató, és azt akarom mondani, hogy én vagyok extraordidare kapcsolatban a bemutató van néhány dolog, hogy egyes emberek nem tudják, és emiatt meg kell magyarázni, például, ahol megtalálható az azonosító számítógép? ahol megtalálja a jelszavát? vagy ha a jelszót kell tenni? vagy egyszerűen mi az azonosító és a jelszó a számítógép?

  Már kifejtette a bemutató, ha nézte a bemutató görgetés nélkül is ért valamit, azonosító és a jelszó véletlenszerűen generált a program TeamViewer TeamViewer, és csak akkor használható, ha nem adja át a felhasználó és a ii akar bejutni a PC, akkor nem lesz képes hozzáférni a számítógép, ez nem egy szoftver hack vagy hibás PC Remote egy szoftveres segítséget! Nem mehetsz valaki anélkül, hogy PC-re a szoftvert, amely nem tudja, hogy jött hozzá, mert nem az a célja, ezt a szoftvert!

 59. Vasile - mondta

  Gratulálok ptr bemutató legjobb 10 megjegyzés

 60. Helló,

  Először is gratulálok a tutorial!

  Telepítettem és sikeresen alkalmazott TeamViewer két telek az én PC-n.
  minden ment rendben, én is egyszerűen csatlakoztatható f. Tegnap azt tapasztaltam, hogy az egyik a helyszínek nem működik pc TV.
  Tudom megnyitni a programot, de nem generál azonosító és a jelszó (a TV aktiválása ablak alján jelenik meg a több tíz percig, majd azt mondja, nem tudja, hogy a kapcsolat).
  Megnéztem a Tűzfal beállításai (TV utolsó kivételével lista) és az internet kapcsolat rendben van.
  Kérlek, ha tudsz adni nekem egy tipp, ötlet, erről a problémáról, és mit kell folyamatosan ellenőrzi a PC-n.

  Köszönjük!

 61. Adrian - mondta

  Diana: Hello, Először is gratulálok a tutorial! Telepítettem és sikeresen alkalmazott TeamViewer két telek az én PC-n. minden ment rendben, én is egyszerűen csatlakoztatható f. Tegnap azt tapasztaltam, hogy az egyik a linkek nem működnek TV.Pot db nyissa meg a programot, de nem generál azonosító és a jelszó (a TV aktiválása ablak alján jelenik meg a több tíz percig, majd azt mondja, nem tudja, hogy a kapcsolat ). Kockás Tűzfal beállításai (TV utolsó a listán a kivételek), valamint internet-kapcsolat ok.Va kérjük, ha tud adni nekem egy tipp, ötlet, erről a problémáról, és mit kell tartani check in pc.Multumesc!

  Uninstall és újra TeamViewer. De távolítsa el a Revo, Revo bemutató látjuk, hogy ha nem tudod használni, írja a doboz fölött, amikor azt mondja: "keresni a videotutorial.ro ..." Revo belépsz, és megtalálja a bemutató!

 62. Kedves Adrian,

  Próbáltam a Revo, kaptam azonosítót és a jelszót, de sajnos nem sikerült csatlakozni (I jelenik meg az üzenet Connection nem áll készen, hogy egy idő után). Azt hiszem, van valami az én PC-n vagy hálózati csatlakozás (bár tudok csatlakozni gond nélkül ...). Egyébként kösz a segítséget, tudtam, hogy a Revo hasznos f! Én remélem, hogy megoldja a TV-vel.

 63. Adrian - mondta

  Diana: Szia Adrian, megpróbáltam Revo, van azonosító és jelszó, de sajnos nem tudtam csatlakozni (I jelenik meg az üzenet Connection nem áll készen, hogy egy idő után). Azt hiszem, van valami az én PC-n vagy hálózati csatlakozás (bár tudok csatlakozni gond nélkül ...). Egyébként kösz a segítséget, tudtam, hogy a Revo hasznos f! Én remélem, hogy megoldja a TV-vel.

  Ha nem tud csatlakozni azt jelenti, hogy valami nem engedte, valószínűleg a tűzfal, akkor tiltsa le a központról, adjon neki kapcsolja ki, és nézd meg, hogy működik, a Windows tűzfal és a blokk por numa őrült, így azt javasoljuk, hogy tartsa ki, esetleg egy külön, Zone Alarm vagy Comodo, mi tudnivalókat mindketten keresnek ahogy keresett, és az egyik a Revo

 64. Florian - mondta

  Van egy csapat telepített Mac, és szeretném, hogy ez-e csatlakoztatva a számítógép vagy egy másik Mac nélkül, hogy ott neki elfogadni azt, amit meg kell tenni, hogy menjen megerősítés nélkül. Szóval gyere haza, ha nem vagyok otthon.
  köszönöm

 65. Sabina - mondta

  Kérem, segítsen nekem ... Én szórakozz egy barátom, és én nem tudom, ez a .... teamVieweer mondta ad nekem egy program, ami k cool .. miután rájöttem adtam futni .. adtam id és Miután irányítása a jelszót, majd láttam dekstopul k séta ... aztán becsukta, és azt el kell hagyni, hogy a program ... de attól tartok, k tud járni az én PC-n .. lehet, hogy te maradsz? raspundetimi kérlek .. a barátom jött után káosz után Kinyitottam programull ...... kérlek ajutatima!

