A Vonino iMart Pro iskolai táblagép visszaállítja és deaktiválja a RED MDM-et

A Vonino iMart Pro iskolai táblagép visszaállítja és deaktiválja a RED MDM-et

Miről szól a Vonino iMart Pro School Tablet RED MDM visszaállítása és deaktiválása?

Megmutatom a Vonino iMart Pro iskolai táblagépet, és visszaállítjuk és inaktiváljuk a RED MDM-et.

Ezeket a műveleteket azért fogjuk megtenni, mert ezek a táblagépek (Vonino iMart Pro) rendelkeznek MDM alkalmazással. Ez nem működik megfelelően, és jobban összezavarja a gyerekeket, mint a segítségükre való segítség, most, amikor online órák zajlanak.

Mi a RED MDM, miért van telepítve a táblagépre?

Az MDM-alkalmazások összekapcsolják a táblagépeket és a szervereket, mert ezek a programok megmutatják hasznosságukat, amikor sok eszközt kell kezelnie, és ezt távolról kell tennie.

Az ilyen alkalmazások, mint ez a RED MDM, kontroll alatt tartják a táblagépeket, így különféle feladatokat hajthat végre, például alkalmazások telepítését, bizonyos beállítások módosítását, bizonyos adatok gyűjtését és még sok mást.

Jó hasonlat az lenne, hogy az iskolai táblagépek olyan méhrajok, amelyeket a királynő, azaz a központi szerver irányít.

Miért kell kikapcsolni a RED MDM-et a Vonino iMart Pro táblagépeknél?

Miután elindította a RED MDM alkalmazást, blokkolja a hozzáférést a beállításokhoz és az operációs rendszer egyéb részeihez, ezáltal lehetetlenné teszi annak kényelmes használatát.

A beállítások megadásakor vagy a kezdőlapra való visszatéréskor megjelenő üzenetek:

Az adminisztrátor blokkolja az alkalmazáshoz (com.android.settings) való hozzáférést. Kattintson a "Home" gombra a folytatáshoz
Az adminisztrátor blokkolja az alkalmazáshoz (com.android.launcher3) való hozzáférést. Kattintson a "Home" gombra a folytatáshoz
Az adminisztrátor blokkolja az alkalmazáshoz (com.android.launcher) való hozzáférést. Kattintson a "Home" gombra a folytatáshoz

Hogyan távolíthatom el vagy tilthatom le a RED MDM-et a Vonino iMart Pro táblagépekről?

A RED MDM alkalmazást csak az ADB-n keresztül lehet eltávolítani, de ez azt jelenti, hogy szoftver szinten módosítjuk az eszközt, és ezt nem fogjuk megtenni, mert az év végén beérkezésként kell leadni.

Ha azonban el akarja távolítani:

A root alapú rendszeralkalmazások eltávolítása (oktatóvideó)

És mivel a táblagép nem módosítható, a táblagép visszaállításával letiltjuk a RED MDM-et.

A visszaállítás után az RED MDM-et egyszer be kell indítani az aktiváláshoz. Mivel nem nyomjuk meg ezt a parancsikont, a RED MDM inaktív marad.

Hogyan lehet visszaállítani a Vonino iMart Pro táblagépet, vagy bármilyen Android táblagépet vagy telefont a helyreállítási menüből

Bármely Android-eszköz rendelkezik helyreállítási menüvel, ahol visszaállíthatja.

A visszaállítást a helyreállítás során hajtjuk végre, mert nem tudja megadni a beállításokat, vagy még akkor sem, ha elérjük a beállításokat, és ha az indításkor gyorsan haladunk, akkor nem áll rendelkezésre reset parancs

Adja meg a helyreállítást, és válassza a következő lehetőséget:

Adatok törlése / gyári visszaállítás

Hogyan lehet megadni a helyreállítást?

  1. Kapcsolja ki a táblagépet vagy a telefont
  2. Nyomja meg a Hangerő csökkentése + Power gombot
  3. Csak addig tartsa lenyomva, amíg meg nem jelenik a logó (10-15 másodperc)

CPL Launcher

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.whatau.cpl&hl=ro&gl=US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlansator+cpl

Android-szerű oktatóanyagok:

  1. Tec tablet Teclast T30 online iskolának - jó ár-érték arány
  2. Firmware frissítés Mediatek telefonokra - táblagépekre vagy telefonokra
  3. A telefon hátulján található koppintással bármi megnyílik - az Android 11-ről hordozva
  4. Hogyan küldhetünk APK-alkalmazásokat a telefonról - egy másik telefonra
  5. Automatikus törlés az előzményekből, bizonyos kapcsolatok, SMS és hamis hívásokból
  6. Hasznos beállítások a Chrome zászlókkal - az Androidon elrejtve
  7. A root alapú rendszeralkalmazások eltávolítása

Oktató videó - Vonino iMart Pro iskolai tábla visszaállítja és deaktiválja a RED MDM-et




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (22)

  • Szia Cristi, írd be a leírást és linkelj arra a "hordozórakétára", amely a visszaállítás után lett telepítve.