 66. Sabina - mondta

  de nem telepítette .... help-maaa

 67. Adrian - mondta

  Florian: Van egy csapat telepített Mac, és szeretném, hogy ez-e csatlakoztatva a számítógép vagy egy másik Mac nélkül, hogy ott neki elfogadni azt, amit meg kell tenni, hogy menjen megerősítés nélkül. Szóval gyere haza, ha nem vagyok otthon.
  köszönöm

  Ha hallgatták a tutorial Cristi azt mondta, egy állandó jelszót TeamViewer és mindig ugyanaz marad, és csapata automatikusan elindul a Windows! Csapat nyílt területen (set otthon elmondom,), akkor menj fel a "Extasia", majd a "Beállítások", majd a "General" fülön tick "Start TeamViewer a Windows", és töltse ki a dobozok alatt jelszó szeretné, hogy, hogy "OK", és ez minden, de a TeamViewer telepíteni kell mindkét PC! Lát minket még mindig távoli szolgáltatások 2 tutorials! Az egyik arról szól Tight VNC LogMeIn megtalálja őket egy másik a doboz jobb felső sarkában, ahol azt mondja: "keresni a videotutorial.ro ..." írsz TightVNC vagy LogMeIn remot vagy belépsz, és megtalálja a bemutató!

 68. bogdan - mondta

  Helló, az utóbbi időben volt néhány probléma egy program telepítése valaki felajánlotta, hogy segít nekem ezzel a programmal, de nem volt, és azt kell telepíteni, hogy az én PC-n, adtam kérdése rendetlenség "távoli", és k, mint volt telepítve egy csapat wi ... ablak jelenik meg, ahol azonosítót és jelszót, és még mindig a ok.cum tudok a "távoli" k k nem szükséges telepíteni PRG, és van egy másik számítógépen

 69. ylye - mondta

  Sabina: Kérem, segítsen nekem ... Én szórakozz egy barátom, és én nem tudom, ez a .... teamVieweer mondta ad nekem egy program, ami k cool .. miután rájöttem adtam futni .. adtam id és irányítása a jelszót, majd láttam dekstopul k séta ... aztán becsukta, és azt el kell hagyni, hogy a program ... de attól tartok, k tud járni az én PC-n .. lehet, hogy te maradsz? raspundetimi kérlek .. a barátom jött után káosz után Kinyitottam programull ...... kérlek ajutatima!

  Sabina, az első, a fickó a barátod, ha nem ezt, a második, amikor valaki azt javasolja, puha, szép megy a Google, ami szoftver, amely az Önt érdeklő, és csak a Miután engedélyt ad, és a harmadik, pihenhet könnyű, ha teljesen eltávolítja, nem tud a számítógép ... mostantól remélem, hogy nem lesz olyan naiv, és nem azonnal, amit amit mondtam, nem is ellenőrzik, ami vb!

 70. Adrian - mondta

  bogdanSzia, a közelmúltban volt néhány probléma egy program telepítése valaki felajánlotta, hogy segít nekem ezzel a programmal, de nem volt, és azt kell telepíteni, hogy az én PC-n, adtam kérdése rendetlenség "távoli" és k jelennek meg, ha én beiktatott egy csapat wi ... ablak jelenik meg, ahol azonosítót és jelszót, és még mindig a ok.cum tudok a "távoli" k k nem szükséges telepíteni PRG, és van egy másik számítógépen

  Írás TeamViewer google kattintson az első eredmény, akkor menj fel az oldalra, és kattintson a Letöltés töltse le TeamViewer QuickSupport. Siker

 71. NO NAME - mondta

  Cristi-admin azt mondja, hogy az egyetlen lehetőség, hogy nem szeretné megjeleníteni a bemutató volt a VPN-kapcsolat.
  A szegény, mint ez a funkció / szolgáltatás a TeamViewer-é, de a funkció sokkal fontosabb, hogy meg kellett volna bánni megjelenés Musa a LAN-kapcsolat. Különösen azért, mert a jelen videotutorialul használták 2 számítógép csatlakozik LAN az ő router.
  Tehát TeamViewer a lehetőség, hogy ha a calculatorele ellenőrzést és az, hogy az ellenőrzési (hívlak, hogy TeamViewer címét, helyi vagy távoli gép és a gép), a LAN-(azaz az ugyanazon a hálózaton, akkor megy a PC A Helyi számítógép és a távoli gépen és set-aeaza tól: Extrák> Beállítások> Általános, nézd a kis tér, ahol a bejövő LAN-kapcsolatot. módon a helyi gépen, a mező, amelyben a számítógép kell introduceati ID távoli gépről, akkor adjuk meg a site ID, IP távoli gép akkor adja meg a jelszót. módon, akkor képes lesz arra, hogy egy sokkal gyorsabb kapcsolatot, mint te, hogy ez a WAN (pl. Internet) mindkét ellenőrzési és az adatátvitel ITRE két PC: helyi és távoli Gép bypass Andu így TeamViewer szerver!

  Azok a TeamViewer szoftvereket használ a saját számítógép és ez az egyetlen felhasználói a távoli gépről, akkor érdemes fut ez a Remote Assistance alkalmazások, mint a "szolgáltatás" (funkció "fut a szolgáltatás" ). Ez azt jelenti, hogy indul az operációs rendszer, feltéve, ha van nekik alapértelmezett jelszót, ami kell tudnia, mint azt fentebb már említettük, az egyetlen felhasználó távoli gépen.
  Mi ez itt? Nos, azok, akik bekapcsolni egy számítógépet távolról (WOL - Wake On LAN), akkor Musa TeamViewer kell kezdeni az operációs rendszer, mert a rendszerindítás után, hogy képes irányítani a PC (Remote Machine) a távolból. Funkció "futtatni szolgáltatás", ha be van kapcsolva távoli gép, a site TeamViewer futó távoli gépen is adott arra, hogy a számítógép be-terület egy felhasználói fiókot és jelszót, hogy figyelembe, így La Loggia-terület gyakorlat az adott felhasználói fiók!

 72. bogdan - mondta

  Adrian: Ez a speciális funkció / lehetőség Teamv

  Köszönöm a segítséget ....

 73. NO NAME: Cristi-admin azt mondja, hogy az egyetlen lehetőség, hogy nem szeretné megjeleníteni a bemutató volt a VPN-kapcsolat.
  A szegény, mint ez a funkció / szolgáltatás a TeamViewer az, de attól még ..............

  Régebben két számítógép csatlakozik a switch router, a számítógép volt a különböző hálózatokon, a notebook keresztül csatlakoztatott modem Huawei Romtelecom + dlink router és az asztali volt csatlakoztatva a hálózathoz egy router TRENDNET környéken.
  Ha két számítógép csatlakozik routeren keresztül Nem értem, miért, ha kiegészítő programok segítségével kapcsolatot egymással könnyen a meglévő közművek a Windows.
  VPN opció TeamViwer tűnt egy kicsit instabil, ezért én nyújtotta be, aki tudja, tudja, hogy a hálózati VPN kell nagyon stabilnak kell használni a teljes kényelem és a maximális biztonság, VPN nem egy egyszerű feladat, így azt hiszem, nem teamviwer robusztus VPN-kapcsolat mozoghat a kereskedelmi változat jobb, de nem hiszem, VPN.

 74. Ki akar VPN megoldást ajánljuk megoldások hardver-, mind a gyártók jó tűzfalat, hogy elég jól ismerem a VPN és a mozgó hihetetlenül gyors, kettő az egyben, mint Teleshop VPN + Firewall.
  Általában VPN használják a vállalatok, még a nagy cégek nem látják, mi, hogy egy hétköznapi ember, a VPN megoldást.
  Mindenesetre ez a preferált hardveres megoldás drágább az első fázisban, de kínál szinte verhetetlen biztonság, és nem igényel rendszeres karbantartást alkalmazások, mint a TeamViewer megbízhatatlan jelentősen, de a szórakozás nem megy tartós megoldást.

 75. NO NAME - mondta

  Is megértette minden rossz! Mint ahogy nem úgy értem, a fenti kiküldetés TeamViewer VPN, de más a funkciója, hogy a transzfer LAN, az úgynevezett "bejövő kapcsolatok LAN", amely, mint mondtam, felett, ellenőrizni kell az összes calcualatoarele telepítve TeamViewer oldalon.
  Tehát szigorúan ezt a funkciót, miért használja a "bejövő kapcsolatok LAN"? Nos, azon egyszerű oknál fogva, hogy már nem kell megosztani mappákat a uiesti számítógépek, ki oszt mappákat a lyukasztás és a többiek, így a asftel hozzáférést biztosít az összes mappát mindkét számítógépen a fájlok átvitele és kétoldalú
  mappák (igen, TeamViewer helyszínen, desosebire a TightVNC például lehetővé teszi át az egész mappát, és nem csak a fájlokat, hogy di / következő mappa / s). Amíg TeamViewer használt LAN, a létesítmény a "bejövő kapcsolatok LAN", akkor az azonos adatátviteli sebesség, mint a rendszeres átutalási LAN, és ismételje meg, lehetőség, hogy megtekinthesse az összes mappát mindkét számítógépen és fisirelor és anélkül, hogy tegye a részvény uire, a megfelelő foder van.
  Ez és nem más a funkció, amelyre utalok a fenti, akkor sajnálom, hogy nem tetted rá a videotutorialul.

  Cristi-admin:
  Régebben két számítógép csatlakozik a switch router, a számítógép volt a különböző hálózatokon, a notebook keresztül csatlakoztatott modem Huawei Romtelecom + dlink router és az asztali volt csatlakoztatva a hálózathoz egy router TRENDNET környéken.
  Ha két számítógép csatlakozik routeren keresztül Nem értem, miért, ha kiegészítő programok segítségével kapcsolatot egymással könnyen a meglévő közművek a Windows.
  VPN opció TeamViwer tűnt egy kicsit instabil, ezért én nyújtotta be, aki tudja, tudja, hogy a hálózati VPN kell nagyon stabilnak kell használni a teljes kényelem és a maximális biztonság, VPN nem egy egyszerű feladat, így azt hiszem, nem teamviwer robusztus VPN-kapcsolat mozoghat a kereskedelmi változat jobb, de nem hiszem, VPN.

 76. NO NAME - mondta

  Cristi-admin @
  Tudomásul veszem, hogy a 2 számítógépeket keresztül csatlakozik a router, mert nem ugyanabban a hálózatban! Nagyon jó, és? Én értem, de ha! Mi a gond? Mivel még nem szabad ezt a funkciót a videotutorialul, jöttem e kiegészítését TeamViewer.

  Ez volt a feladata LAN Remote Control és a LAN átviteli TeamViewer honlapon!
  Még egyszer: nem utalnak helyszínen VPN TeamViewer! Ha érted ... ha nem, tud újra árajánlat százszor a hozzászólásaidat.
  És deasmenea, újra és motiváció: az egyszerű oknál fogva, hogy nem kell megosztani mappát valamelyik uiesti számítógépek, tudván, hogy a részvény uire egy IP szkennelés, megosztani, hogy mappa nézd látható és elérhető mások az interneten! Látod? Egyszerű!

 77. NO NAME: Cristi-admin @
  Tudomásul veszem, hogy a 2 számítógépeket keresztül csatlakozik a router, mert nem ugyanabban a hálózatban! Nagyon jó, és? Én értem, de ha! Mi a gond? Mivel még nem szabad ezt a funkciót a videotutorialul, jöttem e kiegészítését Teamviewer.Era a LAN távirányító funkció és a LAN átviteli TeamViewer honlapon!
  Még egyszer: nem utalnak helyszínen VPN TeamViewer! Ha érted ... ha nem, tud újra árajánlat százszor a hozzászólásaidat.
  És deasmenea, újra és motiváció: az egyszerű oknál fogva, hogy nem kell megosztani mappát valamelyik uiesti számítógépek, tudván, hogy a részvény uire egy IP szkennelés, megosztani, hogy mappa nézd látható és elérhető mások az interneten! Látod? Egyszerű!