  • Cristi, kérjük, hasonlítsa össze ezt a táblagépet és a nem rég bemutatott billentyűzet billentyűzetét. Köszönjük

  • Servus. Van egy vonino magnet g30 tabletem, és sajnos nem tudom visszaállítani. Ezzel egyáltalán nem jutok helyreállítási módba. Sőt, a piros mdm csökkentett módban indul. Van ötleted, hogyan tudom megtenni?

    • Szia, van egy vonino magnet 30 tabletem, ugyanazzal a problémával találkoztam, mint az oktatóanyagban, megpróbáltam visszaállítani, de a két gombról nem működik. Tudna segíteni tanácsokkal?

  • Gúnyt űz az állam által adott terméktől. Nem hiszem, hogy az iskolai táblagépek oktatóanyagok lennének a feloldásukról, csak néhány extra nézetre. Ha az anyukáknak és apukáknak van pénzük, vásároljanak egy kész, kinyitott tablettát a gyümölcshöz, és engedjék meg, hogy elérjék azokat a gyerekeket, akiknek valóban szükségük van rájuk. Nem is szeretném, ha jóváhagyná a díjat az oldalon, csak azt akarom, hogy eljusson hozzád, olvassa el. KÖSZ.

    • Az üzenet elolvasása után sajnálom, hogy elvesztegettem az időmet annak elolvasásával, és kérjük, ne pazarolja az időnket a ........... megjegyzéseivel. Nem akarom, hogy hagyd jóvá a kártérítésemet, csak azt akarom, hogy eljusson hozzád, elolvassa. KÖSZ''

  • Nagyon hasznos bemutató. Nagyon köszönöm. Kérdésem van. Hogyan tehetjük meg, ha újra akarjuk aktiválni a rejtett alkalmazásokat.
    Le kell-e állítani a CPL alkalmazást, majd visszatér a táblagép kezdő indítójához, ahonnan újra hozzáférhetünk az összes alkalmazáshoz? Nagyon szépen köszönjük

  • Sajnos nem működik. Hosszabb ideig tart, amíg a logó megjelenik, ha lenyomva tartja a vol- és a pwr gombokat, de nem lép be a rendszerindító menübe

  • Helló, van egy kérdésem a g30 mágneses iskolai táblagéppel kapcsolatban. Találkozott mikrofonproblémákkal a meet használata közben? tipp ennek kijavítására?

  • Helló,
    Követtem az oktatóanyagot, és láttam, hogy megoldást talált a korlátozás letiltására.
    Másként tettem, bár nem tudtam, hogy találkozni fogok ezzel a problémával. Először, amikor először indítja el a táblagépet (amikor megkapja, vagy miután visszaállította), amikor a konfiguráció elindul, akkor egy Google-fiókot fog kérni. Ezután készítettem egy gyermek fiókot, amelyet szülőként kezelhetek. Miután befejeződött az android konfigurálása, a Google Play-től kezdve mindkét eszközre telepítve van a Family Link alkalmazás, amely lehetővé teszi számomra, hogy szülőként aktiváljak vagy deaktiváljak minden olyan alkalmazást, amelyet szülőként nem akarok futtatni a gyermek eszközén. Ha akarom, teljesen lezárhatom a készüléket, beállíthatom az egyes programok futási idejét, hogy ha a gyermek nem akarja elhagyni a táblagépet vagy a telefont, akkor automatikusan bezárul, anélkül, hogy bármit is tudna tenni, remélem, hogy nem ütközik össze a készülékkel, ha szomorú.
    Tehát ez a megoldás egy kicsit jobb, mint amit javasoltál, ha ezt a programot a távoktatásban kellene használni. Akkor kapcsolja be, amíg a gyermek az iskolában tanul, utána leállítja, megadva neki a tablet használatának szabadságát, de az Ön által előírt feltételek mellett. Remélem neked is sikerül!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.