  Értem, hogy mit mondott, és köszönjük, hogy kitöltötte ez egy érdekes lehetőség, és érdemes használni, a comentaruiul nagyon hasznos, így tudjuk befejezni útmutatók a dolgokat, hogy nem magyarázta, csak tett egy konzol a témában (VPN) és kijelentette, hogy nem volt számítógép és laptop ugyanazon router, akkor nem mérges.
  Ha a Windows-megosztás két vagy több PC csatlakozik a router nem befolyásolja a vizsgálat jött WAN LAN, látod? egyszerű!, ez a tanfolyam, ha beszélünk minden az én platform a tutorial.
  Köszönöm, és szívesen magad, akkor mindig jön össze érdekes és hasznos kiegészítéseket, az kellene, hogy mindenkinek, aki tud valamit a hatáskörükbe tartozó a konzultáció.

 78. dragos - mondta

  datimi id és segítséget!

 79. nagyon jó tutorial tinetio így tovább

 80. Razvan - mondta

  Üdvözlöm. Szeretem a tutorial, ez egyszerű megérteni, és csinálni, de ... van egy kis gondom. Három számítógép: Windows desktop 1 csatlakozik a net segítségével RDS SP3 rost 1 Windows asztalon SP3 Bécs Edition RDS minden szál csatlakozik a laptop a Windows SP3 bécsi Edition vezeték nélküli router csatlakozik a RDS. Használhatom TeamViewer is jól működik a 2 asztali, de amikor létre kapcsolatot a laptop, menjen a néhány másodperc, és megszakítja a munkamenetet. Próbáltam elérni őket több oldalról, és úgy néz ki, mint az én laptop nem akar távirányítóval. Valahogy befolyásolja a vezeték nélküli hálózat? Én csak telepítve az operációs rendszer, így nem hiszem, hogy a Windows problémák, szóval ... mit gondolsz? Ő és egy másik dolog, hogy van, víruskereső és tűzfal AVG Free Edition hozzáférést kap TeamViewer, így kizárja a hibás antivírus vagy tűzfal beállítás az összes, amit meg magam, az asztali és a laptop nem működik.

 81. Vicentiu - mondta

  Hello. Akarom mondani, hogy a használati VIDEOTUTORIALUL TeamViewer mint egy pár másodpercig, majd ad nekem a visszajátszás leáll, ahol adott googled TEAMVIWER,,,,,,,, és kész

 82. dana - mondta

  buna.mi Már telepítette ezt a programot a fiú, aki megváltoztatta a windows-ul.de néhányszor adtam k azonosítót és jelszót, hogy a készítő nem valami ..... Azt akarom tudni ... akkor zárt állapotban, és nem ad semmilyen jelszót, és nincs id, elfér a számítógép anélkül, hogy a Team Viewer nyitva? (Ps ... nem tudom, hogyan kell calc.cu programok), mint k Mit tud adni, hogy valaki más, és azt telepíteni kell venni ahhoz, hogy bekerüljön pc? Átlag a programot telepítettem én küldök neki?, és amikor megnyitja őket egy azonosítót és jelszót, és azt kell adni nekik, hogy nekem, és írok a partner listán?, vagy hol és hová írjon plss adja meg a partner azonosítója annak érdekében, hogy ........ aki tudja, tudja, milyen vb ..... plsss tud valaki segíteni nekem? .... köszönöm szépen

  • Ylye - mondta

   dana: Buna.mi Már telepítette ezt a programot a fiú, aki megváltoztatta a windows-ul.de néhányszor adtam k azonosítót és jelszót, hogy a készítő nem valami ..... Azt akarom tudni ... ha zárva van, és nem ad a jelszót, és nincs id, elfér a számítógépet, anélkül, hogy a Team Viewer nyitva? (Ps ... nem tudom, hogyan kell calc.cu programok), mint k Mit tud adni, hogy valaki más, és azt telepíteni kell venni ahhoz, hogy bekerüljön pc? Átlag a programot telepítettem én küldök neki?, és amikor megnyitja őket egy azonosítót és jelszót, és azt kell adni nekik, hogy nekem, és írok a partner listán?, vagy hol és hová írjon plss adja meg a partner azonosítója annak érdekében, hogy ........ aki tudja, tudja, milyen vb ..... plsss tud valaki segíteni nekem? .... köszönöm szépen

   Dana, az első probléma az, hogy senki sem léphet be a számítógép az Ön beleegyezése nélkül, ez a lágy tanfolyamot, és a második, egy személy akar menni, meg kell telepíteni a számítógépes szoftver és majd adja meg az azonosítót és jelszót, amit majd beiratkozik a Team Viewer (id ott a jobb oldalon, ahol a téglalap olvassa azonosítót, majd nyomja meg a kapcsolatot a partner, és nyissa ki az ablakot, ahol adja meg a jelszót) Sok szerencsét és vigyázni ... aki adja a szoftvert!

  • Adrian - mondta

   dana: Buna.mi Már telepítette ezt a programot a fiú, aki megváltoztatta a windows-ul.de néhányszor adtam k azonosítót és jelszót, hogy a készítő nem valami ..... Azt akarom tudni ... ha zárva van, és nem ad a jelszót, és nincs id, elfér a számítógépet, anélkül, hogy a Team Viewer nyitva? (Ps ... nem tudom, hogyan kell calc.cu programok), mint k Mit tud adni, hogy valaki más, és azt telepíteni kell venni ahhoz, hogy bekerüljön pc? Átlag a programot telepítettem én küldök neki?, és amikor megnyitja őket egy azonosítót és jelszót, és azt kell adni nekik, hogy nekem, és írok a partner listán?, vagy hol és hová írjon plss adja meg a partner azonosítója annak érdekében, hogy ........ aki tudja, tudja, milyen vb ..... plsss tud valaki segíteni nekem? .... köszönöm szépen

   A bemutató nagyon tiszta volt a fenti, adott játék, akkor néztem a videót bemutató? a fenti szöveg a bemutató videó bemutató, kattintson a "közeli játszani" majd játszani és nézni a videót bemutató!

 83. maria - mondta

  jó ..... Tudja valaki, hogyan találom rendetlenség jelszó látszott a rendetlenség címét, majd tettem magam, de egy barátom, és nem tudom, hogy milyen adatokat, hogy hozzanak speciális kódot is Zip ... (most szeretném, hogy kapcsolatba vele), tud valaki segíteni ..... általában ellen cost.multumesc ...... találok a cím p [Email protected]

  • Adrian - mondta

   maria: Hello ..... Tudja valaki, hogyan lehet megtalálni rendetlenség jelszó tűnt rendetlenség címét, majd tettem magam, de egy barátom, és nem tudom, mi adathalmaz, így különösen irányítószám ... (most szeretném, hogy kapcsolatba vele), tud valaki segíteni ..... általában találok ellen cost.multumesc ...... p cím [Email protected]

   Ha az adatok, hogy te id búcsút mondhat az id. Ön tett egy nagy hiba, hogy már adott címet, akkor arra figyelmeztetett, hogy vegye fel a kapcsolatot mindenféle "ínyencek", akik azt mondják, hogy segít ... de a cél más, ami az, hogy hagyjuk, hogy pénzt, vagy fizetni, mielőtt , anélkül, hogy az, amit fizet. Egy elveszett azonosítót nem a világ vége, és a kétségbeesés és a vágy, hogy visszanyerje néhány kihasználják rád! Kapd be, és nem a többi 10 nem tavaly, van egy bemutató, hogyan lehet a messenger id

   Ha meg szeretné nézni, kattintson ITT (Kattintson a szó itt)

 84. dana - mondta

  jó .... kérlek, aki tudja, hogyan lehet megtalálni a jelszót a rendetlenség a miénk volt, egy ideje, hogy valaki megváltoztatta a jelszót, a rendetlenség az aktuális jelszó ismerete és most megváltozott = o, de szeretném tudni, hogy a jelszó tesz majd ..... Tudja valaki, hogyan működik k tudom a jelszót előtt volt? köszönöm

  • Adrian - mondta

   dana: Jó .... kérem, valaki tudja, hogyan lehet megtalálni a jelszót a rendetlenség a miénk volt, egy ideje, hogy valaki megváltoztatta a jelszót, a rendetlenség az aktuális jelszó ismerete és most megváltozott = o, de szeretném tudni, hogy mi jelszó beállítva, akkor ..... Tudja valaki, hogy hogyan működik, hogy k nem tudom, mi a jelszó volt azelőtt? köszönöm

   Nem talál valamit?

 85. adriana - mondta

  egyszerű és lényegretörő I Ismételt Kérdések
  hogyan ne tiltsa le a window "A kiszolgáló felügyelete ablak" a társam dektopul
  köszönöm

 86. adriana - mondta

  tud valaki segíteni nekem, kérem? ((((

 87. Ovidiu - mondta

  helló Nekem van egy probléma, hogy nem tudok küldeni webkamera hírnök, mint exp. Azt akarom, hogy webkamera 3 két ember a listámon, és megy a 3lea nem küldhet ajutatima kérjük, köszönöm, és remélem anteles

 88. Ovidiu - mondta

  Ami nagyon tetszik a konzultáció, hogy miaufost év cristi részeként nagy segítséget újabb sikeres évet suteti ok

 89. drshomeboy - mondta

  Rájöttem, hogy ha egyszer megpróbáltam Team Viewer LAN-on keresztül. Ez egy lehetőség, valahol használni OFFLINE programot (anélkül, hogy csatlakozik az Internet), csak egy otthoni hálózat. Hadd szögezzem le: Emlékszem, hogy volt kötve egy másik számítógéphez a házban (Local Area Network), míg az internet nem sikerült (volt "ők": P).

 90. Laura - mondta

  Elindítottuk a készlet Team Viewer és úgy döntött, egyetlen lehetőség, "Run", telepítése nélkül. Később és telepíteni. A probléma az, hogy miután távolítsa el a program fájlok továbbra is nagyon sok fájlt a C: \ Documents and Settings \ Laura \ temp \ TeamViewer és a program indítható sikeresen here (tehát eltávolítása). Ezen kívül már nincs lehetősége, hogy eltávolítása, nincs kép ebben a tekintetben, és nincs lehetőség. Hogyan megszabadulni tőle?

 91. dumy - mondta

  Szia ....... Nekem van egy probléma, hogyan lehet találni olyan embereket, akik id akarsz menni?
  KÉRJÜK szép ajutatima ...... Üdvözlettel.
  Várható

 92. dumy - mondta

  Szia ....... Nekem van egy probléma, hogyan lehet találni olyan embereket, akik id akarsz menni?
  KÉRJÜK ajutatima szép ...... köszönöm.
  Várható

  • Adrian - mondta

   TeamViewer az azonosító, ha nem találja a kívánt személy, hogy ez a kommunikáció! TeamViewer szoftver hack, de nem a távoli szoftver, amely lehetővé teszi a számítógép bemegy egy másik személy csak akkor, ha egyetért, és mint bejelentkezési azonosítót és jelszót!

 93. Ramona - mondta

  Jó. Új vagyok ezt a cuccot. Én találtam TeamViewer számítógép, valószínűleg telepített férjem. Tudom ellenőrizni a férjem chat room programot?

 94. használó - mondta

  A fent leírt, a Team Viewer egy távoli szoftver csapkod is. Ha üldözőbe a férje, próbálja jobb TightVNC vagy keylogger.

 95. Alex. - mondta

  Mindkét számítógép kell a jelszót?
  Kisasszony

 96. kókuszdió - mondta

  Telepítettem a PC, hogy a boltom! Mehetek a PC, de nem tudtam, mi a kamerák mutasd meg! Kell valami a beállításokat, hogy én vagyok hiányzik nekem? Help! PLS!

 97. Razvan - mondta

  valaki követ engem mesenger munka nonstop csak egyszer kap hozzáférést csapat néző, ez lesz a helyzet, vagy egy másik?

  • yonel94 - mondta

   nem így, ha valaki, aki tudta, hogy beléptek a sötét pc néző csapatnak meg kell kérni több alkalommal azonosítóját és jelszavát, hogy már a TeamViewer, amit nem hiszem, hogy ha nem csinál post. Lehet, hogy egy trójai program, amely nem észleli a víruskereső és sétál ingyenes pc következik, hogy te a messenger

   Razvan:
   valaki követ engem mesenger munka nonstop csak egyszer kap hozzáférést csapat néző, ez lesz a helyzet, vagy egy másik?

   kókuszdió:
   Telepítettem a PC, hogy a boltom! Mehetek a PC, de nem tudtam, mi a kamerák mutasd meg! Kell valami a beállításokat, hogy én vagyok hiányzik nekem? Help! PLS!

 98. florentin40 - mondta

  Telepítettem TeamViewer 5 11 de karpersky és az internetes biztonság
  TeamViewer blokkolja az internet-hozzáférés.
  Mit tehetek, ha nem tudom használni, mert TeamViewer.

  • Adrian admin - mondta

   florentin40: Telepítettem TeamViewer 5 11 de karpersky és az internetes biztonság
   TeamViewer blokkolja az internet-hozzáférés.
   Mit tehetek, ha nem tudom használni, mert TeamViewer.

   Szóval, mi van? Miért tetted Peter Kaspersky, ha nem tud "játszani" vele, ha nem tudod, hogyan kell hozzá egy alkalmazást a kizárás, vagy hogyan lehet egy szabály tűzfal licenc? Miért telepíteni dolgokat, hogy fogalmad sincs? Csak mondjuk egy, a másik, hogy ez a legjobb? Így és mi haszna a legjobb, ha nem tudod használni?

 99. sumomanu - mondta

  Telepítettem TeamViewer tegnap este, jól ment, de amikor kinyitottam a számítógép ma rájöttem, hogy használhatatlanná vált, azaz az XP csomagtartó, csak lefagy. nem zár minden futtatható a Feladatkezelő.
  Azt kell mondanom, hogy én KIS 2010, de most úgy tűnik, hogy nem lehet benne.

 100. sumomanu - mondta

  Súlyos hibák (esemény 51 és 7026) TeamViewer független, és úgy tűnik, hogy meglehetősen nehezen helyrehozható. Ahogy nem tudtam használni a számítógépet csökkentett módban, én inkább újra partíció.

 101. Ionutz - mondta

  Üdvözlöm. Cristi és szeretnék kérdezni valamit. Nézd segítségével povestetsc. Van ez a számítógép. A hátsó I vreao 4 USB-meghajtók. Én mp190 Canon nyomtató. Amikor a táskát ott egy usb olvasni. Amikor helyezze a táskát odafone pl. sstick, USB billentyűzet, USB, stb. Én nem olvastam el a táskát, és semmi sem történik. Nekem van Win XP. Megváltoztattam Azt mondtam, talán tőle, és tette a win 7. Kérjük ajutama. id ionutandrey98

 102. AdrianGudus - mondta

  Ionutz: Hello. Cristi és szeretnék kérdezni valamit. Nézd segítségével povestetsc. Van ez a számítógép. A hátsó I vreao 4 USB-meghajtók. Én mp190 Canon nyomtató. Amikor a táskát ott egy usb olvasni. Amikor helyezze a táskát odafone pl. sstick, USB billentyűzet, USB, stb. Én nem olvastam el a táskát, és semmi sem történik. Nekem van Win XP. Megváltoztattam Azt mondtam, talán tőle, és tette a win 7. Kérjük ajutama. id ionutandrey98

  Egyes modellek USB billentyűzet vagy egér, szükséges illesztőprogramok működését. Általában ezek a meghajtók jön a csomagban a billentyűzet vagy az egér vásárolt. Még a pendrive és egyéb eszközöket nem ismeri fel, ha telepítve van a driver az alaplapi lapkakészlet, hogy megtalálja a honlapon a gyártó az alaplap.

 103. Mario - mondta

  Helló Lenne egy kérdésem teamwiver használatához telepíteni kell mind a két gépen.
  Köszönöm szépen

  • AdrianGudus - mondta

   Mario:
   Helló Lenne egy kérdésem teamwiver használatához telepíteni kell mind a két gépen. Köszönöm szép

   Azt már említettük, ez a videó bemutató. Privestel fej-farok nélkül hátra, és derítse ki. Olvassa el a szöveget a fenti bemutató, ugyanolyan fontos, mint a bemutató

 104. Viorel - mondta

  Helló, mondja meg, ha tudod, akkor meg TeamViewer telepítve a számítógépen XP számítógépre a Windows telepítve van 7? A program nagyon hasznos és jól átgondolt, köszönöm ez a bemutató.

 105. ktalin - mondta

  KÖSZÖNJÜK

 106. Viorel - mondta

  Igen, végül is a lehetőséget, hogy próbálja ki, és nézd meg, hogy működik, hogy a Win XP 7. Azt lehet mondani, hogy működik.

 107. Viorel - mondta

  Aki próbálta, ki tudja megmondani nekem, ha tudsz: a Team Viewer menjen a másik számítógép EASEUS Partition a telepítés a számítógép, amit lehet, hogy változtatni egy partíciót, hogy ez kisebb?

 108. Szia Remélem, nem zavarja, de van egy probléma, azt akarom, hogy a fiókhoz ezen az oldalon
  https://www.videotutorial.roNem intreaba.videotutorial.ro, annak érdekében, hogy hozzá, és azt
  video oktatóanyagokat, sajnálom, még akkor is, amikor ezt írom, de én néztem mindenhol, és senki nem mondja, hol, hogyan lehet a fiókhoz ezen az oldalon, ha azt mondja nekem, hogyan kell csinálni elme lennék nagyon hálás, köszönöm.

 109. Ovidiu - mondta

  Hello srácok,

  Team Viewer szoftver telepítése nagyon egyszerű, és nagyon könnyen használható, akkor nem kaptunk a fajta dolog, ha úgy látja, fej-farok egy tutorial, hogy megértsük, hogy a dolgok, csak zsúfolt véleménye, hogy többé-kevésbé hülye, nem kérdezze a dolog, dokumentumokat az interneten, hogy Daia te, ezt, amíg nem kap, hogy telepítse a programok,

  kösz

 110. alex - mondta

  Szia, DAT ID és adja át a A PRIETEN.acum tud, amikor be akar lépni a számítógép?, Vagy meg kell minden alkalommal, adok még egy lépésben, egy id?

  • sarsaila - mondta

   alex:
   Szia, DAT ID és adja át a A PRIETEN.acum tud, amikor be akar lépni a számítógép?, Vagy meg kell minden alkalommal, adok még egy lépésben, egy id?

   Extrahált - opciók - lehetőség van a előre meghatározza a biztonsági jelszót. Ha belép az alapértelmezett jelszót a barátja használhatja, anélkül, hogy az ő csapata mindig generált jelszó néző. Amikor mérges egy barát, akkor módosítsa az alapértelmezett jelszó

   Van egy kérdésem. Hogyan nyomtatható ki helyi fájlt a távoli számítógépen? Van XP a távoli, a helyi W7. Az I. és dyndns.org címet, de tudtam, hogy neki az URL-t a számítógép, a nyomtató alapértelmezett (azt hiszem, helyezzen be egy új nyomtatót a távoli számítógépen. Nem tudom, ha én fejeztem ki magam valamivel Romaneste

 111. Szia, van egy kérdés, nem tudom, ha a jobb oldalon, de talán tudok ajuta.de Nemrég elmentem egy barátja az én laptop .. és bejelentkezett vezeték nélkül a ....! Közben 2 a nap, amikor mentem Yahoo megmutatta a képet a képernyőn .. nem tudom, hogyan kell reprodukálni. (mint egy számítógép szemmel formájában x), és azóta azt vettem észre, hogy én, hogy a Facebook és a számlák yahoo .. Azt hiszem PC vezérlők .. mit tehetek ..?
  Én beolvasott néhány antivirusuri PC, amit ajánlott a különböző barátok .. és semmi ... tudom, hogy lehet nagyon jól elrejtve PC ellenőrzési programok ul.va kérlek benneteket, hogy segítsen nekem! Egy tippet!

  • Catalin.81-Rm.S - mondta

   Véleményem szerint:
   1. "Barát" annyira nem a barátod! ;)) (Ha biztosak vagyunk benne, hogy a szerző)
   2. ha nem elérni semmit, és mindent, ami antivirus're kétséges, a formázás a merevlemez és a Windows újratelepítése
   3. változás az összes jelszót, hogy az összes címet van (Gmail, Yahoo, Facebook ...), különösen az is, hogy miután jött "pretenu" ... vagy az is, hogy emlékszik, miközben még mindig lehet kapni a böngésző őket, de nem oldja meg, mielőtt pontot 2!
   4. Miután megoldani a problémát, és a középső ujj „pretenu”, és nem adja meg a webhely wifi!

 112. ation1960 - mondta

  Hello!
  Ők egy cég, amely fel van szerelve a videó megfigyelő rendszer. Amikor a TeamViewer for Remote Control kapott képek a felhasználó (én) jelennek meg a rózsaszín háttér, vagy ami még rosszabb, ha megpróbálja maximalizálni az egyik 16 kapott képek kamera, van egy teljesen rózsaszín képernyő nélkül bármilyen más képet. Milyen megoldást kíván ajánlani?

 113. Ovidiu - mondta

  ation1960: Szia Én egy cég, amely a videó megfigyelő rendszer. Amikor a TeamViewer for Remote Control kapott képek a felhasználó (én) jelennek meg a rózsaszín háttér, vagy ami még rosszabb, ha megpróbálja maximalizálni az egyik 16 kapott képek kamera, van egy teljesen rózsaszín képernyő nélkül bármilyen más képet. Milyen megoldást kíván ajánlani?

  Lehet a képeket a szobák nagyon egyszerű:

  - Az IE (Internet Explorer) egy PI (IP) vagy a helyszínen (dinamikus IP)
  - A kliens szoftver adják együtt a DVR (nem minden DVR van szerelve a puha kliens), csak ebben az esetben kell telepíteni kliens szoftvert a számítógépre, hogy szeretné látni azokat a képeket a kamera .

  Használhatom a helyzeteket és tökéletesen működik

  • Ovidiu - mondta

   Azt hiszem, hogy használja a számítógépet, hogy rögzítse adapter kártya kamerák, hajlamos azt gondolni, hogy a színek, hogy úgy tűnik, hogy csak az ablakok vagy a Team Viewer beállítások (bár nem hiszem), próbálja újra az illesztőprogramot lemez rögzítés

   • ation1960 - mondta

    Köszönet Ovidiu a választ a kompetencia, te küldtél engem. Egy másik barátom ajánlotta nekem, hogy újra a szoftvert dvr - teljes! - De én nem mertem megtenni. Motiváció: ha a szoftver telepítése (2004, bár) specializálódott vállalat ..., és én nem igazán őket át a beállításokat, majd, és végezze el a beállításokat minden egyes kamera, hogy IP-címek, stb és így tovább! Ez egy kicsit nehéz. Elmegyek, hogy most, amíg én kitalálom május. Köszönöm, hogy a kedvesség, amellyel válaszolj. PS: ha sikerül majd küldök neked egy-két PrintScrinuri hiszem jobban megvilágítják az én probléma (a cég). Egy e-mail cím is jól fogadták. Még egyszer köszönöm!

 114. Nem vagyok oda a jelszót, és id: ((((((((((((((((((((((mit kell megvédeni?

 115. florin - mondta

  wiever csapat Erge hallani nélküli net?

 116. tökfilkó - mondta

  Nagyon klassz app teamviewer.si Köszönöm a bemutatót. Szeretném kérni, hogy a bemutató videó video Splashtop távirányító program, amit telepíteni a smartphone vagy tabletta android.Va Köszönöm.

 117. OK-sok dicséret

 118. neomorphy - mondta

  Köszöntés. Ön jelenleg Phrozen Skype ROB? Használja a Skype, hogy a másik számítógép távolról. Köszönöm.

 119. Maryus - mondta

  Hello!
  Van egy kérdésem mindenki, aki tud segíteni, először elmagyarázni, mi az.
  Van egy Ipad 3 neki, és nem látja a gyakorlatokat, így telepített TeamViewer a tablet és a számítógép bárhonnan is elérhető közvetlenül a tablet számítógépet nyitott a Google Chrome a számítógépen, akkor lát oktatóanyagok szeretne Mentem a PC-n.
  Azt szeretném tudni, hogy a fogyasztói forgalom, ha a patak a Tablet PC?
  Köszönöm?

 120. stefan - mondta

  fogadtatás
  Azt akarom tudni, hogy miért nem tudok csatlakozni a Samsung Galaxy S3 TeamViewer mini számítógép, miután belépett 1 csatlakozik nekem, csak egy pillanatra, mielőtt dobja ki, mondjuk volt egy Galaxy mini, hogy elment, mielőtt tökéletes

 121. Gogu - mondta

  fogadtatás
  kérjük meg tudja mondani, hogy milyen okos telefon kapcsolódni 2 a temviewer

  Én opservat, amely eltér az asztali ......

 122. Robert - mondta

  Szia, Nekem van egy probléma a Windows telepítése CNV tud nekem segíteni. mes továbbít egy üzenetet az fb id robyy1992 vagy ......

 123. Mary - mondta

  Jó! Egy személy ,, ,, co BET segített laptop.De beszél, amikor azt mondom, hogy szeretem a ... .Sok részletek rám.
  Honnan tudom, hogy ha a laptop célja? Kérlek válaszolj!

 124. Ollie - mondta

  A kapcsolat automatikusan bezáródik egy bizonyos idő után, vagy a kapcsolatot és 2-3 nap számítógép nélkül húzza ki?

 125. Marius - mondta

  Szeretném használni TeamViewer telefonján, így tudok csatlakozni a PC-én is játszani a munkahelyen (így egyes megrendelések időről időre a játékban). A program csak akkor működik, PC megrendeléseket. Lásd a képeket a játékból, de nem tudom, hogy nem pattan, és nem tudja használni in-game lehetőségeket. Amikor játszani ugyanazt a játékot 1 éve ment. TeamViewer be a telefont, és a játék minden gond nélkül ... most nem tudom. A probléma az ablakokat, és tudom, hogy ez mivel nem clickerele telepítve a PC nem kattintott a játékba. Ha a játék lenne egy "ablak" a fenti, és nem teszi lehetővé. Tudja valaki, hogy miért?

 126. cristina - mondta

  Jó! Szeretnék érdeklődni a számítógéphez vagy egy személy telefonjához való hozzáférés módjához a megállapodással, vagy csak az internet böngészéséhez (annak érdekében, hogy a YouTube-on lévő számítógépemről szerezzem be, és adjon nekem az ip mint például a feliratkozás, vagy belépni a facebook oldalamon, hogy adjon nekem az ip-t, a megosztást stb.), anélkül, hogy hozzáférne az adott személy számítógépének vagy telefonjának egyéb jellemzőihez, csak a facebook youtube-hoz, és így a beleegyezését kérő személynek nem szabad félnie, hogy beleegyezését adja.

Trackbacks

 1. [...] A felhasználás során. Ha nem tudod, hogyan kell használni lehet nézni ezt a videót bemutató románul: https://www.videotutorial.ro/?p=1103 A csomag letölthető a .deb formában (Ubuntu, Linux Mint és más disztribúciók [...]

 2. [...] A felhasználás során. Ha nem tudod, hogyan kell használni lehet nézni ezt a videót bemutató románul: https://www.videotutorial.ro/?p=1103 A csomag letölthető a .deb formában (Ubuntu, Linux Mint és más disztribúciók [...]

 3. [...] És más ismertetők a távoli megoldásokat, mint a LogMeIn, Gbridge, Windows Remote Desktop Team Viewer, TightVNC, Windows Live Mesh. Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.